HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 Aki sokat tanul, az keveset tud

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

avatar
Solomon 'Killa' Graham

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 25
◮ tartózkodási hely : Mikor hol...
◮ hozzászólások száma : 28
◮ join date : 2014. Dec. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Aki sokat tanul, az keveset tud   Szer. Jan. 28, 2015 9:16 pm

Kerr–Martin-törvény
1. Saját ügyeikben az egyetemi oktatók a lehető legkonzervatívabbak.
2. Mások ügyeiben a lehető legradikálisabbak.
Egyetem… nos, igen. Ha egyetem, akkor sportösztöndíj, máshogy Killa nem lehetne egy ilyen nemes intézmény diákja. Az amerikai futball révén sokminden elérhető. Ezt szereti a nép, erre adnak ösztöndíjat, ha jól megy, ha van némi tehetség, no meg ismeret, valamint szerencse. Valaki ezzel még ügyvédi vagy orvosi szakokra is besportolja magát.
Ez egy kemény harc.
Los Angelesből ide átjelentkezni nem volt egyszerű, de végtére is siker koronázta. Alfreda befoghatja. Az öreglány legalább nem papol az iskoláról, a távolságról, a gyerekről annyit, persze most mást vet a szemére. Mindig talál valamit, amiről prédikálhat, teszi is, mióta ismétlik az Angyali érintést valamelyik posvány adón. Nénikéje rákapott, s újra előlépett önjelölt prédikátorrá, újra nagykanállal osztja az észt a vallásról és az erkölcsről. Rosszabb ez mindennél, de csak hétvégén kell elviselni, vasárnap… és most hétfő van, ami pont emiatt a vasárnaptól való időbeni távolsága miatt a hét legszebb napja. A LEGSZEBB!

Amerikai foci, illetve az edzések, amik kemények. A vezető fehér edző Desmond O’Neill elordította ars poeticáját első találkozásuk alkalmával. Ennek az idiótának létezik a foci és ennyi, ez a vallása a mindene, ettől ember az ember.
„Edző úr, és a világ többi része? Ahol nem játsszák ezt a jellemformáló, nemes sportot?” – némi cinizmus. Kinek is beszűkült a világa?
„Mi az, hogy a világ többi része? Neked, fiam, itt ez van! Ezt kell csinálnod, ellenben repülsz! Jöttél volna mással egyetemre.”
A beilleszkedés az új helyen nem járt különösebb gonddal, a csapatot 2/3 részt fekák és latinok teszik ki. Ezzel semmi baja, bár ez az arány megváltozik az egyetem kampuszán, ott zömmel fehérek vannak, ezek többsége magániskolából, kisebb része államiból érkezett, vagy egy rettenetes sztereotípia égett Killa agyába. Rasszista lenne?

Az általános pszichológia light-os tárgy volt Eric Duncan alatt. A fehér pasas fiatal professzorként az egyetemen viszonyt folytatott egy-két tanítvánnyal, köztük Vincent Rockefeller barátnőjével is. Ez a Rockefeller egy gazdag csávó, narcisztikus figura, egyben a focicsapat szponzorának fia, ezért a csapat irányítója – néhányak szerint –, bár nem nélkülözött a gyerek tehetség terén sem, de ez a gazdag ficsúr tulajdonolni akarta az embereket. Arrogáns természete révén nehezen viselte az akaratának való ellentmondást, ez volt akkor is amikor barátnője szakítani akart vele. Azzal a lánnyal is foglalkozott Duncan, s lett némi bonyodalom ebből. A gazdag csávó a sleppjével bekamerázta Duncan irodáját, s feltette a netre a tanár helyben folytatott szerelmi életét. A balhét követően a gyerek elhúzott egy New York-i egyetemre, volt balek, aki elvitte helyette a balhét, a csapatból röpültek páran, akik benne voltak a „csináljunk felnőtt filmes Big Brother-t” játékban.
Ami azonban az egyiknek kopp, a másiknak hopp! Történetesen Solomon Graham futójátékosnak. Egyik edzésen O’Neill edző odaordította neki, hogy kap egy esélyt irányítóként tekintettel a Los Angeles-i meccstapasztalataira, meg arra, hogy az edző nem sokak közül válogathat és hozzácsapott két könyvet a futballról. Amit tudni kell, azt két hét alatt nyalja be és attól kezdve ő az új irányító. De volt egy másik feltétel is…
O’Neill megmondta, hogy a csapatban Jonas Clark az idény legjobb centere és esélyes arra, hogy bekerüljön a profi ligába is, mert a gyerek tud a pályán, ugyanakkor agyban nem kellően erős. Clark egy jószívű, vallásos gyerek látszatát kelti, aki még annakidején O’Neill edző miatt vette föl Duncan tárgyát, - annál a fickónál művészet volt megbukni - ha Killa irányító akar lenni/maradni Clarknak benn kell maradnia az egyetemen. Ha a gyerek kibukik O’Niell edzőnek szerte foszlik az álma, hogy talán a profi ligánál alkalmazzák őt, mint edzőt. Mint vezetőedzőt, aki már nem egy tehetséget fedezett fel! Ez tekintélyesebb fizetést vonna maga után. Viszont, ha a gyerek kibukik, nem csak ez a jövőkép libben tova, de a derék sporttárs újragondol egyet, s mást Grahammel kapcsolatban is. Mehet egyből a falemberek közé.
Ez az igazi önzetlenség...!

Tehát irány a pszichológiaóra, meg van a terv is: diktafonnal, ill. okostelefonnal az egészet felveszik, Clark hallgathatja, ő pedig irányító marad. Ez ilyen egyszerű.

Előadás előtt 10 perccel

Jonas Clark megfogja az ajtó szárnyát maga előtt beengedve az előadó terembe néhány lányt. A feka gyerek igazi kétajtós szekrény, fekete pólót, farmert, edzőcipőt visel, fél kezében Nike-s edzőtáskája. Szegény származású, rossz környékről való, de a futball eleddig megmentette a lesüllyedéstől. Most nekiállhat tanulni, Hermione időnyerője kellene, hogy utolérje magát.
Duncan tanítványai zömében ligth-os verzióban tudnak valamit az általános pszichológia tárgyról, de azért vannak itt mások is.
Jonas belépve a nagyterembe a hátsó sorok felé veszi az irányt.
– Hé, Graham! – fog kezet köszönésként Killával, s leül elé. – Mi ez a szerelés, ember? Nálatok nincs tükör? – Kérdezi jámboran, hátrafordulva.
Killán 50cent-es póló, farmer, edzőcipő, hátra fordított baseball sapka, sötét lencséjű feketekeretes Prada szemüveg, valamint bőrszíjas óra virít. Ez utóbbira egyszer megjegyezték neki, hogy jobb Rolex utánzatot kukázzon máshol magának. A hülyéi nem tudják mi az a Patek Philippe.
Apple iPhone 4S telefonján chat-tel, előtte egy határidő napló, toll és egy üres spirálfüzet.
– Nem kellene előrébb ülni, hogy halljunk is valamit? – Hozakodott elő ötletével Jonas. Mindig a leghátsó sorok valamelyikében kell ülniük, mindig hallgathatja a környezet pofázását a tanár szavaival vegyítve, mindig ez van. Persze innen nem látni, hogy felveszik a tanárt, a lépcsős padsorok közt meg pláne nem szúrni ki.
– Francokat – replikáz Killa, miközben Master¢hiefet olvassa. A gyereket verik online a Battlefield 4-ben és most sír, hogy szétverte a klaviatúrát, hát basszus, no comment a srác.
Jonas sóhajtva előrefordul, miközben pár hajrácsaj is megérkezik. Duncanhez jártak ezek is, akik közül az egyik Jonas mellett talált helyet, ő a volt irányító egyik exe(?) vagy nem, valami tudja fene mi a neve, csak Bögyösbugyisnak emlegetik a csapatban néhányak, mert jól megvan mindene. A csaj valamelyik görögbetűs ház kedvence, meg beszélik, hogy odaadta a bugyiját az egyik after party-n még Rockefellernek. A szőkeség az utolsó divat szerint öltözködik, pletykálják róla, hogy valami transzvesztita divatguru ruháiba jár, meg táskáit hordja, imádja azt a… hölgyurat, tiszteli, szerinte jól néz ki. Róla akar írni az egyetemi lapba. Konkrétan erről beszél a másik oldalán ülőnek, meg arról, hogy mindenkit ismer. Ezzel szemben Solomon meg Jonas egyszerűen nem tudják felidézni a lány rendes nevét, noha elméletileg ismerik, mert ő ismeri őket. A szőkeség Jonas-nak nekiáll beszélni arról, hogy lehet valami nőgyűlölő, öreg szipirtyó jön be, mert a dékán most haragszik, szóval most tanulni kell, meg hasonlókat csacsog miközben műkörmös kezei ügyébe keveredik a telefonja, s nekiáll facebook-on chat-telni a néhány sorral előrébb ülő barátnőjével.
Solomon felhagy Master¢hief olvasásával, felkönyököl a padra öklével megtámasztva állát, jobbjában még ott a telefon, indítja a rögzítőt, ha kezdődik az előadás.


A hozzászólást Solomon 'Killa' Graham összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Márc. 02, 2015 4:15 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Aki sokat tanul, az keveset tud   Csüt. Jan. 29, 2015 1:24 amFabrice és még sokan mások...

Bárki arról kérdezné Őmárkiságát, hogy mit keres ő egy pszichológia előadáson, Fabrice nemes egyszerűséggel a képébe nevetne. Vagyis, egészen addig a képébe nevetett volna, amíg a félév elején az egyik kedves tanulmányis hölgy kiszámolta neki, hogy nincs meg a kredit a következő félévhez, így, ha csak nem akarja még egy évvel megtoldani az UNLV-n töltött idejét, akkor sürgősen vegyen fel egy bármilyen tárgyat, ami a megfelelő pontszámot biztosítja számára abban az esetben, ha sikerül belőle levizsgáznia.
      A srác osztott, szorzott, kikérte Dorfmann véleményét, majd egy pompon lány véleményét, aki elcsicseregte neki, hogy ha igazán menő akar lenni, akkor jön vele a cuki dr. Duncan órájára. Fabrice ezt a cuki jelző miatt először kapásból elutasította, aminek a vége az lett, hogy a csaj gyakorlatilag félmeztelenül kilökte őt a szobája ajtaján. Még szerencse, hogy első emeleti erkélyajtó volt, s csak öt percet kellett sétálnia a saját koleszáig.
     A sztereotípia igaz! A pompon lány nem egy agyas állatfaj, ellenben gonosz.
      Mindenesetre eme út alatt a srác rájött, hogy talán a pszichológiai tanulmányokra szüksége van ahhoz, hogy jobban megértse az embereket, illetve, a Spanyol történelem II., az Európai inkvizíció története, valamint a Kortárs európai grafikatörténet című – szerinte egyszerű – tárgyakra akkora volt a túljelentkezés, hogy már nem tudta behackeltetni magát. És mivel tanulni sem vágyott Őmárkisága, úgy határozott, hogy jó lesz neki a Duncan prof tartotta pszichó is, bár azt leszögezte a tárgyat javasló csajnak, hogy ő semmit sem hajlandó tenni a jó jegyért, neki csak adják meg a jó jegyet. És a világ így újra egyensúlyba kerülhet.
      Került is az első két előadás alkalmával, mikor a prof ledarálta az órát, s kiosztott egy, az első Google-keresésre 12.000 találatot betöltő házi dolgozat témát. Ment minden, mint a karikacsapás, majd két napja mindent tönkretett az a tanulmányi rendszeren keresztül megkapott, rusnya üzenet, mely szerint a Duncan-hez feliratkozókat három csoportra bontják és automatice átirányítják további három professzor csoportjához.
      – Ez azt jelenti, hogy mostantól tanulnod kell – nyugtázta Dorfmann, s Fabrice-nak abban a pillanatban kedve támadt volna egy zöld strandpapuccsal fejbevágnia a gyereket. Az illett volna a helyzet komolyságához és tragikumához, de miután nem állt a rendelkezésére ilyen eszköz, Őmárkisága lezuttyant az ágyára, s kevés kellett hozzá, hogy elsírja magát.  

 

      A kedve másnap sem lett jobb és harmadnapra sem, mikor is várta őt az ismeretlen. Britney (az a bizonyos pompon lány) előző este küldött neki egy SMS-t, amiben megírta, hogy legalább fél órával előbb legyen az előadóban, máskülönben nem fog tudni leülni, mert tutira másfélszeres mennyiségben lesznek. Britney persze nem volt jelen (pedig Fabrice pont az ő kedvéért még szépen ki is csípte magát), de mások annál inkább. Na jó, a kicsípés túlzás, az öltözéke márkásabb fekete farmert, fehér garbót, sötétkék acélbetétes bakancsot és sötétbarna kabátot jelentett. A srác morózus arckifejezéssel baktatott fel a lépcsőn, majd ült le a hátsó sorok egyikében, s iszonyatosan nagy kedve támadt belülről nézni a szemhéját. Ezért aztán táskáját feldobta a padra, s azonnal ráfeküdt a tatyóra. Nagyjából tíz perc múlva nézett fel, majd le az órájára. Az előadás kezdetéig még vagy tíz perc volt, s a srác cseppet unott érdeklődéssel szemrevételezte a körülötte helyet foglaló embereket. Rögtön kiszúrta, hogy majdnem elé egy nagydarab csávó telepedett, aki mellett egy szöszi csivitelt, míg a saját szomszédjaként egy gangster rapper-forma srácot figyelhetett meg, míg a túloldalán lévő szék üresen árválkodott. Nem nehéz kitalálnia, hogy ezek is Duncan diákjai voltak, a szöszkét mintha párszor megbámulta volna előző hetekben.


2

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Evalynne Rose Evans

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 22
◮ tartózkodási hely : UNLV mostly :)
◮ hozzászólások száma : 12
◮ join date : 2014. Dec. 22.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Aki sokat tanul, az keveset tud   Hétf. Feb. 09, 2015 2:55 am

Aki sokat tanul, az keveset tud


      Új félév, új órák, új órarend új tanárok és újra a rohanás. Evalynnek ugyan szent meggyőződése volt, hogy az első félév végére nagyjából már sikerült megismernie a kampuszt és úgy ahogy be tudja behatárolnia az összes épületet, illetve hogy hogyan tud a legkönnyebben eljutni A-ból B-be. Ekkora tévedést! Mint a második félév elején kiderült a kishölgy valóban remekül tájékozódik, a már bejáratott útvonalakon, de azon kívül... kész katasztrófa! Ráadásul most egy extra csavar került az órarendbe, hisz elfelejtette átírni a keddi pszichológia előadáshoz tartozó előadót a noteszében, így aztán hosszú és értékes perceken keresztül várakozott nyugodtan a régi terem előtt, mielőtt a mellette elhaladók beszélgetéséből rájött volna, hogy neki most egy teljesen másik épületben kezdődik az órája. Egészen pontosan 8 perc múlva.

      Lélekszakadva kezdett hát rohanni hátizsákja száraiba kapaszkodva, hogy mégse rázkódjon olyan veszettül az egész holmija a hátán. Út közben igyekezett feleleveníteni magában a kampusz térképét és behatárolni, hogy vajon az új professzor órája vajon merre is lehet, de hamar rájött, hogy a szokásos 3 eltévedésével az esélye, hogy még időben beérjen órára erőteljesen konvergál a nullához. Gyakorlatilag az első szembejövő egyértelműen felsőéves srácot elkapta útbaigazításért pedig annyira de annyira nagyon nem szeret ilyenekben segítségre szorulni.

      Az épületből kiérve aztán még jobban megszaporázta lépteit. Tekintve hogy a kabátját felvenni felesleges időpocsékolásnak tűnt, így maradt a farmer, póló, ing kombó, ami így februárban még Vegasban sem mindig a legbiztosabb választás. Kissé vacogva igyekszik a srác által megadott irányba, s a nagy rohanásban majdnem sikerül hasra esnie egy, a semmiből elé ugró biciklitárolóban.

      Kifulladva löki be maga előtt az ajtót majd rohan fel a második emeletre, végig a folyosón keresve a 218as előadót, s ha megtalálja hátát a falnak vetve áll meg mellette. Jó pár diák kérdőn, mosolyogva halad el mellette, de jelenleg nem tudja foglalkoztatni a dolog. Muszáj.... csak egy pár pillanatra..... hogy újra kapjon levegőt. Szemeit lehunyva, s kissé rogyasztott térdekkel támasztja a falat derékkal, de csak nem bizonyul kényelmesnek a póz. Egyik kezével kibújik a hátizsákból, majd maga elé húzva ölelgeti a táskát, majd dől vissza és próbál meg újra egyenletesen lélegezni.

      Cirka másfél perc múlva egyenesedik csak fel és nyílnak ki a szemei, majd egy mély levegő és besétál az előadóba. Pár pillantással felméri a terepet, de elől már szinte minden hely megtelt. Nem is baj. Ahogy észrevette minden tanárnak más és más szokása van – sokan az elöl ülőkkel nem is foglalkoznak, inkább a hátsó sorokat tartják figyelemmel. Amíg pedig nem ismerte ki Marble professzor szokásait fogalma sincs, hogy hova lenne érdemes ülnie az óráján.

      Jobbra balra tekintgetve indul fel a lépcsőn és keres ismerős arcokat dr. Duncan órájáról. A barátait hiába is keresné - egytől egyig másik órára osztották be őket a tanulmányin, átjárás pedig nincs az órák között. Természetesen. Majdnem az előadó végében talál egy csapatot, akiket mintha látott volna már korábban és az egyik srác mellett van is egy szabad hely, de.... rövid oldalpillantás hátrafelé, de gyakorlatilag már minden hely megtelt. Csak a sorok közepén virít pár szabad szék, de azokat meg biztosan foglalják valaki másnak. Rövid sóhaj, majd elindul a kiszemelt hely felé, táskáját a magasba emelve, hogy lehetőleg minél kevesebb embert vágjon fejbe vele.

      – Bocsi..... Ne haragudj..... Elnézést..... – mantrázza, ahogy sorban húzza be magát mindenki előtte, hogy Eva elférjen.

      – Sziasztok. Szabad ez a hely? – kérdi a fehér garbós srácot s a másik oldalon ülő lányt ha elért a kiszemelt székhez.  Ha megkapja az engedélyt elmosolyodik és feldobja táskáját az asztal tetejére, a kabátját a szék hátuljára teríti majd helyet foglal és nekiáll kipakolni a tankönyvét, a tolltartót és a mappáját, aminek a tetejére gondosan odakészít néhány citromsárga színű lefűzhető lapot. Hamar megtanulta az előző félévben, hogy nem érdemes füzetbe jegyzetelnie, ha óra után még szeretné kiegészíteni az előadások anyagát, vagy épp a gyakorlófeladatokat akarja az elmélet mellett összegyűjteni. Nem utolsó sorban pedig még meg sem szakad a sok füzet súlyától.

      Ha kész van lecsúsztatja a táskáját a pad mellé, majd felpillant az órára, ami szerint..... még tíz perc? Hogy lehet? Hitetlenkedve pillant rá a karórájára, ami szakasztott pontosan ugyan úgy áll, mint mikor először ránézett. Lecsatolja majd biztos ami tuti még meg is rázza az órát, de az csak nem hajlandó moccanni, jó eséllyel már tegnap este óta egy hajszálnyit sem.

      – Manóba. – morogja alig hallhatóan, majd lehajol és elsüllyeszti a szerkezetet a táskájában, mielőtt az még egyszer átverhetné őt.


To: Killa & Fabrice & Chasity & Professzor Úr || ruha || note: bookworm  mode on
Somewhere Over The Rainbow
A hozzászólást Evalynne Rose Evans összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Márc. 04, 2015 10:01 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Nyda Devon MacAlistair

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 38
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 44
◮ join date : 2014. Dec. 31.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Aki sokat tanul, az keveset tud   Csüt. Feb. 19, 2015 3:37 pm


Aki sokat tanul, az keveset tud...
Chasity – ahogy mindig – most is üdén és frissen lép be a nagyelőadóba, pontosan hét perccel az előadás kezdetének időpontja előtt. Arcáról azonnal leolvad az addig ott trónoló picit fensőséges, picit tudálékos, picit behízelgő mosoly.
A terem tömve van!
Első blikkre, második, harmadikra, és hetedikre is, s az éppen bámészkodó lánykát majdnem fellöki egy nagydarab indiaiforma srác, ugyanis őkelme nem méltóztatott elállni az ajtóból.
– Nem tudsz vigyázni? – szisszen a hangjában a felháborodás, de a fiú az érdeklődés legcsekélyebb jelét sem mutatva tovább megy, s fél perc múlva teljesen eltűnik a lány szemei elől.
Nincs mit tenni, ülőhelyet kell keresni, ugyanis Ő egészen biztos nem fog a falnak támaszkodva, majd egy idő után felhagyva minden méltóságával a linóleumozott padlóra tett táskáján, kabátján, sapkáján és blézerén ülve végighallgatni egy másfélórás előadást. Nagy szusszanással vesz egy levegőt, majd elindul a terem szélén húzódó lépcsőn felfelé, s barna szemei radarként pásztázzák a sorokat.
1-2-3-4-…-8. sor, semmi…!
Ellenben Montana Bailey-Johns leült nyáladzani Freddy Osaka mellé, ahelyett, hogy helyet foglalt volna Neki.
Cafka!
A 15-16-…-18. sor is tömve, s a 20-adikról a 25-ig oldalra sem nézett Chasity, annyira lefoglalta a magában való mérges motyorászás, mígnem azt vette észre, hogy már az utolsó sorhoz közelít, melyben egyértelműen annak a Duncan professzornak a tanítványai tömörödnek. A lány végignéz a zömmel unott, zömmel kétségbeesett arcokon, s lemondó sóhaj és jól látható szemforgatás után eldönti, hogy márpedig ő itt akkor is le fog ülni…
Ez a művelet nagyjából két percig tökéletesen lehetetlennek tűni, mígnem a sor egyharmadánál meglát egy fél embernyi helyet, ami hála nem túl terebélyes termetének, Neki pont elegendő lesz. Igaz, az már biztos, hogy a laptopját nem tudja elővenni gépeléshez. Elindul ő is a sorok között, de a Bocsi….. ne haragudj….. elnézést….. helyett a Figyelj… légy szíves…! Húzódj kicsit beljebb, hogy el tudjak menni…! Köszönöm! hangzott fel, melyet méltatlan morgások követtek. Chasity ez utóbbiakkal mit sem foglalkozott, ahogy megállt Jonas mellett.
– Szia! Ne haragudj! – kezdi tüncisen, s a torkát is megköszörüli, hogy a fiú biztosan rá figyeljen. – Szeretnék leülni, szabad ez a… – s a fekete srác melletti fél embernyi, s egy Chasitynyi helyre mutatott jobb kezének halványilára lakkozott körmű mutatóujjával – a hely itt melletted?
Naná! Biztosra veszi, hogy szabad… bár nem lesz egy leányálom itt ülni, s reméli, hogy a fiú fürdött az elmúlt öt órában, mert a kis királylány itt és most biztosra veszi, hogy sportoló a szentem.
Amennyiben zöld utat kap, egy széles mosolyt villant a srácra, s bepasszítja magát a székre…
…vagyis nem, bár ilyen egyszerű volna…
A laptopját, s a divatos kis hátitáskáját leteszi a székre, majd a kabátját Jonas kezébe nyomja…
– Csak egy pillanatra, lécci, köszi…!
…majd a lába elé, támasztja a laptopot, előkapja a halványlila lapú A/4-es jegyzetfüzetét, s egy tollat, majd visszaveszi a Jonas-ra tett kabátot, s végül lekapja a fejéről a kötött sapkát. Eztán Jonas mögé néz végig Solomonon, majd Fabrice-on, s Evalyne-en.
Arca picit unott, picit morcos… eztán fordul maga elé, miközben egy pillanatra felnéz Jonas-ra.  


❅ ❆ ❄ ❆ ❅

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Solomon 'Killa' Graham

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 25
◮ tartózkodási hely : Mikor hol...
◮ hozzászólások száma : 28
◮ join date : 2014. Dec. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Aki sokat tanul, az keveset tud   Pént. Feb. 20, 2015 1:10 am

Az előadó tömve van, az ülőhelyek tulajdonképpen elfogytak, a lépcsősort is teleülték… Ezzel nem foglalkozna Graham, de semmi más nincs, ami pillanatnyilag lekötné, Master¢hief panaszait meg nem fogja olvasni, ha már egyszer felhagyott vele, nemsokára kezdődik az előadás. Az emberek háborognak, azok főleg, akiknek nem jutott már hely, így kénytelenek a lépcsővel beérni. Akaratlanul is kihallani a zsivajból a tanulmányi osztály egészen intellektuelekhez méltón, avagy teljesen alpárin történő méltatását. Unalom.
Csak jöjjön már a tanár, s legyen vége ennek az ingerszegénységnek. A mellette ülő csávó, a fehér garbós talán még mindig alszik. Ezt a gyereket így találta itt az előadóban, s Killa még arra is fogadni mert volna, hogy ez a srác végig fogja aludni még a követő előadást is. Ezen szép kis összeget veszített volna, mert amaz felébredt. Graham meg mindjárt bealszik, csak jöjjön a prof, hogy el tudja indítani a felvevőt, aztán már meg is tette, amit kell és alhat.
Hamarosan egy barna hajú lány is érkezik. Konstatálja, hogy fehér, de helyes, úgyhogy nem baj, hogy fehér...  

Valószínűsége igen alacsony, de HA nem válaszolna a Fabrice, avagy az a másik személy az üres szék túloldalán, akkor Killa nemes egyszerűséggel átszól a mellette ülő fölött:
– Persze, tedd le magad! – nem mintha kellene ide különösebb engedély, de ha ez egy okos csaj nem árt, ha már most gondol a beadandókra és a ZH-kra az ember. Kellenek a kapcsolatok.
Nem bámul Eva felé hosszasan, csak míg a lány kipakolja a holmiját. Előre fordul.
Az elülső sor éppen hullámzik, meg morajlik. Valami ciripel és erre válasz a morajlás. Graham-et ez nem érdekli, Clark táskája azonban a semmiből a képébe repül, s egy „Bocs Sol!”-t dörmög hátra a center jámbor képpel (ami elnyomja Killa „bazmeg”-jét), miközben egy kisebb hegybe pakol neki még egy rahedli cuccot: táska, kabát, kajás szatyor és még tudjafene mi van a halomban.  
– Lesz mindjárt hely – szól a center a lánynak, mivel semmi hely nincs, ugyanis a szék tele van pakolva, két vagy több ember cuccaival ő és a túloldali junk foodon megnőtt lány(?), de inkább sárkánylány holmjával meg még tudja fene kiével.
– Nekem ne ülj rá a McDöncis szenyómra! – üti meg Killa fülét a mély és felháborodott női hang, aminek forrása nem Delilah, Istennek hála. Mint is keresne itt az a trampli? Ez itt egy egyetem!
Clark még mindig kitartóan pakol minden szart neki halomba, lassan akkora a rakás, hogy borul abból a fehér garbós felé, meg lepattog valami az okos lánynak is, konkrétan egy diétás kóla. Graham meg ül és les előre, figyeli, ahogy a mellette ülő másik srác – nem Fabrice – már ellopott két szendvicset, ha már megzavarták Call of Duty közben, amit eddig nyomott a laptopján. Jonas percekig rendezkedik, s olyanokat mond közben, hogy „erre is vigyáz, Sol” vagy, „fogd ezt meg”. Chasity-nek pedig még egy „mindjárt lesz hely” jut.
– Szép, mondhatom! – elmarkolássza Graham elől a holmiját a nő – faszán fölráztátok a diétás kolám! – aztán a másik oldalán ülőhöz fordul, s elpanaszolja neki, hogy nem tudja megbontani a fent nevezett italt.
– Ne is foglalkozz velük, ezek mindehova egy zsák kajával mennek – mondta lovagiasan Clark, legyőzvén a sárkányt is, s eltakarítván mindent, ami nem oda való. A királylány most már zavartalanul helyet foglalhat, bár a két nagydarab között azért így is kicsit szűkösen lesz.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Aki sokat tanul, az keveset tud   Vas. Feb. 22, 2015 8:19 pmFabrice és még sokan mások...

Úgy tűnik, hogy a szünet utolsó perceiben némiképpen besűrűsödnek az események, s őmárkisága figyelmét egy másik kishölgy vonja el a szőke lányról. Némi idő szükséges, hogy dekódolja a hirtelen jött, ámde logikus kérést/kérdést, de a mellette ülő csávó már meg is adta a választ, ami után Fabrice egy félmosollyal bólint. Mégiscsak legyen látszatja, hogy részéről is leteheti magát a jövevény. Míg a kiscsaj kipakol, addig a fiú előbb végigméri őt, majd oldalvást Killára pillant, aztán vissza újdonsült szomszédja pakolászására, aki éppen hogy ki nem méri szögmérővel a kis cuccainak a helyét. Mintha… mintha látta volna ezt a kis barnát is.
      – Szintén Duncan óráiról? – kérdez Evától csak ennyit, s a következő pillanatban átgurul rajta keresztül egy dobozos kóla Evának, s a feka srác is nagyon morgolódik, így Fabrice a tekintét az esemény irányába kapja.
      – Így nem lehet beszélgetni! – dohog, s Graham előtt ekkor pillantja meg a halomnyi táskát, kabátot, előrecsomagolt hambikat.
      Fejcsóválva csúszik hátra a széken, s a pad alá csúsztat egy ölébe guruló zsemlét, aztán néz a pakolászók irányába, majd kapja a tekintetét újra maga elé, hogy meghallja a felhördülő női hangot. Chasity-ből ebből a szögből sokmindent nem lát, de nem lenne a helyében ott elől, még a végén azért is ő kap, hogy eltűnt pár szenyó a pakkból. Fabrice jobbnak látja visszasandítani Evára, akár most válaszol a lányka a kérdésre, akár megtette korábban.


6

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Evalynne Rose Evans

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 22
◮ tartózkodási hely : UNLV mostly :)
◮ hozzászólások száma : 12
◮ join date : 2014. Dec. 22.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Aki sokat tanul, az keveset tud   Szer. Márc. 04, 2015 11:24 pm

Aki sokat tanul, az keveset tud


      – Köszi szépen. – mosolyog Killára ragyogó szemekkel, majd tekintete Fabricera siklik, ahogy a fiú is bólint egyet. Egy fél fordulattal a másik oldalon ülő fiú felé tekint aki viszont elég elmélyülten magyaráz valamit a padtársának valamilyen autós lövöldözős játékról – a szófoszlányok legalábbis erre engednek következtetni. Egy pillanatra megfordul Eva fejében, hogy újra megszólítsa őt is, de láthatóan csöppet sem zavarja őt a lány jelenléte, így aztán talán most az egyszer ennyit elsumákolhat ő is. Igazán semmi kedve nem lenne visszaküzdeni magát a lépcsőkhöz, de persze ha a fiúk foglalták volna a helyet akkor nem lett volna más választása. Így viszont kényelmesen helyet foglal és előpakol az órára, majd Fabrice hangját hallva a fiú felé fordul.

      – Igen. Sokan ajánlották, úgyhogy hozzá vettem fel az órát. – nyugtázza egy biccentéssel a feltételezést, s ösztönösen kap az elé guruló kóla után. Kezében a dobozzal fordul ő is oldalra, s elkerekedő szemekkel pillog egy párat a Killa előtt halmozódó kupac láttán. Próbálja kitalálni mi is történhetett – az előttük ülő srác bősz pakolászása, az újonnan érkezett, egyelőre ácsorogni kényszerülő lány és a leendő padtársuk bosszankodása... Hiába, az egyetem mindig tartogat meglepetéseket és azokból  a legkevesebbel az órákon találkozik az ember.

      – Ne haragudj. – feleli  ahogy a kólát a kifejezetten morcosnak tűnő lány felé nyújtja. Automatikus reakció, pedig igazán nem az ő hibája, hogy elgurult az az ital. A válasz viszont csak egy ideges horkantás, ahogy kikapja a dobozt Eva kezéből, amit Jonas olyan nagy lelkesen elpakolt.

      – Nem tudtok esetleg valamit az új tanárról? Jajj, még a neve sem jut eszembe. – fordul vissza újra Fabrice irányába, ha kissé elcsitultak az események, majd pár pillanatra elgondolkodik, s ha valamelyik fiú válaszolna, azt udvariasan kivárja. – Nála ugye már tényleg lehet is tanulni és rendes számonkérések lesznek, nem úgy, mint Duncan professzornál? – érdeklődik tovább a lány, s láthatóan komolyan is gondolja a dolgot. Pláne a tanulás részét. Végülis az előző órák sem voltak olyan rosszak összességében véve, de legközelebb ha megkérdez egy felsőévest, hogy kihez érdemes felvenni egy adott órát egészen biztosan hozzá fogja csapni az is, hogy ő tanulni is szeretne, és ennek tudatában ajánlgassanak neki tanerőt. Végtére is ha nem szeretne tanulni ugyan miért lenne itt?


To: Killa & Fabrice & Chasity & Professzor Úr || ruha || note: bookworm  mode on
Somewhere Over The Rainbow


Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Nyda Devon MacAlistair

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 38
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 44
◮ join date : 2014. Dec. 31.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Aki sokat tanul, az keveset tud   Pént. Márc. 06, 2015 12:26 am


Aki sokat tanul, az keveset tud...
Eltart egy ideig, mire le tud ülni, de türelmes lányka lévén, Chasity kivárja a sorát. Vagyis nem a sorát, hanem a pakolászás végét. Apró szájrándulásból megmarad grimasszal pillant a minimum három napi hideg élelmet csomagolt lányra, miután helyet foglalt, s pusztán azért nem szólt vissza neki, mert az mögötte olyan vehemenciával ragadta vissza a kólát a hátuk mögötti padsorban ülő lánytól, hogy jobbnak látta nem felbosszantani. Amennyire teheti, Jonas felé húzódik, nem mintha esete lenne a fiú, de eleddig ő sokkal kedvesebb volt, mint a haragos tekintetű szendvicses lány.
Ez a baj a mostani állapottal: becsődítettek ide még egy harmadnyi csoportot, s ezen túl annak közelharcot kell vívni minden helyért, aki nincs itt az előadás előtt minimum húsz perccel. Ráadásul teljesen messze került az eredeti csoporttársaitól. Lebiggyeszti ajkait, s elkezdi rendezgetni maga előtt a füzetet és a tollat, közben igyekezett fülelni a körülötte ülőkre.
Na, ez is egy iszonyatosan zavaró szitu, hogy kb. senkit sem ismer a körülötte ülők közül. Nem mintha a kisasszonynak gondot jelentene az ismerkedés, vagy az, hogy kinyissa a száját, de mégis… Mi van akkor, ha kötött ülésrend alakul ki, s ő nem fog tudni innen kikerülni? – A pufi srác mellette aranyosnak tűnik, de a mögötte ülővel nem szívesen találkozna egy kivilágítatlan járdaszakaszon.
Vagy éppenséggel a professzor úr beosztja őket csoportokba, s őt ide sorolja: Duncan tanoncai közé…
A Duncan-hez feliratkozók lusták, és nem akarnak tanulni és sportolók és nem túl okosak. – vagy legalábbis ezen attitűdöket kötik hozzájuk egyetem szerte. A hozzá járó csajokról meg megvan Chasitynek a külön bejáratú véleménye, miután megnézte ő is azt az ominózus videót.
Nem azért! Hanem azért, hogy tudjon véleményt alkotni.
DE TÉNYLEG!!!
– Nem gond. Nem vettem magamra – csicsergi vissza kissé vékony hangján a centernek, miután a fiú nyugtatgatni(?) próbálja őt, majd újabb pótcselekvésként összedörzsöli a tenyereit.
A következő pillanatban megüti a fülét Eva kérdése, s a hang határozottan ismerős neki. Amennyire a szűk hely engedi, feláll, s a szék támlájába kapaszkodva hátrafordul, miközben majdnem rázuhan Jonasra. Széles mosollyal és egy látványos vállvonással kér bocsánatot a fiútól, ha az felé nézne, majd a válla/feje fölött/mögött immár tüzetesebben megnézi a mögötte ülőket, s ezúttal felismeri a lányt. A mellette ülő szőke srácra is rákeres, de egyelőre csak annyi jut eszébe, hogy néhányszor látta a fiút a UCC étkezőjében, s egyszer sem a tanulószobában.
– Evalynne? Szia! – köszön oda olyan hangerővel, hogy az elsőéves lány is meghallja. (Ez bizony enyhén élesre sikeredik.) Majd a felismerés kissé váratlanul éri, miszerint a szorgos kis barna is Duncan-hez járt. Mit keresett ő ott? Mindegy! Ki fog derülni.Legközelebb ülhetnénk egymás mellé! Hogyhogy Duncan professzorhoz jártál? Szegénykém, ez éles váltás lesz Neked. Marble professzor elég keményen követel… – s szélesen, de bíztatóan elmosolyodik.


❅ ❆ ❄ ❆ ❅

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Solomon 'Killa' Graham

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 25
◮ tartózkodási hely : Mikor hol...
◮ hozzászólások száma : 28
◮ join date : 2014. Dec. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Aki sokat tanul, az keveset tud   Csüt. Márc. 19, 2015 10:06 pm

Jonas még korábban elengedte füle mellet Fabrice hozzá intézett háborgását, nem hal bele a srác. A pakolás nem vett sok időt igénybe. Biccent kisebbet a kiscsajnak, miután az jelzi neki minden oké, s némán lefoglalja magát a telefonjára befutott üzenet megnézésével, s tervei szerint ezzel elidőzik az előadás kezdetéig.

Végre, basszus!
Eltűnt előle a sok holmi, s Jonas táskáját utolsóként hanyagul lökte vissza Killa a tulajdonosának, aki válaszul kummogott valamit az orra alatt. A következőkben vet egy pillantást a vékony kiscsajra a két nagydarab között.
A helyes Hófehérke lehet visszasírja a lépcsőt, ha a mellette trónoló Mela elkezdi számolni és/vagy burkolni a szendvicseket.
Jó kilátásoknak néz elébe, eme lehetséges jövőkép eszébe ötlésekor megállja, hogy ne vigyorodjék el. Meglehet lesz itt még harc.
Fél kezével felkönyököl kitámasztva öklével az állát, s a kérdező lány felé néz,
erre hátrafordul a nagydarabok közé ékelődő kiscsaj és a patent Hófehérke segítségére igyekszik…
Maga részéről nem tudja és nem is érdekli, ki jön be órát tartani. Igaz a neten valamelyik nap nézte futólagosan, igaz az is, hogy minden más akkor fontosabbnak bizonyult, mint memorizálni ki lesz az új prof.
No igen, az elhangzott kérdésre még sem kellene bemondania, hogy ő csak ide slattyogott, ezért hallgat. A maga részéről jó lenne még egy Duncan új tanerőnek, de ilyen figurát valószínű nem fognak ide szalasztani még egyszer. Számolt ezzel.
Elhangzik a Marble név, s rémlik, mintha valamit mondott volna erről a fazonról az edző.
De az nem általános pszichológiát tanít! Legalábbis eddig nem. Beszélik O’Neill nem szívleli Marbelt, mióta az kibuktatta az egyik ígéretes játékosát. Az a gyerek állítólag ül nemi erőszakért és a csaj, aki feldobta, Marble támogatásával tette. Abban az évben gyakran kikapott a csapat. Ez Marble hibája volt az edző szemében.
Ez a prof. állítólag ki van hegyezve a sportösztöndíjasokra azóta.
Graham-nek ez az első féléve ezen az egyetemen, s faszaságosan kezdődik, ha ez mind igaz. A laza tanárt felváltja egy szivatós. A dékán a szabályok előhozakodásával hergeli az edzőt, aki lassan annyit ordít, hogy hangszálműtétre lesz szüksége a végén, hogy bírja szuflával.
Egyelőre neki még nem szívügye a csapat társakkalellentétben, de ha egyszer játszanak a Columbia egyetemmel és ott lesz az a Rockefeller nevű tetű, tesznek róla, hogy hordágyon vigyék le, csak olyan úri emberhez méltón elintézik a pályán. Ez az egyetlen törvényes megoldás az ilyen ficsúrok megszívatására.
Clark hátrafordul, képéről Killa leolvassa, hogy az igencsak figyelemmel követte a Marble professzorról mondottakat, s ideje korán felidegesítette magát.
– Hallod, Graham, Rockefeller elintézte.
– Jah – hagyja rá, s hallgatja a Hófehérkék csivitelését.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Aki sokat tanul, az keveset tud   Csüt. Márc. 26, 2015 2:57 pm


Fabrice és még sokan mások...
E
va válaszára hümment egyet, majd lejjebb csúszik a székén, már amennyire ezt a sorok közti hely engedi. Ő is pont ugyanezért választotta ezt a tanárt, mert Britney javasolta. Tekintete az előadó magas mennyezetét fixírozza, miközben hallgatja a körülötte zajló eseményeket… a pakolászás utózöngéje őt annyira már nem hatja meg, annál inkább a kis éles hangú csaj hátraszólása, melynek tartalma semmi jóval nem kecsegtet. Lassan fordítja a fejét Chasity irányába, de a mellette ülő srác elülső szomszédjával való röpke dialógusát sem tudja figyelmen kívül hagyni.
Ki az a Rockefeller és mit intézett el? – jönne a kérdés, aztán a sok-sok beszéd szövevényéből kikövetkezteti a megoldást, miközben beugrik neki az ominózus eset Duncan kapcsán… és igen, Rockefeller az a gazdag kölyök, aki szereti az amatőr videózást. – Szóval, az új professzor nyírni fogja a népet, ugyanis mostantól tanulni kell, aminek sanszosan csak a kis barna örülhet.
– Áh! Csak nem lesz olyan vészes… – próbálja könnyedén venni, s szavai inkább szólnak a két sportolónak, mint a két kislánynak. Végülis, Neki csak ez a félév kell, ezt meg letudja simán… El kell olvasni pár könyvet…? Készülni kell egyik óráról a másikra?
Basszák meg!
– Nekem nem a pszicho a fő tárgyam, ezért kissé le vagyok maradva… – szól közbe akkor, amint egy kis csend áll be a körülötte lévők diskurzusaiba. – Melyik tanár ez a Marble? Mert nem túl üdvözítő dolgokat mondtatok… Hmm…?
Gyorsan körbepillant a körülötte ülőkön, türelmesen várja a választ, s végül arra a srácra, vagy éppen lányra néz rá, aki elsőként megszólal, vagy elsőként ad gyors leírást az új tanárról. Persze ha egyszerre többen kezdenek egyszerre beszélni… nah, az kicsit problémás lesz…– 10 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Evalynne Rose Evans

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 22
◮ tartózkodási hely : UNLV mostly :)
◮ hozzászólások száma : 12
◮ join date : 2014. Dec. 22.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Aki sokat tanul, az keveset tud   Hétf. Jún. 08, 2015 4:59 pm

Aki sokat tanul, az keveset tud


      Érdeklődve tekintget a fiúk felé, de ahogy a nevét hallja meglepetten fordul az előtte helyet foglaló lány felé.
      – Chasity? Szia! Észre sem vettelek. Ne haragudj. –pillant a lányra bocsánatkérőn. S valóban, túlzottan lekötötte a figyelmét az imént a sok pakolászás és a másik lány morgása. Látta ugyan Chasityt ahogy az hozzá hasonlóan befurakodott az előttük levő sorba, de egyszerűen nem ismerte fel. A másodéves lány ugyan nem tartozik a közelebbi baráti körébe, mégis a félév elején rengeteget segített neki eligazodni a kampuszon és valóban.. mintha az is szóba került volna,hogy pszichológiát hallgat. Miért is nem tőle kértem tanácsot a kurzusválasztásnál? fordul meg a fejében, de most már késő bánat.
      – Marble professzor! Hát persze! – mondja, majd egy tollat előkapva gyorsan felírja a nevet a jegyzetei tetejére, mielőtt újra elfelejtené. – Az szuper volna. Hátha egyikünknek sikerül időben ideérnie az órára és akkor még helyünk is lenne. Valahol előrébb. – néz rá vidáman, majd Fabrice szavaira mosolyogva fordul a fiú felé.
      – Szerintem Duncan professzornál mindannyian eléggé lemaradtunk. Nem is baj, hogy új tanárt kapunk. – mosolyog biztatóan a fiúra tökéletesen félreértve a szavait. Az ominózus videóról természetesen ő is hallott, ki ne hallott volna, viszont szerencsére nem látta. Még csak az hiányzott volna!
      – Marble? Ha jól hallottam ő a legjobb pszichológia tanár az egyetemen. Remek órákat tart és a legtöbb tanítványa gond nélkül el tudott helyezkedni az egyetem után. – válaszol, majd megerősítést vagy kiegészítést várva fordul Chasity felé. Végülis a lányt eddig is a ő tanította.


To: Killa & Fabrice & Chasity & Professzor Úr || ruha || note: millió bocsi a késésért  Embarassed
Somewhere Over The Rainbow


Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Nyda Devon MacAlistair

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 38
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 44
◮ join date : 2014. Dec. 31.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Aki sokat tanul, az keveset tud   Hétf. Jún. 08, 2015 5:27 pm


Aki sokat tanul, az keveset tud...
– Semmi gond! – szól Eva szavait hallva, s legyint jobb kezével, hogy ezt nyomatékosítsa. Sokan vannak, nagy a tömeg. De Chasity konkrétan hiszi magáról, hogy őt nem egyszerű elfelejteni, vagy tőle elsodródni, mégis, Evalynne bár kedves, elég szétszórt kislány lehet, ha Duncan-hez került. Na de majd ő itt lesz neki és kikupálja! – Mindenképpen, úgy tűnik, vagy fél órával előbb be kell ülnünk ezentúl.
Nincs apelláta!
Ezt követően egy időre elhallgat, s az órájára néz. Hallgatja a fiúk beszélgetését, a neki, vagy az éppenséggel nem neki, hanem csak úgy feltett kérdéseket, megjegyzéseket, s unott arckifejezéssel pillant Fabrice-ra, majd Fabrice-ról Evára, aki korrektül elmagyarázza a szitut a pupáknak.
Atyavilág! Hogy kerülnek ide ilyenek, akiknek még csak nem is ez a fő tárgyuk?!
– Ez így van – hogy Eva is megkapja a megerősítést. – Persze csak akkor, ha átenged Titeket. – eme szavainál jelentőségteljesen pillant Fabrice-ra. – Keményen kell készülni az óráira.      Chasity karakterem a közeljövőben parkolópályára kerül. Mivel itt és most logikátlan lenne kiírni a kislányt, NJK-ként átadom a mozgatását Fabrice-nak. Köszönöm a játékot és elnézést kérek a bonyodalom és a késedelem miatt.


❅ ❆ ❄ ❆ ❅

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Solomon 'Killa' Graham

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 25
◮ tartózkodási hely : Mikor hol...
◮ hozzászólások száma : 28
◮ join date : 2014. Dec. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Aki sokat tanul, az keveset tud   Pént. Jún. 26, 2015 5:18 pm

A Hófehérkék csivitelnek, s a mellette ülő fehér gyerek is karattyol időnként. Legalább ő próbál optimista lenni…
Killa hallgatja, egy pillantást vet az órára, az idő is múlik, ez a professzorok professzora meg sehol. No igen vannak, akik megengedhetik maguknak, nem mintha akkora orbitális baj lenne ez a késés. Messze menőkig nem az, Killa is tudna mit kezdeni az így szerzett idejével, szeret is lógni. Egy jó pont ez a professzornak, ha bele gondol, de azért ennél hasznosabban is eltöltené ezt az időt, ahelyett, hogy itt dekkol. Vár még fél órát, s lép, ha nem jön a pasas.
Chasity leereszkedő(?) hangvételű megjegyzésére felhorkan, de ez a megnyilvánulás még a Clark másik oldalán nyomorgó pompon lányból is kivált egy „milyen édi vagy” megjegyzést, s a Bögyösbugyis máris a centernek kezd duruzsolni, szinte biztos, hogy ezzel szinkronban pötyög chat-en a pár sorral előrébb ülő barátnőnek, felhagyva az egészen eddig tartó kagylózással. Killa elhiszi a kis stréber csajnak, hogy a professzor úr óráira fel kell készülni, különben szivacs. Feltehetően ennek a professzornak is, akár csak a többi „keménynek” tituláltnak szokása, hogy azt gondolja: van a saját tárgya (és csak az!), abból kiadja holnapra-holnaputánra a teljesíthetetlent és a hülye oldja meg!
– Héj, csajok! Ha már csoporttársak leszünk, egy elérhetőséget adhatnátok, csak mert időnként le leszek maradva, persze önhibámon kívül. De nem szeretnék kibukni, az szar lenne! Otthon is széttépnének, ha kibasznának emiatt a retteget prof miatt, aztán bukna az irányító posztom is! Ééén vagyok ám az új! – Hogy ne szólna legalább így ki a sportösztöndíjas agynélküliség a száján. Clark is hallotta és felröhög.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Aki sokat tanul, az keveset tud   Csüt. Júl. 02, 2015 5:28 pm

Fabrice és még sokan mások...
F
abrice nem túl nagy lelkesedéssel hallgatja a lánykák szavait. Nem a csiviteléssel vannak problémái, hanem a tartalommal. A mellette ülő kis eminensforma nagyon nagy átéléssel beszél a professzorról. Az ilyeneknek ez bökdösi a libidóját… na nem az öreg profok – általában nem – hanem a sok tanulás, meg a leckék, meg a beadandók, meg a könyvtár… többnyire saját fickó nélkül ez okoz nekik egyfajta… hmm… elégedettséget… A másik csaj ellenben nem ennyire szimpi. Ő nem okoska, inkább okoskodó, valószínű mindenkihez volna egy-egy lefitymáló szava és naná, hogy a szurkálódással pont őt találja meg… vagyis, őt szemeli ki elsődlegesen… vagy csak simán rá néz, mert a fekagyerek és a bögyös vadmacska bosszújától jobban fél.
A rokonszenves pomponlány kb. összegzi Fabdice véleményét is Chasityről, így őmárkisága egyszerűen nagyon áthatóan a lányzó szemeibe néz (már Chas-ébe), mert nem bírja megállni, hogy vissza ne szúrjon:
– Tanulhatnánk együtt, mit szólsz? Korrpetálhatnál – persze választ nem vár, nem erre a kétes hangnemre, de mentségére szóljon, ő legalább nem káromkodott a lányok előtt.
Killa szavaira Chasity láthatóan elhúzza a száját, s látszik rajta, hogy egy pillanatra eltöpreng azon, hogy visszavágjon-e neki… nekik, vagy üljön inkább le a helyére, s hátra se nézzen egy ideig. Valószínű megtenné, ha nem várna még valami választ, vagy reakciót Evától.
Clark nevetésére Fabrice jobban elterpeszkedik a székében, majd maga elé emelve telefonját a mellette ülő srácra sandít:
– Te, ezt marha szépen mondtad. Lelkesítő volt, meg minden. Engem megvettél, kérem a számod! – s, hogy el ne röhögje magát inkább Eva felé pillant, majd rákacsint.
Az persze nem kizárt, hogy a kis virágszál lediktálja a magáét, vagy elkéri a feka csávó számát… Csak éppen nem tartja őmárkisága mindezt valószínűnek. Az biztos, hogy ő simán megadja a számát Killának, avagy elmenti az övét, attól függ, hogy dönt a srác… végülis, mégiscsak egy irányító a szentem, azok pedig az egyetemi diákság táplálékláncának a csúcsán verhetik magukat… vagy majdnem a csúcsán, erről ma már erősen megoszlanak a vélemények. Vajon mi történne, ha Fabrice ezek után benyögné, hogy én pedig Plessis XXXVIII. márkija vagyok. Nah, ki adja meg a számát?– 14 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Evalynne Rose Evans

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 22
◮ tartózkodási hely : UNLV mostly :)
◮ hozzászólások száma : 12
◮ join date : 2014. Dec. 22.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Aki sokat tanul, az keveset tud   Hétf. Júl. 13, 2015 10:54 pm

Aki sokat tanul, az keveset tud


      Megnyugodva mosolyodik el Chasity válaszára, majd lelkesen bólint egyet.
      – Igen, mindenféleképpen! –helyesel, s azt már nem fűzi hozzá, hogy ő most is itt lett volna korábban, ha épp nem nézi félre a termet. Szerencsétlen véletlen, de miért pont az első órája előtt kellett ilyennek történnie? – Persze. Chassy! Kölcsönkérhetném az idei órai jegyzeteidet? Jó lenne átnézni mit csináltatok eddig. – mosolyog a lányra csöppet szégyenlősen. Nem szokása mások jegyzeteiből készülni, de jobb módot jelenleg nem lát arra, hogy behozza az eddigi lemaradását. A tankönyvet ugyan már újraolvasta, de Marble professzor reményei szerint jóval részletesebben adta le a diákjainak a tananyagot, mint Duncan. – Ha az segít átnézhetjük együtt is az anyagot. Amiről eddig lemaradtunk. – fordul biztató mosollyal Fabrice felé, miután a fiú felajánlja Chassynek, hogy tanulhatnának együtt is. Ami igazából nem is rossz ötlet! – Holnap órák után mondjuk? Nem kellene még jobban lemaradnunk. – folytatja lelkesen, s a mosoly még mindig ott ül ajkai szélén.... egészen addig, amíg meg nem hallja Solomon szavait.
      Megdöbbenve pillant az oly büszke és oly ékesszóló irányítóra, majd lassan megcsóválja a fejét.
      – Az illetlen beszédtől végképp nem fogsz jobban teljesíteni az órákon! – jegyzi meg kissé anyáskodóan dorgálva, mintha épp csak a húgait nevelné Eva. Némi szemöldökráncolással fordul vissza a holmijai felé, majd egy halványsárga post it-re a szokásos gyöngybetűivel felírj a nevét, a telefonszámét és az email címét.
      – Ha nem tudsz bejönni valamiért, akkor szívesen segítek neked. De te is jobban tudnál készülni az órára, ha itt lennél és hallanád az előadást. Nem fogok tudni sajnos minden egyes kis megjegyzést lejegyzetelni, amit Marble professzor mond. – nyújtja át a fiúnak a papírt, s hangján hallatszok, hogy valóban sajnálja, amiért csak ennyit tud segíteni a fiúnak. A tekintete megállapodik Solomonon, s láthatóan vár valamit... leginkább egy bocsánatkérést, amiért ilyen meggondolatlanul fogalmazott korábban.

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!TémanyitásTárgy: Re: Aki sokat tanul, az keveset tud   

Vissza az elejére Go down
 

Aki sokat tanul, az keveset tud

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Las Vegas :: Külváros-