HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 you are my new boss? ;]

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: you are my new boss? ;]   Hétf. Szept. 01, 2014 11:37 pm


Katniss & Sean- Be my lover.. – dúdolom félhangosan, miközben a lépcsőházban ácsorgok, és a liftgombot nyomkodom türelmetlenül. Nem sietek, mert bőven időben vagyok még. Ma van az első napom az új helyen. Pont annyira izgatottan várom, mint az iskolások a tanévnyitó ünnepséget. A nagy fülhallgató még csak a nyakamban lóg, de hangosan szól belőle a zene. Lábam, és egész testem a zene ütemére mozog, miközben a kijelzőt figyelem. A számok pörögnek, a lift pedig pittyen egyet, és az ajtó végre kinyílik előttem.
– Szevasz Matty, hello Spike. – köszönök a szomszéd kisrácnak, és a kutyájának akit visz le sétálni.
– Pfúúúj, már megint olyan ÖREG zenét hallgatsz?! – horkan fel hangosan, és grimaszt vágva rázza meg a fejét.
– Hékás, ez nem öreg zene! – tetetett felháborodással nézek rá. – Csak te még pisis vagy, és nem értheted. Ez művészet! –
– Lehet, hogy pisis vagyok, de nekem legalább van zenei ízlésem. – szájal vissza. – Mit csináltál azzal a CD-vel, amit adtam neked? –
– Nem kell számon kérni fiatal úrfi. Szoktam azt is hallgatni.. – vigyorodok el.
– Helyes. Akkor talán még van esély a gyógyulásra. – Jelenti ki komoly képpel, mire elnevetem magam. Közben a lift leér, és véget ér a kis reggeli beszélgetésünk Jamesel, a 90’-es évek nagy slágereiről.
– Vigyázzatok magatokra. – majd beletúrok a szőke tincseibe, és játékosan összekócolom azt, aztán kilépek az épületből, és az ellenkező irányba indulok el. Még szerencse, hogy a városközpontban lakom, és alig 15 percre van az Örs, ahová beosztottak. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy nem fogok késni, de nem ma!

Elég céltudatosan menetelek be az épületbe. A bejáratnál hamar megkapom az új belépőkártyámat, egy igazolvány felmutatásért cserébe. Olyan korán van még, hogy alig vannak emberek az épületben. Nem tudok sokat a fickóról, akivel találkozni fogok. Ez persze relatív, hiszen ami az adatbázisban felelhető, azt tudom. Még a cipő és nadrág méretét is. Meg hogy munkamániás, és reggeltől estig bent van. Nem is csoda, hogy relatíve ilyen fiatalon már egy ilyen magas posztot tölt be. Óh és láttam az igazolványképét is. Cuuukiii.
Kezeimet a farmerom zsebébe mélyesztve megyek keresztül az asztalok mellett a helyiségben. Hasonló az elrendezés, mint nálunk, na meg megnéztem az épület tervrajzát is, így tudom, hogy a mi kis főfelügyelőnk hol is tanyázik. Gyorsan körbefuttatom a tekintetem, és pár döbbent tekintettel találom szembe magam. Nem értem, mi t bámulnak. Mindenesetre megszólítani nehezen tudnak, mert a zene üvölt a fejemen lévő fülhallgatóból.
Bingó! Meg is van az iroda, Times New Roman betűtípussal ellátott tábla is ott virít. Egy határozott kopogás, majd lenyomom a kilincset s belépek. Sehol senki. Remek. A zenét kikapcsolom, a méretes fülhallgató pedig a nyakamba kerül ismét. Az ajtó becsukódik mögöttem, és lustán körbe járom az irodát, végül odalépek az íróasztalhoz.
- Uncsi, uncsi, uncsi.. – lapozgatok bele a papírokba, amik szanaszét hevernek. Hmm.. valaki sietősen távozott tegnap. Enyje, hát nem valami precíz dolog ilyen rumlit hagyni. A bőrdzsekim belső zsebéből előveszek egy nyalókát, leszedem róla a fóliát, és a szemetesbe dobom, a piros cukorcsodát pedig bekapom. Bekapcsolom a számítógépet, és a széket odahúzva huppanok bele. – Na nézzük Mr. Főkém, mit tartogatsz a gépeden.. –
Pár kattintás után megunom a dolgot, mert nem találok semmit sem. Jegyzőkönyvek, jelentések, elektronikus akták.. még a böngészőben sem találok egy pornó oldalt az előzményekben! A töröltek között sem.. micsoda csalódás. Aahhh.. sóhajtok egyet, végül lenyúlok az irodai szék alá, és kiakasztok egy kis pöcköt, így a támla engedelmesen dől hátra, én pedig tornacipőbe bújtatott lábaim felteszem az asztal sarkára. Amelyiken nem áll papírhalmaz. Egyik kezem a fejem alá teszem, a másikkal pedig a nyalókának a pálcikáját fogom.A hozzászólást Katniss Morel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Szept. 14, 2014 9:13 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Sean Walker Holmes

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 38
◮ tartózkodási hely : LA/LV
◮ hozzászólások száma : 93
◮ join date : 2013. Dec. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: you are my new boss? ;]   Csüt. Szept. 04, 2014 6:37 pm

Az ég kék. A kukac úszik a vízben, az erdő néma csendben, egyetlen zaj sem hallatszik, nekem mégis az jár a fejemben milyen pocsék is lehet azon a kötélvégen lógni. Nem beszélve a vízről.
Megnyújtózkodom.. megnyújtózkodnééék, a kinyitható kényelmetlen faszék hangja nagyot reccsen a stégen, és épp arcul csap a sugallat, hogy márpedig ebből esés lesz, és nem is csak esés, egyenesen fürdő, amikor...

- Neh.. neeeh, Spock... - lökdösöm el a kutyát ahogy a melegen reszelős nyelve egy füst alatt törli tisztára a képemet - Ne.. Spock! Hagyjál már békén! - összerántott szemekkel lökdösöm el, mégis valahogy mindig kicsúszik a kezeim közül. Valami mesteri ez a kutya! - Oké, oké, ébren vagyok! - sikerül megtalálni a nyerő pozíciót, és kifogva rajta hátralököm - Hagyd már abba! Nem hallod? - próbálkozom, fintorgó pofával felemelni a fejem és felmérni a lakás jelenlegi helyzetét. Nincs változás. Csak a képem az amin csorog a nyááál, és egyáltalán nincs ínyemre.

- Nem megmondtam neked hogy ez nem jó játék!?? - lököm fel magam ülőbe és kitalálva a takaró alól a földet éri a lábam. - Most néézd meg! - törölgetem meg teljes tenyérrel, és tény, a dolog Beethovenhez képest még sehol nincsen, mégse kellemes az érzés.

- Bolond kutya.. - ásítok nagyot, de ahogy megjelenik a térdem mellett megpacskolom a farát. - Jóól van, azért szeretlek ám, csak.. - torpanok meg sóhaj közben mikor a szememet éri a vekker. Pontosabban.. A gond ott kezdődik hogy nem éri, az áramszünet...

- Csessze meg.. - kezd kirajzolódni egy érzés, aminek ellenkezőjét minden sejtemmel remélem, mégis valami hátsó hang azt súgja a fülembe: ezt bizony cseszheted...!
Felpattanok az ágyról és kirohanva a konyhába elém tárul a látvány, a csendben kattogó óra a falon hamar üti a tízet, én meg már tutibiztos vagyok benne: Elkéstem!

Úgy kapkodom fel a ruhám, mintha jórészt abba születtem volna! Az ing.. a nyakkendő.. az egyéb kiegészítések, egy fél kávé a főzőben, tegnapi.. már hideg, nem számít hogy feketén, a felét rohanva döntöm le, és egy gyors fejvakargatás után már irány is az ajtó, hogy a kutyám szomorú ábrázatát figyelve már tartsak is a lifttel lefele.
Ritkán használom. Úgy alapjába véve, szinte sohasem teszem, a szükség viszont.. törvényt bont, azt mondják, így hát arra is marad időm hogy előkapjam a telefont és bepötyögjek egy gyors üzenetet.
"Lacey.. Vészhelyzet van! Rohannom kell.. A kutya nem volt lenn, kérlek.. kérlek-kérlek mentsd meg az életem - vele a szőnyegemet - és fuss vele egy kört miután hazaérsz. Külön fizetem.. Kösz! Sean".. azzal csengetve is a földszinten vágódok ki a liftből és irány az odakinn parkoló kocsi.

Az út.. nem volt zökkenőmentes. Sosem az a városban, bár L.A.-hez képest nem lehet ellenvetésem hasított a dolog mint kés a vajon.
Az irodához érve Pault csak egy gyors intéssel intézem el, elmarad a reggeli eszmecsere.. "hogy van.. hogy vannak a gyerekek.. a lánya lebabázott e már.. " csak rohanok az irodám fele és keverem magam mögött a levegőt. Kezem a kilincsen.. sebtiben nyomom le és ügyet sem vetve a többiekre török be, amikor...
Amikor.
Megtorpanok. Először az játszik a fejemben, hogy talán mégis kellett volna az a reggeli kávé. Visszalépek.. a kilincs még mindig a kezemben, megnézem a nevet, de én vagyok. Vagyis akkor mégsem vagyok annyira hülye...

- Segíthetek? - teszem meg vissza ugyanazt a lépést, csak hogy a székemben ringatózó pimasznak tűnő nőszemélyre figyeljek, és még az is felrémlik fejben, hogy kit és miként fogok a helyére tenni amiért megengedi hogy besátorozzon ide egy akármilyen jöttment.

A lányt nézem. Ő valószínűsíthetően engem, a fél szemöldököm a levegőben, és arra várok talán megmukkan e még ma. Ha igen.. mááár valamivel előrébb jutunk. Ha nem... akkor két lehetőséggel bírok: Meggyőzöm... Vagy hívom azonnal a rendészeket...


Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: you are my new boss? ;]   Kedd Szept. 16, 2014 9:57 pm


Katniss & SeanA fekete keretben fehér számlappal rendelkező faliórát bámulom. A szintén fekete percmutató rém lassan mozog, és ezzel egyenesen arányosan halálra unom magam. Késik.
Az elmondások alapján ez egyáltalán nem jellemző Rá, de persze mindenkinek lehet rossz napja, csak az a ciki, hogy ez pont ma történik meg, és így engem várat feleslegesen. Röhejesen hangzik, de az én időm nagyon drága. Az MP3-hoz nyúlok, és újra megnyomva a play gombot, a hangerőt pedig feltekerve hallgatom tovább a zenét, még csak arra sincs szükség, hogy a fejemre tegyem a füleseket, hiszen tökéletesen egyedül vagyok a helyiségben.

- It's a beautiful life, oh oh ooo! – énekelem együtt a női hanggal, és közben elképzelem, ahogy az Alpokban repkedek egy láthatatlan repülőszőnyegen, pont mint a klipben. Elvigyorodom a gondolatra, a lábfejem pedig a zene ütemére mozog. A szám véget ér, és már épp ott tartok, hogy visszatekerjem, amikor egyszer csak kinyílik az ajtó! A visszajátszás helyett a kikapcsolás gombot választom, és a férfire nézek, aki zavartan bámulja az ajtaját, és aztán megint csak rám néz.
– Mindenképp. – válaszolok, még mindig a már korábban megtalált kényelmes pózomban, de most leveszem a lábaim az asztalról, és kiegyenesedek a székben. A nyalóka pálcikáját – amit eddig szórakozottan rágcsáltam, mert már a lényeg elfogyott – pedig az íróasztal melletti szemetesbe dobom. – Az még egy dolog, hogy késel. Holott köztudott, hogy egy hölgyet nem illik hosszan megvárakoztatni. –
Szólalok meg, majd kényelmesen felállok, és még mindig Őt nézem. A kissé megrovó bevezető után várok egy aprócska hatásszünetet.
– De az, hogy el is feledkezel Rólam, az nagyon nagyon nagyon rosszul esik. – hatalmas szemekkel nézek rá, és bánatosan biggyesztem le az ajkaim. Kissé előrébb lépve, dőlök neki az íróasztalának, és fonom össze a karjaim magam előtt. Ha még mindig értetlenül néz rám, akkor én is kérdően vonom fel a szemöldököm. – Tudod Sean, nekem az az éjszaka tényleg nagyon sokat jelentett, és azt hittem Te is ugyanúgy érzel irántam, mint ahogy Én érzek irántad. –
Úgy tűnik fogalma sincs, kivagyok, és egyszerűen nem bírok magammal, és kifigurázom ezt a helyzetet, talán megjelenítve egy rémálmot, amikor összefutsz egy régi éjszakai kalandoddal, akire nem is emlékszel. Ennek oka az lehet, hogy vagy túl részeg voltál, vagy nem akarsz rá emlékezni valami oknál fogva. Mielőtt még elröhögném magam, az alsó ajkamba harapok, és nagy boci szemekkel pislogok rá. A kérdés az, hogy beveszi e, mert az is lehet, hogy marhára mellé megy a kis ugratás. Sebaj, egyszer élünk. Ennél lejjebb már nem tudnak fokozni, csak akkor, ha a takarító brigádba kerülök.
– Jó ötletnek gondoltam, hogy megkeresselek itt a munkahelyeden, hiszen azt mondtad, hogy majd felfogsz hívni, és ezt azóta sem tetted meg. –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Sean Walker Holmes

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 38
◮ tartózkodási hely : LA/LV
◮ hozzászólások száma : 93
◮ join date : 2013. Dec. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: you are my new boss? ;]   Vas. Szept. 21, 2014 1:25 am

Még szélesebbre tágul a szemem.. Először nem tudom az lep e meg hogy első körben letegez. Másodszor az, hogy még mindig nem pattan ki a székemből, nem adja át bocsánatkérő hajlongások közepette, és nem hátrál vissza a helyére, ahol elvileg ugye a helye lenne, az utcán.. vagy esetleg a rácsok ellenkező oldalán.
Aztán mégiscsak történik valami, én meg ledermedek, ahogy folytatódik a műsor, de legalább elhagyja a székemet, én meg egyetlen, "minden a helyén van e" pillantást vetek csak rá. Aztán nézek csak vissza a magát túúl nagy mellényűre engedett nőre.

- Én nem tudom.. - kezdek bele, de a szavamba vág. Nem tetszik. Nagyon nem tetszik, és fejben csak egy röpke pillanatot adok hogy térjen a lényegre, különben szólok az őrnek és kivezettetem, amikor...
Amikor belekezd a következőkbe ledermedek. A kézitáskám kemény füle hideg verítékessé válik a kezemben, de nem mozdulok, csak az útközben orrom elé került nőt nézem, és próbálok.. igyekszem valami emlék után kutatni a fejemben. Amikor utoljára volt ilyen.. azóta visszaemlékezni nehéz.

- Én nem tudom.. mikor.. - hebegek, és igen, észrevettem hogy ez ugyanaz a szöveg, de egyszerűen nem készültem fel erre az egészre! Inkább megköszörülöm a torkomat és újult erőt veszek. - Szóval nem tudom mit ígértem - válik határozottá a táska füle a kezemben - de az biztos, hogy egészen másképpen gondoltam. - veszem a bátorságot hogy ellökjem magam, és megkerülve az asztalt a táskámat az asztallapjára helyezzem, de ekkor villan csak a szemembe a monitor(már ha nem lett kikapcsolva útközben) világító képe.

- És maga.. - helyesbítek - És még turkáltál is a gépemben!?? - kezd kiülni a harag az arcberendezésemen, de tudom.. most már mindegyik nyavalyást megtépem aki egyáltalán beengedte.. ide, egyedül ezt a nőt! Az isten verje meg hol vagyunk, valami leányneveldében!??


Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: you are my new boss? ;]   Csüt. Okt. 16, 2014 6:39 pm


Katniss & SeanPercről percre jobban megnyúlik az arca, a szemei pedig csak kerekednek. Figyelem a homlokán átfutó kis ereket, hogy vajon azok mikor fognak kidudorodni? Igazán vicces lenne.
– Hát nem tudod? – már másodszor kezdi ugyan úgy a mondatot. Gyanítom az első próbálkozás az lett volna, amikor lehord, ez a második verzió pedig inkább hebegés, mintsem határozott fellépés.
Bevette!
– Általában szoktak rám emlékezni, és különben sem voltál annyira részeg. – fűzöm tovább a történetet, és kissé durcásan fonom össze a karjaim magam előtt, és lassan elkeskenyedő szemekkel nézek rá, mint aki kezd nagyon haragos lenni. – Nehogy kitaláld nekem azt, hogy csak visszaéltem a helyzeteddel, mert teljesen önkéntes és kölcsönös volt a kettőnk viszonya. És úgy tűnt, hogy a kutyád is kedvel. –
Az egészre ráteszek egy lapáttal, hogy ezt a kis információt bedobom. Így úgy tűnik, mintha tényleg jártam volna a lakásában. Természetesen ez nem így van, csak találtam az ebről pár képet a gépen.. mert ugye én minden fellelhető dolgot megtalálok. Ez a munkám, és nagyon jó vagyok benne.
– Másképp gondoltad? – méltatlankodok, és ahogy elindul a gépe felé, úgy fordulok utána. – Tény, hogy nem kérted meg a kezem Sean, de a, idézem ”Majd hívlak, ígérem, csak sokat kell dolgoznom.”, nem egy túl komplikált ígéret, amit félre lehet érteni. Én meg hittem Neked! – eljátszottam a gondolattal, hogy a végéhez hozzáteszem „minden pasi mocskos disznó” de talán ennyire nem ragadtattam el magam. Az íróasztalához lép, és a gépet nézni. Kezd derengeni neki, hogy nem éppen ilye állapotban hagyta, és ennek már is hangot is ad.
– Turkálni? Én? Soha. Nem is értek a számítógépekhez. – blöffölöm, és látva az idegességet az arcán, az alsó ajkamba harapok. Tényleg mindjárt elröhögöm magam! – De VÉLETLENÜL láttam az egyik papírodon valami nevet.. Katniss Morel, Ő ki a fene? Az új csajod? Bezzeg Őt visszahívtad, mi? –
Érzem én, hogy ennek a látogatásnak lassan vége lesz és a végén rám ereszti a kintieket, és akkor aztán magyarázkodhatok majd, ki is vagyok én. Már mint valójában. Ezért is dobom be a nevem, hátha dereng majd neki valami. Mert úgy tűnik, az aktámat már nem nézte meg, akkor talán tudná, hogy nézek ki, és felismerne.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Sean Walker Holmes

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 38
◮ tartózkodási hely : LA/LV
◮ hozzászólások száma : 93
◮ join date : 2013. Dec. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: you are my new boss? ;]   Csüt. Okt. 30, 2014 2:56 am

Újabb információ. De ez se visz előrébb, részeg?? Mikor is voltam utoljára olyan istenesen betermelve!?? Van annak már több hónapja is, SŐT! Akár már fél éve! Először mikor idejöttem, mikor iderendeltek, ide Vegasba és úgy nézett ki még jó ideig maradnom kell. Igen, akkor felöntöttem a garatra. Nem tagadom, rendesen, de hogy utána mi történt...

- Nem.. nem.. - hebegem - Biztosan nem.. - folytatom tovább mint valami átkozott tinédzser, de Spock említése meglepettségre terel.

- Maga ismeri a kutyám?? - tágul most már biztosan kétszeresére a szemem, elvégre.. nem szoktam idegen nőket felvinni, a lakásomra sosem, mindig egy motel.. egy csendes félreeső hely... De megrázom a fejem hogy észretérjek és kirázzak belőle minden nélkülözhető gondolatot.
Az újabb kitörés segít ebben. Mit segít.. egyenesen még kínosabbá teszi a helyzetet, egész egyszerűen mert az ajtó nyitva maradt és a fél iroda minimum a fültanúja lehet ahogy ez a némber.. ez a nőő.. feltesz nekem fölényeskedő kérdéseket én meg úgy szűkölök mint a kutya! Lefogadom hogy ezt fogom visszahallani még a jövő héten is!

- Ne haragudjon... Ne haragudj.. - javítom rendesen -  de fogalmam sincs róla miről beszélsz. - A hangom már kitartó, elvégre volt is ami lehetett, nem tartozom semmivel, és hogy a jóhírem? Na igen, fog ez még jelenteni kellemes perceket egyeseknek, itt az őrsön, de legyen ez az ő szerencsenapjuk! Semmit nem tehet ellenem. Kivéveeee...

Kivéve hogy a monitor él, valószínű a nő turkált a gépemben és ez előrevetít nem kevés, nem csupán személyes, de már erősen szolgálati fenntartást is a helyzettel szemben.

- Kisasszony, most azonnal figyelmeztetem hogy egy hivatali számítógépbe belépni, bűncselekmény... a felügyelői irodában magányosan tartózkodni.. bűncselekmény! És főleg beállítani egy ember munkahelyére, aki valószínűleg nem véletlenül nem hívta vissza az ominózus este után, nem bűncselekmény, pusztán morális kérdés. A háromból kettőért bevitethetem, feljelenthetem és előzetes szabadságvesztést rendelhetek el, amíg a bíróság meghallgatást nem szab ki az ügyében. Vagyis kérem nyugodjunk meg, foglaljon helyet.. - intek az asztalommal szemben álló székre - és térjünk rá a lényegre miért is van itt.

Ha megtette.. megkerülve az asztalt, gyors léptekkel visszavonulok az ajtóhoz, és becsukom, hogy a kapitányság egésze ne élvezze tovább a műsort. Csak sebtiben.. az ajtó reluxáján is kinézek, talán felmérem a károkat, de nem érdekel, ezért egyetlen rántással csukom is le, hogy visszatérjek az asztalhoz a helyemre. Ezt valahogy muszáj lesz elrendezni. És csak ekkor akad a kezembe valami elfektetett papír...


Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!TémanyitásTárgy: Re: you are my new boss? ;]   

Vissza az elejére Go down
 

you are my new boss? ;]

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» [10. boss] 2. próbálkozás
» Mini-boss küzdelmek [JK kalandok]
» [15. boss]
» [24. boss]
» [4. boss]

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Las Vegas :: Belváros-