HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 Tatiana and Dr. Wayne ~ Az a zűrös első nap ~

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you


Invité

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Tatiana and Dr. Wayne ~ Az a zűrös első nap ~   Kedd Dec. 30, 2014 12:56 am

Tatiana and Dr. Wayne- Kezdd a mellkas-kompressziót! - utasítja Dr. Clarke-t aki végső kétségbeesésében már nem tud mit csinálni csak a körmét rágni miközben figyeli az eseményeket.
- De....de...
- Nincs de, csináld amíg feltölt a gép - morran rá a srácra miközben némán szitkozódik. Pont most adja meg magát a defibrillátor, ez olyan logikus. Vissza az őskorba mi?
Végül pont abban a pillanatban hallani az ismerős sziszegő hangot, mikor már kezd lemondani nem csak a masináról, de a betegről is.
- Jól van! Tappancsokat rá! - végszóra sikerül rátenni a kis vezetőket, és máris sikerül kiütni a beteget aki második próbálkozásra jön vissza.
- Van pulzus! - rikkantja a nővér, Jason pedig már nyúl is az intubációs szerkentyűért, hogy levezesse a torkán a csövet.
- Hosszabb tapolcot adjatok!
Nagyjából húsz kemény percen át küzdöttek a beteg életéért, akin végül gégemetszést hajtott végre csak, hogy levegőhöz juttassa a tüdejét.
Most pedig jobb dolga sincs, mint mosakodni, és vidáman megállni a tanuló orvosok előtt, kik kíváncsian, vidáman isszák minden szavát. Fogalmuk sincs róla, hogy mi lesz később... mikor hajnalok hajnalán vagy éjjelek évadján csipognak, hogy menni kéne, mert nincs elég orvos, és még sorolhatnánk. A legrosszabb mégis az, mikor te látod el a legtöbb beteget, és nincs időd még arra se, hogy elmenj inni egy pohár vizet. Állva alszol és csak próbálsz életben maradni.
Tekintetét egyesével vezeti végig a fiatalokon, egyet-egyet jobban megnézve magának. Szinte már most megmondható róluk, hogy kiből lesz orvos, és akkor is, milyen. A szemüveg japán gyerek például biztos, hogy nefrológus lesz. A többi már más kérdés.
- Dr. Jason Wayne vagyok, traumatológus, osztály vezető. Jelenleg én felelek a sürgősségiért, szóval lesznek szívesek nem levágni semmijüket és nem megölni a betegeinket. Itt az a cél, hogy meggyógyítsuk, kezeljük őket mintsem a túlvilágra száműzni őket, hisz erre is volt már precedens.
Meglepő számára viszont az, hogy kifejezetten sok a lány. A vérnyomása viszont akkor esik le, mikor egy ismerős arcot pillant meg a kisebb tömegben. Torkát köszörülve rázza meg a fejét miközben fellapozza a papírokat amit a kezébe nyomtak.
~ Tatiana....~


A hozzászólást Dr. Jason D. Wayne összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Ápr. 17, 2015 10:54 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Tatiana Perla Dragomir

Egeret ide és lenyílik!


◮ tartózkodási hely : USA, LV
◮ hozzászólások száma : 19
◮ join date : 2014. Dec. 23.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tatiana and Dr. Wayne ~ Az a zűrös első nap ~   Kedd Dec. 30, 2014 10:59 am


Jason && Tatiana


K ésésben van, mindig elkésik minden honnan, ez már a skót fővárosban is így volt, meg volt az oka annak, hogy nem akart elmenni a barátaival, elvégre ma van az első napja dokiként… vagyis rezidensként a kórházban, és ő valószínűleg másnaposan fog beszambázni, milyen ironikus….
A telefonja eszeveszetten csörög miközben próbálja magára rángatni fekete kosztümszoknyáját a combfixeire.  Felveszi, majd kihangosítja, Evelyn ideges hangja hallatszik a hangszórón át, pedig semmi oka rá, legfőképpen mert ő nem másnapos, mert ő már ott van a kórházban.
-Tatiana mégis hol a fenébe vagy megint? Már tíz perce itt kellene lenned…- hangja egyre aggódóbbá válik, amit ilyen korán és ilyen állapotban egyszerűen képtelen elviselni, ezért hát… vesz egy mély levegőt, mielőtt elküldené melegebb éghajlatra, képes lenne rá, hangulatingadozásaitól még ő maga is megkergül, nem hogy más valaki.
-Eve… figyelj, ne aggodalmaskodj már, mert én is ideges leszek, tudom kicsit elkéstem, de még időben oda érek az orvosok mindig késnek, főleg a vénemberek, mire egyet pislog már ott mosolygok,- nyögi ki, ahogy felkapja  a földről az egyik magassarkúját és bele bujtatja lábait, csokoládé színű fürtjeibe bele túr kicsit, csapzott, de jobb, mintha elkezdené szárítgatni, nincsen túl sok ideje. Egy kis szájfényt és spirált helyez magára, felkapja a blézert, majd indul is lefelé a lépcsőn, időközben  a telefont kinyomta. Bevágja magát a taxiba, majd szusszan egyet mikor a kocsi hátsó ülésén nem sokára már a kórházban lesz, csak időben érjen oda, minden vágya az. Nem valami jó pont már az első nap elkésni, pláne másnaposan be menni, mi ebből a tanulság? Amikor másnap ilyen fontos dolgon kell megjelennie, akkor határozottan elkerüli a barátokat, hogy véletlenül se tudják elcsábítani ilyen dolgokra, mert ha valaki késik akkor az… arról megvannak az emberek véleménye.
[You must be registered and logged in to see this image.]

Nem mintha pénzzel nem tudná elintézni a dolgokat, apja orosz maffia egy vezető alakja, így lévén jól el vannak eresztve zöld hasúval, de ha a pénz nem segít akkor könnyűszerrel alkalmaz másféle eszközöket. Most is akart, csak a lány nem engedte…
Útközben megkapja a munkaruháját, bár ahhoz nincs elég ideje, hogy fel is tudja venni, így inkább a megbeszélésre…. vagy mi a francra rohan, cipője sarka hangosan koppan a padlón, épp időben érkezik meg, a doktor még csak most érkezik meg, mivel a tömeg mögött áll, francot se lát ki, így legalább észrevétlen marad, csak amikor meghall egy bizonyos hangot és egy bizonyos nevet kíváncsivá válik…. nagyon kíváncsivá, rossz érzés kezd elhatalmasodni rajta. Nagy nehezen az elsők közé gyurakodik, ahol elkerekednek szemei, barátnője, épp hogy csak el tudja kapni, mert isten bizony elájult volna. Jól ismerte azt az arcot, azt a kezet, az ajkait, tegnap éjszaka volt ideje felfedezni, összefeküdt…. a kijével is(?) tanárával, főnökével… olyasmivel, ismét, ezentúl véletlenül, ha valaki megneszelné már ezért rúgnák ki a suliból… ismételten. Úgy tűnik nagyon el van foglalva a kezében lévő papírokkal, ezért észrevétlenül húzódik hátra…. valahogy el kell kerülnie, nem találkozhatnak… körülbelül soha napján.

• 1104 word •Remélem tetszik.•
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Invité

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Tatiana and Dr. Wayne ~ Az a zűrös első nap ~   Kedd Dec. 30, 2014 11:45 am

Tatiana and Dr. WayneA feje valahol a tarkója és a halántéka sugarában megállás nélkül sajog, mintha mini emberkék aszfaltvésőgéppel ugrálnának a koponyáján, vagy éppen abban benne. Látómezeje valamivel kisebb fokban záródik, mint amennyi alapból, s köszönhető mind ez a tegnap éjszakának. Nem sűrűn iszik, s ez meg is látszik rajta, hisz amennyire rosszul bírja a piát, annyira néz ki ő maga is rosszul. Arca sápadtabb a kelleténél ezzel kiemelve mélységesen fekete bogárszemeit, melyek most még kifürkészhetetlenebbnek hatnak, mint normális, józan napjain. Józan? Ja, hát igen kicsit másnaposnak számít és az a legnagyobb csoda, hogy nem gombolta félre az ingét, nem csomót kötött a nyakkendőjére, hanem ugyan olyan tökéletes mint ahogy azt a magazinok elején is látni szoktuk. Haja pedig jól fésült, noha hosszú, sötét tincsei némi rossz fiús külsőt kölcsönöznek neki. Ez alapján beillik bármilyen munkakörbe, legyen az barista, valamilyen cég vezetője, vagy épp kellemesebb vizekre evezve, még színésznek is elmenne. Egyedül a fehér orvosi köpeny és a kezében fogott papírok tömkelege az, ami ront az "összképen", és ez által nem lehet se színész, se cégvezető. Viszont osztályvezető annál inkább, így a tekintélye amit az ifjoncok szemében már azzal kivívott, hogy megjelent előttük, szinte biztos. Nem hiszi, hogy pont ők lesznek azok, akik semmibe veszik. Erre ott vannak a sebészek, elvégre örök ellentét dúl a mai napig egy sebész és sürgősségis között. Hogy ennek mi az oka, azt senki nem tudja.
Onnan lehet érezni leginkább, hogy nem teljesít teljesen maximumon, hogy a szokottnál is lelkesebben buknak ki belőle a szarkasztikus szavak. Nyugtatni kéne a szegény kis ifjoncokat, viszont ezzel ellentétben ő rögtön azzal kezd, hogy nem árt a betegeket életben tartani, ugyebár. És a gond csak az, hogy lesz még ennél rosszabb is...
... főként az után, hogy legrosszabb rémálmainak egyike válik valóra akkor, mikor megpillantja az ismerős arcot, s rögtön a nevét is a papíron. Jason nem az a fickó aki könnyen felejt, főleg nem olyan nőket akik valamilyen oknál fogva megfogták őt. És itt per pillanat nem a farkáról van szó. Egyszerűen van valami Tatianában, ami nem engedi, hogy elfelejtse az egy éjszakás kis numerát.
Viszont mit tesz Isten? Napról napra nyilvánvalóbbá teszi Jason számára, hogy nem illik idegeneket ágyba vinni, mivel ugyan csak hamar kiderül, hogy a későbbiekben még függeni fognak egymástól. Ennyi erővel viszont ha fiatal és szép nő vagy, de fogalmad sincs, hogy ki az apád mert az elhagyott gyerekkorodban, nehogy lefeküdj egy idősebb idegen férfivel, mert lehet, hogy ő az, aki húsz évvel ez előtt "megteremtett" téged. Az élet undorító és szemét.
Pont akkor pillant fel a papírról, mikor valaki karon ragadja a lányt, mielőtt felnyalja a padlót, s csak nagyon nehezen tudja elszakítani tőle a tekintetét.
- Azt a jóságos... - nyöszögi az orra alatt, le nem véve tekintetét Tatianat tartó másik lányról. Lesz még miről beszélniük az biztos...
- Akkor javaslom indulunk is el - hangja rekedtes, s csak akkor fordul el a lánytól, mikor ő maga úgy dönt, indulni kéne.
Az első megálló az öltözők részlege.
- Mindenki kap majd egy szekrényt azon az oldalon - mutat az üresen álló szekrények felé - amibe pakolhatja a kis motyóját. Könyveket, kabátokat, sztetoszkóp és a többi...  
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Tatiana Perla Dragomir

Egeret ide és lenyílik!


◮ tartózkodási hely : USA, LV
◮ hozzászólások száma : 19
◮ join date : 2014. Dec. 23.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tatiana and Dr. Wayne ~ Az a zűrös első nap ~   Vas. Ápr. 19, 2015 12:28 pm

Jason && Tatiana

[You must be registered and logged in to see this image.]


Az apja azért hozatta ide őt a skót városból, hogy ne keveredjen bajba úton, útfélen, vagyis igazából valószínűleg örülne annak, hogy a lányát kirúgnák innen. Hiszen hülyeségnek tartja ezt az egészet, hogy tanuljon, hogy orvos válhasson belőle. Ő túl egyszerűen fogja fel a világot, legalábbis úgy fogja fel, mint egy maffiózó, mert történetesen az. A hatalmas ház, az a rengeteg minden amit egész életében mind mocskos módon szerezte, nem is akar arra gondolni, hogy mennyi élet halálának az árán kaphat olyan luxust amiben él, amiben az felnőtt és amiből Skóciában járhatott iskolában… egészen mostanáig. Mire az apja közölte, hogy most már tolja haza a seggét, vagyis most már haza Vegasba. Valószínűleg nem tetszett neki az amit utoljára elkövetett, hiszen miután meghalt az anyja, mindent elkövetett, csak hogy bosszantani tudja drága édesapját. De akkor telt be nála a pohár, amikor is pár héttel ezelőtt telefonon felhívta és közölte, hogy azt a hülye tyúkot, akit amúgy kerülgetett, és nem mellesleg vele egykorú, nos feleségül veszi. Tatiana hiába próbálta elmagyarázni neki, hogy a csaj csak a pénzére menne, hogy egyáltalán nem kellene ilyenre adnia, mert ezek mindig ilyenek. Apja viszont nem lát rózsaszín ködtől ami a fejére telepedet. Nos tudta, hogy ezt nem hagyhatja szó nélkül, mivelhogy anyja nem is olyan régen hunyt el. Véletlen forrásból tudta, hogy a szerencse fura fintoraként hál istennek az egyik tanára történetesen a csajszi legjobb barátja. Pont az egyetem egyik legmenőbb arcával randizhatott volna, de gondolkodás nélkül ejtette a hapsit, majd valami csábos göncbe bújva, karöltve egy méreg drága, jóféle alkohollal baktatott át hozzá. Addig mosolygott, rázta formás hátsóját, hogy végül egymás karjaiban kötöttek ki. De nem ez volt az édes pillanat amikor a bosszú méz ízét érezhette dús ajkai között, ó nem, az a pillanat akkor jött el amikor az apja hazaparancsolta, majd belépve házuk ajtaján azonnal a bige arcába nyomta a kis felvételt ami ékes bizonyítéka volt annak hogyan keseríti meg majd az életét és ez még csak a kezdett. Az a pillanat ami a nő arcára volt írva, nos felért egy igazán heves, vad éjszakával is, ha van egy csöppnyi esze is, bár ebben azért kételkedik, de ha mégis akad valami a szőke hajzuhatag alatt, akkor nyilván tisztában van, hogy ez csak a háború kezdete, nem csupán a csata megnyerése volt. Hadüzenet, ami azt jelenti, hogy nem fog hagyni neki egy perc nyugtot sem, és habár sosem volt anyagias ember, és rosszul van még a gondolatától is hogy hogyan, miképpen halmozhatta fel édesapja a tömérdek vagyonukat, de azt nem hagyja, hogy az a pénzéhes ribanc megkaparintsa. A rosszullét kerülgette, ha barátnője nem kapja el, akkor valószínűleg felnyalja a padlót, igazán fantasztikus bemutatkozó lenne.
-El kell tűnnöm azonnal,- súgja neki megsemmisülten, miközben elefántcsontszínben játszó arca még fehérebb lesz, talán még a falaknál is.
-Mégis mi bajod lett Tati…- kezdi értetlenül a lány, de Tatiana belé fojtja a szó egyetlen szóval,-tegnap eset… nos meglátogattam az ágyát,- böki ki, hogy csak ő hallhassa. Idő közben a doktor elindul az öltözők felé, és barátnője szó szerint rángatja, hogy menjen ő is, majd hátul maradnak, alacsony természetének köszönhetően nehezen ehet észrevenni.
-Mintha mi nem tudnánk mire való egy szekrény vagy hogyan kellene használni, nem térhetnénk inkább a lényegre?- próbálja visszafogni magát, de nem bír lakatot tenni ajkaira, így szarkasztikus hangja felcsendül egyenesen a doktor úrnak célozva szavait.


[You must be registered and logged in to see this link.]A hozzászólást Tatiana Perla Dragomir összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 20, 2015 7:39 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Invité

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Tatiana and Dr. Wayne ~ Az a zűrös első nap ~   Vas. Ápr. 19, 2015 1:08 pm

Tatiana and Dr. WayneA tegnap este szó szerint pofán csapta. Nem bír magával, nem bír az idegeivel, de legfőképp a gondolataival. Mind ahányszor eszébe jut a lány akinek gyakorlatilag az egész életét kitálalta, legszívesebben elvonulna, hogy újra megtalálja és megbeszélhessen vele egy-két dolgot. Kusza gondolatok tömkelege lassan de biztosan teljesen elfogják őt emészteni, s nem mindig jó értelemben. Sokat szokott egy bizonyos dolgon rágódni, és az a gond, hogy túlságosan sokáig.
Tegnap teljesen kiment a fejéből, hogy ma jönnek hozzá az ifjú rezidensek, akiknek ő lesz a tanára és ezzel együtt a főnöke is. Ő fogja őket értékelni, bent tartani a kórházban vagy elküldeni, ha rossz fát tesznek a tűzre vagy ha élettel kell fizetni a taníttatásuk miatt.
Talán ez a fajta zsibbadtság, a kétségbeesés, hogy nem tudja koordinálni a mozdulatait, helyezi előtérbe meglepettségét, amit kimutat valószínűleg a legtöbb diáknak is, mikor meglátja a tegnap estéről ismerős nőszemélyt. Többen is abba az irányba fordulnak, ahova világos tekintete figyel, s úgy súgnak össze a hölgyemények a háta mögött, mintha legalábbis valami pletykára lennének felkészülve. Sokan mondták már neki, hogy vigyázni kell a rezidensekkel, mert ha nem akarnak megölni, akkor biztos ágyba kívánnak. A gond csak az, hogy ő saját testén tapasztalhatja ezt a fajta veszélyt. Nem gondolta volna a lányról, hogy orvosira jár, hogy ő lesz a rezidense. Ahhoz pedig, hogy rájöjjön nem volt szüksége többre, mint nyolc órára. Egy küszködés az ember élete.
Nagy megkönnyebbülés viszont számára, hogy Tatiana sincs másként, legalábbis ami a meglepettségét illeti. Ő is legalább annyira ki van akadna, mint Jason, a gond csak az ,hogy míg a férfi magában morog és szívja a saját fogát, míg a lánynak ott van a barátnője, aki segíti.  
Minek után sikerül valamelyest magához térnie, rögtön elindítja a csekély létszámú csapatot. Ő sokszor húsz-harminc személyre számít mikor azt mondják neki, hogy "holnap jön a rezidens hadsereg", erre tizenhárman jöttek, bár még most is úgy látja, hogy sok időt fog eltölteni a mosdóban, hogy felfrissítse magát néhány csepp hideg vízzel.
Azon viszont kétség kívül meglepődik, amit Tatiana hozzá fűz mondandójához. Egy pillanatra csak értetlenül, teljesen rideg tekintettel figyeli az arcát, míg a többi diák is az említett lány felé fordul, végül aztán pimaszul elmosolyodik a főorvos.
- Persze, de az is lényeges, hogy ez a szekrény más mint az otthoni szekrény. Nem kotonok halmát, és tangabugyit tárolunk benne megfűszerezve néhány szex játékkal - hangja csattan, s kifejezetten szigorúnak hat tőle, mivel mély, öblös, reszelős hangnak örvendhet. Ezzel a megjegyzéssel amúgy a tegnapi estére akar utalni. Lehet, hogy mindketten hibáztak azzal, hogy nem mondták meg, mivel foglalkoznak. De ki gondolta, hogy ebben a nagy városban megint találkozni fognak és ilyen módon? Valószínűleg senki.
- Szóval maradjunk annyiban kisasszony, hogy ez is épp olyan lényeges, mint az, hogy napi tizennégy, tizenhat órákat fogtok idebent görnyedni, és lesz elég időtök, hogy törölgessétek a vénemberek szaros seggét, vagy kicseréljétek a hugyos ágyneműiket - lehet, hogy undorító az amit mond, ennek ellenére van valami viccesre vett figura is a hangjában. Viszont kiérződik mondandójából, hogy leginkább Tatianának szán mindent, mint sem a többieknek. Ha a lány úgy válaszolt és kérdezett ahogy, akkor Jason is így fog tenni.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Tatiana Perla Dragomir

Egeret ide és lenyílik!


◮ tartózkodási hely : USA, LV
◮ hozzászólások száma : 19
◮ join date : 2014. Dec. 23.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tatiana and Dr. Wayne ~ Az a zűrös első nap ~   Hétf. Ápr. 20, 2015 7:43 pm

Jason && Tatiana

[You must be registered and logged in to see this image.]


Tatiana lehet ebből az alkalomból, ezúttal már tanul néhány leckét, legalábbis azt az egyet biztosan, hogy jóképű, nyakigláb, nefelejcskék színű íriszekkel rendelkező férfiakkal ne kezdjen el iszogatni. Vagy ha mégis elkezd akkor ne nagyon egyedül ismerős, barátnő, olyan személy jelenlétén kívül aki nem veri fejbe amikor végül jól berúgva, nem  tudva hogy mit tesz sétál fel hozzá, hogy közelebbi barátságot ápoljon a francia ágyával. Nem volt éppen egy okos dolog,- gondolja cinikusan. Nem mintha bánná, mármint a ma reggelt igen, de az éjszakát nem. Csinált már őrült dolgokat, igaz nem szokott fűvel-fával összefeküdni, az egy kezén megtudná számolni hogy hány pasival volt már dolga. Sőt még komoly kapcsolattal is büszkélkedhet, igaz másfél évről van szó, még az egyetem előtt, utolsó éves gimnazista korában történt a dolog. Egy cuki srác volt az, indigókék szemekkel, érzékien telt ajkakkal, és baromi jó mellizmokkal, viszont nem tudta sokáig élvezni a dolgot, mert apja bekavart, és elüldözte maga mellől. Mondjuk lehet sok köze volt ahhoz, hogy a végtelenül porcukormókus fiúnak a szülei a rendőrségen igen fontos pozíciót töltöttek be. Miután a lány makacs módon azt merte mondani, hogy bocs de nem ez az én életem, hát a tetejében még szépen lassan meg is fenyegette, hogy ha nem szakít vele, akkor a mélyhűtőjükbe fogja bepakolni darabokra. Azóta nagyon nem merészelt komoly dologban gondolkodni, mondjuk akik tudják mi a helyzet azok sem merne úgy közeledni, ha nagyon szüksége lenne a szexre akkor van egy barátja amolyan legjobb -féle, ő is dokinak készül, és ebben a kórházban dolgozik, csak másik osztályon, talán a sebészeten. Kölcsönösen szokták kielégíteni egymást, ha úgy van, így senkinek sem kell meghalnia, és mindenki tökéletesen meg van elégedve tökéletesen boldog. Nem is tudja, hogy tegnap mi történt vele, talán a fickó lehengerlő stílusa, pimasz modora az ami megfogta, és lehet, hogy ennek köszönhetően mesélt apjáról, az addigi életéről, pont a leglényegesebbet kihagyva: hogy egy napon orvos és nem maffiavezér akar majd lenni, de ahogy látjuk a hapsi is elfelejtett két menet között arról az apró momentumról beszámolni, hogy osztályvezető orvos. A sors különös fintora, sikerült megdugatnia magát a főnökével, a tanárával… és még csak nem is tudta hogy milyen bűnt követ el. Tatiana rossz, nagyon rossz kislány. Kár, hogy sosem képes igazán felnőni, különben nyilván már a tegnap estéből is tanulna és lakatot tudna tenni húsos ajkaira. De mivel láthatóan ez nem így van, hagyja, hogy a szavak elhagyják ajkait, azelőtt mielőtt megbánhatná őket,vagy vissza vonhatná, nem mintha megtenné, mert egyértelműen nem.
Ahogy megszólal, a kis tömeg ketté válik, így egyenesen farkasszemet nézhet a doktorral, pillantása a szájára siklik, eszébe jutva, hogy mit is művelt vele tegnap és hogyan. Az emlék hatására barackvirágszínű pír lepi el arcát, szemtelenségét hallva felvonja a figyelmét.
-Miért, valaki megtiltja, hogy gumit és vibrátort tartsak itt? A szekrény mindegy hol van, ugyan azt a cél szolgálja gondolom,- vágja rá pimasz hangon miközben nyíltan a szemébe néz, tudja jól, hogy mire is célozgat ezért tovább folytatja, mielőtt még befoghatná.
-Az olyan férfiak mellett nem is árt, akik nem tudják a nőknek megmutatni az ágyban, hogy igazi férfiak, már ha a doktor úr érti, hogy mire célzok, mellesleg van egy cuki rózsaszín vibrim, kölcsönadom ha kéri, szívesen, és a húgyos ágyneműk cserélgetése a kedvenc időtöltésem,- vágja oda neki szemtelen módon, ahogy keményen végig pillant rajta, a többiek hangosan elkezdenek röhögni.


[You must be registered and logged in to see this link.]A hozzászólást Tatiana Perla Dragomir összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 20, 2015 10:03 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Invité

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Tatiana and Dr. Wayne ~ Az a zűrös első nap ~   Hétf. Ápr. 20, 2015 8:10 pm

Tatiana and Dr. WayneMár érti, hogy miért mondta neki reggel Peggy azt, hogy joban lenne, ha hazamenne. Első körben azért, mert egyáltalán nincsenek helyén az idegei. Alapjáraton egy olyan férfinek ismerhették meg az itt dolgozók, aki még a legnagyobb szidalmat, a legnagyobb vele szembe elkövetett vétséget és szó nélkül el tudja viselni. Hogy miért? Mert katona volt, aki nem picsoghatott semmi miatt. Nem verhette ki a hisztit mikor vizes volt az ágya a sátorba befolyó esővíz miatt. Nem ordibálhatott, ha további harminc, negyven másik pasi horkolt körülötte. Megtanulta, hogy kell tökéletesen  viselkedni, hogy kell fegyelmeznie magát valamint emlékeztetnie arra, hogy mikor jöhet el az a pillanat, mikor már mindent mindegynek érez. Amikor már felesleges szót emelni saját magáért, mikor már minden veszett fejsze nyele.
Számtalan idegesítő beteggel volt már gondja. Volt, aki egyszer meg is késelte, nem véletlen, hogy egy vesével él azóta is. Ennek ellenére mégse érezte úgy, hogy annak a férfinek halnia kellene. Hogy miért? Mert pszichiátriai esetről, egy beteg emberről van szó aki nem tudja, hogy mit kell csinálnia, akit belső hangok irányítanak s azok is a legrosszabbak. Egy olyan ember volt, aki nem bírja magát kontrollálni, főleg nem a haragját, a brutalitását.
Viszont most Tatiana pillanatok alatt úgy felk*rja az agyát, hogy már most attól tart, hogy gőzmozdonyként füstöl és visít a feje. Nem véletlen, hogy tőle nem sűrűn hallható szavakat használ egy olyan személlyel szemben, akit alapjáraton nem is ismerhetne.
Nem mérges a lányra. Legalábbis addig nem volt az, míg normálisan viselkedett. Ám ahogy nagy vidáman egyre csak tetézi a gondokat, legszívesebben kirángatná a helyiségből, ám nem akar erőszakos lenni főleg nem egy olyan éjszaka után, amit magukénak tudhatnak.
- Igen. Az igazgatóság és az egészségügy, biztonsági okok miatt, és mily meglepő, hogy kórházban egészségügyi okok miatt nem lehet hasonló játékszereket behozni az épületbe. Akinél aztán mégis találnak, jól a seggébe nyomják és szélnek eresztik, az meg nézhet ki a fejéből mint egy farba lőtt vad - közönyös, monoton hangja csupa unalomról árulkodik. Utálja, hogy ezeket a magától értetődő szabályokat is el kell ugatnia ennyi hülye kis csitrinek, akik minden egyes szava után elmosolyodnak, vagy elpirulnak.
A lány hozzáfűzni valóján elmosolyodik, s már ott tart, hogy nem reagál rá, elvégre felesleges lenne. Egyelőre az ő kezében van a lány sorsa, ha kell ki is dobathatja. Viszont a többiek hangos nevetésére felsóhajt.
- Donna, idejönnél egy kicsit? - inti magához az egyik nővért.
- Doktor úr?
- Mondd meg a nővéreknek és a takarítóknak, hogy ma mindenki hazamehet, találtam egy tökéletes takarító és szar kaparó brigádot - néz végig széles vigyorral a kis társaságon. Csak remélni tudja, hogy fogalmuk sincs mire vállalkoznak.
- Komolyan?
- Komolyan. Ezek a lelkes ifjoncok biztos várják már, hogy az áporodott szagú. több mázsás vagy ráncos, fekélyes és felfekvéses, háta közepéig felfosó, egyedül mozogni képtelen idős embereket ápolják. Remélem van erő azokban a muszklikban. Ja és akad pár csecsemő is azt hiszem... Szóval? Eligazítanád őket?
- Természetesen - ezzel már int is a fiatalságnak, hogy merre van az arra. Kelletlen morgások és sipákolások közepette de elindulnak, s ha Tatiana is tartja velük a lépést, menet közben elkapja a karát, és megállítja.
- De még előtte veled lenne egy kis beszédem... - néz le az apró lánykára.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Tatiana Perla Dragomir

Egeret ide és lenyílik!


◮ tartózkodási hely : USA, LV
◮ hozzászólások száma : 19
◮ join date : 2014. Dec. 23.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tatiana and Dr. Wayne ~ Az a zűrös első nap ~   Hétf. Ápr. 20, 2015 10:06 pm

Jason && Tatiana

[You must be registered and logged in to see this image.]


Nem is tudja hogyan mikor, de ez már kiskorában előjött, hogy orvos szeretne lenni, hogy embereket mentsen, talán apja hivatása miatt? Az emberek azt hiszik, hogy olyan vicces egy maffiózó lányának lenni, pedig egyáltalán nincs így. Először is kétes kinézetű emberek vesznek körül, folyton a nyomodban vannak. És hogy miért? Tatiana az egyetlen gyermeke az apjának nem is óhajtana többet, és ha nem is tűnik úgy de minden tettével a lányát akarja megvédeni, vagy bebiztosítani, hogy ha ő egyszer nem lesz, ami könnyen előfordulhat ilyen élet mellett, akkor neki ne legyenek gondjai sohasem. És habár a lelke mélyén Tatiana ezt tudja nagyon is jól, azért mégis folyton borsot tör az orra alá, mert rá akarja kényszeríteni az apja, hogy azt tegye amit nem akar, hogy a nyomdokaiba léphessen. De mégis ki az a hibbant, baromarcú ember akinek az a legnagyobb vágya, hogy drogkereskedésből, meg emberek gyilkolásából éljen? Na ugye, hogy nem túl sok ilyen létezik? Ő segíteni akar az embereken és nem pedig megölni őket, azért ez nem így működik. Apja viszont képtelen megérteni, hogy miért, és megfogadta lánya előtt hogy jobb lesz ha előbb utóbb végre felfogja, bele törődik akkor annál előbb kezdheti elsajátítani azt amit apja akar átadni neki, hogy kellőképpen felkészülhessen rá.
Egy apró izom megrándul a szája szélén ezzel is jelezve, hogy nehezen bírja vissza fogni nevetőgörcsét, vakító fehér fogai finoman alsó ajka dús húsába vájnak, látja a férfin, hogy két perc alatt felidegesítette, ez talán a bosszúja azért amiért elfelejtett arról az apró momentumról beszámolni, hogy mivel is keresi a napi kenyérre valót. Viszont azért csöppet sincs bűntudata amiért ő éppen ugyan ezt tette. Hiszen mégis ki az a bolond aki egy egy éjszakás kalandnak elmeséli az életét? Mármint rajta kívül, de ezen kívül nem hinném, hogy lenne még valaki. Ahh el van cseszve az egész helyzet úgy ahogy van.
-Szép kilátások,-morog a nem létező bajsza alatt újfent, mire barátnője bele kapaszkodva a kezébe súgja oda figyelmeztetőn, hogy jó lenne ha végre lakatot tenne orosz szájára, különben leshet és a végén tényleg kénytelen lesz apja nyomdokaiba lépni. Természetesen, tudja, hogy ezt nem akarja, ha valamihez hát ahhoz az álmához mindenképpen ragaszkodik, hogy orvos válhasson belőle egy nap. Csak egy kis empátiát kellene bele nevelni a fejébe, mert néha nagyon is nyers tud lenni. Édesapja természetét örökölte és ő még véletlenül sem szeretné megzabolázni ezt a heves természetét ami azt illeti Tatiana sem, és eddig is jól megbirkózott a nehéz helyzetekkel, mindig ki dumálta magát. Össze vont szemöldökkel hallgatja, hogy miként is óhajt bosszút állni a lány arcpirítóan szemtelensége miatt. Doktor bácsi, nagyon rossznak tetszik lenni, nem szép dolog a hatalmunkkal vissza élni. Úgy látszik Jason ezzel nincs tisztába, ha mocskosan kell játszani, hát a lány nem rest bemocskolni kezeit, ezt is apjától tanulta. Nem mintha nem ő kezdte volna az egészet, és még ebben a pillanatban sem marcangolja bűntudat vagy bármi más, egyszerűen csak a férfit tartja bűnősnek.
Már szólásra nyitná ajkait, mikor Anna rátapos a lábára és olyan szemekkel nézz rá, ami azt jelzi: ha egy árva szót is mersz szólni, esküszöm bele nyomom a fejed az egyik szaros lepedőbe, majd elindult volna a többiekkel, mikor egy kéz utána kap. Bőrébe áramütésként száguld végig a bizsergés, ez az a pillanat amit nem akart.
-Én izé, szerintem velük kéne tartanom…- jegyzi meg kelletlenül ahogy rápillant.


[You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Invité

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Tatiana and Dr. Wayne ~ Az a zűrös első nap ~   Kedd Ápr. 21, 2015 12:16 pm

Tatiana and Dr. WayneNem nevelni, sokkal inkább tanítani akarja az alá beosztott rezidenseket, akik az idők folyamában lassan de biztosan szét lesznek osztva. Minden részre fognak kerülni, a sebészetre, gyerek osztályra, idősökhöz és a babákhoz is. Látni fognak mindent és mindenkit, ezzel a későbbiekben tudni fogják, hogy hol szeretnének elhelyezkedni. Látott már olyat, aki minden áron sebész akart lenni mert az milyen menő, ennek ellenére mégis neurológus lett belőle. És ez a kettő bár valamilyen szinten összefügg egymással, elvégre sebészeti eseteket is szoktak neurológiára vinni, amennyiben a sebesült túl él egy lövést az agyba. Ennek ellenére mégis ég és föld a két irány.
Most is látja már, hogy ebből a tizennégy diákból hat biztos, hogy idő előtt elhagyja a kórházat. Van akiből ügyvéd lesz, van akiből egyszerű házi orvos, de olyan is aki inkább kis, csorgó nyálú kutyákat akar tenyészteni. Ketten biztos, hogy az újszülött osztályon fognak dolgozni, ketten pedig a sebészeten. Már csak az a kérdés, hogy ki lesz elég bátor és tettre kész ahhoz, hogy majd traumatológus legyen Jason szárnyai alatt.
Mióta ő a főorvos, azóta valamivel szigorúbbak is az elvárások. Nem lehet akárkiből orvos. Látnia kell az adott személyben a szenvedélyt a munka iránt, a tettre készséget, a határozottságot és az érzelmet. Mert érzelmek nélkül senki nem lesz orvos, akármennyire is ennek ellenkezőjét akarják az emberbe magyarázni.
Most viszont egyelőre egyetemista buta libákkal kell farkasszemet nézni, akik azt hiszik, hogy csak azért mert rezidensként ide kerültek, már most orvosok. Azt persze nem tudják, hogy az első évük szar kaparásból fog állni, vagy kisebb, egy-két öltéses sebek összevarrásából. A második évük lesz az, mikor már segédkezhetnek orvosok mellett, nem csak állhatnak mellettük és figyelhetnek miközben kérdéseket tesznek fel.
Kíváncsi arra, hogy ki lesz az aki mellette fog állni, aki segíteni fog neki majd a későbbi években. Vajon az a nagyszájú nőszemély lesz az, aki minden gond nélkül kezdi oltogatni őt a diákok előtt komolyabb veszély érzet nélkül? Pedig ha valamikor, akkor első nap jó benyomást kellene keltenie nem? Vagy tényleg úgy gondolja, hogy ez már a tegnapi napon megtörtént?
Látja Tatiana mellett álldogáló lányon, hogy nincs oda azért, amiért az első napjukat több mint tíz órás takarítással és ganéjozással kell eltöltenie.
- Még vissza fogjátok sírni azokat az időket, mikor a kutyaszart kellett összelapátolni a kertből - tudnak ám ezek a vén emberek rettenetesen undorító dolgokat művelni, szóval csak remélni tudja, hogy bírják majd gyomorral.
Mikor jókora tenyere elkapja a lány vékony karját ezzel megállítva, kérdő tekintettel les le rá megjegyzése hallatán.
- De előtte még tisztáznék egy-két dolgot. Tatiana, lehet, hogy a tegnapi nap most durván bekavart, viszont... most én vagyok a főnököd, a tanárod, te pedig a beosztottam és diákom. Hidd el, mindkettőnknek könnyebb lesz, ha oda figyelsz arra, hogy hogy beszélsz velem a társaid előtt. Már most sikeresen lebuktattál minket, ezzel ugye tisztában vagy? - hangjában van valami kelletlen él, miközben tekintete többször réved el ajkain, vagy dekoltázsán melyet tegnap számtalanszor becézgetett. Nagyot nyelve rázza meg a fejét.
- Nem gondoltam, hogy ma itt leszel - vallja be kétségbeesetten.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Tatiana Perla Dragomir

Egeret ide és lenyílik!


◮ tartózkodási hely : USA, LV
◮ hozzászólások száma : 19
◮ join date : 2014. Dec. 23.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tatiana and Dr. Wayne ~ Az a zűrös első nap ~   Kedd Ápr. 21, 2015 3:20 pm

Igazából csak az bánja, hogy nem volt idősebb, mert ha az lett volna akkor egyszer orvosként anyját meg menthette volna. Leginkább ez az oka annak, hogy orvos akart lenni. Rossz volt látni, hogy ő nem tehet semmit, végig kell néznie ahogy azt aki megszülte, kinek az életét köszönheti, egyszerűen végig kell néznie hogyan fogja ledönteni a beteg, a rák a szervezetét, és ő csak tehetetlen dühvel kellett végig néznie, nem csinálhatott semmit. De ha időben születik meg jó pár évvel ezelőtt, akkor lett volna ideje felkészülni. Bár erről az álmáról nem mondott le, csak… hát kicsit háttérbe szorult. Ebben a percben nem olyan fontos, minek ha az anyján nem tud már segíteni? Habár ez az a felfogás amit nem szabad követnie, anyja nem e szerint élt és neki sem szabad. Anyja azt szeretné ha egyszer híres kutatóorvos váljon belőle, ha segítene másokon úgy ahogy gyerekkorában megálmodta, nem pedig apja kétes hírű üzletébe szállna be. Mégis édesapja nagyon ragaszkodik hozzá, hiszen ő az egyetlen gyermeke és nem akarná amit oly nehezen oly sok munkával ért el ( bár lánya szerint azt nem annak nevezné, sosem értettek egyet ebben), hogy olyan kezekbe kerülne akiben nem bízna, nem akarja, hogy ne családi vállalkozás maradjon belőle. És azt sem akarja, hogy valami pipercköchöz menjen feleségül, olyat akar aki rátermett, aki majd tudja irányítani a sötét hírű üzleteit, segítve lányát. Ő már az egész életét eltervezte, kár, hogy a lánya ezt nem így gondolja, kár, hogy neki nincsenek ilyen vágyai. Na nem, ő biztos hogy nem fogja félelemben élni az életét, mert éppen mondjuk a rendőrség akár melyik pillanatban rátörhetik az ajtót és bilincset kattanthatnának a csuklójára. Hát ő aztán nem evett meszet, inkább tisztességesen tengeti a napjait, úgy hogy megment másokat nem pedig úgy hogy megöli őket, nem ő elhivatott az orvosi hivatásra, csak azt nem tudja, hogy merre is szeretne menni.
Elereszti a füle mellett a kutya ürülékre tett megjegyzést és inkább sietne a többiek után, mert eddig is elég kényes volt a helyzet, de valahogy úgy érzi, hogy még mindig nincs vége. És amikor a férfi a keze után kapva állítja meg, nos jól gondolta. Halk sóhajt ereszt ki ajkai közül, ez az egész el van cseszve nagyon, íriszei akaratlanul is a férfi ajkaira téved, amik eszébe juttatják a tegnap éjszakát, hogyan milyen hevesen csókol, milyen keményen markolássza a hátsóját… Megrázza a fejét, ez nagyon nem jó, ki kell vernie a fejéből az ilyen emlékeket, ez… ezt sehogyan sem lehet megoldani.
Próbálta lenyugtatni magát, hogy még véletlenül se csináljon újabb baklövést, viszont a doktor szavai újra felkorbácsolják a mérgét, dacosan rántja ki kezét a másikéból, kicsit vicces ahogy apró termetével fel kell pislognia rá, de ez nem akadályozza meg abban, hogy újra dühössé váljon, vagy pimasszá.
-Már megbocsájtson doktor úr,- direkt magázza, szavakba cseppnyi gúnyt csempészve ami igazából nem udvariasságról árulkodik, sokkal inkább az ellenkezőjéről.
-De nem tudom, hogyan kell bánni egy olyan főnökkel aki tegnap este felvitt az ágyába és megdugott, ja igen durván, enyhén szólva is. És ha nem tetszik, hogy itt vagyok, ha veszélyt jelentek a… „karrierjére” akkor rúgasson ki vagy rúgjon ki, nem fogom befogni csak azért a számat mert maga azt parancsolja,- hogy kellőképpen hangsúlyozza mondandóját egyik ujjával még jól meg is böködi izmos mellkasát.
-Mit nem mond, képzelje én sem, valahogy két menet között erről elfelejtett beszámolni,- fut végig rajta ridegen pillantása.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Invité

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Tatiana and Dr. Wayne ~ Az a zűrös első nap ~   Kedd Ápr. 21, 2015 3:39 pm

Tatiana and Dr. WayneFelesleges köröket fut azzal, hogy reméli, a tegnapi este elmúlik. Nem fog. Addig kísérteni fogja amíg látja a lány arcát, melyen jelen pillanatban sokkal több undort és háborodottságot vél felfedezni mint amennyi szenvedélyt előző éjjel. Nem érti, hogy mégis mi a fenéért van fenn a plafonon, mikor neki kellene a saját állását védeni, neki kellene kiborulnia, neki kellene félnie. Őt jelenthetik fel azért, mert a saját diákjával kikezdett, noha az tegnap volt, a kurzus pedig ma kezdődött. Mégis mi a fene folyik itt? Hol van az a nyavalyás kamera ami ezt az egészet veszi?
Értetlenül áll a lány előtt hallgatva annak szitkozódó szavait, s egyre inkább megy fel benne a pumpa.
- Sehogy! Akkor még nem a főnököd voltam! Az már elmúlt, a mai naptól számítjuk a főnök alkalmazott, tanár diák kapcsolatot! Nem értelek én titeket nőket, hogy miért a múlttal takaróztok állandóan? Mellesleg nem kell sehogy se kezelned, elvégre én vagyok az aki felelősséggel tartozik a tetteiért - elvégre... mindig a férfiakat veszik elő előbb ha arról van szó, hogy fiatalabb nő, idősebb férfi ismeretlenül bújik ágyba egymással.
- Nem mondtam, hogy fogd be a szád! Egyszerűen csak ne tégy olyan megjegyzéseket, mely arra az estére utalhat - nagyot nyelve figyeli arcának rezdüléseit, és dögöljön meg ha nem érzi ugyan azt a bizsergést, mint tegnap.
Mikor a bökés éri mellkasát, megragadja a kezét és határozottan a falnak taszítja, ő pedig centikre áll meg tőle, így gyakorlatilag a fülébe suttogva a szavakat.
- Ezt többet ne csináld... nem leszünk így jóban - ajka a fülét érinti. Hibát hibára halmoz, ez is hasonló nagy hiba mint a tegnapi és a reggeli, mikor betette a lábát az épületbe.
- Talán... talán nem kellene tudnia senkinek rólunk. Mit gondolsz? Nem lenne könnyebb? És jobb? Titokzatosabb? - keze becsúszik a fal és a lány feneke közé, így markolva rá a kerekded formára, miközben ajka lecsúszik a füléről a nyakára. Nem bír parancsolni az agyának... a józan ész úgy tűnik, hogy itt már nem játszik. Mit tett vele tegnap ez a nő? Hova lett a mindig türelmes, higgadt főorvos aki betartja és tiszteli a szabályokat?
Elengedve Tatiana fenekét, ráfordítja a kulcsot a zárra minek halk kattanását követően kíváncsian s kérlelőn néz bele a szemeibe.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Tatiana Perla Dragomir

Egeret ide és lenyílik!


◮ tartózkodási hely : USA, LV
◮ hozzászólások száma : 19
◮ join date : 2014. Dec. 23.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tatiana and Dr. Wayne ~ Az a zűrös első nap ~   Kedd Ápr. 21, 2015 8:17 pm

A tegnap éjszaka valószínűleg élete hátra lévő részére rányomta a bélyegét, még mindig érzi égő csókját az ajkain, még mindig vágyik rá, az érintésére. Arcára túlzottan kiül érzéseinek nyoma, igazából nem is érti miért is a férfit hibáztatja azért ami történt, mert sem ő sem a lány nem hibás érte. Talán annyiban, hogy elfelejtették ezt az apró dolgot el mesélni a másiknak, sosem gondolták volna hogy valaha újra találkoznak, mégis így történt, mégis még mindig vágyakozik utána, aki bele kóstol a jóba, az nem akar lemondani róla, ugye? És igen bizonyára nem kellett volna így beszélnie vele, de a lelke mélyen tudja, hogy ha más próbálta volna meg talán ki is penderíti a kórházból, bár az igaz, hogy ő akkor is így beszélt volna, ha semmi sem történt volna közöttük. De történt, és már tegnap szabálysértést követtek el, holott még fogalmuk sem volt róla.
-Lehet, hogy azért érdekel annyira mert nem tíz évvel ezelőtt történt, hanem pár órája, te vagy az aki felelősséggel tartozik?- csattan fel mérgesen, még azt is elfelejtette, hogy magáznia kellene, bár amikor tette akkor is csak inkább cinizmusból tette nem pedig tiszteletből, ezzel akarta megmutatni, hogy nem fél tőle, talán? Az apja személyiségét örökölte néha ugyan olyan bunkó tudott lenni, mint ő és nem érdekelték a többi dolog. Sokszor ahhoz hogy elérje céljait bárkin át tudott volna gázolni, és nem félt bemocskolni a kezét, lásd leendő mostohaanyja aki elmenne az ő kishúgának is ugyebár.
-Csak közlöm veled, hogy egyszer majd orvos szeretnék lenni, az, hogy ha összefekszem a főorvosommal, nem hinném, hogy a bizottság túl jó szemmel vélekedne róla, valószínűleg ki is rúgnának.- arca egyre jobban vörösödik el, na nem mintha ha arról lenne szó nem tudná szó nélkül elintézni a dolgot. Édesapja minden bizonnyal gondoskodna róla, egy csettintésébe kerülne és a szebbik megoldásként lefizetné őket, hogy hunyjanak szemet e fölött, rosszabbik esetben pedig szívesen kinyírna egy két arcot. De Tatiana nem akar így érvényesülni, ha így tenne akkor mennyire lenne elhivatott? Ja, pontosan, semennyire sem, és nem nem azért akar orvos lenni hogy ilyen dolgokért folyamodjon. Ha így akarna tenni akkor simán mehetne haza és beszállni a családi bizniszbe, ugye hogy nem túl kecsegtető? A lány számára legalábbis semmiképpen sem az.
-Ha jól emlékszem nem én voltam aki elkezdte a célozgatást, hanem te, szóval lehet hogy magadon kéne állítanod kicsit mert a végén még….- egyre jobban kezdi bele lovalni magát, de aztán ajkára fagynak a szavai mikor egy kis ujjböködés után a férfi a falnak taszítja őt. Majd pár centire megáll előtte, tenyerét az izmos mellkasra helyezi azzal a céllal, hogy eltolja magától, mert… mert az lenne a helyes ugye bár? Halk sóhaj röppen ki a szájából mikor a másik ajka finoman érinti fülének felületét,még mindig azon van, hogy el kell tolnia magától, habár az öle fájdalmasan lüktetni kezd a vágytól, hogy újra megkapja azt amit tegnap is.
-Mégis mit ne csináljak? És mit teszel kirúgsz? Szeretném közölni veled, hogy amit éppen művelsz úgy hívják…. Munkahelyi zaklatás… vagy inkább hatalommal való vissza élés?- pimaszságnak szánta, viszont mikor megérzi a fenekébe markoló két hatalmas tenyeret, csupán csak vágytól rekedtes hangra futotta amitől biztos, hogy a férfi hatásának tudható be.
- Mármint, hogy összefekszem a tanárommal? Minden bizonnyal titokzatosabb lenne… hova lett a mélyen tisztelt főorvos, aki fél órával ezelőtt a hivatásról papolt,- piszgálgatja tovább, de amikor ajka leér a nyakára, halk nyögés hallatszik, tudja, jól, hogy most kellene lepattannia, ameddig még nem kerülnek ennél is nagyobb veszélybe, viszont, már bizsereg a lába köze, józan esze elment nyaralni. Mielőtt gondolkodhatna határozottan kapja el ingének gallérját majd rántja magához, magas sarkúban van, így is csimpaszkodnia kell, hogy ajkához közelíthessen.
-Ez… etikusnak tűnik?- leheli ajkaira a kérdést.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Invité

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Tatiana and Dr. Wayne ~ Az a zűrös első nap ~   Hétf. Ápr. 27, 2015 8:31 am

Tatiana and Dr. Wayne+16

Nem gondolt az elmúlt napon arra, hogy talán a későbbiekben még köze lesz a lányhoz. Nem mellesleg ki nem nézte volna belőle, hogy orvos lesz belőle a későbbiekben, s lehet, hogy gond nélkül bújtak ágyba, k*rvának se nézte. Ha jobban belegondol, fogalma sincs arról, hogy mégis mit gondolt akkor, mikor úgy döntött, hogy neki már csak azért is kijár a szórakozás s ha már megteheti, miért ne egy igazán szemrevaló és belevaló nővel tenné?
Eme meggondolatlanság pedig most hatalmas katasztrófát szült. No nem mintha bárkinek is tudnia kellene arról, hogy mi történt kettejük között, de ettől függetlenül ebben a kórházban soha semmi nem marad teljesen titokban. Amúgy is, a titokra mindig fény derül és ahhoz, hogy futótűzként söpörjön végig a kórház pont megfelelő hely.
- Most mégis mi a fenét hisztizel? - értetlenkedik elkerekedett szemekkel, gyermeki kíváncsisággal a hangjában - az imént mentettelek fel a felelősség alól, és még neked áll feljebb?
Persze hozzá kell tenni azt is, hogy nem ő volt az egyetlen aki akarta azt az estét, hisz Tatianának se kellett kétszer mondania, hogy frissen van vetve az ágy.
- Lehet, hogy nem... de láttak és hallottak már ennél csúnyább sztorikat is. Viszont én inkább a saját fejemet félteném elvégre mindig a férfiakat veszik elő bűnösként - mintha legalábbis arról lenne szó, hogy megerőszakolta a lányt, mikor az szó nélkül tette a dolgát minden ellenkezés nélkül. Szinte fáj visszagondolnia arra a néhány, együtt eltöltött órára. Egész testében remegés és zúgó feszülés fogja el tőle, így inkább próbál nem ezzel foglalkozni.
- Persze, de csak mert olyan mesterien csináltál hülyét belőlem a fél osztály előtt. Mondanom se kell, hogy ne kezdj ki a férfiúi büszkeséggel mert visszanyal a fagyi - semmi fenyegető nincs a hangjában, sőt! Teljes mértékben közömbösnek tűnik, de mégse bírja megállni az érintkezés mentességet.
Miután a falnak taszítja, gyorsan ráfordítja a kulcsot, hogy senki ne akarjon bemászni míg ők itt vannak.
Elmosolyodik a reakcióján, mikor lehajol hozzá, hogy ajkait a füléhez érintse. Nem is gondolta, hogy ilyen hatással van a lánykára, s bár ő se tagadhatja, hogy a vad lüktetés odalent kezd a tetőfokára hágni.
- Talán ez lenne a legjobb, mielőtt még az én állásom... lenne veszélyben - szinte csak nyögi a szavakat, s összeszorított szemmel próbálja lenyugtatni magát, teljesen feleslegesen. Nem sikerül, sőt. Minek után belemarkol a kerekded fenékbe s meghallja a nyögést, mintha a gyógyszere gurulna el... ami mondjuk nem áll messze a valóságtól elvégre elég régen vett be pirulát.
- Megbukott... elesett. Megbolondította egy húszon éves lány - suttogja a nyakára s épp, hogy elhúzódik tőle, a másik már húzza is közelebb magához. Orrát finoman hozzáérinti a lányéhoz, majd keze lassan becsúszik a szoknya alá, hogy immáron bőrének puha felületét érinthesse.
- Ez minden csak nem etikus - fordítja meg határozottan, hogy Tatiana a fal felé forduljon. Lehajolva a nyakához apró csókokkal hinti be a fehér, illatos bőrét s míg egyik kezével finoman elhúzza a haját az imént említett testrészétől, addig másikkal lassan beférkőzik a lány lába közé, hogy ott eleinte lassú majd egyre határozottabb mozdulatokkal becézgethesse ujjaival. Nem bír magával, s talán a lány fenekéhez feszülő, nadrágon keresztül is tisztán kivehető, ágaskodó férfiassága is jelezheti. Ha most nem kezdi el valaki rángatni az ajtót, hogy be akar ide jönni, akkor talán még a tegnap esténél is durvább szexben fogja részesíteni a lányt.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Tatiana Perla Dragomir

Egeret ide és lenyílik!


◮ tartózkodási hely : USA, LV
◮ hozzászólások száma : 19
◮ join date : 2014. Dec. 23.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tatiana and Dr. Wayne ~ Az a zűrös első nap ~   Kedd Ápr. 28, 2015 10:05 pm

+18

Igazából arra számítottam, hogy eltöltök egy kellemes estét a barátaimmal, de amikor a pultnál megláttam valami elbájolt vele kapcsolatban, talán a kiskutya szemei, vagy az a pimaszság, határozottság ami áradt belőle, az a férfias, erőszakos kisugárzás, ugyan akkor látszott rajta, hogy van modora, hogy tudja mit akar. Azt tartja a mondás, hogy titokban minden nő egy férfiban az apját keresi, hát eddig jó nagy baromságnak tartottam ezt a mondást mégis ki az az idióta aki kitalálta. De igazából apa is ilyen, gondolom legalábbis a főbb jellemvonásai ezek, egyéb, más milyenek mellett, mint hogy előszeretettel öl embert, és hogy mások halálán gazdagszik meg. Jason… ő természetesen nem, mert hamar rádöbbentem arra, hogy orvos, és nem is akármilyen de ha úgy veszik a főnököm, és a tanárom, ez így szépen össze jött, nem?
-Hisztizek? Hisztizek???!- csúszik feljebb vagy két oktávot a hangom, hova lett az a férfi aki fél órával ezelőtt itt állt? Még, hogy én hisztizzek, azt hiszi, hogy azt mondja ő a férfi és el van intézve minden? Mégis miből gondolta ezt, meg hogyan? Azért nem csak ő volt ott abban a hülye ágyban és nem csak az ő állása és az ő élete forog kockán. Én is szeretnék itt maradni, és orvos lenni, és… mégis mikor lett ilyen egoista, hímsoviniszta seggfej? Mintha tegnap este még egy kedves, magas fickó előtt volna aki minden áron ki akarta fizetni a piáját. Pár óra baromi sokat változtat a helyzetükön, nyilván ő is ideges, hiszen hiába tegnap még nem tudtuk, de attól még tény, hogy ő a főnököm és mielőtt tudomást szerezhettem volna róla, hát megfektetett a főnököm, már akkor szabályt szegtem. Nem mintha zavarna, mármint sokszor szegtem szabályt, nincs miatta bűntudatom, inkább csak amiatt, hogy ezt szeretném megtartani, és nem kirúgatni magam, pláne azt nem akarom, hogy apám kezdjen el rendelkezni mert akkor abból semmi jó nem szokott kisülni.
-De ha a tudomásukra jut, akkor nem fogja érdekelni őket, hogy hallotta-e vagy sem ennél rosszabbat, az én múltammal nem, és szeretnék egyszer orvos lenni, felfogtad? -Sziszegem mérgesen, úgy látszik szavaim, mint a falra hányt borsó, az egyik fülén be a másikon meg ki. Szép gesztus, hogy magára akarja vállalni a felelősséget, de semmi értelme, abszolút semmi, és azzal nem megyek semmire ha azt mondja, hogy ő tehet róla… Ki hinne neki? Na ugye, hogy senki…
-Honey, csak abból lehet hülyét csinálni aki hagyja, és nem mellesleg tegnap este nem így gondoltad!- vágom oda neki merész hangon, pimaszul miközben a szívem a bordáimnak feszülve dobol ahogy eszembe jut, hogy mit is művelt vele tegnap este és hogy igen… valóban szeretnék kapni belőle újból, talán még az sem izgat, hogy a főnököm, már úgy is, mindegy nem?
Elkezdem kapkodni a levegőt mikor közel hajol hozzám, testemen izgatottság fut végig, bizsergés a lábam közétől indulva szerte ágazva háloza be a testemet.
-Akkor…- tenyere végig simít a fehér köpenybe bújtatott izmos vállon felfelé a nyakához,- miért nem teszed?- suttogja halkan, sejtelmes hangon ahogyan a gallérjánál fogva húzza lejjebb a fejét, hogy elérhesse őt.
-Valamit tud az a lány, ha pár óra alatt sikerült?- nyögöm ajkaira, úgy hogy szám selymes bőre épp hogy csak érintse az ő felületét, leheletem szinte perzseli az arcát. Hangos sóhaj szökken ki ajkaimon amikor tenyere melegét megérzem a szoknyám alá bekúszni, egy pillanat alatt nedvesedem be és kezdem el gyorsabban szedni a levegőt. Kissé meglepődök amikor hirtelen a fallal szemben találom magam, újabb sóhaj csúszik ki számon mikor nyakamon megérzem ajka puhaságát, kissé oldalra billentem a fejem, hogy jobban oda férjen a szóban forgó testrészhez, úgy ahogyan illik.
-Nem lesz gyanús, hogy én még nem követtem a többieket?- kérdezem rekedtes hangon a vágytól, nem mintha annyira izgatna ebben a pillanatban, mert nem igen, csak rajta szórakozom. Élesen szívom be a levegőt, mikor megérzem ujjait a lábam között, fenekemet kinyomva dörgölöm hozzá, ahol érzékelem hátulról, hogy már harcra kész, ha lehetséges ez még jobban elveszi az eszemet, csak őt akarom, most, itt, és az sem érdekelne ha ránk törnék az ajtót.
Ujjaimmal bele kapaszkodok a hajába hátulról, miközben hátamat neki döntöm, alulról teljesen neki feszülök ujjainak, lágyan ringatva a csípőmet.
-Ahh,- nyögdécselem hangosan, miközben fogaim az ajkamba mélyed,- szeretem, hogy ilyen vagy…- lihegem.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Invité

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Tatiana and Dr. Wayne ~ Az a zűrös első nap ~   Kedd Ápr. 28, 2015 10:40 pm

Tatiana and Dr. Wayne+18

Halkan felnevet a hanglejtése miatt, mely tökéletesen megegyezik a feltett kérdésével.
- Most miért, tán nem azt csinálod? - hangjában van valami kellemes melegség, mely egyáltalán nem árulkodik a nemrégiben benne dúló haragról, inkább a szórakozottságról és az izgatottságról. Többet akar a lánytól most, hogy tudja valamilyen formában közük van és egy másikban közük is lesz egymáshoz. Tudja jól, hogy nem szabadna ezt csinálniuk, mégis a tiltott gyümölcs a legédesebb és neki szüksége van erre a gyümölcsre. Míg eleinte teljes mértékben ellenezte a dolgot, hogy akárcsak egy helyiségben is tartózkodjon a lánnyal, most az van ellenére, hogy erre gondolni mert. Egyszerűen nem tud szabadulni tőle. Az az igéző szempár, a kívánatos ajkai, mellének domborulatai... feszes fenék és hosszú comb. Dús, barna haj. Neki kell ez a lány, s ha az állásába is kerül, akkor... b*ssza meg majd keres máshol munkát!
- Nem... nem fogtam fel - mert tényleg nem. Eljutott arra a pontra, mikor az se érdekli, ha Tatianát vágják ki helyette.
Az a legnagyobb probléma, hogy a lány se ellenkezik, mikor határozottabban lép fel vele szemben a főorvos. Tudja jól ő is, hogy miként kell kikezdenie a férfi idegeit, így mikor végigsimít a vállán és mellkasán, tekintetével követi a finom kezek mozdulatait, majd tekintete a lány arcán állapodik meg.
- Többet, mint azt gondolná. Olyan mint egy szirén - sóhajtja miközben gúnyos mosolyra húzódik a szája. Kék tekintete vidáman csillog miközben ajkát figyeli. Ám ezután még csak véletlenül se tököl túl sokáig, keze máris beférkőzik a lány szoknyája alá, ezzel megérintve a puha bőrét. Feneke kereksége tökéletesen beleillik méretes, ám precíz, orvosi finomságú kezeibe. Feszülő férfiassága lassan átszakítja nadrágjának cipzárját, alig bír már magával. És ez egyre csak fokozódik mikor a sóhajok ütemesebben és hangosabban törnek fel Tatianából. Mi lesz akkor még ezután?
Immáron a fal felé fordítva teljesen nekifeszül a lány hátának, így alul is tudja jelezni, hogy alig bír magával, ám közben csókokkal hinti be nyakának ívét.
- Nem érdekelnek... - morogja a fülébe ezzel ujjait a lába közé csúsztatva, s bár még gátot szab neki a fehérnemű, de hamarosan ezt is lefogja küzdeni amennyiben megtudja őrizni józan eszét a felé tolódó feneke miatt.
- Atyám.... - nyögi, s megtámaszkodik Tatiana füle mellett a falon. Határozottan tör utat magának, így félrehúzva a fehérneműt, rögtön két ujját vágja a lányba, ezzel elkerülve a felesleges köröket, amik persze tegnap még kijártak neki, most viszont túlságosan türelmetlen hozzá. Remegő lábai viszont nem hagyják, hogy túl sokáig kényeztesse ujjaival, így kioldva nadrággombját és sliccét, térdig letolja magáról a ruhadarabokat, hogy aztán Tatiana apró alsóneműjébe kapaszkodjon. Néhány másodperc műve míg lehúzza róla majd egy kemény, ellentmondást nem tűrő mozdulattal szétfeszíti a lábait, hogy ugyan ezzel a kiállással a lányba vágódhasson. Feleslegesnek látta engedélyét kérni, vagy azt, hogy lassú, óvatos és finom legyen. Helyette vad iramban kezd el benne mozogni, miközben olykor-olykor ujjai elől is kényeztetik, elvégre komoly fájdalmat se akar okozni neki.
Heves mozgása egyelőre még halk nyögéseket eredményez, de teljes mélységében elmerül a lányban nem is foglalkozva per pillanat azzal, hogy ő mit gondol. Persze tetteiből ítélve nem fog ellent mondani a dolognak. Szabad kezét egy pillanatra le veszi a falról, hogy Tatiana csípőjére vándorolhasson, így annak segítségével tetézve a tempót.

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Tatiana Perla Dragomir

Egeret ide és lenyílik!


◮ tartózkodási hely : USA, LV
◮ hozzászólások száma : 19
◮ join date : 2014. Dec. 23.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tatiana and Dr. Wayne ~ Az a zűrös első nap ~   Vas. Május 17, 2015 12:11 pm

+18


Hirtelen elkezd viszketni a tenyerem egy jóféle pofonra mai azon a fenemód dögös arcán csattanna, de annyira, hogy a helye megmaradjon pár napig legalább. Még hogy hisztizek, ja neki bizonyára könnyű lehet, hiszen ő neki már van diplomája, velem ellentétben, akinek még baromi sokat kell tanulnia, és dolgoznia, hogy kézhez kapja. Jó, nem mintha nem lehetne megoldani az én problémámat is egy két dologgal, apa nyilván segítene megtudná oldani nem éppen törvényes módon. De én nem akarok így diplomát szerezni, azt akarom, hogy legálisan szerezzem meg amit akarok, pont úgy mint a normális emberek. És nem pedig arra vágyom, hogy a maffiavezér faterom puccolja ki előttem az utat tisztára.
-Nem, nem azt csinálom, és ha nem vakarod le egy percen belül a képedről azt a vigyort, esküszöm, hogy megteszem én, de az fájni fog,- még mindig sziszeg, miközben csokoládé szín íriszei forró dühöt sugároznak, amit bele fúr a másik nefelejcskék íriszeibe, hogy elrejtse kezei remegését, tenyerét ökölbe szorítja, körmeit bele vájja a tejfehér bőrébe,hatalmas önkontrollra van szüksége ahhoz, hogy ne tegyen semmit amit később megbánhat. Az agya azt súgja, hogy addig fogja magát és meneküljön amíg még lehet, amíg még jobban nem bonyolódik bele valami olyanba, amit később határozottan megbánhat, és nagy valószínűséggel meg is fog bánni.
Most itt sem szabadna lennie, el kellene különítenie a két dolgot, de én még sem vagyok képes rá, pedig mindketten csúnyán megüthetik a bokájukat, nekem talán lehet, hogy fontosabb, mert ez kiút egy olyan életből, amibe az apám kényszerített bele, illetve még mindig kényszerít. Mégis tegnap este óta a férfi olyan hatással van rám amivel nem tudok mit kezdeni, tudom, hogy kerülnöm kéne, hogy csak bajt fog hozni a fejemre, még sem képes vagyok megtenni valamiért, mégis vonz az a nyers férfiasság ami belőle sugárzik. Egyszerre pofoznám fel, és karmolnám szét a hátát szex közben.
-A rohadt életbe is, mond hány éves vagy harminc, vagy öt? Nekem fontos ez… és nem akarom, hogy kirúgjanak,- emelem fel a hangom, mert akkor talán sikerül bevernem a fejébe, mondjuk eddig se nagyon tűnik úgy, mintha foglalkozna vele, sokkal inkább vezérli most a farka, azt hiszem büszke lehetek magamra, nem? Csillogó íriszeim az övéibe fúrom, amikor tekintete az arcomon állapodik meg, magassarkúban vagyok, még legalább másfél, ha nem két fejjel minimum magasabb, így fel kell emelnem a fejem, hogy rá nézhessek.
-Azt hiszem ezt bóknak kellene vennem, nem?- vonom fel a szemöldököm érdeklődve miközben finoman az alsó ajkamba harapok, Pillái árnyékot vetnek tejfehér arcomra ahogy lecsukodnak a szemhéjaim mikor a férfi hatalmas tenyere a fenekemre vándorolva belé markol, az én ajkaimról is röppen egy halkabb sóhaj. Hátal fordulva neki, hátsómat hozzá dörgölve érzékelem, hogy Jason is harcra kész már odalent, ágaskodó férfiassága keményen feszül a fenekemnek. Ujjaim határozottan markolnak bele az ében színű fürtökbe, miközben oldalra billentett fejjel kínálom fel neki hattyúnyakamnak bársonyos puhaságát, mindeközben teljesen nekifeszülök ujjainak, csípőmet ritmikusan mozgatva, hogy ezzel is a kielégülés felé sodorjam mér eléggé felizgult testemet, egyre hangosabban kapkodom a levegőt, ebben a pillanatban nem is érdekel más, csak az hogy végre megkapjam amire vágyok, ebben a pillanatban az sem izgatna, ha ránk nyitnának, ha felfedeznének minket. Hangosan felnyögök amikor két ujját egyszerre érzem meg magamban, még gyorsabban kezdem el mozgatni altestemet, ezzel együtt még erőszakosabban markolok a fürtjeibe teljesen felforrósodtam, szó szerint lángol a testem. A következő amire feleszmélek, hogy megérzem belém vágódni, erősen, keményen…
-Várj… a gumi….- lihegem szaggatott hangon, ahogy mindkét kezemmel megtámaszkodom a fal sima felületén, habár nincs könnyű dolgom. De ahogyan a férfi elkezd heves tempót diktálva mozogni bennem mindenféle gondolat elpárolog a fejemből, és csak ara tudok gondolni, hogy: még, még, még, még…
Nyöszörögve, nyögdécselve egyre hangosabban adom ki magamból azt amit érzek az sem érdekel, ha bárki meghallja.
-Még…. Még… keményebben,- nyögöm ahogy teljes erőmből neki feszülök, amikor is valaki be akar nyitni, de ugye nem tud mivel zárva az ajtó, így elkezd dörömbölni rajta az illető.
-Van itt valaki, azonnal nyissa ki,- kiabálja befelé...
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Invité

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Tatiana and Dr. Wayne ~ Az a zűrös első nap ~   Vas. Május 17, 2015 1:27 pm

Tatiana and Dr. Wayne+18

Egy katonának erényének kell lennie, hogy tudja magát türtőztetni. Nem szabad semmit se könnyen adni se pedig megszerezni. Emellett ki kell tartania hidegvérűsége mellett, most viszont ezt lehetetlenség elérnie, hisz a nő úgy feltüzeli, ahogy talán eddig még senki. Epekedik érte, érezni akarja azt a forróságot, azt a szorítást amit tegnap is érzett éjszaka. Tudni akarja, hogy milyen most. Milyen azután, hogy már kifárasztották egymást, noha ezt ő maga nem érzi. Lehet, hogy másnapos és olykor még a szemei is keresztbe állnak, de tudja, hogy erre képes.
Tisztában van azzal, hogy nem tehetné meg azt, amit most csinál. Legalábbis itt a kórházban nem, főleg nem azok után, hogy tudja, ki a lány és miként kell szuperálnia a beosztása alatt. Jasonnek az lenne a dolga, hogy szemmel tartsa és tanítsa, műtéteknél segédkezzen mellette. Nem pedig a falnak szorítva cirógassa és becézgesse legféltettebb pontjait nem is törődve azzal, hogy ki akarhat rájuk nyitni.
- Nem fognak ki rúgni. Se téged, se engem, erről gondoskodni fogok - morogja az orra alatt többször is végigsimítva kifogástalan alakján. Csípőjének kerekdedségén, derekának nőies kecsességén.
- Talán annak is veheted - ezután még határozottabban hatolnak ujjai a lány nedves, forró pontjába, amit legszívesebben több módon is érintene. Ujjai határozottak, ám ez főleg azután mondható csak el, hogy elkezdi körkörösen mozgatni a csípőjét, minek hála Jason felizgultsága csak még határozottabbnak mondható. Férfiasságát már alig tudja a nadrágjában tartani és ha ez egy erotikus vígjáték lenne, már rég kilőtte volna nadrágjának gombját.
Ám még mielőtt bármi ilyesmi megtörténhetne, letolja magáról a zavaró tényezőket és olyan gyorsan, határozottan hatol Tatianába, hogy eleinte még neki is fájdalmasan vonaglik meg az arca. Ám ezután a tempó amit diktál, feledteti vele az iménti, pillanatnyi kellemetlenséget és diadalmasan kezd el benne mozogni. Hallja a "gumi" szót, de finoman szólva is kimegy a fejéből, hogy tényleg szükség lenne rá, ha nem akarnak kétségbeesetten állni hónapok múlva a tény előtt, hogy már pedig....
Jason hevessége olykor kicsit lelassul, elvégre mégse akarja erőszakos szexszel a csúcsra juttatni szegény lányt. Ilyen módon nem is nevezhető élvezetnek a dolog. A hevességet kínzó lassúság váltja fel, ahogy kéreti őt. Hol kis híján teljesen kihúzódik belőle, hogy aztán újra becsúszhasson idegőrlő lassúsággal.
Nyögdécselése hallatán elégedett mosolyra húzódik ajkának széle, amit a nyakának finom, puha bőréhez érint. Becézgetni, csipkedni kezdi fogával de természetesen nem olyan erősen, hogy annak komolyabb nyoma maradjon.
- Egyszerűen nem bírok ellenállni neked - nyögi a nyakába ahogy tenyere a lapos hasára simul, s új próbálja közelebb és közelebb húzni magához, mintha legalábbis lenne még hova. Erőteljes lökésekkel jelzi, hogy nem tűr ellentmondást és bár érzi, hogy teljes hosszában elfoglalta a lányt, ő mégis mintha menetelne még befelé.
Ám ahogy a dübörgést meghallja, szinte egész testében megfeszül, aminek talán Tatiana ihatja meg a levét. Férfiassága lüktetve feszül a szűk járatban, s inkább nem reagál a kintről beszűrődő hangokra, hanem tenyerét a lány szájára simítja miközben a fülébe suttogja, hogy ne mondjon semmit, maradjon csendben ettől függetlenül nem lassít a tempón és ha beledöglenek se tehetik meg, hogy hangot adjanak ki magukból. Az érzéstől ami átjárja a testét sokszor megremeg, de még nem ért el arra a szintre, hogy ennek következménye legyen.

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Tatiana Perla Dragomir

Egeret ide és lenyílik!


◮ tartózkodási hely : USA, LV
◮ hozzászólások száma : 19
◮ join date : 2014. Dec. 23.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tatiana and Dr. Wayne ~ Az a zűrös első nap ~   Hétf. Május 18, 2015 3:52 am

+18


Tudom jól, hogy nem kellene itt lennem, vagyis a kórházban igen, de itt ebben az öltözőben miközben ezt művelem a férfival. Sokkal határozottabbnak kellett volna lennem amikor beszélni akart velem, ezentúl nem szabad kettesben maradnom vele semmilyen körülmények között sem, és hogy miért? Mert eddig életemben kétszer láttam, de mind a kétszer, nos határozottan szex lett a vége, ami nem is tudom hirtelen, hogy jó dolog-e vagy annyira még sem. Első alkalommal még foghattam a töménytelen mennyiségű alkohol fogyasztásra, de most, most mégis mire fogjam, hiszen attól függetlenül, hogy kicsit, izé nagyon másnapos vagyok, még józan, tudom, hogy mit teszek, bár azzal is tisztában vagyok, hogy nem szabadna ezt tennem, és nem itt, mert ezért könnyen megütöm a bokámat, nem mintha a felelősségteljes főorvost annyira érdekelné a dolog, ahogy látom. Annyiból kellene állnia a kapcsolatunk, hogy ő a feletessem én pedig a diákja az alkalmazottja vagyok. Ez az utolsó, fogadom magamban, igen és ezt az utolsó alkalmat kellően ki fogom élvezni, az utolsó pillanatig, de ezután még csak egy szobában sem leszek hajlandó tartózkodni vele, hacsak rajtunk kívül legalább három ember nem fog jelen lenni. Az ilyen helyzetek kialakulását a lehető legkisebbre kell csökkenteni, nem fogom elveszteni az esetleges diplomámat azért, hogy az izgatóan dögös főorvos úr párszor megkúrjon… bármennyire is élvezem a dolgot.
-Valóban? És hogyan?- ennél többet képtelen vagyok kinyögni, mert a csípőmön végig simogató ujjainak köszönhetően elkezd bizseregni a őröm, az altestem az ágyékomból indulva elárasztva a testem többi részem, minden egyes centiméterét, ez a fickó megőrjít, ha tehetném egész nap szexelnék vele, és bárhol, bármikor. A következő mondatára már nem tudok felelni, hiszen ujjai keményen csúsznak be rózsaszín résembe, a fájdalom mellé azonnal jelentkezik a jól eső, melengető érzés amit még intenzívebben akarok érezni, akaratlan is elkezd csípőm körözni, ritmikus mozgásba kezdve, hogy testemet a kielégülés felé hajtsa. Szinte észre se veszem annyira bele veszek a gyönyör felé vezető útba, hogy hangos sikkantás hagyja el számat mikor Jason keményen és azonnal tövig merül bennem, de nem igazán tudok az újabb kínnal, ami egyben gyönyört is jelent, hiszen azon nyomban elkezd mozogni bennem, birtokló, egyre gyorsuló ütemben. Egy fél pillanat erejéig megfogalmazódik bennem a gondolat, hogy kellene használni gumit, amit hangosan ki is fejtenék neki, mert hogy egy baromira nem akarok huszonnégy évesen anya lenni, egy pásztorórából. És kettő, nem mintha kinézném belőle, de azért vannak betegségek, mi egyéb amit nem szívesen kapnék el, mert ahhoz is kurva fiatal vagyok, hogy meghaljak. De ahogy egyre hevesebb tempót diktál minden gondolat kiszáll a fejemből és csak arra tudok gondolni, hogy végre megkapjam azt amit a testem követel, az, hogy megkapja a megérdemelt kielégülést. És akkor lassít, ez most komoly(?), kínzóan lassú mozdulatokat tesz, majd kihúzódik belőlem majdhogynem teljesen, hogy utána, ha lehet még lassabban csusszanjon vissza.
-Jason… ne kínozz,- nyögöm hangosan, ahogy egyre hangosabbá válnak a sóhajaim, nem voltam szégyenlős sohasem, és a szexben azt hiszem nincs semmi szégyellni való, nem mellesleg ha igazán jól műveled akkor az mocskos, és durva, én már csak tudom, az ilyet szeretem, sosem voltam a romantikus együttlétek híve, én inkább azt szeretem ha valaki keményen megdug, mintsem cirógasson, és hát ez a férfi egyértelműen azt teszi…
Akkor elkezdenek dörömbölni az ajtón, majdnem felsikkantok amikor Jason megfeszül bennem, érzem ahogy férfiasságában pulzál a vére, már éppen megszólalnék amikor befogja a számat, nos hazudnék ha azt állítanám, hogy ez a helyzet nem izgató a számomra, nagyon is feltüzel. Miközben egy percre sem áll le, ugyan olyan keményen döngeti, mint az elején, ujjai bele kapaszkodnak abba a kezébe ami a számat fogja be, nem igazán foglalkoztat a dolog, hogy odaát meghalhatja az illető, sőt, mi több ha már egyszer úgy is a pokolra jutok… legalább csináljam rendesen. Ugyan olyan hangerővel nyögdécselek, mint ezelőtt, csak hogy az ujjai közé szuszogok, teljesen neki feszülök a hátsómmal, megpróbálva mozogni, így is hangokat kiadva, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve a szabad kezét elkapom és a szemérem dombomhoz érintem hosszú ujjait, majd az ő ujjaival együtt kezdem el masszírozni az ágyékomat, ahogy már szinte nyöszörgök a kezei között, egész testem remeg.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Invité

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Tatiana and Dr. Wayne ~ Az a zűrös első nap ~   Csüt. Május 28, 2015 10:42 pm

Tatiana and Dr. Wayne+18

A perce szinte kínkeserves lassúsággal zakatolnak, viszont ez nem az a fajta kín mikor meglőnek és őrjöngve, izzadva fetrengsz a földön és csak várod, hogy valaki rád találjon. Volt már erre is precedens a seregnél, szerencsére nem volt komoly a dolog ennek ellenére mégse élné át még egyszer azt néhány egyedül töltött fájdalmas órát.
Most is szenved, de ez koránt se az a fajta kín. Leginkább azzal vannak gondjai, hogy miként próbáljon állva maradni térdének remegése miatt, miközben több módon is kényezteti a lányt. Tudja jól, hogy mekkora őrültséget csinál, és ez nem csak az ő állásába de a lány taníttatásába is kerülhet, akárcsak abba, hogy a későbbiekben orvos legyen. Tisztán emlékszik, hogy pályafutása elején egy akkori csoporttársát emiatt vágták ki. Kavart a kis drága a csinos dokinénivel, amit ugye nem tolerált a vezetőség.
Hosszú percek leforgása alatt csak őrjítő lassúsággal mozog Tatiánában és tagadni se tudja, de többször tényleg eszébe jutnak a múltban történtek, így az a pillanat mikor kis híján páros lábbal rúgták ki az imént említett társát. És persze azt is hozzá kell tenni, hogy a doktornő is repült és bár nagyon jó orvos volt, mostanság nem lehet máshol látni csak háziorvos rendelőben. Vagyis az elitből lecsúszott a béka segge alá, és nagy valószínűséggel ott is marad. Az a baj, hogy az ilyen esetek szinte futótűzként terjednek,mindent felperzselnek és az a pusztítás amit maga után von, nem gyógyítja be az idő. Nem születnek belőle új virágok, csak haldoklik a maga hamvában.
Agyát teljesen elködösíti Tatiana egyre hangosodó sóhaj és nyögés áradata, ami belőle is elő-előkívánkozik még azok után is, hogy elkezdik az ajtó kilincsét rángatni. Ekkor ugyan ezzel a lendülettel megragadja a lányt és elhátrál az ajtótól s noha kényelmetlenül feszül meg benne egy percre se hagyja abba a mozgást. Lehet, hogy ezzel mindkettejüknek okoz némi kellemetlenséget, de tudja jól, hogy ezt már nem lehet abba hagyni.
Amikor megérzi Tatiana kezét az övén és, hogy azt legnemesebb pontjához irányítja, ráharap alsó ajkára ezzel elfojtva egy feltörni kívánkozó nyögést. Kis híján teljesen a falnak préseli a lányt, s a masszírozást egyre mélyebb behatolások követik na nem mintha túl sok hely lenne még duzzadó férfiassága mellett. De ez cseppet se érdekli, az se, ha fájdalmat okoz szegény lánynak. Határozottan feszíti szét ujjaival szeméremajkait, ám többet nem hatol be, csak lök még néhányat csípőjével s egy hangos sóhaj, valamint egész testében való megfeszülés jelzi, hogy elért a csúcsra. Az se érdekli ha a lány még nem, de ő már nem bírja tovább.
- A végén még... te leszel a halálom - nyögi rekedt baritonján, orra alatt somolyogva. Még utoljára belecsókol a nyakába majd elhúzódik tőle ezzel együtt ki belőle.

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Tatiana Perla Dragomir

Egeret ide és lenyílik!


◮ tartózkodási hely : USA, LV
◮ hozzászólások száma : 19
◮ join date : 2014. Dec. 23.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tatiana and Dr. Wayne ~ Az a zűrös első nap ~   Kedd Jún. 09, 2015 7:34 pm

+18


Tudtam, már abban a pillanatban tisztában voltam azzal, hogy nem szabad kettesben maradnom vele amikor azt mondta, hogy beszélni akar velem. A többiekkel kellett volna tartanom, és lehet, hogy inkább szart vakarnom az öregekről. Lehet, hogy sokkal undorítóbb, sőt, valószínűleg, de azért nem rúghatnak ki, mert azzal nem sértem meg a szabályokat. Ellenben azzal amit éppen művelek ezzel a férfival, akivel eleve nem szabadna bizalmas kapcsolatba kerülnöm vele. Igazából négyszemközt sem szabadna maradnom, úgy hogy közben ilyen közel áll hozzám, és azt tesszük éppen amit. Ezért mindketten megüthetjük a bokánkat, de én mindenesetre sokkal jobban. Mindenáron tudja, hogy abba kellene hagynom, hiszen ez nem az a hely, ahol kellene, ilyet tenniük amit tesznek, nem mintha nem szeretné a veszélyes helyzeteket. Mert igazából imádom, főleg ha szexhez lehet kötni őket, de ez fontos nekem. És semmi kedvem sincs apuci kislányát játszva, hagyni, hogy ő intézkedjen helyettem. Nem mellesleg abból aztán nem sülne ki semmi jó, én már csak tudom. A legkedvesebb bánásmód annyi lenne, hogy megvesztegetne mindenkit akit csak tud, és ha ez nem lenne túl nyerő párosítás, hát ha akkor vállvonogatva tenné azt amihez egyébként roppant módon ért: legyilkolna mindenkit aki az útjába kerülne. Éppen ezért nem akarom, hogy erre kerüljön a sor. Habár az is benne van a pakliban, hogy igazából még egy szalmaszálat sem lenne hajlandó keresztbe tenni értem, és ennek az lenne az igazán az oka, hogy apámnak baromira nem jön be ez az orvososdi, nem ő azt akarja, hogy egyszer majd, mondjuk most azonnal lépjek a nyomdokaiba és tegyem azt amit őt. Hát nekem ehhez nincs kedvem, én segíteni akarok az embereken, és nem pedig drogfüggővé tenni őket, vagy megölni. Nem gyilkossá akarok válni, pontosan úgy ahogyan ő is. És nem mintha nem lennék hozzá szokva a kényelemhez, amit megkaptam az évek alatt, de nem mondom, hogy nyugodtan hajtottam álomra a fejemet.
Teljesen a falnak vagyok préselve, és nem ez egyáltalán nem izgat engem, igazából csak a hátam mögött álló, és bennem mozgó férfi izgat, na meg ujjai amikor a szemérem dombomra siklanak, miközben ismételten egyre erősebben, mélyebben mozog bennem. Enyhe remegés fut végig testemen, hangos sikkantással körítve amikor elélvezek.
-Hát tudod, az öregemberek nem bírják az iramot,- nyögi félig hangosan, levegő után kapkodva amikor a férfi eltávolodik tőle.
-Azt hiszem nem ártana lezuhanyozni,- felelem neki csillogó szemekkel, ahogy forró csókot lehelek az ajkaira, majd a kezénél fogva rángatom beljebb a zuhanyzok felé….
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!TémanyitásTárgy: Re: Tatiana and Dr. Wayne ~ Az a zűrös első nap ~   

Vissza az elejére Go down
 

Tatiana and Dr. Wayne ~ Az a zűrös első nap ~

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Tim Drake-Wayne/Robin
» Conrade Wayne
» Bárpult az első helyiségben
» Nolah & Ashley // Első típusú találkozás.
» Az első igazi randi - Flora & Leo

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékonkívül :: Archívum :: Archivált játékok-