HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 Holmes vs Rothschild

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Holmes vs Rothschild   Szer. Május 07, 2014 10:49 pm

- Holmes. Sean Walker Holmes - mondtam bele már ötödjére a kisnő képébe, aki a hosszú karmocskáival pötyögött és az adatbázisban nagyon nézelődött. Nem lehetett több huszonkettőnél, pont amiatt is volt a játékához türelmem. Az sem igazán zavart, amikor úgy nézett végig rajtam, mintha az utcáról szalajtottak volna. Na és akkor mi van, ha nem talpig dámának öltöztem?
- És miért is keresné a főfelügyelőt? - ejtette ki a száján úgy Holmes rangját, hogy éreztesse velem, nem érek fel a Vegas-i rendőrökhöz. Meg a jó francokat. A bájos mosoly és a szőke hullámos loknik kezdtek irritálni, de ehelyett csak egy konszolidált mosolyt erőltettem magamra. Még csak az kéne, hogy majd ezzel a hölgyikével álljak le balhézni, amikor sokkal jobb dolgom is volt.
- Áthelyezett a DEA Vegas-ba, az úr lenne az összekötőm. Kérem, Chantelle - olvastam le a nevét a névtáblájáról - ...szólna valakinek, aki elkísér hozzá? Szeretnék mielőbb dolgozni és nem pocsékolni az időmet a papírmunkával és az adatbázisba pötyögéssel. A nevemből.. pedig kihagyott egy s betűt.. Rothschild - fejeztem be a mondandómat lebetűzve azt az istentelenül nehéz vezetéknevet, amit képtelen volt helyesen írni. Még vagy tíz percig élvezhettem a nem kívánt szöszi társaságát, amikor kaptam egy tagot magam mellé. Morales.
Hogy miért nem lepett meg az újabb spanyol?! Végre úton voltam, és felettébb újnak számítottam, ezért mindenkitől megkaptam a kötelező kíváncsi/elismerő/vádló pillantásokat, amikkel nem foglalkoztam.. a testhez álló szűk, világosszürke farmer, a fehér trikó pont elég volt nekem ahhoz, hogy bemutatkozhassak a nagykutyának. És sosem volt kedvem kinyalni mindig magam úgy, mintha modellt álltam volna. Nem zavartatva válaszolgattam Morales kérdéseire.. mit csináltam, hol éltem, mikor érek rá egy vacsorára, van-e valakim dolgok már eléggé gyorsnak tűntek, így felnevettem vidáman, megrázva a fejemet is.
- Egy kannal osztom meg a lakásom. Igazán.. aktív életet élünk, és nagyon is le tud fárasztani. Imádom.. ő a mindenem - mondtam végül vidáman Moralesnek, aki persze nem tudta, hogy nem fickóról, csak egy egyszerű négylábúról beszéltem. Igen, ő volt életem férfija, akivel nem voltak gondok, azt csinálta, amit én mondtam.
- Na de attól még együtt kávézhatunk egyszer - a reménykedésre már csak bólintottam, még szerencse, hogy nem a Pentagon épületében voltunk, mert akkor bizony előhozta volna a gyerekkoromat is, ami igazán nem tartozott volna rá. Ehelyett csak egy mosollyal, laza mozdulattal mutatott az ajtón szereplő névre. Végre! Sean Walker Holmes! Megkönnyebbülten néztem a megmentőmet, és mielőtt még buzgón kopogtatott volna nekem Morales, elléptem előle, hogy én tehessem rá az ujjaimat az ajtóra. Amikor meghallottam, hogy kiszóltak, egy rövid viszláttal elköszöntem a rendőrtől, és már benn is voltam Holmes irodájában.
- Jó napot! Riley Zahara Rothschild.. Úgy tudom, Önnel kell felvennem a kapcsolatot - villantottam egy magabiztos mosolyt a férfire, miután becsuktam magam mögött az ajtót, hogy közelebb lépjek hozzá. - Remélem, hogy szóltak az érkezésemről és nem játszották be megint azt, amit az előző helyemen - nevettem fel hirtelen, visszaemlékezve arra, hogy az a korábbi mocsok seggfej mennyire ki akart babrálni velem, de szerencsére kivágtam magam, és az egyik legjobb munkaerővé váltam. Príma volt.

//Remélem megteszi a kezdés Wink//
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Sean Walker Holmes

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 39
◮ tartózkodási hely : LA/LV
◮ hozzászólások száma : 93
◮ join date : 2013. Dec. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Holmes vs Rothschild   Kedd Május 27, 2014 5:44 pm

A mai nap valahogy nem hozta a szokásos túlterhelt tréninget. Nem, nem Vegas városa volt ami megállt pörögni egy pillanatra, sokkal inkább a feldolgozandó akták száma realizálódott, ami annyit jelent, hogy végre eljött a nap.. amikor nem kétnapnyi munka várt rám az asztalon az első megkezdett órában, nem sokkal azután hogy kieresztem a reggeli szokásos sóhajt. Ünnepnap! - vigyoroghattam is volna a már-már kellemesnek tűnő látványon, mégis az azután következő újabb néhány óra, bepótolta a korábban nem vártakat.

A naptáromra pillantottam. Május 27-e van, délután két óra, ami azt jelenti, hogy odakinn közel 46C fokban úszik minden az izzadságban, és ez az apró momentum engedett egy kissé derűsebben látni a világot. Áááldott légkondicionálás...
Újabb pillantás az órára, némi hiányérzet.. igen, a cigaretta íze is hiányzott a nyelvem alól rendesen, de sokkal inkább valaminek a szele volt ami megkörnyékezett. Résnyire húztam a szemeimet. Azt tudtam, hogy valaminek el kell jönnie, csak éppen pont azt nem  hogy mi az amit elfelejtettem. És ekkor hangzott fel az a kopogás…

- Gyere! – feleltem már zsigerből, vagy csak a szokás beszélt belőlem fel se tekintve a papírtömegből, amikor az ajtó megszokott nyikorgása törte meg a csendet. A hang viszont kizökkentett. Se nem a szokásos.. Montgomery, se nem Morales mély morajló hangja, sokkal inkább egy kellemes, mellé egy név.. ami azon nyomban előkotorta a korábban keresett emlékeket, és már értelmet is nyert csillogással a szemeimben emelkedtem fel a székből, hogy a nő felé nyújtsam a kezemet.

- Iiiigen.. igen, Miss.. Rotschild… - ráztam meg ha hagyta némileg még kevésbé eltökélten, fejben közben sorra keresve a részleteket. – DEA… eggy.. beépülés.. - biccentettem rá megerősítést kérve, és amennyiben megkaptam, vagy épp valami más volt az ami elhagyta a száját útközben, a kezét csakis akkor engedtem el. Naaaa! Nem flörtölünk! Szó sincs róla, csak talán a dolog zavara, még ha az előttem álldogáló fiatal nő, nem észrevehetetlenül a csinosabbik fajta. De házinyúlra.. ugye...

- Foglaljon helyet! – intettem az asztallal szemközti fotelre, és magam is helyet foglalva összecsuktam az előttem szétterített aktát hogy félre tegyem. – Azonban a részletekről nem tájékoztattak. – dőltem hátra kényelmesen – Reméltem majd Ön megteszi nekem. – biccentettem rá ismét segítséget kérve, mert még ha a DEA nem is egy FBI hatáskörre, de azért ők is tudnak kellemetlen meglepetéseket okozni. Pláne itt, Vegas szívében!
A hozzászólást Sean Walker Holmes összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Nov. 16, 2014 2:09 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Holmes vs Rothschild   Szer. Okt. 15, 2014 9:47 pm

A legtöbben mindig azzal kezdték, hogy utánanéztek azoknak, akikkel dolgozni akartak. Vagy éppen az adott divízió megelégedve átküldte azt a tagot egy másik körzetbe, amit a szerencsétlen vagy mosolyogva fogadott el, vagy száját húzva adta meg magát. Nekem semmit nem mondott a tag neve, így hát a magam tudatlan magabiztosságával nyitottam be, és ha azt mondanám meglepett a látvány, hazudnék. A zsaruk a legkülönfélébb népségből származtak, Ahogy Holmes is hozta a szokásos öltönyös fószer stílust, nem hibáztattam érte. Mondjuk azt megnéztem volna, hogy hogy mosolyog a sivatagban ilyen hőségben.. én sem panaszkodhattam olykor a golyóálló mellény miatt, de az nem napi szintű akciók során volt jelen az öltözködésemben.
Elfogadva a kezét ráztam meg azt könnyedén, miközben a szemeibe néztem a szavait meghallva.
- Így van, drogosoké a világ - mosolyogtam fel rá a legfelszabadultabb mosolyommal, amivel csak szolgálhattam. Sosem szerettem a standard, kötött dolgokat, és ha egy mód volt rá, mindig a leglazábban igyekeztem kezelni a dolgokat, már ha hagyta a precizitásom és a munkamániám. Elengedve a kezét tettem eleget a kérésének és ültem le nyugodtan oda, ahova mutatott, ráérősen körbepásztázva az iroda bútorzatát. A szokásos aktatengeren kívül az asztal, fotelek-telefon-számtógép négyesen kívül semmi szokatlan nem volt, kivéve a dohány füstjét. Az mindig, mindenkit körbelengett, mégsem tettem szóvá, közöm nem volt hozzá, mit tesz a szünetekben, amikor nem valami eszement baromsággal kell foglalkoznia. A papírmunka volt a leggyűlöltebb dolog, amit a rendőrök ellen kitalálhattak.
- Az információ áramlása sosem volt tökéletes a szervek között - sóhajtottam fel hosszan, nem túl elégedett arckifejezéssel, ugyanis tényleg ez volt a legrosszabb a kapcsolattartásban. A lábaimat keresztezve helyezkedtem, felnyúlva pedig a nyakamból elhúzva a nyakamat a vállam elé vontam a tincseimet, miközben azon gondolkodtam, mégis hol vagy hol kezdhetném... nem tudtam, hogy mely ügyletekkel voltak tisztában a helyiek, vagy hogy mi az, amibe beavatták, de ezek alapján mindent elölről kellet, amit nem bántam. Legalább az igazságot oszthattam meg Holmes-szal és cáfolnom sem kellett a későbbiekben az esetleges félreinformálás miatt.
- Igazából nem sok emberes munkáról lenne szó. Mivel a helyiek nem ismernek, ezért nekem könnyebb lenne beépülnöm és a szervezetet belülről rothasztani szét atomjaira. Lassú folyamat lenne, mert a bizalmat ki kellene építeni, vagy ha azt nem is lehetne megoldani, a férfiak szeretnek a nők társaságában beszélni - mosolyodtam el, folytatva a szavaimat. - Amennyiben olyan információkhoz jutnék, amik a nyomozást előrelendítenék, mindenképpen megbeszélnék Önnel egy találkozót, hogy tudjon róla - nyaltam meg alsó ajkamat lassan, ahogy a térdemet fixírozva néztem fel újra a férfire.
- Teljes beépülés lenne, huszonnégy órás munka, ahol el lennék szeparálva az idő nagy részében fizikálisan mindentől és mindenkitől, aki segíthetne nekem azonnal - tartottam a szemeimet az övéiben, mert itt jött el az a pont, amikor megkérdőjelezhette volna a hűségemet az igazságszolgáltatás felé. De hé! Még soha nem követtem el olyan baklövést, hogy tényleges drogfogyasztóvá váljak és nem is terveztem.
- Ez Önnek megfelelne? Vagy mielőtt rátérnénk a piszkos részletekre, volna valami kikötése? - érdeklődtem nyugodtan, mert ha én elmondtam mit akarok, mi a feladatom, akkor neki végképp beszélnie kell. A működésképtelen munkaviszony akár életekbe is kerülhet, és arra nagyon nem voltam felkészülve, hogy temetésre menjek. Különben is utáltam a nem dögös, de fekete ruhákat.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Sean Walker Holmes

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 39
◮ tartózkodási hely : LA/LV
◮ hozzászólások száma : 93
◮ join date : 2013. Dec. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Holmes vs Rothschild   Szer. Nov. 19, 2014 4:46 am

Egy könnyű.. inkább csak afféle udvariasságteljes mosoly a könnyed szóviccre, de aztán hellyel kínálom és amint megtette én is helyet foglalok.
Hogy tájékoztatás? Igen, a legfőbb sebe a rendszernek, és míg a legteljesebb mértékig sem szerettem együtt dolgozni más szervekkel, vitathatatlan hogy a dolog szükségessége nélkülözhetetlen.

- Valóban... talán egyszer legyűrjük ezt a sötét középkort. - dőlök hátra a székemben, mintegy némi kötőszöveggel kiegészítve a hiányt, de jobb kezem az asztalon rekedve továbbra is egy tollal játszadozott.  
És bele is kezd...
Egyetlen szó nélkül hallgatom. Hogy volna e hozzáfűznivalóm? Az első körben levonom a következtetéseket és csak néhány perc, hümmögésnyi rövid szünet után folytatom.

- Nem, nem élnék kikötésekkel amíg nem ismerem a teljes hátteret. - említem meg a szemeibe nézve - Tudnom kell pontosan melyik szervezet a célpont.. hogy hogyan szólnak a pontos tervek, és hogy hogyan kíván rendelkezni velem, elvégre az előzőekben elmondottak nyilvánvalóvá teszik hogy itt nem pusztán néhány koszos kis díler lebuktatása a cél. - ez egyértelmű. Ha a DEA rendel el ilyen fokú készületet, ott mélyebben rejtőznek a gyökerek. - És végezetül ne felejtsük el ami az elsődleges cél. Hogy az ön biztonsága mindenképpen előnyt élvez. - biccentek rá, bár nem mondtam ki semmit csupán a tényeket. Ám ha valóban azt akarja hogy áldásom adjam a műveletre, bővebb információval kell szolgálnia.


Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Holmes vs Rothschild   Szer. Dec. 03, 2014 2:02 am

Sejthettem volna, hogy nem könnyítették meg a dolgom, de sebaj, majd kitaposom én magamnak azt a kövér utat, amin el kell lavíroznom. Mindig is szerettem, ha kihívás volt valami. Ezért sem fordultam sarkon abban a pillanatban, amikor betettem a lábam Vegas városába. Könnyebb lett volna a megszokott utat választanom, ott maradnom a seggemen, de muszáj voltam mindig mozgásban lenni. Utáltam, ha a semmi dolgom nem volt.
És most?! Kockáztatnom kellett. Nem tudtam, hogy bízhatok-e benne, de jobb volt ő a hátam mögött, mint egy újabb drogos banda, akik majd csak egy szerepet kapnak, ezért is hagytam, hogy egy ideig mereven bámuljak rá, mint egy veszett pitbull, de aztán lenéztem a kezére. Az abban furcsa táncát járó tollra, és ahogy újra visszanéztem a férfi szemeibe, csak akkor kezdtem beszélni:
- A mexikói kartell terjeszkedik. Évek óta egyre több drogot terítenek az amerikai piacokon és képtelenség minden egyes vezetőt elfogni, mert olyanok, mint a a mesebeli sárkányok. Ha egy fejet levágunk, nő helyette kettő. - sóhajtottam fel nem tetszően, és itt jött be a következő dolog, ami megint csak - remélhetőleg - nem belső információ volt. - Ahogy nálunk, úgy náluk is legális a fegyvertartás. Még egy olyan dolog, amivel kereskedhetnek nálunk és még egy üzlet, amivel aztán annyi lóvét kereshetnek, hogy beledöglenek. A kettő piac keveredésére pedig ha ráállnak és nagyban kezdenek játszani, az durva lesz. Nagyon - néztem le ismét a kezére, ha abbahagyta a játékot a tollal, ha nem.
- Nincsenek pontos tervek. Sosem. Csak elgondolások és lehetőségek. Reflektálni adott időben és helyen lehet csak, mert minden tervet ott zúzhatnak szét, ahol csak tetszik nekik. Hogy én mit akarok, az mellékes - mosolyodtam el, mindazonáltal... hirtelen megutáltam ezt az egész mellékes és hülye hivatalosságot, ezért is mozdultam meg a székben és csúsztam előre, egészen ki a szék szélére, hogy a Holmes asztalának másik oldalára pakolhassam a kezem.
- Carter egy seggfej paraszt - utaltam az otthon hagyott főnökömre, akivel remélhetőleg már beszélt valamennyit. - Lehetőleg ez maradjon köztünk, de megalomániás aktatologató rohadéknál nem több, és azt hiszi, mindent tud a terepről. Olyan álmai vannak, amik soha nem valósulhat meg, még ha King meg is mondta régen - elvettem egy tollat a férfi gyűjteményéből, majd egy üres papír után nézve magam elé húztam azt, amire egyetlen telefonszámot írtam fel. A sajátomat, amit aztán felé fordítottam.
- A nyomozás során minden kérdésére választ fog kapni tőlem, bármiről is legyen szó. És én is szeretném, ha ebből a csak és kizárólag munka dologból engedne. Elég, ha már nyakig benne leszünk, addig lazíthat a nyakkendőjén, Holmes - mosolyodtam el szélesen. - Kelleni fognak a golyói kellő időben - utaltam a szolgálati fegyverére, de azért az előző hirtelen mosolygás töretlen volt.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Sean Walker Holmes

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 39
◮ tartózkodási hely : LA/LV
◮ hozzászólások száma : 93
◮ join date : 2013. Dec. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Holmes vs Rothschild   Szer. Dec. 03, 2014 2:28 pm

A mexikóiak.. - cseng vissza a fülemben, és igen, habár az utcákon már jó ideje nem én végzem a részleteket, minden egyes akta az én kezemen fut át. Legalábbis a körzetben. A mexikóiakhoz piszok nehéz beférkőzni. Szemfülesek, mindenki ismer mindenkit, rejtett összekötőkkel, leginkább az arab terroristákhoz tudnám hasonlítani. De az egy másik történet...

Ahogy beszél.. mindvégig csak figyelem. Talán magamban jegyzem a részleteket, talán már kombinálom is ki a lehetőségeket, a lehetséges lépéseket, vagy egyszerűen csak fiktív elképzelés hogyan is szólhat a következő mondat. Mégis hogy akarják megfogni ezeket a tetveket??
Aztán feltűnik ahogy a kezemet nézi. Már sokadszor, én is odapillantok, és hirtelen "lányos" zavaromban elejtem a tollat és inkább előre dőlve összefűzöm az asztalra támaszkodva magam előtt az ujjaimat.

Aztán ő is közelebb merészkedik. Itt volt a második pont ahol meglepődtem, egy ilyen gyönyörű nő ritkán volt a közelemben még ha hivatalosak is a jelenleg státuszok.
Egy torokköszörülés következtében lököm el magam az asztaltól és dőlök inkább hátra vissza a székembe. De még mindig csak hallgatom. Nem szólok közbe.

Ahogy beszél.. egy pillanatra felmerül a fejemben, hogy rólam mi lenne a véleménye, de aztán elhessegetem a gondolatot. Az aktatologatás a szükséges rossz!
Meglepődöm ahogy feltalálva magát kiszolgálja, és valami irományt firkál a papírra, de maximum a szemem árulkodik.
Aztán elém kerül a papír. Némi mellékelt szöveggel is kísérve, és most lep meg harmadszor. Vagy már a negyedik??
Megköszörülöm a torkomat és két kezem vagy kétszer végigsimít a karfán. Oda-vissza. Aztán mégiscsak megszólalva válaszolok.

- Rendben.. kisasszony, rendelkezzen velem. - beszélek még mindig a támlának dőlve. A telefonszámra vetül a tekintetem, de aztán a lányra vissza. Nőre.. - Mindazonáltal.. - lököm aztán fel magam mégis a székből, és valahogy véletlenszerűen lépkedni kezdek, gondolkodnom kell, és az nem megy a székben ülve. - szeretném ha mielőbb tájékoztatna majd a részletekről. Hogy hol van.. mit csinál... Ezzel nem azt mondom hogy még arról is jelentsen mikor megy ki a wc-re, de muszáj tudnom hogy ha gyors és drasztikus lépésekre kerül sor, hol keressem. Ugye egy kimentő akciót is le kell tisztáznunk ha bármi balul sikerülne, ámbár reméljük nem fog. - lépkedek az ablak előtt ide-oda, gondolkodom, a cipőm koppanásai hangoznak fel a félsötétben. Tovább! - Ahogy engem tájékoztattak a jelentéseket hetente kell megtennem a főnökeinek amiket az Ön információi alapján kell összeállítsak, és vázoljam benne az Ön épp aktuális biztonsági szintjét. Hogy értékeljem.. - fordulok a nő fele - Ugye egyikünk se akarja hogy az eset csúnyán süljön el. A mexikóiak nem viccelnek. Találtunk már levágott kezet, felkoncolt mellkast, és már fejet is karóba tűzve, tüzetesen láttatva mi is volt az elkövetett bűntett a rendszer ellen. - pillanatnyi szünet - Hirtelenek.. nem várják meg míg előkapja a telefont, vagy kirendelem az embereimet, részben csakis magára lesz utalva. - nézek mélyen a szemeibe - De ezt már úgyis tudja... - fordulok el és megint lépkedni kezdek. Hiányzik az a toll a kezemből!

- Ez azt jelenti hogy rendkívül óvatosnak kell lennie. És az első adandó gyanúra okot adó mozdulatra, elhagynia a helyszínt. - biccentek rá. - Kijelölünk magának egy védett lakást. Csak végszükség esetére. - fordulok megint rá. - Ha szemvillanás alatt kell cselekednie, ott időt nyerhet! - bólintok megint rá. - Teljes felszereltséggel. - fordulok megint szembe vele, és bár ez.. részben nem teljesen hivatalos, de szélsőséges esetekben muszáj vagyunk mi is lazán venni a törvényeket.

- De ebből nem hangzott itt el semmi. - az utóbbi mondatomra gondolok és ha már a nő megbízott bennem, annyira hogy szemtől szemben kivesézze azt a férget - a főnökét - valamiért én is úgy érzem hogy bízhatok benne. Elvégre az ő bőre a tét...


Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Holmes vs Rothschild   Pént. Dec. 05, 2014 4:14 pm

Nem kerülte el a figyelmem a zavara. Elmosolyodhattam volna, de azt még véletlenül sem akartam, hogy bármiféle jelnek, vagy isten tudja minek vegye a részemről. A flörtölést nem munkán belül fogom elkezdeni és főleg nem olyannal, aki félig-meddig a helyettesem lesz. Mégsem változtattam a reakcióimon, sőt! Tetszett, hogy a magabiztosság kissé csorbát szenvedett nála pillanatokra. Végtére is Holmes is csak férfiből volt.
Ahogy feltolta magát a székből, a pillantásommal követtem a mozgását, én mégis ott maradtam, ahol voltam, elkényelmesedve a székemben, hátra is dőltem a támlának ismét. Igyekeztem nem csak a lépkedésére koncentrálni, ami hellyel-közzel sikerült is. Rendben, bevallom, teljes mértékben, mert nem most kezdtem a pályafutásom, holmi gondolkodós ide-oda séta nem fog meghatni.
- Természetesen. Ha úgy jobbnak látja, személyesen is találkozhatunk. A népszerű helyeken úgysem fognak fellépni ellenem.. ellenünk nyilvánosan, bármit is követek el ellenük - egyeztem bele egyszerűen összegezve a hallottakat, mert így is gondoltam. Ha bármit is tettek, azt mindig privát úton tették és már csak a végeredmény volt borzasztó látvány. Ebben a melegben pedig a rothadó hús, a vér fémes szaga csak még jobban rátett egy lapáttal minderre.
A védett lakás gondolatára eleinte csak felvontam a szemöldökömet kérdőn, de aztán továbbgondolva az egészet teljesen logikusnak tűnt. Ahogy az is, hogy az a hely lehet az, ahol a kíséretem is felkészülhet az esetleges razziára. Ronnie volt az, akire az életemet is rábíztam, szó szerint. Isteni keze volt, úgy értett a sebösszevarráshoz, mint senki más. Rico pedig az volt, aki még a vérengzésben is megtalálta a maga boldogságát. Kegyetlen volt, az egyik legjobb, akit ismertem. Raúl meg csak Raúl volt.
- Köszönöm. Ebben az esetben teljesen felszerelt lakást szeretnék - itt természetesen nem a mosógépre, konyhára, királyi méretű ágyra gondoltam, hanem olyan személyi és technikai apparátusra, amely elegendő hátteret biztosított egy esetleges rajtaütéskor is. - Elsősorban saját eszközökkel - tettem hozzá, nem mintha szorult helyzetben nem használtam volna egy az LVPD-től kölcsönvett SIG Sauer-t, sőt!
Ismételten csak bólintottam a végszóra, de aztán valami nem hagyott nyugodni. Egyedül ő biztosan nem lesz elég, bármilyen jó rendőr is legyen Holmes, ezért most rajtam volt a sor, hogy megköszörüljem a torkom, egy rövid mosoly után pedig ránéztem az asztal lapján árválkodó tollra is.
- Az Ön részéről is kellene még pár megbízható ember, mert nem lesz időnk azon aggódni vészhelyzetben, hogy vajon bevédik-e a seggem. Ragaszkodnék három munkatársam közreműködéséhez. A profiljaikat, ha gondolja, átküldöm e-mail-ben a nap folyamán még - időközben ismét a férfira néztem beszéd közben, és természetesen.. nem fogok senkit sem beavatni abba, ami nem az ő dolga lett volna.

(véletlen a kis csapattagok kezdőbetűinek azonossága ^^ )
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Sean Walker Holmes

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 39
◮ tartózkodási hely : LA/LV
◮ hozzászólások száma : 93
◮ join date : 2013. Dec. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Holmes vs Rothschild   Kedd Dec. 09, 2014 6:26 pm

Hogy nyilvánosan nem lépnek.. Hm.. Nem tudnék egyetérteni vele, volt már rá példa hogy nagy tömegben lazán és egyszerűen, de megoldják a dolgot. Semmitől nem félnek!
Mégsem szólok bele. Egyelőre, megvárom amíg vázolja a részleteket, és addig csak megállok, a nővel szemben és talán a hátam mögött összefűzött kezekkel figyelem. Valamiféle hivatalos reakció…

- Rendben. Akkor a lakást mindenképpen intézem. – biccentek rá – Amint meglesz a pontos címem feltétlenül értesítem és engedélyt is kap a teljes felszerelésére. – újabb biccentés. Ha már a sajátjait kérte…

Rövid csönd áll be.. szinte külső szemmel észrevehetetlen aztán mégis a nő hangja töri meg az egészet, én meg teljes erőmmel ráfigyelek.

- Ezt bízza csak rám kisasszony. – használom a hivatalos formulákat, talán a hivatás ami megköveteli, talán puszta megszokás az iroda kereteiben, mégis valahogy vissza, az íróasztal mögé lépek és egyöntetűen lerakom magam. – Mindazonáltal mindenképpen szükségem lenne az ön társaira, csak hogy beazonosíthassuk őket. – rövid biccentés a szemeibe, úgy tűnik az alapok intézve.

- Hogyan fog jelezni nekem ha van információja számomra? Van már bármiféle terv ezzel kapcsolatban..??- érdeklődöm ismét a szemeibe nézve, miután elrendezek az asztalon néhány köteget. Éhezik a torkom egy cigire, de most munka van, nem engedek neki. Pedig mennyit lazítana a véremen…


Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Holmes vs Rothschild   Pént. Jan. 09, 2015 12:04 am

Határozottan bólintottam a szavaira. Nem akartam sokszor elsütni a köszönöm frázisát, úgyis tudtam, hogy a hálálkodás majd akkor fog megvalósulni ténylegesen, ha élve jövök ki az akcióból, amire fogalmam sincs, mennyi időt kell majd áldoznom. Mindenesetre biztos voltam abban, hogy az az egy bőröndnyi ruha nem lesz elég. A felét úgyis a kis izomagy kutya játékai tették ki, és egy pillanatra eszembe jutott a hülye röfögése reggelente, amivel keltett.
Egy újabb bólintás. Tiszta sor. Ahogy én is szerettem tudni, kivel állok kapcsolatban, úgy Holmes sem tűnt másnak. Az ő felelőssége egyébként is nagyobb volt, mint az enyém, és nem is volt kedvem vele akadékoskodni. Ha már egyszer én ajánlottam fel valamit, ahhoz szerettem tartani is magam. Kissé irányításmániásként, mindent eltervezve éltem, de legalább volt egy rendszer, amihez tartanom kellett magam.
Elgondolkodtam az immár ismét velem szemben ülő férfit nézve, majd a kezeit.. végül a tollat, amit korábban piszkált. A levelezést kilőttem, mint eshetőség, mert csakugyan gyorsabb volt holmi mai technológiát felhasználni.
- Kamunéven telefon, vagy esetleg új e-mail cím. Az elosztók és a banda nem fog nyomozgatni egy kisstílű ribanc után, aki soha nem tiszta - utaltam magamra, és ebben volt valami. Egy nőt nem vizsgáltak meg kívül-belül. Ha mégis, az csak és kizárólag testiségre vonatkozott, az pedig, hogy tényleg volt-e agya nőnek; nem sokat jelentett egy olyan közegben. - Ráadásul nem terveztem, hogy felhívom magamra a figyelmet - utaltam arra, hogy egyedül biztosan nem megyek bele necces helyzetbe. Hát még akkor, ha azzal másokat is veszélybe sodorhatok.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Sean Walker Holmes

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 39
◮ tartózkodási hely : LA/LV
◮ hozzászólások száma : 93
◮ join date : 2013. Dec. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Holmes vs Rothschild   Vas. Jan. 18, 2015 2:03 am

Elgondolkozom. Nem telik sok időbe, mégis eltelik néhány rövid perc mielőtt magáénak tudja a válaszom.

- Rendben. - biccentek rá - Akkor szerezzen be egy eldobható készüléket, és ha veszélyesnek érzi a helyzetet, mindenképpen szabaduljon meg tőle. Én ugyanígy teszek. - bólintok megint, elvégre a mai világban ez a legkevésbé nyomon követhető helyzet, se név, se adatok. Csak számok. Egymás után sorrendben. - Mindazonáltal létrehozunk egy internetes fiókot is. Szintén ismeretlen néven és lenyomozhatatlan szerveren. Menjünk biztosra! - biccentek újfent rá - Ha bármi történne.. ha meg kellett szabadulni a telefontól, ha újat venne, itt tájékoztathat. A személyes kapcsolatot nem tartom jó ötletnek, elvégre soha sem tudhatjuk épp ki figyeli magát. A mexikóiak nem csak kegyetlenek hanem DÖRZSÖLTEK! - emelem ki, és valóban.. bár a prostituáltjaikra nem fordítanak túl sok figyelmet, de sűrűn is cserélgetik őket. Soha nem lehetnek benn egy tárgyaláson vagy megbeszélésen, viszont ha valaki beékeli magát... - Ha sikerül elérnie hogy hosszabb távon... - keresem a megfelelő szót - foglalkozzanak Önnel, talán lehet esélye. Bízom a profizmusában. - emelem fel a korábbi tollat és újra forgatgatva a kezemben kopogtatni kezdek vele az asztalon. Megnyugtat. Azt hiszem...

- Mikorra tervezi elkezdeni a küldetést!? - újabb kérdés, de csak hogy tisztázzuk a részleteket. - Addigra én is alkalmazkodom és elintézem a szükségeseket. - bólintok rá megint, de így van. Egy ilyen nagy kaliberű ügy... igényel némi háttérmunkát előzőekben és nemcsakhogy én, biztos vagyok benne hogy neki is van még elintéznivalója bőven.Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Holmes vs Rothschild   Csüt. Márc. 19, 2015 2:44 pm

Nem volt miért ellenkeznem a mondandójával, a logikusságával, csak lassú bólintásokkal jegyeztem meg mindent. És ami a leveleket illette, az elküldésük után azonnal törlésre kerülnek majd, hogy ténylegesen is, látszólag nyoma se maradjon egy olyan kapcsolatnak, ami ha kiderülne, veszélyt jelenteni rám. És nem szerettem volna idő előtt elpatkolni, vagy éppen kínzópadra kerülni. Túl sok megtorlással kapcsolatos hírről lehetett hallani, a kartellek pedig mindig is törődtek a hírnevükkel, a megkérdőjelezhetetlenségükkel.
- Köszönöm, uram - válaszoltam csak ennyit, amikor a bizalommal jött, s nem restelltem meglesni megint azt a tollas mutatványt, amit csinált, azonban most igyekeztem nem túl feltűnő lenni, ezért is néztem fel rá, amikor újra beszélni kezdett.
- Úgy gondolom, a lehető legkorábban kellene munkába állnom. Maximum két hét szükséges az előkészületekhez. Addigra a csapatom is kiéli magát... nem sokszor adódik alkalmuk szórakozni - beszéltem a legkomolyabban erről a témáról, és valahogy én is hozzájuk tartoztam. Ritkán tudtam kiadni a teljes gőzt, de akkor.. mondjuk úgy, hogy megadtam a módját.
- Volna még valami, amit előre egyeztetnünk kellene? Vagy leléphetek, uram? - a pozícióját noha nem mondtam, mégis ő volt nem csak a kontaktom, hanem a jelenlegi főnököm is, akivel nem akartam sem tiszteletlen lenni, sem pedig megkérdőjelezni a hatalmát. De mégsem szándékoztam vele tölteni az egész napomat.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Sean Walker Holmes

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 39
◮ tartózkodási hely : LA/LV
◮ hozzászólások száma : 93
◮ join date : 2013. Dec. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Holmes vs Rothschild   Szer. Ápr. 15, 2015 4:56 pm

- Azt hiszem mindent rendeztünk.. - dobom el a tollat, azzal megtámaszkodva magam előtt az asztalon, távozásra sarkallva feltolom magam.

- Amint úgy érzi kezdődhet a móka.. - használtam nem véletlenül ezt az ide nem illő szót - kérem értesítsen. - leeresztő sóhaj - De addig is valami elérhetést fogok kérni! - hívom fel a figyelmet, hisz ha az előkészületek során útközben bármi probléma esne, bármi ami közbejöhet, muszáj tudnom merre találom. Ha más nem, egy telefonszámon. Az lenne a legtökéletesebb.  

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Holmes vs Rothschild   Szomb. Ápr. 25, 2015 1:53 pm

A példáját követően szintén felemelkedtem az asztal ajtóhoz közel eső székről, és csak egy kósza bólintás volt a válaszom a móka szóra.. A lehető legteljesebb mértékben muszáj leszek felkészülni erre, ami egyet jelentett azzal, hogy teljes mértékben be kell majd épülnöm. Kerül, amibe kerül a magam részéről. A srácok pedig be fogják védeni a seggem. Legalábbis reménykedtem ebben, és ezidáig nem is kellett csalódnom bennük. Reméltem, hogy Holmes sem fog a slamasztikában hagyni és mindent megtesz azért, hogy legalább a maffia kis részét sikeresen lebuktassuk.
- Telefonszám. És mail-cím - biccentettem megint, és ha nem ellenkezett, az asztalon átnyúlva önállósítottam magam: az addig dédelgetett tollával az egyik papírlapra írtam fel a számot, alá pedig azt a levelező címet, amit használni szoktam. Adhattam volna névjegykártyát is, de azzal most nem készültem. Az elérhetőségek fölé csak a vezetéknevemet firkantottam még fel olvasható, írott formában.
- Akkor ezzel végeztünk is - mosolyogtam fel rá röviden, és a kezemet nyújtottam, hiszen a felettesemmé vált, így pedig jogom volt kezdeményezni ezzel. Ha és amennyiben elfogadta, csak egészen rövid másodpercre néztem Sean szemeibe, s egy nyugodt, laza mosollyal az arcomon fordultam, megcélozva az ajtót, hogy az épületből végre kimászva a szikrázó napsütésbe vethessem magam.
És talán az éjszakai élet is megjárt nekem addig, ameddig bele nem fogunk kezdeni az akcióba. Carpe diem.. már aki hisz benne, én csak a töménytelen mennyiségű alkoholban (szigorúan csak néha) és hogy leeresszem a gőzt. Utána úgysem lesz rá lehetőségem.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Sean Walker Holmes

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 39
◮ tartózkodási hely : LA/LV
◮ hozzászólások száma : 93
◮ join date : 2013. Dec. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Holmes vs Rothschild   Kedd Ápr. 28, 2015 8:55 pm

A szavaira csak bólintok. Ahogy arra is elfogadással nézek amint felém hajolva már jár is a keze, és szemeimmel mindvégig követem amint a két adat felkerül a papírra és mellé a neve. Nem akadékoskodok.

- Igen.. Végeztünk.. - egy mosoly is kicsalja magát a képemre, biztatás!?? Talán. Vagy lehet hogy csak egy újabb elvégzett ígérete, az öröm, hogy vele dolgozhatok, a csapat szentsége, az együttes erőé.. vagy a dolog ténye, hogy újabb mocskos bandától szabadítjuk meg ezt a térséget, még ha néha.. szélmalomharcnak is tűnik az egész.

- Örültem.. - csúsztatom a kezem az övébe, azzal egy pillanatig sem mozdulva figyelem, ahogy hátat fordít és kilép az ajtón.
Még hosszú pillanatokig állok ott. Csak állok.. és nem gondolok semmire. Aztán a gondolatok hirtelen csapnak meg, töménytelen mennyiségben, események.. helyek, adatok.. kivitelezések, kiképzések.. és az elmúlt időszak emlékei, akták.. aztán visszaülve a helyemre, kezem máris csúszik a telefonra.

- Sarah.. - rövid a szünet - Kérem hívja fel nekem a kapitányt, és keresse ki az AB04273-as ügyirat aktáját! Köszönöm.. - csak az igenlést várom meg, aztán kagyló a helyére.. a székemben hátradőlök, és vele együtt egy félfordulatot teszek, csak hogy kinézzek az ablakon és magamba szívjam az odakinn felgyülemlett pára idebenn cseppet sem érezhető levegőjét.
Nagyszerű napunk lesz...THE END

..for now...
Wink
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!TémanyitásTárgy: Re: Holmes vs Rothschild   

Vissza az elejére Go down
 

Holmes vs Rothschild

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Las Vegas :: Belváros-