HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 Az egyetemi élet szépségei

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 26
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Kedd Aug. 18, 2015 11:29 pm

Fabrice ujjai kellemesen araszolnak a hátán Lilynek pedig késztetése lenne még közelebb húzódni a fiúhoz, mégsem moccan. Nem kerül túl nagy erőfeszítésébe az önmegtartóztatás, végtére is.... egy félig teli egyetemi kávézó még a szöszke exhibicionizmusát is meghaladja. Félreeső, sarokban ácsorgó kanapé ide vagy oda.
Érezi a csuklójára kulcsolódó ujjakat, s csakazértis végigkarcolja körmeivel a nadrág anyagát, mielőtt elengedné a fiút. Mert csak. Mert tetszik neki a játék. Lepillantva követi a tányér útját az asztalig. Nem fog hiányozni neki. Ahogy viszont Fabrice is hátrébb húzódik... Lily is újra hátra dől a kanapén. Fél térdét felhúzza, a kezeit pedig kényelmesen támasztja meg rajta.
– Tortúra? – kérdez vissza pimasz félmosollyal, majd oldalra fordítva fejét szemez pár pillanatig a kanapé háttámláján doboló ujjakkal. – Tortúra. – ismétli kissé elgondolkodva, ahogy fél kezét kinyújtva emeli Fabrice karja fölé, s mutatóujja hegyével érintve csak simít végig rajta egészen a kézfejéig. Egy röpke szünet, mielőtt lefejtené a srác kezét a támláról, tenyerében tartva a kézfejét kényelmesen fordítva felfelé, mintha épp csak jósolni akarna belőle. – Mégis miket gondolsz? – csendül kissé elvarázsoltan, s csak egy röpke pillantás erejéig vezeti vissza tekintetét Fabrice kékjéhez, majd szabad kezét emelve egyetlen ujjal simít végig a fiú tenyere közepétől a kisujjai hegyéig..... majd előre hajolva nyom rá egy apró puszit. Bolond kis játék, de Lily egészen jól elszórakozik vele, élvezi, s nem mellesleg tökéletes ahhoz, hogy rendezni tudja a légzését és a szívverését is. – Majd igyekszem kitalálni valamit, hogy ne unatkozz. – ígéri, s ha Fabrice nem követeli vissza a kezét, akkor a kicsihez hasonlóan simít végig a lány a következő három ujján is, egy-egy puszival megpecsételve a mozdulatot. – Talán nem is lesz akkora tortúra. – pillant fel édes kis mosollyal újra a fiúra, s végigsimít a hüvelykujján is, majd előrehajolva futtatja végig nyelvét is rajta a puszi előtt... s csak ez után ereszti szabadjára.
– Megyek, fizetek. Aztán indulhatunk is. – somolyog sokat sejtetően, s hacsak Fabrice nem akadályozza meg akkor a táskáját a vállára kanyarintva áll fel a kanapéról, s indul meg a pult felé.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Szer. Aug. 19, 2015 6:40 pm

Lily és Fabrice
M
ókás, ahogy a szöszi megismétli a szót. Fabrice érezte, hogy ezzel valamelyest betalál, ha már táncos a kis drága. Minden esetre a fiú önelégült mosolya csak addig tart, míg a szőke újfent magához ragadja az irányítást. Gyanakvó pillantás Őmárkiságától, ahogy a karja Lily ujjaival kerül közelebbi kontaktusba, s a hátán jóleső hideg borzongás szalad végig, ahogy a lány megkaparintja a kezét.
– Azt gondolom, hogy… – de az első apró puszi kizökkenti. – Aljas, kis boszorka!
Alsó ajkára ráharapva mélyen beszívja orrán keresztül a levegőt, s ahogy a második ujját kezdi becézgetni Lily a márkinak valami1 láncait csörgetve élesen belerivall a fülébe, hogy most azonnal húzza vissza a kezét…
…de persze Őmárkisága miért is hallgatna olyasvalakire, vagy valamire, aminek a nevét sem tudja.
Unatkozni? Neeeem. Ennek a veszélye eleddig sem állt fent.
Ahogy aztán a szöszi végignyal a hüvelykujján a fiú tompán és halkan felnyög, végül ahogy a keze a kanapéra hullik, úgy a fejét is a mellkasa elé ejti, s alig fordulva oldalra néz fel Lilyre.
– A magadfajtát még párszáz éve máglyán égettük el odahaza, tündérem! – mondja némi durcássággal, rájátszott hidegséggel, egyúttal letörölhetetlen vigyorral az arcán. Ahogy a szöszi magára hagyja, Fabrice előredől a kanapén, s igyekszik valami kevésbé élvezetes… vagyis egyenesen RETTENETES!!!2 dolgokra gondolni, hogy lassan éledező vágyait mielőbb lelohassza…
Persze úgy nem egyszerű, ha közben végig a szöszi fenékét nézi.
De ki mondta, hogy az élet egyszerű?
Minden esetre jelen helyzetben azt találja a legaggasztóbbnak, mennyire fennáll a veszélye annak, hogy a szöszi fizet és lelép a picsába… bár mintha a kabátját itt hagyta volna… A másik elgondolkodtató momentum, hogy mégis hova akar menni a lány. Igaz, hogy Fabrice nem szívesen röhögtette volna ki magát egy negyedrészt telt pizzériával… de mégis…
Lassan a kezeire támaszkodva felegyenesedik a kanapéról, tekintete Lilyt keresi, s amennyiben a lány visszatér, a fiú egyenesen a szemeibe néz.
– Hova akarsz vinni?      


_________________
1 A józan ítélőképességének sápadt kísértete.
2 Például Angliában kell töltenie az egész nyarat; anyja kirúgja Pepitát; 25 éves koráig nem kap több csekket; még egy évet el kell töltenie Etonban; azon a rémes angol, vidéki egyetemen kell befejeznie a tanulmányait, amit Őlordsága javasolt pár hete.
– 102 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 26
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Szer. Aug. 19, 2015 10:00 pm

Nagyon nagyon és még annál is jobban élvezi, hogy sikerül belefojtania a szót a fiúba. Elégedetten szélesedik a mosolya, de eszében sincs Fabrice orra alá dörgölni. Csak szépen magában ujjong az apró győzelemtől.
Lassan hordozza végig a tekintetét a fiún mikor kijátszotta magát, s a bókra szélesen mosolyodik el. Na igen... egészen kellemes, hogy egy ideje már kinőttek a középkorból.  – És mi mindenből maradtatok ki ilyen ostobaságok miatt párszáz éve, drágám. – vigyorodik el szélesen, játékosan és módfelett elégedetten a szöszke, majd hátat fordítva  a fiúnak sétál oda a pulthoz, s rövid várakozás után meg is kapja a számlát. Egy pillantás visszafelé, a fiúra, egy széles mosoly a szemeibe, majd vissza a pénztáros kislánynak, aki egy túlságosan is visszafogott pillantást szintén megereszt Fabrice felé, de kommentet nem fűz inkább a látottakhoz.
Lelépni.... eszébe sem jut. Egyre inkább kíváncsi arra hogy is fog végződni ez az este, vagy épp merre és..... – Még nem tudom pontosan. – mosolyog le Fabricera. – Valami negyed fokkal nyugisabb helyre. Egy üres előadó mondjuk? Tanulószoba? Klubhelyiség? Tornacsarnok? – találgat. Persze tekintve, hogy abszolút nem ismeri a kampuszt azzal sem menne túl sokra, ha történetesen tudná, hogy épp hova akarja elcitálni a fiút. – De te vagy itthon. Van valami ötleted? – passzolja át a labdát, s nyújtja a kezét Fabrice felé, s ha a fiú is hajlandó összeszedni magát, akkor a kabátját a karjára akasztva sétál ki a pizzázóból. Mondjuk a változatosság kedvéért arra, amerre a fiú vezeti.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Szer. Aug. 19, 2015 11:39 pm

Lily és Fabrice
N
em egyszerű megállnia, hogy a szöszi után szóljon/kiáltson valami olyasmit, hogy Semmi olyanból, amit ne tudtunk volna pótolni azóta. De a hülyeségeire így is kezd ráfaragni, legalábbis ő most így látja. Aztán kicsit előre kell nyújtóznia, hogy a pultig ellásson, s mire a szöszi visszatér, s válaszol Fabrice kérdésére, addigra Őmárkisága is összekaparja magát.
Lassan elengedi a kanapé szélét, majd a támlának dől, s két lassú, de határozott bólintással jelzi, hogy:
Ad1 – Igen, itthon van.
Ad2 – Igen, van ötlete. Még szép!
Mosoly azonban most nem jár, helyette összekapja a rajzmappáját, a tolltartóját, a két cuccot beteszi a táskájába, majd veszi a kabátját, miután felállt a kanapéról, végül a vállára kanyarintja a hátizsákját. Amennyiben Lily még mindig tartaná felé a karját, azt a márki most megragadja, s abban az esetben, ha nem támaszt akadályt ez előtt a szöszi, úgy az ujjait a lány ujjai közé kulcsolja.
– Pár ötletem van! – mosolyodik el, s a hangja is jókedvűen csendül. (Igen, nagyjából másfél percig tartott a besértődés, ami Fabrice esetében új rekord abban az esetben, ha egy bella chica szurkálja meg és nem valaki becses családjából.)
Rövid szünetet tart, majd folytatja, amint kiléptek a pizzéria ajtaján.
Odakint hideg van, ami szar ügy, cserébe sok a friss levegő!
– A tanulószoba nem jó! Viszont! Mehetünk a grafikai műhelybe, nálam vannak a kulcsai. És jelenleg üres a hozzá tartozó kiállítóterem – majd jobbját felemelve mutatja az irányt. – Arra lesz a séta!– 104 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 26
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Csüt. Aug. 20, 2015 3:03 pm

Megvárja amíg Fabrice is összepakol, majd széles vigyorral fonja ujjait  a fiúé közé.
– Szuper! – jegyzi meg válaszképp, de jobban nem akarja elhúzni. Röviden borzong meg, ahogy kilépnek az ajtón. A benti meleg után kifejezetten hűvös van odakinn, de egészen kellemes ez a váltás... ha nem kell túl sokat sétálniuk persze.
– Grafikai műhelyben sem jártam még. De.... mindig kell egy első. – vigyorog Fabricera, majd megindul a mutatott irányba.
– Szóval... festő akarsz lenni? – kérdi rövid hallgatás után, hacsak a fiú elő nem rukkol közben valami másik témával. – Ha végeztél a sulival. Vagy valami más a terv? – pillog oldalra, s a lépéseik ütemére kezdi egyre magasabbra lóbálni a kezeiket. Kíváncsian várja a választ, s ha már elég magasra lendül a karjuk akkor az egyik lépés közben pördülve fordul át alatta s jókedvűen nevet fel ahogy újra rákulcsol Fabrice ujjaira. Persze csak ha engedi bohóckodni őt a fiú.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Csüt. Aug. 20, 2015 7:19 pm

Lily és Fabrice
R
öviden felnevet a tökéletesen félreérthető megjegyzésére. Közben a szabad kezével sikerül a kabátja zsebéből előhalásznia és a fejébe húznia a sapkáját.
– Ahogy mondod! – megtoldja egy kacsintással, miközben elsétál Lily mellett, s a lányt gyengéden maga után húzza. Ez a roham mindössze néhánytíz lépésig tart, majd a fiú lassít a tempón, hogy a szöszi kedvére lóbálhassa a kezüket.
A műhely a művészeti tanszék első emeletén foglal helyet, s mintegy tíz perc séta megtétele után érik el…
…persze addig is a kérdések sorjáznak, de legalább nem ismeretlenek. Az átpördülés után Fabrice két gyorsabb lépést tesz, majd megfordul, hogy néhány lépést hátrálva tegyen meg… így mégiscsak könnyebb beszélgetni: szemtől-szemben. Az utat ismeri jól Őmárkisága és a kampusz járdája van annyira rendben tartott, hogy ne kelljen attól félnie, hogy egy óvatlan lépés után hanyatt vágódik.
– Talán… – majd némi homlokráncolás után – bár nem hiszem… nem igazán. Tudod, a szüleim… – némi hezitálás azon, hogy kijavítsa-e magát, de végül mégsem teszi. – Ők úgy gondolják, hogy az egész festészet csak hóbort… már, hogy ezt akarom tanulni. Valószínű ennek a sulinak az elvégzése után vár rám egy másik főiskola, csak hogy az öreget megnyugtassam.– 106 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 26
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Pént. Aug. 21, 2015 12:52 am

Szélesen, jókedvűen vigyorog Fabrice szemeibe ahogy a fiú elé fordul, Lily pedig jó táncoshoz méltón veszi át a vezetést, s finoman irányítja a fiút. Legalábbis igyekszik úgy terelgetni, hogy ne sétáljanak neki egy útszéli szemetesnek vagy padnak se. Nincs még olyan veszélyesen késő, és bár a kampusz koránt sem olyan zsúfolt mint Vegas belvárosa, de így is jópáran sétálnak el mellettük, s jónéhány kíváncsi, csodálkozó vagy nevető arcot csíphet el a szöszke és Fabrice, ha sokáig sétálgatnak így.... és ha hajlandóak oldalra is pillogni.
Kíváncsian hallgatja a választ, s száját enyhe cinizmussal elhúzva bólint párat a fiú szavaira. Ismerős sztori.
– Értem. Háááát.... az én szüleim sem voltak oda meg vissza a táncos karrierért. Kissé.... reálosak a szentjeim. – mosolyog vállvonva, szinte bocsánatkérően a fiúra. – De én legalább megúsztam az egyetemet. A szüleimnek meg ott van a húgom és a nővérem. Állatorvosjelölt és könyvelő. Rájuk büszkék lehetnek. És hát.. minden családba kell egy fekete bárány, nem?– vigyorodik el, de korántsem érződik rajta az önsajnálat. Igazság szerint a szülei- főleg az édesapja- már rég beletörődtek, hogy Lilyt nem fogják tudni beszuszakolni egy újabb iskolapadba. Anyja ugyan próbálkozik még néha, de persze nem is ő lenne, ha nem tenné. Ő így akarja a legjobbat a kislányának. Vagy valami ilyesmi. – No és a szüleid szerint mit kellene tanulnod, amikor végre felhagytál a hóbortjaiddal? – faggatózik tovább pimaszul, fejét csöppet oldalra billentve.
Finoman lépked előre, random megtoldva egy-egy tánclépéssel a sétát, majd egy újabb pördülés, s a fiúnak is levezényel egy fordulást, amennyiben Fabrice vevő rá.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Pént. Aug. 21, 2015 3:01 pm

Lily és Fabrice
T
úlzottan nem ellenkezik a terelgetés ellen. Bár annyira nem kell félteni, azért időnként kitekintget oldalra, de jobbára igyekszik a széles járda közepén maradni. Ha meg is bámulják őket, nem érdekli, egyrészről akik ismerik őt, tudják, hogy a hülyeségeit rá kell hagyni, akik meg nem ismerik, nem számítanak.
Együttérző biccentés a reálos kifejezésre. A fekete bárányt hallva pedig egyenesen elneveti magát.
– Való igaz!
A lány tánclépéseit ugyan veszi, de furamód olyan természetesnek hat az egész művelet a szöszitől, hogy nem igazán tartja nem helyénvalónak, s miután maga is hozzáteszi a magáét azzal az ominózus fordulattal, felzárkózik Lily mellé. A műhelyig még vagy öt perc séta van hátra.
– Anyám agrármérnöknek akart, vagy borásznak. Kiegyezett volna egy menedzser szakkal is. Van egy kis borászatunk Franciaországban… Ellenben a nagyapám ragaszkodik a madridi katonai akadémiához. Ő maga a spanyol hadsereg nyugalmazott ezredese, szerinte egy férfi nem férfi, amíg nem volt katona – teszi hozzá a magyarázatot is a szigorú nagyapa erélyes hanghordozásával. Felesleges lenne eljátszania a szegény diákot, Európából a diákok relatíve pénzesebbje jön az USÁ-ba tanulni. – De Te miért nem mentél táncművészeti főiskolára? Vagy Te is azon nézetet vallod, hogy a művészetet nem lehet iskolapadban megtanulni?– 108 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 26
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Kedd Aug. 25, 2015 4:41 pm

Vidáman csillan a tekintete, ahogy Fabrice felnevet. Egy apró vállrándítás, amolyan c’est la vie nemtörődömséggel, majd ő is elneveti magát. Elégedett vigyor, s egy rövid időre elengedi Fabrice kezét, de csak hogy megtapsolhassa a fiút. És hogy mennyien nézik lököttnek emiatt? Ugyan kit izgat?
– Óóóóóóóóóóó……  – nyújtja el a magyarázatot hallva. Nem aprózták el a szülők ott sem a terveket.
– Van, amit tényleg nem lehet iskolapadban megtanulni, sőt…. fogadok, hogy a fejedbe vert cuccok cirka 95%át soha nem  fogod használni, ha valóban festőnek állsz. Milliószor jobban jársz, ha inkább együtt támasztjátok a pultot valamelyik kocsmában a profokkal. A táncművészeti…… tervben volt, aztán….. csöppet megcsúsztam pár tárggyal. Vagy inkább az összessel. Ha választani lehetett, hogy fellépés vagy matekházi, akkor maradt a színpad. Úúúúúúgyhogy…. nem vettek fel. – vonja meg a vállát. – Elsőre legalábbis, aztán meg nem próbálkoztam újra. Mostanában gondoltam rá, hogy talán újra neki kellene futni. – mosolyodik el, s röviden megvonja a vállát. Az igazság az, hogy tényleg mocorgatja a fantáziáját az iskola, elvégre a tanárok remekek, az új kapcsolatok mindig fontosak és…. nem egy melótól esett el, csak mert nem tudott megfelelő papírt lobogtatni. Bár ezt még a szüleivel sem beszélte meg. Majd ha tényleg felveszik….  Node vissza a fiúra!
– A borász még nem is hangzik olyan rosszul. Bár csöppet sznob cucc. Egy valamirevaló sommelierhez minimum egy barokk kastély dukál és persze a mögötte elterülő pár hektárnyi szőlő. Egy intarziás asztalka, valami borzalmasan festő, de borzalmasan drága anyagból készült ruci, mélylila nyaksállal és olyan csiptethetős szemüveggel...... Jajj, hogy a frászba hívják?! És zsebórával! Mindenképpen.  – sorolja ahogy maga elé tartva emeli a kezét, mutató- és hüvelyk ujját összecsippentve, mintha egy talpas poharat tartana. Szakértőmód lötyböli körbe a képzeletbeli pohárban a képzeletbeli italt, majd belekortyol. – Magnifique! – ejti nagy átéléssel, s kezét leeresztve kacag fel. – A katonaságot viszont meg kellene fontolnod. Az egyenruha szexi. – teszi hozzá még mindig nevetve oldalra pillongva Fabrice arcára. Az utat majd figyeli most a fiú.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Szer. Aug. 26, 2015 12:36 pm

Lily és Fabrice
A
szöszike tapsát egy nem túl mély barokk meghajlással köszöni meg Fabrice, s ahogy újra visszakapja a lány kezét, rákulcsolja ujjait, s ezúttal nem hagyja, hogy Lily nagyon lóbálja a kezüket. Figyelmesen pillant le a lányra, elvégre az utat a célobjektumig nagyon jól ismeri, semmi értelme a járdát, vagy az azon lófráló egyetemistákat figyelnie.
– Hát… azt bizton tudom, hogy színészképzés van a suliban, van pár elméleti óránk, ami közös… Talán táncot is oktatnak külön szakokon, de erre nem vennék mérget. Táncos kislányt még nem ismerek, de volt egy édes kis színésznőjelölt, aki… –  elneveti magát röviden. – …de ez egy nagyon disznó történet, nem mesélem el. Szerintem, próbáld meg a felvételit jövőre, aztán megláthatod, igazad volt-e.
Többet ehhez a témához hozzáfűzni nem akar. Lily nagylány már, majd eldönti, hogy érdekli/akarja-e, s végső soron ez itt Las Vegas. Tele – főleg a revütáncokkal foglalkozó – táncstúdióval, amelyek ilyen, vagy olyan oklevelet adnak. Bár tény az is, hogy Vegas nem Blackpool.
A szöszke borászaton való fellelkesedése viszont váratlanul éri, s az előbbi komótos kis gondolatmenetéből jócskán ki is zökkenti a srácot.
– Áh, ne hidd! Annyira nem sznob. Ellenben kihagytad a sajtot! Pedig az fontos! Ráadásul egy kicsit túlromanticizálod, szívem! Vagyis ez klassz…! Valahol. Okvetlenül megjegyzem az intelmeid. Mindenképpen beszerzek egy barokk kastélyt és egy nagybirtoknyi szőlőt. És ha ténylegesen borász leszek, Te pedig okleveles táncosnő leszel, meghívlak fellépni Ha egyik sem teljesül, akkor is! A szüreti mulatságon Te leszel a fő attrakció. Mit szólsz?
…s mindeközben feltűnik a tanszék épülete. Szabályszerűen belevilágít az éjszakába. Ennek ellenére, nem túl csicsás: egyszerű, fehér kocka, mint a legtöbb újonnan épített múzeum manapság. Annyiban különbözik azoktól, hogy a szokásos sulis, moderndizájnos építészet jegyeit viseli magán és egy böszmenagy, szemet vonzó grafitit az épület mellett a direkt e célra felhúzott falon.
Fabrice megáll az épület előtt, körbenéz, de egyelőre nem moccan. Megvárja, míg Lily befejezi, ha ugyan van mit befejeznie.– 110 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 26
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Hétf. Aug. 31, 2015 9:14 pm

Tökéletes természetességgel kulcsolja ujjait újra Fabricéi közé, mintha nem csak alig pár órája ismernék egymást.
Mosolyogva hallgatja az ajánlót, a beszámolót és az a félbehagyott kis szösszenetet amire pimaszul csillannak a szemei.
– Hmmmmm? – noszogatná a fiút, hogy fejezze csak be nyugodtan a történetet, akár disznó akár szamár, mert őt bizony érdekelné a dolog, de... ha nem akarja ennél jobban a szöszke sem erőlködik. – Noss... ennek legalább már utánanéztem. A képzőművészetin van táncos szak is. És nem is rossz! – érződik ki a lelkesedés a hangjából – Végülis... egy próbát mindenképpen megér. Már ha tényleg tánctanár és koreográfus akarok lenni. – vigyorog, s minden gesztusából sugárzik az elkötelezettség....... majd a teljes és tökéletes pimaszság. – És ha felvennének, akkor mindenképpen alattad lennék..... mennyivel is? – érdeklődik bájos mosollyal. Piszkos fantázia? Ugyan kérem... Kinek?
Séta közben azért elpillog oldalra. Nem akar teljesen és tökéletesen elveszni a kampuszon, és... talán... még lehet, hogy vissza is találna a buszhoz. Nem kanyarogtak eddig olyan sokat, csak.... csak..... csak segít Fabrice neki visszafelé is. Vagy valaki. Ha mást nem majd a telefonja. Ő mindent tud.
– Francba! Tudtam, hogy valami kimarad! – nevet fel ahogy Fabrice a sajtot említi. – De azt kikérem magamnak, hogy túlromanticizálnék bármit is. Ez kérem fontos téma! – szuszakol annyi komolyságot a felháborodásba amennyit emberileg lehetséges, az adott szituációban legalábbis, ami valljuk be még minidig nem túl sok. – Helyes. Ha lesz egy barokk kastélyod mindenképpen elmegyek. Remek szüreti mulatság lesz. – vetíti előre egy kacsintással, de egy pillanatig sem gondolja komolyan a dolgot. Már hogy a fiúnak valaha is ekkora birtoka lesz. A fellépést.. persze, miért is ne? Ha egyszer imád táncolni...
– Csak utánad! – engedi előzékenyen maga elé Fabricet az ajtóban. Elvégre mégiscsak ő tudja merre is lesz tovább a séta. Ez persze nem azt jelenti, hogy elengedi a fiú kezét, vagyis.... na jó, de ha bejutottak könyörtelenül visszaköveteli magának azt, ami jelenleg igenis az övé.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Kedd Szept. 01, 2015 9:14 pm

100. reag! Jubilálunk, Szöszi!
N
emet int a fejével a kíváncsiskodásra. Sejtette, hogy a szöszinek a fantáziáját EZ meg fogja ragadni – pont ezért ejtette el a mondatot a srác. Minden esetre eltökélt szándéka egyelőre nem megosztani a sztorit, de azért egy sokat tudó vigyort kibiggyeszt a képére, ugyanakkor Lily komolynak és eltökéltnek hallatszódó mondatai közben már Őmárkisága sem vigyorog… sőt! A provokatív kérdést hallva igencsak meglepődik… Lily messze nem olyan lánynak tűnik, aki alul szeret lenni.
– Alattam bizony, de ehhez a pozitúrához nem kell okvetlenül felvételized, kislány! – hatásszünet. – Deee, ha mindenképpen bele akarod keverni az egész, de minimum a fél egyetemet, akkor össze kell számolnom mennyivel. Szerintem eggyel… kettővel? Pár tárgyat a következő tanévben még pluszban fel kell vennem, ez kitolja kicsit a mókát, azt hiszem… Minden esetre pár évet lehúznánk itt együtt mindenképpen.
Elengedve a vékony kis kacsót, átkarolja a lány vállát – hacsak a fentnevezett nem kardoskodik ez ellen –, s bíztatásul gyengéden magához szorítja Lilyt, majd lepillant rá, ahogy az újra megszólal.
– Ugye?! – hangzik fel vidáman, de belefojtani a szöszibe a szót nem akarja, minden esetre eltökélt szándéka valóban meghívni őt egy ilyen murira. – Veled mindenképpen az lesz!
Majd elengedi a lány vállát, s elindul az épület ajtaja felé.
A tanszék épülete a grafikai műhely miatt a vizsgaidőszakban is nyitva van a művész szakos hallgatók előtt. Igaz, hogy szigorúan be kell vésni a portásnál hagyott könyvbe, hogy kik látogatják a műhelyt. Kik elővehetők, ha tönkremegy és/vagy eltűnik valami.
Fabrice hangosan köszön a portásnak, akit név szerint ismer, s nagyon udvariasan elkéri a kulcsot, szemrebbenés nélkül bekamuzva azt, hogy a holnaputáni vizsgájára okvetlenül fontos kinyomtatniuk még pár rézmetszetet.
Vagy öt percig eltart, míg elszabadulnak a fülkétől, s elindulhatnak a lépcső felé.
– Mehetünk – mondja Lilynek, s kezét nyújtja a lánynak, ha esetleg az úgy döntne, hogy szokásává teszi eme rituálét. Egy emeletnyit haladnak fölfelé, s egy kétszárnyú ajtó mellett megállnak, amit Fabrice villámgyorsan kinyit, s miután belép és felkapcsol egyetlen villanyt, beinvitálja Lilyt is, aki egy félig megtöltött kiállító teremben találja magát, abban az esetben, ha tényleg belép. Fehér falak, lakkozott hajópadló, a falon, illetve a fal mellé támasztva képek találhatók, s néhány absztrakt szobor egy-egy alacsonyabb emelvényen, vagy emelvény mellett.
– Nézz szét bátran, de ne nyúlj semmihez – így a fiú, s a terem túlfelén lévő boltív felé veszi az irányt, ami mögött ugyanúgy egy félig berendezett kiállítás található.– 112 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 26
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Vas. Okt. 11, 2015 2:22 pm

:amor:

Hallgatja a választ s elégedett mosolyra húzódnak ajkai. Megszokott mozdulattal igazítja meg a táskája pántját, hogy le ne csússzon a válláról, majd felfelé pillogva, ajkát beharapva tekint Fabrice-ra.
– Tévedsz. – közli magától értetődő természetességgel, s talán csak egy leheletnyivel hosszabban tartja ki az elengedhetetlen hatásszünetet. – Ehhez a pozitúrához kell csak igazán felvételiznem. – fojtatja, s tekintete kihívóan villan... már ha a fiú hajlandó lepillantani a szöszkére. – De pár év együtt... nem mondom, eddig elég meggyőző teljesítményt mutatsz, de ilyen hamar nem szeretném elkötelezni magam. – ölti ki pimaszul a nyelvét, s őszintén már ő maga sem tudja, hogy épp miről beszél és hogy azt mennyi, de mennyiféle képpen lehetne félreérteni. De ez persze egy cseppet sem zavarja Lilyt.

★    ★

Az épületbe belépve hagyja érvényesülni a fiút, bár a portásnak ő is köszön, de többet igazán nem próbál beleszövegelni a dologba. Szépen mosolyog, s igyekszik tökéletesen ideillő egyetemistának álcázni magát. Ami megy is neki, amíg nem kérdeznek tőle semmit.
– Oké. – vigyorodik el ismét, s ujjait újra Fabricéi közé kulcsolja. Kíváncsian szedi mellette a lépcsőfokokat, de szerencsére sokáig nem tekeregnek az épületen belül sem. Hagyja a fiút rendezkedni majd ő is belép a terembe, s csillogó tekintettel pillog körbe. Igazán nem mondhatni, hogy a kiállításokra mászkálás Lily egyik kedvenc időtöltése volna, azt viszont el kell ismernie, hogy megvan a hangulata egy ilyen helynek is.
A táskáját ledobja a földre egy félreesőbb részen ahol tuti nem lesz útban, s ráhalmozza a kabátját, sálat, sapkát is.
– Igenis főnök! – vigyorog a fiú felé, s ha már így engedélyt is kapott rá nekilát végigjárni a kipakolt darabokat. Meg sem próbál műértőt játszani, pláne olyan előtt nem, aki tényleg konyít is valamit ezekhez a cuccokhoz. Inkább csak kíváncsian, érdeklődve lépked, egy-egy alkotáson csak átsiklik a tekintete, míg néhány előtt megáll pár másodpercre. Felemeli a kezét, mintha végig akarna simítani pár tárgyon, de csak a levegőt söprik ujjai a képek előtt jópár centire. Tökéletesen tisztában van vele milyen ügyetlen tud lenni néha és perpill tényleg nem akar galibát okozni. Ilyet nem.
Így is eltart neki pár percig amíg kinézelődi magát,majd a termet körbejárva indul Fabrice után – már ha a fiú nem jött vissza idő közben – s fülig vigyorral fordul felé.
– Hangulatos. – jegyzi meg, de különösebben nem emel ki semmit, ami igazán megragadta volna a fantáziáját. Pedig kétségkívül volt jópár, még Lily számára is értékelhető és élvezhető alkotás a kínálatban. – Van kinn olyan is, amit te csináltál? – érdeklődik és pont leszarja mennyire sablonos már maga a kérdés is. Esze ágában sincs agyondicsérni a fiú munkáját, ha épp nem tetszik neki. Nem pasizni jött ide.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Pént. Okt. 23, 2015 7:34 pm

Lily és Fabrice
C
supán egy kacsintás a válasz a lány reakciójára, mielőtt Fabrice menne a bekamuzott dolgára, avagy belép a grafikusműhelybe.
A műhely a kiállító terem végén elhelyezkedő ajtó mögött található, s átjárja a festék és a lakkbenzin egymással keveredő illata. Nem sokkal ez előtt itt még munka folyhatott… avagy a munka utáni takarítás.
Fabrice a táskáját leteszi az egyik fal melletti székre, a kabátját felakasztja a fogasra, majd alaposan körbenéz, hogy biztos nem maradt-e itt valaki, végül szemrevételezi a tegnap este kinyomtatott munkáit. A festék még nedves a papíron, de legalább senki sem tapicskolta össze a nyomatokat.
Boldogság!
Lily feltűnésére Fabrice elfordul a többnyire félíves lapokat tartó állványtól, s belenéz a Szöszi szemeibe.
– Igen… – mosolyodik el. – Üdv a világomban, cicám! – tárja szét a karjait, de ennyi színpadiasság egyelőre elég.
A kérdést hallva megrázza a fejét.
– Az egyik prof távozik a tanszékről, a következő tanévtől Sidney-ben tanít. Az ő búcsú bulija volt itt a hét elején. A tanítványai, kollégái és a saját munkái voltak kiállítva. Az én műveim itt száradnak – bök a válla fölött a háta mögötti állvány irányába a hüvelykujjával, de nem érez késztetést megmutogatni a félig megszáradt holmikat. Bár, ha a Szöszi nagyon akarja, Fabrice előbányássza a megkarcolt rézlapját.
– Mivel folytatjuk? – mert ez a kérdés itt és most jobban birizgálja a fantáziáját.– 114 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 26
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Szomb. Okt. 24, 2015 11:35 pm

Röviden pillant körbe újra a csöppet teátrális megjegyzés után.
– A világodnak csöppet benzin illata van. – húzódik pimasz mosoly ajkaira. A becézésen viszont már fel sem akad. Úgy tűnik Fabricenak ez az alap természetéből fakad és hát.. ha Rappoldot a morgásával együtt csípi viseli el, akkor ezt a kölyköt pedig a becézésekkel..... már ha tényleg megtartja.
– Ahham. Ügyesek. – jegyzi meg szolid mosollyal. Végtére is... tényleg azok. Ami pedig a folytatást illeti..– Noss.... – kezd bele, de csak ennyi, s már hátat is fordít Fabricenak, s elegánsan kimért lépésekkel sétál vissza a motyójához. Szöszi tincsei engedelmesen lengenek, ahogy pördül egyet, majd séta közben bújik ki a pulcsijából, s ejti rá azt a cuccaira. A teátrális elemek elvégre a szöszkétől sem állnak távol, nem mellesleg, határozottan nincs hideg a teremben. Újra körbejáratja a tekintetét a helyen, de már sokkal kevésbé foglalkozik a kiállított darabokkal. Most a hely érdekli és hogy ennyi terük marad, ahol még a cuccok is biztonságban maradnak és ők is el fognak férni.
Fél kézzel túr bele a hajába ahogy visszasétál a sráchoz.
– Noss.... most ötvözzük a te világod – lép közel, nagyon közel Fabrice-hoz – az enyémmel. – Kezeit lazán ejti a másik vállaira, s kihívó ragadozómosolyra húzódnak ajkai. – Szóval... készen állsz, cicám? – tesz még egy fél lépést előre, persze csak ha Fabrice nem húzódik el tőle, s szinte zárja a köztük lévő távolságot. Érzi a fiú közelségét, bár még épp nem simul hozzá, tekintetét pedig hagyja elmerülni Fabrice kékjeiben.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Vas. Okt. 25, 2015 11:47 am

Lily és Fabrice
E
rőteljesen biccent: ez tény! De ő nem panaszkodik, végső soron a lakkbenzin már csak ilyen szagos jószág, csomó mindenre jó… agyilag nagyon leszedált állapotban még szipózhat is vele az ember, de ennyire most ne legyünk prolik…
Önkéntelenül indul el a szöszi után, ahogy az visszailleg a holmijához. Persze, hogy nem foglalkozik már a tanárok/iskolatársak méltatásával. De minek is tenné? Ő sokkal faszább képeket pingál! Kötelező kör volt az egész, amit letudtak, érdekesebb a lány csípőmozgása… de a történet hirtelen megakad, vagyis nem… folytatódik, csak éppen már Lily szemeibe kell belelesnie, egészen közelről. A ragadozó mosolyra kihívó vigyor a válasz, abból a fensőségesebb fajtából (csak hogy minél nagyobb legyen a pofára esés, ha mégis lehetetlent kér a sellő).
– Ühümm… Készen. Ötvözzünk! – s mindkét kezét a lány derekára simítja, s gyengéden magához rántja őt, hogy egészen összesimuljanak… csak úgy, csak a miheztartás végett, bár annyira erősen nem fogja, hogy a szöszke ne tudjon kibontakozni a karjai közül, ha netalántán most ő visszakozna.– 116 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 26
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Vas. Okt. 25, 2015 2:59 pm

Engedelmesen dől előre csak egy csöppet ahogy Fabrice magához húzza, de ez épp elég ahhoz, hogy testük összesimuljon. Alig szélesedig csak a szöszi mosolya, s tekintetében is játékos fény csillan, ahogy már önszántából mozzanva felsőtestével is hozzásimul a fiúhoz. Egyik kezét előrehozva cirógatja végig a fülétől kezdve a másik arcélét, finoman tartva meg az állát, s alig pipiskedve súrolja végig a testét, ajkaival csak centikre állva meg az ajkaitól.
– Helyes. – suttogja rá szinte dorombolva, majd tovább emelkedve dörgölőzik cicásan az arcához. Finoman karcolja végig fogaival Fabrice fülcimpáját mielőtt rükvercbe váltva ereszkedne valamivel visszább. Ujjai kényelmesen siklanak visszafelé a korábban bejárt úton, s karja a fiú nyaka köré fonódik ahogy újra felpipiskedik a szöszke.
– Akkor.... keresek neked zenét. – jegyzi meg nevetős hangon, ahogy egy pillanattal később végignyalja a fiú orrát s fülig vigyorral zuttyan vissza ismét a tappancsaira. Tekintetében vidámság és pimaszság egyvelege keveredik ahogy teste meg-megrázkódik a visszafojtott nevetéstől. Röviden marad még Fabrice mellett, hogy premier plánból élvezhesse a fiú reakcióját, majd lép hátra... ha még mindig engedi neki a másik, de ha nem.... hát kézzel lábbal tiltakozni Lily sem fog az ölelés ellen.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Szomb. Okt. 31, 2015 8:27 pm

Lily és Fabrice
B
eharapja az ajkát, ahogy Lily rásimul a testére. Kellemes, határozottan kellemes ez a pozitúra. A kezei közben felsimulnak a lány derekára, de csak annyira, hogy a szöszi szabadon mocoroghasson, ha már ehhez támadt kedve. Őmárkisága hagyja, hogy Lily úgy forgassa a fejét, ahogy akarja a szó szoros és átvitt értelmében is egyaránt. Ahogy a lány ajkai milliméterekre(?) kerülnek az övéihez, a fiú hosszan beszívja a lány illatát, majd midőn a szöszi fogait megérzi a fülcimpáján, erőteljesebben átkarolja Lilyt, kissé megemeli, s belecsókol a nyakába, de nem tovább annál, ameddig a szöszkének rágcsálhatnékja van.
Kissé felhevült szívdobogással, s az agyát lassan elöntő forrósággal pillant vissza a szöszke szemeibe, s halkan elneveti magát, miután a szöszi végignyalja az orrát.
Fura egy kiscsaj, de tetszetős!
…s ahogy Lily ellép tőle, a márki rögvest utána megy, s gyors léptekkel megkerülve szöszit, hátulról karolja át a lány derekát, simul hozzá, s onnan néz rá a közben előkerült(?) mobil kijelzőjére.
– Tényleg kell nekünk zene? – kérdi majd az orrát Lily hajába túrja…
…feltéve, hogy időközben nem rázta le a srácot magáról a szöszi.– 118 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 26
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Kedd Nov. 03, 2015 11:45 pm

Élesen szívja be a levegőt, ahogy megérzi Fabrice ajkait a nyakán, de a világért sem moccanna távolabb a sráctól. Talán csöppet tovább is időzik a rágcsálással, mint ahogy eredetileg szándékában állt.
Pimasz-elégedett mosollyal válik el Fabrice-tól, s farzsebéből már veszi is elő a telefonját, ígéretéhez híven prezentálandó valami zenét.... egy menüettet! a fiúnak, s ujjai már pötyögnek is a youtube keresőjébe, bár el kell ismernie, nincs egyszerű dolga. Egyrészt, mert annyira nem mozog otthonosan a szöszke a tízen...... manó sem emlékszik már.... talán hetedik? századi francia udvari zenék világában, másrészt mert alig váltak csak el, de máris újra érzi a derekán Fabrice kezeit. Az érzés pedig.... kimondottan kecsegtető.
Épp csak kilistázza az oldal a találatokat, de valahogy már nem is tűnik olyan fontosnak az egész, mégis..... ilyen egyértelműen megadni magát koránt sem tetszetős gondolat a szöszi számára. Lezárja a telefont, s visszacsúsztatja előre a zsebébe, míg szabad kezét emelve ujjai Fabrice sötétszőke tincsei közt vesznek el.
– Miért? Te talán jobban szeretsz zene nélkül táncolni? – csak egy nagyon enyhe él színezi a hangját, ahogy balját a fiú kezére csúsztatja. Lassan kezdi egy néma ütemre ringatni a csípőjét, csak pár taktus, talán csak pár másodperc  erejéig, arra viszont figyel, hogy a teste a fiúéhoz simuljon közben. És valahol ott csiripel a fejében, hogy talán nem kellene, hogy túl messzire megy, ha...... de perpill pont nem tudja izgatni az a zavaró kis hangocska.
– Mondd csak, Fabrice Mercer – kezdi, s mindkét keze a fiú kezeire siklik, s csak egy csöppet szakítja el őket a csípőjéről (ha még mindig ott vannak), csak amíg szembe nem fordul a fiúval, s kíváncsi, kihívó tekintettel néz a szemeibe – te mindig megkapod, amit akarsz?
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Szer. Nov. 04, 2015 10:23 pm

Lily és Fabrice
L
assan pillant fel, elválva az érett búzamezőt idéző hajkoronától. Látta a kijelzőn megjelenő számlistát, de nem tanúsított felé túl nagy figyelmet. Ahogy Lily ujjai beletúrnak a hajába, a srác enyhén a vékony kis kéz felé fordítja a fejét, de el nem távolodna a szöszkétől. Ez itt és most felettébb kellemes.
A kérdésre egy elnyújtott hümmentés a válasz. Amire ő gondolt az imént, azt ezen a helyen sokkal üdvösebb zene nélkül letáncolni, csak hogy meghallják a kéretlen látogatókat.
Be kell zárni az ajtót! Mindenképpen be kell zárni az ajtót…
Lily mindeközben felé fordul, ő pedig engedelmesen adja át a vezetést a szöszinek, s önkénytelenül veszi fel azt az ütemet, amit a lány csípőmozgása diktál, mintha egy városszéli diszkóban volnának.  
– Ez meg miféle kérdés, tündérem? – remeg meg a hangja az izgalomtól, ahogy felegyenesedve szembe találja magát a lánnyal. De gyorsan leküzdi, s önelégült mosolyt biggyeszt ki a képre. Nem maradnak a kezei sokáig a lány csípőjén, nemes egyszerűséggel Lily kacsói után(?) nyúlnak, s gyengéden megragadják azokat. – Többnyire igen.
Azzal, ha a szöszke nem ellenkezik túlzottan, Fabrice a lány kezeit az ajkai elé emeli, s lassan végignyal Lily ujjpercein, miközben végig a szemeibe néz.
– Időnként nem…– 120 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 26
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Csüt. Nov. 05, 2015 2:15 pm

Alig mozdulatokkal táncol a saját ritmusára s élvezi, ahogy a fiú felveszi az elejtett fonalat. Lazán harapja be alsó ajkát és vonja meg a vállait csupán a kérdésre.
– Csak... érdekelsz. – vigyorodik el szélesen ahogy pimasz tekintettel állja a fiú pillantását. Azt viszont talán ő maga sem tudja mit is akart az egésszel node.... miért  is kellene mindig mindent pontosan végiggondolnia a szöszkének?
Az a röpke remegés viszont nem kerüli el a figyelmét, sőt! határozottan tetszik Lilynek, ahogy az utána felvillanó önelégült mosoly is. Kezei lassan siklanak végig Fabrice karjain, finoman érintve csak, s talán nem is érződik a pulcsi alatt, de annyi baj legyen. Játékosan siklanak tovább ujjai a fiú mellkasára, röviden állapodva csak meg a szíve fölött, de mikor a másiknak játszani támad kedve, hát készséggel hagyja neki.
Szélesen vigyorodik el, ahogy Fabrice nyelve végigfut a bőrén, s akaratlanul is lehunyja a szemeit egy rövid időre.
– Érdekes. Mindig azt hittem, hogy ennek fordítva nagyobb hatása van. Már csak a szimbolika miatt. – húzódnak játékosan sokat sejtető  kis félmosolyra ajkai ahogy tekintete leszalad a fiú csípőjéig, s már szökell is vissza a szemeire. Nem húzza el a kezeit, hagyja, hogy a fiú nyalakodjon még, ha ehhez van kedve, s csak akkor simít végig Fabrice ajkain, ha már ő kijátszotta magát. Elvégre... ő most nem siet sehova.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   

Vissza az elejére Go down
 

Az egyetemi élet szépségei

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
5 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

 Similar topics

-
» Az egyetemi élet szépségei

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Las Vegas :: Külváros-