HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 A táncoslány és a seggfej meséje..

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

avatar
Ronald "T-Dog" Purcell

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 45
◮ tartózkodási hely : LA
◮ hozzászólások száma : 6
◮ join date : 2014. May. 11.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: A táncoslány és a seggfej meséje..   Kedd Szept. 09, 2014 8:28 pm


To Lily Claire Demian


- Nyomja már azt a kurva pedált, így még gyalog is gyorsabban odaérek! -  füstölög a taxi hátsó üléséről a sofőrnek, a Stripen kialakult dugó kellős közepén. Nem szokott taxival menni. SŐT! A limo sötétített üvege mögött sokkal szívesebben nyeli magába a Vegasból beszűrődő fényeket, de az a bizonyos pénzügyi hézag, már elérte a legszükségesebb szinteket és neki kénytelen volt a luxusról is lemondani.

- A kurva életbe ennek össze kell jönnie.. - szűri a fogai között kibámulva az ablakon és csak figyeli a pórnépet. Ha ez így megy tovább, neki is ide kell jönnie. Az utcára.. gyalog. Ugyanannak a jelentéktelen senkinek kell lennie aki egyszer volt és ő soha többé nem akarja ezt megkockáztatni.

- Taposs már abba a kurva pedálba, elkések!!! - üvölt rá a turbánt viselő szakállas kis senkire, az meg külföldiül hablatyol valamit, de az lejön neki hogy nem azt hogy: "Igen Uram, egy pillanat és ott leszek.."

- Hogy basznád meg.. - jön rá a tényre hogy ezzel nem lesz előrébb, ez nem egy limo.. nem az aminek megadják a kellő tiszteletet ezért kilöki az ajtót, és a másik hápogó siralmai közepette kimászik az aszfaltra.
Fékcsikorgás!
De megállt a seggfej, ez meg felemelve a kezét dacosan hőbörögve megteszi azt a pár lépést az út szélén vonuló kockakőre.

- Hogy baszná meg.. Herold.. - morog tovább a járdán lépkedve és egy percig sincs ellenére bárkit fellökni aki nem kerüli ki, vagy vele szembe jönne.
Jobb keze a csillámló zakó bal belső zsebében kutakszik. Hiába mondta Herold.. az a bizonyos, hogy már rég nem divat ez a viselet, hogy jó lenne ha már felvenne tisztességes öltönyöket, pláne ha üzleti tárgyalásra megy, de ő soha nem az az ember volt akinek lehet egy percig is parancsolni.

Már a lábát is lejárta.. - mondja ő - persze a megtett út alig volt néhány sarok, Vegas csillogó sűrűjében, amikor belöki maga előtt az üvegajtót.
Nem tetszik neki. Nem, hogy nem várják tárt karok, ahogy az sem hogy magának kellett meglöknie, de a nyugdíjas londiner nem figyelt, épp valami csinos kis szőkének tette a szépet, ez meg simán nekivágta az üveget a fejének. Soha nem érdekelték az ilyen kicsinyességek ezért egyből megcélozza a recepciós pultot.

- Call Murphy-vel lesz találkozóm, T-Dog Ronald Purcell! - veti oda félfogról és várja a csillogó szemeket, hogy a kislány elaléljon és azonnal autogramért esdekeljen, de a válasz fapofa és a földig csorduló nyál elmarad.
Nem tetszik neki az újabb fordulat. Mégis az irányba néz, amerre a kis tudatlan ribanc int, hogy a magasságos Misssterrr.. épp egy klipet forgat, ezért nincs más választása megközelíti a termet.
Útközben az órájára néz. Heroldnak már itt kellene lennie, azt mondta itt lesz, ő az aki jobban érti ezt a nyálas seggfej nyelvet, amit a sok gazdag köcsög beszél, ő ugyan nem nyal be senkinek!
A telefon kicsöng.. a "kedvenc" üzlettársa mégsem veszi fel, és ő végül is mit tehet, megnézi addig hogy is néz ki az a bizonyos Murphy.

Nem tévedett. Az a Murphy egy hájas seggfej. Csak úgy csorog a zsír a dagadt seggéről ahogy belépve az ajtón, háta a terem sötét falánál támaszkodik meg, és erőt gyűjt hogy az egészhez jó pofát vágjon. Muszáj... A cégét csak így mentheti meg, a sok kis taknyos nyálgép.. akit szerződtetett, nem a kellően tejel ezért neki is muszáj áldozatokat hoznia. Herold pont így mondta. Még most is feláll a szőr a hátán amikor visszaidézi a nyálas könyörgéseket, és ő beadta a derekát. Életében először. Most úgy érzi ő az aki az igazi seggfej!
Keze megint a mellzsebben matat. És most ki is húz egy szálat, érdekli őt, hogy a füstjelzők villognak? Egy percig sem, és betolva a szájába rá is gyújt az ízletes füstrúdra. Egy kicsit felturbózott.. De valaki szólja meg!

A nyugalmat árasztó füst, lassan oldja fel az agytekervényeket. Már a fele a semmivé lett, és ő már kezdi is érezni izmaiban az elernyedt merevséget. Úgy hiszi jót fog tenni. Egy kis lazítás sosem árt.. pláne ha görényeknek kell fapofát vágni. El is vigyorodik a tudatra, habár általában nem szokott egyetlen száltól fejre állni, ám emlékszik, amikor ezt tömte, ezt a dobozt szórta telibe, épp magába rántotta a másik Isten hófödte felhője, és a szájában összefut a nyál az emlékre. Kívánja.. Mit nem adna most csak.. fél.. gramm.. hófehér porért..! De hamar ki kell tisztítsa a fejét, amikor lányok hadát hallja közeledni, és a sok kis csivitelő szuka hangja felturbózza a kedélyét. Be kéne már lógatni!

- Helllóóó lányok! Akar valaki egy autogramot? - lép be eléjük, mert tudja, a hatásos belépő mindent megér, de épp nincs szerencséje, mert a fű.. vagy egyszerűen csak a sors kegyetlensége, megbotlik a saját lábán és kis híján hasra esik.

- Hogy basznád meg.. – tápászkodik meg, de a féél kolónia már közben lelépett, egyedül az a szöszke maradt meg! Lássuk babám veled valamire megyünk e!


A hozzászólást Ronald "T-Dog" Purcell összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Okt. 10, 2014 1:54 am-kor.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 26
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: A táncoslány és a seggfej meséje..   Kedd Okt. 07, 2014 2:10 am

Amióta csak az eszét tudja Lily imád táncolni és amióta táncolni tud képtelen lecövekelni egy stílus mellett. Balerinaként kezdte, mint a legtöbb pöttöm, majd jött szépen a társastánc, a modern balett, hastánc, argentin tangó, hip-hop, rúdtánc és mindezek sajátos keveréke. És egyre több értetlen és Lily szerint idióta tanár, akik mind megpróbálták meggyőzni a lányt, hogy válasszon végre valamit, hiszen jól csinálja. Mindet. Ő viszont hajthatatlan maradt. Mintha senki nem tudná megérteni, hogy ő szimplán csak szeret táncolni. Nem csak balettezni, keringőzni vagy tangózni - táncolni.

Arról már egy ideje letett hogy profi, vagy híres táncos legyen –hiába van érzéke a legtöbb mozgásformához, ha nem gyakorol egyet napi minimum 26 órában, akkor esélye sincs és ezt ő is pontosan tudja. Kisebb munkák viszont mindig akadnak, mint ez a mostani is. Lily pedig örült, mint majom a farkának, hogy a klipforgatáshoz nem egy már összeszokott csapatot kerestek meg, hanem egyéni válogatás volt, amire ha nem is lazán, de bejutott. Hiába, csak meglátszik az pár év hátránya a többi lánnyal szemben, de őt sokkal inkább érdekli, hogy olyanokat körözött le, akiknek viszont mindenük ez a tánc. A szöszi életének és repertoárjának viszont csupán az egy sokadát foglalja el a hip-hop. Így aztán akárhogy is nézzük, a szöszke menő – és ezzel tökéletesen tisztában is van.

Az mondjuk tény, hogy mióta megkapta a melót kissé elhanyagolta a.... nagyjából minden mást és csakis ezt a koreográfiát próbálta újra és újra és újra míg végül rémálmából felkeltve is tudta melyik másodpercben melyik izmai mozdulnak, s minden egyes ütemre már a hárommal azt követő lépés járt a fejében. Ahogy annak lennie is kell, minden egyes alkalommal. De végre most újfent megmutathatja mit tud. Két hónap megfeszített készülés után végre eljött a felvétel napja is.

Hajnali 8 óra. Azóta bámulja saját magát a próbaterem egész falát beborító tükrében. Magát és a többi lányt. Hajnal 8 óta tart a bemelegítés, és a próbák és a nyújtás, az újabb próbák és még próbák. Senki nem hibázhat és senki nem is hibázik. Mindenki vérprofi és mindenki halálra unta már magát.

-Rendben van, mehettek átöltözni! –könyörül meg rajtuk végül a koreográfus srác délután 2 körül, így aztán ügyes birkacsordaként vonulnak át az öltözőbe, a zuhanyzóba majd vissza az öltözőbe, hogy magára kapja a reggel kiosztott menetfelszerelést – fekete bő szárú csípőnadrág aminek az elejéről és a hátuljáról is több, a nadrág anyagából készült szalag lóg le, ami veszett jól néz majd ki, ha forognak, illetve egy egy különböző színű csőtop, ami jó, hogyha a mellüket eltakarja. Többet meg ugyebár minek? Lily is szépen belebújik a neki kiosztott türkiz anyagba, felkapja a sportcipőt, majd újra tölti a kulacsát. Még cirka egy- másfél óra lehet a felvételig, legalábbis az ő részükig, addig mindenki kap valami egyszerűbb frizurát és sminket. A háttértáncokat úgyis csak a szólók és az egyéb maszlag után veszik csak fel, így aztán ha elkészült ő is csatlakozik a többiekhez át a stúdión a sminkesek irányába.

Előbb hallja, mint hogy látná az eléjük belebbenő.... zuhanó férfit, s Lily ösztönösen lép előre s próbálja meg elkapni őt. Nyújtja a kezét, de ha a pasi egyedül is képes visszatalálni függőlegesbe akkor simán leengedi újra maga mellé.  Hiába, túl jól nevelték a szülei, amit egyszer még határozottan fel fog róni nekik. A káromkodást hallva az egekbe szökik a szemöldöke –nem épp ilyen köszönömre számított. Fogalma sincs kivel hozta össze a jószerencse, Lily inkább csak hallgatja, nem nézi a zenét az előadók megjegyzése pedig kifejezetten nem az erőssége a szöszinek, az viszont hogy a többi lány nagy ívben kerüli ki őket továbbhaladva és összesúgva.... nem tűnik a legtutibbnak no. Csak most méri végig a férfit rendesen, s jót szórakozik azon a csillogó öltönyön. Ki a fene hord még ilyet?

-Hadd találjam ki. Te nem táncos vagy. –vigyorog s ha szabad maradt a keze akkor karjait összefonja a mellei alatt s marad még pár pillanatig a pasi előtt/mellett -reményei szerint legalábbis csak addig.
Vissza az elejére Go down
 

A táncoslány és a seggfej meséje..

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Csapat/Játékos/Mesélő Kereső
» Hiroto Osumi
» -= Mesélő Tagfelvétel =-

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékonkívül :: Archívum :: Gé játékai-