HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 Ice, ice baby!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Csüt. Május 21, 2015 10:33 pm

Hallom a hangját, de nem válaszolok. Mééég nem! Aztán érzem ahogy lemászik mögülem, és csak ezután engedem el magam szabadabban a motoron. Egész megszokom.

Lelököm magam.. én is, azzal a bukó is kerül a helyére, megtámaszkodva a motor nyergére, és csak ekkor borzolom meg a hajam.

- És csendes.. - ennyi a válaszom. Igen, szép is. Igen, nyugalmas, nem kutatnak kereső szemek, árulkodók, vagy bárki aki megleshet, vagy aki azonnal kihasználja ha gyenge vagy. Aki eltapos és összetörne, és aki ellen védekezned kell. Minden eszközzel, mert egyszerűen ez a részed. Életben maradni...

Csak a szürke tájat figyelem. Nem tudom mikor jártam itt utoljára, és ahogy hallom az üveg csörömpölését mögöttem, csak akkor fordulok megint felé.
Az üvegre nézek, majd vissza a kontúrtalan szemeibe. Elmosolyodom és elveszem a kartont.

- Csak ha magányra vágyom.. - mosolygom, azzal megindulok előre - Gyere! - invitálom és be is lövöm nem is olyan messze a kedvenc helyemet. A nappal.. szinte olvadásig fűtött kövek kellemesen nyomják a meleget és a szél is kikerüli ezt a helyet, a nagy sziklafalnak hála. Mindenütt csak homok.
Fogom magam és törökülésbe leülök.
Ha mindvégig velem tartott, viszont itt az ideje és válaszolok.

- Mesélj nekem Finnországról..!- nézek fel a szemeibe, már ha még talpon van mellettem, viszont ha leült, valahol nem messze tőlem, ha még mindig didereg, egyszerűen leveszem a kabátom és felé nyújtom. Csak azután bontom meg a sörömet.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Pént. Május 22, 2015 11:11 pm

Ki gondolná, ha ránéz Ville-re, a hosszú hajú, bagós rockeremberre, hogy efféle helyekre vágyik.
- Hát… Most tényleg sikerült meglepned. – döngöm halkan, miközben egy lapos, de kedves félmosoly tornázza fel magát a szám sarkába.
Ville elveszi tőlem a sört, én pedig követem oda, ahol végül leteszi magát. Nem megyünk messze a motortól. A fényszóró pászmája jótékonyan világít a hátunkban, és elűzi az éjszaka rideg sötétjét, amiben amúgy az orrunkig sem látnánk.
Ráérős, kényelmes mozdulatokkal telepszem le Ville mellé a homokos talajra. A pillantásom a művelet közben is az övébe tapad. A kérésére ábrándos mosolyra fut a szám, de még…
- Kösz. Te nem fogsz fázni? – tudakolom, mielőtt elfogadnám a felém nyújtott dzsekit.
A kérésére, hogy meséljek Finnországról, rövid, de annál derűsebb nevetést hallatok. Jólesően sóhajtok fel a hazám emlékeit felidézve, s merengve belebámulok az előttünk feketéllő éjszakába, ahogy belekezdek.
- A végeláthatatlan, behavazott tájainkon mindenfelé barátságos rönkházak várnak. Hótalpazhatsz szűz hóban, melegedhetsz fatüzelésű szaunában, és csobbanhatsz a befagyott tavak jegén vágott lékekben. A hosszú, hideg éjszakákon pedig megelevenedik a végtelen csillagos égbolt, ahogy a sarki fény szivárványszínű fényárba borítja. – nos, számomra Finnország olyan, mint egy mesevilág, holott nagyon is valóságos. Büszke vagyok a szülőföldemre. Szeretem. És veszettül hiányzik is. Merőben más, mint az őrülten nyüzsgő Vegas.
- Otthon nekem is van egy titkos helyem. Szerintem tetszene neked… – búgom az előbbi lágy mosollyal még mindig fent az arcomon. Elhallgatok egy pillanatra, majd folytatom. Megfogalmazódik bennem egy egyszerű ötlet. - Nem lenne kedved megnézni? Szívesen megmutatnám.
Igen, most hívtam meg Ville-t egy finn kiruccanásra. Persze lehet, csak viccnek veszi. Én viszont nem.
Felhúzott térdeimet két karommal ölelem át, s a fél arcomat rájuk döntöm. Ville felé fordulok és így fürkészem. Vajon mit szól mindehhez.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Csüt. Május 28, 2015 12:35 am

Egy kóbor mosoly a válasz. De nem érdemel részleteket.
Inkább megindulok.

- Nem a hely a fontos.. – rövid a szünet - hanem hogy nem zavarnak. – vagy mégis.

Hallom, hogy követ. A lábai alatt csikorognak a kövek, aztán a homok veszi át a szerepet és én ott rakom le magam. Még mindig kellemesen meleg.

A szavaira megrázom a fejem. De a dzsekit még mindig felé tartom, megvárom amíg elveszi, vagy ha nem, én dobom rá a hátára. Ismerős egy helyzet..

De aztán felhangzik a nevetése! Hirtelen mosollyal tölt el, és ahogy hallom készülődni kezd, megbontom az egyik sört és felé nyújtom. A kérdés kér e belőle.

Ahogy beszél.. az az igazi élvezet. Látni nem látom teljesen csak sejtem, de a hangja, a szavak, ahogy leírja őket, újabb mosolyt mar fel a fejemre.

- Jól hangzik.. - talán már vigyorrá fajul - Persze a csobbanást inkább kihagynám.. - ivott vagy sem, visszakaparintva beleiszom a sörbe és a szürkeséget bámulom. Nem, most nem vagyok dühös. SŐT, még beszarva se, hallatszik a vidám irónia a hangomon, de mégis megelőz a következő kérdéssel.

- Úgy érted.. - billenek meg - menjek el veled!? - a rácsodálkozás valószínű még mindig ott figyel a fejemen, de mindenre számítottam csak erre nem. Vagyishogy.. - De ugye nem akarsz bemutatni a családnak.. ? - újabb vigyor. Tetszik így az arca. A gyenge fényben, de csak meghúzom a sört és átnyújtom felé.

- De lehet róla szó.. – fordulok vissza a szürkeségbe – Élvezném.. Azt hiszem. – már megint mosolygok. Fel se tűnik, csak az a kérdés az egészben, Grid-et hogy fogjuk leépíteni, vaaagy… Lehet már ideje lenne annak a késnek a veséjébe!

És a gondolatra megint elvigyorodom.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Csüt. Május 28, 2015 1:03 pm

- Köszi. – döngöm halkan, arcomon lágy mosollyal, miután Ville a vállaimra teríti a kabátját. Még a végén hozzászokom a jóhoz mellette.
Elfogadom a felém kínált üveget, belekortyolok (mit nekünk az ittas vezetés), aztán visszalendítem Ville-nek egy újabb, röpke „kösz” kíséretében.
Amint látom, meglepi a meghívás. Csibészes vigyorral kísérten bólintok.
- Igen, pont arra gondolok. Eljöhetnél velem Helsinkibe. – egyértelműsítem. Még mindig a hidegzöld szemeit fürkészem, a vonásait, vajon mi járhat a fejében.
A válasza teljesen felderít. Nem számítottam rá, hogy ilyen könnyen elfogadja a meghívást.
- Szuper! Szerintem csípni fogod. - bazsalygom.
Ahogy Ville-t tanulmányozom, a szemeim összeszűkülnek. Valami piszok ismerős kifejezés kezd formát ölteni az ábrázatán. Valami gonosz és gúnyosan vásott. Csak egyetlen dolog, vagy inkább személy képes ezt kiváltani belőle.
- Ismerem ezt a tekintetet… Tudom mire gondolsz, üvölt rólad. Most épp válogatott halálnemeken agyalsz, amikkel kivonhatnád Grid-et a forgalomból. – dünnyögöm sunyi somolygással az orrom alatt, aztán ez semmivé lesz, s helyette egy újabb kedves mosoly tűnik fel az ajkaimon.
- Nem tudom van-e terved karácsonyra, vagy azt, hogy hogyan szoktad tölteni... Esetleg lenne kedved az ideit máshol ünnepelni? - lesem Ville-t leplezetlen, élénk érdeklődéssel. - Pár hétre hazaugrom év végén. Velem jöhetnél... Persze, ha nincs más dolgod... Ne aggódj, roppant szűk a családi köröm. A nagynéném nem jelent rád veszélyt. – teszem hozzá gyorsan, kis híján nevetve. - …Hacsak nem annak éled meg a hírhedt finn vendégszeretet. – mégiscsak kibukik belőlem egy halk kacaj, de Ville-ről egy pillanatra sem veszem le a tekintetemet, még akkor sem, ha belefeledkezik az éjszakai tájba. Kivárom, míg visszanéz rám.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Kedd Jún. 02, 2015 12:07 am

Helsinki... Nem ismeretlen a fogalom, de inkább Bird és az ott történtek töltik ki a fejemet, mint a város tényleges arculata. Minden város egyforma...
Vagy legalábbis eddig így gondoltam. De most.. valamiért mégis igent mondok a kérdésre, és fogalmam sincs róla mi szállt meg. Talán a megragadó személyisége.
A következő kérdés mégis a kivitelezés. Nem most van itt az ideje, de emlékszem még Grid szavaira: "Felejtsd el ezt a kibaszott várost! Felejtsd el Jörg-öt, különben één magam küldöm rád a rendőrséget! Ez a visszamaradt idióta csak tönkretesz! Tönkreteszi az egész EGYÜTTEST! Hát nem veszed észre!?? Éééveket pazaroltam arra hogy felhozzam a retkes seggeteket, nem fogod ezt most nekem szétbarmolni! Megértetted!?!"
Kíváncsi lennék mit szólna ha tudná hogy Bird, nincs is olyan messze...

Éles mosoly folyik ki a képemen, de nem tudom a szemeim mit tükröznek. A sötétben. A lány mégis valamit kiszúr már elsőre.

- Hmh..?? - fordulok felé, és a torkom marhára kaparni kezd egy cigire, már nem is emlékszem.. mikor gyújtottam rá utoljára, mégis közben őt figyelem. - Hová gondolsz...(?) - valószínűleg már vigyorgom, amikor a kezébe nyomva az üveget, inkább önállósítom magam, és közelebb húzódva a kabátom zsebét kutatom. Meg is van a doboz. Benne a gyújtóval. - De azt bevallom hogy megfordult a fejemben hogy.. - kerül a szál az ajkaim közé, és a rövid szünetben lobban a láng az orrom előtt - nem e tenne jót neki egy pár hetes mélykóma. - újabb vigyor, kiadós füst előttem, a szál meg már az ujjaim között, ahogy megint hozzá hajolva, visszatuszkolom a dobozt a zsebembe. Egyszerű és nagyszerű... Mozdulat. - Csak az idegeire.. - sóhajtom.

Visszahajolva, néhány rövid pillanatig csak a semmit bámulom. Jó itt vele. A csöndben. Olyan mintha egyedül lennék.. de mégsem. Jó hallani a lélegzetét..
Aztán mégis ő töri a csendet, és az újabb szippantás után megintcsak ráfigyelek, amiii...
...Túl sok ez így elsőre. Vagyis csak... meglep, ahogy dől belőle, ahogy eltervezett mindent, és ahogy azt akarja hogy...

Újabb mosoly szalad végig az arcomon, de ezt már előre, a messzi tájnak szánom aztán újra szívom a cigimet. Bele a messzi csöndbe.

- Nem ünneplem a karácsonyt. - dünnyögöm még mindig a messzeségnek, de az errefelé szokásos korábbi, szinte mindig letört tekintet valahogy most nem a részem. Valami újszerű és kellemes bizsergeti át az ereimet. - De ki tudja.. - fordulok vissza felé - Talán ezúttal kivételt tehetek.. - és a szemeibe mosolygom.

Valamiért éltet engem. Ez a lány. És fogalmam sincs róla mi az benne ami ennyire élő.. De benne van!
És ebben az egyben biztos vagyok...
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Kedd Jún. 02, 2015 11:07 am

Látom Ville-n, hogy kissé elkalandozik a Grid elleni merénylet tervezgetésében. Egyik ötletét meg is osztja velem. Jah. Mélykóma. Ha rajta múlna, a menedzserünk sosem ébredne fel belőle. Néma nevetés rántja meg a vállam.
- Szerintem mindenki idegeinek jót tenne. De nem kellene ehhez bántani. Felültetjük egy Alaszkába tartó vonatra és integetünk neki. – döngöm halkan magam elé, finom gonoszsággal a hangomban.
Talán még meg is tetszene neki a hely, és ott talál maradni. Hehehe.
Halvány mosollyal pásztázom Ville arcát, miközben előre meredve a tájra dünnyögi el, hogy nem szokta megünnepelni a karácsonyt. Minő meglepetés… Valahogy nem is vártam tőle mást.
Nem faggatózom, hogy miért nem. Valószínűleg úgysem kapnék kielégítő választ, meg aztán nem akarok bugyuta kérdésekkel tolakodni. Az különben is sokkal érdekesebb, hogy idén változtasson ezen a szokásán.
Hogy kivételt tehetne?
Felém fordul, mire elkapom a tekintetét, és viszonzom a mosolyát.
- Tégy úgy. – felelem kurtán, merőn mélyedve a szemeibe.
Még Birdie-vel is összeröffenhet ott helyben, hacsak nem megy karácsonyi turnéra az a benarkózott búgócsiga. Nem beszélve a szilveszterről. Bár ez az egész még nagyon a jövő zenéje. Nincsenek komoly terveim.
Ha Ville még rám néz, ha nem, most én fordítom el róla a tekintetemet a sötétben rejtőző sivatagra. Ránk telepszik a csend, az éjszaka apró neszezéseivel. Nem kell mindig beszélni. Olyan békés itt. Csak ücsörgünk, és… vagyunk. Egyszerűen kellemes. Megnyugtató kicsit hátrahagyni Vegas őrületét. Hosszú, jóleső sóhaj hagyja el a mellkasomat.
Nem szólok egy mukkot sem, hacsak Ville nem mond valamit. Csak hallgatom, ahogy mellettem kifújja a füstöt. A szemem sarkából érzékelem a cigarettája végén felizzó parazsat. Apró pontként világít a sötétben.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Szer. Jún. 03, 2015 1:51 am

Széles mosoly húz szét az arcomon. Tetszik az ötlet! Még el is játszanék a dologgal körülményesebben, de most nem ezért vagyunk itt.
Jön a karácsonyi procedúra.
Hogy miért nem? Egész egyszerűen mert nem volt mit ünnepelnem. Egészen eddig. Vagy legalábbis.. úgy néz ki.

A köztünk beállt néma csendben tovább szívom a cigimet. Ő se szól és én sem, és most ez így.. jó. Őrülten jó, még akkor is amikor megszívom az orromat, és mélyre szívva azt az utolsó parazsat, elnyomom valahol mellettem, mélyen a homokban.
Ekkor látom csak meg a kezét. Talán játszik valamivel(?) A homokban, vagy az is lehet hogy rajzolgat bele, vagy egyszerűen csak.. úgy létezik mellettem, de nekem újabb mosoly folyik ki a képemre, és valahogy véletlenszerűen a kezéért nyúlok. Ha hagyja.. csak lassan ölelem körbe, komótos mozdulattal vizsgálgatja a tenyerem, nem látok, csak érzem, ahogy végül az ujjai közé kéredzkedik a kezem, és ha továbbra sincs ellenem, csak ekkor nézek fel a szemeibe.

- Gyere ide..! - tartom a pillantását. Kitartóan és beszédesen, kedvesen?? Még talán azt is, és csak akkor.. ha kérdez, ha látom rajta hogy tartva közelítene, teszem hozzá a következőket. - Nem esik bántódásod..

Ha enged nekem, és ha közelebb csúszik a homokban, csak egy véletlen, rövid csókot nyomok a szájára előttem.

- Nem tudom mit teszel velem te lány, de valamit teszel... Ezt biztosan érzem.. - alig néhány centire tőle és a szemeitől beszélek, és hogy hogyan folytatódik tovább a történet?? Abba neki is nagy mértékben van beleszólása.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Szer. Jún. 03, 2015 1:20 pm

Ha Grid megy… Nem teljesen lesz magára hagyatva, mert Vespa-t feldobom a következő járatra, erre a banda mérget vehet.
A kezeim a bokámban kapaszkodnak, miközben felhúzott térdekkel nézelődöm előre, és csak élvezem a nyugalmas csendet. Erre megérzem a jobbomra csúszó férfiúi tenyér meleg tapintását. Ville óvatosan puhatolózik a kezem után, mire az ujjai bebújnak az én ujjaim közé. A szívem hirtelen kihagy egy ütemet, ebben a pillanatban úgy érzem magam, mint egy tökkelütött tini. Lányos zavaromban enyhén beharapom az alsó ajkam, és oldalvást laposan Ville-re sandítok. Mégis… Eszemben sincs ellenkezni, határozott vágy él bennem, hogy viszonozzam a közeledését.
Nincs szüksége arra, hogy biztosítson; nem esik bántódásom.
A kérésére fenékkel közelebb araszolok hozzá a homokban. A szemeimet végig rajta tartom, mire az apró, váratlan csók rávesz, hogy arra a röpke időre behunyjam őket. Aztán ismét ránézek Ville-re, kissé elvarázsoltan.
A vallomása halk nevetést csal ki belőlem.
- Ez a bosszú, amiért Te ugyanezt csinálod velem. – döngi lágyan a mély altom, szinte suttogom, pár centire Ville arcától. A szavaimat egy könnyed, rövid sóhaj kíséri. Csak másodpercek múlva folytatom. - …Már alig emlékszem arra a lányra, aki Vegas-ba jött.
Valóban. Az egykori jégkirálynő emléke távoli ködbe vész. Hatalmas változáson mentem keresztül, és ebben Ville-nek tagadhatatlanul jelentős szerepe van. És valahogy már… nem is akarok az a régi lány lenni.
A tekintetem hosszan elidőzik az övében. Nehéz elszakadni a bűvköréből. Mondhatni képtelenség. A szemei szinte mágikusan hipnotikus erővel bírnak. Még a sötétben is szikráznak, tündökölnek, akár egy pár gyémánt. Nem tart semeddig elveszni bennük.
Amikor Ville-t gyúrta össze a Nagyszellem, tutira megbillent a keze az Észveszejtő bariton és az Igéző szempár nevű hozzávalók hozzáadásakor. Nő legyen a talpán, aki ezek mellett képes csak úgy elsétálni.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Szer. Jún. 03, 2015 7:23 pm

Véletlen mosolyt csal ki az arcomon. Ha tudná mi folyik most bennem.. Akkor el lenne veszve, mert én se voltam még ilyen pokolian elveszett..

- És hiányzik..? - kérdezem aztán egy centit sem távolodva el, a magamhoz húzó kezem már eleresztette, és a jobbos, lassan emelkedik fel, ahogy óvatlanul fűződik a haja alá végigsimítva az arcának bal oldalán. Csak akkor esik vissza a homokba magam mellett.

- Az a láány.. aki romlatlan volt és uralta a félelem.. – újabb mosoly csúszik ki a képemen – aki határokat állított.. és képtelen volt megszegni őket. - egy rövid arcrándulás - És az a lány, aki eldobott magától mindent, csak azért, mert az a biztonságos, az nem félelmetes, hisz ha nem próbálod nem is égetheted meg a kezed, vagy nem!?? – újabb véletlen rándulás – Mert én őt is szerettem. – vissza az arcára.. a homlokára, ahogy újra letapogatja a szemem, egy részét csak sejtem, de megőrizte az emlékezetem és jól ismerek miden rándulást. Csak aztán vissza a szemeibe.

- Ő.. hiányzik neked..!??
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Szer. Jún. 03, 2015 8:21 pm

Ha tudnám, hogy Ville elveszettnek érzi magát, akkor már ketten lennénk elveszve a helyzet újszerűsége miatt.
Hogy megválaszoljam a kérdését, időt hagy, miközben gyengéd cirógatással illeti az arcomat. Már egészen hozzászokom az érintéséhez. Végül elereszt, s sejtelmesen búgó hangon folytatja. A baritonja olyan, akár a legfinomabb bársony, mely végigsimít a hátamon egy fülledt éjszakán. A szemei meg… mintha a vesémbe látna velük.
Némán hallgatom, ahogy Ville boncolgatja a lelkem.
Megégetni…
A varázsszó hallatán a tekintetem megkeményedik, az arcvonásaim közt villanásnyi rándulás suhan át. Lehet, hogy már nem vagyok ugyanaz a lány, de arra tisztán emlékszem, mi tett azzá, aki voltam.
Ez egyedül az én elmém csatája; hogy képes vagyok-e elfogadni, amit az élet kínál, hogy képes vagyok-e megszabadulni a régi, félelmekkel teli önmagamtól. Ehhez annak a lánynak meg kell halnia bennem.
Úgy érzem, a félelmek már nem szolgálnak. Teljesítették a küldetésüket, és rájöttem, ideje elengednem őket, különben ha tovább kapaszkodom beléjük, csak távol tartják tőlem, amire valójában vágyom. Mindig biztonságra vágytam, amit a tűzeset óta ezek a lidérces elmeszülemények adtak meg. Most viszont az a gyanúm, hogy egészen másvalami… valaki.
Szerette…. Ez megüti a fülem. Talán hangyányit fel is kapom rá a fejem.
Most őszintén? Én sem utáltam. És hogy hiányzik-e? Erre már lágy félmosolyra húzódik a szám sarka.
- Nem tudom. – döngöm őszintén. - Őt jól ismertem.
Mostanság csak sodródom, és nem tudom mit várjak magamtól. Van egyáltalán bármi, amit várok?
Néhány másodpercre elhallgatok. Némán, mélázva csüngök Ville tekintetén, aztán ismét megszólalok.
- Melyik tetszik jobban? – teszem fel a kérdést a szemeibe.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Szer. Jún. 03, 2015 9:11 pm

- Nem mindig rossz az ami ismeretlen.. - fordulok vissza a tájra, egy elnyomott sóhajt is elnyomva benne. De. Az. Vagy legalábbis ezt tanította az életem, én mégis megtanultam.. felülemelkedni rajta.
Vagy legalábbis a tényeken...

Csak utána nézek vissza rá. Talán mert beáll a csönd, vagy mert érzem nem mozdul, talán ezt várja tőlem. Talán engem vár..
Az azt követő kérdésre mégis csak egy félszeg mosoly a válasz.
Kezdetnek..

- Őszintén?? - kérdezem a szemei között váltogatva a tekintetem és tudom.. érzem ami most jönni fog. - TE! - ezt már csak suttogom, ha nem fojtja belém vagy van újabb kérdése, újra rátalál az ajkam, de most korántsem gyors vagy kapkodó.. követelő vagy féktelen, egyszerűen csak élvezem. Őt... a helyzetet.. azt hogy itt van velem és hogy most minden annyira tökéletes.
Mert semmi sem tart örökké...
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Szer. Jún. 03, 2015 9:49 pm

Határozottan megérintett a változás szele. Csak kellett valaki, aki felráz, aki kicsalogat a tűzálló csigaházból. Birdie durván rajta volt az ügyön, de az ő barbár eszközeit inkább hagyjuk. Villé mérföldekkel jobban tetszenek.
Az, hogy szerette… Fura szó ez. Nem akarok semmit mögé hallani, épp ezért nem is foglalkozom vele sokáig.
A kérdést pedig feltettem, mert érdekel a válasz. Nem mintha vissza akarnék fejlődni. Szándékosan legalábbis.
Igen, őszintén. Hangtalan bólintás a válasz a visszaérkező kérdésre.
Nem késlekedik a felelettel. Hogy ééén??? A zavartság fázisán túl vagyok. Mázli. Különben Ville most rendesen összekócolná a bennem élő ártatlan kislány agyát, és belegabalyodnék olyan kérdések filozófiai mélységébe, mint a „Ki is vagyok én valójában?”.
A születendő mosolyomat belém fojtja, ahogy az ajka ismét az enyémmel kezd játszadozni.
Behunyt pillák alól élvezem a számra mért gyengéd kényeztetést. Ville nem űz, csak élvezettel, odaadással csókol, és nekem ez így rohadtul bejön. Nem jelentene problémát rekordot felállítani ebből a tevékenységből. Ez olyasvalami, amit imádok vele művelni.
Enyhén félredöntöm a fejem, ahogy átadom magam neki, és élvetegen kóstolgatom. Ilyenkor minden megszűnik körülöttem, és a jelen pillanat tisztán válik örökkévalóvá.
Aggódnom kéne, hová vezet mindez? Hát… Ez most nem megy.
Ville mellett valahogy… könnyű levetkőznöm a gátlásaimat. Azt hiszem, készen állok, hogy totálisan átadjam magam az ismeretlennek, annak a rejtélyes valaminek, amit az imént Ő is emlegetett. Nem akarok a lehetséges végkifejleteken rágódni. Sodródni akarok, benne akarok maradni az örvényben, amit elindított. Hogy leránt-e, vagy felemel, nem tudom.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Szer. Jún. 10, 2015 9:28 pm

Az éjszaka csendes. Néhány eltévedt kabóca káromkodva nyüszít a sziklák alatt, de se a szél nem fúj, és nem jár erre senki se.
Annyira tökéletes.. - ezt szoktam itt érezni mindig. Azt a tökéletességet amit sokan emlegetnek, de csak most, ebben a pillanatban érzem, hogy az a tökéletesség elveszett. Felváltotta egy annál sokkal tökéletesebb..!

Megadja magát, és ez egy rövid mosolyt csal ki az arcomon útközben. De nem engedem el. Egy percig sem engedem, csak méég eltökéltebben élvezem az érzést, élvezem őt, és mindazt amit ad nekem, és eszemben sincs abbahagyni. Egészen addig, amíg nem érzem hogy itt a visszavonuló ideje. Vagy legalábbis egyelőre..

Nehezemre esik az elengedés, de tudom hogy kell. Lassan engedem az ajkát, isteni lenne érezni még, mégis csak a homlokának dől a fejem, és még mindig, már kevésbé emelkedett lélegzettel, hisz jól tudom hol a vége, csak csukott szemekkel mosolygok.. és kurvára.. ha valaki valaha azt mondja nekem, hogy én, mint egy balfasz csak ülök majd a sivatagban fejjel egy lánynak dőlve, és csak vigyorgok mint a rohadt tök.. azt tuti hogy szájbaverem. De legalábbis elküldöm a retekbe.
És most NÉZD..!


A hozzászólást Ville Deadman Wallow összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 10, 2015 10:22 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Szer. Jún. 10, 2015 9:51 pm

Akkor már ketten ücsörgünk itt kint a sivatagban, mint két „tök”.
Ville szája elválik az enyémtől, mire érzem, hogy a homloka az enyémnek dől. Kinyitom a szemem, és látom, hogy jókat vigyorog így magában a sötétben.
Ez az inger ragadós. Az én arcomra is átmászik az a gyermeki vigyor. Idiótának érzem magam. Két napja még azért sikítoztam a hegytetőn, hogy nem randizom, most meg tessék. Itt tartok. Halk nevetést hallatok. Magamon röhögcsélek. Mekkora hülye vagyok! Mint valami bakfis.
- Emlékszem az első napomra köztetek... – dünnyögöm halkan, még mindig rötyögve. - …Akkor mindenféle végkifejletre gondoltam, csak erre nem.
Kissé elemelem a homlokom Ville-től, hogy innen, közelről méricskéljem a vonásait.
A kezem lassan az arca felé nyúl. Finoman megérintem, csiklandozom a bőrét a szeme alatt, mire az ujjhegyeim feljebb kúsznak. Ville - már ha időközben felnézett - jobban jár, ha visszahunyja a szemét, mert nem akarom kinyomni.
Ha így tesz, az ujjvégeim leheletgyengéden végigsimítanak a pilláin és a szemhéján.
Szeretem. Nem úgy... A szemeit. Már a puszta látványukért megérte megszületnem. Vicces. Rám sincs más hatással, mint a többi lányra. Bééénaaa!!! De letojom. Tetszik és kész.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Szer. Jún. 10, 2015 10:30 pm

Hallom ahogy nevet... Zene füleimnek, de ezt kurvára nem fogom bevallani. Viszont arra elég, hogy kinyissam a szemeimet, és ránézzek, onnan, csak centi távolságból, még ha én is.. képtelen vagyok lemosni a nevetésemet.
De akkor eltávolodik. És én hagyom, hadd menjen!

- Elhiheted.. én is néztelek Grid újabb.. - akad el a dolog, elvégre ne használjak sértő megjegyzéseket - játékszerének... - csak nézek a szemeibe, egész közel, a szemei közt váltogatom lassan a tekintetem, de aztán hozzáteszem. - És NÉZD..! - újabb mosoly, már ahogy az ujja is érinti a bőrömet, és ahogy végigsimít, még mindig nem húzódom el. Lecsukom a szemem. Kíváncsi vagyok.. Őrülten kíváncsi az érzésre, milyen amikor ő érint. Amikor én hagyom magam, és ő vezényel. És becsukom a fülem.. - baromság, de így teszek.. - a szemem, és csak érzem. Bármit amit tesz velem.

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Szer. Jún. 10, 2015 11:03 pm

Ville aligha tud megsérteni. Ugyan mivel? Ha valaki lekurvázna, azon is csak röhögnék. De értékelem az erőfeszítést, hogy megfelelő, nyomdafestéket tűrő szót keres.
Egy ujjamon meg tudom számolni hány férfinek voltam eddig a játékszere…
Hogy nézzem? Szélesebbre húzódik a vigyorom, miközben a fél szemöldököm érdeklődve feljebb vándorol.
Jah, most kábé Ville játékszere lehetnék. Vagyis… Fűz rendesen, én meg hagyom magam. Egy bizonyos határig. De valahogy nem érzem, hogy szórakozna. Közel sem szemtelen vagy erőszakos.
Ha kizárólag arra hajtana, hogy megdugjon, azt minimum közölte volna már.
Ahogy balommal megérintem az arcát, becsukja a szemeit, mire szórakozottan cirógatni kezdem a szempilláját. Szép hosszú neki. Már a pillája.
- Pont Grid-ének? – dünnyögöm vigyorogva. - A hülye is látja, hogy pisisekre hegyezi a répát.
De mindegyis Grid, meg az, hogy mire rejszol. Valami sokkal jobban foglalkoztat.
A mutatóujjam hegye felszalad Ville halántékán, továbbhalad a homlokára, ahol apró, csiklandós köröket, csigavonalakat és nyolcasokat ró.
Figyelem a rezdüléseit, vajon mit vált ki belőle. Én gyerekként nagyon szerettem, mikor a nagynéném elalvás előtt cirógatta az arcomat, a homlokomat, és matatta a hajamat. Megnyugtatott és elálmosított.
Na jó, nem szeretném, hogy Ville most itt behorpasszon, nem azért tapizom, csak jól esik nekem is, hogy megérinthetem. Tetszik a bőre tapintása.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Csüt. Jún. 11, 2015 12:02 am

Csak vontatom a szemei között a tekintetem. A szeme kérdez, de én meg nem válaszolok. Úgyis tudja azt nagyon jól, mennyire csípem, és hogy a többi..(??)
De ami a következő percben jön, sokkal kellemesebb. Vagyis nem is kell kérnie, engedelmeskedem, és csak akkor vigyorodok el, amikor jön a következő szövege. Úgy, csukott szemmel, mert eszemben sincs felnyitni a szemeimet, tetszik amit velem művel!

- Ennyire kiismerhető?? - ragad be a vigyorom, és csak egy pillanatra, csak egy hosszúra, engedem hogy jót szórakozzak ezen.
De aztán vissza a jelenbe. Az most sokkal jobban érdekel, és ahogy az ujja.. a keze felcsúszik a képemen, valami nyugodtnak tűnő sóhaj tölt el.

Csak hagyom.. talán percekig hogy rajzoljon a fejemen. A szemem csukva, még mindig, két alkarom a törökülésbe nyúlt két térdemen, és élvezem az érzést. Olyan nyugodt mint még sohasem.

- Ha ezt sokáig csinálod.. ne csodálkozz ha beledőlök az öledbe.. - mosolygom, most valahogy nincs erőm a vigyorhoz, túlságosan.. nyugodt vagyok. Olyan kipihent. Olyan...
Olyan valaki aki a háta mögött hagyta az egész faszszopó életet!

Isten hozott másik világ...!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Csüt. Jún. 11, 2015 12:30 am

Hogy Grid kiismerhető-e? Kiböffen belőlem egy szolid röhögés.
- Meg az a szarrá gyűrt pornó magazin is elég árulkodó volt az irodájában, amibe tök véletlenül botlottunk bele Té-vel. – újabb heherészés ráz meg. - Várj…. Mi is volt a címe… Valami Horny Teens. – pfffff. Jah. - Fene a gusztusát... De legalább dugta volna jobb helyre. - dünnyögöm félig fintorogva, félig röhögve.
Na, de tényleg mindegy már Grid, nem akarom, hogy itt is kísértsen a szelleme, úgyhogy ejtem a témát és inkább Ville cirógatásának szentelem a figyelmemet. Ahogy elnézem, nehéz megmondani melyikünk élvezi jobban. Az, aki kap, vagy aki ad.
Lágyan elmosolyodom játék közben, amint felmérem Ville egész testtartását. Olyan nyugodtnak tűnik így.
További szavaira halkan felkuncogok.
- Dőlj csak nyugodtan. Jó helyen leszel. Legfeljebb kapsz fejmasszázst is. Attól még el is alszol. – duruzsolom, miközben az ujjvégeim betáncolják Ville szép férfiarcát. A homlokán rajzolgatok velük, aztán leszánkáznak a másik halántékán. Utoljára még végighúzom őket Ville kifejező arcélén, mielőtt elvonnám tőle a kezem.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Csüt. Jún. 11, 2015 1:29 am

Még mindig kitart a vigyorom. Grid és az az elbaszott ízlése! Számtalanszor.. sokszor volt már hogy vágtam én is kis híján képen, mert valahol útközben rágerjedt egy igencsak pelyhesseggű gyerekre.
Még ha tényleg jó segge is volt..

Mégsem szólok. Erre az egészre, amit leművel a keze, sokkal nyugodtabb érzéssel tölt el, és muszáj hogy figyelmeztessem. Elvégre... Na jah, szar lenne ha orral beleállnék itt a homokba mellette.

Nem kell kétszer mondania a szavaira felnyílnak a szemeim. Pont az előtt, hogy az ujjai végigsiklanak az arcélemen.
Nehezemre esik. Megnyitni, pedig a jutalom hogy látom őt.
Elmosolyodom, aztán hirtelen váltok eltökéltbe, egy mindent megindító sóhaj, és..

- Ha már felajánlottad.. - és már mászok is előre, már nem csak készülődve, hogy komolyan gondolta vagy sem, és akár ugyanúgy ül ahogy korábban én, törökülésben, akár azóta kinyújtotta a lábait, de hozzá merőlegesen, hogy a hátamon a homokban elfeküdjek és a combjára/jaira hajtsam a fejemet.
Onnan nézek fel rá...
Így még soha nem láttam...
Innen..

- Olyan szép vagy... - emelkedik talán csendes percek után a jobb kezem, már ha ő nem szólt közben, nekem meg nem kérdezi, automatikusan jön a reakció, ahogy onnan, alulról felnyúlva az állélére, végigvezessen rajta a kezemet.
Tényleg szép...
És annyira megnyugtató.
Ezért kiadós sóhajjal szívom tele a tüdőmet..
Nem lennék most sehol máshol a világon...
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Csüt. Jún. 11, 2015 2:01 am

Látom és értem a lendületet, amivel Ville megmozdul. Nevetve tárom szét a karjaimat.
- Gyere… – búgom heherészve, miközben én is helyezkedni kezdem. Kinyújtom a lábaimat és bokánál keresztezem őket. Mire eligazodom, Ville hanyatt dobja magát a homokban és a tarkója máris a combomon landol.
Mosolyogva nézek le rá.
- Na? Kényelmes? – tudakolom.
Mielőtt még elhagyná a száját a vallomás, én leveszem a vállaimról a kabátját és beterítem vele a felsőtestét. Akárki akármit mond, hűvös van. A szívemre venném, ha miattam megfázna.
A szavaira, arra, hogy szerinte szép vagyok, és az érintésére zavart vigyor tornázkodik a képemre. Erre nagyon nem igen lehet mit válaszolni. Vagy talán mégis…
Csak szemezem vele egy darabig, hagyom, hogy megérintse az államat, aztán gyengéden két tenyerembe veszem az arcát és fölé hajolok. A hajam előreomlik a vállaimon a mozdulattól, talán még Ville arcába is belesöpörnek a tincsek.
Egy apró, puha, de annál forróbb puszit nyomok a szájára, aztán visszaegyenesedem. Balom komótosan kezd játszadozni Ville hajával. Az ujjaimmal élvetegen beletúrok. Fésülgetem, cirógatom, pödörgetem a barna, hullámosodó tincseket, míg másik kezemmel megtámaszkodom a hátam mögött a földön.
Ez megint egy olyan pillanat, amikor fogalmam sincs mit mondhatnék, viszont nagyon élvezem a helyzetet. Kár lenne megtörni a minket körülölelő békés csendet. Teljesen el vagyok így. Ville-vel.
Felsóhajtok. Jól esik törődni valakivel. Vagy épp az esik jól, hogy Vele törődhetem.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Csüt. Jún. 11, 2015 6:15 pm

- Tökéletes..! - lököm ki egy elengedő sóhaj közben, pont azután hogy elkényelmesedem, és tényleg valami rohadt jó így! Olyan.. megnyugtató...
Biztonságban érzem magam.

Az ugraszt ki, amikor matatni kezd, aztán a kabát terül rám, én meg egy nagy.. "HE??" pillantást intézek, de nem kell szólnia, a szeme beszél helyette, ezért nem kötözködöm, hagyom, hadd védelmezzen.
Régi emlékeket ébreszt...

Mégis teljesen más. Az egész. Ismerős, de közben ismeretlen, és ahogy az egészet átadom az ösztönöknek, nem ellenőrizve emelkedik meg a kezem.

Onnan már csak őt figyelem. Kurvára nem tudok betelni vele, és tudnám ezt csinálni így.. a faszom tudja meddig, de most nem is érdekel az idő telése, csak figyelem.. még akkor is, amikor felém tart a két keze, és csak akkor csukódnak a szemeim amikor hozzám ér.

Jól esik.. kurva jól, az egész.. vele... és még egy jóleső sóhaj hagyja el a tüdőmet, és csak akkor fordul el a fejem, félig az előtte feszülő sötétszürke völgyre amikor érzem a hajammal játszadozik. Bassza meg, ITT AKAROM LEÉLNI AZ EGÉSZ ÉLETEM!

- Régen anyám énekelt nekem... - nem tudom honnan, nem tudom miért, és nem tudom miért most, az alig hosszú, néma csönd után, de csak továbbra is figyelem a képet, nem tervezem, de beszélek és ez most valahogy olyan természetes. Annak tűnik. Érzem. És kurvára nincs kedvem hogy ellenkezzek. - Amikor kicsi voltam.. és amikor féltem a villámlástól, úgy be voltam szarva mint az atom! - egy vigyor is bejátszhatott a fogamon, de itt még nem ért véget a történet. - Az egész hajcihő előtt. - már korántsem jóleső az a sóhaj, inkább a rossz emlékek, és visszavezetem felülre, az ég felé a fejemet.
Itt látszanak a csillagok...

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Csüt. Jún. 11, 2015 7:17 pm

Csak figyelem Ville-t, ahogy az ölemben fekszik. Nyugodt. A teste egészen… ellazult. Nem érzem benne azt a mindent átható nyugtalan feszültséget, ami általában hajtja.
Ő az, aki megtöri a beállt csendet. Csöppet sem bánom.
Az anyukája emlegetésére elérzékenyült mosolyra fut a szám. Már többször megemlítette. De mindig csak őt. Feltűnt. Sosem mertem faggatózni, meg aztán hozzászoktam Ville kitérőválaszaihoz, ha kérdeztem is.
Hát… Neki legalább az anyukája énekelt. Engem a nagynéném kárpótolt.
A vallomásra, hogy parázott gyerekként a villámlástól, halk kuncogás rázza meg a vállaimat. Melyik gyerek ne félt volna éjjel a vihartól.
Lepillantok az arcára. Olyan sunyi, incselkedő kifejezéssel, mintha csak azt mondanám; Vagányabb kölyöknek gondoltalak... Meg sem mukkanok, nem akarom félbeszakítani. Érzem, sejtem, hogy van ott még, ahonnan ez az emlék is előjött, és kikívánkozik.
Bevallom, egészen meglep a folytatás. A ritka alkalmak egyike, amikor Ville magáról mesél és megosztja a múltját.
Ez is Ő. Az érzelmes, megnyíló férfi, akit rejteget a világ elől. Biztosra veszem, meg akarja védeni valamitől. Pont úgy, ahogyan én teszem magammal. Talán nem is különbözünk annyira. Csak a maszk más, amivel eltakarjuk a lélek sebeit.
- Mi történt? – kérdezem egyszerűen, lágyan búgó, halk altomon, miközben a szemeit fürkészem. Apró fénypöttyökként tükröződnek vissza bennük a csillagok, amiket éppen néz.
Messze jár…
Az ujjaim még mindig cirógatják, finoman matatnak a hajtincsei közt a homloka fölött, mintha sosem unnám meg.
Kíváncsi vagyok mi tette Ville-t azzá az emberré, aki ma. Ha mégsem leplezné le a démonait, hát akkor türelmesen kivárom a következő pillanatot, amikor közelebb enged a múltjához. Időnk, mint a tenger, és én nem sietek sehova.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Csüt. Jún. 11, 2015 11:48 pm

Látom én.. Látom én a szemeit, de most mégse válaszolok. Talán mert jön a folytatás. Nem befolyásolom, csak úgy jön magától...

Az emlék már nem riaszt meg úgy, mint régen. Mint akkor, a kész tények előtt, megtanultam élni vele. Együtt az egésszel... Nem kellesz! Senkinek.. És egy idő után elfogadod a lényeget.

- A Grid féle publikus, vagy a valós verziót kívánod..(?) - beszéltetnek a csillagok, de a választ nem várom meg. Csak rövid szünet után folytatom, ahogy hozzák magukkal az események - Egyszerűen rájöttek ki is vagyok. Valójában.. - még mindig a csillagokra bámulok, de itt vagyok lenn, a földön, nem járok távol az emlékeim között, aztán mégis besurran valami más.
A tények.. ahogy 14 éves vagyok. Dohányzom, ez nem vitás, de nem is ez volt ami kiverte a biztosítékot. Az apám.. az anyám, mint egy naagy boldog család a sötétbarnára festett kerek asztal mögött és ahogy két oldalról kapom a rosszalló pillantást.

- Te vagy az oka! Mert nem figyeltél rá! Nézd meg mi lett belőle! - apám szavai, én meg csak mélyre szívom a cigimet és nagyot sóhajtok.
- Még hogy én!?? A te dolgod lett volna hogy embert nevelj belőle! Tisztességeset! Nem pedig.. EZT! - mutat az asztalon fekvő megnyúzott tetemre, aminek még mindig ott figyelt a vékony drót a nyaka körül.
Az anyám hányingerrel küszködik. Az apám csak egyszerűen nem hisz a szemének, nem hiszi el, hogy EZ.. a saját fia. Hogy ez lett belőle..
Én meg csak nagyot sóhajtva hátradőlök a székemen, és az orrom elé fújom a füstömet.
Élvezem... Nem tehetek róla.. élvezem.


Az volt az első lépés.. Emlékszem. Amikor bebizonyosodott, hogy a mendemondák nem szóbeszédek, tényleg él egy kölyök a környéken, akitől éjszakánként hangosak az erdőségek, és aki, úgy mondják, az ördög bújt belé, a sátán kegyeltje, és akitől fogyatkozik a környék háziállat szintje.
Mindent elhisznek az emberek...

Nagyot sóhajtok, de nem gyűlölöm azokat az emlékeket. A torkom kaparni kezd egy cigire, és ha nem szól, a rajtam terpeszkedő kabátban keresek és minden odafigyelés nélkül rántom ki a dobozt.  
A nyakamba öntöm. Félig, másik kézzel kirántok egy szálat belőle, és a számba tömöm mielőtt a többit visszatuszkolom. Csak a gyújtó.. Már csak az kéne.
De előtte felhangzik egy újabb sóhajom...
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Pént. Jún. 12, 2015 12:50 am

A szemeim összeszűkülnek, ahogy Ville beszél. Még csak nem is pislogok, csak tanulmányozom az arcvonásait, a tekintetében úszó fény rebbenéseit.
- Nem Grid púderezett történetei érdekelnek, hanem Te. – döngöm Ville szemeibe határozottan.
A hajában matató ujjaim megállnak egy röpke pillanatra.
- Miért? Ki vagy? – kérdezem. Az már világos, hogy Ville olykor elég lehangoló véleménnyel van önmagáról, ettől függetlenül tudni szeretném milyennek látja saját magát. Kinek gondolja.
Nem tudhatom milyen emlékek kavarognak a fejében, de ha tudnám, biztosan megdöbbennék. Talán percekig szóhoz sem jutnék.
Vajon mi lehet ennyire fájdalmas, amiről Ville ilyen nehezen beszél?
Lassú, finom mozdulattal pödörgetem fel az egyik hajtincse végét a mutatóujjamra, hogy aztán leejtsem róla. Ville eközben a dzsekijében matat a cigaretta után.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   Pént. Jún. 12, 2015 1:22 am

Tetszenek a szemei. Pedig nem is látom őket, egyszerűen csak ott az az emlékezet.. Mintha tisztán kivehetném a részleteket..
De aztán átveszi a lényeget valami más. A szöveg és az emlékek, és ahogy a cigaretta már simán ott figyel a kezemben, majd a számban ahogy a gyújtómat keresem, arra már nem jut idő, hogy ott, együltő helyemben gyújtsam meg.

- Egy olyan ember akitől jobb ha távol tartod magad.. - kapom ki a számból a cigimet ahogy felülök hirtelen, és a korábbi.. nyugodt és biztonságos sugallat, hirtelen a messzibe veszett.
És akkor van meg az a gyújtó!

Lobban a láng, de nem szólok többet. Pedig nem rá haragszom. Az kurva isten hogy nem! Egyszerűen csak... rühellem ezt az elbaszott életet, és emlékeztetve magam a magasba fújom a füstömet!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!TémanyitásTárgy: Re: Ice, ice baby!   

Vissza az elejére Go down
 

Ice, ice baby!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 11 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

 Similar topics

-
» Run, baby, run - October, Ville & Birdie
» Ice, ice baby!

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékonkívül :: Archívum :: Gé játékai-