HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 Az egyetemi élet szépségei

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Hétf. Jún. 29, 2015 10:07 pm

Lily és Fabrice
A
lsó ajkát rövid ideig beharapva kacsint egyet Lily elismerő szavaira.
Igen, mondták! – ámbár nem lenne túl előkelő ezzel dicsekedni. Végtére is Ő egy márki, nem holmi bugris!
A szöszi további kérdésére nem válaszol, több időt szentel az arányoknak, a formáknak, majd a műremek plasztikussá tételének… bár kérdéses, hogy egyáltalán műremek-e. Aztán biccent a lány második kérdésére, hogy bizony jó lesz, de alig fordul vissza a papír felé, a szöszi fejtartása máris megváltozott.
– Ne fordulj felém! – mondja enyhén nevetve. – Vissza a fejed pár centivel balra! Lesheted még eleget ezt a képet!
Hangszínébe az utolsó pár szó alatt némi korholás vegyül. Hiába, Fabrice azon túl, hogy főnemes (ami önmagában véve nem érdem, feltéve hogy valaki nem tanul meg szigorúan és következetesen ama elv szerint élni, hogy ez felsőbbrendűséget jelent), azon túl alapos művészpalánta, ezért elsődlegesen a rajzolásra koncentrál. Ez persze messze nem jelenti azt, hogy a korábbi kérdés fölött átsiklott volna, csupán annyit, hogy elraktározta azt ínséges időkre, pontosabban egy kicsit későbbre, amely később hamarosan (néhány perc múltával) elérkezik. Ölébe ereszti a rajztömböt, s enyhén elgondolkodó képet vág.
– Nem vicceltem, tizenöt perc sok mindenre elég – mély bölcsesség, mely ennyi leállást érdemelt, de többet nem. Fabrice megemeli a mappát és folytatja az árnyékolást. – Az igazat megvallva, jobban szeretek festeni… a festményekben, minden ecsetvonásban élet van, dinamika, érzelmek… ha nem lenne szükség egy festményhez előtanulmányokra, azt hiszem, nem sűrűn rajzolgatnék…– 76 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 26
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Szomb. Júl. 04, 2015 11:43 pm

Egy rövid, mindentudó mosoly ahogy lassan megcsóválja a fejét. Elvégre az elmaradt válasz is válasz valamilyen formában, pláne ha egy kacsintással toldja meg a hallgatást a fiú.
– Nem is a rajzot néztem! – vágja rá áldurcizva. – Amúgyis, készen nem ugyanolyan. – toldja meg a tök evidenssel, s egy pimasz mosollyal Fabrice szemeibe. És valóban.... a kész persze lehet, sőt, valószínű, hogy sokkal jobban fog kinézni, mint a mostani alig vonalak és árnyékok, de Lilyt inkább az köti le, ahogy az egész kép kialakul és egy egésszé áll össze. Főleg, ha nem órákat kell várni rá. Persze mondhatnánk azt is, hogy a szöszke szimplán csak egy sajtkukacot megszégyenítő aktivitással képes egyhelyben ücsörögni negyed órán keresztül, dehát mennyivel szebben hangzott az előző, nem?
Széles vigyorral egyenesedik vissza és fordítja a fejét a kérésnek megfelelően, majd visszapillant Fabricera egy megerősítésért, vagy buksisimiért(?) hogy így gondolta-e.  
Újabb cirka két perc nyugi, mielőtt lopva pillongatna Fabrice felé, a rajztömbre majd vissza az eredeti pózba... legalábbis valami ahhoz hasonlóba, majd újra, s egyre kevesebb és kevesebb időt tölt a Fabrice mögött ülő srác hátával szemezve. Elvégre aki ami előtte van az jóval izgalmasabb!
– Ez egy egészen hosszú tizenöt perc. – jegyzi meg mosolyogva, s már látványosabban pillog a műremek felé. – Hogy haladsz? – érdeklődik, de nem pillant fel a rajzról.
– Kár lenne érte. Ügyes vagy. – néz fel mégis Fabrice szemeibe, s elismerő mosoly ül ajkain. – De ezek után remélem tudod, hogy festened is kell valamit! – pimasz hangsúly, de a kérés kimondottan határozottra sikeredik. A szöszkének ugyan rajz és festés egy tészta, csak az egyik tovább szárad, de a Művész Úrnak hajlandó elhinni, hogy van különbség. Persze puding próbája az evés vagyis.... ezesetben Lily inkább csak megfigyelőként venne részt a kísérletben. S határozott kitétel, hogy ne róla készüljön a kép. Annyit már végképp nem tudna egyhelyben ülni a kislány.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Vas. Júl. 05, 2015 12:03 pm

¡69!
A
lig  pillant fel Lily arcára, s immár nem veszekszik vele, hogy a szöszi nézzen a megfelelő irányba. Végülis a főbb vonalakat már felvette, az árnyékolás sem áll annyira rosszul. Igaz ugyan, hogy a kép nem lesz olyan profi, mintha órákat ült volna rajta, de nem is az Fabrice célja, hogy hiperrealista képet adjon ki a mancsai közül. Ahhoz több idő és mérhetetlen sok gyakorlás kellene… és akkor sem biztos, hogy menne, vagy hogy megérné a fáradtságot…
– Ez így van – válaszol szép lassan, fel sem pillantva a lányra, majd előszed egy radírt, hogy a feles grafitot visszaszedje.
Nagyjából hét-nyolc perc is eltelhet az első vonal húzásától, mire őmárkisága úgy érzi, hogy válaszolhat a hogy haladsz? kérdésre, bár még mindig nem teszi meg, s akkor néz fel Lilyre, mikor a lány festetni akar vele.
– Rajzolni, táncolni, táncot tanítani, festeni… – látványosan fájdalmas sóhaj követi a felsorolást, majd ravasz tekintet vetül a szöszkére. – Nem kérsz egy kicsit túl sokat, señorita?
Majd a kb. félkész képet egyszerűen átadja Lilynek, hogy a lány rendesen meg tudja nézni, ha már ennyire érdekli, s egy füst alatt mindketten tarthatnak egy kis szünetet.
A képen látszik, hogy gyors munka eredménye. Lendületes vonalakkal vitték fel a papírra. Néhol még elnagyolt az árnyékolás, inkább csak jelképes, hogy a művész tudja, hol kell még rámenni a részletekre, de a szöszi szemeire és szemöldökeire már most nagy gondot fordított a srác. Azt az összetéveszthetetlenül huncut fényt, mely szüntelenül ott ragyog Lily – Fabrice szerint – teljesen nyílt tekintetében, másképpen nem lehet megragadni.
Amíg szöszke a képet vizslatja(?), Fabrice az ölébe veszi a tányérját, s nekilát a második szelet pizzának, közben sem veszi le a tekintetés a modelljéről. Ugye, azt egy szóval sem mondta, hogy azt a negyed órát egyben fogja felhasználni rajzolás céljára.
– Rajtam ne múljék. Bár jelen pillanatban nincs félkész munkám. Amint akad valami érdekes, amit festeni kell szólok és megleshetsz festés közben is – itt a játék kedvéért kihúzza magát, hogy érezze a szöszi, hogy micsoda nagy kegyet gyakorol ezzel az ígérettel felé Őmárkisága – Juteszembe…! Modellkedés nem érdekel? Egy-egy óráért egész szép pénzeket fizetnek a modelleknek itt az egyetemen. Főleg aktokért… Éééés persze megmaradsz az örökkévalóságnak!
Bár a téma engedné, hogy felfűtsék, Fabrice hangja teljesen tárgyilagos marad. Érdekes és jó külsejű modelleket nem egyszerű találni, s jobbára be kell érniük mindenféle fura egyénnel, akik a könnyű pénz miatt betévednek hozzájuk, hacsak nem egyik-másik diák dobja le a ruháit a művészet kedvéért…– 78 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 26
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Vas. Júl. 05, 2015 8:23 pm

Érdeklődve fürkészi a rajzlapon végigfutó ceruza útját, ahogy a vonalak megszületnek, majd a fölöslegesek eltűnnek, ahogy Fabrice nekilát korrigálni. És ugyan a negyed óra még bőven nem telt le, de az eddig elkészült rész is egész királyul néz ki. Kifejezetten ügyes a fiú.
Egy határozott, vigyori bólintás a felsorolásra, majd ajkát beharapva rázza meg a felét hasonló eltökéltséggel, szöszke tincsei pedig lelkesen lobognak az arca körül. A felé nyújtott képet elveszi, de még nem pillant rá. Helyette újra Fabrice-on állapodik meg a tekintete.
– Az kizárt dolog. A rajzot te magad ajánlottad, a tánc annak a versenynek a része, amit szintén te kértél, hogy dobogóra állhass és amiért, ha elég meggyőző produkciót tudsz hozni még a jutalmad is megválaszthatod. Így szólt a megállapodás. A tánctanítás..... na jó, ezt elismerem, de igazán nem róhatod a szememre. Táncosként csak természetes, hogy érdekel egy olyan műfaj, amiben nem mozgok otthonosan. És végül.... egy szóval sem kértem, hogy nekem fess valamit. Ez..... pont olyan, mintha te jönnél el megnézni engem egy próbán, vagy egy előadáson..... Amiről szintén volt szó, ha jól emlékszem. Feltéve, hogy még egyszer be tud valaki szervezni egy  revübe.... – sorolja szinte tárgyilagosan. Szinte. De az a pimasz felhang és tekintet csak lebuktatja a szöszit. Az ajkaira kiülő elégedett vigyorról már nem is beszélve.
Rövid szünet csupán, egy pár pillanattal tovább tartott szemkontaktus, majd lepillant a kezei között eddig szorongatott papírra. Ebből a szögből még szebbnek tűnik, főleg a már jobban is kidolgozott részletei. Egy rövid pillantás, s már kétsége sincs afelől, hogy Fabrice valóban végezni fog a kiszabott negyed óra alatt.... Már miután végzett a pizzájával is.
– Rendicsek! – egyezik bele a válaszba. Végülis... ő sem úgy gondolta ám, hogy most egy hétig a fiú nyakában fog csüngeni és moccanni sem engedi őt egyedül. A folytatásra viszont kérdőn pillant párat Fabrice felé. Pár pillanatra elgondolkodik, majd vigyorogva rázza meg a fejét.
– Hát, ilyen indokkal sem próbáltak még levetkőztetni. Köszi, de nem hiszem, hogy eleget tudnának fizetni hozzá. – jegyzi meg őszintén vigyorogva, majd röviden megrántja a vállát. – Egy órán keresztül mozdulatlanul? Esélytelen. Á-áááá. – ingatja újra tüntetőlegesen a fejét, majd ismét Fabricera pillant. A rajzot leereszti az ölébe, nem akarja visszaadni, amíg a srác pizzázik, majd kényelmesen hátradől a kanapén. Tekintete a saját megmaradt pizzaszeletére siklik, de most nem kívánja. Esélyesen az eddigi kettő bőven elég volt neki.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Vas. Júl. 05, 2015 10:40 pm

Lily és Fabrice
V
égighallgatja Lily eszmefuttatását, majd halkan elnevetgél rajta.
– Rafinált egy kiscsaj vagy, nem mondom! Szóval azt mondod, hogy én választhatom meg a jutalmam…? Ezek szerint már nem csak az édességről beszélünk… Hmm! Jóóóóólvan! Akkor elkezdek valami grandiózusban gondolkodni! – futja ennyire, mert miért ne ismerné el a tehetséget, s húzná egy füst alatt a szöszkeség agyát. A fél vagyonát tenné rá – ami azért elég tetemes összeg – hogy a csajszi bárkit az ujja köré képes csavarni csak úgy. Persze úriember biztosra nem fogad… ugyanakkor úriember kis tételben sem fogad!
De ez valahol már biztosan szóba került.
Határozottan örül annak, hogy a lánynak tetszik a kép, vagy legalábbis nem fejezte ki annak ellenkezőjét, valamint annak is örvend Őmárkisága, hogy nincs kifogása a szöszinek a kis szünet ellen. Ezért aztán nem sieti el a pizza elfogyasztását. Ráérnek… fiatal még az este…!
Csupán a rágást hagyja abba, ahogy meghallja Lily ellenérveit. Már éppen mondaná, hogy az efféle aktrajzolás túl sok erotikus töltést nem foglal magában, hiszen ott ülni minimum huszadmagával egy teremben, s arányhelyesen rajzolni záros határidőn belül egy meztelen fickót/nőt nem éppen a legkellemetesebb elfoglaltság, nézzen ki a modell gyakorlatilag bárhogy, sőőőt! Olykor kurvakínos, ha a modellnek eszébe jut faszságokról pofázni, amire szintén volt már példa…
– Drága, naiv kislány! – szólal meg, s megcsóválja a fejét. Valahol persze sejtette, hogy az egyhelyben maradással van Miss Nünükének problémája. – Legalább három óra mozdulatlanul… Dehogyis egy! Annyiért nem éri meg levetkőzni!– 80 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 26
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Hétf. Júl. 06, 2015 12:38 am

Büszke mosoly virít ajkain, tartása is minimum felsőbbrendűségéről tanúskodik s csak egészen csöppet roggyan meg az összhatás Fabrice második mondata után. Nyitja a száját, hogy tiltakozzon, de.... hiszen egyszer már kimondta. Hogy venné ki magát, ha most naivát játszva kezdene mentegetőzni, hogy ő márpedig nem is így gondolta azt a felajánlást? Pláne, ha pontosan így gondolta, s véleménye szerint ezzel Fabrice is pontosan tisztában van. No persze tény ami tény – határozottan nem mindegy, hogy hogy tálalunk valamit és hogy a csomagoláson épp milyen dekoratív a masni. Becsukja hát szépen a száját, s pimasz mosolyt villant a fiúra. Tekintete épp oly beszédes, mint a visszanyelt szavai. Vacsora utáni édesség vagy jutalom... nem tök mindegy? Nevezhetnék akár Christophernek is, a tartalmán akkor sem változtatna. Bár.... határozottan furcsább lenne és nem kicsit mókásabb. Persze egy magára valamit is adó, jól nevelt hölgynek eszébe sem jutna ilyen feltételezésekre helyeselni, sőt...! Node Lily csak annyira jól nevelt, hogy épp tagadni ne kezdje el heveny lelkesedéssel azt, ami mindkettejük számára nyilvánvaló.
– Látom az önbizalmad a helyén van. – vigyorog a fiúra, s többet inkább nem fűz hozzá a témához.
Láthatóan Fabrice tervezi elnyújtani a szünetet, ezzel pedig a szöszkének sincs túl sok problémája. A fotózás... az rendben van. Ott lehet, sőt, kell is mozogni. De ez a rajzolás.... el kell ismernie izgalmas és tetszetős a dolog. Még akár hízelgőnek is mondhatná, de ettől még nem lesz több kedve egyhelyben unatkozni.
Elnyújtózik az asztalig, maga elé veszi a poharát s belekortyolva azt kívánja, hogy bárcsak vodkanarancs vagy sör lenne a pohárban. Bááááár, lehet hogy nem volna a legjobb ötlet. Lehet, hogy Fabrice-al így is pont eléggé tudják húzni egymás agyát. Ha ehhez a kombóhoz még alkoholt is adnának..... Széles ragadozóvigyor villan csak a szöszke ajkain, de ezt inkább már nem osztja meg a fiúval. Még a végén ..... áh, hagyjuk is.
– Hm? – pillant kérdőn a fiú felé, majd látványosan leesik az álla. – Micsoda? Három óra? Te teljesen lementél az agyadról! – foglalja össze ellenvetéseit röviden és lényegretörően a kislány sűrű pillogások közepette, majd egy röpke gondolatfoszlány kezd körvonalazódni a fejében. Lassan, de annál határozottabban. – Azt mondod? – kérdi, ahogy újra pimasz fény csillan a szemeiben. – Szóval egy óra kevés? – harapja be alsó ajkát s egyik szemöldökét felvonva kérdőn, kihívóan pillant a fúra. De hogy épp témát váltott-e suttyomban a szöszke? Ugyan... hisz.... ha negyed óra kell egy portréhoz, akkor egy óra alatt Fabrice igazán egy komplett aktot is felskiccelhet egy rajzlapra. Ugyebár.


A hozzászólást Lily Claire Demian összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Júl. 09, 2015 8:02 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Hétf. Júl. 06, 2015 7:06 pm

Lily és Fabrice
H
a Lily efféle dominanciaharcot szeretne vívni, ám legyen. Fabrice készséggel belemegy a játékba, ugyanis egyik kedvenc időtöltése saját felsőbbrendűségének kimutatása nem több, mint egy alkalommal. De azt szakadatlanul…
A szöszi aprócska megrogyását nem veszi észre, ahhoz túlzottan leköti saját mondandója. A lány szavaira széles mosollyal bólint, ajkain a mosoly éppen annyira önelégült, amennyire a helyzet megkívánja, de majdnem hangos nevetésbe csap át, ahogy Lily kifejezi megrökönyödöttségét(?). Fabrice most mégsem enged efféle érzelmi kitörésnek. A pizza szeletet viszonylag hamar elfogyasztja, majd az asztalra teszi a tányért, s a korábban használt szalvétával szépen megtörölgeti az ujjait. Csak eztán hajol előre, hogy némileg csökkentse a közte és beszélgetőpartnere közti távolságot. Rövid ideig áthatóan néz Lily szemeibe, s mosolya önelégültről visszaszelídül… hmm… mondjuk bizalomgerjesztővé…?
Amennyiben Lily ténylegesen eltátja a kis száját, s az áll-leesés nem csak afféle költői fordulat, úgy Őmárkisága talán odanyúlna a lány állához és kicsit megkocogtassa, hogy a szöszi mégse maradjon így egész este… azonban a lányzó hirtelen megváltozott érzelmi állapota ettől visszatartja a srácot, akinek tekintete a rajzra vetül. Lassan nyúl a mappáért, amely talán még Lily ölében fekszik. Minden esetre a kezét óvatosan rásimítja a lapra, de még nem veszi vissza a művet. Most a keze és a papírköteg jó helyen van ott, ahol van.
– Ha az ember minőségi dolgot akar cselekedni, ahhoz az egy óra valóban kevés… – s hangjába most bölcsesség vegyül, ami valahol vicces, de most ez egészen őszintére sikeredett tőle…– 82 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 26
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Csüt. Júl. 09, 2015 8:48 pm

Kiissza az üdítője maradékát, majd az immár üres poharat visszateszi az asztalra. Kicsit helyezkedik a kanapén, újfent sikerült elnyomnia a lábait, majd ahogy megtalálta a kényelmes pózt újra Fabricera pillant. Szelíd mosollyal ajkain figyeli a fiút, s várja meg, hogy végezzen a pizzájával. Az önelégült tekintet koránt sem bátorítja el, sőt, határozottan tetszik neki. Ahogy az imént meg is jegyezte Fabricenak nem kell a szomszédba mennie önbizalomért, s az igazat megvallva van is mire felvágni a a fiúnak. Persze az egóját attól még nem szükséges tovább fényezni.
Fabrice felé hajol, de úgy tűnik nem csak a füzetét szeretné visszakapni a fiú. Lily mosolya szélesedik ahogy ő is előrébb dől, majd felemeli a kezét, s csak egy pillanatra torpanva meg mielőtt hozzáérne, mutatóujjával lazán simít végig Fabrice arcélén. Keze a fiú állánál állapodik meg, csak egy leheletnyit emelve meg azt, persze, csak ha el nem húzódik inkább a Művész Úr.
– Jajj nagymama, hogy neked milyen átható tekinteted van! – idézi a klasszikust kissé átköltve, s szemeiben játékos fény csillan. Lassan engedi le a kezét, majd ahogy Fabrice a rajztömb után nyúl ő is letekint az ölébe. A fiú keze a lapokon, s láthatóan nem is siet elvenni onnan. Tekintete visszasiklik a másik arcára, majd aprót bólint a megjegyzésre.
– Valóban. Bár az effajta maximalizmus hajlamos megölni a spontaneitást. Pedig az sokszor jóval élvezetesebb tud lenni, mint bármelyik mestermű. – jegyzi meg pimasz mosollyal. No nem mintha attól tartana, hogy Fabriceba túl sok komolyság szorult. Persze alig ismerik még egymást, de az eddigi másfél óra nem erről árulkodott. – Vagy esetleg értsem úgy, hogy te mindig a maximumra törekszel? Mindenben? – fűzi tovább csöppet elgondolkodva.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Csüt. Júl. 09, 2015 11:41 pm

Lily és Fabrice
A
márki megemeli a fejét, ahogy a lány ujjai erre kérik. A bölcs mosoly továbbra is ott ül az ajkain, egészen addig, míg be nem harapja alsó ajkát egy egészen rövid időre. Szíve némileg gyorsabb – de még kordában tartható – tempóra kapcsol. Válaszolna a klasszikusra, valami olyasmit, hogy azért, hogy jobban megba… rátkozhassak veled…! De nem teszi. A lányzó következő mondata ezt a vallomást megakadályozza, s ahogy a kecses ujjacskák elengedik őt, a srác levéve a kezét a rajzról, még mindig előre dőlve a kanapéra támaszkodik. Természetesen igyekszik szemmagasságban maradni a szöszivel.
– Miért…? Te talán nem? – kérdez vissza lazán, s igazán kíváncsi a válaszra. Mértéket tartani ráér később is, mondjuk olyan 10-15 év múlva, de addig miért ne égjen nagyobb lángon?
Ezt azonban így kimondani túl prózai lenne egyfelől, másfelől túl sablonos. Ez kb. minden túlfűtött egyetemista mottója. Ennyi idősen melyik fiú (illetve lány) ne arra gondolna, hogy minél több lányt (vagy fiút) elkapjon, amíg ezt büntetlenül önfeledten megteheti? Később már vagy nem lesz lehetősége erre, vagy szimplán belefásul az efféle kalandokba… vagy ami még rosszabb, a tempót nem bírja tartani…
Hogy Lilynek is ezt a préda sorsot szánja-e Fabrice… nem tudná megmondani. Az biztos, hogy ennyire jól már régen cseverészett el egy lánnyal, az esetek többségében ennyi idő múlva vagy már elkapták volna egymást egy félreeső helyen, vagy a csaj otthagyta volna, ez a szöszi azonban – s ez akár ijesztő is lehetne – valahol magára emlékezteti Fabrice-t. A gondolkodásmódjában legalábbis, ami azért veszettül izgalmas.
– Mi lenne, ha befejezném a rajzot? – s egy félmosollyal – hacsak azóta nem történt valami váratlan – újra a mappáért nyúl, s óvatosan lehúzza azt Lily öléből, miközben egész testével hátrébb mozdul, hogy részben a karfának, részben a támlának támaszkodva be tudja fejezni a nagy művet.– 84 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 26
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Kedd Júl. 14, 2015 12:55 am

Laza mosollyal ajkain tartja fogva Fabrice tekintetét, persze csak ha a fiú is úgy akarja. Enyhén szélesedig a vigyora a kérdésre, majd lassan, kimérten megrázza a fejét.
– Nem... nem mindenben. – feleli, s tekintete újra a Művész Úr kékjeit keresi. – Csak abban, amit igazán élvezek. – toldja még meg finoman és nőiesen egy elmaradhatatlan ragadozómosollyal a szöszke. Ha már bók, legyen abszolút félreérthetetlen. Ugyebár.
Lazán harap rá alsó ajkára, s tekintete lassan vándorol végig Fabrice nyakán, mellkasán, ölén, majd vissza s röviden megállapodik a kezén és végül az ölében a rajzon.
– Ahogy szeretnéd. Bár ha előbb végzel, akkor előbb láthatlak táncolni is, úgyhogy azt hiszem nem foglak visszatartani. – vált bűbájosba a mosolya ahogy újra felemeli a fejét. Hiába, Lily jól érzi magát s ez egyértelműen látszik is rajta. Fabrice.... kimondottan szórakoztató társaságnak tűnik, eddig legalábbis. Node... hosszú még az este, neki pedig szerencsére nem kell hazasietnie.
Újra elfészkelődik törökülésbe húzva föl lábait, majd kissé hátrább dől.
– Ez egy izgalmas este lesz. – jegyzi meg halkan, jókedvűen mosolyogva szinte csak magának, majd felemeli az egyik kezét, s ujjával lazán megemelve az állát, mint az imént Fabricét fordítja kissé oldalra a fejét. Valami hasonló állapotba, mint ahogy azt a fiú először kérte. No nem mintha túl sokáig így tudna maradni a szöszkeség, de a szándék legalább megvan. Tessék értékelni!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Kedd Júl. 14, 2015 4:37 pm

Lily és Fabrice
P
erszehogy úgy akarja, ez nem lehet kérdés. Fabrice mindaddig állja a lány tekintetét, ameddig a szöszi úgy nem dönt, hogy ezt a felettébb kellemes kontaktust meg nem szakítja közöttük.
A ceruza további nyomokat hagy a papíron.
– És mi az, amit igazán élvezel? – pillant a lány szemeibe. Mert ez érdekli, függetlenül attól, hogy a választ milyen hosszan adja meg a másik. Az ezt követő két megjegyzés mindössze előfeltételezése az előttük álló jövőnek, s ezekre a válsz csupán egy biccentés. A fiú ajkain továbbra is ott ül az az élveteg, de tompa mosoly, s ha már a szöszke felvillantotta varmacska mosolyát, hát néhány vonallal a fiú azt viszi fel a papírra, hiába nem ez ült a szöszi ajkain, mikor a rajzot kezdték. Ekkora művészi szabadság igazán megengedett.
Immáron azzal sem foglalkozik, hogy Lily nem marad nyugton, vagyis nem néz a Fabrice által korábban megadott pont irányába. A rajz már majdnem kész, de a srác egyelőre még nem közli ezt a modellel, csupán felemeli a mappát, ráhunyorít előbb Lilyre, majd Lily 2D-s grafitszínű képmásásra, s még pár helyen nekilát erősíteni a felületet, vagy visszaszedni pár foltot, illetve vonalat.– 86 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 26
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Szomb. Júl. 18, 2015 12:52 am

Szélesen vigyorodik el, s megfordul a fejében, hogy vajon mennyire is legyen konkrét és provokatív ezzel a sráccal. Őszintén nagyon nagyon kíváncsi lenne a reakciójára, de vajon megérné? .... talán. Talán majd máskor kipróbálja. Helyette inkább ráharap alsó ajkára s lazán vonja meg a vállát.
– Óóóóó, egészen sok mindent. És a legtöbb egészen hangulatfüggő. – marad egy jóval konszolidáltabb válasznál, ahogy oldalra pillog a fiúra, majd tekintete meg is állapodik Fabrice szemein. – A táncot szinte mindig.... egy extrahabos lattét... lehetőség szerint valami normálisabb kávézóból, a tengerpartot, egy korsó sört, egy üveg olívabogyót, a jó társaságot, egy zenét.... – sorolja csöppet elgondolkodva, a teljesség igénye nélkül. – Sok mindent. – kacsint a fiúra, majd újra helyezkedik, s az asztal felé nyújtózva ő is maga elé veszi az utolsó szelet pizzáját is. Nem kezdi el enni, még nem, csak tartogatja tányérostul az ölében egy darabig.
– És te? A rajzoláson és az úszáson kívül mit szeretsz még? – húzza ravaszkás mosolyra ajkait ahogy visszapasszolja Fabricenak a kérdést. Persze, tudja jól, hogy ő hozta fel a témát, de ez igazán mellékes. Vagy nem?
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Szomb. Júl. 18, 2015 9:29 pm

Lily és Fabrice
C
send.
Erre Őmárkisága felfigyel, s alábbhagy a rajz csiszolgatásával is.
Halovány mosoly villan meg az ajkain, majd visszafordul a kép felé, ahogy a szöszke folytatja a csivitelést.
– Hangulatfüggő…? – szajkózza a kulcsszót, bár választ nem vár, sem megerősítést. Röpke pillanatig – csak a szó erejéig – ismét Lilyé Fabrice tekintete, aztán a fiú lassan visszafordul a rajz felé.
Néhány újabb grafitvonással erősödik a lány szemöldöke, s felkerül a képmás orcájára az a pimasz kis árnyék, mely után a szöszi le sem tagadhatná, hogy modellt ült ezen az estén. A márki a kérdést hallva immár véglegesen felnéz Lilyre, muiután a rajzot aláfirkantja. Ezt követően szép lassan elkezdi letépni a lapot a spirálról. Röviden hezitál, hogy átadja-e a szöszinek, de inkább nem pizzázná össze, így a papír kiszabása fél úton megáll, s a mappa a dohányzóasztalra kerül.
Hangulatfüggő – s tekintetén esetleg látszódik, hogy elgondolkodott. Valójában sosem tette fel magának ezt a kérdést, s a dolgok, melyeket nekilátott megvalósítani a pillanatnyi hangulatától függően lehettek élvezetesek, vagy éppen fárasztóak. Röviden elneveti magát. – Szeretem a mókás dolgokat és a mókás embereket… Mókás vagy Te is, szóval… azt hiszem, szeretlek Téged is! Persze csak módjával… hogy félre ne értelmezd. Nem mellesleg kész vagy – féloldalas mosoly és állával az asztalon heverő kép felé bök. – Fald be a pizzát, addig nem adom a kezedbe. A végén még… összekennéd…– 88 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 26
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Vas. Júl. 19, 2015 7:36 pm

Rövid hümmentés és bólintás, s egy laza mosoly csak a válasz. Tekintete még mindig az alkotásban elmerült fiún és.... egyszerűen csak jó nézni, ahogy dolgozik. Lehet, hogy maga a folyamat nem olyan látványos, mint egy táncsor begyakorlása, de legalább annyira izgalmas és lenyűgöző lehet..... onnantól, hogy tényleg azzal foglalkozhat közben Lily is amivel akar.
Széles vigyor és egy újabb, rövid bólintás. Igen, a „helyzetfüggő” egy rendkívül jó válasz erre a kérdésre. A folytatás viszont... a jókedvű, de határozottan őszinte mosoly mintha levakarhatatlanul ülne a szöszi ajkain ahogy hallgatja Fabrice válaszát, s a pontosításon fel is nevet. Dehát... ha egyszer módjával akkor módjával. Már ez is jóval nagyobb elismerés, mint amit a szöszke sokakból első nekifutásra ki tud váltani. Megvárja míg befejezi a gondolatot a fiú, Lily tekintete pedig az övét keresi. Némán ül még pár pillanatig, majd a tányérját visszarakja az asztalra, s előre dőlve hajol a fiú felé. Lazán fordul át törökülésből a térdeire, majd még előrébb mozdulva támaszkodik meg két kézzel Fabrice combjain.
– Én is téged. – jelenti ki lelkesen vigyorogva, majd egy alig szünet után leküzdi a köztük húzódó maradék távolságot s még előrébb hajolva nyom egy puszit a fiú arcára. Pimasz mosollyal húzódik visszább míg újra nem tud Fabrice szemeibe nézni. – Persze csak módjával. – szélesedik a vigyora, s visszagördülve törökülésbe engedi el a fiú lábait, nyúl a tányérjáért s harap egyet a pizzájából. Mindezt persze csak ha Fabricenak nem volt semmi ellenvetése ellene.
– Maradhatna nálad a rajz egyelőre? A mappában talán egy fokkal biztosabb helyen van. Félek, hogy az én táskámban összegyűrődne. – folytatja aztán lazán majszolva a már bőven kihűlt pizzáját, mintha mi sem történt volna.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Kedd Júl. 21, 2015 11:17 pm

Lily és Fabrice
A
kacajt hallva Fabrice Lilyre kacsint, hogy érezze a kislány a figyelmet, no és a törődést! Újra a kezébe venné a tányért, s nekilátna – ha minden igaz – az utolsó szelet pizzájának, de a szöszke másképp akarja. Őmárkisága elégedetten mosolyog, s hagyja, hogy Lily közelebb kússzon hozzá, s amennyire teheti, óvatosan előrébb dől, s arcát a lány arcának simítja.
– Nyilvánvaló… – néz a lány szemeibe, s hangja egy cseppet megremeg. Nem bizonytalanságból, sem szendeségből, sokkal inkább az enyhe izgalomtól. Azonmód meg is fogadja, hogy jobb lesz a kis szöszikével vigyázni, így gyorsan visszaapplikálja a képére a leolvadófélben lévő önelégült mosolyt, s befejezi a mondatot. – Máshogy nem is érdemes. Ebben biztos lehetsz.
Közben kezei Lily kacsóira csúsznak, s meg is állapodnak rajtuk, feltéve, hogy a lányzó nem emel kifogást ez ellen, majd lazán engedi felemelkedni a szöszi kezeit a lábáról, s a balt elengedi, a jobbra pedig könnyű csókot lehel, s visszaadja azt is a gazdájának.
A kérdést hallva lazán bólint kettőt. Ez ugyanis azt jelenti, hogy Lily még találkozni akar vele.
Ezazzzz!
– Persze… a napokban beugrasz érte, addig kerítek neki egy mappát… vagy egy rajzlaptartó cuccot… nem jut eszembe a neve angolul… – jön némi vigyor, az az elnézéskérő fajta, s követve Lily példáját, ez után nyúl a jól megérdemelt pizzájáért.  – 90 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 26
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Szomb. Aug. 08, 2015 2:54 pm

Érzi ahogy Fabrice bőre az arcához simul, s talán egy egészen kicsit ő is tovább húzza azt a puszit, mint ahogy eredetileg tervezte.
Pimasz mosoly az ajkain, s röviden vigyorodik el a fiú szavaira.
– Noss...... te már csak tudod. – feleli, majd tekintete kíváncsian siklik le a kezeire...  a kezeikre, s mintegy próbaképp emeli fel Fabrice combjairól, s húzódna vissza és... valahogy meg sem lepi igazán, hogy elsőre csak az egyik kezét kapja vissza.
– Látom nem csak a táncok ragadtak meg a 17. századból. – jegyzi meg mosolyogva, s lágyan, mintegy mellékesen simít végig a fiú ujjain ahogy visszahúzza a kezét.
Lábait maga alá húzva fészkelődik el újra a kanapé végében s lát neki bemajszolni a pizzája maradékát. Röviden bólint az újabb randira, de pár falat erejéig még nem szólal meg.
– Rendicsek. Csütörtökön ráérsz? Akkor terveztem jönni legközelebb illetve..... ha lehetne még módosítani... talán inkább ne a rajzra vésd fel a számodat. Persze csak ha meg is akarjuk találni egymást. – mosolyog lelkesen, de nem vadássza elő a telefonját. Még nem. Láthatóan Fabrice sem igyekszik tíz körömmel kaparni a szöszkeség közeléből, így egy számcsere bőven ráér ha végre kivégezték a pizzáik maradékát.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Vas. Aug. 09, 2015 9:05 pm

Lily és Fabrice
Ö
nelégültté válik Fabrice mosolya. Hogy a dicsérő szavakra-e, vagy arra, ahogy a szöszke lány végighúzza az ujjait a kezén, azt nehéz volna megmondani. Mindegyik kellemes…
– Ha Te azt tudnád… – mondja enyhe rezignált felhanggal, de ennyi elég a múltból. Őmárkisága jelenleg sokkal inkább kedveli a jelent, no meg a biztosan bekövetkező jövőt. Mégsem vágja rá egyből, hogy a csütörtök megfelelő…
– Hogyne akarnánk? – s folytatja a pizza eltüntetését, s két falat között előveszi a mobilját és visszaadja a szöszinek. – Pusztán azért, mert már olyan jól ismeritek egymást. Írd be a számod, señorita, és csörgesd meg magad, por favor. Mert nagyon valószínű, hogy csütörtök estefelé ráérek… úgy mint most?– 92 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 26
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Vas. Aug. 09, 2015 11:19 pm

Egy kíváncsi pillantás, de Fabrice láthatóan nem óhajtja tovább részletezni  kérdést. Mégis.... valahogy érdekelné a szöszkét ez a 17. századi..... akármicsoda, de van egy olyan sanda gyanúja, hogy lesz még ideje és lehetősége kideríteni a dolgot. Más egyebek mellett természetesen.
Visszarakja a pizzát a tányérra, s szabad kezével nyúl a telefon után.
– Hmmm. Saccperkábé.... igen. De még pontosítunk addig. – kacsint a fiúra, majd pimaszul sandít le a kezében tartott telefonra. – Hogyhogy újra visszakapom? Most már nem is félted azokat az emlegetett aktokat, por favor? – ismétli Fabrice szavait, s annyit még ő is tud, hogy marhára nem illenek ide, de mégis tetszik neki így. A pimasz mosoly sem olvas le ajkairól ahogy látványosan feloldja a készüléken a képernyőzárat. No nem mintha nagyon bele akarna mászni Fabrice fotói vagy privát levelezései közé.... igazából eszébe sem jutna a dolog épp csak... egészen élvezetes húzni ennek a fiúnak az agyát.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Csüt. Aug. 13, 2015 11:52 pm

Lily és Fabrice
P
izzafalattal teli szájjal ugyan nehéz mosolyogni, de azért Őmárkisága megpróbálja, s hármat-négyet bólint hevesen, hogy jah!, már a pontosításra, a következő mondat azonban érdemel némi verbális reakciót is, de a fiú először is lenyeli az aktuális falatot.
– Ha meg akarjuk találni egymást, akkor ugyan mégis miért félteném őket? – dől kicsit előre, de azért annyira nem, hogy belefeküdjön a tányérjába.
Tulajdonképpen roppant büszke magára, de azt hirtelen nem tudná megmondani, hogy miért. Ugyanakkor árgus szemekkel figyeli a szöszit, de csak a hecc kedvéért, s nem a telefon miatt. Végtére is a lány ötlete volt ez az egész táncolósdi, illetve most a csütörtöki randi, amit jó szokásához híven a srác most sem kombinál túl. Sőt! Ez a minimum!– 94 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 26
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Vas. Aug. 16, 2015 2:28 am

Mosolya alig szélesedik, mikor Fabrice közelebb dől hozzá, a szöszke viszont marad szépen a helyén, ahogy látványosan pötyörészi tovább a telefont. A tárcsázóban már ott virít a száma, de csak nem nyom rá a hívásra. Még nem.
– Nem gondolod, hogy egy egészen csöppet túlbecsülöd a képességeidet, drága? – tartja fogva a fiú tekintetét, ahogy lassan egy finom ragadozómosoly szélesedik az ajkain. – Vagy úgy tervezted esetleg, hogy egy szál ádámkosztümben fogsz fogadni csütörtökön? – tesz rá még egy lapáttal arra a nem is túl burkolt incselkedésre, s lopva pillant le Fabrice nemesebbik részei irányába. Rövid szünet, s ha reagálna valamit a fiú azt még természetesen megvárja, s csak ezután nyom rá a tárcsázásra, csak hogy a zsebében felcsendülhessen a Rockstar első pár másodperce.
– Megvagy. – jelenti ki ahogy megszakítja a hívást, s visszanyújtja a készüléket a fiúnak. – Mentsd el ahogy tetszik.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Vas. Aug. 16, 2015 10:36 pm

Lily és Fabrice
A
z első kérdést hallva részben beszippantja alsó ajkát, s lassan oldalra dönti a fejét, mintha a kérdést sem értené… pontosabban érti ő, de éppen értelmezni nem képes.
Túlbecsülni magát?
– Nonszensz!
Pontosan tudja, hol a helye, s ő pontosan oda becsüli magát.
A következő kérdést hallva csak azért nem könyököl egészen előre, mert tudja, hogy van az ölében a pizzás tányér, ámbár határozottan hízelgőnek találja, hogy Lily a lényeg felé tekintget. Azonban a márkinak ahhoz momentán még egy kicsit több kell, hogy a lelkesedése látványosan is beinduljon. Azért enyhén elfészkelődik megmozdítva a csípőjét, majd a tányért az asztalra teszi, s közelebb kúszik a lányhoz.
– Nem terveztem semmit… – egy darabig a lány szemeit nézi, majd lassan fordul a telefon felé, röviden elpittyeg rajta, míg a számhoz egy nevet kapcsolva ment. Ezt követően előrehajol, s amennyiben Lily nem hárít a művelet elé akadályt, ezúttal ő nyom puszit a szöszi arcára, egészen közel a szája sarkához, s amennyiben a szöszi nem löki el, alig visszahúzódva tőle folytatja… pontosabban befejezi: – De elég nagy őrültség, szóval… tetszik…– 96 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 26
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Vas. Aug. 16, 2015 11:35 pm

Figyeli Fabrice arcát, s meg kell állapítania, hogy kimondottan helyes a srác. Valahogy még az a szériatartozékként magával cipelt minimum 20 kiló önbizalomtöbblet is hihetetlenül jól áll neki. Széles vigyorra húzódnak ajkai a válsz hallatán. Hát persze.
Fogalma sincs mire készül a fiú, de leereszti ő is az ölébe a tányért, majd lepillant a telefon kijelzőjére, s röviden megfordul a fejében, hogy vajon milyen néven is kerül majd be az ő telefonkönyvébe Fabrice. A legtöbb ismerőse keresztnéven vagy becenéven plusz valami ismertető - tánccsoport, klub, ismerős ismerőse - alapján szerepel nála, de ez a srác egész jó úton jár afelé, hogy akár csak a neve alapján is megjegyezze őt a szöszi.
– Kár. – jegyzi meg automatikusan egy nem is kicsit pimasz mosoly kíséretében, s automatikusan emeli szabad kezét. Ujjai alig érezhetően állapodnak meg Fabrice oldalán ahol kényelmesen eléri, s esze ágában sincs ellökni őt magától. A puszira..... szemeit lehunyva szélesedik tovább a mosolya, s csak egy apró fáziskéséssel kap levegő után, hogy aztán lassan engedje útjára a tüdejében rekedt oxigént.
– Örülök, hogy tetszik. – jegyzi meg nevetve, s lassan újra kinyitja a szemeit. És hogy lebukott? Annyi baj legyen. Egy ilyen apróság igazán nem fogja megzavarni Lilyt. – Gondolj csak bele mennyi lánynak okoznál vele egy igazán feledhetetlen estét. – cirógatja apró körökben Fabrice oldalát. Már ha még mindig nem húzódott hátrább a fiú. – Igazán kár, hogy nem mered megcsinálni. – toldja meg mintegy mellékesen egy nyílt provokációval, s tekintete kihívóan kapcsolódik össze a fiúéval.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Hétf. Aug. 17, 2015 8:55 pm

Lily és Fabrice
H
alkan elnevetgél a szöszi kijelentését hallva. Lehelete súrolja a lány bőrét, mert Őmárkisága messze nem hajlandó visszavonulni. Vesz egy mély levegőt, majd kifújja, miközben ajkai egészen közel kerülnek a lány füléhez. Mégsem akar azonnal megszólalni. Lily cirógatására lassan simítja arcát a lány arcának, s jobb kezét a lány bal combján át a derekára csúsztatja.
– Édes vagy…! – mondja minden irónia nélkül, s megcsókolja a lány állkapcsát a fülcimpája közvetlen közelében. – …ezért Neked szinte bármit…
Aztán ravasz mosollyal csak annyira húzódik vissza a szöszitől, hogy egyenesen a szemeibe tudjon nézni, miközben szabad kezével megcirógatja a lány arcát… nyakát… és újra az arcát…
(Feltéve, hogy nem ütközik akadályba.)
– …szinte bármit meg merek csinálni… – azzal szájon csókolja Lilyt, s amennyiben nem kap egy Istentelenül nagy pofont, avagy bármilyen más elutasítást a következő pillanatban, akkor tíz-tizenöt felgyorsult szívdobbanást követően elválik a lány ajkaitól, hogy még azt kinyögje: – …de tényleg várni akarsz csütörtökig?– 98 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lily Claire Demian

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 26
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 403
◮ join date : 2014. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Hétf. Aug. 17, 2015 10:57 pm

Apró borzongás fut végig rajta ahogy Fabrice ügyködik. Jóleső, kicsit csikis, nem kicsit izgató érintések, s végre Lily is elengedi a tányért, amit eddig szorongatott. Had boruljon csak, ha borulni akar. Részletkérdés. Tenyere végigsimít a fiú lábán, s lágyan, de jól érezhetően állapodnak meg ujjai a combja tövénél.
A szavak kellemesen karcolgatják az egóját, incselkedve nyalintanak végig rajta, s igen.... kimondottan tetszenek neki még akkor is, ha túl édesek és túl tökéletesek is a szöszke ízlésének. Eszében sincs eltolni magától a fiút, arcát az arcához simítja, alsó ajkát beharapva hagyja.... élvezi a puszit és a cirógatást. Mégsem hisz a játékosan csábító hazugságban, hogy csak neki szólnának a bókok.... Túl ügyes.. túl hibátlan a fiú ahhoz, hogy egy pillanatig is komolyan vegye őt Lily. De most nem is ez a lényeg.
Kimondottan tetszik neki Fabrice tekintete, s igazán meg sem lepődik, mikor a fiú megcsókolja. Tiltakozni? Baromság volna. Hasonló elszántsággal csókol vissza, s ujjai is szorosabban simítanak végig a fiú oldalán önkéntelenül is megemelve kissé a pólója anyagát. Szíve fokozott ütemre kapcsol, s kissé zihálva szakad ki a csókból mikor Fabrice hátrább húzódik tőle.
– Talán. – feleli reményei szerint nem túl remegő hangon. Egy határozott igentől már bőven tovább jutottak, egy nem pedig viszonylag szánalmasan venné ki magát az adott szituációban. Mégis.... van ami egy kellemes ágytornánál most jobban izgatja a lány fantáziáját, ráadásul.... annyira közel sem elkeseredett, hogy az első adandó alakalomra ráharapjon.
– Térjünk vissza rá tánc után. – vigyorodik el, ahogy közelebb hajolva egy rövid csókot nyom még Fabrice ajkaira. Legalábbis tervei szerint rövidet, de ha a fiú ezt is elnyújtaná az ellen sem tiltakozna a szöszke.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   Kedd Aug. 18, 2015 10:50 am

Lily és Fabrice
É
rzékeli a lány megborzongását, s keze, mely eddig Lily derekán pihent, szép lassan a gerincoszlopa fölé táncol. Mindez válasz arra, ahogy Lily Fabrice pólója alá talált. A csókból kibontakozott talánt jó indításnak tudja be. Szerencsére verbális választ nem várnak tőle. A hang megremegésére – ha ugyan valós volt – nem figyel, jobban leköti a lány puha közelsége, az illata… Ellenben úgy tűnik, hogy ezt a táncos témát még mindig komolyan gondolja a szöszke…
Ezek után?! Hmmm…
Őmárkisága nem ellenkezik, sem a téma, sem az újabb csók ellen, miközben ujjai lassan elindulnak felfelé, hogy lágyan végigzongorázzon a lány gerince mentén. Egyelőre csak a pólója fölött, míg a másik kezét időközben a szöszi combjára tévedt kacsójára kulcsolja. Azért egyelőre jó volna nem felébreszteni az alvó fenevadat! A hely, a helyzet maximum csak egy elő-előjátéknak jó, ugyanis túlzottan sok a zavaró körülmény. A kávézó alkalmazottai, s vendégei sem feltétlenül kultiválnának egy orruk előtt lezajló nemi aktust… valószínű a szöszi sem menne bele. És innen nem fogják ilyen ostobaság miatt kitiltani a srácot olyan aljasul, mint a UCC tanuló szobájából. Arról nem is beszélve, hogy a köztük lévő tányért már merőben belevágott a fiú ágyékába annyira, hogy Fabrice tudja, attól az edénytől itt és most meg kell szabadulni.
Mérsékelten heves, de mélyen átélt csókot szakít meg, s zavart mosollyal teszi a porcelánt az asztalra, majd hátrébb húzódva újra a támlának, karfának dől, s a támla felöli kezét hosszan ráfekteti a bútor peremére, s amennyiben a lehetősége nyílik rá, a szöszi felkarját/vállát is megcirógatja…
– Ebben az esetben halljuk, drágám! Mi az első tortúra? – s ujjai lazán dobolni kezdenek a támlán.– 100 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!TémanyitásTárgy: Re: Az egyetemi élet szépségei   

Vissza az elejére Go down
 

Az egyetemi élet szépségei

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

 Similar topics

-
» Az egyetemi élet szépségei

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Las Vegas :: Külváros-