HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Összesen 0 felhasználó van jelen :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 0 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 A hír szent. A véleményed meg tedd oda, ahova gondolom!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

avatar
Uriah Joachim Rappold

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 37
◮ tartózkodási hely : Las Vegas, félévente pár hétre New York.
◮ hozzászólások száma : 451
◮ join date : 2014. Jun. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: A hír szent. A véleményed meg tedd oda, ahova gondolom!   Vas. Szept. 14, 2014 9:34 pmA hír szent.


A véleményed meg tedd oda, ahova gondolom!


01:22 am
Las Vegas-i Ipari Park
Las Vegas, Nevada


Rappold egy fémhordó mellett gubbaszt, s az egyik címkét próbálja lekaparni a tároló oldaláról. Emellett a hordó mellett még több tíz sorakozik, ami abból a több száz hordót számláló szállítmányból való, melyet egy texasi műtrágyagyár szállít a Vegas-i, szemétfeldolgozással foglalkozó leányvállalatának. A gond csak az, hogy a címkén feltűntetett anyagok helyett egy sokkal erősebben mérgező vegyszert igyekeznek Vegas mellett elásni. Erről a műveletről a cégnél alig páran tudtak (hivatalosan senki). A felső vezetésben ülők súlyos kenőpénzt kapnak, és csúsztatnak tovább a városvezetés felé a „projekt” titokban tartása és megvalósítása érdekében. Akik rajtuk kívül tudomást szereztek eme erősen talajszennyező tevékenységről, egyszerűen félnek beszélni, inkább asszisztálnak ehhez az aljassághoz. Végül a cég egy vezető vegyésze elégelte meg mindezt, s a sajtóhoz, pontosabban Rappoldhoz fordult, mert az újságíró évekkel korábban írt egy hasonló esetről még New Yorkban.
A címke szép lassan leválik, s alatta megjelenik a hordó tartalmának gyári címkéje a méreg eredeti sorszámával.
Rappold sóhajt, s hirtelen néz körbe ebben a gyakorlatilag semmi közepén lévő raktárépületben. Már amennyire semmi közepének nevezhető Vegas ipari parkja. Rajta kívül a közelben sehol egy lélek, továbbra is csak a szomszédos raktárakból ideszűrődő éjszakai műszakosok gépeinek moraja jut el a férfi füléig. Eltávolodik pár lépésre a hordóktól, s készít néhány fényképet… az utolsókat, majd visszateszi a gépet a hátizsákjába a lekapart címkével együtt. Ezt követően óvatosan indul el a raktár kijárata felé, az idegei megfeszülnek, s a szíve is gyorsabban zakatol, de még bírja mindkettő a terhelést. Telihold van, az ég tiszta és csillagos, valamint a gyéren megvilágított udvarról beszivárog annyi fény a raktár nyitott ajtaján át, hogy az újságíró gond nélkül tudjon tájékozódni. Mielőtt kilépne az épületből, Rappold megáll a fal mellett és felméri az udvart…
Tudja, hol vannak a kamerák – néhány napja jól feltérképezte a helyet –, tudja merre haladjon, hogy a lehető legkisebb eséllyel kapják lencsevégre. Odakint minden nyugodt, s Rappold már lépne ki, mikor egy kamion áll meg az udvar bejáratánál. Fényszórói keresztüldöfik a sötétséget, egészen a raktár belsejében tárolt hordókig.
– Picsába! – sziszegi az újságíró, s visszahúzódik a fal mellé. Erre itt és most végképp nem számított. A forrása bizton állította, hogy ma éjjel semmi mozgás nem lesz. Mindazonáltal, Rappold nem akar illetéktelen behatolásért felelni, így gyorsan egy B tervet kell kovácsolnia. Mert ugye egy jó újságíró legyen mindig felkészült. A fal mellett megkerüli a hordókat, némelyiken át kell másznia, így jut át a raktár túl oldalán található ajtóig. Szerencsére nyitva. Közben a kamion megállt az épület túloldalán, s a zajokból ítélve újabb szállítmány kerül kipakolásra pillanatokon belül. Rappoldnak még egy kósza másodpercre eszébe ötlik, hogy ellőjön néhány fotót, de inkább nem reszkírozza meg.
Az ajtón kilépve az a látvány fogadja, amit várt: még több raktár. Fejére húzza kabátja csuklyáját, majd lendületes léptekkel indul el az egyik gyárcsarnok felé.
Fogalma nincs, hol fog kilyukadni, csak azt tudja, jobb lesz innen minél messzebb kerülni. Nem volna üdvös, ha elkapnák őt a zsákjában összegyűjtött bizonyítékokkal. Azonban könnyű dolga így sincs. A fene gondolná, hogy az éjszakai műszak ennyire nyüzsgő, és ennyire hangos… Igaz, ha az ember sumákol, minden hangosabb, mint egyébként. A léptek, a lélegzet, de még a szív dobogása is.
De ez még mindig belefér! Még mindig lehetne sokkal idegesebb.
Egy targonca elől behúzódik egy félig lebontott fal mögé, s ekkor pillantja meg azt a teljességgel sötét gyárcsarnokot.
Semmi mozgás, semmi nesz, semmi fény… ha arra eltűnik, sanszosan kiér egy civilizáltnak mondható helyre, pl. a külváros peremére, ahonnan tud telefonálni és/vagy taxit hívni, hogy visszajöjjön a sivatagban hagyott kocsijáért.
A terv egy ideig csodaszépen működik, bár egy kerítést át kellett másznia, s kishíján belezubogott egy szeméttároló konténerbe, de ez még mindig belefér… Középbarna színű kapucnis kabátban, kék farmerban és edzőcipőben könnyű mozogni. Ami azonban ez után várt rá, azt Rappold szívesen kihagyta volna.
Fények! Igaz csak tompák, de akkor is: kibaszott fények a kibaszott, elhagyott gyárcsarnokban!
Ráadásul mozgás… a fal mellé simul, s beles az épület üvegcserepekkel szegélyezett magas és vékony ablaknyílásán át. Szerencsére a fal mellett zsákok, papírdobozok és ládák egyaránt találhatók, így az alakja kevésbé(?) lehet feltűnő.
Jobban szemügyre veszi a benti jelenetet… sok mindent nem látni, van pár rég leamortizált jármű, illetve daru, ami felfogja a kilátás nagy részét. Mégis, az elhagyatott raktárban ácsorgó figurák sosem jelentenek jót. Lassan visszahúzódik, de egyelőre nem mozdul. Hirtelen nem lát olyan kijáratot az udvarról, amin át feltűnésmentesen elhagyhatná a csarnok környékét, csupán a konténert… de végső soron… ha beleugrik a szemét közé… akkor, talán…
Megrázza a fejét… Nem! Az maradjon a C terv.
Csak kell lennie idekint egérútnak…
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Robert Gain

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 51
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 28
◮ join date : 2014. May. 11.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: A hír szent. A véleményed meg tedd oda, ahova gondolom!   Szer. Júl. 15, 2015 1:48 am

- Uuugyan fiúúúk! Komolyan azt hiszitek hogy én a csajt néztem!?? – vigyorog a fejem, mert szórakoztat a feltételezés - Na jóól van, jó bőr, azt meg kell hagyni, de ha piás is vagyok hülye nem! Az a cseszett nagy limo.. sötétítve.. vágom én hogy nem kispályás az ürge és eszemben sincs kivetetni a veséimet! – szélesen vigyordul a fejem, ahogy a két kezemen a hátam mögött megcsördülnek a bilincsek. Rohadtul vágják az ütőerem!

- Naaa, fiúúúk! Nincs rá okotok hogy itt tartsatok, csak kényelmetlenséget jelentek! – emelkedik a szemöldököm a két töketlenre nézve, vágom én, hogy a módszer itt nem feltétlenül jön be, de addig énekelj amíg át nem lövik a fejedet! Ez az utolsó parancsolat. – Most komolyan! Hányszor kell még elmondanom!?? Ott.. pisáltam.. a fal tövében.. – szónokolom, nem mintha elhinném hogy vagy tizedjére bárkit is meghatok vele – Mert tudjátok! Péntek este.. buli van, és egy dögös kis szőke.. Szó se róla rendesen tette a szépet, de aztán hamar lapátra tett, nekem meg.. muszáj volt a nagy izgalomra könnyítenem egyet, szóval.. - újra vigyor ver kenterbe, de vigyorogj amíg kedves az életed! – Csak ott álllok.. köröket rajzolok a fűűbe.. és AZTÁN! csak úgy becsorog az a verda… - rövid a szünet, a két balféket nem tűnik úgy hogy érdeklem, de valahogy nem is idegesítem ami a rosszabbik lépés.

Nagyot sóhajtok. Mint akinek panasza van az egészre, és van is, mert míg ééén.. Ronald DiCarlo újabb kis.. vicces botrányára fentem a fejem, ez a két muharadzsa itt észrevett, és a kisebbik rossz ha azt hiszik az a szálkásseggű kis gebe volt ami megfogta a pillantásomat. Már ha egyáltalán azt hiszik.. Mert minek hoztak volna ide!
Gonnndolokozz Rob, gondolkozz, mi a következő lépés?? Már annyi szarból kihúztad a seggedet, nehogy már itt süssenek meg!
Megköszörülöm a torkomat és lassan fütyörészni kezdek. Először csak füttyögés, de aztán belehajlik valami dalolászós szöveg..

-„Énn.. galambom.. csak érted ééélek.. csak érted halok meg.. csakis érted.. tárárárárám..” – sóhajtom a másodikat, de néma kuss az egészre, a fényszóró még mindig a pofámba világít a széken, és elég gyanús az egészben hogy várunk még valakit. Valami fejest. Aki eldönti megpörköljenek vagy mi legyen, de kötve hiszem hogy DiCarlo személyesen megmutatkozna. Az egyik KUTYÁJA LESSSZ! Lemerném fogadni… És addigra ideje lesz valami jobb sztorit előadni!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Uriah Joachim Rappold

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 37
◮ tartózkodási hely : Las Vegas, félévente pár hétre New York.
◮ hozzászólások száma : 451
◮ join date : 2014. Jun. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: A hír szent. A véleményed meg tedd oda, ahova gondolom!   Hétf. Júl. 20, 2015 10:40 pm

Lassan araszol tovább a fal mellett, hogy némi rálátása legyen a benti jelenetre…
…egyfelől ott, ahol állt, vagy azon túl nincs kijárat, másfelől ha az újságíróösztönök beindulnak, akkor az ellen nem sokat lehet tenni… Ahogy közelebb ér, úgy élesednek szavakká a hangok, s Rappold ugyan még mindig nem látja a dalosmadárkát, a hangja egyre ismerősebbé válik. Pár pillanatig még elhallgatja, de csak nem bírja archoz kapcsolni. Ami dühítő, s egyben indok a további szimatolásra.
Még néhány méter előre, mire az egyik üvegtüskék szegélyezte ablaknyíláson át előtűnik a delikvens… kikötözve egy székhez…?
Nabumm! Még a végén kiderül, hogy egy kibaszott leszámolás elé néznek.
Minden esetre így már messze nem nagy kunszt beazonosítania Robert Gaint! Azt a Gaint, akit gyakorlatilag azóta hallgat reggelente a kocsiban, mióta megy a fickó rádióműsora, illetve mióta Rappold Vegasban él. (Azt viszont már nem tudná megmondani, hogy melyik volt előbb.) Illetve azt a Gaint, akinek rövid, közvetlen kollegiális viszonyuk alatt egyszer-kétszer szívesen beverte volna a képét… vagy legalábbis eljátszott a gondolattal, hogy megteszi, de miután ehhez bőven sorszámot kellett volna húznia, lemondott róla.
Veszettül jó újságíró az ürge, de kurvára idegesítő alak. – Rappold számára mindenképpen.
Ezért is válik kérdésessé a következő lépés. Az egész nyilván nem csak egy kikötözős buli, máskülönben itt volna Őladysége… vagy valamelyik lánykája…
Tehát Gain rohadtnagy szarban.
Rappold valamelyes felegyenesedik, hogy jobb belátása nyíljon a jelenetre, de ebből a közelségből már rizikós direktben tekingetni, különösen, hogy gőze sincs, hogy mit tegyen. Ugyan fegyvereket nem lát, de szinte biztos benne, hogy az a kettő nem csak egyszálmagában ácsorog ott.
Lesuny egy láda mellé, a hátát a falnak támasztja… fotózni kéne… nem… az mit segít Gain-nek? Viszont segít Rappoldnak!
De ahhoz még közelebb kéne menni…
Odabentről még mindig kihangzik az énekszó, s Rappold tovább halad a fal mellett, miután körbepillantott. Elvégre sosem lehet tudni… Meglehet, hogy ezek nem csak ketten vannak, s azt határozottan hallja, hogy az egyiknek nagyon kezd elege lenni az éneklésből, s azt mondja Gain-nek, hogy:
– …akkor kezdjük szépen elölről! Valahogy nehezen hiszem el, hogy egy magadfajta firkász csak Mr. DiCarlo barátnőjére ácsingózik! Éppen most… – eche olasz lehet a lelke – a ronda akcentusából ez mérföldekre lesír… aztán vakerol még valamit valami Mr. Donettiről…? Vagy Donizettiről, aki idefele tart és aki majd elveszi a kolléga kedvét a danolászástól… Minden esetre szembetűnik a tag szervilissége a főnökök felé…
…de Rappold a továbbiakra már képtelen figyelni – annak ellenére, hogy a DiCarlo név rohadtul ismerős neki, mintha az egyik helyi rosszhírű politikust is így hívnák –, ugyanis az eddig csak feltételezett harmadik haramia feltűnik a színen, s határozottan úgy néz ki, mint aki körbe fogja kerülni az udvart.
Fasza…!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Robert Gain

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 51
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 28
◮ join date : 2014. May. 11.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: A hír szent. A véleményed meg tedd oda, ahova gondolom!   Hétf. Aug. 17, 2015 5:02 pm

Elhallgatok. Na nem mert meguntam volna az egészet hanem ez a kedves úriember úgy néz ki félretette az ignorálási szellemet - vagy csak megunta a süketelést a tökéletes előadásomban - és hajlandó szemekközt nézni velem. HURRÁ! Első pálya teljesítve..

- Éppen most..?? - nézek bután, vagy legalábbis igyekszem teljesíteni a szellemet - Pont.. MOST!?? - guvad is rá a szemem, mert az a tökéletes előadás, tuti Oscart érdemlek! - Mert mi van most?? - nézek felelőtlenül körbe - Gyereknap?? Szentivánéj?? Vagy a kedves édesanyád születésnapja?? - a fejem kellően hideg, vagyis.. annyira kellően már amennyire szükséges, mint aki szemernyi rizsát sem ért az egészből, és tényleg valamiféle könnnyű időtöltésből van itt. Mert valahogy pont így is van vagy nem!??

A tag fintorog, de úgy néz ki lehengerelte a szellemiségem, vagy legalábbis nem óhajt tovább társalogni. Hát majd.. megtesszük ezt kettesben, azzal a bizonyos.. Donizetti-vel vagy kiről vakerált még közben, és ha erős is a gyanú hogy ezek között a kutyák között, nem mindegyik ennyire türelmes véreb, mégis valahogy az időhúzás az egyetlen taktika. Egyelőre..
Aztán majd meglátjuk mit húzunk még ki a kalapból!
Ha a fehér nyúl.. hátha valahol szerencsénk lesz és majd az én javamra szónokol.
Vagy nem.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!TémanyitásTárgy: Re: A hír szent. A véleményed meg tedd oda, ahova gondolom!   

Vissza az elejére Go down
 

A hír szent. A véleményed meg tedd oda, ahova gondolom!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Karakter kereső
» Napi vicc
» Szó bújócska közvélemény kutatás^^
» Akali Amikwa (Vörös Fülemüle)
» szent johanna gimi

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Las Vegas :: Külváros-