HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 Night moves

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Night moves   Pént. Márc. 06, 2015 10:52 pm

Közelebb hajolva a tükörhöz húztam végig még egyszer, egyetlen, sima mozdulattal a tusvonalon az ecsetet, hagyva, hogy a fekete festék még jobban kiemelje a szemeimet. Nem szégyelltem a feketék és fehérek közti különbözőségemet, sőt, az egzotikumot mindig is jobban megfizették, a thai she-male-ek is sokat kerestek. Mr. Saintwood-nak jövedelmező volt keletieket alkalmaznia, az egyszer biztos.
- Hova fogsz menni? - hallottam a férfi hangját valahonnan a hátam mögül, és tudtam, hogy nem igen tetszett neki a mai terv változás, de a munka az munka volt, és ezt már a kapcsolatunk elején tisztáztam. Mégsem húztam fel magam. Szerettem, ha tudta, hol vagyok, ha tudtam, hogy számíthatok rá bármilyen helyzetben.
- Volt egy megrendelés - szorítottam csak a lényegre a mondandómat, és ahogy megfordultam, nagyon is tetszett az, ahogy végignézett rajtam. Beharaptam az alsó ajkamat is, s már magas sarkúimmal a lábaimon léptem elé a fürdő ajtóhoz, csak egy lassú, kínzó csókkal elhallgattatva őt. - Nem maradok sokáig. Utána viszont nem szeretnék rajtad ruhát látni - mosolyogtam rá szélesen, magabiztosan, végighúzva ujjaimat a mellkasán, a hasán, megállva az ujjaim útjával a combhajlatánál.

***

Hosszú, mély sóhajt engedtem szabadjára már az ajtó előtt még mindig a közel már egy órával ezelőtt történt kis... dologra otthon, és teljesen bezsongtam. Minden alkalommal ezt éri el a jelenlétével, mégis elszakítottam a gondolataimat attól a férfitől és koncentráltam a jelenlegire. Nem tudtam, mire számíthatok, de egyes dolgokkal tisztában lehetett az, aki kért egy lányt. Mégis, minden egyes alkalommal muszáj voltam lefektetni az alapokat, mielőtt a lényegre tértünk, mert sokszor szerették volna felülírni a szabályokat.
Az ujjam előbb lassan csúszott végig az ajtó lapján, majd finoman bekopogtam az ajtón. Egyetlen lépést elhátrálva az ajtótól vártam, amíg a pillantásommal végiglestem gyorsan magamon. Talán nem kellett volna farmerkabátban jönnöm, az valamennyire elüt a luxus kategóriától, de semmi kedvem nem volt a folyton nagyestélyiben tündöklők sorába beállnom. Különben is szinte minden esetben megmondták az ügyfelek, hogy ki volt prosti és ezzel nem is volt gond. Mutatóujjamat húztam végig a rúzsos alsó ajkamon, várva, hogy kinyíljon az ajtó. És hogy mit vártam odabentről? Sosem tudtam megmondani. Nem voltam az, akiben előítélet lett volna bárkivel szemben is, sőt! Szerettem megtapasztalni, kitapasztalni mindazt, ami ismeretlen volt. Már nem izgultam, nem úgy, mint az elején, amikor még nem tudtam, mit szerettek a férfiak. Hogy hogyan csináljam, hogy mit csináljak..
Amint az ajtó kilincse megmozdult, hirtelen szívtam teli a tüdőmet levegővel, várva az első reakciót, amit majd kapni fogok. S hogy én mit teszek? Azt, amire az ügyfélnek szüksége van. Minden esetben.

//bocs a minőségért, legközelebbi jobb lesz xD //
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Trace 'Tomy' Richter

Egeret ide és lenyílik!


◮ hozzászólások száma : 24
◮ join date : 2015. Feb. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Night moves   Csüt. Márc. 12, 2015 1:12 pm

Annyira hihetetlenül nyűgösen keltem fel ma, hogy azt szerintem már tanítani kellene komolyan. Egyszerűen már az ágyban fekve éreztem azt, hogy a mai nap nem lesz éppen a legjobb. És nem is lett ami azt illeti, nem tudom miért. Ma még csak próbára sem kellett mennem, és ez is rátett egy lapáttal arra, hogy a lustálkodást olyan szinten műveljem, mint még senki előttem. Nehézkesen borulok ki mégis, hiszen vannak bizonyos szükségleteim, amiknek eleget kell tennem, és a fürdőből a következő utam, papucsban és fekete bolyhos köntösben a konyhába vezet hogy cigit főzzek a kávém mellé. Vagy várjunk csak... Fordítva! Kávét főzök, a cigit tölteni szoktam. Ahha, hosszú nap lesz....

Nagyjából ennek jegyében is telik el, mint hogy a kávém után, a mosógépbe is fordítva raktam be a cuccokat, és hasonlók, így úgy döntöttem, nem megyek sehová. Ez egy ilyen nap, el van baszva alapjaiban, minek tetézzem még ezt? Inkább olvastam, meg gyakoroltam ahogy szoktam, hiszen ez fontos az életemben, soha ki nem hagynám a napi másfél órás gyakorlásomat. Az a minimum. Az ebéden is túl jutva már a számítógépem nyomogattam, és megláttam egy jó kis oldalt, aminek kapcsán már emeltem is fel a telefonom, hogy kérjek egy szépséget aki elfeledteti velem a mai napi sok szerencsétlenséget. Végül marad a várakozás, és a megbeszélt időpontban pontosan már hallom is a kopogást. Mostanra sikerült felvennem egy farmert, szigorúan zokni nélkül, és egy fekete pólót, hogy azért emberibben nézzek ki. Kinyitom és elmosolyodom a lányon. Igazán gyönyörű.
- Kerülj beljebb... - invitálom, ahogy félre állok az ajtóból hogy bejöhessen, és becsukom mögötte. Ráfordítom a kulcsot, de nem veszem ki az ajtóból. A nappali felé invitálom, ahol már készültem egy üveg jóféle borral, ha már kihasználom majd a testét, ennyit igazán megtehetek én is érte.
- Mi a neved gyönyörűm? Én Trace vagyok - kérdezem ahogy az asztalhoz lépve töltök mindkettőnknek bort. Nem vagyok én romantikus alkat, de nem török egyből arra, hogy felkapom és az ágyba szaladok vele.

//Bocsiii. Megkésve bár de törve nem....//
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Night moves   Csüt. Márc. 12, 2015 7:27 pm

Ahogy mindig, egyetlen, gyors pillantással néztem végig a férfin. A mosolyom csak még szélesebb lett a zokni nélküliségén, s ahogy megszólalt, tudtam, hogy tetszeni fog. Legalábbis a hangja megfogott.
- Üdv! - haraptam be lágyan alsó ajkam és léptem be mellette a lakásba. Amint a zár kattant, a tekintetem csak rövid időre siklott végig a berendezésen, hogy aztán forduljak is vissza a férfi felé érdeklődve, és ahogy megindult, úgy követtem én is.
A farmerkabáttól menet közben szabadultam meg, amit a nappaliban található fotel (már ha van Razz) háttámlájára pakoltam lazán összehajtva azt. A csónaknyakú fekete ruha anyaga csak alig takarta a vállaimat, az a pár centi textil nem is sokat fedett ott a bőrömből.
- Carley - válaszoltam csak ennyit, de aztán úgy gondoltam, hogy ideje odamennem hozzá, ezért nem is késlekedve léptem le a köztünk lévő távolságot. - De nem hiszem, hogy a nevem túl sokszor elhangozna a szádból.. más viszont.. annál inkább - magabiztosan mosolyogtam rá, ujjaimmal alig érintve csak a felkarját, de vártam. Ha úriembert szeretne játszani, értékelni fogom, s ezért sem nyúltam a pohárért, csak lepillantottam az üvegekre. El nem húzva az érintésem a bőréről léptem párat, hogy mögé kerülhessek, s ujjaimat simítottam végig, alig érintve csak őt a hátán a farmer anyagáig, hogy aztán elhúzzam mégis a kezemet a testéről. Nem rontottam rá, annak nem sok értelme lett volna és egyébként is ő fog fizetni, az ő érdekeit és kívánságait kellett teljesítenem, és ameddig nem tudtam, mire is vágyik igazán, addig nem akartam kihasználni azt, hogy a következő percekre, órákra függött tőlem. Nagyon is.
- Mit szeretsz, Trace? - szegeztem neki a kérdést halkan búgva a nyakába úgy, hogy egyetlen helyen sem értem hozzá közben, s hogy ő miképp fog válaszolni, az csak és kizárólag tőle függött. Bárhogy is lesz, biztos voltam abban, hogy abból már kiindulhatunk valamerre. Természetesen a borkóstolás után, amit semmi pénzért ki nem hagytam volna.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Trace 'Tomy' Richter

Egeret ide és lenyílik!


◮ hozzászólások száma : 24
◮ join date : 2015. Feb. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Night moves   Szomb. Ápr. 11, 2015 4:10 pm

Észreveszem ahogy végigpillant rajtam, de szíve joga hiszen engem kell majd boldogítania, nyilván fel akarja mérni mit is kapott ezzel ma éjjelre a nyakába és ahogy beljebb halad bezárom az ajtót, és követem a nappali felé ahol a kabátját is elhagyja a fotelon, ami igen kényelmes, belesüppedős fazon, remekül lehet xboxozni onnan, és nem is hiányzik hogy más legyen. A nevére elmosolyodom, kifejezetten kellemes hangzása van és ahogy mögém lép, rávillantom a mosolyom, nem vagyok ám én még öreg és imádom a gyönyörű nőket és azokat a finom kis puha kezeiket, amivel most is hozzámér. A ruhája kifejezetten szép de nélküle úgy hiszem sokkal jobban festhet és ahogy elhalad mellettem, meg is simítom a derekát olyan kószán.
- Hm, akkor mi fog elhangzani, mesélj nekem szépségem... - adom a kezébe a poharat, ahogy az érintései hatására kezdem érezni hogy ez bizony egy nagyon jó és eredményes éjszaka lesz, nem csak olyan tengés lengés, hanem egy igazi fülledt erotikus élmény ezzel a csodával.
- Hm, sok mindent szeretek, de főleg ezeket a puha kis érintéseidet, már most megkedveltelek... - iszom bele a boromba aztán lerakom és közelebb húzódom hozzá hogy átölelhessem, és kezem megismerhesse a testét. Gyengéd vagyok, ahogy kezeim elhaladnak a formás csípőjén és a fenekére simítok, aztán visszafelé egészen dús kebleiig, amikről képzeletben már rég letéptem a melltartóját is, de nem akarok ennyire erőszakos lenni, van időnk és úgyis az ágyamban kötünk ki.
- Szerinted mit szeretek? - kérdezem ahogy egészen közel hajolok, szinte már puha ajkaira csókolom a kérdést.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Night moves   Vas. Jún. 28, 2015 2:46 am

Sokatmondóan elmosolyodtam, ahogy már nem is mondta ki a nevemet a válaszára.. mégsem adtam meg neki azt az örömet, hogy fejtegessek neki. Felesleges is lett volna. Tudtam, miért voltam itt, az pedig elvileg nem a beszélgetésre fog kiéleződni. Nem bántam.. szerettem rendesen végezni a munkámat olyan keretek közt, amiket én szabtam meg és amit Joe is elfogadott. Hiszen az ő lánya voltam. Szerettem, ha nem csak az ügyfél elégedett, hanem a kenyéradóm is.
Felnevettem halkan, ahogy újra megszólalt. Nem hittem volna mégsem, hogy valóban igaz lett volna. A mai estének szólt ez az egész és habár értékeltem a bókot egy mosoly kíséretében, az ajkamhoz emelve a poharat csak elgondolkodva néztem a szemeibe az üveg felett anélkül, hogy megkóstoltam volna a bort. Sokkal inkább azért is, mert ahogy megérintett, úgy lúdbőrözött a bőröm az érintése nyomán és egy kósza sóhaj is elhagyta ajkaimat.. szinte bele a pohárba. Mielőtt még késő lett volna, elvontam a poharat a korábbi helyéről, és ha hagyta a férfi, akkor lepakoltam én is a legközelebbi felületre azt. Most egyelőre nem volt szükségem arra.
És akkor jött a következő kérdés, az alkohol édes zamatát érezve-illatozva csak az ajkaimon, ám a csók helyett a nyelvem simította végig csak a száját. Lassan, kiélvezve a pillanat törékeny múlandóságát.
- Szeretsz kényeztetni - suttogtam ajkaira, miközben ujjaim a nyakára tévedtek, finoman megcirógatva a tetoválás kontúrját ott. - És szereted, ha a nő is megteszi ezt érted - távolodtam el az ajkáról csak annyira, hogy már ne csak suttogjak. - Szeretsz heves lenni, és ha a nő nem játssza meg magát alattad.. előtted.. feletted - fejeztem be mosolyogva, felpillantva Trace szemeibe. - És szereted azt is, ha egy nő önálló is tud lenni - tettem még ennyit hozzá, mielőtt az ujjaim hergelőn csúsztak végig lefelé a férfi mellkasán ingerelve őt, a testét.. a vágyait, mígnem az ujjaim elérték a nadrág korcát, s lelépve a köztünk lévő apró távolságot csak a mellkasára simultam, hogy lábujjhegyre állva egy hosszú, meleg csókot nyomjak a nyakára. Épp a tetoválása fölé.
- Szereted, ha nemet mondanak neked, Trace? - suttogtam a bőrére  forrón, s az ujjaim a fekete póló alá csúsztak a férfi hasát érintve csak.. körmeimmel, ujjbegyeimmel cirógatva meg a bőrét ott.

// bocs a hatalmas késés miatt... remélem kiengesztellek.. most és a jövőben Razz //
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Trace 'Tomy' Richter

Egeret ide és lenyílik!


◮ hozzászólások száma : 24
◮ join date : 2015. Feb. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Night moves   Pént. Aug. 07, 2015 12:09 am

Valahogy kellemesen csalódok, hiszen bár konkrét rendelést adtam le úgymond, amit kaptam, tényleg kitettek magukért, ez a csaj eszméletlen dögös, igazi nő, aki nekem való, még ha csak erre az éjjelre is, nincsenek illúzióim, én sosem fogok megállapodni szerintem. Képtelen vagyok rá. Éppen ezért, én az örök partyarc maradok, és hajlandó vagyok minden csajt megdönteni aki az utamba és onnan az ágyamba kerül.
Carley kifejezetten tetszik, biztosan mondták a nevét is, de azt már azóta elfelejtettem, és most kell csak emlékeznem rá. Ember, ennyi nő nevét nem is tudnám észben tartani amennyivel már dolgom volt.
Egy pillanatra farkas szemet nézünk, és nem is tagadom mennyire bejön, és hamarosan mindenre készen fogok állni, amire ember csak állhat, igaz nem ittam szinte semmit ma, csak pár sör, de az olyan... abból sose elég, és sok kell hogy megüssön. A sörtől be se lehet rúgni! Aztán ahogy leteszi a poharat hagyom neki, és hagyom hogy száműzze az enyémet is, ahogy közelebb lép, kezem a derekára simul, kifejezetten jó alakja van és ha az ágyban is legalább ilyen mint amilyen a teste, már megérte. Szét nyitom kissé az ajkaim, ahogy végignyal rajta de hagyom, van időnk játszani egymással, és nem marad hatás nélkül, szinte beleborzongok.
- Hm, igencsak jól tippeltél, szeretem ha valaki heves és szenvedélyes, remélem te sem bánod ha egy férfi az - vigyorodok el, ahogy felfedezem a formás fenekét, és kissé rámarkolok, igazi fogdosni való fenék. Aztán feljebb simítok, és nagyon szeretném már száműzni ezt a ruhát, a lényeget eltakarja. Megremegek a finom kis érintésén, és ahogy a nyakamra csókol, nem fogom vissza magam.
- Hm, szeretem... ahogy azt is ha egy nő kellően vadmacska... - húzom le a ruhát a felső testéről, és a melltartót is leveszem, nem kell az ide. Formás melleire markolok ahogy ezúttal én csókolok a nyakára, és onnan nyálas csíkos húzok a kulcs csontjáig.
- Fel akarlak falni ma éjjel, mindenestől - jelentem ki, ahogy a derekánál fogva megemelem, és a hálóba sétálok vele. Könnyű kis súly ez, az erősítőm is nehezebb mint ez a nőszemély.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Night moves   Szer. Szept. 02, 2015 5:56 pm

Felsóhajtottam halkan az érintésére.. ahogy birtokba vette a testem először csak a kezeivel. Szerettem, ha nem kérdeztek, hanem tették, amit az ösztönök diktáltak. Ajkamat, az alsót beszívtam csak lassan, ahogy beszélt, mégsem válaszoltam rá, de a mosolyom árulkodó lehetett, ahogy felnéztem rá.
A keze elhagyta a fenekem, csak hogy mással foglalja le magát. Az én ujjaim csak picit csúsztak lefelé, mígnem elértem a nadrág gombját, amit egyetlen, ügyes mozdulattal kipattintottam a helyéről, pont akkor, amikor Trace a ruhát szedte le rólam.. aztán a melltartót is, mire ismét fellestem a szemeibe. Nem szégyelltem magam. Pici, törékeny alkatom ellenére a rengeteg edzésnek köszönhetően épp annyi izom fedte a csontokat, ami még vonzó volt.
- Azért vagyok itt, hogy megtedd, Trace - feleltem már csak akkor, amikor felkapott, én pedig nem haboztam. A lábaimat a dereka köré kulcsoltam, minden lépésénél az ágyékához dörgölőzve finoman az ölemmel, miközben a karjaim a vállait, nyakát ölelték át. Őt figyeltem.. immár csak a combfixem és a mélybordó csipke csoda fedte a testem.. utóbbi aligha, csupán pár pántból állt.
Ha nem rakott le az ágyra, akkor ott, az ölének, hasának dőlve kezdtem csak el egy kézzel leszedni róla az inget, ami nagyon is zavart volna. Ahogy a nadrág is, amitől hamarosan meg fogok szabadulni, de először inkább csak odahajoltam hozzá, és amit az előbb nem tettem meg, most ráharaptam fájdalmat nem okozva az alsó ajkára.. hogy engedjen, értettem a dolgomat, de mégis ő volt az, akinek a kívánsága elsődleges most.. Nem teketóriázva a nyelvem csúszott át a szájába, szenvedéllyel csalogatva belőle elő azt a férfit, akit akartam.. Az ösztönös, vad énjét. Ameddig ő is partner volt benne.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!TémanyitásTárgy: Re: Night moves   

Vissza az elejére Go down
 

Night moves

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» [Speciális játékos küldetés] Five Night at Fred's
» Reflections - night club [21+]
» Whispers of the Night
» Agnes & Ingrid - a hot night in Vegas
» Dante's night club

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékonkívül :: Archívum :: Archivált játékok-