HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 Az egyetemi élet szépségei

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 27
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Az egyetemi élet szépségei   Hétf. Dec. 29, 2014 11:46 pmAz egyetemista létnek kétség kívül vannak vonzó velejárói az életben. No nem a tanulás, a kollégium vagy a diploma és főleg nem a vizsgaidőszak, aminek a terheit az összes Lilyvel egyidős barátja nyögte mostanában. Neeeeeem. A vizsgák abszolúte nem hiányoztak a szöszkeség életéből. Sokkal jobban tetszettek neki viszont az egyetem kínálta lehetőségek – a sportpályák, a fitnesztermek és az a diákok számára fenntartott rekreációs és wellness center, ahol az uszoda is helyet kapott. Persze mint minden jó helyhez a városban ide is tagsági kellett, történetesen minimum egy helyi diákigazolvány ellenében kiállított kártya, vagy egy nevetségesen pofátlan összeg kiperkálása, amire Lilynek esze ágában sem volt költeni. Sokkal, de sokkal jobb ötletnek tűnt, ha szimplán csak kölcsönkéri valamelyik bennfentes, épp lelkesen magoló barátnőjétől a belépőkártyáját, mondjuk a komplett vizsgaidőszakra, aminek köszönhetően szinte az összes estéjét a medence társaságában töltötte. Az hogy nem volna idevalósi a lány senkinek nem szúrt szemet. Ugyan miért is csekkolnák olyan veszettül épp a medencét a dolgozók, mikor millió meg egy sokkal jobb dolguk van. Pláne, hogy Lily mindig zárás előtt 1-2 órával esett csak be, ahogy épp az ideje engedte.
A nap már jócskán lement ma is, mire megérkezett a kampuszra a szöszke, a téli hűvös levegő pedig kellemetlenül csípte meg az arcát ahogy a helyi járat kivételesen kellemes melege után leszállt a buszról. A dzsekijén felhúzza a cipzárat a sporttáskáját lazán a vállára veszi, füleiben a szinte elmaradhatatlan fülhallgató, amiből most épp valami válogatás album üvölt a közelben tartózkodók számára is jól hallhatóan.  Persze ha valaki nem hallaná az sem gond, Lily ugyanis nem túlzottan zavartatva magát dúdolja az épp hallgatott számokat, s egy-egy résznél egy rögtönzött bemutatót is prezentál ahogy sétál a szerencsére nem túl népes utcán. A minőségibb füleseket a Vegasba költözés után pár héttel rendszeresített a szöszi, mint a tömegközlekedés nélkülözhetetlen elemét. Mármint nélkülözhetetlen, hacsak nem akart random emberek életéből túl sok részletet megtudni az ember az alatt a röpke napi pár óra alatt, amit buszon és a metrón nyomorogva volt kénytelen eltölteni.
A Ginnytől csórt kártyáját lecsippantja az épület főbejárata mellett, majd belép az ajtón, s igazi helybeliként indul meg a már ismerős folyosókon az uszoda irányába. Az öltöző tök üres, úgy tűnik a legtöbben hazautaztak vagy épp buliznak a két ünnep között. Újabb csippantás az egyik szekrény ajtaján, s még mindig dalolászva lát neki átöltözni. Nem egyszerű a feladat, tekintve, hogy a zenétől nem igazán hajlandó megválni a lány, így a telefonját nagyrészt a szájában egyensúlyozva vetkőzik, majd veszi fel a szivárványszínben csíkozott bikinijét.  A ruhákat és a táskáját végül begyömöszöli a szekrénybe, egy újabb csippantássak lezárja, majd a törölközőjével és immár a kezében tartott telefonnal indul meg a medence felé.
Egy gyors pillantással méri fel a terepet s meglepődve konstatálja, hogy most először, mintha csakis az övé lenne a terem. Egen. Határozottan sokan utazhattak haza vagy ütötték ki magukat máris. Bár a fitneszteremben mintha látott volna pár embert befelé jövet, de..... kit érdekelnek ők most, mikor végre csakis az övé az egész uszoda ????! Lassan szélesedik a mosolya elégedett vigyorrá, majd lehunyja szemeit s vár pár pillanatot. Csak hallgatja a füleibe üvöltő zenét, feje lassan jár az ütemre, majd halnak kezdi dúdolni az épp soron következő számot.

Hey sista, go sista, soul sista, flow sista
Hey sista, go sista, soul sista, go sista


Alaphangon sem az a szégyenlős fajta a szöszke, de ha még nem is nézi senki.... Lágyan kezdi ringatni a csípőit a zene ütemére, pár pillanat csupán mire újra kipattannak a szemei is és egy rögtönzött lépéssorozattal elriszál az ablakig, majd ledobja a párkányra a törölközőjét és a kártyáját.

Giuchie, Giuchie, ya ya dada
Giuchie, Giuchie, ya ya here
Mocha Chocalata ya ya
Creole lady Marmalade


Közben egyre jobban kezd belefeledkezni a nagy szabaságába, leguggol, s riszálva emelkedik fel újra, ugrik, némi cha-cha elemmel kombinálva táncol és énekel mintha csak otthon a nappalijában produkálná magát. De persze a zene sem maradhat a végtelenségig, elég kellemetlen is volna megúsztatnia a telefonját, így pötyögni kezd, s elnémítja a zenét.... legalábbis a lejátszót, de ő persze nem zavartatja magát, tovább énekel, táncolja a rögtönzött, kissé talán túlzottan riszálósra sikeredett koreográfiát, dehát a zene ugye..... Ehhez mégsem illik valami apáca stílus vagymiszösz, Lily pedig lazán simít végig a fenekén, a csípőjén ahogy emeli immár szabad kezeit, s túr bele lazán a hajába, hogy itt eljátszva kicsit egy szorosabb kontyba rendezze szöszi tincseit. A csuklójáról lehúzza a hajgumit és összeköti a haját ahogy lassan oldalaz, táncol önfeledten a medence felé.

Voulez-vous coucher avec moi ce soir
Voulez-vous....


Szakad meg apró, meglepett sikkantással a produkció, ahogy a lány eléri a feszített víztükrű medence szélét, majd nemes egyszerűséggel és egy csöppet sem megkoreografált oldalra dőlés és csobbanás kíséretében belezuhan a vízbe. Pár pillanat csupán, mire a felszínre löki magát, pillog párat, kisöpri az arcából a vizet, majd kibuggyan belőle a nevetés.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Kedd Dec. 30, 2014 9:26 pmLily and Fabrice

Kellemesen sötétedett már, mikor Fabrice átlépte az uszoda küszöbét. A feje még zúgott az éjszakai tanulástól… vagyis az éjszakába nyúló beszélgetéstől Mary-Anne-nel. Aztán jött a fél nap átalvása, majd az egész délután átzombulása a művészettörténet könyv fölött. A két nappal későbbi vizsgára valamit tanulni kellene, ám a kezdeti iram tartott vagy három órán át, utána gyorsan fogytak őmárkisága agysejtjei, s az óra este hatot mutatott, mikor a srác becsukta a cirka 600 oldalas művtöri könyvet.
      Nem volt mit tenni, muszájlott azt a fejet kiszellőztetni, s időközben berobogott a téli szünetről visszaérkező Peter is, az ominózus szobatárs, aki a hosszú vonatozás után nem akart mást, csak aludni. Fabrice pedig – mert immáron lett oka a lustulásra – empatikus cimboraként elhagyta a szobát, s egyenesen az uszoda felé vette az irányt.
      Odakint az idő csípős volt a sivatagi klímához képest. Az ember azt gondolná, hogy Vegasban mindig hőség van… meg szárasság… a fiú most a hőséggel is beérné, de annak hiányában a kabátját morcogva húzta össze magán, s akasztotta be később az öltözőszekrényébe. Kész szerencse, hogy felvette idén plusz kreditért az úszást, s hogy a bérletét tulajdonképpen ezen tanév végéig kiváltotta.
      Egy csiga kúszásának lassított felvételével vetekedő sebességgel öltözött át és slattyogott ki egy szál sötétszürke fürdőnadrágban az uszodába. Vállán egy uszodai törölköző, amit le is dobott az egyik medence széli padra. Szinte sehol senki… leszámítva az ablak közelében riszáló lányzót, akin egy ideig megpihent őmárkisága tekintete.
      Nagyon úgy tűnik, hogy amaz – mármint a kis szöszke – nem vette észre Fabrice-t, aki egy ideig figyelte a rögtönzött előadást. Azt már nem várta meg, hogy a primadonna belezuttyanjon a medencébe. Tehát a hozzá legközelebb álló rajtkőhöz sétált, felállt rá, majd egy relatíve biztos, vagy legalábbis szépen kivitelezett ugrással belesimult a medence vizébe, s gyorsúszással Lily felé vette az irányt. Csak a táv leúszása után feküdt a víz felszínére, s kényelme tempóban indult volna visszafelé, de meggondolta magát, s inkább a kacarászó lány közelében maradva felmászott a hozzá legközelebbi rajtkőre, majd leült rá, s kisimította a vizet a hajából…
      Nem, fullra nem menő az az idétlen úszósapka… szerencsére az év/nap ezen szakaszában már nem felügyel senki, aki ennek a cseszettül idétlen dolognak a kötelező használatára felhívná a figyelmet.  
      – Nem vagy az úszócsapat tagja – szól oda a lánynak gunyoros mosollyal, majd feláll a rajtkőre, majd fejest ugrik a vízbe.


2

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 27
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Csüt. Jan. 01, 2015 10:25 pm

Még mindig nevet a saját bénázásán, mikor ráébred, hogy mégsincs egyedül az uszodában. Pár mozdulattal fordul egy felet a tengelye körül s nézi a közeledő alakot, majd újult erővel kezd kacagni mikor ráeszmél, hogy esélyesen mégiscsak volt közönsége a kis magánszámának. Néhány karcsapással kiúszik a medence széléhez s még mindig fülig vigyorral nézi ahogy a srác kimászik a medencéből és leül a rajtkőre. Tekintete gyorsan siklik végig a fiún – nem is rossz – a kijelentésre viszont meglepetten húzza fel a szemöldökét.
-Miből gondolod? –kérdez vissza láthatóan tök fölöslegesen, hisz a srác felkel és már ugrik is vissza a vízbe egy tökéletes fejest produkálva. Lily elhúzza a száját, megvárja míg a fiú előbukkan a „habok” közül majd újra megszólal.
-Így könnyű. A kőről bárki tud ugrani. –int kissé lekezelőn az említett felé, majd megfordul, kimászik a medencéből és kényelmesen sétálva elindul a rajtkő felé azzal a feltett szándékkal, hogy a kijelentését bizonyítsa is. Feláll rá, lehunyja a szemeit s tart egy pár másodperces hatásszünetet. Fabrice mozdulatait utánozva mozdítja a kezeit és simítja ki a vizet a hajából, majd újra kinyitja a szemeit s tekintete a fiúra siklik.
-Mondok valami teljesen fölösleges dolgot, csak hogy rám figyelj és lásd milyen tökéletesen tudok fejest ugrani. – közli az előadáshoz elmaradhatatlan gunyoros mosoly kíséretében, ami már inkább a sajátja, semmint hogy Fabrice-t mímelje, majd a kő szélére lép és ugrik ő is. Ugyan nem sikerül olyan szépen kivitelezett ívet produkálnia, mint a srácnak, de annyi baj legyen. Így is csak azért tudott elugrani, mert nem hagyott magának túl sok időt azon agyalni, hogy már évek óta nem mer fejest ugrani.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Pént. Jan. 02, 2015 12:47 amLily and Fabrice

Néhány tempó után Fabrice a felszínre emelkedik, s arcából hátrasimítja vizes haját. Tekintete már a lányon pihen onnantól, hogy az kimászott a medencéből.
      Egészen jó bőr, bár kicsit alacsony… – persze ez nem igazán fair megállapítás attól, aki közel 188 cm magas.Illetve rajtuk kívül nincs más idebent, ami érdemes lenne őmárkisága figyelmére, amit személy szerint kellemesnek talál.  
    A srác némileg hátrébb tempózik, csakhogy Lily a nyakába ne essen véletlenül (vagy éppen szándékosan). Azt picit zokon venné… Kaján vigyor telepszik a képére, miközben a lányt hallgatja, s csak aztán indul meg felé, hogy a szöszi újra a medencében úszkál.
      – Persze! A világ már csak így működik, tündérke! Ha az emberek nem pofáznának egymásnak tökfölösleges dolgokat, akkor már rég kihaltunk volna – néz a lány szemeibe, miközben felzárkózik mellé. – Ráadásul… ez nem volt a legszebb… ugorj még párat! – azzal rácsap a víz felületére, úgy hogy lehetőleg minél jobban lefröcsélje Lilyt, majd röviden elneveti magát, és hátúszással eltempózik a szöszi közeléből.


4

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 27
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Pént. Jan. 02, 2015 1:51 am

Néhány tempóval a víz felszínére löki magát, majd hátrahajtva a fejét a medencébe igazgat ki pár elszabadult tincset az arcából. Csak ez után fordul Fabrice felé. A megszólításnál kérdőn, gunyorosan emeli a szemöldökét majd felkacag.
-Nem szaladtál egy kicsit előre? –kérdi, bár el kell ismernie, hogy a srác mond valamit még akkor is, ha egy csöppet tenyérbemászó módon teszi mindezt. A folytatás viszont... esélye sincs elfordulni a rá fröccsenő víz elől, s egy „Héj!” kíséretében kezdi kitörölni a szeméből a vizet, majd reflexből indulna Fabrice után mikor meggondolja magát.
-Hát persze. Azonnal. –húzódnak pimasz, sőt, kifejezetten gonosz és számító mosolyra ajkai miután megfordul, hogy újra kimásszon a medencéből. Kényelmes tempóban sétál újra a rajtkő felé, feláll rá majd vár egy pár pillanatot hogy Fabrice lecövekeljen valahol. Nem akarna a nyakába ugrani, már csak azért sem, mert az kissé fájdalmas volna mindkettejüknek. Csak egy apró csillanás a szemeiben, s az a pimasz mosoly, mielőtt fél lábbal hátralép a kő szélétől, hogy lendületet vegyen. Becélozza a vizet a fiú mellett majd elrugaszkodik és ugrik, lábait a mellkasához húzva egy bombát, s ha Fabrice meg is próbált odébb úszni a Lily becsapódása okozta kisebb szökőárt egészen biztosan nem sikerült teljesen elkerülnie.
Ellöki magát a medence aljától és a felszínre úszik, megigazítja a haját, majd nevetve fordul Fabrice felé.
-Nos, hogy tetszett? –kérdi pimaszul vigyorogva. –Van még bármi más kívánságod? Ne vigyelek el moziba esetleg? –kontrázik rá s úszik a fiú közelébe, ha esetleg távolabb lenne tőle.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Pént. Jan. 02, 2015 6:48 pmLily and Fabrice

Pár méter megtétele után felhagy a hátúszással, s lassan függőlegesbe ereszkedik. Tekintetét mindvégig Lilyn tartja, s csak annyira tempózik, hogy a víz alá ne süllyedjen, majd elindul utána, de végül nem úszik ki a medence szélére. A képén még mindig ott ül a gunyoros mosoly, de ez némileg szelidül, ahogy látja a kisasszonyt kimászni a vízből. Tagadhatatlanul formás a kiscsaj, s tagadhatatlanul imponál a márkinak, hogy vissza mert szólni neki. Ráadásul az ominózus visszaszólás elmésre sikeredett és nem sértődött rinyálásra, amit az esetek egy karizmatikus számú kisebbségében hall a csajoktól.
      A szöszi szemeibe néz, midőn az a rajtkőről leszól hozzá. A pimasz mosolyból leszűri, hogy itt valami turpisság készül, de igazából akkor kap észbe, mikor a lány ugrás közben összekuporodik, s egy iszonyatos becsapódással bontja meg a medence vizének monoton hullámzó felületét pont őmárkisága mellett.
      Fabrice-nak annyi lélekjelenléte marad, hogy még a becsapódás előtt lebukjon a víz alá, a szöszi keltette árhullám így is odébb löki. Nem sokkal Lily előtt dugja ki a fejét a vízből, majd jobbjával hátrasimítja a haját, kifújja a szájába került vizet, s néhány erőteljes pislogás után Lilyt kezdi keresni.
      A kérdésre kapásból válaszolni sem tud, csak egy zavart mosoly ül ki az arcára, ami pillanatokon belül pimaszodik meg.
      – Áh, nem kell… de egy pizzára meghívhatsz, miután innen kidobtak minket – közben úszik hátra pár tempót, csak hogy megdolgoztassa a szöszkét. – Ez a második volt. Ugorj még egyet és egyelőre elégedett leszek.


6

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 27
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Pént. Jan. 02, 2015 11:26 pm

Fabrice zavart mosolyát látva felnevet. Ez az arc többet ér, mint bármilyen válasz, amit a srác produkálhatott volna. Az ezt követő pimaszság pedig határozottan jól áll neki. A válaszára meglepetten húzza fel Lily a szemöldökét, de laza tempóban követi Fabrice-t. Végső soron úgyis azért jött, hogy ússzon, nem pedig pasizni. Cirka két karnyújtásnyira áll meg mellette, majd az újabb felszólításra már hitetlenkedve kacag fel.
-Akkor egy pizza. –kacsint a fiúra mintegy beleegyezve. Végülis, miért is ne, főleg amíg sör is lesz mellé. Igaz, hogy valamivel ligtosabb vacsit tervezett, de ha a pizza mellé jár Fabrice társasága.... Lily igazán nem az a válogatós fajta. –De azért ehhez még kicsit dolgoznod kell kiscsillag. – húzza ő is pimasz mosolyra ajkait ahogy Fabrice szemeibe néz.
-Kezdetnek például kitalálhatnál valami kreatívabb ürügyet, hogy újra megbámulhasd a fenekem. –közli szemrebbenés nélkül, majd egy kézzel lazán a fiú felé fröcsköl némi vizet és ott hagyja, hadd emésztgesse a hallottakat. Megfordul még ugyan a fejében, hogy a fiú fejéhez vágja, hogy eddig mindenki úgy ugrált-e, ahogy ő fütyült, de aztán túl elcsépelt szóviccnek ítéli meg.
A medence hosszabbik oldala mentén kezd el úszni gyorsúszásban, a végén fordul és visszafelé is végigtempózza a távot. Ha itt is elért a rajtkőig megáll, újra kisimítja a vizes tincseit az arcából majd Fabrice-t kezdi keresni. Fél kézzel kapaszkodik meg közben a medence szélében, hogy a felszínen tartsa magát. Semmi kedve egyhelyben kapálózni ha nem feltétlenül muszáj.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Szomb. Jan. 03, 2015 4:38 pmLily and Fabrice

Arckifejezése mit sem változik, bár enyhe ragadozóvigyorba csap át a mosoly, ahogy meghallja, a kiscsillagot, valamint azt, hogy a pizza bizony nincs ingyen. Persze, hogy nincs, miért is lenne? Az is kérdés, hogy mit és mennyit kell dolgozni érte. De legalább kényelmetesen bele tud nézni a lány szemeibe, s nem kell a nyakát tekergetnie, hogy felnézzen rá a rajtkőre, vagy éppen a víz alá bukjon, hogy megússzon egy kisebb szökőárt. A víz így is az arcába loccsan Lily áldásos tevékenységének hála. Igaz, ez már korán sem veszedelmes mennyiség, ennek ellenére őmárkisága tempózik hátra még párat.
      Hagyja, hogy a lány eltávolodjon tőle, majd utána úszik, s egy darabig párhuzamosan halad ő is a medence szélével a szöszi után. Nem vált gyorsúszásra, mellúszásban nyugisan követi Lilyt, így előbb lemarad, végül elér a lányig, aki ekkor már a medence szélébe kapaszkodik.
      – Agymunkát vársz tőlem? Ez nagy hiba! Nem vagyok túl okos – kezdi szolidan vigyorogva. Majd vesz egy mély levegőt. – Vagy mégis! Olyan szép vagy, mint egy vízi tündér! Nem akarsz modellt ülni egy aktképhez?
      Diadalmasan elvigyorodik. Kicsit túl is játssza. Nem, egyáltalán nem akarja, hogy a szőkeség komolyan vegye őt.


8A hozzászólást Fabrice Laurent Mercer összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 03, 2015 10:47 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 27
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Szomb. Jan. 03, 2015 10:23 pm

Nyugisan kivárja amíg Fabrice a közelébe ér, lábaival közben lazán kalimpál a vízben, hogy ne csak a kezével kelljen tartania magát és mert annyira azért nincs meleg a vízben, hogy egyhelyben lebegve ne kezdjen el fázni egy idő után. Az első pár mondatra és a fiú mosolyára ő is elvigyorodik a folytatás viszont..... talán csak azért marad viszonylag semleges az arca, mert hirtelen nem tudja eldönteni, hogy leesett állal kellene bámulnia, vagy inkább röhögőgörcsöt kapnia.
Még mindig mosolyogva pillog párat míg újra elkezdenek forogni a kerekek az agyában. Szeme játékosan csillan ahogy szép lassan és részletesen végighordozza tekintetét a fiún s mire végez ajkai szegletében már ott figyel pimasz kis mosolya is.
-Hmmmm. Végülis, miért is ne? Csak adj egy percet amíg......- nyúl hátra szabad kezével és lazítja meg a nyakában a melltartója pántjait. A masni egyik szálát megfogva húzza meg felfelé, hogy jól látszódjon min is ügyködik. Apró pattanás jelzi ahogy kioldódik a csomó, de a melltartó meg sem mozdul. Nem is meglepő, dupla csomóra van kötve a masni alatt, ami inkább csak arra kellett, hogy a szálak ne lengedezzenek mindenfelé és ne zavarják a szöszkét. Nem adja fel azért a kislány, fél kézzel és igyekvő, kissé bosszús arckifejezéssel kezdi piszkálgatni a csomókat, amit esze ágában sincs kibontani.
-Asszem kellene egy kis segítség. Fél kézzel nem túl könnyű kicsomózni ezt a vacakot. –siklik vissza a pillantása Fabrice arcára, s látványosan ügyetlenkedik tovább a fejét is hátra csavarva, mintha képes lenne belátni a nyaka mögé. Pár pillanatig szerencsétlenkedik csak majd csöppet zavart tekintettel fordul vissza és keresi újra a fiú tekintetét.
-Bár jobban belegondolva...... hacsak nem rejtettél el egy nagyobb köteg ceruzát a nadrágodban –tekint le az említett ruhadarabra és rázza meg a fejét lemondóan –akkor tartok tőle, hogy megfelelő felszerelés híján el kell napolnunk a modellkedést. –fejezi be csillogó tekintettel és pimasz mosollyal ajkain, de látszik rajta, hogy alig tudja magában tartani a kitörni készülő kacagást.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Vas. Jan. 04, 2015 12:59 amLily and Fabrice

Diadalmas arckifejezése továbbra is megmarad. Hiszen látja Lilyt egy pillanatra elképedni… gőze nincs mi játszódhat le a szőke hajkorona alatt, de azt sejti, hogy ennyiben nem hagyja a lány… (legalábbis nagyon reméli, hogy nem.) A következő pillanatban megjön az igenlő válasz, s Fabrice emlékezteti magát, hogy igyekezzék nem bekajálni, hogy a szöszi tényleg le fog vetkőzni. Azért egy pillanatra megkomolyodik a képe, hogy a következő pillanatban már ravasz tekintettel várja, hogy mennyire tartja be az ígéretét újdonsült „ismerőse”.
      Kiúszik a medence széléhez, jobbjával megkapaszkodik a rajtkő alatti fogantyúban, innen szemléli Lily mozdulatait, s a rajtkövet el nem engedve közelebb tempózik a lányhoz. Nem mintha segíteni akarna neki, csupán a jobb rálátás végett. Aztán a kiscsaj meggondolja magát, s ezzel egy időben Fabrice is visszatér a medence oldalának közvetlen közelébe.
      A jól irányzott pimaszkodás nem szegi a kedvét, azonban okoz némi dilemmát, hogy előbb fröcskölje-e le Lilyt, aztán szóljon vissza, vagy előbb szóljon vissza, aztán fröcskölje le Lilyt.
      Az előbbinél dönt, s amennyiben a szöszi közben nem távolodott el nagyon, vagy nem bukott a víz alá… akárhogy is, Fabrice a baljával rácsap a vízre úgy, hogy az a kiscsaj arca felé szökjön.
      – Rendben… napolhatjuk – tér vissza a diadalmas mosoly. – De hidd el, a megfelelő felszerelés hamar meglesz, ha levetkőzöl…
      Azzal ellöki magát a medence szélétől, s gyorsúszással elindul a túlsó oldal felé, közben, ha a lány esetleg még az arcára néz, rákacsint.  


10

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 27
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Vas. Jan. 04, 2015 3:40 am

A víz az arcába csapódik, ma már nem először, de perpill abszolút nem zavarja a dolog. Maximum amiatt bosszankodik egy csöppet, hogy tovább már igazán nem tudta türtőztetni magát és a jóízű kacagásának hála a szája is telemegy a medence vizével. Az viszont, hogy Fabrice nem vette egyébként magára a piszkálódását határozottan meglepő és pozitív csalódás. A vizet kisöpri az arcából és vigyorogva fordul a fiú felé.
-Na látod, ezt elhiszem. –mondja még mindig nevetéstől csengő, kissé emelt hangon, bár nem tudja mennyit hall még meg belőle a srác. Túl sokat nem vár ő sem; felhúzza a lábait, majd ellöki magát a medence falától és kényelmes, nyugis hátúszásban indul meg a túloldal felé. Nagyjából egyenesen halad, így ha Fabrice nem áll be mögé akkor a medence fala állítja csak meg a lányt. Ha végigért megfordul, fellöki magát a medence szélére, majd lecsüccsen két rajtkő közé. Kezeivel kisimítja a vizet a hajából és lazán lóbálja a medencébe lógó lábait.
-Amúgy tényleg tudsz rajzolni? –néz újra Fabricera érdeklődve. Nem is tudja miért jutott eszébe. Talán csak... amilyen kézenfekvően ostoba csajozós duma olyan ritkán jut eszükbe az embereknek bevetni ezt.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Vas. Jan. 04, 2015 5:26 pmLily and Fabrice

Ahogy a medence túlpartjához ér Fabrice, lebukik, majd a haját hátrasimítva kidugja a fejét a vízből. Megfordul, s egyből a lányt keresi, aki kényelmes tempóban érkezik. Az iménti megállapításból túl sokat nem hallott, a karcsapásai nyomán keltett csobogás hangja mögül csak a kacagás hallatszott át, a szavak értelme elmosódott. De ha fontos dologról volt szó, majd megismétli a kiscsaj. Enyhe mosoly ül ki a fiú arcára. Odébb tempózik a medence rövidebb oldala mentén. Elkapja az egyik rajtkő alatti kapaszkodót, onnan figyeli, ahogy a lány megérkezik, majd azt, ahogy kiül a medence szélére. Szerencsére Lily nincs olyan messze tőle, így csupán egyetlen kővel kell odébb mennie őmárkiságának, hogy kényelmesen fel tudjon nézni rá… vagy inkább meg tudja nézni a lány lábait. Beszélgetéshez annyira nem ideális ez a helyzet, amúgy sem való, hogy egy márki föl- és ne lenézzen valakire… Mindenesetre kiülni a vízből a csempézett partra még nem akar. Helyette elrúgja magát a medence szélétől, s a kezdeti lendület után beljebb úszik még négy-öt tempónyit, majd megfordul, így különösebb nyakkitekerés nélkül rálát a szöszke arcára.
      – Persze – vágja rá azonnal a kérdésre. – Juttasd eszembe, hogy rajzoljalak le egy szalvétára… egyszer talán sokat fog érni…
      Egy félmosoly még ott ül ajkai bal szeletében, ahogy eszébe jut, hogy ennél kétértelműbbet is mondhatott volna, de inkább elhagyta. Egy kis komolyságba még senki nem pusztult bele.
      – Te mihez értesz?


12

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 27
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Vas. Jan. 04, 2015 8:48 pm

Kényelmesen lógázza a lábait és figyeli ahogy Fabrice helyezkedik. Ahogy a fiú bentebb tempózik a vízben neki is leesik, hogy nem lehet túl kényelmes folyton felfelé bámulni rá, de hadd lebegjen csak egy kicsit a medence közepén a srác, ha neki ez tetszik jobban. A saját 160 centijével már hozzászokott, hogy nonstop kitörik a nyaka, ha valaki szemébe akar nézni. Ha ő nem halt bele 23 év alatt akkor Fabrice is minden bizonnyal túl fogja élni pár percig.
A határozott válaszra elmosolyodik, a folytatásra pedig újra felnevet.
-Rendben. De miért épp szalvétára? –kérdi vigyorogva, majd hátranyúl a nyakához és visszaköti a masnit a fölsőjére. –Valami furcsa perverzió?–ül ki újra a pimasz mosoly ajkaira, ami szinte azonnal el is párolog a következő kérdésre.
-Tánc! –vágja rá kapásból lelkesen csillogó szemekkel. –Táncolok. –szelídül büszke mosollyá a vigyor, majd kissé elgondolkozik mielőtt hozzátenné. –És marhajó palacsintát tudok csinálni, a forróvizem pedig egyenesen isteni. –pimaszodik meg a mosolya, s egy pillanatra a nyelvét is kidugja.
-Na várj meg, idekinn hideg van! –mondja majd combjai mellett megtámasztva magát visszacsobban ő is a vízbe és laza mellúszásban indul meg Fabrice felé. –Jössz? –kérdi mosolyogva ahogy mellé ér, s ha a fiú sem akar tovább lebegni egyhelyben, akkor tovább indul és kényelmes tempóban leúszik három hosszt.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Vas. Jan. 04, 2015 11:06 pmLily and Fabrice

Érdeklődéssel hallgatja a választ, s figyeli, ahogy a lány megköti a bikini pántját. Fabrice újra végigméri a szöszit, s rögtön felmerül benne az a kérdés, hogy vajon van-e esélye még ma éjjel valahol összebújni vele. A válasz azonnal érkezik… sajna nem az ő kérdésére… vagyis nem az összebújósra, s Őmárkisága gyors három pislantás után visszarázkódik eme dimenzióba. A furcsa perverzió firtatását hallva, elvigyorodik, s lazán bólint párat, persze, hogy igen, de nem fejti ki bővebben. Egyelőre nem.
      A tánc azonban felkelti annyira Fabrice érdeklődését, hogy ne hagyja szó nélkül. Egy füst alatt ez megmagyarázza a lány kiváló alakját. Legszívesebben közelebb oldalazna Lilyhez, majd néhány karcsapással a medence széléhez úszna, s onnan nézne fel a lányra. De tudja jól, hogy a túl korai bizalmaskodással jó eséllyel ellenszenvessé tenné magát, így marad egy helyben. Az arcáról a félmosoly a palacsinta és az isteni forróvíz hallatán sem tűnik el. Amint a lány a vízbe érkezik, Fabrice a szemeibe néz. Természetesen bevárja őt.
      – Király, a forróvíz… a tánc is… a táncművészeti karon vagy, vagy hobbi? És mi van a Te perverzióiddal? Vagy ez…? Túl személyes? – kérdezi egy szuszra, s négy tempónyi hátúszás után mellúszásra vált, s úgy halad a szöszi mellett, s leússza vele mind a három hosszt, melyek után ő mászik ki a medencéből, s ül két rokonszenves rajtkő közé.


14

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 27
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Hétf. Jan. 05, 2015 9:45 pm

A mosoly és a lelkes bólogatás láttán elvigyorodik, s megjegyzi magában, hogy erre a szalvéta dologra még feltétlenül rá kell kérdeznie a fiúnál. Mondjuk rajzolás közben – bár kérdés, hogy milyen gyors és ügyes Fabrice és hogy Lily hogy a szöszbe fog olyan sokáig viszonylag egyhelyben létezni.
A kérdéssorozatra elmosolyodik s apró mozdulatokkal megrázza a fejét.
-Nem járok egyetemre. Táncos vagyok. – közli pimaszul mosolyogva ahogy a fiú mellé ér, de egyelőre nem mond többet. Kacsint még egyet felé, de aztán előre fordul és kényelmesen leússza a betervezett távot. Nem mintha halogatni akarná a választ, egyszerűen csak nincs kedve ahhoz, hogy telemenjen a szája a medence vizével . Annál is inkább, mivel – mint tudjuk – urinő nem köpi ki... és annyira már az előbb sem volt finom a víz.
Ahogy megállnak a változatosság kedvéért Fabrice ül ki a medence partjára, neki viszont esze ágában sincs kimászni most. Ha már egyhelyben maradnak akkor inkább a vízre szavaz a szöszke. Tanulva a fiútól most ő csimpaszkodik bele két kézzel a rajtkő kapaszkodójába közvetlenül Fabrice mellett, majd felhúzza a lábait, törökülésbe rendezi magát s mindegy felfeküdve a víz felszínére csüccsen le gyakorlatilag a medence falára.
-Ami pedig a perverzióimat illeti... –folytatja immár kényelmesen felpillogva a fiú arcába – az akad egy pár. –vált széles vigyorra a mosolya. –De abban nincs semmi izgi, vagy meglepetésszerű ha simán csak elmesélem őket. –oldalát lágyan cirógatja a medence vize s láthatóan a legkevésbé sem zavarja, hogy meglehetősen szokatlan pózban csimpaszkodik éppen. Csak azt bánja kicsit, hogy a haját nem hagyta inkább kiengedve.
-Szóval..... mire vagy kíváncsi? -társul a pimasz vigyor mellé hasonlóan kihívó tekintet is.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Hétf. Jan. 05, 2015 11:11 pmLily and Fabrice

Kisimítja a vizet a hajából, egy fejkörzéssel kiroppantja a nyakcsigolyáit, aztán megmasszírozza a nyakát, s néz le Lilyre. Egy sanda mosoly a jutalma a lány kreatív testhelyzetének. Fabrice a kezeivel megmarkolja a medence szélét, s enyhén előredől, hogy a lány szemeibe tudjon nézni… legalábbis addig, míg Lily is az ő szemeibe néz.
      Ezen a táncos dolgon volt ideje gondolkodni a három hossz leúszása közben, bár késztetést nem érez arra, hogy konkrétan rákérdezzen, miféle táncos is a szöszke. A széles vigyort látva még jobban elmosolyodik, majd kérdőn felvonja mindkét szemöldökét, hátha a lány kifejti azt a pár perverziót, de végül csalatkoznia kell… vagyis nem… kap helyette egy izgalmakat ígérő küldetést. Legalábbis ő ezt, mint lehetőséget látja, amit a kérdést hallva azonnal megragad.
      – Mire vagyok kíváncsi? – kezdi meg a költőit, s lazán a Lily fölé magasodó rajtkőnek dől, s bal kezével rákönyökölve megtámasztja a fejét. – Szinte mindenre kíváncsi vagyok, tündérke. Legfőképpen arra, ha nem tartasz a perverzióidról mesedélutánt, miként van esélyem megismerni őket. Támpontot kérek. Ha szabad…

16A hozzászólást Fabrice Laurent Mercer összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 06, 2015 9:24 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 27
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Kedd Jan. 06, 2015 12:52 am

Érdeklődve figyeli Fabrice ténykedését, tekintete a fiú kezein nyugszik amíg megmasszírozza a nyakát majd visszasiklik az arcára, a tekintetét keresve. A szemezést azért nagyban megkönnyíti  mikor előre dől a srác, s ezt egy újabb mosollyal jutalmazza a szöszke.
A költőire csak felvonja az egyik szemöldökét, meg sem fordul a fejében, hogy válaszolnia kellene rá. Lazán lebegve kivárja amíg Fabrice kényelmesen, mintha csak egy kanapén ülne elfészkelődik a rajtkövön.
-Nicsak, milyen fantáziátlan a Művész Úr! –jegyzi meg pimaszkodva, ahogy a mondandója végére ér a srác.
-Nos, azt már tudod, hogy szeretek belógni az uszodába és hogy csípem a lehetetlen pózokat. –jegyzi meg felsorolásszerű tárgyilagossággal még mindig a medence falán csücsülve.
-Persze ha más is érdekel.... és ha semmi jobb nem jut az eszedbe, akkor...... –nyújtja el kicsit a szavakat, a gondolatot, s látszik rajta ahogy töri a szöszi fejét valami válaszon. Pár pillanat csupán, mire játékosan csillannak a szemei s ajkai szegletében jelentőségteljes mosollyal folytatja. – akkor kérek valamilyen zálogot!  -villan ragadozómosoly ajkain. -Rajtad áll mit adsz. Mesélhetsz magadról, mondhatsz viccet, vagy cigánykerekezhetsz is akár, én pedig igyekszem egy ugyanolyan értékű zálogot adni cserébe. –fejti ki legújabb elmebaja szabályait röviden, s a játékos csillogás még mindig ott figyel a tekintetében. Talán hülyeség, talán túl sok, talán túl korán..... talán abszolút semmi. Gyakorlatilag ez most a fiún múlik. -Ez elég támpont lesz?
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Kedd Jan. 06, 2015 9:21 pmLily and Fabrice

A fantáziátlanság szó hallatán kissé előrehajol, de még mindig Lily arcát nézi. Késztetést érez, hogy kijavítsa a kislányt ebbéli kijelentésében, mondván, hogy a fantázia csak akkor célravezető, ha megfelelő keretek között mozog. Eme gondolatot inkább megtartja magának, túl komoly ide… még a végén a szöszi faképnél hagyná miatta. Egyébként a lányok már csak ilyenek, amíg tehetik, addig gúnyolódnak, ez ellen sokmindent nem lehet tenni, csupán egyet: okosabbat, de minimum ravaszabbat kell mondani náluk, akkor ideig-óráig elnémulnak. Lilyt elnémítani azonban vétek lenne, s a felsorolást hallva Fabrice fejben gondosan jegyzetel. Ezt a lehetetlen póz dolgot okvetlenül meg kell jegyezni, még hasznos lehet. A mondat végén biccent, jelezve, hogy eme tudást asszimilálta. Csupán akkor szólal meg, miután a szöszi felvázolta a játékszabályokat.
      – Ezen el kell gondolkodnom – igyekszik úgy tenni, mint aki időt akar nyerni. Ennek megfelelően Őmárkisága kiegyenesedik ültében, s fejét nem elfordítva Lily arca felől, oldalra néz, az uszoda ablak alkotta falán túlra. Fél perc is alig telik el, s a szőke szirén ismét magáénak tudhatja a srác figyelmét.
      – Kellőképpen őrült ez az ötlet… – majd ellöki magát a peremtől, s a vizet alig megzavarva belecsusszan a medencébe. – Tetszik! Hány kérdésig játszuk?

18

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 27
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Szer. Jan. 07, 2015 1:24 pm

Némán figyeli ahogy Fabrice elgondolkodik. Vár és vár……. és vár valami reakcióra, s a vigyora laza mosollyá szelídül közben. Mintha ez lenne az arca természetes helyzete. Mintha nem is tudna nem mosolyogni a szöszke…
Tekintetét végigjáratja Fabrice vonásain, de túl sok időt nem pocsékol rá. Az arcát skubizta már eleget, így megakadás nélkül siklik is tovább a tekintete fiú karjaira, oldalára, a hasára – már amennyit lát belőle –a combjára és visszafelé… Így is cirka 10 másodpercig tart mire elunja magát a kislány s karjaival irányítva magát elkezd ingaórát játszva jobbra-balra „dőlöngélni”. Élvezi ahogy a víz cirógatja az oldalát, ahogy átfut a hasán és megpróbál belekapni a hajába, de a kontya nem engedi neki.
Épp Fabrice hasán igyekszik kibogarászni a kockákat mikor a fiú ismét megszólal, majd mozdulnak a kockák is Lilynek pedig immár teljesen felesleges emelnie a tekintetét, hisz pár pillanat és egy apró csobbanás után nagyjából egy szintbe kerül az arcuk. Alsó ajkát beharapva mosolyog a fiúra és tökéletesen tisztában van azzal, hogy rajtakapták a nézelődésen.  
Abbahagyja a hintázást, de még így is elég közel vannak egymáshoz, hacsak Fabrice nem úszik távolabb a lánytól.
-Nem kérdés. Inkább akció és reakció. Ha nem adsz valamit először nem is kapsz semmit cserébe.– mosolyog ahogy lazán megcsóválja a fejét s így, hogy Fabrice újra a vízben van kezd kényelmetlen lenni a szösziek az ücsörgés. Lábait kikulcsolja a törökülésből és hagyja lesüllyedni a testét de a kezeivel csak nem engedi el a kapaszkodót, ahogy a fiú felé fordul.
-És nem tudom meddig játszunk. –folytatja némi gondolkodás után. Nem is érti miért olyan fontos ez. Miért kell egy most kitalált játékhoz szabályokat komponálni, mikor épp az a lényege, hogy ne igazán legyenek szabályai. -Mondjuk… amíg érdekes. Játssz úgy, hogy bármikor vége lehet. Lehet, hogy csak három perced van, lehet hogy három órád. –kacsint majd csak hogy az íratlan szabályokkal is tisztába legyen a fiú…
-De csak hogy tudd, ha ledobod a gatyádat nem foglak utánozni. – vigyorog újra jókedvűen Fabricera.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Szer. Jan. 07, 2015 3:02 pmLily and Fabrice

Hallgatja a lányt, de kapálózni nem maradt sok kedve, így elkapja a rajtkő kapaszkodóját. Kimondottan örül annak, hogy a szöszke tekintete elidőzött rajta. Egészen kellemesen kezdődik. Pontosabban fogalmazva, bíztatóan… Újra elmosolyodik, s a szabályokat megtudván dolgozni kezdenek elméjének fogaskerekei. Végülis, jah… ennyire lazán is vehető a dolog és a felvázoltak fényében Fabrice egyszerre gondolja a szöszkét nagyon bolondnak, már-már őrültnek – jó értelemben persze – és nagyon óvatosnak…
      Mindvégig magabiztosan mosolyog, csupán zavartságot mímelő szemöldökráncolás után kérdez vissza Lily utolsó mondatára. A mosoly persze továbbra is megmarad az ajkain.
      – Ennyire könnyen nem dobom le a nadrágom, cicus – hajtja a fejét a medence/rajtkő oldalának. – Fél órás ismeretség után semmiképpen, legalább még két órát ki kell húznod velem. Bááár… Neked elég egyet is, mert tetszik az észjárásod… Ez egy infónak…hmm… zálognak jó? Mit adsz érte?


20A hozzászólást Fabrice Laurent Mercer összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 13, 2015 3:50 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 27
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Kedd Jan. 13, 2015 1:45 pm

Jókedvűen kacag fel Fabrice válaszára. Nem. Persze, hogy nem. De egy próbát megért.  Az pedig, hogy cicus lenne? Reflexből és persze cukkolásból nyávog egyet ahogy a fiú a rajtkőnek dől majd Lily is fordul egy negyedet és leutánozza a Fabrice által felvett pózt. Nem is annyira a játék részeként, inkább csak kényelmesnek tűnik, s így különösebb nyaktekerészés nélkül tud elveszni a fiú tekintetében.
-Ohh. Micsoda megtisztelő privilégium. –mosolyog megköszönve a bókot s még ironikus felhang sem színezi a mondandóját. A srácnak egyértelműen jó ízlése van, azt el kell ismernie. A következőkre elmosolyodik s körbepillog az uszoda falán egy órát keresve. Már egy fél óra eltelt volna? Valóban nem sok hiányzik hozzá... Az időkorlátra viszont az ő szemöldöke ráncolódik csöppet..... Mi a szösz lehet a pasiknál ez a két órás fétis?
-Szóval még minimum egy óra veled ruhában. Majdcsak kibírom valahogy. - pimaszkodik s még a nyelvét is kidugja picit. A zálog pedig kezdetnek mondjuk nem rossz, de hogy mit ad érte a szöszke?
-Én ennyire időhöz nem kötném a dolgot. A másfél órával viszont határozottan dobogós helyre kerülnél. – vigyorog, ahogy emlékei közt felrémlik egy bizonyos próbafülkés jelenet és a folytatása – Persze csak ha sikerül ennyi idő alatt elérned, hogy én is le akarjam dobni a ruháimat.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Szer. Jan. 14, 2015 10:05 pmLily and Fabrice

A szöszi kacagását hallva szélesedik Fabrice vigyora, s a fiú kissé alámerül a vízben, csaknem az orráig, s így marad talán fél percig. Kezd hideg lenni a víz így egy helyben csimpaszkodva, bár Lily válaszai elvonják annyira Őmárkisága figyelmét, hogy túl sokáig ne figyeljen erre, vagy legalábbis semmiképpen se panaszkodjon emiatt. A miákolást hallva ő is elneveti magát, majd Lily ezt követő kijelentésére a srác erőteljesen, büszke mosollyal biccent, végül elengedi a rajtkövet, s pár tempónyit elúszik a medence szélétől. Muszáj egy keveset mozognia, bár meglehet kissé idegesítő lesz ez a másiknak. Messzire végülis nem megy, s igyekszik mindvégig a szöszi szemeibe nézni. A hallottakon jót derül, bár konkrétan nem neveti el magát. Saját válaszaira azonban visszaúszik a rajtkőhöz, s újra elkapja a kapaszkodót.
      – Dobogós? Mmmmm! – szűkülnek össze a szemei egy pillanatra, majd sokkal ártatlanabb mosollyal folytatja – Nagyon szeretek dobogós lenni. Már ha nem túl nagy orcátlanság a részemről ezt kijelenteni ebben az esetben.


22

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 27
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Csüt. Jan. 15, 2015 1:29 am

Elégedetten mosolyog ahogy Fabrice is elneveti magát. Egész kellemes csengése van. A nagy bólogatást látva szélesedik a mosolya s kénytelen elkönyvelni, hogy a fiú határozottan olyan őrültnek tűnik eddig, mint ő maga. Ami persze nem baj. Egy csöppet sem. Sőt!
Lazán fordul a srác után mikor az eltávolodik tőle, s koránt sem zavarja a mocorgás. Elvégre próbáljunk csak meg egyetlen élethelyzetet is találni, mikor a nők nem képesek beszélni? Tízből minimum kilenc fogorvos tuti igazolja, hogy a nőnemű vendégek akkor is megpróbálnak válaszolni a feltett kérdésekre, mikor a kedves doki épp két kézzel könyékig jár a szájukban.
A megjegyzés és a határozottan nem ide illő mosoly hatására újra elneveti magát a szöszi.
-Ugyan. Maximum egy egészen picit. –vigyorog Fabricera. – De ha csak a dobogó érdekel mindjárt találok ki még pár dolgot, amiben akár a legfelső lépcsőfokra is állhatsz. –ölt nyelvet a fiúra még mindig jókedvűen, majd ő is ellöki magát a rajtkő mellől.
-Úszunk pár hosszt? Így egy helyben annyira nincs meleg. –fordul hátra Fabrice felé mosolyogva, s ha a srácnak sincs ellenvetése visszafordul, és két körig meg sem áll. Végülis..... mégiscsak úszni jött, vagymiszösz.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Csüt. Jan. 15, 2015 9:50 pmLily and Fabrice

Eltávolodik a medence falától, majd a kapaszkodót is elengedi, s háttal úszik pár tempót. Mindeközben igyekszik a szöszi szemeibe nézni. Határozottan szórakoztató példánya nemének ez a kislány.
      – Hacsak egy egészen picit, akkor az jó! – szúrja közbe mély meggyőződéssel az arcán, s kíváncsian hallgatja a folytatást. Lily kiöltött nyelvének láttán egy roppant intelligens „Hehh?!” kérdést nyel le végül, hiszen a szöszinek úszni támad kedve.
      Eme ötlet ellen valóban nincs kifogása Őmárkiságának sem, s adva legalább másfél testhossz előnyt a szöszinek, utána indul. Nem sieti el, tartja Lily tempóját, eszébe sem jut versenyezni vele. Az utóbbi időben rendesen elszokott a sportolástól – miután itt az amcsiknál nem kötelező tárgy –, de már most megfogadja, hogy gyakrabban fog lejárni ide, ha pl. ez a szöszi is rendszeresen itt lóg. A két kör után enyhén kifulladva ragadja meg a rajtkő alatti fogantyút, és széles mosollyal néz a lányra.
      – Nem állítanám, hogy csak a dobogó érdekel… Vagyis… Attól függ, hogy mi jár a győztesnek. Mit ajánlasz fel?


24

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 27
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Szomb. Jan. 17, 2015 10:23 pm

Kényelmes tempóban halad mellúszásban, de egy pillanatra sem áll meg amíg a kitűzött távot le nem tudja. Láthatóan Fabrice sem akar versenyezni vele, ami szintén határozottan kellemes. A negyedik hossz végén megkapaszkodik ő is a rajtkő alatt s  laza mosollyal fordul a fiú felé. A szavaira kérdőn emeli meg szemöldökét a szöszke – nem igazán érti hirtelen milyen díjról is van szó, majd röviden felnevet, ahogy leesik neki.
-Te aztán szeretsz játszani. – mondja még mindig nevetéstől csengő hangon. –Lássuk csak... már megvan a mai vacsorád, mellé a kiváló társaságod – szélesedig a vigyora – és a lehetőséged, hogy megtudd a vágyaimat... oppardon. A perverzióimat. –sorolja pimasz vigyorral ajkain s tekintetét el nem szakítaná Fabricétól.
-Viszont attól tartok nem ismerlek még elég jól. Ötletem sincs mit ajánlhatnék még föl, amiért szívesen versenyeznél. – színlelt ártatlanság színezi a hangját és a mosolyát ahogy fél kézzel elengedi a kapaszkodót s teljes testével Fabrice felé fordul.
-Mit szólsz, ha én adom a feladatot, de te választhatod meg a nyereményed? –lassan olvad le az ártatlanság s válik újra pimasszá a mosolya. –De jól gondold meg mit kérsz. Nem lesz egyszerű a feladat. –kacsint egyet de ennél többet egyelőre nem mond. Még nem.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   

Vissza az elejére Go down
 

Az egyetemi élet szépségei

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

 Similar topics

-
» Az egyetemi élet szépségei

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Las Vegas :: Külváros-