HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 Tour de Metal

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tour de Metal   Pént. Aug. 14, 2015 3:20 pm

Néha muszáj... Belevigyorgok, de ő az aki újra lecsap, még ha nem is csap olyan keményen, pont ezt a mesteri lágyságot szeretem benne..

- Aztmondod..(?) - beszélem bele a szájába, de egy pillanatig se engedem, csak az általa megszabott ritmusban pörög az övén a nyelvem, miközben bal tenyerem valahogy még egyet közelebb lépve felsimul a falon. Most már inkább - a másikkal és - az altestemmel tartom.
Aztán mégiscsak itt az idő, hogy kérdezzek, mert miért ne! És ahogy továbbra is tartom belenézek a szemeibe hogy feltegyem a következő kérdésem.
Szinte olvasok a szemeiben. Hogy mit, azt nem tudnám megmondani, várom hogy beszéljen amikor valaki félbeszakít.

Irányba fordulok. Automatában, aztán vissza a szemeibe, kérdőn, megemelkedik az egyik szemöldököm, és várom hogy valami történjen.
De nem történik.
Ő is olyan tanácstalan mint én, legalábbis ezt látom a szemeiben, amikor újabb kopogtatás.
Várok. Mást nem tehetek, ha akar úgyis lemászik mellőlem, de egyelőre nem akar. Engem meg nem érdekel, egészen addig míg...

A lány szemeibe nézek. Sanszos hogy résnyire nyúlik a szemem, de nem tudom megmondani mit lát benne. Gyilkosságot?? Gyanút?? Értetlenséget vagy egyszerűen csak a következő lépésre utaló jelenetet, de amikor a a lány feje koppan a háta mögött a falon(?), a hangja az ami felébreszt.
Valamikor ekkor kap a tarkómra hogy közelebb húzzon.

A szemeibe nézek, és elkap a kísértés hogy elröhögjem. De se az idő, se a jelenet nem engedi meg elbagatelizálni a helyzetet, ezért a szemeim újra résnyire húznak, és csak egy utolsó csókot nyomok a szájára az orrom előtt.

- Majd én elintézem.. - suttogom, talán egy vészjósló csíkot is beleküldve, aztán lassan hátrálva lefűzöm magamról a lábait, hogy leengedjem.

Célirányosak a léptek az ajtó felé. Az a mocskos gyökér még mindig ott teper az ajtó előtt, talán a sötét fát nyalja épp tisztára közben, én meg hirtelen rántom fel az ajtót.

Ledöbben. Ez száz ahogy a szemeibe nézek, nem ezt várta, nem engem várt.. ez simán lejön belőle, mégis csak bambán bámul a képembe.

- Valami problémád van!!? - nem kérdés. Kiegyenesedve tornyosulok előtte, a pupillái tágak.. kurvára tágak, nem tudom mit tolt ma a szemétje, de kurvára nem itt fogja ledolgozni.
És nem is most..
Kivéve ha nem takarodik el, van rá alig 3 másodperce.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tour de Metal   Pént. Aug. 14, 2015 4:11 pm

Hülyén nézhetek Ville-re. Papa? Meg kismalac? A végén mégis elkap a röhögés az első döbbenet után.
Ville összeszűkülő, elsötétedő szemekkel mered rám. Ilyenkor ébred fel benne a szunnyadó vadállat(?).
- Semmi közöm hozzá, esküszöm! – röhögcsélek még az ölében. Az kell még, hogy összefüggésbe hozzon ezzel az orbitális majomkirállyal.
Azt már meg sem merem mondani, hogy egész úton, de főleg lent az előtérben valami hasonló stílusban nyektetett. Bár akkor még tiszta volt. Aránylag.
Ville-től apró csókot kapok, és biztosít, hogy lerendezi a dolgot. Efelől nincsenek kétségeim. Ha Vespa eddig rám nem hallgatott, most majd fog Ville-re.
Lehámoz a testéről, de megyek én magamtól is, hogy engedjem. Lekulcsolódnak róla a lábaim, aztán lesiklom az öléből. Ismét talpon állok.
Figyelem, ahogy határozott léptekkel az ajtó felé tart. Szemét mód végigmérem az alakját. Űűű! Nagyon dögös így hátulról… Gondolatokat ébreszt a látvány, a mozgása. sokáig tudnám így szkennelgetni.
Az egész élvezkedésből Vespa nyáladzó szövegelése zökkent ki.
- Ígérem… Apuci nem köp be Ville bácsinak… Ssss… Ez csak a mi kettőnk kis titka lesssz… - magyaráz a szentem az ajtószárnynak. Aztán fura hangok szűrődnek befelé, mintha…
EZ HÜLYE!
- Kérlek, mondd, hogy nem az ajtófélfát nyalogatja... – küzdök a kitörni készülő gyilkos nevetés ellen. Megszakadok az erőfeszítéstől, de csak lesem Ville-t.
Vespa ez alatt szünet nélkül alakít odakint.
- Naaa, léccilécci engedj beee! Jó kisfiú leszek. Csak neked kiscsibe... Egy puszikával is beérem. Ehhe-ehhe. Hallod, October?... Tudom, hogy bent vagy.
Erre Ville megragadja a kilincset és azonnal feltépi az ajtót. Tuti morózus az ábrázata.
Érdeklődve lépek el a faltól. Látni akarom Vespa fejét, meg úgy mindent.
A srác az egyik könyökével támaszkodik az ajtófélfán, a kézfeje lóg. És becsukott szemekkel csücsörít!!! De aztán felnéz, az arca nyomban meglepetten megnyúlik, konkrétan leesik a helyéről Ville kirobbanó felbukkanására. Én meg szívem szerint hasra vágnám magam a szőnyegen és fetrengve visítanék.
- Szevasssz Viiiiilleee!... Csakkk… szórakoztam… Ehh. - kelletlenül megszívja az orrát, és ellöki magát a pózából. – Tudtam, hogy itt vagy, te… teee faszkalap! – teszi hozzá már teljesen más, nyűgös hangszínnel, és a mutatóujjával lendületesen Ville felé bök.
Ville háta mögött szobrozom, onnan kukkolok ugrásra készen. Itt ma nem lesz bunyó, se vérfürdő. Leállítom őket, ha kell. De előtte szarrá röhögöm magam.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tour de Metal   Pént. Aug. 14, 2015 5:05 pm

Nem kell beszélnie.. A szeme elárul mindent, ahogy azt is, mi lesz a következő lépésem.
Nem gondolkodom.. Nem szokásom, csak cselekszem ami jön elsőre, ezért is engedem őt lassan le, és célzom meg egyből az ajtót.

Odakinn az vár amit vártam. Nem, nem az vár. Mindig is tudtam hogy Vespa farkasordítóan hülye, de még sose kaptam a pofámba élesben.
Ez volt az ő szerencséje..
Volt...

- Van még más is..(?!) - kérdezem, a hangomon hallatszik hogy inkább nem kéne, és öt ujjam élesen kap az ajtó szélébe, hogy a következő pillanatban a pofájába vágjam ha kéne, de ő mégis másképp gondolkozik.

- Iiiiiigen.. - húzza el, csak a taknya nem lóg le a cipőmre, mert akkor tuti bebasznék neki egy hatalmasat - Grid nemmmmondta hogy már végeztél a kisss kuuuuuu... FIGYELJ, VILLE.. neked ollyan kurvára könnyűű! - már támaszkodik az ajtó szélében, szemmel belőttem, még ha Grid az minimum ki is nyírna érte, ha a koncert előtt pár órával szilánkosra törném mind a négy ujját. - Csakkk fogod magad.. megpörgeted a farkadat azt mindegyik hülye tyúk örömmel harap bele! - egy kibaszott nagy sóhaj ami belecsúszik a tüdejébe, én meg nem bánnám ha többet ki se jönne onnan - Én meg..!??? - a hangja hisztérikus vinnyogásban cseng, és még én se tudom miért nem basztam már rá az ajtót. Vagy basztam be neki egy tetemeset, hogy kialudja az egészet! Hát még a felesleges pofázásait. - Most nééézz rááám! - vinnyog tovább - Még ezzz a szuka se borul a farkamra pedig veled hányszor megtette..! - kapja el a fülemet a vége, és nem a vége az ami kiveri az egészet.
Előre lépkedek. Ha nem tolat hátra előttem, a markommal a nyakán rásegítek, de nem emelem meg a háta mögött felcsapódó szembefalon.

- Csak azért nem nyírlak ki.. - rendben szótagolom - mert Grid meg engem nyírna ki ha estig új gitárost kéne keresnie.. - és pont. De van még tovább is! - De ezt ne vedd garanciának a jövőre nézve! - beszélek alig centiméterekről a szemeibe, hogy megértett e? A falba baszó öklöm a feje mellett, beszakítja a gipszkartont.

- Most pedig visszatakarodsz a szobádba. Rendelsz pár kurvát.. és engem az se érdekel ha végigszopatod az egész délutánt, hátha kiszívják belőled a hülyeséget, de ha mééég egyszer... meglátlak a koncert előtt, ne akard tudni hogyan végzed. - rándul az arcom a szemeibe, percnyi rövid csönd, csak míg biztonságban érzem hogy felfogta a lényeget, és csak ekkor rántom el magam tőle.
Nem fordítok hátat. Nem, mert, Vespával szemben az több mint hülyeség lenne, mégis minden izmom megfeszülve készen, hogy ha kell, ha tovább pattogna a gecije, rövidre zárjam ezt a történetet.
Csak egyetlen.. telibevágó.. ütés..
És akkor mindenki boldog lesz!
De legalábbis én letudom a feszültséget...
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tour de Metal   Pént. Aug. 14, 2015 8:30 pm

Résen vagyok, és figyelek Ville háta mögött. Készen arra, hogy leállítsam, ha komolyan bántani akarná Vespa-t. Mégiscsak egy benarkózott hülyével van dolgunk. Nem kéne mindjárt kinyírni.
Ves nem tágít, pedig azt hittem, hogy Ville felbukkanása elég elrettentő lesz számára. Úgy fest mégsem. Sőt, valami nyomja a szívét, és Ville nem épp baráti hangnemű kérdésére kifakad.
Hallgatom mit magyaráz, és hazudnék, ha azt mondanám, hogy az a kis szösszenet nem üti meg a fülem. Grid nem mondta, hogy már végeztél a kis kuuu…
Egy kicsit elidőzök ennél a részletnél. Kérdések fogalmazódnak meg bennem. Tehát ez az akármi lenne az oka, hogy Ville nem volt sehol, amikor megérkeztünk? És Grid is benne volt? Vagy legalábbis tudott róla. Mindegy. Nem nehéz kitalálni Ville mit csinált a kis kuuu-val...
Ennyi. Nem több. Egyelőre nem tudok vele mit kezdeni. Hisz megszokott, hogy Ville kuuuu…rvázik amint van rá lehetősége. Igen, mondjuk ki.
Tudom, milyen fogadalmat tettem vele kapcsolatban, de… Ha jobban magamba nézek, valamiért mégis bánt, hogy… más nőkkel is… kever.
Hosszú, beletörődő sóhajt engedek el. Nem kéne jobban belebonyolódnom. Asszem így is nyakig benne vagyok a szószban.
Arra kapom fel a fejem, hogy Vespa megint leszukáz, és sérelmezi, hogy Ville-vel szóba állok, vele meg nem. Hát, kettejük közt azért jókora különbség van, és eleve nem vagyok ribancalkat, akinek tök mindegy kire nőtt rá, csak farok legyen.
Állok ott hátul, bent a szobában, és azon tanakodom, hogy mennyire szánni való ez a tag. Tényleg az. Rohadtul sajnálom. Annyira belelendült a vinnyogásba, hogy már attól félek, sírva fakad. Megvan mindene, amit akarhat: tehetség, siker, pénz, csillogás, kurvahegyek. Aztán mégis boldogtalan. Ha boldog lenne, most nem itt irigykedne Ville-re, és nem utánam kajtatna, hanem élné a la vida locát.
Ville nem olyan együtt érző, mint én. Megelégeli a süketelést. Megragadja Vespa torkát, és egyetlen jól célzott lendülettel keni fel a szemközti falra.
A biztonság kedvéért utána sétálok. Kilépek a folyosóra, szerencsére nincs kint senki. Se vendégek, se személyzet.
Hagyom Ville-t, hadd adja ki azt, ami kikívánkozik belőle. Amíg csak szavakkal fenyeget, nincs gond. Félúton emelkedik az ökle, és keményen lyukat üt a falon Vespa feje mellett.
Na igen, szerintem ezt kihagyhatta volna, de majd… kijavítják.
Még nem engedi el Vespa-t. Makacsul szorongatja. A hangja mély és halálosan fenyegető. Biztosra veszem, arra vár, hogy a szöszi megmukkanjon, vagy egyetlen rossz szót köpjön el, de akkor beváltja az ígéretét, és agyonveri.
Én is csak Vespa következő nyikkanását lesem. Ha olyat találna szólni, ami agressziót válthat ki Ville-ből, én legyek az első, aki lép. De nem az ő érdekében.
Vespa félrelöki Ville kezét a torkáról.
- Jóóól van, jóóól van, értem én! Nyugalom van, ne pánikolj cimbi… Dugd föl magadnak a kiscsajt. Nem is kell.
Okos gyerek, egy igazi túlélőművész.
Ha Ville lefejti róla az ujjait, Vespa morogva ódalog el a helyszínről, s a folyosó legvégén eltűnik a szobájában. Dühösen csapja be maga után az ajtót. A csattanás bezengi az egész szintet.
- Remélem tele ment szálkával a nyelve. – döngöm egykedvűen bámulva utána.
Mázli, hogy nem ő az énekes, különben végigpöszéskedné nekünk a koncertet, mint valami debil: „Moszt pedig következzen a Jór cvít cix cix cix.”
- Haaa… Vespa-nak ne adj isten, baja esne… Nem sokáig kéne új gitárost keresni. ...Beugorhatok helyette? – olyan sunyi hangon búgom, hogy szinte sugalmazom; ha igen a válasz, már rohanok is és hidegre teszem a gyereket.
Valahogy nincs kedvem nevetni. Valami alattomban beárnyékolja az eddigi jókedvemet. Sejtem mi, de nem akarok vele foglalkozni, mert csak kínoznám magam.
- Azt hiszem sétálok egyet. Úgyis be kell szereznem ezt-azt estére. – mosolyodom Ville-re, ha felém fordul. - Van kedved velem jönni, vagy… máshol van dolgod? - puszta érdeklődés. Az égvilágon semmi nincs a hangomban; se szemrehányás, se számonkérés.
A lagzit nem kéne lefújni emiatt a kis intermezzo miatt, hisz Té már javában szervezi, mozgósítja az erőit. Nem lenne fair vele szemben. Meg lesz tartva a buli, legalább én is kikapcsolódom. Rám fog férni.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tour de Metal   Szomb. Aug. 15, 2015 12:24 pm

És felfogta.. Kurva nagy kő esik le, de nem mert Vespát féltem. Nem kívánom a bonyodalmakat. Egyelőre.. És amíg még mindig szűken nézek a balfasz szemeibe, nem vagyok biztos benne hogy legközelebb megússza ennyivel. Mert biztos lesz legközelebb. Vespát nézve ebben biztos vagyok..

- Na takarodjál.. - köpöm oda neki kézzel is rásegítve, de nem érek hozzá. Megy az magától is, lógó orral, de tuti hogy az orra alatt köpködve takarodik el a másik irányba.
A szemeimmel mindvégig követem. Még nem gyilkolta le a feszültséget, minden izmom pattanásig feszülve lóg magam mellett mindkét kezem.
Csak akkor, amikor csapódik az a kurva ajtó, fordulok vissza a lányra, észreveszem hogy ő is itt van mellettem.
Beszél, de első körben nem hat meg. A másodikban viszont..
Egy kiadós sóhaj a válasz. Jó mélyen, és a számon lassan engedve amíg lehajtom a felgyülemletteket.
Kurvára nem most kéne dühöngeni..

- Ezt beszéld le Griddel, de ha igen, nekem szólj elsőnek. - a hangom még torz. A nem létező isten se mossa le rólam, hogy én lennék az első aki pépesre verné ennek a szemétnek a képét, de nem egyedül Grid az aki visszatart. Asszem...

Aztán a semmiből jövő hangja az, talán rövid csendes percek múlva, amire újra felkapom a fejem. Hogy sétálni??
Egy darabig gondolkodom. Nem sokáig, csak másodpercek kérdése, talán nekem se lenne rossz ötlet kiszellőztetni a fejem. Pláne a tegnap éjjel után.

Először biccentek. Csak egy egész kicsit, de aztán valamiért szavakkal is megtoldom.

- Mehetünk.-  a hangom még mindig kimért, már nyoma sincs a korábbi kedvességnek, de van ott még valami más is - De valahol csendben húzzunk ki, mert nem kívánom ezt a tömeget.. - dünnyögöm.. és elindulok.
Többnyire előre.. A lift felé.. És hogy October?? Bízom benne hogy jön utánam.. Bízom benne hogy jön velem. Senki másnak a társaságára nem vágynék most jobban.


A hozzászólást Ville Deadman Wallow összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Aug. 15, 2015 2:08 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tour de Metal   Szomb. Aug. 15, 2015 1:04 pm

- Oké. – szólok. Grid-nek is, ha úgy alakul. Naná! Csak nehogy én segítsek rá Ves idő előtti elhalálozására… Hehehe. Sokat basztat, még Ville-t is beelőzöm.
Örömmel veszem, hogy Ville velem tart. Mégha most egy kicsit mufurc is így Vespa után. Nem gondoltam, hogy ennyire felpörgeti magát rajta.
- Szuper! Húzzunk. – búgom mosolyogva, aztán kulcsra zárom a szobám ajtaját, mielőtt a szőkének eszébe jutna belógni és végigszaglásznia a bugyijaimat. Esküszöm kinézem belőle. Van egy olyan sejtésem, hogy még visszatér.
- Persze, kerüljük ki őket. Most nekem sincs sok kedvem hozzájuk. – fordulok el az ajtótól, és Ville után iparkodom, hogy beérjem. A folyosón elterülő szőnyegnek hála tompán hallhatja, ahogy a lépteimet megszaporázom mögötte, aztán melléverődöm.
- Menjünk ki a mosodán vagy a konyhán keresztül. – javaslom.
Ha odaérünk a lifthez, gondolom Ville hívja. Ha nem, akkor én tapadok a gombra. Amint megérkezik, és elhúzódik az ajtaja, beszállok. Csak odabent a kis fülkében kérdezek rá. - És Te? Amúgy… Jól vagy? Minden oké nálad? – tudom, tudom, Ville pont nem az a fajta, aki majd elmondja, ha nem, de azért mégis érdekel, hogy mi van vele.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tour de Metal   Szomb. Aug. 15, 2015 2:30 pm

Az ami belőle sugárzik.. Az a jókedv vagy minek is mondanám, valahogy mentőkötél a bennem tomboló dühre. Még mindig... És kibaszottul nem tudom hogy szabaduljak tőle..

Az újabb hangja az ami pillanatnyi mosolyra gerjeszt. Csilingelő, vagy minek is mondjam, pedig szeretem benne ezt a mélységet. Valahogy automatikusan van hogy felé nyújtom a kezemet, mégse a szemeit, a saját kezemet nézem. Figyelem, hogy bátran szökik e bele, és ha igen, újabb mosoly fut ki az arcomon ahogy óvatosan rászorítok és már vele lépkedek.

A lifthez érve pillantok csak újra rá. Magammal szembe húzva az arcára nézek, és valahogy megnyugtat a látvány.

- Legyen a mosoda, ott majd szerzünk valami cuccot.. - kacsintok rá, újabb mosollyal megtoldva, de hogy mégis hogy a tökömbe gondolom el ezt?? Még nincs ötletem. De általában a legjobb ötletek útközben születnek! - Kivéve ha éhes vagy.. - sanda szemráncolás útközben, várom én a választ, de itt a lift, nyílik az ajtó, és magammal húzva belépek.
De nem nyomok gombot. Még választ várok, vagy ő megteszi helyettem, nem ismerem ezt a cuccot, jártunk már párszor Denverben, de sosem érdekeltek a kicsinyességek.
Aztán mégis meglep a következő kérdéssel.

Talán egy pillanatra el is engedem, enged a szorításom a kezén, de még idejében kapcsolok, és újra rászorítok.
Az az álcázott mosoly is simán kiütközik a képemen.
Mert miért ne lennék jól!!??

- Azt leszámítva hogy rühellem az ilyen gyökereket!?? - az arcom már mosolyog. Vághatja mire gondolok, még ha nem is tudja mit takarnak a részletek. Mert így a legjobb. Kurvára így a jó mindenkinek, fátylat arra a kibaszott múltra! Ami elmúlt, talán nem is létezett..


Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tour de Metal   Szomb. Aug. 15, 2015 5:05 pm

Ville bevár, és felém nyújtja a kezét. A mosolyom tovább szélesedik, az ujjaimat pedig a markába csúsztatom. Az érintése elég ahhoz, hogy elfelejtsem min akadtam meg az előbb. Ki nem szarja már le Vespa mit szövegelt.
A lift előtt szembefordulok Ville-vel.
- Ez az! Magunkra kapunk két lepedőt, és elkezdjük kísérteni a környéket. – vigyorodom el, de ő még megtoldja a dolgot a másik alternatívával is. Sandán néz rám, én nem különben őrá. Éhes lennék-e? Azt hiszi, hogy mindig éhes vagyok? Tény, hogy jókat tudok zabbantani, úgyhogy csak vigyorgom csendben. Főleg, mert megeshet, hogy már kettő helyett kell tömnöm a bucit. Na igen, ez még baromira kérdéses. Nem derítettem ki. Csak… gyanakszom. Hűűű… Hogyan adagolnám be Ville-nek, ha mégis?... Meg egyáltalán ÉN mit csinálok??? Mindegy. Egyelőre ezen akarok a legkevésbé rágódni. Remélem csak a gyógyszer miatt zavarodott meg a szervezetem, és nincs komolyabb baj. Egy terhesség bebaszna. Kábé annyira akarom, mint ő. Semennyire. Vagggy… legalábbis ki kéne puhatolnom valahogy mi ilyenkor a stájsz nála. Persze… Közlöm vele a nagy hírt, aztán megfejel. Hehehe. Asszem akkor nem vihognék. Ehh…
Érkezik a lift, csilingel, s az ajtó elhúzódik. Ville-vel beszállunk, és választ már odabent adok.
- Neeem. – rázom meg a fejemet, a fekete tincsek ide-oda táncolnak a vállamon a mozdulattól. - Inkább elnyal…nék valamit. Elharapom a végét, mert még időben kapcsolok; ezek az amcsik minden kétértelműn fennakadnak. És most nem kellenek tanácsok, hogy szerinte mit nyaljak. - …Fagyiznék. Vagy jégkrémeznék. Odakint a parkban. Mit szólsz? Van kedved? – ezzel megnyomom a legalsó, különálló fekete gombot.
Irány az alagsor.
Ezek szerint minden ok nála, ennek örülök. Csak a gyökereket rühelli...
- Hát még én... - magam elé mosolyogva dünnyögöm.
Pár másodperces út lefelé. A gyomromban érzem, ahogy süllyedünk. Végül megállunk és a liftajtó ismét kinyílik előttünk.
Nem lenne szabad itt lennünk, de próbáljanak csak meg elzavarni. Ettől én még iparkodom. Egyrészt mert Ville nyakigláb, és hívogat a fagylalt ígérete is.
Hosszú, széles folyosó vezet előre, majd jobbra és balra is felbukkan egy-egy szürke ajtó. Az egyikre az van írva: „Laundry”.
Erre haladok tovább, és fél kézzel belököm. Odabent a hatalmas helyiségben ipari mosógépek sorakoznak egymás mellett az egyik fal mentén, hangosan zúgnak a megtömött szárítógépek, és azokon túl az alvégen komoly vasalógépek ontják a gőzt.
A személyzet patyolatfehér papucsban és nadrágban, felül almazöld egyenfelsőben szorgoskodik a gépeknél, vagy jókora műanyagkosarakkal mászkál, amiben a mosnivalók púposodnak.
- Okééé… – lesek fel Ville arcára. - Van ötleted mit nyúljunk le, vagy csak… simán sétáljunk ki?
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!TémanyitásTárgy: Re: Tour de Metal   

Vissza az elejére Go down
 

Tour de Metal

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

 Similar topics

-
» Soldier World Tour

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékonkívül :: Archívum :: Gé játékai-