HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 Csak kövesd a pénz szagát! - 3. szín

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

avatar
Vincent Morris Belvedere

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 49
◮ tartózkodási hely : Vegas külterülete
◮ hozzászólások száma : 80
◮ join date : 2014. Dec. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Csak kövesd a pénz szagát! - 3. szín   Kedd Márc. 10, 2015 12:49 am

- Tudom.. - eresztettem félhalkan - És épp ez a szerencsénk. - dünnyögtem, de inkább feltoltam magam az asztalon. Ráérünk később a részletekkel...
Amikor nekiesett a térképeknek, nem kellett többet mondanom.
Pont ezt szerettem benne, mindig érti a lényeget, és ahogy megindult, csak utána lépve követtem. Az ajtóhoz érve a kilincsre fonódott a kezem, de még nem nyitottam ki. Még előtte belenéztem a szemeibe.

- Grace, ha holnap bármi történne.. - kezdtem bele de a pontosítás szükségét érzem - Ha úgy értem velem.. történne, szeretném ha gondod lenne Rainre. - nehéz kérés, pláne ha az ő viszonyukat tekintem. De valljuk be, nem sok emberben bízhatok. - Szeretném ha vigyáznál rá. - egy biccentés beékelve - Ha megkapná a részemet, és eltűnhetne ha úgy látja jónak. - újabb rövid szünet - A páncélomban majd megtalálod a részleteket... - itt maradt az egész félbe, de innen már nem kell pontosítanom. Biztos voltam benne hogy érti a lényeget, és csak ekkor nyomtam le a kilincset. Az ajtó kinyílt, hangosan nyikorogva adta meg magát az erőnek és én hátra léptem hogy előre mehessen. Bíztam benne. Pedig nem sok emberben bízhattam csak az életben...


A hozzászólást Vincent Morris Belvedere összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Márc. 10, 2015 1:47 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Csak kövesd a pénz szagát! - 3. szín   Kedd Márc. 10, 2015 1:22 am

Sejtettem, hogy bele fog kezdeni. Igyekeztem Shane mellett mindig pozitívan állni a munkához, és ha a fene fenét evett is, de a fiamért bármire képes voltam. Bárkin átgázoltam, ha ő volt a tét, hogy őt láthassam.. hogy halljam a nevetését.. egyetlen pillanatra elevenedett meg a kis fekete finom haja, a pajkos mosolya, és mielőtt még ellenőrizhettem volna a vonásaimat, a gyengédség, amit akkor éreztem a fiam iránt.. Vincent-re szegeződött, de nem neki szólt. Mégsem lepleztem. Felesleges lett volna.
Mégis, ahogy tovább beszélt, úgy vált az arcom ismét komollyá, úgy változott meg az arckifejezésem is. Ujjaimmal beletúrtam a hajamba is egy hatalmas sóhaj kíséretében és nem mondom, hogy örültem a kérésének. Raina olyan volt, mint egy kezelhetetlen kóbor kutya, akihez ha csak hozzászóltak, habzó szájjal morgott vissza. Gyerek volt még egy felnőtt női testbe zárva.
- Nem tudom megígérni, hogy vigyázok rá, mert előbb tűnne el a szemem elől. De mindent megteszek, ha úgy alakulna. A széfet pedig hagyd, van rá emberem, aki képes kinyitni - szélesedő, immár nyugodt, magabiztos mosollyal néztem fel rá, meglapogatva a felkarját is megnyugtatva, hogy úgy lesz, ahogy ő mondja.
Ha pedig én hagynám ott a fogam, akkor velem jönnek sokan mások is... és az édesanyámnál lévő végrendeletem pedig olyan biztosíték volt, amelynek tartalmáról még ő sem, ahogy senki más sem tudott. És ez így volt helyes.
- De életben foglak tartani bármi áron... látni akarom a reakciód arra, hogy milyen isteni vacsorában lesz részem Corvin mellett - nevettem fel félhangosan, tudva, hogy ezért mogorvává válik csak egy röpke pillanatra is, de legalább erről az egész öröklés dologról egy kicsit megfeledkezett volna.
Vártam.. a következő megmozdulására, ugyanolyan közel maradva hozzá, fel, belenézve a szemeibe.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Vincent Morris Belvedere

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 49
◮ tartózkodási hely : Vegas külterülete
◮ hozzászólások száma : 80
◮ join date : 2014. Dec. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Csak kövesd a pénz szagát! - 3. szín   Kedd Márc. 10, 2015 2:31 pm

- Kösz.. - mosolyodtam el, mert tisztában voltam vele hogy Grace megteszi amit meg lehet. Pláne ha Rainát nézem.

Nyílt az ajtó, én meg hátraléptem hogy mehessen, odakintről pakolászások zaja szűrődött be, a bár most is nyüzsög.. még ha nem is a vendégek seregének hangja tölti be, az bárban az élet nem áll meg.
De ő mégiscsak becsempész valami mást.
Hirtelen rándul össze a szemem.

- Ha te most komolyan azért védesz be hogy lássalak Téged meg azt a seggfejet.. - rázom a fejem minden percben elutasítva a képet, de nem tudom figyelmen kívül hagyni a fintorgást - Lehet jobb lenne magamat lőni főbe. - állapodok meg a szemeiben de láthatja az enyémekben a vigyorgást, és bár jól tudom hogy csak az agyamat húzza vele, de mégis! Pont.. egy ilyen félkegyelművel!??? Shocked
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Csak kövesd a pénz szagát! - 3. szín   Kedd Márc. 17, 2015 11:30 pm

Eszelős mosoly telepedett meg arcomon Vincent szavaira. Nem értettem, hogy miért ellenzi az egészet Corvinnal, és mégis miért áll be mégis a birkái közé, még ha csak egyetlen munka idejére is. Az emberek mind megvehetőek. Vincent is... A pénz motivál. A pénz hatalmat ad és a pénz az, amivel lehet irányítani másokat. Mindig, minden esetben be is igazolódott.
- Ugyan, ennyire nem kell dramatizálni a helyzetet. Azért tartalak életben, mert szükségem van Rád holnap. És te vagy az, akinek a részéből fizetsz Sadiknak. Tőlem egy petákot sem kap - tartottam a szemeimet a szemeiben széles mosollyal, és nem mondom, hogy szemrehányás volt, mert jogom sem volt hozzá, egyszerű ténymegállapítás volt ez a részemről, aminek aztán vége is lett, amint megmozdultam mellette, hogy kilépjek az irodájából. -  Tartsd magad életben, ha lehet, Vincent! – enyhült meg a hangom is... valami miatt, de aztán hosszú pillanat után fordulva indultam meg a német mellett kifelé, hogy végre megint az autóban lehessek, akire egy száraz mosolyt villantottam. Jó munkaerő volt, hogy még mindig a főnök mellett dolgozott. Menet közben a holnapi napon gondolkodtam, a hogyanokon, a miken, a miérteken, azon, hogy mi mit ért meg és hogy végül mit is kell leszállítanunk Williamnek. Nem mondom, hogy nem érdekelt, mert nagyon is kíváncsi voltam, mi lehetett olyan fontos, ami neki megért három millát, de ő tudta.. Nekem csak a kapott lóvé a fontos, amit már most elkönyveltem.. és talán Shane-nek biztos jövőt is tudtam ezzel az összeggel biztosítani, ami az első helyre rangsorolta ezt az üzletet.
Odakint a viszonylag tiszta terep fogadott, már ha nem számoltam Rainát és Sadikot, akik akkor gurultak el, amikor kiértem, de nem érdekelt. Csak egy halovány biccentés járt kettejüknek, ha épp mégis  felém néztek, és amilyen gyorsan csak lehetett, úgy el is húztam onnan az autómba ülve. Csak hazaérve küldtem el Vincentnek egy sms-t a számára, amelyben leírtam, hogy jelenleg mely telefonszámon érhet el, ha épp kellenék neki.


Köszönöm a játékot :)
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Vincent Morris Belvedere

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 49
◮ tartózkodási hely : Vegas külterülete
◮ hozzászólások száma : 80
◮ join date : 2014. Dec. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Csak kövesd a pénz szagát! - 3. szín   Szer. Márc. 18, 2015 8:09 pm

- Még szerencse.. - dünnyögöm, de OTT.. az az elmaradhatatlan fintorgás. Hogy miért nem tetszik Corvin képe?? Azon túl hogy egy pojáca.. egy önimádó.. nagyravágyó mágnás, aki simán beletapos az ember képébe ha úgy tartja kedve és CSAK!!! Mert úgy tartja kedve, és a betyárbecsület mint olyan, meg se fordul a tárcájában. Nem tiszteltem az ilyen embereket... Azokat akik senkit és semmit nem tiszteltek és akik nem voltak hűek az elveikhez, ahhoz az úthoz amit egy élet követ. Soha ne bízz egy ilyen emberben!
Még apám tanította nekem...

- Az ellenségeim kárára! - mosolyogtam még utoljára a szemeibe, azzal ahogy fordult, még jó ideig néztem utána.
Nem mondom, a fara semmit sem változott. Tényleg csak használnak neki az évek! Aztán újabb vigyor köszönt fel az arcomon, és visszafelé vonulva ütköztem bele Günterbe.
Azonnal lefagyott a számról.

- Kerítsd elő nekem Raint! Minél hamarabb! - adtam ukázba a németnek, azzal csukva az ajtót az orrom előtt, visszatértem oda ahová tartozom. Az iroda magányába...
Ideje lesz ellenőriznem egy-két elemet!Dettó köszönet! Wink
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!TémanyitásTárgy: Re: Csak kövesd a pénz szagát! - 3. szín   

Vissza az elejére Go down
 

Csak kövesd a pénz szagát! - 3. szín

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

 Similar topics

-
» [Miniboss] Hanna
» Egy tökéletesen semleges szituáció, ami már minden, csak nem semleges...
» Kártyánkat a sors keveri meg, mi magunk csak játszunk

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Las Vegas :: Külváros-