HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 Rob and Dorcas - Las Vegas News Szerkesztőség

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

avatar
Robert Gain

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 51
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 28
◮ join date : 2014. May. 11.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Rob and Dorcas - Las Vegas News Szerkesztőség   Szer. Jún. 04, 2014 3:58 pm

to  Miss Dorcas O. Balsey...

- Ööööhhh... - ennyi ami kijött a torkomon ami nem egy útszéli béka beteg köhögése, hanem az ééén tegnap esti kissé elszabadult partyarcom utóélete a nem kevés betermelt whisky, brandy.. és már nem számoltam mi után, néhány kellemes kis szőke.. igen, szőke volt asszem, fogságában. Hogy azután mi volt.. Tudja a jóóó ég, de talán még az se baj ha én nem tudom, a biztos ami biztos hogy valami hotelszobában ébredtem, egyedül.. és alig összeszedve minden alkatrészem félhalottan estem a szerkesztőségbe.

Vagyis most itt ülök. Megint. Kifacsarva és némileg még összetörten, alig ütötte ki a fél tizet a vekker, én meg csak támasztom az asztalt, a fejem a tenyereimbe temetve és próbálom kiűzni belőle a még mindig véget nem érő zakatolást. Hogy macskajajj? Neeem, biztosan nem, az nem lehet, én még nem láttam olyan kitartó tölgyfahordó aromás lehellletet ami több mint 12 órán túl is makrancosan alkalmatlankodott volna. A fene essen bele!
Mégis valahogy véletlenszerű hiba esik a képletbe, amikor először messziről, majd egyre közeledve valaki a nevemen szólogat. Asszem. Jajjneeeeem..! De mégis muszáj feladjam a tevékenységet, a ma esti szám még mindig nincs meg, iiigen, tuudom, épp azon voltam az este hogy arra a bizonyosra fényt derítsek amikor becsapódott a képbe az a két... szőke, és.. Na onnan már nem részletezem a forgatókönyvet.

- Mi az Bill mit akarsz.. - beszélem csak bele a tenyerembe, a fejemben tombol a szürke homály, és csak csekély energiát feccölök bele hogy tényleg rá is figyeljek, ne csak a dodzsemek kergető csattanására a fejemben.

- Hogy mi..? - kérdezek vissza mikor értelmet nyer a szöveg, a fény azonnal kiszúrja a retinám, muszáj hogy résnyire húzzam a szemeimet de egy percig se érdekel a rusnya pofám. - Hogy mit akar a nyakamba sózni?? - kérdezek vissza hülye fejjel, mintha legalábbis választ kapnék a kérdésre, és nem húzott volna el alig 5 másodperccel ezelőtt a fenébe, én meg csak az ajtófélfának beszélek.

- Iiiiiiiiiisteneeeem.. - fejelem le kapásból az asztalt a tényre, hogy miért pont ma! De aztán csak feladom az egészet, a kesergést, mert ugye menni kéne, a főnök nem fog a keblére ölelni ha nem érek oda raportra és most a legkevésbé volt kedvem egy újabb szentbeszédhez. Naakkorinduljunkneki!

- Hívattál!? - vágom be az ajtót, kopogás..? MINEK! És a hátsó falról visszapattanva az üveg, kis híján a pofámba vág.

- Ahogy mondod. Ülj le! - bök az asztalával szembeni fotelre, ami mellett ül már egy szőke.. szőőőkeee.. isteneeem! - sóhajtok fel egy sebtiben bevillanó emlékre, de csak elmászom addig a fotelig.
- Szarul nézel ki. - hallom valahol útközben én meg elvágódva a fotelben emelem rá elismerően a szemeimet.

- Köööööösz, nekem is bejön a cipőd valami leértékelésen vetted? - fűzöm hozzá álszerényen, de korántsem lep meg amiért nem vevő a poénomra. Ki lenne!??

- Ki a lány? - bökök aztán félfejjel a mellettem feszítő kis szépségre, mert  hát.. dehogynem vettem észre, hogy egy ilyen mutatós kis nő ilyen tündéri kis szoknyában(??) feszeng itt mellettem, ugye nem apasági per!??[/color]
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Rob and Dorcas - Las Vegas News Szerkesztőség   Szer. Aug. 27, 2014 10:39 amTegnap még előadáson ültem, a számból alig látszott ki a golyóstoll, úgy elpusztítottam másfél órás unalmamban, s ma a főszerkesztőmet ugyanúgy az sem érdekelte, kezemben van-e a diplomám, megy-e a helyesírás. Nesze neked négyévnyi semmittevés, most bűntudat nélkül folytatódnak tovább az átmulatott éjszakák utáni macskajajos reggelek, a késések, meghosszabbított ebédszünetek.
Vagy csak én gondolom úgy, hogy a nagybetűs élet – melytől Oliver előszeretettel óvta éretlen lényemet -, egyezik meg a móka és kacagás alakította egyetemista évekkel?

Ha elnéztem a körszakállát igazgató laptulajdonost – már pedig ennél „felemelőbb” látvány nem tárult elém a hófehérre mázolt falak között -, rajta sem láttam a hajtás kimerítő nyomait. A tegnapi este folyamán bebizonyosodott, hogy Mr. Harrington teste nem sínylette meg ötven emberi életévét, gondolatai, elvei is sokkal rugalmasabbak, mint a vele egy korban járóknak. Bővelkedik meglepetésekben és kreativitásban, melyből tegnap mért nekem a vörös boros pohár mellett felvételiztetésem közben.
Noha gyakorta fenyegetőztek az életunt professzorok nehéz kezdettel, kiállhatatlan körülményekkel, elviselhetetlen kollégákkal, ennél a nívós lapnál nyoma sem volt a kezdők piszkának. S ahogy egyre több múltbéli bélyeg valósága kérdőjeleződött meg szemem előtt, úgy veszítették el hitelességüket a nyolc szemeszter alatt szerzett szóból hallott tapasztalatok.
Már csak legyintettem az iskolára.

– Ki mellé adsz? – töröm meg az eső hozta melankolikus csendet, miközben kicsit feljebb tolom magam a bőrfotelben.
A férfi először csak a falra akasztott tükréből vetett rám lágy pillantást, majd ha eleget csodálta markáns állára növesztett körszakállát, s kifogásolhatatlannak titulálta megjelenését, akkor méltóztatott jelleméből fakadó, ráérő komótossággal irányomba fordulni.
Az első napján természetes, hogy ideges az ember lánya, még ha azt csak a legcsekélyebb jelekből lehet is leszűrni. Lásd megtépázott belső részét számnak, vagy egyfolytában kergetőző hüvelykemet, egymásba fűzött ujjaim felett.
– A neve Robert Gain. A Las Vegas News egyik legnagyobb egyénisége. Szórakozva tanulhatsz tőle. Az alaptermészete hagy maga mögött némi kivetnivalót, de a munkája… csak a legjobbra, kedves Dorcas.
Most már aztán igazán kíváncsivá tett, kivel akar gyakorlati időm elején összezárni. Egy félőrülttel?
Na, ezt a gondolatot ugyanúgy elhallgattam, mint az ingének lepattant gombját. Mr. Nárcisztikus a következő percben már így is a manikűrözött körmeit vizslatta.
Nem voltam az előítéletek embere, szerettem magam megbizonyosodni mindenről, kézzel fogva tapasztalni.
– Már jön is.
Jegyezte meg félvállról, s csak a férfi érkezésekor szentelt nagyobb figyelmet hármunk ügyének. Izgatott kislány voltam egy fotelben, amiben majdnem elvesztem, de nem engedtem, hogy eluralkodjon rajtam a gyerekes vágy, hogy hátra kapjam fejemet.
Engedelmesen hallgattam végig a két férfi szóváltását, majd ha szóba kerültem, s Mr. Gain helyet foglalt mellettem, akkor nem hagytam, hogy Mr. Harrington vágjon szavamba, félig az érkezett irányába fordultam, s kéznyújtással egybekötve mutatkoztam be.
– Dorcas Balsey vagyok, és csupa jót hallottam magáról.
Ha viszonozta a felé nyújtott jobbot, akkor enyhén megráztam azt, s közben fél szememet cinkosul Mr. Harringtonon nyugtattam.
– Így van, továbbá kedves ismerősöm, szeretném, ha így is viszonyulnál hozzá, Rob – jelentőségteljes tekintetével nyomatékosította szavait a főszerkesztő. – A kisasszony frissen diplomázott a Columbián, s nagyra törő álmait nálunk szeretné megvalósítani. A legjobb, amit tehettem, hogy beosztom melléd. Bárhová mész, bármiféle elintézni valód támad, helyszínre hívnak, sajtókonferencia, kutyafüle… Ms. Balsey nem maradhat el. Felelősséget vállalsz érte, a munkájáért… én meg a tiédért. Valakinek kérdése esetleg?
Nos, nekem nem lett volna ellenemre, ha kezdhetünk egy kávéval, s a mellettem elnyúzott arcú krapekot is szívesen meghívtam volna egy feketére, ha tudom, hol találok jól működő automatát. De nem, ugye ilyen kérdést nem illett feltenni?
– Akkor kellemes együttműködést és jó munkát!

| röstellem, hogy ennyit kellett várnod! |

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Robert Gain

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 51
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 28
◮ join date : 2014. May. 11.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Rob and Dorcas - Las Vegas News Szerkesztőség   Szer. Aug. 27, 2014 11:43 pm

A lányra nézek.. majd a felém nyújtott kezére. Akkooor.. csaknem bizonyosodik be a legnagyobb félelmem miszerint véén marha koromra a nyakamon kell cipelnem vagy egy rakat rívó porontyot. Hááála a magasságosnak!

- Robert Gain, szívi... De neked csak simán Rob. - kapok rá a kezére, és egy féloldalas kacsintással egybekötve az arcomhoz húzom egy kézcsókra. Senki ne mondja hogy manapság, kihalt a lovagiasság...

- De ne higgyen a meséknek... Miind hazugok! - vigyorgok rá a kézfeje felett, és csak a háttérben remélem, nem egy újabb befektető vagy valami fejes, akinek Harringtonnak épp dicsekedni támadt kedve. Természetesen velem...
A titok máris ledobja magáról a leplet, amikor Oliver(?) hangja cseng vissza a fülemben és ahogy a nőt szabadjára engedem, vissza is húzódok a helyemre. Nem lövünk ha kedves az életem, a főnök nyula szent és sérthetetlen!

Azután csak elkényelmesedem.. a kényelmes bőrfotelben és hallgatom az áradatot, csak alkalomadtán, ritkán téved a lányra a szemem, pedig milyen.. mesés is ez a jóószág!

- Szóval azt mondod pincsikutyát adsz mellém?? - a hangom takar némi elégedetlenséget, sosem szerettem ha valaki a nyomomban lépked, pláne ha az egy pihe-puha tollpihés, aranytollú kismadár, de nem kellett másodszor is ellenkezzem, elég volt egy pillantás, egy megránduló arcberendezés, hogy tiszta legyen a móka vége, most.. nincs ellenkezés.

- Oooké, vagyis fogtam a lényeget. - biccentek, és ha már így alakult a dolog egésze, használjuk valami kellemesre, feltolom magam a székből. - Ha ennyi, akkor lelépnék. - emelem meg a fél szemöldököm útközben, és mikor jön az ukáz, hogy megtehetem, elcsámpázom az ajtó felé.
És hogy a kislány követ e?? Hááát, azt nagyon remélem, mert ha nem, még el találna veszni ebben a káosz rengetegben, és akár rámenne tuti az egész napom, hogy a kuplerájból előkerítsem.
Hiányzott nekem ez a mai nap...

- Kicsicsillag, először is megmutatom a helyed.. - kezdek valahol útközben bele, hacsak nem előzött meg benne és szólt valamit közbe, és főként.. tényleg engedelmesen követ...
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!TémanyitásTárgy: Re: Rob and Dorcas - Las Vegas News Szerkesztőség   

Vissza az elejére Go down
 

Rob and Dorcas - Las Vegas News Szerkesztőség

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Passion in Las Vegas
» Las Vegas külterülete, egy útszéli benzinkút a sivatagban, a várostól nem messze.
» Passion in Las Vegas
» Vegas szótár
» Las Vegas (Nevada)

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékonkívül :: Archívum :: Gé játékai-