HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 Takashi és Carley - A gonosz sose tudod hol rejtezhet...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

avatar
Takashi Haru Chiyoko

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 42
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 4
◮ join date : 2013. Oct. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Takashi és Carley - A gonosz sose tudod hol rejtezhet...   Szer. Ápr. 29, 2015 12:36 am


To Carley


-  Hai, masutā.. (Értettem Mester) – hajtottam meg a fejem, még jó ideig kitartva a kellő tiszteletet amíg ellépked előttem. Csak akkor.. amikor csukódott az ajtó emelkedtem újra fel, soroltam fejben a tényeket, azzal hirtelen fordulatot véve indultam meg kifelé az ajtón.
Odakinn a nap most is szokásosan sütött. Nem volt bajom vele, hisz odahaza is számtalanszor az arcomat melengette, mégis emlékeztetett a régmúltra. A cipők csendesen kopogva az üres aszfalton hirtelen igazítottam a mandzsettámon útközben és már tökéletes öltönyben közelítettem meg a Jaguárt. Még egy utolsó pillantás körbe.. a környéken moszkítózsongás se hallatszik, sehol senki, se kém, vagy figyelő szem és ez így volt tökéletes.
Felhangzik az autó, megadja magát az elektronika erejének, azzal már nyílik is az ajtó előttem. Beszállok. De még nem indulok meg. Magam felé fordítom a visszapillantó tükröt középen és ellenőrzöm a kinézetem. Minden tökéletes. Csak aztán a pillantás előre, fordítom a kulcsot, és felmorogva a lovak a motorháztetőben azonnal az útra haladok. Ideje lesz cselekednem…


Hangosan csapódik a bejárati ajtó ténye. Elfekszenek a kulcsok, csörögve hullnak le a kikészített tányér kellős közepébe, és megindulok a nappali felé. Már itthon van.

- Szerbusz Drágám… - hallom azt a mennyei hangot, azt a csilingelőt, és felkényszerítem az arcberendezésemet – Örülök neki hogy megérkeztél. – fordul felém ahogy belépek, a konyhában áll, pont a konyhapult mellett, én meg szokásomhoz híven közelebb lépek.

- Gyönyörű vagy mint mindig. - súgom a fülébe ahogy mögé lépek, ügyet sem vetve a kezei között forgó zöldségre, csak a felkarjaira fonódik a két tenyerem, és arccal a hajába temetkezem. – Milyen napod volt.. – suttogom bele, magamba szívva az illatát vele egyetemben és bizsergéssel tölt el az érzés. De nem engedem el. Egy percre sem, ha szabadulni merne, csak szilárd erővel szorítom, kellemesen, ahogy ráfonódom a testére. Igazán isteni egy érzés. És eszemben sincs nem kapni belőle.


A hozzászólást Takashi Haru Chiyoko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Május 12, 2015 1:42 am-kor.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Takashi és Carley - A gonosz sose tudod hol rejtezhet...   Pént. Május 01, 2015 12:34 am

Régi zene dallama és hangja töltötte be a teret, ami megalapozta azt, ahogy a konyhában az eszközökkel bántam. Szerettem, ha én magam teszek azért, hogy Takashi-t mosolyra bírjam. Bár a származásunk általi szokásaink különbözőek, mégis rábírtam, hogy az általam kikísérletezett vegyes konyha valamiféle összhangban legyen.
Ujjaim begyeivel érintettem meg a sült hús felszínén a hőmérsékletet, pont abban a pillanatban, amikor kulcsok csörrentek meg, és már emiatt is szélesedő mosoly, valamint köszöntés hangzott el tőlem arra várva, hogy meg is jelenjen tőlem nem messze. Minden egyes alkalommal, amikor megláttam, a légvételeim szaporábbak lettek és alig vártam, hogy érinthessem, mégis ő előzött be.. sosem bántam. Beharaptam alsó ajkamat is, ahogy a tenyere végigfutott a karomon, egészen belesüppedve a következő ölelésbe, amellyel odavont magához.
- Én pedig még mindig imádom az öltönyeid.. és az illatod - mosolyogtam szélesen, végigfuttatva a tenyeremet az ölelő karjain, másikkal csak lustán megkavargatva a köretet.
- Ma ünneplünk.. - jelentettem be egy jóleső sóhajjal. - Nincs oka. Csak már rég bontottunk pezsgőt.. régen ettünk epret.. bármivel. Van hozzá tejszínhab.. vagy majd csoki - fejeztem be, nem mintha önmagában a gyümölcs ne lenne tökéletes, de Takashi kedvében szerettem volna járni. Lehúztam a tűzről a serpenyőt is, de nem mozdultam meg. Jó volt így.. a melegben, az ölelésben.
- Neked hogy mentek a megbeszélések? - érdeklődtem tőle általános dolgokról. Sikeres volt a munkájában és ezt szerettem benne.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Takashi Haru Chiyoko

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 42
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 4
◮ join date : 2013. Oct. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Takashi és Carley - A gonosz sose tudod hol rejtezhet...   Szer. Júl. 15, 2015 2:00 am

- Szeretem mikor ezt mondod. - a hajába mosolygok, de komolyan is gondolom. Szeretem amikor méltat. Amikor elismeri a nekem kiszánt jogokat és amikor engedelmeskedik.
De az újabb kérdés. Mert valóban érdekel és mert mindig szerettem tudni mi az amit művel és hogyan is érinti a nap bármely eseménye ahogy az illat is elvarázsol.

- Imádom hogy a kedvemben jársz. - egy rövid mosoly.. is kicsúszik talán a szám szélében és rászorítok a két felkarjára. Még egy utolsó lélegzet, bele a hajába mélyen és a vállára nyomom az utolsó csókomat. Csak ekkor eresztem el.

- Minden rendben ment. - távolodom el tőle, csak egy vázát, egy árnyalatnyit beljebb, hogy tökéletesen fessen helyezek arrébb az asztal közepén és visszafordulok a nő felé - Csak a szokásos.. - egyszerűsítem le, egy percig sem térve ki arra az eseményre hogy újra leadtam egy újabb heti jelentést. Semmi előrelépés. A megbízott ügyben. - Illetve a St. Louis Ave- nél elémhajtott egy biciklis. Kis híján elütöttem. Ezért késtem. - adom ki a meghamisított szöveget, és megbontva az öltönyömet lassan rakom le magam a megterített asztalnál. Csaknem tökéletes fogadtatás.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Takashi és Carley - A gonosz sose tudod hol rejtezhet...   Vas. Júl. 19, 2015 3:45 am

Másként nem is lehetne. Azt hiszem, hogy ő volt az a stabil pont, amit sokáig nem leltem. Már két év telt el azóta, hogy ismertem, és mégis ugyanolyan jó hatással volt rám minden egyes nap. Szerettem neki mesélni, mert tudtam, hogy a munkám nem borítja ki őt. Legalábbis látszólag bizonyára nem. És szerettem neki megadni kis apróságokat, amikben én is örömöt leltem. Közös vacsorák, ebédek.. egy-egy fürdő, vagy csak éppen az, ha vele lehettem. Sokat jelentett minden egyes pillanat. Ezért is volt szélesebb az a mosoly, amit habár nem láthatott, de az arcomon rajzolódott ki.
Ahogy beszélt, a hangja és a szavak ritmusára pattogott lustán a tűzhelyen az étel, csak futva pillantottam hátra Takashira, talán egy sóhajt is elengedve csak.
- Semmi baj. Örülök, hogy nem tört össze téged a biciklis - mosolyodtam el hirtelen. - Pont időben értél haza - válaszoltam csak inkább ennyit, el is zárva a tüzet a serpenyők alatt, és már pakoltam is fel az asztalra azokat, éppen ugyanolyan távol estek mindkét tányértól. Ám mielőtt még leültem volna, gyorsan, pár sima mozdulattal letörölgettem a tűzhelyet, megmostam a kezem, és a következő pillanatban már az asztalon nyugodott minden szervírozó eszköz is.
Mégsem az volt a legfontosabb, hanem a mosoly, amivel a férfire néztem. Aztán nem tudtam ellenállni neki, és mellé léptem. Ujjaim a vállaira siklottak, és lehajoltam, hogy az ajkaira nyomjak egy futó csókot, amennyiben engedte.
- Remélem éhes vagy - suttogtam az ajkai közé, mielőtt elhúzódtam volna tőle.. ha hagyta.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Takashi Haru Chiyoko

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 42
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 4
◮ join date : 2013. Oct. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Takashi és Carley - A gonosz sose tudod hol rejtezhet...   Szomb. Aug. 22, 2015 11:18 pm

- Ha tette is volna, ő az aki megsínyli az egészet. - térek ki a részletre, mivel ha létezett is volna az az említett, az ő bőre bánta volna az ütközést. Egy Jaguár nemhiába az ami. És még ha az autó csekély karcolásokkal is élte volna túl az egészet, az azt kiváltó már nem biztos hogy ilyen szerencsével járt volna. Pláne a kezeimben...

A vacsora most mégis lényegesebb. Helyetfoglalok az asztalfőn és csak részben fordulva felé őt figyelem. Ahogy sertepertél. Amint igyekszik és ahogy töri magát hogy minden tökéletes legyen, mert nem is érném be kevesebbel...
Mégsem kellett soha ezt elmagyaráznom neki.

Az étel az asztalon, az illatok mennyeiek. Szokásához híven, ő mégis csak mellém lépked és ahogy ujjai simulnak az öltönyön, kellemes merevséggel tölt el.
A futó csók szintén. Csak könnyű és erőteljes, de mielőtt visszahúzódik, kezem hirtelen kap rá a felkarjára, megakadályozva ebben.

- Őrületesen. - suttogom a szemeibe, és amennyiben észleli a lényeget, mert miért ne tenné, nyilvánvalóan érzékeli az étel illatán túli terveimet.
De előbb a kulináris élvezetek!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Takashi és Carley - A gonosz sose tudod hol rejtezhet...   Vas. Aug. 23, 2015 11:13 am

Tudtam, hogy milyen erős és határozott, de az, hogy valahol ő is olyan volt mint én - gyors, metszően halálos akár, nem sokszor gondoltam bele ebbe. Egyrészről mert volt egy sejtésem, másrészről pedig éppen elég volt az is, hogy nekem megvoltak a módszereim. Kétségkívül, Mr. Saintwood elégedett volt minden egyes alkalommal, amikor valami "extrát" kért tőlem.. azokkal szemben, akik bökték a csőrét és ártottak az üzletnek.. Vajon hogy reagálna Takashi, ha megtudná mindezt rólam?
Szavakkal mégsem reagáltam le a biciklisre mondott reakcióját, csak egy apró kis rándulás jelezte a szám sarkában, hogy értettem a célzást, és örültem, hogy nem esett senkinek sem baja.
Mégis inkább az volt fontosabb, ahogy odalépve hozzá végre megcsókoltam, de amint a kezei megakadályoztak, csak egy pillanatra vesztem el a szemeiben. Ajkamat beharapva sütöttem le a szemeimet, de az a mosoly, az az átkozott, ami kibontakozott az arcomon - sokkal árulkodóbb volt. Másra sem vágytam a mai nap után, mint hogy vele legyek. Takashi nem a munkám volt, hanem az életem. Az elsőt bármiért eldobtam volna, őt semmi pénzért sem.
- Nem könnyíted meg a dolgom, hogy a vacsorára koncentráljak - nevettem fel halkan, visszahajolva hozzá a nyakát vettem birtokba röviden az ajkaimmal, aztán mielőtt még elrontottam volna a készülődés jutalmát - az étkezést, kisiklottam a karjai közül, hogy a jobbján helyet foglaljak.
A szemeim közte és az étel közt vándoroltak, vártam, hogy szedjen magának.. mindig megvártam, mert azon túl, hogy így diktálta az illem, amit oktattak nekem, szerettem figyelni, ahogy magához veszi az ételt és ahogy jóízűen elfogyasztja azt.
- Mit szeretnél inni? - tértem rá a következő kérdésre.. tudtam, hogy mit szeret, mégis érdeklődtem. Minden egyes alkalommal.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!TémanyitásTárgy: Re: Takashi és Carley - A gonosz sose tudod hol rejtezhet...   

Vissza az elejére Go down
 

Takashi és Carley - A gonosz sose tudod hol rejtezhet...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Ayanokoji Takashi / Dante
» Határszigetek
» Ame No Ekibiogami (Amegami) - Szervezet
» [Event] Tükörkép
» Kiwi és Cear - "nem tudod, míg nem próbálod"

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékonkívül :: Archívum :: Gé játékai-