HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 Ice, ice baby!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Szer. Aug. 26, 2015 12:29 am

Azt hiszem… megvan a fétisem. Imádom Ville szerszámát a számban; a keménységét, a bársonyosságát, azt, hogy kitölt. A nedve íze a nyálammal keveredik. Szokatlan, újszerű, egészen mámorító. Szóval nem kell ennél jobban megzavarodnom.
Ahogy látom, Ville-vel egyazon véleményen vagyunk, mert kis híján dob egy hátast. A háta a csempének vágódik, én meg egy pillanatra megállok a dolgomban. Az kéne még, hogy véletlenül félbeharapjam… Megvárom, míg helyezkedik és ismét biztos lábakon áll.
Kissé mocorogni kezdek a térdeimen, nyomja őket a tálca, de nem jelent különösebb gondot.
Azonnal visszatalálok a ritmusba, Ville pedig felnyög, zihál, és határozott fogással túr bele a hajamba. Ez az egész nálam is olaj a tűzre; a csiklóm fellüktet a combjaim közt. Totálisan felajz a helyzet.
Gondolok egyet, mire a kezem elengedi Ville férfiasságát. Már csak a megduzzadt ajkaim tartják, miközben két kézzel mögé nyúlok, és tíz ujjal belemarkolok a fenekébe. Még jobban ráhúzom magam a fegyverére. Igyekszem tövig bekapni. Miért ne?
Ezt egy filmben láttam, hogy így kell, igaz, a csajnak péppé volt verve a képe, és egy csirkecombot szopott le. Meg közben mümmögött. A pasinak rohadtul bejött. Azt hiszem, mocskosodom… Remek! Igazán. Ville-vel úgyis kettőnk közt marad. Remélem…
A hangeffektet én most inkább kihagynám, akármennyire is élvezem a nyalókázást. Talán majd legközelebb megpróbálkozom vele. Már ha lesz legközelebb.
Egyre határozottabb mozdulatokkal, egyre gyorsabban masszírozom az ajkaimmal Ville fegyverének a teljes hosszát, végül meg-megszopogatom a makkját. És ahogy kérte, a tekintetem töretlenül felfelé pásztáz. Már én is látni akarom az arcvonásainak a rándulását. Tudni akarom, hogy élvezi.
A szemeim a bennem élő kisördög tűzétől ragyognak. Ki akarlak készíteni.
Az egyik kezem most előrevándorol, és ismét marokra fogom a szerszámát. Csak gyengéden, de azzal az acélosabb szorítással, amit ő mutatott nekem. A csuklóm serényen dolgozik.
Sejtheti, csöppet sem tartok attól, ha a számba élvezne. Sőt, egyenesen kíváncsi vagyok rá, milyen lehet. Ha bármi történne, nem fogok elhúzódni.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Szer. Aug. 26, 2015 6:45 pm

Elereszt, és alattomosan közeledve csúszik a keze a csempéhez. A seggembe mar, amire hirtelen rázkódok össze. Nem, nem mert rossz lenne csak meglepett a lépés. Pattan is a szemem, de az az őrült ziháló vigyor, csak egy szemvillanásra tükrözi a képemet, mert a szája viszont nem áll le.
Lerántja a szemem! A mozdulat, amikor teljesen a szájába kap és a hirtelen szorítást megérzem.
Felnyögök!
Méég ilyen meglepetéseket szépségem!
És nem is kell hogy kiadjak további lépéseket, a testem összeránt, ő meg nem tököl sokat, folytatja a korábbi ütemet, nekem meg élesebben fűződik a hajába a kezem. Hogy megtépném?? Nem szándékosan teszem, próbálok figyelni az erősségre, de most nem az a fő profilom.
Szinte a mandulája intézi a lényeget..
És ahogy! A tüdőm zihál.. egyre inkább nyeli el a levegőket, a szívem verdesi a mellkasom, és az az eddig a hajában matató kezem újraéled, muszáj hogy az arcára fűzzem. Csak hogy biztosan tartsak ellen és ahogy belevág a következő körbe csípővel én is rádolgozok.
Csak automata.. és próbálok figyelni az erősségre, senki nem akarja hogy megfulladjon, de ha egyszer annyira jóóó az amit művel. És AHOGY(!).. műveli!
Aztán mégis ő az aki visszalép.. Még időben, vele együtt szabadonengedni őt a kezem, eszemben sincs korlátozni. Hagyom, hadd tegye csak amit akar és nem is kell irányítanom többet, magától ráérez az egészre.
A tüdőm emelkedik, egyre ütemesebb zihálásokat nyelek el, egyre inkább közeledik a vég, és ahogy újra becsatlakozik a keze, erősebb szorítással, már kérlelhetetlen a végkifejlet.
Az utolsó pillanatban csapódik megint a csempén a fejem, a szemeim lerántanak, az öklöm megfeszül és ahogy a fogaim egy pillanat alatt koccannak össze, a következőben már ránt is ki az érzés, és az arcom megfeszülve nyög fel ahogy végül megadom magam.
Valami isteni az amit leművelt velem...!
És ezt még a csempén lihegve, csak lassan felnyíló szemekkel találva talán percekkel később az övéibe talán leolvashatja a fejemen.
Vagy nem.
De kurvára szétszedett!


A hozzászólást Ville Deadman Wallow összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Aug. 27, 2015 6:01 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Szer. Aug. 26, 2015 8:13 pm

Két kézzel kapaszkodom a fenekébe, miközben tempósan mozgatom a szerszámán a fejem.
Ujjaival erősen fogja a hajamat, és erre előrelendíti a csípőjét. Újra és újra, hogy egyre mélyebbre toluljon a számba. Már nem nehéz kikövetkeztetni mit szeret és hogyan. Igyekszem mindent megadni neki, noha a gyakorlati rész igen hiányos nálam. Nem mintha direkt erre készültem volna, de az elméletet az ember szemfüles lánya innen-onnan összegyűjtögeti…
Képtelen vagyok tovább fölfelé nézni, hiába beindító Ville élvezetének a látványa. Ismét behunyom a szemem, és a hátsójába csimpaszkodva én is elmerülök a saját élvezetemben. Hosszú másodpercekig nem is veszek levegőt, észre sem veszem, hogy kihagyok pár lélegzetvételt. Aztán hirtelen kapok mégis levegőért a számon keresztül, miután meglepetten húzódom enyhén hátrább Ville-n. A férfiassága csúcsa a torkomat kezdte épp verdesni. Nem mintha megijednék, de úgy vélem jobb lesz kicsit visszavennem magamból.
Vörösen lángol az arcom. Szégyellem magam. Nem azért, amit teszek, hanem azért, amennyire élvezem. Meg kell küzdenem ezzel a felbukkanó kellemetlen érzéssel. Csak remélni merem, hogy Ville nem gondol rosszat rólam ezek után.
Ekkor veszem ismét kézbe a nyersen dagadó porcikát.
Ville, rezdüléseiből, nyögéseiből sejtem, hogy már közel jár a csúcshoz, hogy kitűzze a zászlót. Érzem az ujjaim és az ajkaim közt, ahogy felszabadultan görcsbe rándul a teste. A következő csuklómozdulatommal melegség lövell a számba. Meglep az újszerű élmény, de nem kapom el a fejem, nem veszem le róla a szám. Úgy érzem, folytatnom kell, mert nincs még vége. Csak szívom, és újból meghúzom a finom bőrt a markomban íjként feszülő keménységen. Az íztelen nedvesség tovább csordogál a nyelvemre.
Amikor már nem jön több, csak akkor nyalintom meg még utoljára a makkot, mintegy búcsúzóul, és elengedem Ville-t. Lehúzódom a merevségéről, s összeszorított ajkakkal tornázom fel magam a zuhanytálcáról. A számban ott a zérókalóriás matéria, eszemben sincs lenyelni.
Vetek Ville-re egy futó pillantást. Vadul zihál, az arca pedig valamiféle boldog megkönnyebbülésről árulkodik. Én meg... több mint valószínű, hogy türelmetlenségtől gúvadó szemekkel fordulok el tőle. Egyetlen kukkot nem szólok – nem is tudnék – csak elhúzom a kabin ajtaját, és gyorsan odacsattogok a mosdóhoz. Fölé hajolok, hogy beleköpjem, amit bele kell, majd fürge ujjakkal nyitom meg a csapot, és kiöblítem a számat. Ebből remélem nem lesz sértődés.
Felegyenesedem, mire törülköző után kutat a tekintetem. Ott lóg egy vajszínű egy karnyújtásnyira. Magam köré tekerem a tükör előtt ácsorogva. A sarkát a mellkasomnál betömködöm, hogy ne essen le rólam.
Ázott, kócos tükörképemet bámulom, és azon merengek mit műveltem. Wow… Kis lépés az emberiségnek, de hatalmas lépés nekem. Ezek után már semmi sem lesz ugyanolyan, mint régen. Határozottan érzem mélyen belül. Egyetlen éjszaka alatt mennyit változtam.
Nem tudom Ville mit csinál, kijön-e megtörölközni, de nyilván igen.
Vajon mennyi lehet az idő?
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Csüt. Aug. 27, 2015 6:09 pm

Még mindig a csempén lihegek. Ő feláll, nekem meg széles vigyorba rándul a szám.
Az övé viszont tele van. Úgy sejtem, és ahogy az arca érdekes rezdületet vesz fel, az én szemöldökeim is összerántanak.
Ugye nem köpsz le?? - kérdezik a szemeim, de nem vagyok hülye, hangosan már nem mondom ki, viszont intézkedik. Két keze a mosdón, és KÖP! Mint a tv medve, nekem meg újabb vigyorral muszáj megint a csempén koccantani a fejem.
Csak a plafont bámulom.

- Ha előtte nem mondod.. - hintázik a falon a fejem, és csak lassan térek vissza az arcára, ha felém néz, a szemeibe - nem mondom meg hogy most csináltad először.. - vigyorgom telibe, de ha egyszer kibaszottul jól vagyok!
Még akkor is csak őt figyelem ahogy magára rántja azt a törölközőt, én meg.. egy cseszett nagy sóhajt a tüdőmbe húzva egy hosszú kifújással végleg elengedem.
A tükörképét bámulja és valami fura benne. Még egy utolsó orrszívás, csak mert kibaszottul éhezek egy cigire, de helyette...
...Valami másnak engedelmeskedem, valami olyannak ami kilép a kabinból. Mögötte állok meg, ha nem mozdul én is belebámulok a válla fölött a tükörbe, elmosolyodok, aztán..

- Megbántad?? - kérdezem, de már nem várom meg a választ, az ajkam kéredzkedik, egyenesen a nyakára, és muszáj hogy félrehúzva a vizes haját oldalról belecsókoljak.
Mámorító egy érzés...
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Csüt. Aug. 27, 2015 7:31 pm

Ville a hátam mögött magyaráz a kabinból. A vállam fölött lesek felé. Muszáj elvigyorodnom.
- Én csak azt mondtam, hogy nem szoktam randizni. – dünnyögöm sunyin. Persze igaza van. Első alkalom volt. Na jó, második. De mindkettő vele. Úgyis tudja, hogy csak szívatom, mert… miért ne.
Visszafordulok a tükörképemhez, s a gondolatok óhatatlanul megtalálnak. Kisvártatva Ville nyúlánk alakja csatlakozik az enyémhez a tükörben. Fura így látnom magam. Valakivel. Egy férfival. Pláne egy meztelennel. Ez újabb somolygásra késztet.
Figyelem magunkat, aztán Ville félresimítja a hajamat a nyakamból és lehajol hozzám. Felsóhajtok, ahogy az ajkait megérzem a bőrömön.
- Nem. Semmit sem bántam meg. – döngöm, de a hangom határozott. Biztos lehet benne, hogy nem hazudok. Ő az egyik olyan ember ezen a planétán, akinek soha sem tenném.
Szelíden mosolyogva fordulok szembe vele, ha engedi.
- Köszönöm az elmúlt éjszakát, és ezt a reggelt. Csodás volt. – búgom Ville szájára.
Lassan közelebb húzódom, hogy egy apró csókot lopjak tőle, de ekkor türelmetlen dudálás szűrődik be a fürdőszoba falai közé. Egyértelműen az épület elől jön. Hallom, de ez nem akadályoz meg. Az ajkaim rátalálnak az övére egy röpke csók erejéig, majd innen közelről pislogok a szemeibe.
- Megjöttek érted...
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Csüt. Aug. 27, 2015 11:46 pm

Megdermedek. Vagyis csak úúúgy csinálok.. EGYREMEGY!

- Jaaaaah..! Téényleeeg.. - valami hülye.. játékos hangot hallatok, de nem is én csinálom, nem én vagyok, vagy mégis!?? Az a kibaszott elvetemült vigyor meg még mindig kinn ül a képemen ahogy fejjel hátraesek - lélekben már egy cigivel - és vizslatom a nagy büdös semmit a plafonon, mielőtt újra visszatérnék a képére. - Akkor nem szóltam. - dünnyögöm, de az a fékevesztett vigyor még mindig ott figyel a fejemen, egészen addig, amíg valahogy öntudatlanul mögé nem lépkedek, és meglátom az arcát a tükörben.
Gondterhelt...
TALÁN!
Vagy mégsem..
Mégis automatikusan jön a következő reakció, az egész valahogy vonz engem, én meg nem az a fajta vagyok aki ellenáll.
Most meg már pláne nem.

Az a csók.. az elmond mindent. Nem róla, de nekem. Mégis ahogy az ajkam éri a bőrét, valahogy elvarázsol.
Mintha ezt nem tette volna eddig..

Felemelkedem és megint a tükörben keresem a szemeit. Elmosolyodom, és ellenállhatatlan késztetés fog közre, hogy átöleljem. Mégse teszem. Még! És nem is baj, mert akkor hirtelen fordul körbe és belenéz már élesben a szemeimbe. Épphogy pislantok és máris ott a számon. És döng..
Az én kezeim meg ekkor engedik el az elhatározást, nem engedelmeskednek többé nekem és lazán felfutnak a dereka köré. A háta mögött fűzöm össze őket.

- Akkor jó, mert.. - beszélnék, de ő meg rámcsókol. Csak egy egész kicsikét, mégis valami tökmás az ami beleszól.
Egy duda.

Nem kell gondolkozzak.. SŐT! Nem is akarok, még az se érdekel ha Grid egy egész századot idevezettet, egy percig se engedek. És hála neki se jut eszébe elkapkodni az egészet.

- Úgytűnik. - a homlokom már az övének dől, a szemem pislog a szemeibe, és igen. Kurvára nincs kedvem megszabadulni tőle, mégis előbb vagy utóbb menni kell. Inkább utóbb!

Egy darabig még támasztok, ott a homlokán, de sanszos hogy csak másodpercek telnek el. Aztán mégis ellököm magam.

- Az egyik legjobb éjszaka volt életemben. - nézek fel a szemeibe. Mosolygok, ez nyilvánvaló, de nem mondom ki neki a teljes lényeget: A.. legjobb..
És ekkor egy újult sóhajt véve elengedem.
Mennem kell...
Azzal én is lerántok egy törölközőt.


A hozzászólást Ville Deadman Wallow összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Aug. 28, 2015 1:27 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Pént. Aug. 28, 2015 7:34 am

Akárhova viszi Grid Ville-t, nyilván nem fog unatkozni ott sem. És nem a marketinges megbeszélések miatt. Nem vagyok naiv, a dolgok tiszták. Kár bármin is pörögnöm.
Úgy érzem, nem szabad jobban belebonyolódnom a srácba, mint amennyire már eddig is sikerült. Kedvelem. Sőt! Vonzódom hozzá, le sem tagadhatom. Nem is akarom. De nem fogom magam hiú, érzelgős ábrándokkal az őrületbe kergetni. Pedig semeddig sem tartana a pórázról elengednem az érzelmeimet, amiket akár táplálhatnék iránta. Nálam nincs helye egy összetört szívnek, gyermeteg reményekkel meg nem is áltatom magam.
A kezeim felsiklanak Ville felkarjára, miután a karjai a derekam köré fonódtak. Rámosolygom, és mielőtt megmukkanhatna, egy kedves kis csókot préselek a szájára.
A duda, ahogy látom, őt sem hatja meg túlzottan. Egyikünk sem kapkodja el a készülődést. Még jár néhány kellemes, potya másodperc.
A homlokát az enyémnek dönti. Mosolyogva sóhajtok fel. Nagyon jó így, de… lassan tényleg menni kéne.
- Nekem is. – dünnyögöm csintalan félmosollyal a szemeibe, aztán ő az, aki előbb elhúzódik. Az ujjaim lesiklanak a karjáról, és elengedem, hadd készülődjön. Velem együtt.
Fürgén felkapkodom a padlóról ruháimat. Egyiket a másik után, és szaporán beléjük bújom. Végül a törölközővel párszor megdörzsölöm a fejem, mégse csöpögő hajjal pattanjak motorra.
A törölköző a helyére kerül, aztán kimasírozom a fürdőszobából, hogy összeszedjem a nappaliban elhagyott csizmámat a dzsekimmel.
Teljesen felöltözve, indulásra készen keresem meg Ville-t. Lehet, ő is a nappaliban van már.
Elé állok és elkapom a tekintetét.
- Hát... – kezdek bele mosolyra görbülő ajkakkal, noha nem tudom pontosan mit is mondjak, mivel búcsúzzam el. - Ideje mennem. – egy pillanatra elhallgatok, röviden felsóhajtok. - Tényleg remek volt. Azt hiszem… hozzá tudnék szokni. – magyarázom a szemeibe mélyedve, mire az előbbi mosoly vigyorba rándul, és néma röhögcsélés kíséri. Öregem, HI-HE-TET-LEN miket dumálok! Felér egy vallomással, vagy mintha most kértem volna meg, hogy legyen a kekszpartnerem. Na jó, tényleg tiplizni kéne, mielőtt lejjebb süllyedek.
Lábujjhegyre ágaskodom, és röviden megcsókolom.
- Szia… – suttogom a szájára. - Vigyázz magadra. – ezzel visszaereszkedem a sarkaimra. És ha csak nincs más, kifelé veszem az irányt a lakásból.
Ha várom is vissza, vesszek meg, biztos nem kötöm az orrára!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Pént. Aug. 28, 2015 2:21 pm

Nincs kedvem elengedni. Nem meglepő, de menni kell, ha Grid is a legnagyobb görény az életemben, egy dologban igaza van. Ő az aki ehhez a legjobban ért.

Kifűződöm a kezei alól és magamhoz rántok egy törölközőt. Részben már leszáradtam, a kimelegedés ára, de rendben használva ott ahol még kell, egy elnyomott sóhajjal újra robotként végzem amit elvárnak tőlem. Kibaszottul ez az élet rendje!
Azt mondják..

A fürdőszobát még egy utolsó kacsintással a szemeibe a tükörben hagyom el. Csak a szokásos cucc.. a ruha ami rajtam van, a doboz cigi, az öngyújtóm, a telefon és egy kabát. Ennyi az ami kell.. Minden másra ott a kiszolgálás.

Kilépve az ajtón, ellenállhatatlanul az ajkaim közé dugom a cigimet. De még nem gyújtom meg. Hogy az iránta érzett tiszteletből vagy más miatt, ezt nem tudom, de nem is érdekel.
Ekkor kapja el a tekintetem, a szám mosolyra húzódik, benne a cigivel amikor elém áll. Csakis őt figyelem.
Ahogy beszél, és amikor végez, valamivel szélesebbre ránt a szám.

A kezem emelkedik, csak újra meggörbítve a jobb kezem ujját és a szemeibe temetkezve megint végighúzom az arca bal oldalán. Mint nem is olyan rég.. csak most egészen mások a célok..

- Lesz rá lehetőséged.. - még komoly, csak ezután indul meg az a vigyor, amit az ő zavara éltet.
Ennek az újabb csókja vet véget, ahogy pipiskedik, már hullik is a cigi, kit érdekel, a földre, és ahogy a számra kap, érzem nem volt még elég belőle.
Mégis elengedem. De csak amíg magyaráz, nem távolodik el, a szám lassan vigyorba húzódik, és pont mielőtt.. vagy épp hogy AZUTÁN!.. miután visszaereszti magát a földre, a karom máris megint a derekára fűződik, és hozzá hajolva olyan csókban részesítem, amit nem fog hamar elfelejteni.

- 4 nap múlva.. - kacsintom a szemeibe miután elengedem és hogy megint kiszökik az a vigyorom!?? Miért NE! ÉS..! Ha továbbra is távolodik, csak ott ahol vagyok lecövekelve nézek utána amíg és ha, kisétál...
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Pént. Aug. 28, 2015 2:52 pm

Hogy lesz rá lehetőségem?
- Óh, tényleg? – szökik feljebb a fél szemöldököm sandán, mire halkan felkuncogok.
Alig állok ismét a két talpamon, Ville hirtelen elkap, hogy szenvedélyes csókot préseljen a számra. A nyelve átfurakodik az enyémhez, én meg hülye leszek nem viszonozni. A karjaim maguktól futnak a nyaka köré.
A türelmetlen duda megint felzeng, most sokkal hosszabban, mint előbb. A sofőr tuti ráfeküdt. Igazából magasról leszarom.
Az ajkam és a nyelvem Ville-ével vív búcsúcsatát. Ez még tényleg jár. Már csak amiatt a rohadt 4 nap miatt is.
Az ajkaim lüktetve válnak le Ville-éről. Kinyitom a szemem és felnézek rá. Még utoljára végigpásztázom az arcvonásait, s a tekintetem végül a csábító ajkaknál telepszik meg.
Nagyot nyelek.
- Négy nap múlva. – ismétlem meg sóhajtva, miközben a pillantásom a szemeire ugrik.
Vonakodva, de végül lefejtem róla a karjaimat. Ő is elenged.
Most már tényleg lépek. Miért ilyen pokoli érzés ez? God damn it! Hiányozni fog. De majd elmúlik... ez a 4 nap.
- Szia! – búcsúzom el tőle halkan, lemondón, de az arcomon széles, elvarázsolt mosoly ragyog.
Ezzel elsétálok Ville mellett, és távozom a lakásból.

/ Köszönöm a game-t! Nagyon imádtam! Egy élmény volt! :amor:    /
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Pént. Aug. 28, 2015 3:16 pm

- Ó, tényleg. - rántom félre a szám, de csak egy egész villanásnyi időre, a következőben már a szájában vagyok, ott ahol meg én tudnám megszokni, és szinte egész fulladásig csókolom.
Akkor is csak azért szabadul, mert szükségem van levegőre!
Na meg mennem kell.. - rántanám félre az orrom, ha az előző pillanatok emléke nem tartana még mindig itt a szememben.
Még ha bassza is meg magát amelyik ráfeküdt a dudára.

Elengedem.. úgy ahogy ő is engem, tényleg itt a távozás ideje, és ahogy ellép, sokkal megnyugtatóbb az a virágzó mosoly a szemeiben, mint alig néhány perce.
Engem is valami fura nyugodtsággal tölt el...

Csak mikor csukódik az ajtó, húzom be a következő sóhajom. Lefelé nézek, és meglátom a földre esett cigimet. Lapos. Rálépett..
Mégis csak felköszön az az újabb vigyorom, lehajolok érte, és alig csak néhány percig egyengetve megint a számba tolom.
A duda megint felhangzik, de most dafke sem érdekel. Ráérősen lobban a gyújtó, parázslik fel a cigaretta vége, és most húzom csak be először, azt az igazán megnyugtató füstömet.
Még akkor is, amikor a mobil eszement csörömpölésbe kezd, csak kiemelem, ki a zsebemből rápillantva a kijelzőre, és a megjelenő "Grid" felirat után, csak elfektetem az asztal sarkán. Hadd próbálkozzon a tetűje...
Az ablakhoz lépek, ki, a függöny mögül bámulom a lenti terepet. Ott a merci, na de ott a motor is nem messze tőle, és csak nagyokat szívva a cigibe figyelem ahogy átdobja a lábát.
Csak elmosolyodom.. A sisak a fején, már dübörög is az a nagyszerű gép, és ha felémpillant, nem láthat egy percig sem, de újabb vigyor figyel fel a fejemre. Tényleg marhára csípem ezt a nőt..

Aztán elviharzik.. és csak alig fél másodpercig figyelve ahogy eltűnik az út végén, úgy döntök a köcsög eleget várt. A csikket elnyomom az üvegen, aztán a földre ejtve elindulok végre a lépcső felé.
Valahogy csak kibírjuk ezt a 4 napot kettesben...
(én is köszönöm Kisasszony, nemkülönben, lááám a véletlen mi-mindent tartogat!  Laughing )

Köv. Beugró..
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   

Vissza az elejére Go down
 

Ice, ice baby!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
11 / 11 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

 Similar topics

-
» Run, baby, run - October, Ville & Birdie
» Ice, ice baby!

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékonkívül :: Archívum :: Gé játékai-