HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 Jamil and Vins - Business things..

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

avatar
Vincent Morris Belvedere

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 49
◮ tartózkodási hely : Vegas külterülete
◮ hozzászólások száma : 80
◮ join date : 2014. Dec. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Jamil and Vins - Business things..   Csüt. Május 14, 2015 9:38 pm

Előzmények..


Jótékony volt a csönd. Kellemes.. ha más szavakkal élek. Az a régi.. kedvenc klasszikus, elnyúlt dallamokkal töltötte be a kocsi csöndjét és bennem a harc heve egyre lejjebb csillapodott. Nem volt hosszú az út, de pont elég ahhoz hogy amikor megérkeztünk, és Heinz leparkolva a klub hátsó ajtaja előtt nyílt az ajtó, már teljesen üresen, a régi formámban lépjek ki, és célozzam meg a klubbot. Most nem volt szükségem az irodára. Ahogy a kérdező tekintetekre se a körzetben, nem mert egy percig is meghatna vagy törődnék vele, de jobb elejét venni az újabb pletykáknak miszerint mi is történhetett, hány ember látta kárát vagy éppen ki lehet az a nagyobb hal aki így elintéztetett.

A szivar füstje a már csendesedő folyosókon gomolyogva töltötte be a teret, amikor egy – gondolom – újonc kis féreg lazán nekem jött útközben.

- Nem tudsz vigyázni!? – szóltam csak oda, de semmi egyebet nem tettem, már.. nem voltam dühös, ezért nem is törődtem tovább vele, csak lépkedtem tovább az eltervezett csendes kis zúg felé. Majd ott rendeződnek a kedélyek.

Nyílt az ajtó, nem is csukódott mögöttem, csak kellemesen elfáradva dobtam el magam a benn heverő kanapén, amin most nem kifejezetten érdekelt máskor kik és mit csinálnak, csak ejtőzöm néhány percet.

- Csak néhány percet... – sóhajtottam kellemesen és a homlokomra csúsztattam a karomat. De alig.. tényleg csak néhány perc telt el, vagy legalábbis azoknak tűntek, amikor hirtelen csattanás ráz fel, és én automatába ülésbe ugrok!
Nyda állt ott.. Nyda és egy a földön szétterülő papírtömeg..

- Nyda? – ráncoltam a szemeimet amint felfogtam hogy ki van előttem. – Mit keresel te még itt benn..?- eresztettem le már kellemesen és elkényelmesedve támasztottam meg két térdeimen a két könyökömet.

- Ki művelte ezt veled!? Pokolian festesz!– adta meg a módját, csak úgy a maga nemében kellemesen de a hangján kiéleződött az aggódás.

- Ne törődj vele, gond egy szál se.– tompítottam a helyzetet, mert ahogy Nydát ismerem, nem úszom meg ilyen egyszerűen. – Csak lejátszottam pár meccset. – dörgöltem meg a fájó szemöldökömet mire az megint vérezni kezdett. Nabasszameg!

- Inkább azt mondd meg, te miért is vagy még benn!? – kérdeztem továbbra is érdekelve, de válasz helyett máris jött a szokásos női szöveg.

- Várj meg itt! Hozok jeget! Meg kötszert! Meg némi fertőtlenítőt! - és már el is viharzott a háttérben.

- Nem kell Nyd! Megleszek! – kiáltottam utána, de feltartóztathatatlan az a nő! És ahogy most is.. alig pár perce eltűnt az ajtóban, tudtam hogy hiába, de azért próbálkoztam – Hallod!?
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Jamil Amaranth

Egeret ide és lenyílik!


◮ tartózkodási hely : Ahol Vinnie
◮ hozzászólások száma : 11
◮ join date : 2015. Feb. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jamil and Vins - Business things..   Hétf. Május 18, 2015 7:06 pm

Vinnie

Végre vége ennek az eszement napnak is, és a dolgain kötelezettségeim befejeztével, már én is lazíthatok, azokban a körökben amikben mozgok, mindenki ismer és tudja mivel lehet a kedvemben járni, így valaki volt olyan kedves hogy hozzon nekem egy üveg piát. Már a bárban vagyok, vagy nevezzük akárminek ezt a helyet, jobbára Vinnie is itt köt ki mindig, és iszogat szivarozik, és az iroda mögötti alvóhelység is mindig gazdára talál. Most éppen rám, de egyszerűen képtelen vagyok elaludni, csak jár az agyam, a gondolataim nehezek, és egyre nehezebbek. Mikor fogok megtörni ezalatt a súlyos titok alatt? Nem kétlem hogy ha kiderülne, rövid úton halott lennék, vagy csak egy alapos kínzás után. A nyomorúságtól nem félek, ha megnyomorodva hagyna ott, magam vetnék véget az életemnek.

Mivel az alvásnak lőttek, inkább visszahúzom a cipőm, és kimegyek a bár részbe. Úgysincs itt senki, aztán kellemesen meglepődök mivel Nyda rohan el mellettem, és elkapom a karját.
- Te micsinálsz itt még mindig? - kérdezem határozottan de nem erőszakosan, az sosem vagyok, hacsak nincs kifejezetten parancsba adva.
- Vincent már megint szétverette magát, az a barom! - dühöng, és eltűnik hogy jeget, kötszert, fertőtlenítőt hozzon, de visszafelé is elkapom, és kiutasítom innen, hogy majd én ellátom a főnököt. Az én szavam nem vonja kétségbe és eltűnik, én meg ezekkel, meg egy újabb üveg piával felszerelkezve indulok el Vinnihez. Leteszem elé az italt meg az elsősegélyes cuccokat.
- Szóval mit választassz? Szeretnéd ha aggódva az öledbe ugranék egy fertőtlenítős vattapamaccsal, hogy úristen te vérzel? Vagy inkább iszunk valamit? - vigyorodom el, hiszen pontosan tudja hogy a heterónál is heteróbb vagyok, de volt már hogy a kedvéért el kellett játszanom hogy más is bejön. Egy hétig rosszul voltam utána.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Vincent Morris Belvedere

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 49
◮ tartózkodási hely : Vegas külterülete
◮ hozzászólások száma : 80
◮ join date : 2014. Dec. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jamil and Vins - Business things..   Hétf. Május 18, 2015 11:15 pm

Valami zajlik. Odakinn, mert beszélgetés zaja szűrődik be, de nem aggódom. Ha valami gáz lenne Heinz vagy Günter rendezte volna a helyzetet, na meg a riasztó is bevédi az egész környéket, ha meg nincs más.. itt az öklöm. Kár hogy nem golyóálló...

Megtörlöm a szemöldököm amiről megint vér csurog a szemembe.

- Hogy basznád meg.. - mérgelődöm, de a visszavonuló zajra már nem Nydára kapom fel a fejem. Jamil az. Egy szót se szól, csak lerak elém egy üveget, én meg visszanézek a szemeibe.

- Vicces kedved van! - nem vigyorgok, de azért az árnyéka kijátszik a szájszélemen. - Csak nem sokat kaszáltál..?? - kapok rá az üvegre nyúlva, megemelem, csak aztán vissza a szemeibe.

- Jóféle.. - dünnyögöm a címkét levizslatva - Nem félsz hogy a főnököd kinyírat mert a legjobb whiskyjét dézsmálod!?? - még mindig nincs vigyor a fejemen, de ez a részlet, végig ott virít a szememben, hogy naná hogy hülyítem jókedvemben vagyok. A kevés pillanatok egyike.

- Mit műveltél Nydával.. - csavarom is a kupakot, és mivel poharat ha jól látom nem hozott, oldjuk meg egyszerűen. Felé nyújtom az üveget.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Jamil Amaranth

Egeret ide és lenyílik!


◮ tartózkodási hely : Ahol Vinnie
◮ hozzászólások száma : 11
◮ join date : 2015. Feb. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jamil and Vins - Business things..   Kedd Május 19, 2015 11:58 pm

Nem hagyok ellenkezést, és bár Nyda elég aranyos lány, most nem hiszem hogy kedve lenne a Főnökkel múlatni az időt, ismerem már jól, tudom hogy harcok után milyen laza és szétesett állapotban van és nem mellesleg, nekem is jólesne egy kis társaság, ha már azok a nyomoronc kis álommanók nem jönnek és szórnak meg rendesen álomporral. Így hát elveszem az elsősegélyes tálcát és a piával együtt megyek az asztalhoz ahol a főnök ücsörög.

- Vicces és jó kedvem ami azt illeti - dobom le magam vele szemben és kényelmesen kinyújtom a lábam a másik székre ahol nincs útban, elfáradtam azért én is. A sok szervezést pontosságot és precizitást követel, figyelmet és pontosságot. És nem vagyok robot.
- Sokat. Eddig sem volt panaszom a pénztárcám méretére, de most duplázódott - válaszolom, nem titok. Az sem kevés amit tőle kapok fizetés gyanánt a sikeres üzletek miatt, az meg hogy mennyit keresek a fogadásokból, más dolog. Csak a saját pénzem felszorzott mennyiségét veszem ki, a többi vegytisztán kerül hozzá. Talán ezért bízza rám ezeket, nem sikkasztom el a zsíros összegeket, hülye lennék. Túl jó pozícióm van mellette ehhez.
Az arcát vizslatom, de nem érzem benne a rosszallást, és hogy haragudna emiatt így én sem aggódom halálra magam.

- Szerintem azok után hogy ennyi hasznot hozok a főnökömnek, talán hajlandó lenne szemet hunyni afelett hogy megosztom vele a lenyúlt jóféle whiskeyét - vágok vissza, hiszen nem adom magam olyan könnyen, és érzem hogy most lehet vele is poénkodni, amennyire ezt a helyzet megköveteli. Egy bűnöző, rácsok mögött lenne a helye, és mégis mennyire emberi. Kiderítettem róla is egy két dolgot, de.... még mindig nem adtam tovább, nem tudom miért. Elfogadom az üveget és meghúzom mielőtt válaszolnék.

- Semmit. Meggyőztem hogy haza akar menni és magunkra hagyni minket - vonok vállat hiszen ez nagyjából így is történt. Nem szorítottam kést a torkához, bár megtettem volna ha sokat akadékoskodik. A vastag alkarpántokból még mindig a két remek egyensúlyú dobókésem figyel, amiknek közel harcban is jó hasznát veszem.
- Min gondolkozol ennyire? - kérdezem ahogy rágyújtok egy cigire.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Vincent Morris Belvedere

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 49
◮ tartózkodási hely : Vegas külterülete
◮ hozzászólások száma : 80
◮ join date : 2014. Dec. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jamil and Vins - Business things..   Szer. Május 20, 2015 1:13 pm

Lerakja magát. Nincs ellenemre, még ha általában.. nyílt is a főnök-beosztott viszony, van az a pillanat amikor ez mehet a levesbe és még ha meg is követelem a tiszteletet, minden esetben, egy kiadós iszogatás Jamillal, néha emeli az értékeket.
Valamiféle barátkozásnak is mondanám...

- Akkor üdv a klubban. - dőlök hátra a díványon, kétértelműre sikeredett, de nyilvánvaló hogy mire gondolok. Én is remekül vagyok, jól esett.. szétverni néhány fejet, a legjobb időtöltés ebben az életben.
Visszaköszönnek a régmúlt emlékek..

- Ezt te nyerted.. - nyújtom át aztán az üveget, és egy mosoly.. igen, valószínű hogy megjelent a szám szélében, elvégre mindig értékeltem a humorát. A nem komoly... esetekben.
Csak figyelem ahogy meghúzza. A számban összefut a nyál az érzésre, és igen, igaza van, ez kell ide, nem holmi fertőtlenítő vagy kötszerek! A belső karbantartás a leg.. értékesebb!!!

- Akkor te tudsz valamit, amit én nem! - most már szélesre húz a vigyorom ahogy az üvegért nyúlok, de még hozzáfűzöm mielőtt meghúzom - Levakarhatatlan az a nő.. - dünnyögöm, azzal kiadósat húzok belőle.
De ekkor jön a kérdés. A következő, nekem meg végigfolyik a whisky a szájszélemen.

- Mire gondolsz.. - dünnyögöm tovább, és ha meg kínál, ha nem, a dobozért nyúlok, hogy egy szálat kivegyek belőle és lángot kapva alá mélyre szívjam a füstömet. Nem szivar.. de most ez is megteszi. Eszemet nem tudom mikor cigarettáztam utoljára!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Jamil Amaranth

Egeret ide és lenyílik!


◮ tartózkodási hely : Ahol Vinnie
◮ hozzászólások száma : 11
◮ join date : 2015. Feb. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jamil and Vins - Business things..   Csüt. Jún. 11, 2015 12:33 pm

Elfoglalok egy széket, szemben a főnökömmel, aki jelen esetben olyan laza, amennyire csak egy kiadós verekedés után az lehet. Normális esetben ez a helyzet képtelenség lenne, és általában megköveteli a neki kijáró tiszteletet, de ezek a kivételek szerintem csak erősítik a szabályt, és tudja hogy nem mindig jövök ide, csak úgy jókedvemből. A főnököm, nem a barátom. Bár azért kedvelem, és ez több, mint amit a legtöbb ember felé mutatok.
- Üdv, bizony. Eredményes este volt - válaszolok, hiszen tényleg jó volt, de mostanra már kellemesen elfáradtam és jólesne aludni ha tudnék. Nem jönnek azok a kis álommanócskák, micsoda kár. Bár, így legalább van egy jó okom iszogatni vele. Elvigyorodom a kijelentésére, ahogy átveszem tőle az üveget.

- Valahogy ez jobban esik, mint Nyda féltő gondoskodása nem? - szólalok meg miután beleittam az üvegbe és letörlöm a szélét, paranoia ez is, de nem akarom hogy herpesz terpesszen a nyelvemen, még véletlen sem. szerzek is poharakat inkább, úgy csak kényelmesebb, de annyi minden nem fért el egyszerre a kezemben. Félre tolom a fertőtlenítős, elsősegély tálcát minek az? Vinnie elég nagy fiú már, ha eléggé fájni fog mindene, megoldja magának.

- Sok mindent tudok, amit te nem, de ez is egy olyan dolog, ami azt illeti - mosolyodom el, ahogy rágyújtok, és kiteszem az asztalra, bár ő nem a cigi híve, most mégis elfogadja. Kiszolgálja magát, és az öngyújtót is felé tolom, dísztelen kis zippo vacak. Tucatszám lehet kapni, de amíg meggyújtja a cigim, elégedett vagyok vele. Kifújom a füstöt lustán.
- Csak olyan fejed van, mint aki csodaországban jár éppen - jah, humoromnál vagyok ma. Most igen. Reggelre kialszom.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Vincent Morris Belvedere

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 49
◮ tartózkodási hely : Vegas külterülete
◮ hozzászólások száma : 80
◮ join date : 2014. Dec. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jamil and Vins - Business things..   Kedd Jún. 16, 2015 3:57 pm

- Mondasz valamit.. - ezt már csak dünnyögöm, de énfelém egész mások az eredmények. Már hosszú ideje nem gondoltam Clementine-re. És most ez a leglényegesebb.

- Nyda mindig mindent túlreagál.. - a következő dünnyögős eset, aztán meghúzom a kezembe került elsőrangú whiskymet és kellemesen mardos az érzés. Ez miért nem nekem jutott eszembe!?! - Hisz ismered. - sóhajtok, néha úgy tesz mintha az anyám lenne, vagy a nejem, pedig még csak ágyba se cipeltem hogy indokolt legyen a nagy gondoskodás.
De aztán mégis rákérdezek. Mégis mit csinált vele. Ahhoz hogy Nydát megállítsa egy gőzmozdony is kevés, vagy csak nekem túl finomítottak az eszközeim. Vele szemben...

- NA! Kezdesz kíváncsivá tenni! - szalad az égbe a szemöldököm a szövegre, és nem kínál, de kiszolgálom magam, rámarok egy véletlen szál cigire, és alágyújtok. Talán bakfis voltam még amikor utoljára szívtam ilyet.

Éles a füst, nem olyan karcos mint az igazi, kubai minőség, most mégis túl lusta vagyok hogy érte menjek. Mosoly vonul ki a fejemen. Ha ő azt tudná..

- Nyda inkább úgy nyilatkozott, hogy mint aki most nyomott le 8 menetet! - vigyorgok, de aztán egy jóleső sóhajba fojtom, és egy adag hamut leszórok a lábam mellett. - Egy munkán gondolkodom. Ami sokat hozhat, de sokat is vihet. - nem áll szándékomban Jamilt beavatni hogyan is szól az a Corvin féle üzlet, de igen, ráérzett. Még mindig foglalkoztat a dolog. - Na meg az endorfinok.. - vigyorgok egyet, megsodorva a fertőtlenítős tálcán a leégett cigimet, csak hogy szépen, hegyesen mutasson.
Hogy miért a jókedv!?? Rég éreztem már ilyen elégedettséget.
És eszemben sincs elrontani a pillanatot.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!TémanyitásTárgy: Re: Jamil and Vins - Business things..   

Vissza az elejére Go down
 

Jamil and Vins - Business things..

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» damn ur kiss & the awful things u do -[QuakeRider]

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékonkívül :: Archívum :: Gé játékai-