HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 Az egyetemi élet szépségei

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Vas. Jan. 18, 2015 7:51 pmLily and Fabrice

Egészen a medence falához húzza magát és a fejét újra a csempézett felületnek dönti. Szemeit Lilyn tartja, s a lány első megállapítására csupán egy biccentéssel válaszol. Kár is lenne megakasztani a hölgyikét a mondandójában, ha már ennyire belelendült. Tetszik neki, hogy a szöszi nem hátrál, sőt! Egyenesen megemeli a tétet.
      – Hmm! – s lazán beharapja alsó ajkát pár másodpercre. – Ez nagyon érdekesen hangzik… Rendben! – majd elengedi a kapaszkodót, ellöki magát a medence falától, s közelebb tempózik a szöszihez. Nagyjából kartávolságnyira.
      – Úgyse volna túl érdekes, ha egyszerű feladatot adnál… azt hiszem, menten itt hagynálak abban az esetben – neveti el magát röviden újra. – De lássuk… Kérhetném – mondjuk – azt, hogy a vacsora után én választhatom meg mi legyen a desszert… és Neked el kell fogadnod. És nincs beleszólásod…
      Halovány mosolyt villant a lányra ravaszkás felhanggal, miközben néhány tempónyit eltávolodik tőle a medence közepe felé.


26

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 26
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Hétf. Jan. 19, 2015 12:49 am

Tekintete Fabrice szájára siklik, ahogy a fiú beharapja az ajkát s csöppet el is időzik itt. Mosolya finoman szélesedik ahogy a a másik beleegyezik a játékába, bár őszintén az eddigiek alapján nem is várt mást tőle a szöszke. De persze mindig ott van az a csöpp esély, hogy félreismerte Fabrice-t.
Tekintete lassan kúszik fentebb a kék szempárt keresve, s ha eléri lazán veszik el benne. Ilyen közelről határozottan egyszerű... A nevetésre ő is felkuncog, de már pörögnek a fogaskerekek az agyában, már kombinál és mérlegel. Fél füllel figyel csak a fiúra de határozottan jókedvűen nevet fel, ahogy meghallja Fabrice kívánságát.
-Tudod.... azt hiszem nekem is tetszik a Te észjárásod. –néz elismerően a fiúra, hangjában még mindig bujkál a nevetés. – Elfogadom. De ha már nem szólhatok bele.... azért remélem lesz benne tejszínhab. –vigyorog szélesen majd ellöki magát ő is a parttól, s közelebb úszik Fabicehez.
-És akkor a feladatod..... –villant egy rövid ragadozóvigyort a fiúra a csöppnyi hatásszünetben – tánc! –fejezi be prózai egyszerűséggel.
-Négy különböző stílus. Én választom meg a zenéket, neked pedig cirka egy percet kell improvizálnod mindegyikhez. –kezdi részletezni a szabályokat is –Ha tetszik amit produkálsz, akkor nyertél. És nyugi, kreativitást pontozok nem reális tánctudást. A lényeg, hogy mind a négy különböző legyen. Az már rád bízom, hogy egy szál fürdőnaciban szeretnél riszálni, vagy felöltözöl előtte. –kacsint a fiúra, s csöppet közelebb úszik hozzá de egy karnyújtásnyira ő is megáll.
-Nos? Még mindig szeretnéd a desszertet? –magabiztos, kihívó és cefetül pimasz mosoly ragyog az arcán ahogy ad még egy lehetőséget Fabricenak, hogy kihátráljon a játékból, bár el kell ismernie, akkor határozottan csalódna a fiúban.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Szer. Jan. 28, 2015 11:28 pmLily and Fabrice

Meg sem próbál nem meglepett arcot vágni. Na igen, erre pont nem számított, de azért a helyzet mégsem olyan rettenetes. Zavart mosoly következik, abból a kisfiús fajtából, amit akkor vág az ember fia, mikor rájön, hogy túl nagyot mondott és/vagy vállalt, azonban visszatáncolni gáz volna… vagyis… ebben a helyzetben még ez az ige sem a legmegfelelőbb.
      Fabrice jobbat nem tudván mosolyog tovább, s egy egészen kicsit ő is közelebb tempózik a szöszihez, ügyelve azért arra, hogy ne rúgja meg a kislányt.
      – Persze! De alighanem mérlegelnem kell – jön a diplomatikus válasz. – Az egészen bizonyos, hogy egy szál fürdőgatyában nem fogok riszálni előtted. Biztosan nem. Több okból sem.
      Ezt követően újra eltávolodik Lilytől.
      – Nem mellesleg… honnan tudod, hogy nem tudok táncolni, hogy a tényleges tánctudást nem nézed? – vált immár magabiztosra a mosolya, pedig nem biztos, hogy ebbe a kérdésbe bele kellene mennie. Persze, ha az ember egy ennyire helyes lány előtt arra készül, hogy bohócot csináljon magából, akkor legyen az a bohóc minimum világméretű, de legalábbis kellően nevetséges… egy márkitól végülis ennyi mégiscsak joggal elvárható.


28

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 26
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Csüt. Jan. 29, 2015 1:01 am

Nem kerüli el a figyelmét Fabrice zavara, s határozottan elégedett magával amiért sikerült meglepnie ezt a nagyszájú srácot. A feladat közel sem vészes, pláne ha Fabrice tud táncolni, de ha nem..... nos akkor is elég bolondnak tűnt eddig, hogy ilyen technikai apróságok ne tántoríthassák el a versenytől.
Tekintetét nem szakítja el a fiúétól ahogy az közelebb kerül hozzá, a válaszon, pontosabban a szóhasználaton pedig jót mosolyog. Felettébb diplomatikus.
-Igazán kár. –biggyeszti le az ajkait Lily, de az igazat megvallva nem is várt mást. Igaz, hogy őt már látta Fabrice riszálni és medencébe zuhanni, de ez nem jelenti azt, hogy szívesen megismerné a mutatványt úgy is ha tudja, hogy figyeli a fiú.
-Csak egy tipp volt. –vallja be, bár egy elég erős tipp. Ha Fabrice táncolna rákérdezett volna milyen műfajban mozog otthonosan a szöszi, mikor erről volt szó. –De persze ha nem érzed kellő kihívásnak változtathatunk a szabályokon. –teszi hozzá csak egy fokkal kihívóbb vigyorral. Persze nem kizárt, hogy tud táncolni a fiú – keringőzni mindenki tud – de hogy mind a négy stílusban megállja a helyét amit Lily kitalál neki.... Kellemes meglepetés volna, bár elég irreális.
-Ha fel tudod sorolni az öt latin és öt standard versenytáncot akkor még plusz pontot is kaphatsz. Fél perced van rá. –kacsint a fiúra, majd kíváncsian figyeli tovább. Ha másra nem is, arra tökéletesen megfelel ez a kis beugró, hogy felmérje milyen táncokat ismer Fabrice.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Szer. Feb. 04, 2015 10:46 pmLily and Fabrice

Oldalra biccenti a fejét a lány sajnálkozását hallva. Nem, még így sem tűnik jó ötletnek egy szál gatyában kalimpálni a kishölgy előtt… vagyis nem ilyen kalimpálásban, de ebbe most inkább nem megy bele.
      Tipp?! Jó kis tippjeid vannak, cicamica…
      Még jobb kezének mutatóujját is felemeli, hogy válaszoljon a szabályváltoztatásra, minek következtében némileg megsüllyed, s néhány hangos prüszkölés után jut újra levegőhöz.
      – Mind az ötöt? Vagyis…Mert összesen öt-öt van? Nem csak négy-négy?, de azért az agya csak beindul…
      – Lássuk-lássuk… Nem mellesleg, ha már mindenképpen a kedved szerint csinálok magamból ökröt, részpontokat kapok, ha csak néhányat sorolok fel? Mert az összes nem megy… tutira nem – enyhén megrázza a fejét, csak hogy egyértelmű legyen. Aztán visszaúszik kedvenc rajtkövéhez, s belekapaszkodik. Lesznek itt még meglepetések, nem lenne rossz nem elsüllyedni, ahányszor bedob valami új ötletet a szöszi… vagyis, ennél azért masszívabb Őmárkisága, lelkileg mindenképpen, éppen csak kezd kifáradni az egy helyben kalimpálástól, s ugyan a szöszike nem, ellenben ez az egész úszkálás kezd monoton lenni neki.


30

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 26
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Hétf. Feb. 09, 2015 9:17 pm

Jókedvűen nevet fel, ahogy Fabrice szó szerint megsüllyed a feladat súlya alatt, de azért figyel rá, nehogy itt fulladjon meg előtte a fiú. Tekintete aztán tovább siklik a falon az órát keresve, hogy legyen mivel mérni az időt, de a fiú mégsem kezd bele a felsorolásba, hanem jó egyetemistához híven alkudozni kezd. Lily elmosolyodik, majd visszavezeti tekintetét a fiúra.
-Hát persze Kiscsillag. Sőt, ha elsőre nem sikerülne tartunk majd egy UV-t is, rendben? –vigyorog rá pimaszul, s magában elkönyveli, hogy nem lesz itt szükség szabálymódosításra vagy szigorításra. Röviden felnevet, majd követi ő is Fabrice-t a medence széléhez, s kényelmesen megkapaszkodva a mellette lévő rajtkő alatt fordul felé.
-Mellesleg nem elvárás, hogy ökröt csinálj magadból. De el kell ismerned, elég szép jutalmat tűztél ki magad elé ahhoz, hogy én se hagyjam olyan alacsonyan a lécet neked. –mosolyog rá a lány jókedvűen.
-Mit szólsz még négy hosszhoz, aztán mehetnénk öltözni. –int csak fejével a medence túlpartja felé. –Ha még mindig nem akarod feladni hosszú és tartalmas éjszaka vár még ránk. –húzza cinkos mosolyra ajkait és ha Fabrice sem tiltakozik túl hevesen akkor ellöki magát a medence falától és kényelmes mellúszásban indul meg a túlpart felé.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Kedd Feb. 10, 2015 8:42 pmLily and Fabrice

Úgy tűnik, hogy a lánnyal nem egyszerű alkudozni, s az újabb gunyoroskodást hallva, őmárkisága ezúttal összevonja minkét szemöldökét. A plusszpontokat érő feladatot azonnal passzolja, ráadásul kedve támad egy fröcsélésnyi vizet a szöszi arcába küldeni, de végül meggondolja magát, s a mérge amilyen gyorsan jön, úgy el is párolog a következő szavakat hallva. Ezek fényében újra kell gondolnia az állítását, de továbbra sem látja másképpen, nem mintha bánná. Csinál ennél nagyobb baromságot is… vagyis… nem, ez nem jó jelző ide. fogalmazzunk inkább úgy, hogy tette magát már ennél nevetségesebbé is…
      Hmmm…
      A szöszke az újabb ötletével kapcsolatban el kell ismernie, hogy ez most határozottan a kedvére való. Négy hossz, öltözés, pizza… Már gondolatban a pizzériában ücsörög, miközben visszamosolyog a lányra, majd elengedve a kapaszkodót, megindul felé. A Lily által mutatott túlpart irányába fordítja a tekintetét, de mielőtt válaszolhatna, a kislány már neki is iramodik. Szerencsére egy kényelmesen beérhető sebességgel.
      Fabrice utána indul, majd az első hossz megtétele után szól oda a lánynak.
      – Ne sértegess, kérlek! Nem olyan családból származom, hogy bármit is feladjak – jelenti ki széles mosollyal, bár a saját magabiztosságát kicsit meginogni érzi ebben az esetben.  


32

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 26
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Hétf. Feb. 16, 2015 11:19 pm

A látványos szemöldökráncolásra csak egy vidám mosoly a válasz. Sikerült volna beletipornia a fiú önérzetébe? Ennyivel? Szegényke biztos túl sok utóvizsgára szorul, ha ilyen érzékenyen érinti a téma.
-Helyes. –vigyorog a választ hallva, de bővebb magyarázatokba nem akar bocsátkozni egyelőre. Kényelmes középtempóban ússza végig a kitűzött távot, s ha végeztek megáll egy pillanatra pihenni a kedvenc rajtkövénél és miután megkapaszkodik Fabrice felé fordul.
-Igazán sajnáltam volna, ha visszalépsz. Már egészen kíváncsi vagyok rá mit is tudhatsz. –mosolyog pimaszul a fiúra. Nem áztatja magát sokat, talán egy-két perc csupán mire kényelmesen összeszedi magát és a medence szélén megtámaszkodva kimászik a partra.
-Akkor indulás! –fordul vissza mosolyogva egy pillanatra, majd megindul a motyói felé. Út közben bontja ki a haját, húzza a hajgumit vissza a csuklójára és csavarja ki a vizet a hajából amennyire tudja. Óvatosan veszi fel a törölközőt, nem akarja teljesen szétszórni a cuccait, s nekilát áttörölni a haját. Ha már nem folyok belőle annyira a víz akkor maga köré csavarja – annyira azért nincs meleg így vizes cuccban – majd felnyalábolja a motyóit és elindul az öltözők felé.
-Juteszembe. ha szeretnéd a plusz pontokat akkor még most kérem a felsorolást. –keresi tekintete újra Fabricet és ha megtalálta rámosolyog. –A te válaszaidra vagyok kíváncsi, a google verzióját már ismerem. –húzódnak szélesebb mosolyra ajkai.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Kedd Márc. 03, 2015 11:14 pm


Lily és Fabrice

Anegyedik hossz végére még sikerül olyan képet vágnia, ami azt mutatja: bírnám még az ötödiket is, s erre még egy mosolyt is rápakol. Elkap egy rajtkövet ő is, amin át azonnal kimászik a vízből, s a medence szélre ülve néz le a szöszke lányra. A homlokáról hátrasimítja a haját, de a víz még mindig nagy cseppekben gurul végig az arcán, s csöppen le az álláról a jobb combjára.
– Majd meglátod! – mondja nagyon magabiztosan, s még ki is húzza magát. Ajkain mosoly, de csak addig, míg fel nem tápászkodik ültéből, közvetlenül aztán, hogy meglátja a lányt kimászni a vízből. Nem rest újra szemrevételezni a szöszit.
Megállapítható, hogy érdemes hajtani azért a desszertért – s míg ezt végiggondolja, elindul a medence túlsó felén hagyott törölközőjéért. A lány hangját meghallva lassan fordul vissza felé, s résnyire szűkült szemekkel néz Lilyre. Ajkain a mosoly sokkal ravaszabbra vált az imént látottnál.
– Azonnal! – szól vissza a lánynak, s magához veszi a törölközőt majd nekikezd megtörölni a haját. Mint egy fél perc után megunja, s a nyakába csapja az átnedvesedett cuccot. Ez részint ahhoz is elég volt, hogy utánagondoljon a kérdésnek…
Vagyis az arra adandó válasznak.
– Van az angolkeringő és a bécsi keringő. A quickstep… ezek tuti, a másik kettőt nem tudom. Rémlik valami foxtrott nevű, de erre most nem vennék mérget. A latin táncok közül a cha-cha-cha, a paso doble, a tangó… és a rumba…? És… talán a szalsza… – elgondolkodó képet vág, miközben utánaszámol. Ez akárhonnan is nézi, nem több kilencnél, s még így sem biztos, hogy mindet eltalálta. De amint ezzel végez, tettetett sértettséggel pillant vissza a szöszkére:
– Ugyanakkor ami a guglizást illeti…! Még a feltételezés is sértő, señorita, hogy engem egy svindlernek néz!  


– 34 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 26
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: 200. reag személyesen Őmárkiságának. Micsoda megtiszteltetés! * - *   Szer. Márc. 04, 2015 1:21 am

– Alig várom. – húzódnak pimasz mosolyra ajkai, s el kell ismernie, határozottan tetszik neki ez a játék. Tetszik neki a fiú magabiztossága, a pimaszsága és hogy ilyen lazán belemegy a lány hülyeségeibe. És lássuk be, a csomagolás sem utolsó.
Az öltözők előtt várja be Fabricet, s kíváncsi, csillogó tekintettel hallgatja a felsorolást. Az, hogy a keringők szerepelnek az első helyen nem lepi meg a lányt. Talán ez a két tánc az, amit mindenki ismer, sőt, talán még táncolni is sokat tudják – minimum az alaplépéseit. A paso doble említésére meglepetten, de elismerően biccent egyet, az viszont, hogy a tango a latin táncok sorába került.... szintén elég általános hiba. Összességében viszont nem rossz. Sőt! Határozottan ügyes a fiú.
– Nem is rossz egy laikustól. –mosolyog pimaszul, de látszik rajta, hogy csak piszkálódik. – A keringők és a quickstep valóban standard táncok. A foxtrott nem rossz tipp, ebből ered a quickstep. Amit kihagytál az a slowfox, illetve amit említettél, de a latinok között a tangó. –mosolyog biztatóan és csöppet sem lenézően. Ötből mondjuk négy, ami kifejezetten jó eredmény.
– Latinok a cha-cha-cha, a rumba és a paso doble. Amik itt kimaradtak az a szamba és a jive. – kacsint Fabricera, s ha már ilyen szép kiselőadást tartott, akkor még egy aprósággal kiegészíti. – A salsa sem volt rossz tipp – az is latin eredetű, egészen pontosan kubai, de nem tartozik a versenytáncok közé. - Tízből hét jó válasz. Bőven átlagon felüli. Már épp megdicsérné a fiút, mikor az áldurcizni kezd, s csak kis híja, hogy Lily nem röhög az arcába. A modor és ez a szóhasználat.... az összhatás valami fergeteges.
– Ne haragudjon señor. Igazán röstellem ezt az éretlen magatartást. Kérem bocsássa meg a tiszteletlenségem. – vált ő is magázóba miközben egy elegáns, kecses és cseszettmély meghajlást produkál a fiú előtt. Tekintetét kénytelen lesütni, no nem az őszinte megbánás jeleként, egyszerűen csak óhatatlanul robbanna ki belőle a kacagás, ha Fabrice szemeibe nézne. Pár pillanatig tartja ezt az udvariassági formulát, ami elég idétlenül festhet így törölközőbe csavarva, dehát nem is ez a lényeg. A rögtönzött pukedliből pillant fel a fiú tekintetét keresve, szemei a visszatartott nevetéstől csillognak, ajkain pedig eddigi legpimaszabb vigyora díszeleg.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Szer. Márc. 04, 2015 4:00 pm


Lily és Fabrice

Pedig simán utánaguglizott volna, bár tény, hogy kevésbé fárasztó végighallgatni a szöszi monológját a témáról, mint kibogarászni a telefon kijelzőjén megjelent apró betűket. Fabrice egy határozott biccentéssel veszi tudomásul a hallottakat, s igen, elégedett az eredménnyel, elvégre mégsem táncos. Lám-lám! Mire nem voltak jók azok a gyerekkortól kora kamaszkorba benyúló táncórák. De tény, hogy a „neheze” még hátra van.
A pukedlire egy meghajlással reflexszerűen válaszol – bár közel sem olyan méllyel, mint Lily –, ahogy azt az etikett megköveteli (bele is néz a dekoltázsba, nem mintha nem látta volna a csajt szinte teljesen meztelenül néhány perccel ezelőtt), s ha a szöszike kinyitja a szemeit, még láthatja is, milyen udvarias és jólnevelt a srác! Ennek ellenére Fabrice nem ragozza túl a témát. Ennél jobban nem.
– Ez egyszer kegyeskedünk megbocsájtani Önnek – veszi elő ezúttal a királyi többest is. Elnézve a lányt, ha kibuggyan belőle a nevetés, azt Őmárkisága személyes győzelemnek éli meg. Persze ha ez most nem fog megtörténni, akkor sem fog összetörni lelkileg. Minden esetre az Etonban tökéletesített modoros angolságával felhagy, s sokkal lezserebbül folytatja. – Fél(?) óra múlva az uszoda főbejárata előtt?
Amennyiben a válasz egy igen, Fabrice elindul az öltözők irányába. Természetesen, ha ezt a felet kitolná ¾-ed re a leányzó, a fiú az ellen sem tiltakozna.  

 
A megadott idő előtt pontosan három perccel Őmárkisága az uszoda előtti egyik pad mellett várakozik. Nem ül le, ahhoz túl hideg van. A telefonja kijelzőjén megnézi az időt, majd elolvassa a reggel óta halogatott SMS-eit. Némelyikre még válaszolni is méltóztatik. Az öltözéke most is fekete a feketével, legalábbis a kabátja, s ami az alól kilátszik. Fogalma nincs, hogy Lily mennyire ismeri a járást a kampuszon, így a két közeli pizzériát veszi alapul a srác, mint szóba jöhető lehetőséget, de majd a szöszke eldönti, melyiket akar menni, ha már ő fizet, ez legyen az ő privilégiuma.
Szerencsére túl sokan nincsenek a közelben, így Lilyt nem lesz nehéz észrevennie. A telefon visszakerül a sötétszürke oldaltáskába, s Fabrice zsebre tett kézzel figyeli az épület bejáratát az egyik közeli utcai lámpa fényében.
Ez olyan csodálatosan közhelyes!


– 36 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 26
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Vas. Márc. 08, 2015 3:37 am

Tovább szélesedik a vigyora, ahogy látja, hogy Fabrice is meghajol. Ha valaki látná őket egészen biztos komplett idiótának nézné mindkettőjüket. Pláne, miután Lily hangosan és jókedvűen elneveti magát. A királyi többes még neki is sok volt. Felegyenesedik, majd a kérdést hallva bólint egyet.
– Sietek, de lehet késni fogok kicsit. – feleli még mindig nevetéstől meg-megcsukló hangon majd ő is bevonul az öltözőbe. Rövid keresgélés után megtalálja a szekrényét, kivadássza belőle a fürdőcuccait és elvonul tusolni és hajat mosni. Nem épp a leggyorsabb művelet és utólag már belátja, hogy nagyon elbízta magát azzal a fél órás időkorláttal, de mostmár csak nem fog átrongyolni a fiúöltözőbe, hogy módosítsa a tali időpontját. Azért igyekszik emberi időben elkészülni a zuhanyzással majd az öltözéssel, de a hajszárítóval rendesen megszenved a szöszke. Nem épp a legújabb, vagy épp a legnagyobb teljesítményűek a falra szerelt készülékek így jó tíz percet elvesz az idejéből csak az, hogy megszárítsa a haját.
Cirka negyven perc mire elkészül és kilép ő is az uszoda bejáratán. Az ajtóban megáll, végigpásztázza a környéket s gond nélkül szúrja ki a lámpa alatt ácsorgó fiút. Szélesen elmosolyodik, majd egyenesen felé siet. Ugyan Lily sem öltözött ma papagájnak vagy épp cirkuszi sátornak, de Fabricehoz képest még így is kifejezetten színesre sikeredett a ruhatára.
– Jelen! Bocs a késésért. – kezdi ahogy a fiú közelébe ért, s még egy bocsánatkérő mosolyra is futja. – Merre menjünk? Mi legyen először – vacsora vagy tánc? – folytatja immár sokkal pimaszabban ahogy felpillog Fabrice tekintetét keresve. Nem kérdezi meg újra, sokadjára, hogy szeretne-e visszalépni a fiú a kihívásból. A beugrón határozottan, meglepően jól teljesített, s most már kimondottan kíváncsi rá Lily, hogy a fiúnak vajon csak a szája olyan nagy, vagy valóban tud is valamit.
– Mellesleg, még be sem mutatkoztam. Lily Claire Demian. –lágyulnak meg kissé a vonásai s vált barátságosabbra a mosolyog, ahogy a kezét nyújtja a Fabricenak.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Szomb. Márc. 14, 2015 8:58 pm


Lily és Fabrice
V
ánszorognak a percek, s Lily egyre csak várat magára. Bekalkulált tényező, hogy a szép lányokra várni kell… Fabrice éppen ezért nem esik kétségbe, nem lesz bosszús, még csak ásítozni sem kezd. Várakozásának vagy tízedik percében lazán a lámpaoszlopnak dől, s megállja, hogy ne vegye elő a mobilját, amit vagy két perce tett a zsebébe. Amikor meglátja Lilyt, elválik az oszloptól, s ráérősen elé megy. Sivatagi klíma dívik Vegasban, vagy sem, a koratéli hideg idő cseppet megcsípte Fabrice arcát.
– Nem probléma – válaszol a szabadkozásra, majd a válla fölött hátramutató hüvelykujjával belövi az irányt.
Csak eztán fogadja el Lily jobbját, s szorítja meg nem túl erősen, ha már lány a másik.
– Fabrice Mercer, nagyon örvendek a találkozásnak, Lily – veszi elő egyúttal a vasárnapi modorát is. – Legyen… kezdjük el útközben – teszi még hozzá.
Amennyiben a lánynak nincs kifogása ellene, emellett komoly hajlandóságot mutat a követésére, akkor néhány lépés hátrálás után Fabrice elindul a megadott célobjektum felé.  
– Nagyjából tíz percre ide van egy remek pizzéria. Most még tömve sem lesz… és nem Pizza Hut!
Kacsint még a szöszire, s amennyiben a helyzet úgy adja, a kezét, karját nyújtja neki… ha már lovagiasságról van szó, ugye…– 38 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 26
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Vas. Márc. 15, 2015 1:52 am

Egy pillanatra tekint csak a mutatott irányba, s tekintete már siklik is vissza a fiúra. Jókedvűen mosolyodik el, pláne ahogy Fabrice újra előkapja az elegáns stílust.
– Szintén. – válaszol a fiúhoz képest kifejezetten lezseren Lily, s csak egy pillanattal engedi el később a srác kezét, mint ahogy azt illene. Végülis.... tőle ez akár határozottan jólnevelt viselkedésnek is felfogható.
– Fabrice... – ízlelgeti a nevet, ami már így önmagában sem tűnik túl amerikainak, a családnévvel együtt viszont majdhogynem biztosra veszi a szöszke, hogy újdonsült vacsorapartnere nem őshonos vegasi, de akkor...
– Francia? – kérdi kíváncsian, s pár szélesebb lépéssel felzárkózik a fiú mellé. A pizzéria ismertetésére csak bólint egyet. Neki igazából bármi jó lenne, tényleg kezd már kissé megéhezni, úgyhogy jelenleg kifejezetten örül, hogy Fabrice lecserélte a mozit egy pizzára. Megigazítja a táskát a vállán majd belekarol a fiúba és hagyja, hogy vezesse, amerre szeretné. Túl sűrűn nem járt még a kampuszon Lily de abban teljesen biztos, hogy a buszmegálló és az uszoda útvonalon kívül totál simán el tudna itt veszni. Az egyetem mintha egy külön város lenne Vegason belül is, méghozzá az a rész, ahova a szöszke csak nagyon nagyon ritkán merészkedik be. Így aztán határozottan reméli, hogy Fabrice a buszhoz is ilyen lelkesen fogja majd kísérgetni őt visszafelé, vagy végérvényesen el fog veszni a lány.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Vas. Márc. 15, 2015 7:40 pm


Lily és Fabrice
N
evének hallatára aprót biccent, s széles mosoly jelenik meg az ajkain, ahogy Lily végül is belékarol. Majd vesz egy mély levegőt, mielőtt válaszolna.
– Mondhatni. Igen. Apai oldalról – fejti ki kicsit bővebben. Itt, az amcsiknál amúgy sem egyszerű elmagyarázni, hogy a nevével ellentétben ő inkább vallja magát spanyolnak, s az ittléte alatt megtanulta, hogy nem is biztos, hogy annyira üdvös ezzel villogni. De még ha megtenné – amit az első időkben rendre megtett – valahogy a francia hangzású név után nehezen fogadják el, hogy ő mégsem gall, sokkal inkább latin, s valljuk be, ez a hozzáállás érthető. A szőke haj és a világos szemek nem éppen egy őshonos hispánra utalnak.
Persze Russell Crowe se túl spanyolos, neki mégis elhitték. Fene essen Hollywoodba!
– És Te? – kérdez vissza kisvártatva. Elvégre azt a tíz percet el kell ütni valahogy… vagyis azt a kis időt, míg Lily elő nem áll a táncikálós feladattal újra. – Helybeli vagy, vagy egy másik államból jöttél?
Arra nem kérdez rá, hogy külföldi-e… elég gyorsan megtanulta, hogy az UNLV nem éppen a külföldi cserediákok Mekkája, báááár, Lily nem diák, de valahogy mégis, annyira amerikai a kiscsaj…
…szigorúan jó értelemben…– 40 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 26
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Hétf. Márc. 16, 2015 1:58 am

Büszke mosollyal veszi tudomásul, hogy jól tippelt... félig... bár kicsit csalódik is.  Ha már nem őshonos amerikai akkor nem franciának gondolta volna a fiút. Persze ilyen apróságokon igazán nem fog fennakadni a szöszke, a kedvét szegni pedig végképp nem fogja a dolog.
– Tennessee. – vágja rá vigyorogva ahogy felpillant Fabricera. – Memphisben születtem, a bácsikám lakott itt Vegasban, úgyhogy ezért is engedték meg anyuék, hogy ide költözzek. – foglalja össze röviden és lényegretörően a dolgot, majd egy darabig csendben lépked a fiú mellett. Gondolatban pörgeti magában a számokat, amikre megtáncoltatná a fiút, de a tényleges megmérettetést inkább vacsi utánra halasztja. Végülis.. ő tud várni és talán Fabrice is mókásabb produkcióval tud előrukkolni kabát, táska és random kóválygó nézőközönség nélkül. Ezt persze majd a pizza után ráérnek megtárgyalni.
– Téged viszont inkább gondoltalak volna spanyolnak, mint franciának. – folytatja különösebb átmenet nélkül a pár perccel ezelőtti témát. Maga sem tudja igazán miért hozza elő újra.. talán csak nincs kedve némán végigballagni azt a beígért tíz percet. Ráadásul... részben azért is mutatkozott be ilyen lelkesen Fabricenak, mert azt remélte, hogy a fiúnak spanyolos csengésű neve lesz majd, ami beigazolhatta volna a gyanúját.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Pént. Márc. 20, 2015 9:57 pm


Lily és Fabrice
L
ily mosolyát egy mosollyal viszonozza őmárkisága, s maga elé vezeti a tekintetét. A kampusz szokatlanul csendes, s alig-alig találkoznak valakivel. Egy pillanatra az is felötlik benne, hogy lehet emiatt a pizzéria sincs nyitva. A gondolatot azonban gyorsan elhessegeti, elvégre tegnap, még igenis látott embereket odabent, mikor elment előtte. A lány származási helyét próbálja belőni ezen gondolatmenet után, de ebben a szöszi következő mondata megzavarja. (Szégyen vagy nem, nincs képben az USA tagállamainak pontos helyével.) Ezúttal rajta a sor, hogy diadalmasan elmosolyodjon, bár nem viszi túlzásba.
– Na igen… – sandít le Lilyre. – Az anyám családja valóban spanyol és kilencéves koromtól Spanyolországban éltem… Kisebb-nagyobb megszakításokkal.
Pontosít. Ha már a szöszi így ráhibázott, megérdemli a teljes választ.
Vagyis… majdnem a teljeset.
Nem mintha olyan nehéz lenne ráhibázni, az enyhe spanyol akcentusát a mai napig nem volt hajlandó levetkezni teljesen, hiába a legelitebb angol magániskola. Egy amcsi pedig éppen eleget hallhatja ezt a tónust takarítóktól, futároktól, kertészektől, és szobalányoktól… Vagyis majdnem ezt az akcentust. És, ha már szobalány:
Oh! Pepita! Mi lehet veled…? Négy nap oly’ hosszú idő…
– Hogyhogy Vegas? Én lázadásból… de Te? Vonzott a revü! – kérdez, miután visszatér a kis szőkéhez, majd találgat, bár túlzottan behatárolni nem akarja a lány válaszát. Mégis, Lilyből minden huncutsága ellenére sem nézné ki a sztriptízt… nem, ahhoz túlzottan életvidámnak tűnik immár sokadik blikkre.  – 42 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 26
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Vas. Márc. 29, 2015 12:03 pm

Meglepetten kerekednek a szemei, ahogy ismét ráhibázik Fabrice származására. Az akcentus eddig nem is tűnt fel neki – annyi emberrel találkozik és beszél nap közben vagy a munkája során a szöszke, hogy ha valakinek nincs valami nagyon kirívó kiejtésbeli problémája afelett gond nélkül átsiklik a lány. Nem... neki történetesen a "señorita" és a paso doble ismerete volt gyanús.
A kérdésen elgondolkodik, majd megigazgatja az idő közben csöppet lecsúszott kezét a fiú karján.
– Nem... a revü nem igazán. Abban túl sok a toll. – foglalja össze röviden a műfajjal kapcsolatos legfőbb ellenérzéseit a lány. Persze, ha épp nincs más akkor jöhet a 8 centis sarkú cipő, a telestrasszolt rucik és a méteres tollboák, de ha egy mód van rá, akkor azt inkább igyekszik elkerülni Lily.
– De a lázadáshoz nálam is húzhatunk egy strigulát azt hiszem. – emeli a fejét és mosolyog fel vidáman Fabricera. – A családban én vagyok az egyetlen művészpalánta, a fekete bárány, ha úgy tetszik. Nagyon imádtam otthon lenni, apuék is hagytak bohóckodni a színpadon, de..... kellett egy kis levegőváltozás. – foglalja össze röviden a történetet. – Szinte az összes közelebbi rokonunk Tenesseeben él, kivéve Jonny bácsit. Úgyhogy én kérlek, szépen behatárolt keretek között lázadok és játszom a felnőttet. – vágja ki büszkén, s az újabb, Fabricera villantott mosoly rövid távon fullad jókedvű nevetésbe.
– Te viszont..... ennyire szörnyű volt otthon, hogy egy komplett kontinenssel odébb kellett bútoroznod? –érdeklődik még mindig nevetős hangon, felpillogva a fiúra.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Vas. Márc. 29, 2015 9:20 pm


Lily és Fabrice
A
z elkerekedett szemeket látva Fabrice elneveti magát. Elképzeli, hogy akkor milyen képet vágna a lány, ha elmondaná, hogy ő bizony nem csak spanyol, hanem éppenséggel spanyol arisztokrata és francia arisztokrata. Grófok, márkik és hercegek leszármazottja! – Valószínű el se hinné… és persze őmárkisága sem dicsekedhet a származásával, ez egy volt az anyjának tett ígéreték közül… talán az egyetlen, amit ő maga is be akar tartani.
– Pedig lelki szemeim látják, hogy Neked, kislány, jól állna a sok toll, a hangos zene, meg a csillogás! – mondja ajkain széles mosollyal, s bíztatóan meglapogatja Lily kézfejét. A lány azonban tovább beszél, ezért a fiú sem akar feleslegesen rugózni a témán. Lily lázadása egyébként is elgondolkodtatja. Azt a részét átérzi a dolognak, hogy milyen művésznek (vagy szimplán csak művészi hajlamokkal) születni egy családba, ahol a fiúktól minimum egy katonai akadémia elvégzése az elvárt, no és pár év aktív katonai szolgálat őfelsége hadseregében…
…persze őmárkiságát nem ez üldözte a tengeren túlra.
– Áh, nem… – kezdi kicsit szelídebb hangon, s már akkora önbizalom sem ül a képén. – Remek kérónk van Madridban, imádom. És a sulit is szerettem, ahova jártam… éppen csak… hogy úgy mondjam a felmenőim szerint a helyi társaság, amivel lógtam nem volt éppen üdvös a számomra. Volt néhány vadabb bulink. Jóanyám ezt megelégelte és… – lemondó sóhaj – …és most itt vagyok.– 44 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 26
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Vas. Márc. 29, 2015 11:28 pm

– Így, hogy mondod.... említették már páran, hogy jól áll nekem a revü.... egészen addig, amíg egy alattomosan tekeredő tollboával el nem gáncsolom magam. – kacsint fel a fiúra, s látszik rajta, hogy tapasztalatból beszél. Ugyan a színpadról még sosem sikerült lebucskáznia és az említett majdnem orraesést is csak egyszer produkálta, de az egy kellőképpen emlékezetes alkalom volt.
– Neked viszont egyelőre nincs olyan privilégiumod, hogy talpig strasszban és tollakban láthass. –mosolyodik el pimaszul folytatva a gondolatot.
Kíváncsian hallgatja Fabrice szavait, s el kell ismernie, a fiú egyre jobban kezdi felkelteni az érdeklődését.
– Egészen szokatlan szavakat használsz, mondták már? – mosolyog, de igazán nem is vár választ a kérdésre. Az amúgy is inkább csak egy megállapítás volt, mint igazi kérdés, persze ha a fiú reagálna rá, azt kivárja a szöszke.
– Egy félig francia, félig spanyol, lázadó srác a Vegasi egyetemen, aki szeret szalvétákra rajzolni. Nem is rossz. Kezdesz egyre jobban érdekelni engem Fabrice Mercer. – csendül kacér, játékos él a hangjában, ahogy összefoglalja csupán a töredékét annak, amit tud a fiúról. – Na és hogy néz ki nálad egy vadabb buli, amit ennyire megelégeltek a szüleid? – kíváncsian pillant fel a fiú arcára. Művészlélek ide vagy oda, amíg a szüleivel lakott azért Lily igyekezett követni az otthoni szabályokat. Persze villanyoltásra ő sem sietett mindig haza, de arra már ő is rájött, hogy egy vad buli két embernek két teljesen más képet is takarhat.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Szomb. Ápr. 04, 2015 9:34 pm


Lily & Fabrice
S
óhajt a strasszos-tollboás Lily rövid vizualizálása után, s egy sokat ismerő ember mosolyát villantja meg, majd pár másodpercre beharapja alsó ajkát.
Egy pillanatra elgondolkodik azon, hogy fűzögesse-e tovább a témát, a téma által Lilyt, de végül csak rá terelődik a szó és ha valaki annyira imád magáról cseverészni, mint Fabrice, akkor nincs mese, hagyni kell, hogy a szöszke témát váltson.
Az alsó ajkát kiengedi a fogai közül, de a mosoly megmarad. Biccent helyeslésül, s tekintete Lily arcát kezdi fürkészni, miközben a lányzó elsorolja, hogy szerinte milyen is ő. És milyen jól látja! Ráadásul még a nevét is olyan szépen ki tudja ejteni.
– Nos – mondja. – Angliában is tanultam pár évig. Olyan középiskolába jártam, ahol nagyon adtak a szép beszédre és ahol nem javasolták az UNLV-t, mint elsődleges továbbtanulási lehetőséget, bár mint hallom a pszichológia és a matematika tanszékek egészen jók, na és a jogász képzés… Bezony! Egy ilyen városban kell a sok jó ügyvéd, hogy megvédje a csalafintaságokon kapott üzletembereket… ugyebár?
Majd megszaporázza a lépteit elhúzva a karját a lánytól, de csak annyira, hogy el tudja kapni Lily kézfejét. (Feltéve, hogy a szöszi nem húzza el a kezét.)
– Remélem, nem vagy vegetáriánus. A mexikói cuccokat sem szeretem, bár a sombrero jól áll… ami pedig a vad bulikat illeti… majd amikor tollboában és strasszban látlak, mesélek róluk…– 46 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 26
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Vas. Ápr. 05, 2015 3:54 pm

Pimasz mosolyt villant a fiúra, s ahogy találkozik a tekintetük még kacsint is egyet. Ahhoz már éppen eléggé ismeri a pasikat, hogy tudja értelmezni az iménti sóhajt és a beharapott ajkat. Legalábbis szerinte jó érzékkel tippelné meg, hogy milyen képek sorjáztak végig Fabrice lelki szemei előtt.
Érdeklődve hallgatja a fiú szavait, s jót nevet a megállapításán.
– Igen, az biztos, hogy rengeteg ügyvéd van a városban. Mint amerikában mindenhol. – teszi még hozzá, tekintve, hogy Tennesseeben is minden utcára jutott minimum egy ügyvédi iroda. Végülis, itt bármilyen apróságért beperelhetik az embert. Már ha van olyan ügyvéd, aki vállalja az ügyet. És tekintve, hogy a választék elég széles, mindig lesz olyan, aki vállalja az ügyet.
Ujjai lazán siklanak végig Fabrice karján, ahogy eltávolodik tőle a fiú. Nem húzza el tőle a kezét, ajkain pedig pimasz, játékos mosoly játszik.
– Nem vagyok vegetáriánus és sosem volt még rajtam sombrero. Ami pedig a tollboát és a strasszokat illeti... talán majd egy másik este. De ma te fogsz táncolni nekem és nem fordítva.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Vas. Ápr. 05, 2015 11:54 pm


Lily és Fabrice
– Ohh!
Nem? – kerekednek el Őmárkisága szemei, s arcára is meglepett kifejezés ül ki. Az ügyvédek szaporaságán nem csodálkozik… de ezen…?! – Miből maradtál ki, Te lány? Borzasztó! Legközelebb pótoljuk…! Szerzek egy sombrerot csak Neked.
Akár vicc is lehetne, de Őmárkisága ezt most komolyan gondolja, bár annyira nem komolyan, hogy ne mosolyodjon el utána, s a tánc felemlítésére még rá is kacsint Lilyre. Nem mintha annyira várná, sőt! Egyre inkább biztos abban, hogy ez a kis szőke nagyon nagy bolondot fog csinálni belőle. Közben elérik a pizzériát, s a fiú még mindig fogva Lily kezét belép az étterembe. A téli szünetnek hála, ahogy számított rá, nincsenek túl sokan az épületben. Bár a pincérek így sem feltétlenül unatkoznak, mert a Vegas-i diákok csak be-bejárkálnak ide szünidőben is.
– Hova üljünk? – néz a lányra, miután gyorsan felméri a terepet. – Ahogy látom, a sötét sarkok még nem foglaltak.
Persze nem indul el egyik asztal/sötét sarok felé sem, majd a hölgy eldönti, hova szeretne letelepedni.– 48 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 26
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Kedd Ápr. 07, 2015 1:04 am

– Elég sokmindenből. –nevet rá a fiú meglepett arcát látva. – De feltételezem nem szeretnél mindent bepótolni velem. – szelídül egy mosollyá a vigyor, s inkább nem is kezdi el kifejteni mi mindent kellene pótolnia. Egészen biztosan ki fog találni magától is pár dolgot a fiú, elvégre, huszonéves srácok fantáziáját sosem szabad lebecsülni. – Ez viszont már mindenképpen egy olyan ígéret, ami után kénytelen leszek elkérni a telefonszámod. A sombrerot behajtom rajtad.
A pizzériába belépve körbenéz, s cirka első pillantásra szeret bele a helybe. A berendezést mintha millió garázsvásár cuccaiból hordták volna össze. Vannak itt kerti bútorok, kovácsoltvas székek romancicus kis üvegasztalokkal, kisebb nagyobb fotelek, babzsákok minilábú japán asztalkákkal, de még egy iskolai pad is, amit láthatóan elkerülnek a vendégek. A falak hasonlóan sokszínűek, rengeteg szín, rengeteg stílus, talán a képzőművész hallgatók munkájának eredménye. A plafonon végiktekergő, vattapamacs bárányfelhőket kergető kínai sárkány testén végigfut Lily tekintete, majd lelkesen csillogó szemekkel fordul Fabrice felé. Nem is mond semmit, de arcáról egyértelműen leolvasható a lelkesedés, s csak egy hajszálnyi választja el attól, hogy ne kezdjen el egyhelyben szökdécselni a sok színtől és formától és... és a csillárok és lámpák! Mind mind másmilyen és.... varázslatos!
Újra a fiú felé fordul, s szabad kezével megtámaszkodva a vállán nyom egy puszit az arcára, majd azzal a lendülettel rebben is tovább.
– Az a sötét sarok tökéletes lesz. – jegyzi meg, s Fabrice kezét el nem engedve indul meg egy mindenféle anyagból összefércelt patchwork kanapé felé. – Mit gondolsz? – kérdi lelkesen, s ha nem kezd el hevesen tiltakozni a fiú, akkor neki is áll lecuccolni. Táska a kanapé mellé, dzseki a karfára kerül, Lily pedig kényelmesen dobja le magát az egyik sarokba. Egyik lábát behajlítva, maga alá húzva fordul Fabrice felé, s várja, hogy a fiú is lecuccoljon.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Kedd Ápr. 07, 2015 11:27 pm

Lily és Fabrice
N
em is! Csak az életbevágóan fontos bepótolnivalókat! Mint a sombrero! – persze ezt csak gondolatban fűzi hozzá, miközben a lány előtt/mellett sétál, el nem eresztve a szöszi kezét.
A következő mondatra viszont már válaszol.
– Hogyne! A csuklódra írom tollal a számot. Vagy a szalvéta belsejébe… amire rárajzoltalak – emlékezteti a lányt, hogy bizony az nem akármilyen szalvéta lesz. – Eldöntheted, melyik passzol jobban hozzád!
Ám mire ezeket a szavakat kimondja, a lány már el is veszett a pizzéria nyújtotta látványvilágban. Fabrice képére elégedett mosoly telepszik. Mindig öröm lenyűgözni egy szép lányt! Bár a legtöbb általa ismert széplány a helyi Vdara Hoteltől esik ekkora ámulatba… vagy egy újabb hipszter lánnyal hozta össze őt a sors… Lily azonban nem tűnik elvarázsolt bölcsészhallgatónak, szimplán csak mókás és mókás az ízlése. És minden rosszindulatú híresztelésekkel ellentétben (már ha ilyenek vannak), ez nagyon bejön most őmárkiságának.
– Legyen a sötét sarok! Ahogy kívánod, tündérke –engedelmesen indul el Lily után, s ahogy kiszabadul a keze a lány meleg szorításából, Fabrice is elkezd nekivetkőzni. Táska a kanapé mellé, a kabát a sapkával és a sállal együtt a támlára kerül, a márki pedig leül az ülőalkalmatosság másik végébe. Amennyire tud, szembefordul Lilyvel, majd rámosolyog, de egyelőre nem szól semmit, csak nézi a szöszi arcát.– 50 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   

Vissza az elejére Go down
 

Az egyetemi élet szépségei

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

 Similar topics

-
» Az egyetemi élet szépségei

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Las Vegas :: Külváros-