HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 S.O.S Nehéz a lámpa....

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: S.O.S Nehéz a lámpa....   Hétf. Jún. 09, 2014 12:59 pm

Reggel szokásosan az idegesítő, monoton ébresztőhangomra ébredtem. A szemem perceken belül felpattant majd kapkodva nyomtam le az órát és eszméletlen gyorsasággal akartam felöltözni. Egészen addig amíg rá nem jöttem valamire...."-Hova sietek?"
Kérdeztem magamtól, majd fáradtan és unottan a plafonra meredtem. Ma be sem kell menni a suliba. Nemes egyszerűséggel fogtam magam és olyan gyorsan feküdtem vissza az ágyba amilyen gyorsan felriadtam az imént. Kb olyan negyed egykor kelhettem fel és mikor kinéztem tűzött a nap és azt éreztem, hogy ha most ki mennék elporladnék. Szóval muszáj voltam magam valamivel lekötni. Na meg..persze olyas valamivel ami...amiről nem az otthoniak jutnak eszembe. Még mindig rosszul érint anya viselkedése, de talán így a legjobb.
Bekapcsoltam a laptopom és csekkoltam a facebookom. Nem volt semmi érdekes, még a tesóm sem írt. Ennyit a nagy testvéri szeretetről. Szerintem meg sem hagyja őket, hogy mi van velem. Will gondolom már telebeszélte a fejüket. Vagy ki tudja?! Lehet nem is kellett nekik beszélni. Hagyjuk is...
Még nem érzem, hogy nagyon otthonos lenne a lakás ezért sok olyan oldalt nézek ahol lehetne kedves kis dolgokat vásárolni. Épp rábukkantam egy nagyon kis helyes éjjeli lámpára amit nagyon rég óta keresek. Ráadásul itt nem messze egy háznál átlehet venni. Írtam is a hirdetőnek egy e-mailt. Rá egy órára vissza is írt és megbeszéltük, hogy a megadott címre elmegyek és átveszem az árut. A megbeszélt időpont négy óra. Addig is pakolásztam még egy kicsit.
Nem volt messze a lakás ezért sétáltam. Sikerült megvásárolnom a lámpát és nagyon boldog voltam. Már csak egy baj volt. Nagyon nehéz volt...Vagyis nekem biztos az...Cipekedve és verejtékezve mentem hazafelé egy bazi nagy lámpával.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Paul Harrison

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 45
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 29
◮ join date : 2013. Jun. 21.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: S.O.S Nehéz a lámpa....   Szer. Jún. 11, 2014 9:07 pm

Hosszú nap volt. A mai is akár a többi. De nem panaszkodom. Örülök hogy otthagytam azt az életet, azt az országot, örülök hogy eleget tettem annak..

- Akinek ígértem.. - suttogom csak halkan a fogaim között ahogy felidézem fejemben az emléket. Sokszor gondolok rá. Még mindig. Hiába hogy a halálának már majd 2 éve, mégis még mindig szeretettel gondolok rá.
Észre se vettem ahogy a elkóborló mosoly árnyéka félszegen jelenik meg a szájszélemen. Valahogy.. mindig képes volt megmosolyogtatni az emléke, az teljesen mindegy volt hogy épp.. a koszos edények között turkálok könyékig, a zsíros vízben vagy kinn a parkban vagy a réten éppen rajzolok. Mindig felfedeztem. Egy virágban, egy képben, egy pillangó szárnyán, egy nevetésben, amíg élek soha nem feledem.

- Igyekezz azokkal a tányérokkal, ma nem akarok ittmaradni záráson túl csak mert nem vagy képes elmosogatni időben! - hallom a hátam mögül a kicsit sem szívélyes hangokat ami azonnal visszaránt a jelenbe. Még mindig itt vagyok. Az étteremben. Szemben velem a zsírosan fröcskölt fehér csempe, a tányérok a kezeim alatt, mögöttem a szakácsnövendékek, már eltakarítottak szinte mindent, a főszakácsok már rég el is tűntek, már csak mi vagyunk itt, a..

- Söpredék! - hallom megint a hátam mögül, de egy szót se szólok. Szinte érzem a fintorgást a szemeiben, lenéznek, mert külföldi vagyok, mert francia és mert mosogatásból élek, de valahol mindig el kell kezdeni.

- Azonnal megleszek...- fűzök hozzá csak ennyit, a korábbi mosoly képe megintcsak kiütközik az arcomon, de ennek más a jelentése. Nem hagyom hogy megtörjenek, nem hagyom hogy eltiporjanak mélyen porig a földbe, és csak végzem a dolgom.. sietek.. ahogyan ő kéri tőlem, és alig 15 perc múlva be is fejezem a műveletet.

- Na vééégre! Már azt hittem ma se jutok haza hamarabb. - hallom a kulcs csörgését, mögöttem, de immáron a hátsó bejáraton kívülről figyelek, figyelem ahogy ráfordítja a kulcsokat. - Akkor két nap múlva! - még int felém, én meg egy biccentéssel jelzem hogy igen, az ünnepek után itt leszek, és elindulok hazafelé.
Az utca csendes.. kihalt. Fogalmam sincs hova lettek az emberek, ám ezen a környéken.. igazából éjjel kezdődik az élet, mikor bezártak a gyorséttermek és megnyitja kapuit az ezerszínű világ. A mostani holt.. óra. Legalábbis ezen a környéken, és én a kezeimet a zsebembe rejtve sétálok végig a házak mellett.
Ekkor tűnik fel az a szőke lány.
Nem, nem mint lány tűnt fel éppenséggel, errefele.. ezerféle lány vonul át minden percben, de ez a lány... egy lámpát cipelt. Igencsak kimerülve, ezért úri tisztességem úgy követelte meg, hogy azonnal a segítségére siessek.

- Megengedi? - álltam meg előtte, HA.. egyáltalán megállt mellettem mikor arra kérem és a kezében lévő alkalmatosság irányába nyújtom a kezemet.

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: S.O.S Nehéz a lámpa....   Csüt. Jún. 12, 2014 1:44 pm

Már kezdtem feladni az egész cipekedést mikor egy segítő kéz nyúlt felém.
- Köszönöm!
Átnyújtottam neki a lámpát ő pedig kedvesen elvette. Amióta a kezembe vettem a lámpát csak azon gondolkodtam, hogy miért ilyen nehéz. Hiszen egy alap éjjeli lámpa nem lehet ennyire súlyos. Nagy tehertől szabadított meg ez a kedves idegen.
- Még be sem mutatkoztam. Abby vagyok.

Kezem nem nyújtottam, még a végén ott hagyott volna. Cipekedik helyettem és még azt is elvárom, hogy kezet rázzunk. Inkább hanyagoltam. Kissé feszengve lépkedtem mellette. Fogalmam sem volt hogyan enyhíthetném. Már említettem, hogy nem laktam a háztól messze, ahonnan a lámpát hoztuk, így hát hamar hazaértünk. Bár szegénynek biztos ez is hosszú volt azalatt az atom nehéz tárgy alatt. Nem hagyhattam, hogy csak úgy elmenjen. Megakartam hívni valamire.
- Nos, itt lennék. Engedje meg, hogy megkínáljam egy csésze kávéval.
Mondtam mosollyal az arcomon majd miután kicsuktam a lakás ajtaját befelé tessékeltem az első vendégemet.
-Itt jó is lesz.
Mutattam a nappaliban elterülő kanapé mellé. Innen majd beviszem a szobámba. Gyorsan kisiettem a konyhába, hogy hozzam a megígért kávét.
- Tessék! Közben megtakarítanám a lámpát, ha nem baj.
Tettem le elé a csésze kávét. Kerestem egy rongyot mivel elkezdtem leporolni. Le kellett vennem a burát mert minden félképpen az alatta lévő területet is leakartam törölni. A lámpa nem egy egyszerű lábon áll. Hanem egy kör alakú talpazaton. Leginkább ott éreztem a súlyt. Amíg behoztam egy vízzel teli tálat a törölgetéshez, ismertettem a jelenlegi élethelyzetem az úrral.
- Tudja, nemrég költöztem ide. Szóval sajnálom ha még egy kicsi rendetlenség fogadja de még nem teljesen rendezkedtem be. A dobozokat már kicsomagoltam és a nagy részét a helyére is raktam. De van még mit finomítani rajta.
Nevettem fel. Belátást nyertem a lámpa aljába ahol egy nagyon érdekes dolog csillogott. Elállt szavam és a mondatot megszakítottam. Nagyon nehezen, de bele tudtam nyúlni és kivettem azt a valamit.
-Ezt nézze!
Mondtam lassan, ledöbbenve. Ez egy...egy...antik nyakék. Hogy került ez bele? Hát akkor ezért volt ez a lámpa ilyen nehéz. Féltve forgattam a kezeim között és csodáltam.
- Biztosan nem azoké akiktől a lámpát elhoztam. Az mondta a hölgy, hogy ők pár napja vették de nem tudták sehol elhelyezni..Nem volt r szükség, ezért akarták eladni. És biztos, hogy ők nem vették észre, hogy ez van benne.
Gondolkoztam....Mit kéne vele csinálnom?! Kérdeztem magamtól. Szembe ültem az úrral az asztalnál.
-Szerintem az lenne a legjobb, ha megkeresném az eredeti tulajdonost. Maga mit szól ehhez?
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Paul Harrison

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 45
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 29
◮ join date : 2013. Jun. 21.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: S.O.S Nehéz a lámpa....   Szomb. Jún. 14, 2014 2:04 pm

- Üdvözletem.. Abby.. - mosolyodom újfent el, hogy örülök e a találkozásnak?? Igen.. azt hiszem.. hisz itt végtelenül magányos minden ember, mindenki aki nem.. "valaki".

- Hívjon csak Paulnak. - árulom el a nevemet, egy tökéletes nap a mai, valahol.. tökéletes, hisz boldogsággal töltött el, nem a közelgő este, hanem a fejemben felszabadult emlékek és ezért hálás voltam nekik. Kedveltem az ilyen napokat...

Előttem haladt, én meg a levegőben tartva a lámpát közvetlenül mögötte. Furcsa volt ez a helyzet. Hogy valaki megbízzon.. ennyire.. bennem.. de haladtam is ahogy megfordult a kulcs és néhány lépcső következett, csak hogy a mutatott helyre helyezzem az említett különlegességet. különleges egy lámpa volt...

- És köszönöm.. elfogadom. - biccentettem egy mosollyal is megtűzve, miközben szemem végigforgattam a lakáson. Nem, nem kíváncsiskodtam vagy fürkésztem volna a személyes tereket, csupán a szokás hatalma, az ember felméri a környezetet ha ismeretlen helyre tereli a sors kereke.
Amint eltűnt az ajtóban, bátorkodtam és leültem.

- Nem.. semmi baj csak.. nyugodtan, de valóban nem zavarom? - kérdezek rá félszegen, szemmel csak az elém került csészét követve, ám mikor nekikezdett, megintcsak a környezetre került a szemem, egy percig se szerettem volna hogy azt higgye hogy bármiben is kifigyelem.
Az újabb szavakra került ismét rá a figyelmem, pontosabban a kezébe került ékességre és magam se tudtam lemosni az arcomról a megdöbbenésemet.

- Én.. én nem tudom.. - voltam még némileg zavart, ilyesfajta dolog még sohasem esett meg velem, és magam sem tudom hogyan járnék el amennyiben megtörténne. De biztosan megpróbálnám megkeresni az eredeti tulajdonost. - Talán az eredeti gazdája nagyon hiányolhatja. Talán egy régi emlék.. egy kedvestől, aki már a múlté... Vagy talán az is megtörténhetett, hogy valaki készakarva dugta ide, talán elhalálozott és talán a gyermeke.. - soroltam a fejemben felvillant ezernyi lehetőséget, de mindez csak spekuláció. Amíg az ember nem bizonyos, soha nem tudhatja mi történhetett...
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: S.O.S Nehéz a lámpa....   Szomb. Jún. 14, 2014 3:10 pm

Még mindig kirajzolódott a döbbenet az arcomon. Mégis csak...Nem mindennap talál az új lámpájában egy antik nyakéket. Sosem gondoltam volna, hogy ez lesz az első nehézség az új lakhelyemen. Hozzá kell szoknom az extrém dolgokhoz....úgy néz ki.
Beletúrtam a hajamba és nagy levegőt vettem majd így szóltam Paulhoz:
-Akkor most nagy feladat vár rám.
Húztam el a számat úgy, mint aki már előre látja, hogy ez nehéz meló lesz.
-Paul! Én igazán nem akarom húzni az idejét és úgy szint nem akarom fárasztani de...
Lesütöttem a szemem és csak azon kattogott az agyam, hogy mégis hogyan kéne megkérnem őt, hogy segítsen nekem megkeresni a tulajdonost.Nem vagyok az a türelmes típus ezért bele vágtam a közepébe.
-Segítene megkeresni azt akié ez az izé?

Kérdeztem tőle felhúzott szemöldökkel.
Jobban megnéztem ezt a nyakéket. Egyszerűen csodálatos volt..Leírhatatlanul szép volt. Nincs csillogására, színpompáira szó. S mégis merre kezdjek el keresgélni. Nem ismerek itt senkit. A helyeket se annyira. Ajj már. Francba az egésszel.
- Szerintem a legjobb az enne ha vissza mennék oda ahol vettem!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Paul Harrison

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 45
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 29
◮ join date : 2013. Jun. 21.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: S.O.S Nehéz a lámpa....   Vas. Jún. 15, 2014 8:00 pm

Meglepődtem. A lámpát cipelő lánynak sikerült az ami ezeddig talán még senkinek sem, hogy olyan kérdést tegyen fel amire végképp nem számítottam.
Először nem is tudom mihez kezdjek. A csésze megáll a kezemben, útban a szám felé és ott is felejtődik néhány pillanatnyi töredékre. Aztán mégis ugyanolyan ütemben teszem le, vissza az asztal közepére és némileg még elgondolkodva dőlök hátra a kanapén.

- Én nem tudom Miss... Abby.. - vagyok tanácstalan még mindig, ugyan én mit is tehetnék az ügy érdekében, de szemernyi kétségem sincsen, hogy a kishölgy segítségre szorul.

- Igen, én is úgy hiszem. - biccentek rá a megjelenő ragyogó ötletre, de a csészében ragadt néhány kortynyi kávét már nemigen szívlelem. - Ők talán tudnak segítséget nyújtani abban, hogy ki lehet a eredeti tulajdonos. - sorolom a lehetőségeket, ám ha az említett helyen netán sikertelenül járna, onnan kiszámíthatatlanok az előzetes történések.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: S.O.S Nehéz a lámpa....   Kedd Jún. 17, 2014 4:45 pm

Láttam Paulon , hogy meglepte a kérdésem. De kicsit kétségbe vagyok esve. Mit kezdjek én ezzel az izével? Nekem amúgy sincs időm a tulajdonos után szaladgálni. Holnaptól már újból suli van. Jobb lenne ha tovább adnám a lámpát. Vagy nem...Ha inkább eladnám egy ékszerésznek. Nem, az sem. Igaza van Paulnak. Nem tehetem...Lehet, hogy valakinek ez nagyon fontos. Én meg csak úgy eladnám. Ilyen szemét nem vagyok s nem is leszek. El kell döntenem, hogy mit csináljak előbb. Először is vissza megyek oda ahonnan ezt elhoztam. Csak onnan tudok tovább indulni. Az mindenek a kezdete. Vagyis, az én esetemben biztos.
-Én megértem ha nem akar segíteni, tényleg. Semmi gond.
Magamra erőltettem egy mosolyt és vissza sétáltam a lámpához. Mindent vissza szereltem rá, de a nyakéket nem tettem bele. Csak az ékszerrel megyek vissza. Remélem tudnak valamit mondani. Már az is eszembe jutott közben, hogy lehet nem is igaz az az ok amiért a nő nekem eladta. Kitudja? Lehet, hogy ő is megtalálta benne csak bepánikolt és inkább eladta. Na jó, álljunk csak le. Ez nem egy nyomozósdi játék. Ez itt a valóság szóval leállok az agyszüleményeimmel és inkább teszek is valamit.
-Akkor ha megbocsájtana akkor nekem mos vissza kellene mennem oda, ahonnan ezt elhoztam.
Kedvtelenül és enyhe mosollyal mondtam. Nem volt kedvem vidám fejet vágni. Szegény mit gondolhat rólam. Mindegy is. Azért, sajnálom, hogy Paul nem tart velem. Csak jobban ismer itt mindenkit és mindet. Valahogy csak boldogulni fogok. Nem haragszom rá, hiszen nincs rá okom. Segített elhozni, cipekedett miattam. Azt csak nem várhatom el tőle, hogy erre is megoldást találjon. De ha...Ha mégis meggondolná magát...
Jesszusom én lecsapom magam. Nem vagyok normális. Szánalmasak még a gondolataim is. Las Vegas már is rossz hatással van rám.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Paul Harrison

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 45
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 29
◮ join date : 2013. Jun. 21.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: S.O.S Nehéz a lámpa....   Szer. Jún. 25, 2014 4:43 pm

Csak ülök ott és figyelem. Fejemben egymást követve lomhán száguldoznak a gondolatok és azon elmélkedek, hogy az elkövetkező két napom.. szabad. Mennyi ideje is koptatom a város néhány elhagyott kockakövét?? Egy éve.. És hányszor jártam ezen túl.. olyan utakon ami nem az étterembe vagy éppen a parkba vezetett?? Egyen sem. Épp ezért csak figyeltem, ahogy az ifjú lány tanácstalan hangnemet vesz és egy kiadós - bár nem balsejtelmű - sóhaj kíséretében lassan feltoltam magam a kanapéról.

- Meggyőzött! Segítek. - mosolyodok el, alig kikerülve a dohányzót a közelébe lépkedek, és mielőtt az egészet fenyegetésként fogná fel, csak megállok, kellő távolságba tőle, és ha megengedi, átveszem a kezembe a nyakéket.

- Gyönyörű egy darab.. - forgatgatom, nézegetem, egyből felismerem a benne rejlő apró smaragdköveket, mégsem a zálogház az első gondolatom. - És drága is.. - fűzöm hozzá - Bizonyosra veszem, hogy hiányzik valakinek. - biccentek rá, elvégre nem véletlenül rejtették ilyen mélyre, és az is biztos hogy valaki önkezűleg, nem szabadulna meg egy ilyen darabtól.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: S.O.S Nehéz a lámpa....   Csüt. Jún. 26, 2014 12:02 pm

Már tényleg indulni akartam amikor meggondolta magát. nagy kő esett le a szívemről. Örültem, hogy van aki mellettem lesz.
-Rendben, köszönöm! -Egy kedves mosoly jelent meg a gondterhelt arcomon. Ahogy forgatta ott előttem a darabot én is jobban a fejemhez kaptam, hogy "Egek! Ez egy hihetetlenül gyönyörű darab ami tényleg sokat ér. És talán nem mindenki adná vissza". Be kell vallanom! Kicsit büszke voltam magamra, hogy szorult belém annyi becsületesség, hogy ezt vissza szállítsam jogos tulajdonosához.
-Igen, valakinek biztosan.ogy belevágok a "kutatásba". Ezért is meg más miatt is döntöttem úgy, h belekezdek a kutatásba.
Hogy is mondjak?! Valahogy nem így terveztem el a mai napom. De én is jártam már olyan helyzetben ahol igen csak számított a becsületesség. Régebben én is elhagytam a nagymamám által rám maradt fülbevalót.

Reggel elmentem a boltba. És mire hazaértem, nem találtam a fülbevalót. Nagyon féltem, hogy nem lesz meg mert számomra az nagyon kedves volt. Még az eladó meg is dicsérte, hogy mennyire különleges. Majd két nap múlva ugyan abba a boltba mentem vissza. Kiderült, hogy a kosárba hagytam és az eladó mikor elpakolta a kosarak észre vette. Beugrott neki, hogy azt nálam látta. Megtartotta és amikor újból találkoztunk vissza adta. Nagyon örültem neki és megköszöntem neki

Visszatérve a jelenhez....Mindent megteszek, hogy meglegyen a jogos tulajdonos.
-Akkor, indulhatunk is.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Paul Harrison

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 45
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 29
◮ join date : 2013. Jun. 21.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: S.O.S Nehéz a lámpa....   Hétf. Jún. 30, 2014 6:33 pm

- Csak Ön után.. – intek abba az irányba, amelybe ide belépve befelé követtem, és ha hagyja, visszanyújtom neki az ékszert. Az istenért se higgye, hogy eszembe jutna elmenekülni vele, mindenkinek jobb, ha addig is nála van…
A lépcsőkön lefelé, ezerféle dolog járt a fejemben. Jórészt emlékek, a helyzet.. valahogy előhúzott vagy ezernyi dolgot a múltból, ám amikor elértük a nagykaput, mielőtt kilépek, a lányt ildomosan magam elé engedem.

- Kedves.. Abby.. – szólítom aztán véletlenül meg miután újabb néma percek teltek el, a csendes aszfaltot koptatva. – Megtudhatok Önről.. akár többet..? Ha már így összesodort minket az élet, és úgy tűnik közös cél lebeg a szemünk előtt. – Na igen. Én.. régen, soha nem barátkoztam vagy szólítottam le ismeretleneket, de Juliette.. a halálos ágyán ígértette meg velem, hogy ezen majd változtatok. Hát.. talán egy hosszú évig tartott a változás. De itt van. És tudom.. az Ő egyetlen vágya hogy boldog legyek. Még mindig.. Érzem.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: S.O.S Nehéz a lámpa....   Szer. Júl. 02, 2014 1:24 am

Kellemetlen csend ölelt át bennünket és az őszintét megvallva, örültem, hogy ezen Paul változtatott.
Nem vettem tolakodásnak a kérdését, ez a minimum azok után, hogy elkísér. Végül teljesen idegen személy vagyok a számára de mégis talált bennem valami olyat ami meggyőzte róla, hogy velem tartson ezen a kissé bonyolult úton ami a nyakék miatt keletkezett. Legalább egy ember van akit ismerhetek itt. Az sosem baj, ha az emberek ismerkednek.
Akármilyen legyen is a szituáció. Bár szerény véleményem szerint az emberek nem igen sok efféle alkalom hozza össze. Leginkább ilyenkor egy filmbe illő pillanatot tudok elképzelni.
Ne menjünk csak messzire. Rögtön az első ami eszembe jut az az amikor egy fiú és egy lány találkozik. A lány siet valahová de egy fiúba botlik. Leesnek a kezében tartott füzetek, könyvek, cetli. Mind a ketten leguggolnak és zavarukban felszedik a földre hullott dolgokat. Aztán egyszerre fognak meg valamit és ekkor egymás szemébe néznek. A lány engedi, hogy a fiú vegye fel. Felállnak, hebegnek-habohnak valami "én voltam a hibás, ne haragudj" szöveget majd egymás után nézve tovább mennek.  Így folytatódik a sztori. De ezermás eset van még ami ehhez hasonló.

Hogy a jelenbe térjek vissza ismét, elkezdek mesélni kicsit magamról.
-Oh hogyne! Én nemrég költöztem ide. Az anyámmal és a nevelő apámmal nagyon nem jöttem ki. Egy este nagyon össze vesztünk és elköltöztem ide, apa segítségével. Egy étteremben dolgozom, mint felszolgáló. Egy fotós iskolába járok, amit imádok. És most pedig egy régi nyakék tulajdonosa után futkosom.
Elkapott egy gyenge kacaj.
-És én is tudhatok meg dolgokat, kedves Paul?
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Paul Harrison

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 45
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 29
◮ join date : 2013. Jun. 21.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: S.O.S Nehéz a lámpa....   Pént. Júl. 04, 2014 12:53 am

- Kicsi a világ.. - vetül ki egy csendes mosoly az arcomon, de nem mert hasonló munkakörünk lenne, a mosogatást.. én a legkevésbé sem nevezném munkakörnek, de mindenki úgy él, ahogyan az élet megengedi neki...

- Vagyis szeret fotózni..? - kérdezem vissza, habár.. a karikatúra és a fotózás egy egészen más világ, mégis rokonlelkek a művészetben, egy pillanat megragadása, egy érzelem közvetítése, a levegő megfagyása egy észlelésben, a kép.. a látvány.. és amit a művész láttatni enged, ekkor mégis újabb kérdések hangoznak el, és én úgy érzem muszáj nekem is megadnom a tiszteletet.

- Franciaországban születtem.. Párizsban. Ott is éltem, amíg az élet folytonosan gördülő útja ide nem sodort. - mosolyodom el - Rajzolok.. többnyire karikatúrákat kint a parkban, olyan.. egy éve, ha megjelentem itt először, de.. azóta is itt vagyok. Még nem tudom hogyan folytatódik tovább az életutam. - rövid csönd - Talán az is meg van írva valahol hogy Önnek segítsek. - mosolyodom ismét el, valahogy kellemesen telve el az érzéssel, elvégre szinte ő az első ember akivel beszélgetésbe bonyolódom. A rajzkészítést kivéve.

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: S.O.S Nehéz a lámpa....   Szomb. Júl. 05, 2014 11:42 am

Alig vártam, hogy odaérjünk a házhoz mert roppant kíváncsi voltam.
-Igen, fotózom. És úgy érzem, hogy ez az ami életem végéig éltetni fog. Kicsi korom óta figyelek mindent ami a ehhez köthető. És magával ragadott.
Abba hagytam az áradozást és azon kaptam magam, hogy Paul már magáról mesél.
-Franciaország varázslatos hely. Egyszer jártam ott. -mosolyogtam rá.
-Rajz.....hmm...Az is nagyon jó dolog. Magam is kedvelt hobbiként tekintek rá de nekem csak hobbi. Nem merülök annyira bele. Szívesen látnám pár rajzát, ha nem lenne ellene kifogása. -kíváncsi tekintettel mosolyogtam rá mert valóban érdekelt a tehetsége.
-Igen, könnyedén meglehet. Maga is hisz a "véletlenekben"?
Tettem fel ezt a bűvös kérdést. Sok mindenkinek más a véleménye erről a dologról.

Miközben ezt megbeszéltük oda is értünk a házhoz. Becsengettem.
-Helló, lehetne pár kérdésünk ezzel kapcsolatba?
Mutattam fel a nyakéket és vártam a választ.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Paul Harrison

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 45
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 29
◮ join date : 2013. Jun. 21.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: S.O.S Nehéz a lámpa....   Vas. Szept. 07, 2014 2:02 am

- Szép szakma.. - mosolygom rá borúsan, de e ború nem a személyének szól. Talán csak az emlékek leptek újra elmémben helyet, talán csak egy árnyék. De hogy a dolog elhatalmasodjon, nem engedem, inkább lépek előre.. tovább... az életemet fejtegetem és kellemes tudattal tölt el az érzés.

- Valóban.. pótolhatatlan hely.. - járják át fejem az emlékek, az álmok.. képzetek, mégsem eresztek nekik tápláló közeget, inkább lépek tovább.

- Nos.. nincs kifogásom ellene, ámbár a műveim otthon vannak. - savanyodik meg a képem, mivel az otthon.. nemigen nevezhető otthonnak. A kis.. szegényes albérletem.. a korhadó deszka, a bűzös szekrények.. - Mit szólna hozzá ha meglátogatna a parkban valamelyik este? - támad a mentő ötletem, és való igaz.. készséggel állok rendelkezésére, amikor csak kedvét lelné benne. - Akár le is rajzolhatom.. - mosolyodom el, csak lopva nézve félre, felmérve a kanyarulatot, a domborművet, de nem vagyok túlzón tolakodó.

- Nem feltétlenül.. - mosolyodom aztán el, egyetlen fordulat, és már ott s állunk a ház előtt. Csak csendben várom amíg a hívószóra kijönnek, és amikor a hölgy.. megjelent, újdonsült partnerem fel is teszi a kérdést.
Én csak várok. Fél szemmel lopva nézem a vidéket, erre még nem jártam, ezt biztosra veszem, és ahogy az idősödő nő magyarázni kezd, vezetem csak vissza a tekintetem.

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!TémanyitásTárgy: Re: S.O.S Nehéz a lámpa....   

Vissza az elejére Go down
 

S.O.S Nehéz a lámpa....

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékonkívül :: Archívum :: Gé játékai-