HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 Lillie & Brennan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

avatar
Robert Brennan

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 50
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 15
◮ join date : 2015. Apr. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Lillie & Brennan   Hétf. Május 04, 2015 8:29 am

Aki azt mondja, jó nekem, mert egyszerű, "kilenctől ötig" munkám van, ami után felkapom a zakóm, és mehetek is haza felpakolni a lábamat a puffra, és várni ahogy az asszony felteszi rá a papucsot, miközben elkortyolgatok valamit és nézem a híreket vagy a meccset... na annak nincs igaza, plusz a sztereotípia felénél el is vesztett, mert a gondolattól megölt az unalom.
Már régen nincs öt. Bár nem is dolgoztam addig, hiszem ma volt egy kifejezetten kései, privát időpontom, ami életbevágó fontosságánál fogva... elkerülhetetlen volt.
Szóval most (régen-nem-ötkor) a szócsépléstől és a veszélyesen szűk látókörök tágításából fakadó adrenalinlöket után kifejezetten fáradtan kerülök ki a hotelkolosszus elé, amiben hosszú órák óta rekedtem.
Persze, talán annyira nem tűnök szétesettnek, mint a hajnal elől lassan ajtók mögé szállingózó népesség nagy része: hiányzik belőlem az alkohol, és a tökéletes öntudatlanság. De a mai menet mostanra - ahogy az összeszedettségemben, olyannyira a külsőmben is -  kikezdett. A nyakkendőm kioldva, az ingem felső pár gombjával egyetemben, fél kezem zsebben, a másik ujjaival a vállamon hátravetett zakóba akaszkodva, ahogy felnézek az épület elé is kifuttatott vörös szőnyeggel a talpam alatt az égre... már amennyi látszik belőle a figyelemelterelő neonfények és a magas épületek között.
Nagy sóhaj: ezt is megértük. Csak a meg nem fogalmazott hála után lépek balrael, hogy kikerülve egy imbolygó párocskát megkeressem az egyik mellékutcában parkoló kocsimat.
Már az út során realizálom csak, hogy bölcsebb is lehettem volna. Egyre jobban kell szlalomoznom az élő útakadályok miatt, hiába nem sietem el én magam sem a sétát, itt a fiatalokra targetált bároknak se szeri se száma. Jobb esetben csak le kell takarítanom a szélvédőmet, mert valaki gyomra ott adta fel Vukot, rosszabb esetben... nem, nem gondolok a rosszabbra, szeretem a kocsimat...


A hozzászólást Robert Brennan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Május 20, 2015 12:04 am-kor.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lillie Alvar

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 23
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 33
◮ join date : 2015. Jan. 31.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Lillie & Brennan   Hétf. Május 18, 2015 10:34 pm

You’re living in the past, it’s a new generation

Péntek van és ennél jobb ok nem is kell a bulizásra. Azaz most már igazából szombat, azt hiszem. Maradjunk inkább annyiban, hogy még péntek volt, mikor az este folyamán bevettem magam a körúton lévő felkapott, igencsak forgalmas bárba. Most meg már lassan hajnalodik, ahogy látom. Bár igazság szerint kisebb gondom is nagyobb annál, mint azon filózni, mennyi is az idő, meg egyáltalán milyen nap van. Szó se róla, remek volt az estém, sőt pazar, ahogy annak lennie kell. Most viszont legalább annyira vacakul érzem magam, ahogy kitántorgok az utcára. Kísérőim, a ma este összeszedett két srác szőrén-szálán eltűnt, bár nem is keresem őket különösebben. Furán kiver a víz, a gyomrom kavarog, szédülök. Nem egyedi eset, sejtem, hogyan oldhatnám meg. A táskámban kezdek kotorászni a kis piruláim után. Egy nem épp nőies megnyilvánulással konstatálom, hogy nincs nálam egy sem. Mind elfogyott az este folyamán. Na szuper. Legjobb lesz, ha most hazamegyek aludni. Akkor talán kibírom valahogy. Viszont akadnak gondok az egyenes vonalban való közlekedéssel. Vacak ez a magas sarkú, na meg ugye a Föld intenzíven érzékelhető forgása sem könnyíti meg a dolgomat.
Nem teszek meg valami nagy távot, de én mérföldeknek érzem, mikor a gyomrom egyre inkább kezdi felmondani a szolgálatot. Többet kellett volna ennem… ráadásul még ez a szédülés is. Úgy érzem, menten összeesek és elhányom magam, ha nem pihenek egy kicsit. Épp egy autó mellett állok meg, mint amit biztos pontként érzékelek és nekidőlök, majd lassan lerogyok mellé a földre, a hátamat a járműnek támasztva. Tulajdonképpen szerencse, hogy nem valami szuperérzékeny riasztó van benne, noha viszonylag drága autónak tetszik. Nem mintha annyira foglalkoznék vele. Per pillanat csak az érdekel, hogy valamelyest lenyugodjon a gyomrom és a szédülés elmúljon. Csak egy kicsit… csak míg hazajutok. A földön kucorogva, arcomat a kezembe temetve dörzsölgetem a halántékomat és próbálom összeszedni magam, ami nem igazán akaródzik sikerülni.
tag: Brennan ~ Zene: I don’t give a damn about my reputation ~ notes:Bocsi a késésért! ❤
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Robert Brennan

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 50
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 15
◮ join date : 2015. Apr. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Lillie & Brennan   Szer. Május 20, 2015 12:50 am

Nincs már sok hátra, már innen látom a diszkrét kék színét, és a kicsit emelt tengelyt. Amióta legutóbb egy találkozóm valamiért (pontosan tudom miért) a sivatagba lett helyezve, és elakadtam, akkor cseréltem le. Talán ezeknek a kerekeknek nem gyűlne meg a gondja a tereppel.
Szóval megnyugodva konstatálom, hogy a szélvédő és a fényezés makulátlan. Le is lépek a járdáról hogy megközelítsem az út mások oldalát, ahol parkol a jószág... lendületes lépések és már kerülöm a tekintélyes lökhárítót, amikor épphogy megtorpanva sikerül konstatálnom a vezető oldalon magába roskadt létformát.
Abban is biztos vagyok, hogy egy nő, méghozzá fiatal, annak ellenére, hogy a haja az arcába lóg, és úgy dédelgeti a fájó halántékát. A ruházatából és az állapotából ennyit bőven leszűrök.
A slusszkulcs már a pár futólépéssel, ahogy átsiettem az úton a kezembe vándorolt zsebemből. Most pedig a riasztó két hallható pittyegéssel old fel, ahogy megnyomom a kulcstartón a gombot.
Nem kell sokat várni, amint megállapodok közvetlenül a csajszi mellett, lepillantva rá és a mély tónusú, ritmusos hangomat is kénytelen vagyok hallatni:
- Jólvan szépségem, nagyra értékelem, hogy tisztán hagytad a járgányt, de megtennéd, hogy átparkolsz a következőhöz, sajnos használnom kell.
És vagyok annyira pofátlan, hogy a hangszínem kedves, sőt el is mosolyodom, ha valaha felpillantanak rám. Semmi feszültség, hiába nekem is hosszú a napom már...
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lillie Alvar

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 23
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 33
◮ join date : 2015. Jan. 31.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Lillie & Brennan   Szomb. Jún. 13, 2015 3:30 pm

You’re living in the past, it’s a new generation

Tényleg borzalmasan érzem magam. Még a szokásosnál is rosszabbul. Vagy csak úgy tűnik most nekem. Nem mintha ismeretlen lenne teljesen az érzés, éppen ezért igyekszem nyugtatni magam azzal, hogy hamarosan elmúlik. De attól még kutyául vagyok jelenleg… Az ágyikómat akarom… aludni akarok… de csak kucorgok ott a földön, hátamat az ismeretlen autónak vetve. Forog a világ, a fejem szédül, a gyomrom kavarog. Nem lesz ennek jó vége. Bár aligha látszik kívülről, de tényleg igyekszem tartani magam. Nem érzékelem az időt, különösebben a külvilágot se, csak azt, hogy milyen vacakul vagyok.
Egyszer csak egy hangot hallok közvetlen közelről megszólalni. Kinyitom eddig csukva lévő szemeimet, amivel a szédülést igyekeztem mérsékelni. Oldalra pillantva egy elegáns, fekete férficipőt látok csak. Nem is vettem észre, mikor jött ide. Szavai jelentése nem egészen jut el a tudatomig, talán valami olyasmiről beszél, hogy táguljak odébb, de nem biztos. Ha kicsit tisztábban tudnék gondolkodni, alighanem rájöhetnék, hogy az autó tulajdonosához van szerencsém, de jelen állapotomban erre nem igazán futja. Lassan felemelem a fejem, hogy kába, üveges tekintetemmel az arcát is szemügyre vehessem.
Ez azonban végzetes hibának bizonyul. Egyébként is felkavart állapotban lévő gyomromnak a fejem megmozdításával járó fokozódó szédülést egyáltalán nem tesz jót. Olyannyira nem, hogy a továbbiakban nem bírom visszafogni magam. Arra sincs erőm és időm, hogy elforduljak, vagy a kezem a szám elé kapjam, vagy bármi, már érzem is, hogy a gyomrom tartalma megállíthatatlanul tör felfelé. És ha ez a fickó, akinek amúgy arra nem futotta erőmből végül, hogy megnézzem az arcát, nem rendelkezik ninja-reflexekkel, akkor bizony a cipője és talán még a ruhája is jócskán kap belőle. Nem úgy úrinőhöz méltó válaszreakció, annyi szent, de hát mit tehetnék? Tényleg iszonyat vacakul vagyok.
tag: Brennan ~ Zene: I don’t give a damn about my reputation ~ notes:Bocsi a késésért! ❤
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!TémanyitásTárgy: Re: Lillie & Brennan   

Vissza az elejére Go down
 

Lillie & Brennan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Las Vegas :: Belváros-