HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Összesen 0 felhasználó van jelen :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 0 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 Alessandro@Richard Perkins - Adjál már pénzt, bácsi! :D

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

avatar
Richard Perkins

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 38
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 21
◮ join date : 2013. Oct. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Alessandro@Richard Perkins - Adjál már pénzt, bácsi! :D   Hétf. Május 05, 2014 12:33 am

Háttér..♫

Mások azt mondanák hülye ötlet. De mikor érdekelt engem mások véleménye!
Az öreg Bentley-ben száguldok, a szél tépi a hajamat én mégis élvezem ahogy a pofámba mar. Csak mert megtehetem!
Szélesen csillognak vissza a fogaim a tükörben, az egyik arany, még Ohio-ban csináltattam, csak mert az egyik kis ringyó, rohadék stricije betalált egy jobbegyenessel. Ez most mégsem érdekel, figyelem az utat, és tartom végig az egyenest. Hogy hogy kerülök ide? Vegas külső szegletébe.. megvan már a tervem, SŐT! Sokkal több is van annál csak a véghezvitel nem túl kíméletes, de soha nem adtam fel a nehéz helyzeteket, vagy ne legyen a nevem RICHARD PERKINS!
Nem az.. De ez már mellékes, csak tekerem a kormányt, éles jobb kanyar előre, és már csurgok is fel a kocsibehajtóra, ahol szöges kerítés, két benga állat néger és egy kis híján kalasnyikovval sétafikáló seggfej állja el az utamat. NaszéplessszEZ!

- Jó napot uraim! Hogy vagyunk? Hogy vagyunk? - széles mosoly, de úgy látszik ez nem jött be. - Mister Di Salvatore-t keresem, fontos.. és rendkívül jövedelmező üzleti ügyben.. - marad a széles mosoly, kis híján már égeti a pofám, de nem adom fel, tudom hogy vágódjak be, az ilyen faszfejek fizetett gengszterek, egyetlen talpalatnyit se lépnek, ha nem kapnak ukázt vagy nem ellenkezem. És éééén márpedig nem fogok, isten ments hogy kilyuggassák a bőrömet, hát még ezt a csodás kis tragacsot amit az utolsó pénzemen vettem, ezért csak ülök a seggemen, vigyorgok mint a tejbetök és próbálok lehengerlően lekenyerezni néhány agyatlan barmot hogy beengedjen, amire így egyelőre, vajhmi kevés az esély. DE..! Sosem adjuk fel! Ezért tartok most itt, és nem az egyik kiszuperált kóterben.

- Ugyaaan mááár.. fiúúúk.. - veszem elő a meggyőző álszent ábrázatomat, nem kevés csalódott élt is küldve bele - Nem gondoljátok hogy Mr. Salvatore nem fog örülni ha megtudja milyen nagy pénzektől is szabadították meg a lehengerlő talpnyalói, csak mert csesztek bemorogni a központi terembe, hogy engedjenek be? - emelem meg az egyik szemöldökömet, hiába hogy csúnyán nézett, én nem futamodok meg, egész addig míg fel nem tolnak a seggembe egy gépfegyvert. Vagy még akkor se... Öh.. voltak ott már ennél különösebb dolgok is.
Hogy ez hatott.. vagy inkább a levakarhatatlan természetem, de csak történt valami végre, az egyik.. egy kicsit sem bizalomgerjesztő bizalmaskodó féreg, lassított felvételben csak elmászott a rádióig, hogy valamit nyomjon.. egy szót se hallottam belőle, de abban biztos voltam hogy a szája jár, ezért...

- Richard Perkins! Pornófilmrendező, pénzcsináló és egy zseni! - kiáltottam el magam csak hogy rendesen hallja a delikvens és rendkívül bízva a képességeimben vártam a feltárulkozó lehetőséget!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Alessandro@Richard Perkins - Adjál már pénzt, bácsi! :D   Szer. Jún. 11, 2014 11:33 pm

- Engem rohadtul nem érdekel!- ordítok az előttem álló Alfredora.
Megmasszírozom az orrnyergemet, és dühösen állok fel a székemből.
- Azt mondtam, intézzétek el, de nem azt, hogy az egész rendőrség tudomást szerezzen róla! Mégis mi a fenét gondoltatok, mikor a rendőrség melletti bankot raboltátok ki? Egyáltalán mondtam, hogy raboljátok ki?!- két kézzel az asztalomra támaszkodom.
Nem érdekel, hogy a férfi majdnem elvérzik. Nem érdekel, hogy alig él. Nem hiszem el, hogy nélkülem mindent elrontanak. Rácsapok a fára, mire Alfredo és a három másik férfi a szobában összerezzen.
- Te, te és te- mutatok a három kisebbrangú fickóra. Kihúzom az egyik fiókból a pisztolyt, és három, egyszerű lövéssel megölöm őket.- halottak vagytok.
Mind a hárman tehetetlenül eldőlnek a szőnyegen. Az előbb működő szívük helyén most vér szivárog. Az ajtóhoz lépek, majd kikiáltok rajta:
- Maria, takarítás!
Visszafordulva becsapom az ajtót magam mögött. Alfredo háta mögé sétálok, közönyösen megvizsgálom véráztatta, szaggatott ruháját és sebes fejét. Elélépek és merően szemébe nézek.
- Ez mégegyszer ne forduljon elő!- csattanok fel, és kitekerem a kezét, mire hangosan felnyög.- Hai capito? Sí o no?
Hang nélkül bólogat hevesen, legalább nem szólal meg. Attól csak szánalmasabb lenne a helyzete. Elengedem a kezét, majd elhessegetem az irodából. Alfredo átlép a három hullán és az ajtónál beengedi Mariat, aki szintén hangtalanul teszi a dolgát. Mögötte belép még kettő klántag, ők teszik bele a hullákat a zsákokba, amik majd valahol Las Vegas területén kívül landolnak.
- A szőnyeget meg vigye el kitísztítattni!- mondom a kifelé igyekvő lánynak.
Mikor végre egyedül maradok, előveszek egy szivart. Kell valami, amitől gyorsan lenyugszom.
- Mi van?- kérdezem sürgetően a telefonba, ami megszólal az asztalon.- Nem várok senkit, miről beszélsz?
- Richard Perkins! Pornófilmrendező, pénzcsináló és egy zseni!
Kedvem lenne lefejelnem az asztalt. Elmagyarázom a hihetetlenül eszes őrnek, hogy nem érdekel kicsoda. Nézze meg gépen a hátterét, keressen rá, ahol kell. Várakoztassák, alapos kivizsgálással vagy ha úgy akarja küldje el. Nem sok kedvem most bárkivel is fogalakozni.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Richard Perkins

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 38
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 21
◮ join date : 2013. Oct. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Alessandro@Richard Perkins - Adjál már pénzt, bácsi! :D   Kedd Júl. 08, 2014 11:31 pm

És várok. És megint.. Az ujjaim egyre türelmetlenebbül kopogtatják a pofás kis járgány kormányát, de ezek a faszkalapok még mindig csak egymásra tapadva beszélnek.. Buzikáim, ne most élvezkedjetek!

- Heeelló-helllló, drága miszterek, még ma bemehetek vagy megvárjuk itt a következő napfelkeltét közösen mint egy naaagy és boldog család!? - villan a fogam a közelgő sötétben és nem tetszik ahogy a pofámra világítja a lámpát.

- Hé! Hé! Ha nincs a közelben csapó és nem pörög a felvétel, vigye a pofámból azt a vacakot.. - hunyorgok, fél kézzel elállva a fény útját a szemembe és csak remélem hogy tökéletesen megértett. Ezeknél... soha nem lehet tudni!
A fejüket összedugják... mindketten, látom hogy valamit nagyon beszélgetnek, kukkolnak benn a tv-ben, vagy.. mittudoménmiaz ami világít, és már az is megfordul a fejemben, hogy veszek egy visszaszaltót és elhúzok a fenébe, de a közelben lihegő jövedelmező üzlet reménye mégiscsak megemeli a toleranciaszintet.

- Hé, fiúk! Rólam elfeledkeztetek? - kérdezem megcsapkodva a járgány ajtaját mellettem, ahogy úgy tűnik belefeledkeztek valami.. pornóba vagy mibe amivel az ééég világon semmi gond sincsen, bírom én ha terjed a szellem, de könyököljön már rá valamelyik arra a rohadt gombra!
Ééés valami történt! Vagy legalábbis a Mennyek kapuja megnyílik előttem, én meg.. már előre sejtve hogy jóól rábaszok ha bemerészkedek, mégis morran a motor, csurog a gáz, és az odabenn váró két, az ezekhez kiköpött hasonlító seggfej áll elém, egy rohadt mukk nélkül a stukkerral jelezve hogy húzzam ki a belem a kocsiból.

- Oookééé.. - engedelmeskedem két kezem a kormányról felemelve, de ha már én választottam az oroszlán barlangját, ez is benne van a képletben.

- Nincs nálam semmi elvámolni való.. - magyarázom miközben letaperol az egyik rosszarcú faszfej, és úgy tűnik.. - egy kicsit jobbra! Még! MOST JÓ! - kiáltom fel, de úgy néz ki nem vevő a viccemre és a pofáján pöffeszkedő ráncok egy szemernyit sem kúsznak lejjebb. Pedig én mindent megpróbáltam.

- Fiúk, a páncélököl a seggemben jó mélyen fel van dugva biztos hogy meg akarjátok keresni? - élek továbbra is a kérdéssel de mivel úgy tűnik prosztatavizsgálatra nincsenek kihegyezve, nem is forszírozom tovább a dolgot.
Bekísérnek.. Ami egy jó jel, ha nem számítjuk azt hogy ha ezt túlélem, az a minimum hogy boldog lehetek, hát még ha kapok lóvét!
Egy ajtó előtt állunk meg. A korábbi seggfej akkorát csap a mellkasomra hogy csaknem a tüdőm is kinn végzi a küszöbön terülve, de igaza volt, egyből levettem hogy itt.. álljak meg, és eszembe se volt továbbra is előre tartani.

Nyílik egy ajtó az orrom előtt, aztán én csak várok amíg belép emez, valamit hablatyol valami istentelen nyelven és ha igaz, amint kimászik a képből, a rés felé int, én is bemehetek.
Na véééégreee..

- Helló! - emelem fel csak épp az ajtón belül az egyik kezem és bámulok az asztalon túl terpeszkedő fejesre, lépnék, de a két benga seggfej, aki még mindig nem tágít mögülem, egyetlen arcrándulással megakadályoz benne. Jobb nem vitatkozni...

- Richard Perkins vagyok.. Misteeer.. Di Salvatore és egy ragyogó üzleti ajánlattal keresem. - adom meg a kötelező tiszteletet, élni akarok, nem jeltelen sírba dögölve szívni alulról az ibolyát már idén télen, még ha itt, ezen a vidéken, hó csak a mesékben is létezik. Milyen isteni egy helyzet!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Alessandro@Richard Perkins - Adjál már pénzt, bácsi! :D   Hétf. Dec. 22, 2014 1:00 pm

Ugyan mi dolgom lenne nekem egy pornófilmrendező kis senkivel? Mikor hangosan is felteszem a kérdést, még kevesebb értelmét látom.
- Pronto!- kiáltom a kopogásra, és Alfredo lép be.
Sebeit bekötözték, új ruhát is vett fel. Az egyik szeme annyira bedagadt, hogy rendesen ki sem bírja nyitni. Ajka két részen is felrepedt, járomcsontjánál hatalmas púp keletkezett. Ez jár azért, mert nem azt teszik amit mondtam. Egy szóval is utasítottam őket, hogy rabolják ki a bankot?! Egy rohadt büdös szóval nem említettem nekik. Vajon miért? Mert tudtam, milyen szerencsétlen banda. Semmit nem lehet rájuk bízni. De ők mégis azt hiszik, hogy van szabadságuk, hogy azt tehetik, amit akarnak. Fel kéne fogniuk, ők csak egyszerű katonák. Több száz van belőlük, egy csettintés és már helyükre lép ötven másik!
- Richard Perkins, 35 éves- olvassa Alfredo.- Las Vegas-i lakos, pornófilmrendező. Nem megbízható, sokszor átvert már embereket. A Richard Perkins nem az igazi neve, az igazi neve...
- Nem érdekel! Nem érdekel, mi az anyja neve! Nem érdekel, hány nővel feküdt le!- vágok közbe erőteljesen.- Azt mondd meg, üzletelt-e velünk? Valakinek a családból az ismerőse? Hogy talált meg? Ezekkel foglalkozz, te stupido!
Ha lenne hajam, mind kihullott volna az embereim hülyesége miatt. Elhamarkodott ötlet volt itteni olasz maffiosokat beavatni és bevenni a családba. A sok hamburger és a kóla elvette az eszüket. A végén még Italiából kell hozatnom embereket. Pedig ott sokkal nagyobb szükség van megbízható, jó tagokra.
- Engedjék be- hívom fel az őröket, akik a kapunál vizsgálják át ezt a bizonyos Richardot.
Megigazítom az öltönyömet, és elfoglalom a helyemet az asztalom mögött.
- Öt perce van!- közlöm a belépő pornófilmrendezővel, majd intek a két őrnek, hogy elhagyhatják az irodát.
- Térjen a tárgyra, signore. Ne raboljuk egymást idejét feleslegesen.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Richard Perkins

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 38
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 21
◮ join date : 2013. Oct. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Alessandro@Richard Perkins - Adjál már pénzt, bácsi! :D   Csüt. Ápr. 30, 2015 10:21 pm

- Öt perc.. - ismétlem - öt perc.. OKÉ! - villan azaz észveszejtő vigyorom, de mielőtt újabbat lépnék belemelegedve, az egyik balfék fél tenyérrel még rákontráz!
Oookééé, fiúk, ha errefelé ez így megy..
Nagyot sóhajtok és nincs mese! Maradok ahol vagyok, úgy látszik innen osztom a népet..

- Tudja mi a legnagyobb biznisz manapság?? - kérdem hirtelen, de a két tag, aki eddig szorosan ott illeszkedett mellettem ekkor lép csak a kérésre és vesz hirtelen lelépőt.
Már féltettem a seggemet..

- Oké-oké.. a lényeg.. - engedek aztán a szigorú szemeknek és jómagam is ráeszmélve hogy itt nem érek sokat a mellébeszéléssel inkább engedek a dolgon és letudva azt a pár lépést előre, belekapaszkodok a székbe/fotelba hogy magam felé rántva lerakjam magam.

- Szóval.. – vágódom hátra hogy az íróra dobjam a két csülkömet, de az útközben.. hirtelen beficcanó szemrándulásos ígéret inkább megakadályoz benne.

- Hát jó.. - egyezem bele, és tisztában vele hogy most kötélen lóg az életem, kezdjünk bele a legjobban!

- Mr. DiSalvatore.. - mert sose elég a hízelgés - Ha Ön.. most véletlenszerűen megdob egy olyaaan..  - színlelem a gondolkozást, hol komplett készek a tervek -  legyen 200 ezer! - újabb széles vigyorom köszönt a delikvensre - Ha a rendelkezésemre bocsát 200 ezer dollárt, alig 3 hónapon belül a háromszorosát hozom vissza Önnek! - Hatásszünet. Amolyan Perkins féle, de hogy a légy harap e a lére!?? Hááát.. muszáj bíznom benne, ő az utolsó esélyem. Vaaagy.. mondjuk ha a szegényházat nem számítjuk.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!TémanyitásTárgy: Re: Alessandro@Richard Perkins - Adjál már pénzt, bácsi! :D   

Vissza az elejére Go down
 

Alessandro@Richard Perkins - Adjál már pénzt, bácsi! :D

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékonkívül :: Archívum :: Gé játékai-