HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 Cédric S. Baillieu

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

avatar
Cédric S. Baillieu

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 40
◮ hozzászólások száma : 225
◮ join date : 2015. Jan. 23.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Cédric S. Baillieu   Szomb. Jan. 24, 2015 12:55 am

Dr. Cédric Severin Baillieu
Las Vegas, Nevada
1978. március 13.
Harminchat
Sírásó, orgonista
(előzőleg patológus)
Clients
Wil Francis
Karakter személyisége
Faith holding outright criminals safe...

Lassú léptei kopognak a macskaköves úton, az őszi esőcseppek egyenletes zubogása hallatszódik azon a koromfekete ernyőn, ami alatt mintha csak egy viktoriánus korban született ember rejlik, aki először lépett volna ki a mai, modern Las Vegas utcáira. Frakkba öltözött férfi, térdéig érő szövetkabátja kigombolva. Az öltönyzsebében a nyakkendőhöz passzoló szatén díszzsebkendő helyett zsebórájának ezüstlánca kandikál ki.
Makulátlan.
Az összképen sokat ront a méregrúd, amely cirádás cigaretta tartó pálcájában füstölög. Mások azt hinnék egy bűvész. Csupán a cilinder hiányzik a fejéről. Valaki egy film noir szereplőjéhez hasonlítja. Van, aki egy elcsépelt vámpírfilmbe tudná elképzelni.
Mindig is különc volt, kilógott a tömegből, és egyáltalán nem a viselkedésével. Higgadt, nem idegeskedik feleslegesen, ahogy az emberek nagy százaléka.
Az utcán sétálva méri végig a vele szembejövőket, de nem ítélkezik, hiszen Isten a saját képmására alkotta az embert. Minden egyes személy egy külön gondolata...Egy egyszerű művészlélek, aki ahelyett, hogy az ablak előtt állna és opálos tekintettel nézne ki az üvegen, nagyokat sóhajtozva...a templomi orgona ejti rabul, és a benne tomboló érzelmeket dallamokkal fejezi ki.

☂ Amerikai, angol, és francia vér csörgedezik ereiben; délutánonként elmaradhatatlan a tejjel megbolondított fekete tea, ami mellé croissant-ot fogyaszt.
☂ Szigorú neveltetésben részesült. A vallás igen fontos szerepet tölt(ött) be a Baillieu család életében. Nem telt el napszak imádkozás nélkül. Az étkezések előtt a család együtt adott hálát az Úrnak a földi javak jóságáért.
☂ Egyke gyermek, kinek apja zongoraművész, anyja pedig tanítónő volt az egyik helyi katolikus általános iskolában, s önkéntesként dolgozott egy segélyalapítványnál.
Isten fizesse meg! - hangzott el a mondat a nő szájából minden egyes alkalommal, mikor megakarták hálálni az emberek a segítségét egy-egy fehér borítékkal.
☂ Soha nem akart apja nyomdokaiba lépni, hiába erőltették. Hobbijának érezte a zongorázást, az orgonán való játszást, nem pedig hivatásának. Érdekelte az anatómia, a rákkutatás, ezért gimnazista korában egy isteni sugallat hatására elhatározta, hogy patológus lesz, hiszen akkor még mélyebben beleáshatja magát az emberi test rejtelmeibe.
☂ 27 évesen megházasodott. Boldog volt feleségével, tökéletes harmónia jellemezte kapcsolatukat.
Ám egy nap, mikor leleteket és szövetmintákat tanulmányozott a kórházban, egy gyomorrákban szenvedő nőnél két-három hónapra becsülte annak életkilátásait. Felpillantott a lap tetején szereplő névre, és azonnal elkeseredettnek érezte magát...hitvese halálának a dátumát becsülte meg.
  Nem sokáig tépelődött; a rossz hír hallatán már másnap felmondott munkahelyén. Az eddiginél még boldogabb perceket akart nyújtani feleségének, ezért mindent elkövetett.
Szinte óránként imádkozott a nőért, de teljesen hiába;
2010-ben, 31 éves korára felesége elhunyt. †
A letargia lett úrrá rajta, ekkor kezdett kételkedni Isten létezésében, s fenekestül felfordult az élete.
  Pár hónapnyi gyász után rájött, hogy felesége mindvégig vele van, a Mennyországból tekint le rá...de tudta, neki még közelebb kell hozzá lennie. Talán az ösztöne, talán Isten sugallta neki; abban a temetőben vállalt munkát, ahol eltemették az asszonyt. Eleinte ingyen, egy centet nem fogadott el; anyja szavait idézte fel magában, amik az évek során beleégették magukat az elméjébe.
☂ Heteken át tartó tervezgetések után, egy éjszaka folyamán felásta volt nejének sírját, és a nő koponyacsontját hazavitte, ami jelenleg a halószobájában levő éjjeliszekrény tetején hamutartóként funkcionál.

Ψ Kedveli a régiségeket, az antik bútorokat. Lakásában a barokk korra jellemző stílusjegyek dominálnak.
Ψ Sokat töpreng, állandóan forognak a fogaskerekek az agyában. Magányos. Az eddigi összes eltitkolt, buja gondolata újra és újra előtör belőle. Nem szeretné ismét elkötelezni magát, ezért is kajtat, vadászik éjszakai pillangók után, akik megtudják valósítani összes bűnös gondolatát. 32 éves korában érezte először azt, hogy végre él.
Ψ Felsőteste egészét tetoválások fedik.
Ψ Masszív dohányos.
Ψ Mai napig frakkban jelenik meg mindenhol - a munkahelyét leszámítva. Fontosnak tartja az eleganciát. Imponál neki, mikor mások megnézik az utcán, ha néhányan megijednek zord külsejétől. - Valójában egy érző lélek, de már nem mutatja ki valódi érzéseit.
Ψ Nem gyakorolja már a vallást, de néhanapján orgonázik a templomban egy-egy esküvőkor, misekor - ha hívják. Nyakán levő tetoválásait egy sállal próbálja elrejteni, az ujjain levőket pedig kesztyűvel.

I don’t believe in God, like you believe in me.

Segítőkész: belenevelték, hogy a másokon való önzetlen segítés igen jó példát mutat az emberiség felé, nem mellesleg pozitív töltettel bír.
A hangsúly sokkal inkább azon van, hogy miként, és kiknek segítünk.
Teljesen másképp támogatja az embereket. Megadja az utolsó löketet azoknak, akik a halál gondolatával barátkoznak. Az öngyilkosságra készülő, és az arra gondoló emberek rettenetesen gyengék, és Ő ezt ki is használja.
Nem öl. Egy ujjal nem ér másokhoz. Az eszét és a száját használja: meggyőz másokat arról, hogy az élet kegyetlen, nem éri meg az élők sorában maradni, hiszen a Menny és Pokol sokkal kívánatosabb, gyönyörűbb hely.
Ezzel egy időben megteremti magának későbbre a munkát.
Történet vagy szerepes példa

Elvesznek lelkek százezrei,
Mert Krisztus útját nem ismerik.
Bűn rabságában, sötétben élve
Nem jutnak ki az igaz fényre.
Jövőjük, mint a végtelen éj,
Haladnak az ítélet felé.

2013 tavasza
Este hat óra van, harangoznak az esti miséhez. Több száz gyertya ég körülötte, s az ima végét jelentő ámen után máris az orgonához ül. Holnap esküvőn kell játszania. Biztos a tudásában, kotta nélkül játssza el a már-már túl jól ismert melódiákat. Biztosra kell mennie, egy fél oktávnyit sem hibázhat, hiszen fontos alkalomról van szó.

A gyertyák lassan elalszanak, csupán a Hold fénye kandikál be a templom színes ablaküvegein, Neki pedig haza kell mennie mielőtt az éjfélt üti az óra.


A koszorúslány…
Padlizsánlila, fekete csipkével díszített ruhája volt. Teste egészét eltakarta a gyöngyökkel és strasszokkal díszített szatén anyag, de mégis magára hívta a figyelmet. Hosszú, gesztenyebarna göndör loknijai vonzották a szempárokat.
Hófehér bőre tette Őt még varázslatosabbá, olyan volt, akár egy élő  porcelánbaba; kis pír az arcon, káprázatos azúrkék szemek.
Tekintetéről lerí a szomorúság, gyötrelem, az élet okozta összes kín. Kényszerítették, hogy jöjjön. Testvére az oltár előtt fogad örök hűséget...

Elfoglalja a helyét, majd teljes átéléssel kezd el játszani az orgonán, mire a násznép bevonul.
Apu, a bácsi vámpír? - visszhangzik egy vékonyka hang, mire elmosolyodik. Mily' butácska lány.
Egy másik dalra vált, amire a pár vonul be a tanúkkal, koszorúslányokkal.


A szertartás után mindenki kivonult a templomból, mire a vőlegény közelített, és öltönye belső zsebéből egy igencsak vastag borítékot varázsolt elő. Nem sejtette, hanem tudta mi annak a szándéka.

Elutasításképp tenyerét mutatta a frissen megházasodott férfi felé, és azt a bizonyos három szót válaszolta, majd a templomot megkerülve indult hazafelé.

Hüppögés, szipogás hallatszódott az épület egyik sarkából, az egyik sűrűbb borbolya mögül. A koszorúslány - türkizzöld rózsafüzér öklében, s könnybe lábadt szemeivel pillant fel lassan.

Megállt. Kaján vigyor ült ki az arcára egy pillanatra, és kimért higgadtsággal lépett a masszív kőkerítéshez. Mély szakadéktól van elhatárolva a templom, van, aki a kerítés tetejére mászva eszmél rá arra, hogy tériszonyos.
Felül rá, háttal a lánynak és a templomnak. Fogaival lehúzza egyik fehér kesztyűjét, majd mintha csak lázadna; rágyújt. Két ujjal odacsalogatja maga mellé a lányt, ki próbálja elfojtani a sírást.


A lány reszket, nem tudja mi vár rá. Nem az ismeretlentől fél, csupán annak szándékaitól tart egy cseppet.
- Ha ugrasz, közelebb kerülsz a sötétséghez, ami az összes problémád elnyeli. Egy pillanat alatt megszűnik minden fájdalmad. - mondja a férfi előre a semmibe, a lány csodálkozó arccal tekint rá. Nem néz a szemeibe, kerüli a tekintetét.
- Egy lépés. Csakis egy lépés választ el ettől. Egyetlen másodpercig fog fájni, utána mindennek vége. A lelked megtisztul, a túlvilágban új életet nyithatsz; sínylődés nélkül. - folytatja beszédét, továbbra is előremeredve. Az ujjai közt füstölög a cigaretta, és azzal a kezével gesztikulál.
- Hány éven át szenvedtél?! Ha valóban isten gyermeke vagy, akkor majd Ő megment. A genetikai hulladékokkal nem foglalkozik. Tudom, hogy tisztában vagy ezzel. - szavai mélyen a lány lelkébe hatolnak, a rózsafüzér kiesik kezéből.

Elnyomja a csikket, majd megfordul, és a biztos talajra ugrik. A lány ott áll a szilárd felszínen, előtte a bizonytalan. Fodros ruháját fújja a lágy szellő, a hajában levő rózsát kiveszi hajából, tenyerébe teszi, és lassan a végtelenbe dobja.

- Menj! Sorstársaid várnak már...boldogabb élet vár rád, nem kell itt bűnhődnöd. Megvetnek az emberek. Gúnyolnak, amiért Istenhez fohászkodsz. Lenéznek. Ott mindenki szeret, és megbecsül majd...MENJ! - drámaian adja elő magát, de mindvégig halkan beszél. Elindul, közben visszaveszi levett kesztyűjét.
A lány sírni kezd, szinte nyöszörög. A férfi megfordul, és a földön heverő láncot magához veszi.
- In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. - búgja maga elé, miközben két ujjával keresztet vet a levegőben, s sarkon fordul, lépteit a megszokottnál gyorsabban veszi, majd egy nyikkanásra lesz figyelmes.
- Amen. - fintorog egyet, a rózsafüzért zsebre vágja, és úgy indul vissza otthonába.


Abban a pillanatban, hogy vállaljuk a halált, nem mindennapi adomány birtokába jutunk. Különleges képességnek is nevezhetjük. (...) Alapvető lényege az, hogy tágítani tudjuk a saját érzékelésünket. (...) És az érzékelésünk vegytiszta lesz, makulátlan. Minden kivilágosodik, mintha köd oszlana szét. Szemünk elé olyan látvány tárul, melyet egyébként nem láthatunk.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Cédric S. Baillieu   Kedd Jan. 27, 2015 9:46 pm

Elfogadva!
Nekem jobban tetszett az esernyős avid xDDD

Mint ahogy tudod és az előtöri olvasása közben erőteljesen zaklattalak a de imádom, de beteg és úristen szófordulatokkal xDDD Szóval sejtheted, hogy egyáltalán nem volt ellenemre ez az előtöri :DDDD Meg a tetoválásokat is szeretem.. ugyebár Rolling Eyes

Egészen különleges és morbid karakter lett, úgyhogy nincs is más hátra, mint hogy rábeszélj embereket a halálra, aztán temesd is el őket. Az örömlányokkal pedig csak óvatosan, nehogy elkapj tőlük ezt-azt Razz

Foglalj avit, utána pedig kapd el Belle-t Razz egy körre mindenképp xDDDD Cuppcupp :nyal:

Vissza az elejére Go down
 

Cédric S. Baillieu

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterek :: Old-timers-