HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 Ice, ice baby!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Next
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Hétf. Aug. 17, 2015 5:37 pm

- Na persze hát! - nevetem el, hangosan, jókedvűen és szinte az egész fürdő döng bele. De nem zavar. Jólesik, és most kurvára nem érdekel semmi más ebben a kibaszott életben!

De eljön az a pillanat is, amikor közelebb lépek. Csakkk merrt.. csak mert ez is így esik jól és hogy szívesen nyújtanék segítő kezet?? NaNÁ, de semmit se erősködök, lássuk mik a kívánalmak, amiiii... Hát nem mondom hogy nem ő lep meg, amikor nyújtózkodik.. a szája már ott van az enyémen, és nem mondom hogy nem kell félig bandzsítanom hogy a szemeibe nézzek, de AKKORIS MEGÉRI!
Pláne amikor úgy néz ki már intézkedik is! A szemem automatában téved lejjebb, hogy közben elhúzódik e?? Azt nem tudom mennyire vette a fejébe hogy próbára tegyen, de sanszos megint ő fog győzni.
Már ha van egyáltalán valamiféle verseny a szóban forgó kérdésben.

A melltartó kinn oldalt, lóg a levegőbe, és csak az első pillanat az amikor a szemem követve odatéved, aztán fut is vissza ahol sokkal látványosabb. Kihúzza magát, nekem meg egy cseppet sem óvatoskodva négyzetcentiről négyzetcentire fut rajta végig a szemem. Még ha az ízét.. a tapintását már betéve is ismerem, a fény már a barátom. Eszemben sincs hogy a látványát egy percig is mellőzzem!

A hatás megvan.. oké, csak kezdetleges, de akkoris, egy centit se mozdulva vigyorral fut vissza a szemeibe a szemem, és még csak hozzá se értem!
De ekkor jön csak a bugyi! Újabb kihívás, én meg remekül állom a terepet, egy percig sem szégyenülve, de ha egyszer ez van! A combján szinte végig felfalva tapogatózik le a szemem, nem beszélve arról a tökéletes fenékről, amit még most is itt érzek a kezeimben, de akkor kiegyenesedik, és vissza a szemeibe.
Állom a sarat kiscicám, akármit is vetsz be!
Egyelőre...

Csak egy jóleső sóhaj.. Ennyi amit kiengedek ahogy a kezemre fonódik a keze, és hogy engedelmeskedek?? Miért is ne! Ahogy maga után húz, minden szó nélkül belépek.

Háttal van nekem. A kezei a csapokra fűződnek fel, az én szemeim viszont.. igen, a fenekére, és csak ha fordul, akkor vissza megint a szeme, muszáj hogy elmosolyodjak.

- Eddig tetszik a kiszolgálás.. - dünnyögöm, függetlenül attól hogy mihez kezd velem, de hogy mikor jön el az én időm?? Aaaaz is el fog jönni egyszer, de most egyszerűen élvezem. Ahogy önállósodik és ahogy figyelem, mit-hogyan lép meg.
Isteni vele eltölteni ezeket a perceket...
Hát még a jövő mit hozhat!

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Hétf. Aug. 17, 2015 6:24 pm

És kibírja, hogy nem ér hozzám! Még a végén szentember válik belőle. Grid végképp kiakadna.
Magamon érzem Ville vizslató tekintetét, amivel a fürdő kövén állva, és amivel már a kabin belsejében is felméri a porcikáimat. Nem látom, de szinte perzsel.
Már a zubogó langyos víz alatt fordulok szembe vele.
- Remélem kimoziztad magad. – döngöm rejtélyesen határozott altomon. Mellé tűzök egy komisz félvigyort, közvetlenül Ville zöld szemeibe.
Azt mondja tetszik a kiszolgálás…
- Örülök… Várd ki a végét… – sunnyogom gonoszan mögé.
A zuhanykabin szűkös tere kényszeríti a testem arra, hogy végig kontaktusban maradjak az övével, míg mögé kerülök. Az oldalán simulok el.
A következő pillanatban apró női tenyerek tapadnak a derekára, s enyhe lökettel előretolom Ville-t a csempézett fal felé.  A gyengéd erőhatástól arra kényszerül, hogy megtámassza magát a vele szemközti falon.
Egyik lábam Ville formás feneke (naná, hogy megskubizom!) alatt két combja közé nyomul, hogy terpeszbe feszítsem. Valószínűleg Ville meglepődik a hátulról érkező merényleten, de hát ő mondta, hogy bejön neki a dolog. Eddig…
Ha őfelsége nem tiltakozik, akkor most úgy áll előttem szétvetett lábakkal, mint akit épp lefegyvereztek és megmotozni készülnek a zsernyákok. Asszem pályát tévesztettem. Hehe. Megszívatom.
Felemelem az arcomat, hogy a válla fölött duruzsoljak a fülébe.
- Ha megmoccansz, véged… Bármi, amit mondasz, felhasználható ellened.
Hacsak hátul nem hord szemeket, nem láthatja azt a szemét vigyort, ami ott terebélyesedik a képemen. De a hangomból kihallik minden. Halkan kuncogok az orrom alatt, miközben szappan, vagy tusfürdő után kutakodik a tekintetem. Meg is akad rajta, egy karnyújtás, és nálam a félig üres Axe tusfürdő fekete flakonja. Nyomok a cuccból az ujjaimra, s két tenyerem összedörzsölöm, miután visszatettem a helyére.
Fogalmam nincs milyen illata van, de kifejezetten erős, pasis.
Kellemesen meleg víz árad ránk fentről. A pillantásom követi Ville bordáin, a gerincén leguruló cseppeket. Közben az ölemmel finoman neki dőlök a hátsójának, aztán mosdatni kezdem. A tenyereim puhák; becézgetve a bőrét, az izmait, lassan köröznek a hátán. Alaposan bejárnak, végigsimogatnak minden kis négyzetmillimétert, nem hagyok ki egyet sem, aztán felszaladnak a vállára, majd onnan lesiklanak a felkarjára.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Kedd Aug. 18, 2015 12:15 am

Víz ömlik a nyakamba. Nem mintha zavarna, sőt, úgy általában is önkéntelenül emelem az égnek a fejemet, csak hogy kimossa az arcomból a hajat, de aztán újra az a hívogató látvány.

- Naná! - a vigyorom féktelen, még ha rövid is a maga nemében, sokkal fontosabb közlendőm van. NaNÁ, hogy tetszik, és kíváncsi vagyok mit hoznak a részletek, amikor nem várt módon oson mögém.
Fordulnééék.. mintegy kérdőn, mégis mire készül velem - nem csípem ha hátulról betámadnak - mégis a tenyere akadályoz a kezemen, ami jelzi maradjak a seggemen.
Hát jó.. Miért is félnék...

- Necsigázz .. - dünnyögöm, vagy már inkább suttogom a fejem megint a víznek emelve, de elég pár másodperc, amíg kopoltyút nem növesztek, aztán megint az ujjai térítenek észre.
Meglep ahogy meglök! De engedelmeskedem, ez az kislány csak keményen, mutasd a kemény oldalad! - nevetném el, de helyette csak a csempére érkezek, amikor meglep a következő lépés.

- Én is szeretem hátulról, de nem pont ilyen összetételben..! - szövegelem, de tetszik az a mozdulat.. ahogy a lábaim közé tör, ezért mégis engedelmeskedem, egyrészt mert kurva kíváncsi vagyok mire fog kilyukadni ezzel, másrészt meg.. egyetlen percig se féltem.

Aztán a lehelete az ami simogatja a fülemet. A vizes haj a pofámba lóg, muszáj kissé megrázni a fejemet, de aztán nem késlekedve tovább válaszolok.

- Én azt hittem a fegyver nálam van..! - vigyorgok, tíz ujjam vége maga alá hajlítva a csempén, és ahogy matat, oldalra kinézek, amíg azok a puha kezek meg nem jelennek.
Őszintén!?? TETSZIK! Talán...
Talán az ahogy átvette a terepet, ahogy megnyílt, ahogy az az ősi és vad kitörni készül belőle és muszáj megint vigyorogjak.

- Ha kicsit közelebb dőlsz.. jobban élvezed! - beszélek a csempének, de meg kell hagyni rohadt jól csinálja. Lecsukódik a szemem. Nem látom csak érzékelem, ahogy sorra csúszik a keze, hol erre hol arra érintve aztán kikívánkozik valami más is.

- Vagy én...


A hozzászólást Ville Deadman Wallow összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 18, 2015 12:59 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Kedd Aug. 18, 2015 10:16 am

A combom az ő combjai közé nyomul, erre érzem, ahogy megugrik. Vigyorogva, de rosszallón csóválom meg a fejemet. Ajjj már!... De beszari vagy. Aki tőlem fél, pláne attól, hogy seggbe dugom, az tényleg beszari.
Ahha, szereti hátulról…
- Valahogy sejtettem, és pont ezt akartam megelőzni. – dünnyögöm heherészve. - Mondtam én, hogy lassú vagy. – kíváncsi vagyok meddig szívhatom Ville vérét anélkül, hogy kapnék.
Nem állja meg, hogy vissza ne szóljon, én meg csak vigyorgom, mint a vadalma.
- Tudom, hogy nálad van, épp ezért motozlak meg. – magyarázok mögüle, miközben két tenyérrel gyengéden dörzsölgetem a hátán a tusfürdőt. Szó sem róla, ezalatt iszom a testének a látványát. Ha szemben állna velem, nyilván zavarban lennék attól, hogy mustrálgatom, és sokkal szégyenlősebben tenném, vagy egyáltalán nem tenném.
Erre jön az újabb tipp(?). Amúgyis visszakívánkozom a testére. Lágyan hozzásimulok. Az ölem a fenekéhez, a mellkasom a hátához préselődik, az állam pedig finoman nyomódik a lapockájára. Mindeközben a tenyereim a vállán, a felkarján járnak és simogatják.
Merengve figyelem, ahogy csorog a víz az izmain, és patakokban mossa le róluk a habot. Jóféle reggeli ébresztő, egyben búcsú 4 napra.
Halk sóhajt hallatok.
- Ha majd lesz kedved és időd valamikor, rám csöröghetnél, hogy mi van...…veled. Hűűű de óvatosan fogalmaz valaki!
Óóó, nem-nem-nem-nem! Nem akarom, hogy Ville úgy érezze, egyből rámászom, vagyis nem olyan fizikai értelemben, mint most. Eszemben sincs, csak… jól esne hallani felőle, ha már napokig úgysem látom. A legviccesebb az egészben, hogy akkor is így éreznék, ha az éjszaka máshogy alakul, ha nem történik meg az, ami.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Kedd Aug. 18, 2015 1:18 pm

Vigyorognom kell.. A szavaira, szóval ellentámadás!?? Hát megjárod te még ezt!

- Érdekes, tegnap annyira nem panaszkodtál.. - villan a fogsorom a csempének, de a szemem még mindig csukva, csak élvezem a helyzetet, és a kezeit a bőrömön, tényleg marha jól csinálja.
Lemondhatnék róla.. Elkaphatnám, tisztában vagyok vele, én mégis élvezem. Még..
Még akkor is, amikor megint beszél, nekem meg széles fogakkal kell felhívnom a figyelmét egy apró részletre.
Elvégre.. szívesen megmotoznám én is, de nem kerülheti el az elkerülhetetlent!
Egy kis segítség viszont sosem árt!
Csak hogy én is jobban élvezzem, és ő...

Talán nem is, de asszem felnyögök ahogy megérzem, a mellbimbója szinte karcolja a hátamat, odalenn lejjebb meg.. Összefut a számban a nyál, muszáj hogy nyeljek, és muszáj.. még inkább nekipréselni a testemet, ezért gyengén domborítok.
Csak élvezem.. Minden egyes négyzetcentijét, porcikáját.. az emlékeit a fejemben, a simogatását, amikor mégis valami hirtelen hang tör be.
Az övé, mégis megnyitom a szemeimet.

- Hívlak... - de ezt már csak akkor, amikor kihasználva a szappan csúszását, megfordulok a kezeiben, és már szemben vele, erősen a szemeibe nézve váltogatom közöttük a tekintetem. Ha nem figyelt volna, a jobb karom észrevétlenül vonult a dereka köré. Csak hogy a testemen tartsam, éééés...

- Bocccs. - vigyorgom el, de nem mozdulok, a szemem viszont lefelé téved, hogy nyomlak?? Bocs, édesem, de ez van ha a kezeidbe veszed a dolgokat, vállald a következményeket!

- És most én jövök... - suttogom csendesen..


A hozzászólást Ville Deadman Wallow összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 18, 2015 6:08 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Kedd Aug. 18, 2015 2:00 pm

Mikor azt mondja nem panaszkodtam, elkerekednek a szemeim. Komolyan gondolkodóba esem. És mindjárt kétségbe is. Hogy MIVAAAN??? Megrakott hátulról, és én nem emlékszem rá???
Megrázom a fejem. Neeem, ez kizárt. Teljesen észnél voltam, nem hiányzik egyetlen részlet sem az előző éjszakából. Vagy kurva gyorsan csinálta és nem vettem észre… Nah, jobb lesz Ville-vel vigyázni. Inkább hallgatok.
Egészen elmerülök abban, ahogy simogatom a hátát és a karjait. Erre nekem tolja a hátsóját. Muszáj elnevetnem magam.
- Nééézd már, hogy pucsít… – dünnyögöm hitetlenkedve, miközben a kezeim megállnak a munkában és lefelé pillogok a fehér fenekére egy röpke gondolat erejéig. Mint a baba popsija... A tekintetem aztán visszavándorol a válla fölé, hogy lássam valamelyest az arcát.
- Te Ville… Szörnyen gyanús vagy nekem… – cukkolom szemtelenül, mire játékosan meglököm az ágyékommal a kidugott hátsóját. Mindjárt megpaskolom, aztán nézhetsz megint.
Ville ekkor szembefordul velem a karjaim közt, a teste a testemen súrlódik. A válaszára a szemeibe mosolygom.
- Oké. – búgom halkan, s érzem, amint a jobbja a derekam köré fonódik.
Erre bocsit kér, miközben lefelé vizslat.
Ahh! Mindent értek! Rávillantom tudálékos banditamosolyomat.
- Hűűűha!... Úgy érzem, valakinek alaposan behangoltam a gitárját. – duruzsolom mély hangon, nagyon vigyorogva.
Elsuttogott szavai hallatán feljebb rándul a fél szemöldököm.
- Most ígérgetsz, vagy csak fenyegetőzöl? Hm? – képtelen vagyok megállni, hogy ne piszkáljam kicsit.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Szer. Aug. 19, 2015 12:43 am

És vele együtt nevetek..! Nehogymárnehaegyszer!?! De aztán a hangja újra a fülemben, és az a valami végigfut a gerincemen.
Megköveteli a következő lépést!

Nem csak a kérdése az ami a mozdulatra késztet. Az is, mert muszáj belenéznem a szemeibe, látni őket, de mégis... Elég volt a kiszolgáltatott szerep!
Most az én köröm jön..

- Nekem is úgy tűnik..- csak a szemem mosolyog, de az NAGYON! És ahogy elhagyja a számat a következő szöveg, már az is nyilvánvaló, hogy az ő vége viszont most érkezett el! Nem szabadul tőlem!!

- Várd ki a végét..! - az ő szavait ismételem, de a szöveggel egyetemben a derekát ölelő kezem már csúszik is rá a csuklójára maga mellett, ahogy a másik is, hirtelen kap érte, és a következő mozdulattal a falnak most én préselem. Csak egyetlen lökés.. a kezei fenn a falon, a feje mellett, az én két tenyerem meg.. szorítja, és el se engedi, ezt láthatja a szemeimben ahogy az övére préselem most één a testemet.

- Biztos vagy benne hogy akarod tudni!!? - kérdezem, a hangom mély.. ölésre induló vadnyi erőteljes, az a kekeckedő tompa fény, mégis ott virít a szemeimben.
Lelopnám a szájáról a következő csókomat.. Mindent megadnéék.. ahogy csak pillanatokra van ahogy feszesen préselem, a lélegzet emelkedik.. aztán mégis hirtelen döntést vesz a fejem, és a nyelvem, a nyakán indul el, le.. a víz töretlenül csobogva a hátamra és a fejemre, ahogy én még mindig szorítva a csuklóit, egyre csak nyalom egyre lejjebb.
Ki tudja hol lesz a végállomás...
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Csüt. Aug. 20, 2015 7:09 am

Istenverte 4 nap… Nem a szex miatt, de Ville hiányának a gondolata már most szarul esik.
Elkapja a két csuklómat, és a testével a hideg csempéhez présel.
Lényének minden darabkájában vadállatias vonzerő lapul, a legapróbb rezdülése is elárulja. Csak vizslatom a szemeit, ahogy ott tornyosul fölöttem.
Hellooo Mr. Sexy Eyes! Mi a francnak van neked ilyen ágyba csábító nézésed?
Olyanok a vonásai, amiket a szobrászok is imádnának. Kár, hogy nem tudom őket megvizsgálgatni az ujjaimmal, lévén a csuklómat fogva tartja. Az alkarja ráfekszik az enyémre. A szívem fájdalmasan dobog, amiért nem érinthetem meg.
Odahajol közel hozzám, és védjegyévé vált baritonján döng az arcomba. Ha lenne rajtam bugyi, úgy benedvesedne tőle, mint a hülye kis rajongó tiniknek.
Hogy akarom-e tudni? Most hülyéskedsz?
Beharapom az alsó ajkamat.
- Ühüm! Le a… – ekkor nyal bele a nyakamba, én meg élvetegen sóhajtom el a mondandóm végét. - …tudatlansággal!
Annyira tudja hová kell „nyúlni”, ha le akar venni a lábamról. Az orra a nyakamhoz dörgölőzik, ahogy lehajol. Borzongás szalad végig a gerincemen. Végem van!
Búgó hangja teljesen átjárja a fejem, még az után is, hogy behunyom a szemem.
Egészen behódolok neki. Az ajkaim megnyílnak, a testem elgyengül. Igyekszem féken tartani az érzéseimet, de Ville így is totál megőrjít. Mélyen érzem, ahogy elragad az ősi, vad vágy, ugyanaz a valami, amit tegnap este is szabadjára engedtem.
És ha már a kezeimtől megfosztott… Azzal vagyok kénytelen dolgozni, amit hagyott. Bal combomat felemelem, lassan végighúzom az övén, aztán le, hogy a belső felével simítsam végig az ő combját. Minden porcikám érezni akarja a bőre tapintását.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Szomb. Aug. 22, 2015 4:12 pm

Nem várom meg míg válaszol. Vagyis... Már érdesen simogatja a nyelvem amikor kilöki azokat az utolsó szavakat. Utolsó..
Egyelőre!

- Akkor vedd ígéretnek.. - sóhajtom bele a bőrébe, de nem hagyom sokáig parlagon, a nyakának mindkét oldalát bejárom, belenyalva abba a kiss.. gödröcskébe is ott a nyaka alatt, hogy ha újra sóhajt, ha a teste mozgásában megérzem a következményeket, egy újabb megbújó mosolyt villantva haladjak tovább.
Lejjebb..
A jobb mellét nekem balra kerülöm meg. Óvatosan és ízesen, csak a víz simításával párhuzamban kóstolom meg, az oldalát.. majd lassan alá kerülve, hogy térhessek is vissza középre, nyelvvel felfutva, körbekerítve végül a bimbókat.
Erőteljes ütemben szívom meg.

Hogy a kezeim engednek e?? Nem, egy percig se, kifinomult erővel tartom, a lábaim talán - ha nem figyelek - egy pillanatra megremegnek, amikor hozzám ér, de csak még erősebben kívánom!
De semmit nem kapkodok el... MÉG! Törődve.. játszva a melleivel, végül csak egy fikarcnyit gyengül meg a kezem, csak amíg a mellei között a hasa vonalát célul kitűzve csúszik lejjebb a kidugott nyelvem.
Minél hamarabb meg akarom érinteni!
De azt akarom hogy megvesszen érte(m)...


A hozzászólást Ville Deadman Wallow összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 24, 2015 1:18 am-kor.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Szomb. Aug. 22, 2015 7:03 pm

Amint ismét leér a zuhanytálcába a talpam, lázasan Ville-hez préselem az ágyékomat. Így vagy úgy, de érezni akarom a testét. Szinte megőrjít, ahogy a nyakamat csiklandozza a nyelvével. Aztán lejjebb halad a mellkasomra, és a melleimre.
Elnyögött, forró sóhajjal hunyom le a szemeimet.
A pokolian jóleső érzésre, az édes gyötrődésre, amit kivált belőlem, a tehetetlen indulatra, hogy nem érinthetem, ökölbe zárulnak az ujjaim a magasban.
- Ville… – suttogom halkan, de annál kéjsóvárabban, s beharapom az alsóajkamat.
- Baszki, ez nem ér…! – zúgolódom vigasztalanul, de közben elvigyorodom. A szemeimet eszemben sincs kinyitni. Csak élvezem a belőle áradó hőt, amit velem tesz, a fogságot, a rajtam patakzó meleg vizet.
A francba! Most, hogy már tudom, milyen jó vele, állandóan kívánni fogom?
Screw you Ville!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Szomb. Aug. 22, 2015 11:31 pm

Háttér.. ♫

Hallom a nevem.. IGEN, ÉN VAGYOK! Mégis csak az újabb szavaiba vigyorog belé az orrom, de hogy elengedem?? Ne is számítson ilyesmire, csak halad tovább a nyelvem, a hasán már teljesen felezve, és csak akkor.. csak ekkor csúsznak lejjebb a kezeim a karján, őt is magukkal rántva a teste mellett, de a következő fogásnál újra rászorítok.
Nem mozdulhat.. még mindig, ahogy vasmarok szorítja a teste mellett, a köldöke.. élvezettel kerítem körbe, újra és újra, a bőrt rendesen gyötörve, aztán irány lejjebb.
A lélegzetem.. már majd szétveri a tüdőmet. A vér pattanásig feszül a fejemben, és nemcsak a fejemben. Mégis szabadon engedem mielőtt a vágyott forró zóna kerülne terítékre, nem a kezeit, inkább csak lejjebb ereszkedek egy utolsó körítést a bőrén bevetve mielőtt fel, a szemeibe nézek. Látni akarom! Ahogy a szeme szinte éget, ahogy kíván.. ahogy azt akarja tegyem meg én mégis csak tovább késztetem, késztetem arra hogy..
A combközepe kapja a következő csókomat. Lassan és érzéssel harapok bele, majd megint a nyelvem követeli magának az újabb szerepet, a combjának belső felére feszülve és úgy.. lassú léptékkel halad egyre feljebb. Majd MÉG EGY CSÓK! Csak mert úgy hozza a kedvem, ha ficánkol a teste, ha nem, ha a karjai mozgolódnak a kezeimben, csak erősebben szorítok a csempére, és aztán...

Még nem kóstolok bele. Méég nem, csak felnézek a szemeibe, és..
Nem válaszra várok. Engedélyre vagy hogy akarja e. Tudom hogy akarja. A teste beszél helyette, a forrósága.. a tomboló vére.. az illat ami árad belőle, mind egyesült erővel azt diktálja bármit megadna érte.
És én nem habozok megadni neki..

Mély és lassankínzó mozdulattal belényalok..


A hozzászólást Ville Deadman Wallow összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 24, 2015 1:29 am-kor.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Vas. Aug. 23, 2015 10:50 am

Csiklandoz a nyelve, ahogy lefelé csúszik a hasamon és körbetáncolja a köldököm.
A testem énekel a fogságban. Tekeregnék, a csuklóimat kifordítanám Ville markából, de erre csak erősebben szorítja őket. Meg akarnám csókolni, meg akarnám érinteni… Semmit sem hagy. Bosszantó ez a tehetetlenség. A vele járó vágy, mely egyre fokozódik, méginkább. Pattanásig feszülnek az idegeim.
Leguggol előttem. Fejével enyhe terpeszbe kényszeríti a combjaimat, majd találkozik a tekintetünk. Azok a jégzöld férfiúi szemek lázasan csillognak, én pedig némán azért könyörgöm, hadd érintsem meg az arcát.
Elfordul.
Hosszú másodpercekig kényeztet, elernyesztő tapasztalattal, finoman harapdálja, csókolja combom belsejének lágy, remegő bőrét, aztán simít a nyelve. Egyik mozdulatból vált a másikba, mintha telepátia lenne közöttünk, mintha megérezné mire vágyom. Ebben az ernyedt állapotban döntöm a tarkómat a csempének. Behunyom a szemem, s elakad a lélegzetem. Felsóhajtok. A nevét sóhajtanám, de elharapom. Nyelek egy nagyot. Nem látom, hogy felnéz rám.
Nyelve a következő pillanatban a vénuszdombomra csusszan, és megtalálja a titkos kis gombocskát. Tetőtől-talpig megborzongat a kéj. Tíz ujjal túrnék bele Ville hajába, de az ujjaim csak görcsösebben zárulnak ökölbe magam mellett. Tehetetlenség, remegés jár át.
Újabb sóhajt hallatok. Istenem, de jó!
Beleszédülök a gyönyörbe. Szörnyen vágyom rá, minden porcikám kívánja. Kell, kell, kell nekem.
Nem tudok hazudni. Csak azt akarom, hogy szeretkezzen velem.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Hétf. Aug. 24, 2015 1:55 am

És remeg... Minden idegszálam megfeszül vele, és újra nyalok. Újra.. és megint, ahogy érzem a kívánást a testében, figyelem.. A mikor és hogyan annyira beszédes... Szavak nélkül beszél nekem, a kezei a kezeimben.. már vele együtt reszket a testem, én mégse engedem szabadon.
Bármelyik pillanatban megtenném vele..!

És ekkor tör a nyelvem beljebb! Még beljebb a combjai között, MÉLYRE! Ahogy az egyre fokozódó tüzet érzem benne, és valamikor ekkor.. valahogy ekkor nem bírom tovább és engedi szabadon őt a kezem, az egyik, a jobbos az ami muszáj a segítségemre legyen, ezért élesen marok belé a combja bal oldalán.
És ekkor.. ha a másik keze már ficánkolva engedésre késztet, övé a teljes szabadság, ahogy a csípőjén simul végig a bal kezem tenyere, de a nyelvem továbbra sem enged, csak mozog és ingerel ahogy a teste rázkódni kezd, csúszik le a jobb combján a bal kezem hogy aztán egy percig se hagyva magára a nyelvemnek önkéntelenül besegítsen.
Akár órákig is képes lennék ezt művelni vele! Újra és újra, amíg meg nem adja magát végleg a teste és elernyedten esik a kezeimbe.
Fura...
Így még sohasem végződött egy ilyen mennyei éjszaka...


A hozzászólást Ville Deadman Wallow összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 24, 2015 4:38 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Hétf. Aug. 24, 2015 7:52 am

Érzem, hogy elengedi a csuklóimat, egyiket a másik után. Két tenyerem azonnal támaszt keresve fekszik a vállaira. Közben Ville egyik kezével megszorítja a combom, a másikkal a csípőmön simít. Csak az élvezetre és a kéjre összpontosítok.
Munkálkodó nyelvével alaposan felizgat, már alig bírok magammal. A testem szinte megfeszül az igyekezettől, hogy kitartsak még. De elérkezik a pillanat, amikor már szaporán vergődő szívem nem tud lépést tartani Ville hevével. Ahogy az ajkai elérik a csiklómat, és ahogy a nyelve beljebb siklik, meglepődöttségemben élesen sikoltok fel.
- Jézusom!!! – tíz ujjammal belemarok a vállaiba, erősen megkapaszkodom bennük, miközben a fejem előrebukik a csempétől, és lenézek rá. - …Ville… Ville…! Nem szabad…! – zihálom kétségbeesetten. Fogalmam sincs miket hordok össze, hirtelen még az angoltudásom is cserben hagy.
Még nem szeretnék elélvezni, így is az őrületig kergetett.
Ha csak nem hagyja abba, amit épp velem tesz, hamar végem lesz.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Hétf. Aug. 24, 2015 4:54 pm

Érzem a testében.. Minden egyes rezdülést.. mozdulást, és összefeszülő lélegzetet. Ahogy kínlódik.. Ahogy lassan közeledik a mindent elsöprő élvezet, én mégsem akarom elengedni még. Eldöntöttem. Kurvára el, valamiért mégsem lepődöm meg ezen, csak tovább izgatom. Kitartóan és erőteljesen, lassan kapcsolódva be az egészbe a kezem, amikor hirtelen felsikolt.
Meglep!
Ami nem, a körmei a vállamban, de elengedem hogy felfeszült lélegzettel a szemeibe nézzek.
Hogy nem szabad?? Hol él ez a lány..?? Lassú, elkerekedett mosolyt enged ki a szám, és bár nehezemre esik de suttogok.

- Mindent szabad csak akarni kell.. - az a kajánság már ott virít a szemeimben, már a vigyorom, ahogy végig a szemeibe nézve térek vissza az előbbi helyemre, a nyelvem újra dolgozik, lassan és kitartóan vezetve be a korábbi ütemet, és mindvégig fel, a szemeibe nézek amíg el nem tépi azokat tőlem, és ha engedelmeskedik..(??)
Valami isteniben lesz része, de legalábbis valami újba, valami felemelőbe, mielőtt..
És az ujjaim nem haboznak megtalálni a legérzékenyebb pontot..
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Hétf. Aug. 24, 2015 5:41 pm

Ville felemeli az arcát és öntelt vigyorával rám néz.
De én nem akarom! Most nem.
Kétségbeesett tekintetemet az övébe olvasztva rázom meg a fejem.
- Neee!... Könyörgöm…! – zihálom szaporán. Ennek nem így kéne lennie, nekem kéne őt kényeztetni, ha már lelép 4 napra. Valahol mardos a bűntudat az egetverő élvezet mellett. Nem akarok önzőzni!!!
De mintha meg sem hallana, nem érdeklik a szenvedéseim. Makacsul folytatja, s megint ott nyalint belém. Pontosan a combom között, ahol a gyönyöröm egyre csak égetve pulzál.
Az ujjaim még mindig a vállát markolják. Szűkölve vetem vissza a fejemet a csempének.
- Neh… csináld ezt velem!... Kérlek!Kérlek!Kérlek!... – nyögöm a mennyezetnek, aztán az ajkaim elválva maradnak egymástól, hogy szájon át kapkodjak levegő után.
Nyelve lüktető csiklómat dörzsöli, erre az ujjait is beveti a pokoli játékba.
- Istenem, de jóóó! – sóhajtom rekedten, mire nyelek egy nagyot, a tekintetem közben elhomályosul. Végül megadom magam az érzésnek. Teljes egészében megfeszül a testem, és méginkább nekinyomom magam háttal a csempének az édes orgazmus pillanatában. Mintha az csillapíthatná a horderejét.
- Ville…!!! – olyan hirtelen és kitörően sikoltok fel, hogy én is meglepődöm a saját reakciómon. Egyik kezemet azonnal elkapom Ville válláról, és ijedten a számra tapasztom a tenyeremet.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Hétf. Aug. 24, 2015 6:15 pm

És tiltakozik! Valami hátsó sugallatként átsuhan a fejemen higgyek e neki. Hogy akarjak e hinni, hogy engedjek e, hiszen..
Nagyot kell nyelnem útközben, de a teste másképp válaszol. Éhezik érte.. Kitárva nekem minden pórusát majd megveszik a kezeimben, én meg..
Elhatározom magam.
A hangja még mindig könyörög, de a teste másért. Újra jár a nyelvem, csak kitartóan mégis óvatosan kezdve bele, a szemem végig a szemeiben, ha úgy lenne.. ha tudnám.. ha biztos lennék benne hogy komolyan megálljt vár.. nem kényszeríteném, de az ujjai a bőrömben.. minden nyögdécselése, a sóhajai.. a reszketés a kezeimben mind azt kiabálja: IGEN!!!
És én nem habozok engedni neki..

Az ujjaim önműködően adják meg magukat az enyészetnek. Csak teszik ami a dolguk. Élvezetet keresnek, és ahogy egyre inkább feszül a teste, a körmei szinte lyukat marnak a bőrömben, a combja szorít, mintha oda akarna szegezni örökre, és hirtelen KITÖR...!
Én továbbra sem kímélve tovább ingerelem, amíg csak el nem csendesül az érzés.

Veszettül lihegve.. talán vele együtt fürdőzve az érzésben engedem szabadon. Csak nyelvvel, az ujjaimat is kihámozom és örült mosollyal rántom félre a fejemet. De nem szólalok meg. Méég nem, csak hirtelen váltva az ütemet, lassan, a kezeim a csípőjére tapasztva emelkedem fel, hogy teljesen, minden porcikájában érezve nekipréseljem a testemet.

- És miért is ne...? - a hangom suttogó.. de szemtelen. Mint aki élete legkiemelkedőbb vacsoráján lenne túl éppen és valahogy így is volt.
De ezt nem árulom el neki.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Hétf. Aug. 24, 2015 6:47 pm

Nyögök akkor is, ahogy kihúzza belőlem az ujját. Ville megfogja a csípőmet. A szemeimet végig rajta tartom, ahogy lassan felemelkedik előttem, közben elemelem a számról a kezemet. Teljes testbedobással nekiprésel a csempének, és ha már szemtől szemben van velem, előveszem a legszebb I… HATE… YOU. pillantásomat. Szinkronban zihálunk.
- Mert… nekem jó volt. – dünnyögöm aztán rá a szájára. - Ééés… nem tartom igazságosnak… – sunyin elvigyorodom, miközben harapdálni kezdem az alsó ajkamat. Végül kibököm, ami nyomja a pici szívem.
- Cseszd meg. Ha lenne erőm, most toppantanék. – magyarázom röhögcsélve. Ennyit arról, hogy mennyire komolyan utálom. Jah, én akartam volna valahogy kivégezni, de így jártam. Viszont van egy ötletem. Húúú nagy ötlet! Komolyan…
- Most rajtam a sor… – duruzsolom mély altomon csábosan, állva a szemei ostromtüzét. - Hol szeretnéd csinálni?
Nem mintha a vízszámla aggasztana, de fő a változatosság. Legalábbis az okosok mind ezt mondják.
Olyan alattomosan és egyben cinkosan pillogok Ville-re, mintha csak azt mondanám; Ugye nem gondolod, hogy furulyalecke nélkül engedlek el négy napra? Épp csak nem pantomimezem el kézzel is, miféle művelet jár az eszemben.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Hétf. Aug. 24, 2015 7:21 pm

- Nekem is.. - sunyi mosolyt villantok, de a szemeim lángolnak. Lángol benne az elmúlt percek emléke, mindaz amit átéltem, ami jó volt, és ami.. Kurvára nem éltem még át ilyet.
Már nem, nem odalenn, egyszerűen csak...
Mégis megakad a szemem a száján. Ahogy rág rajta egyet, ahogy kisimult az arca a közelemben, a szemei.. aztán megint vigyorognom kell.
Mondani akar valamit. Én meg hagyom, továbbra sem engedem, csak érző lendülettel szorítom a csempén, semmire se kényszerítve és várok.
Arra hogy kimondja ami még rejtőzik benne.
És megtörténik..

- És még mindig ittvagy.. - pofátlan vigyor terül szét az arcomon, azt hiszi.. ő az egyetlen, hogy nem hagytak még parlagon?? Most mégsem ezen a hangsúly.
Ami következik viszont meglep! Nem az hogy azt mondja az övé a következő kör, hanem az, hogy ezt milyen bátran állítja ki!
Félrerántom a fejem, az ajkaimon cinkos mosoly dukál.
Hogy szórakoztat?? Mondjuk.. IGEN!
Mégsem a maga.. kiröhögős módján, sokkal inkább élvezem.
Mégis a következő pillanatban a kezemen a szemem, azon a kezemen, aminek átellenesen a másik már megtámaszkodik mellette a csempén. Nem menekülhet!
A kezem lassan húzom végig a vállán.. le a karján... egészen a kézfejét simogatva meg. Csak azután térek vissza a szemeibe.

- És mi van ha azt mondom nekem más ötletem van?? - a fél szemöldököm emelkedik, igen, egyenest a szemeibe és hogy kérdés?? Isten úgyse a másik verziót is élvezném! De ez...
Bármit megtennék hogy újra érezzem vele!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Hétf. Aug. 24, 2015 8:09 pm

Neki is jó lett volna? Fura... De ha ő mondja, én hiszek neki.
A megállapítására megrándul a fél szemöldököm. Aha, itt. Hol másutt lennék?
Erre megtámaszkodik fél kézzel a fejem mellett a falon. Sejtem mire készül… Nem hagyom, hogy megint én húzzam a rövidebbet. Csak vizslatom merőn a lélektükreit. Komolyan, úgy érzem, mintha valami csatát vívnánk pusztán a tekintetünkkel. Ez lehetne a „Ki néz merészebbet vagy sunyibbat” című kommunikációs vetélkedő.
Mindeközben a másik markával végigsimít a vállamon, a karomon, és megállapodik a kézfejemen. Halkan, alig észrevehetően felsóhajtok. Szeretem az ilyesmit. Az nem kifejezés mennyire tetszik a gyengédsége, éppúgy, mint a szenvedélye.
És kiderül; más ötlete van... Ezen igazából felnyerítenék a röhögéstől. Már megint???
Alattomos vigyort vetítek az arcába.
- Nanananana ácsi, Miszter… Csak nyugi. – dünnyögöm a szájára finom szigorral, a fejemet enyhén félrebiccentem, mintha meg akarnám csókolni. De nem teszem.
A pillantásom leugrik az ajkaira, majd vissza a szemeibe.
Amíg itt egyezkedünk, legalább kiheverem az előbbi menetet.
- Szeretném… Tényleg. – bazsalygom, valamiféle kérleléssel, mire elhallgatok egy röpke másodpercre. A szívem nagyot dobban hirtelen. - Mutasd meg… Mutasd meg hogyan szereted…. Bármit lehet. Bármit. – ismétlem meg magam, hogy biztosítsam a szándékaimról. Ha visszautasít, így jártam, buktam egy furulyaleckét.
Csak fürkészem a vonásait. Hogy a fentieket én mondtam volna? Hogy én készülök efféle szaftos dolgokat megtenni? Hát… Boldog vagyok, és szeretném őt is ugyanilyen boldoggá tenni. Ez az új világnézet. 2.0 verzió, javított változat. Köszönjük Emese!
- Aztán ha lesz benned még szufla, nem bánom a te javaslatodat… Csak nehogy a végén lekésd a kocsit. – magyarázom cinkos félmosollyal a szám szögletében.
Már fordulok is oldalra, hogy szabad kezemmel elzárjam a vizet.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Kedd Aug. 25, 2015 12:43 am

Ééés TILTAKOZIK! Már megint, szélesre húz a fogsorom. De most úgy kajakból, teljesen, ahogy a szája szinte még ott az enyémen, eszemben sincs elengedni. Viszont fordul, én meg kapnék is utána abban a percben, de átver!
Szédült nőszemély!
Megint vigyorognom kell, de helyette figyelek. Rá. A szemeibe, figyelem azt a lassan kihunyó lángot ami még pislog benne, és elgyengít. Igen, érzem. Az arca.. a szemei.. és egy pillanatra elgondolkozom. Csak egy piszkosul rövid időre, de beférkőzik ott valami más is. Mégis a szavai amik visszarántanak.

- A bármi elég tág fogalom.. - vigyorgom mocskosul, már megint, de az ujjaim belefűzöm a vizes hajába a feje mentén. Csak figyelem. Az a valami még mindig tetszik benne, tetszik ahogy eltökélt. Visszarántom a szemem a szemeibe. És ekkor jön az az utolsó döfés.

Felnevetek! Hangosan, szinte az egész fürdőszoba döng bele, mégis.. Hát lehet ellentmondani egy ilyen kérlelésnek??
Zárul a víz, a hajamból a víz csöpög, én mégis csak őt figyelem. A kezét.. aztán ahogy fordul a szemeibe.
Újabb mosoly hagyja el a szám szélét.

- Térdelj le!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Kedd Aug. 25, 2015 1:24 am

A bármi valóban tág fogalom, Ville helyesen mondja. Beletúr az ázott tincseim közé.
- Ne fogd vissza magad. Csak… légy önmagad. Tudod… – búgom pokolmély altomon, egyenesen azokba a lángoló férfiúi szemekbe.
Erre jön a parancs. Térdelj le!
Az arcom meg se rezzen, de Ville baritonja, amilyen kevélyen kiadja az ukázt, még ott visszhangzik a fülemben jópár másodpercig.
- Ez az, tata, húzzál bele… – dünnyögöm az orrom alatt, fapofával, aztán mégis megbújik egy parányi gonosz vigyor a szám fél szögletében.
Vetek egy utolsó élesen villanó pillantást Ville-re. Ne higgye már, hogy beijedtem. Az ígéret, az ígéret, és ha itt akarja, akkor itt… az túlzás lenne, hogy csont szárazra szívom, de meglátom mit tehetek érte.
Amint Ville elég helyet ad, vagy esetleg helyet cserélnénk, megkapaszkodom a derekában, és lassan térdre ereszkedem előtte a kemény zuhanytálcában, mintha imádkoznék. A félszemű kígyóhoz…
Talán még mindig a hajamban vannak az ujjai.
Ville szerszáma az arcom előtt ágaskodik. Öhm… Nem tudom, hogy zavarba jöjjek-e. Talán nem most kéne. De azért csendesen munkál bennem a dolog a sima, ragyogó férfihús láttán.
Bal tenyerem Ville combjára simul, míg a másik kezemmel a legnemesebb porcikájáért nyúlok. Finoman ráfonódnak az ujjaim. Behunyom a szemem és odahajolok hozzá, hogy gyengéden megcsókoljam a csúcsát, majd végignyaljam az oldalát.
Aztán körbejáratom a nyelvem a duzzadó makkon, s végül beszívom az ajkaim közé, kínosan ügyelve arra, hogy a fogaimmal ne sértsem meg.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Kedd Aug. 25, 2015 4:07 pm

Légy önmagad.. - visszhangzik a fülemben.. Nem akarod te azt! a fejem meg válaszol. Elvigyorodom. Eljátszanék a gondolattal, SŐT! Egész sokmindennel eljátszanék, de talán még nem most van itt az ideje. Helyette jön az a felszólítás.

Ami a válasz.. Ha más meséli, el nem hiszem! Az a kevélység a szemeiben, vagggy.. más volt az?? Nem lényeges, féktelen vigyorra gerjeszt, mégis csak a töredékét engedem el.
Mozdul és én vele mozdulok. Csak hogy eleget tegyek.. Ő kérte vagy nem?? Megint nevetnék, de helyette visszafogom magam.
Egy kiss.. KOMOLYSÁGOT!
Hagyom hogy a keze felcsússzon a derekamon és máris ott az a nagyszerű érzés. Megtérdelt előttem. Ezt se gondoltam volna... Mégis más veszi el a figyelmemet, és az nem az a keze ami a combomon simít végig!
Az ujjai záródnak, és azonnal felszalad az érzés a gerincemen. Oké, már előrébb járok. Fejben! De akkor is...
Ahogy az ujjai lassan mozogni kezdenek, félénken, lassan lecsukódik a szemem. Kellemes érzéssel tölt el. Ahogy a vér megindul az ereimben, de aztán újra rányitom. Sóhajtanom kell. Nyom belülről, mégsem engedem ki. Még... Helyette emelkedik a jobb kezem, és lassan zárom az ujjai köré. Erősebb fogásra késztetem, mozgásra, nem kapkodva, csak hogy érezze és nem is kell kényszerítenem.. Sose tenném.
Most már nyelek, biztosan, ahogy az ajkai is szerepet játszanak. Kicsúszik az a sóhaj.. elengedem, és ahogy végignyal, összeszorul a torkom. De nem engedem el. Az arcát... a szájának vonalát, a nyelvét.. azt ahogy újra dolgozik, tovább, de látnom kell..
Most a balom emelkedik és behajlított mutatóujjam végigsimul az arca oldalán. Csak fentről lefelé, óvatosan simít végig, és hogy kizökkenti e és rámfigyel!?? Ha igen, azt akarom hogy a szemeimbe nézzen! Két ujjam a szemei felé, aztán az enyémekbe, és elmosolyodom. Hogy megértett e?? Az attól függ egyáltalán engedelmeskedett e! De ha igen, újra ugorva az ádámcsutkám a helyében, muszáj a következő mozdulatra lehunyni a szemeimet.
De csak míg végigszalad az érzés...


A hozzászólást Ville Deadman Wallow összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 25, 2015 7:02 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Kedd Aug. 25, 2015 5:19 pm

Semmit sem szeretnék jobban, mint leszoooooo…..poklészantigonézni… Óóó, hogy bacná meg! Én képtelen vagyok a nyers beszédre. De még a nyers gondolatokra is! Ehhem, ezt még jócskán gyakorolni kell.
Élvetegen, gyengéd lágysággal szopogatom és nyalogatom Ville szerszámának a csúcsát, miközben lenyúl, és magára szorítja az ujjaimat.
Na mi van? Mégsem jön be a nyugdíjas tempó? Vihognék, ha nem lenne tele a szám. De neeem, nem szólok ilyet, és még a gondolatot is gyorsan visszavonom. Nincs helye a… szívózásnak. Ehh, ez az angol nyelv de rafkós!
Koncentrálj!
Érzem a dagadó ereket a finom bőr alatt, s a keménysége meg-megrándul a markomban. A franc hitte volna, hogy ez ennyire izgató, mint amekkora hatással van rám itt és most ez az egész. Pokolian élvezem, és erről a munkálkodó ajkaim is tanúskodnak. Tetszik. Tegnap éjjel is tetszett.
A szemeim be vannak hunyva, mégis, esküszöm, magamon érzem Ville vizslató tekintetét.
Hát… Sejtem, hogy szeretik nézni, és izgatja őket a látvány, ráadásul nappal rohadt jók a fényviszonyok. Na igen. Kicsit talán pont ez feszélyez, de, semmi gond, legyőzöm az aggályaimat. A lényeg, hogy örömet szerezzek neki, és boldog férfiként menjen arra a marketinges izére.
A következő mozdulattal teljesen a számba nyomom a szerszámát. Már ügyesebben engedem a torkomig, mint első alkalommal. Erősen megszívom, mire megérzem Ville ujját, amint végigsimít az arcomon.
Muszáj ráfigyelnem. Valami azt súgja, ezt akarja, az érintése megköveteli.
Visszahúzom az ajkaimat róla, s egy pillanatra megállok. Bizonytalanul felnézek Ville szép férfiarcára. Az ajkaim mosolyra görbülnének.
Tessék… Sosem hittem volna, hogy egyszer... Úúúúúristen! Egy pasi farkával a számban vigyorgom! Bumm, headshot, neked annyi hülye ribanc!
Aztán az ujjaival is jelez, mosolyog mellé. Értem. Szeretné, ha közben őt nézném. Hűűű! Lehet, hogy meggondolatlan ígéretet tettem azzal, hogy bármi belefér? Fene azt a kíváncsi természetemet.
Szégyenlősen lángolni kezd az arcom. Ha nem látom, hogy néz, sokkal könnyebben megy, de ehhez is hozzá lehet szokni.
Megregulázom magam, és rajta nyugtatom a tekintetemet innen alulról.
Ville reakciói nem kerülik el a figyelmem. Nagyot nyel, és röpke időre behunyja a szemeit. Én pedig folytatom a kényeztetést. A bő nyáltól sikamlósan csúszkálnak fel-alá az ajkaim a merevségén, miközben a rázáródott ujjaim is követik a tempót.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Szer. Aug. 26, 2015 12:04 am

És BEKAP!! Valami isteni amit művel.. A fejem koppan a csempén, ami majdnem sikerül egy jó eltaknyolásra de még idejében korrigálok.
Messze a fal és csúszik a fém..
Viszont nyelnem kell.. megint, és muszáj hogy lássam azokat a szemeket ezért eszemben sincs nem cselekedni.
Megért.. és ahogy végre egyenest belebámul a szemeimbe rohadtul felizgat az érzés. Nem mintha már úgy alapból ne lennék sziklakemény a tenyerében, mégis valahogy jól esik meglátni benne. Azt a pírt.. Az arcán... Azt az újra induló lángot a szemeiben, és az igyekezetet.
Megint betalál és felnyögve a csempének esik a fejem. Piszkosul jól csinálja amit, a tüdőm kezdi felvenni a korábbi igyekezetet, és egyre inkább oxigént követel.
Megint önként emelkedik a kezem. A haja csöpög.. vizes, mégis belefűzöm az ujjaimat, egyenként.. aztán a tenyerem, mint nem is olyan rég, csak most jóval erőteljesebben. Képtelen vagyok már szabályozni az erőmet. Ahogy az ajkai tovább csúsznak, dolgoznak és pörögnek, ahogy újra és újra beveti a nyelvét, ráérez az ízére.. egy profi ügyességével is vetekedhetne. A gondolat megvigyorogtat, megtenné, ha nem találna be újra a nyelve, a testem megrázkódik és muszáj hogy megint felnyögjek.
Talán nem is volt olyan rossz ez a csere!
Talán...
De ami tuti, hogy kurvára nem fogom elfelejteni!
Talán velem marad, örökre.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   

Vissza az elejére Go down
 

Ice, ice baby!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
10 / 11 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Next

 Similar topics

-
» Run, baby, run - October, Ville & Birdie
» Ice, ice baby!

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékonkívül :: Archívum :: Gé játékai-