HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Grace Amanda Greene Icon_minitimeKedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Grace Amanda Greene Icon_minitimeCsüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Grace Amanda Greene Icon_minitimeCsüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Grace Amanda Greene Icon_minitimeVas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Grace Amanda Greene Icon_minitimeKedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Grace Amanda Greene Icon_minitimeHétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Grace Amanda Greene Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Grace Amanda Greene Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Grace Amanda Greene Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share
 

 Grace Amanda Greene

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

Grace Greene
Grace Greene

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Vegasi albérletében
◮ hozzászólások száma : 3
◮ join date : 2014. Oct. 31.

Felhasználó profiljának megtekintése
Grace Amanda Greene Empty
TémanyitásTárgy: Grace Amanda Greene   Grace Amanda Greene Icon_minitimeSzer. Nov. 19, 2014 12:39 pm

Grace Amanda Greene
Helena, Montana, USA, 1995. marc. 09.Grace Amanda Greene AaqyKLso
19
Egyetemista (pszichológia)
Civilians
Michelle Trachtenberg
Karakter személyisége

◆ pozitív tulajdonságok: kitartó, felelősségteljes, gondoskodó, céltudatos, szorgalmas, segítőkész, kedves, álmodozó, romantikus.


◆ negatív tulajdonságok: visszahúzódó, túlzottan maximalista, gyakran túl sokáig hezitál, vagy túlfeszíti a húrt, őszintétlennek is tűnhet néha, pedig leginkább csak nem találja a szavakat, túlzottan önzetlen, pláne ha a szeretteiről van szó, makacsul tud ragaszkodni elképzelésekhez, szabályokhoz, megkötésekhez, véleményekhez, elvárásokhoz… mások problémáit sokkal tisztábban látja, magát háttérbe helyezve segít, mindent megtesz, azonban saját problémái elől szívesen fut el, legalább annyira, hogy időt nyerjen, s olyankor görcsösen ráfeszül a gondra, szinte alig tud mással foglalkozni, van aki számára az is negatív lehet, hogy imád mindenkit, illetve minden érdekesebb helyzetet elemezni, s próbál segíteni mindenben, néha kérés nélkül is.


◆ egyebek: rengeteg napszemüvege van, gyűjti őket; nem szokott hazudni, viszont mesterien tudja úgy csűrni, csavarni a szavakat, hogy megkerülje azt, amiről nem akar beszélni, ugyan így a kínos, vagy fura helyzetekben is, bárhonnan kivágja magát és terelésben is profi; ösztöndíjjal jutott be az egyetemre; az egyik vegasi idősek otthonában segít szabadidejében; szinte minden hétvégén hazalátogat szüleihez; a haját szinte mindig kibontva hordja, vagy ha felköti, a füleire akkor is mindig leenged pár tincset, vagy annyira lazán fogja össze a haját, hogy az a fülére lógjon; magát amolyan „nem maradhatok sokáig, haza kell mennem” lánynak tartja, még akkor is, ha igazán ezt így sosem mondja ki, csak lelép, a lehető legstílusosabban. Régen, még kicsinek meséket talált ki, hogy miért vannak így a dolgai, de mára inkább csak kikerüli a magyarázatot.


◆ „szeretem/szeretném” lista: olvasás, pihenés, beszélgetés, gofri, séta, romantikus filmek, kávé. Legjobb barátnője, egyben lakótársa is, Ginny. Egyszer el szeretne jutni Párizsba, pszichológus szeretne lenni, minél több embernek szeretne segíteni és hisz abban, hogy egyszer majd megtalálja az igazit, aki úgy fogja elfogadni, ahogy van.


◆ „nem szeretem” lista: nem szereti, hogy anyukája Isteni csodának véli, hogy gyerekkorában kigyógyult az agyhártyagyulladásból. Bosszantja, hogy az emberek nem őt, hanem a siketségét látják benne, szánják, nem tudnak vele mit kezdeni és azt utálja benne a legjobban, hogy így már fel sem meri vállalni ezt. Nem szereti a nagy társaságokat, nem szereti, ha egyszerre háromnál több helyre kell figyelnie, továbbá a kelbimbót, a pókokat, az erőszakos embereket, a diszkriminációt és az előítéleteket sem szereti.

Történet vagy szerepes példa

- Dicsértessék a Jézus Krisztust! – mondom, miközben belépek a gyóntatószékbe. Hát megint elérkezett a misenap, persze áldozás előtt kötelező a gyónás, hát remek. Most mit gyónjak meg? Sajnálom, de tegnap megettem egy duplacsokis muffint ebéd előtt… Sóhajtva térdelek le. Keresztet vetek.

- Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. – Morgen atyát körülbelül tizenkét éve ismerem. Pár hetente el is szokott jönni hozzánk teázni, azt mondja, hogy a szüleim nagyban elősegítik a közösség fejlődését. Anya rendszeresen szervez közösségi eseményeket, apa pedig minden alkalommal önkénteskedik a karbantartási és fejlesztési munkákban. Nem, nekem őszintén nincsen bajom az egyházzal, vagy mondhatni úgy is, jól meglennénk mi egymás nélkül is. Én hiszek Istenben, őszintén hiszek, csak nem pontosan értem minden bohóckodás értelmét. Anyukám kifejezetten nagy hangsúlyt fektet erre már egy ideje. Pontosabban azóta, mióta öt évesen agyhártyagyulladásom volt. Előtte sem állt távol anyától az egyház, de akkor megfogadta, hogy ha meggyógyulok, akkor még elkötelezettebb hívő lesz. Meggyógyultam, bár ez nézőpont kérdése. A kezelés következtében elveszítettem a hallásom.

- Gyónom a mindenható Istennek és neked lelki atyám, hogy utolsó gyónásom óta ezeket a bűnöket követtem el. Egy hete gyóntam utoljára. - Talán már az atya is unja a minden heti találkozást, de én biztosan. Még a tanáraimmal sem beszélgetek annyit, mint vele, de igazából anya mindenképpen belök ide, szóval körülbelül mindegy, hogy mit akarok. Tudom én, hogy csak jót akar és őszinte hite, hogy ezzel jót tesz, ettől függetlenül hétről hétre nem annyira tudok miket felsorolni, azonban megpróbálom.

– Előfordult, hogy elszunyókáltam óra közben és tegnap veszekedtem édesanyámmal, tiszteletlen voltam vele. A héten megbántottam a barátnőmet, de ki is békültem vele. Használtam obcén szavakat és a héten sem vallottam be senkinek, hogy nem hallom őket. – sorolom fel a dolgokat, amik az eszembe jutnak. Igaz nagy dolgokat nem tudok meggyónni, hiszen nem követek el bűnöket. Nem azért, mert félek, vagy akármi, egyszerűen ilyen a természetem. Ügyeletes jókislány vagyok. Régen volt, hogy pár nagyobb dologról is számot kellett vetnem. Főleg, amikor a testvérem kitalálta, hogy elmegy katonának. Hét évvel idősebb nálam. Csak tizenkettő voltam, mikor bevonult, pár évvel később ki is került a seregbe. Akkoriban néha verekedtem, tiszteletlen voltam, vagy éppen gonosz. Nem tudtam feldolgozni, hogy ott hagyott. Úgy éreztem, hogy magamra maradtam, elveszítettem a legjobb barátom. Persze jó darabig még járt haza, amikor középiskolában kollégiumba költöztem, fel a nagyvárosba, akkor is meglátogatott párszor. Viszont mióta kikerült a harcmezőre, képtelen vagyok róla beszélni. Büszke vagyok rá, gyönyörű, amit az országért, a világért tesz, de mindig hatalmába kerít a zokogás, ha szóba akarnám hozni. Borzalmasan aggódom érte és féltem.

– Több bűnömre nem emlékszem. – fejezem be, de az atya szavaira nem igazán figyelek. Általában szoktam, de most elönt a nosztalgia. A kollégiumban Ginny lett a szobatársam. Ő az a lány, aki energiát reggelizik és saját bevallása szerint a szex helyettesíti az alvást, feltöltődik tőle. Minden pillanatban 1000%-on pörög, úgy hadar, hogy alig érteni amit mondd, pattog, csacsog, pletykál. Mindenbe beleüti az orrát, mindig mindenről tud, minden buliban ott van és szeret extrémen öltözködni. Teljesen az ellentétem, mégis a legjobb barátnőm, szinte az elejétől fogva. Mondhatni nem is nagyon volt más választási lehetőségem, mintsem megszeretni. Ő tudja, hogy siket vagyok, s csodák csodájára az én titkaimat meg tudja tartani. Többé-kevésbé. Soha nem sértődött meg anyu csípős megjegyzésein, újra és újra meghívatja magát hozzánk, ráadásul az egyetemre végül együtt érkeztünk Vegasba, s együtt béreltünk ki egy lakást. Ginny sosem adja fel az én pesztrálásom, életcélja, hogy az őrületbe kergetve engem, felrázza a szociális életemet, ami ellen én foggal-körömmel harcolok. Nem való az nekem.

- Teljes szívemből szánom és bánom minden bűnömet, mert azokkal az én jó Istenemet megbántottam. Erősen fogadom, hogy Isten segítségével a jóra törekszem, és a bűnöket kerülöm. Ámen. – Ez a rész már csak automatikusan folyik ki a számból. Már sietnék, biztosan mások is jönnének még, ez már csak megszokás, bevésődés, vagy mi. Az atya feloldoz, kiró egy adag feladatot, amivel majd bűnbocsánatot nyerek, majd elbocsájt. Keresztet vetek, s már éppen indulnék ki, amikor eszembe jut valami.

– Atyám, kérdezhetek? – Lényegében meg sem várom válaszát, már teszem is fel a kérdést. – A vallási fanatizmus hol kezdődik? Az bűnnek tekinthető? – Teszem fel a kérdést, majd várakozóan nézek rá. Megdöbben és elgondolkodik. Azt hiszem, erre a válaszomat nem fogom megkapni, de végre kiböktem. „Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy… Ámen.”

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

Noel Kuushi
Noel Kuushi

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 25
◮ tartózkodási hely : In the cellar of my bro's house, Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 237
◮ join date : 2014. Aug. 03.

Felhasználó profiljának megtekintése
Grace Amanda Greene Empty
TémanyitásTárgy: Re: Grace Amanda Greene   Grace Amanda Greene Icon_minitimeSzer. Nov. 19, 2014 1:57 pm

Elfogadva!
Üdv minálunk!
  Hááááát Te milyen kis aranyos vagy. Több hozzád hasonló kis angyal kellene ebbe a bűnnel teli városba. Wink
- Meg persze másoknak durvább dolgokat kéne meggyónnia... -

  A jellemért jár a piripötty! A szeretem/nem szeretem rész pedig különösen tetszett.

  Érdekes, hogy egy siket lányt hoztál. Nagyon kíváncsi leszek, hogy hogyan fogsz boldogulni. Wink Gondolom egy kisebb(?) kihívás lesz számodra.

  Anyukád aggódása, elszántsága teljesen érthető, noha az egészséges határon túl van már ezekkel. De hát meg kell érteni őt...hisz' rosszabbul is járhattál volna gyermekként.
  Ami a tesót illeti, bízom benne, hogy egy nap váratlanul meg fog Téged lepni...s közli, hogy Veled marad.
  Remélem egyszer sikerült kijutnod Franciaországba, de addig is élvezd ki az itteni létet Ginny-vel. Hidd el, Ő csak a jót akarja Neked, noha Te másoknak szeretnél jót tenni; nem savanyodhatsz be, kislány! Most kell élned. Segíteni még 5, 10, sok év múlva is lehet. Wink

  Nyomás avit foglalni, aztán már mehetsz is játszani, kis gyöngyszem.

Főoldal || Avifoglaló || Karakterkereső || Játékostárs kereső
Vissza az elejére Go down
 

Grace Amanda Greene

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterek :: Old-timers-