HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 Clyde& Serena

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

avatar
Serena Korra Hill

Egeret ide és lenyílik!


◮ hozzászólások száma : 11
◮ join date : 2015. May. 08.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Clyde& Serena   Hétf. Május 25, 2015 6:21 pm

Clyde & Serena


[You must be registered and logged in to see this image.]
T ermészetesen minden akkor romlik el amikor épp szükség van rá. A sütőm, amit ma akartam használatba venni elrontotta a délutáni programom. Nem tudom mi lehet a gond, nem értek hozzá, de abban biztos vagyok, hogy nem kapcsol be. Már felhívtam a szerelőt, aki azt ígérte itt lesz nemsokára. Tíz perce szidtam a háztartási eszközt, majd rájöttem, hogy ezzel nem sokat segítek, sőt lehet örökké felmond a szolgálatból, ha sértegetem. Kifújom magam, majd elkészítek egy epres csipkebogyó teát. Amíg a víz felforr a konyhaszekrényből előveszek egy fadobozkát, melyben a tea filtereket   tárolom. Két bögrét veszek elő, ha esetleg kérne – elmondása szerint – Clyde. Felsikkantok, mikor az égető vízforralóhoz érek. Nekem is sok eszem van..  
A hűtőre kiragasztott cetliken átfut a tekintetem. Néhány beszerzésre váró élelmiszer van felfirkantva egy kék cetlire. Azon kívül pedig egy bíztató „extrém sport!” felirat. Azaz engem biztat, hogy végre felkeressek valami hasonló dolgot.  Ejtőernyőzés, bungee jumping-ozás. Valami, amit eddig nem tehettem meg, mivel a szüleim túlságosan féltettek. Még a biciklizést is nehezen engedték. Legalábbis apa.  
Felfigyelek a hangokra az ajtóm felöl. Ha csönget Clyde, akkor kissé megrezzenek, mivel nem számítok rá. Fölpattanok, s azonnal az ajtónál termek, még hátra pillantok, hogy ne legyen nagy kupi, de szerencsére egy kellemes, otthonos szoba virít rám. Kinyitom az ajtót, s azonnal szembe találom magam vele.
Üdv! – mosolygok rá – Serena Hill – nyújtok kezet, majd betessékelem. Az előszobából egyenesen a konyhába lehet eljutni, nincs folyosó, az egész tágas. Ha az ember az ajtó előtt áll, s jobbra néz, akkor megpillantja a nappalit, mely nincs külön választva.

notes:    ; tag: Clyde  


THANKS [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Clyde Johnson

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 35
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 15
◮ join date : 2015. May. 23.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Clyde& Serena   Hétf. Május 25, 2015 6:39 pmHát akkor üdv ismét Vegasban, ugyanúgy mindennek a legelején. Te jó isten, csak mint vagy nyolc éve, vagy már a franc is tudja Clyde mióta érkezett ide. Hisz nem ez a szülővárosa, mégis itt kezdődött az élet, a karrier és megannyi lehetőség igazán, ami egy húszas éveiben lévő fiatalember csak álmodhat magának.
Most már a harmincat tapossa javarészt, azóta komolyodott is egy csöppet. Talán elgondolkodhatna azon, hogy valami jobban kereső állása legyen. De eddig úgy tűnik ellenáll az apja kéréseinek, hogy álljon be a céghez. Családi buli, meg még mit nem!
Most úton van egy ház felé, elviekben elromlott a sütő. Már volt dolga ugyan sütővel, nem is egyel, de igazán kihívás minden egyes szerelés. Még mindig úgy érzi nem tud eleget ahhoz, hogy egyedül alkalmas legyen erre a melóra. Mindig van olyan baki, amivel még nem találkozott, talán most kivételesen nem ilyen lesz. Lassan lefordul a címre, majd a házat is megpillantja. A feljáróra fordul és amint leállítja a motort, nyúl is az anyósülésen lévő szerszámosládáért. Nem váratja tovább a leányzót, akivel nem olyan régen beszélt is.
Az ajtóhoz állítva bekopog, aztán megtalálja ám a csengőt is így azt is megnyomja. Biztos ami biztos, ő megérkezett és tettre kész. Az ajtó hamarosan nyílik is, mire mosoly ül ki az arcára. Kezet nyújt ha már bemutatkoztak neki.
- Clyde Johnson. - nem is szaporítja sokáig a szót, beljebb lép és ahogy tájékozódik, merre is van a konyha, elindul arra. Odabent aztán leteszi a ládát a kőre és vet egy pillantást a sütőre.
- Mi történt vele? Csak úgy nem indult el, vagy elindult és felmondta a szolgálatot? - kérdezi szakszerűnek hangzóan, de tudja, hogy ezzel igazából még közel sem jön rá semmire, talán csak közelebb a célhoz. Amíg a választ hallgatja, addig lenyitja a sütőajtót is és bekukkant a szerkezetbe.


Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Serena Korra Hill

Egeret ide és lenyílik!


◮ hozzászólások száma : 11
◮ join date : 2015. May. 08.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Clyde& Serena   Hétf. Május 25, 2015 7:10 pm

Clyde& Serena


[You must be registered and logged in to see this image.]
A férfi mögött haladok, majd amikor beérünk a konyhába türelmesen megvárom, hogy mit mond Clyde.
- Csak úgy nem indult el. – elhúzom a szám – Pedig eddig még semmi baja nem volt. – Sóhajtok egyet, majd az eszembe ötlik, hogy nem egy új szerkezet porosodik a konyhában. – Bár.. Nem a legújabb sütő. – Sosem foglalkoztam azzal, hogy esetleg le kéne cserélni. Nem sokat számított a kora, teljesen megfelelő volt. Megsütötte, amit kellett. A teás bögrékre pillantok, majd amikor úgy látom, hogy hallana, azonnal megszólalok.
- Esetleg, kér egy teát? – A hangomból a kedvesség sugárzik és reménykedek benne, hogy nem zavarja az ajánlat, és hogy én sem vagyok zavaró tényező. Egyszerűen úgy gondolom, hogy ha nagyobb szerelésre van szükség jól esik egy kis energia.  Lehet, hogy nem a tea a kedvence, azt hiszem söröm is van a hűtőben, amit úgy sem fogok elfogyasztani, de ezt nem említem meg.
Ha elfogadja átnyújtom neki a teát, majd én is kortyolok párat a sajátomból, miközben az étkezőasztalnál ülök. Magam elé húzom a laptopom, bepötyögöm az „extrém sport” kifejezést a keresőbe és kutakodok egy kicsit.  Sajnos semmi hasznosra nem akadok.  Pár percnyi keresés után megunom és kilépek a weblapról, majd.. Majd elsötétül a képernyő.
-  Kigondolta volna? – morgom az orrom alatt, majd Clyde felé nézek – Öhm, esetleg ért a laptopokhoz? – kínosan felnevetek és megfordítom a sötét képernyőjű eszközt. – Ma szerencsétlen napom van – szögezem le.

notes: ; tag: Clyde  


THANKS [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Clyde Johnson

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 35
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 15
◮ join date : 2015. May. 23.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Clyde& Serena   Hétf. Május 25, 2015 8:47 pmClyde ugyan hallgatja, amit mondanak neki, de vajmi keveset figyel arra, ugyanis gyakorlatilag már félig bent van a sütőben. Már amennyire nem szorul be. Szájában egy apró zseblámpával próbálja kipuhatolni, hogy mi lehet a hiba esetleg a gyújtónál, de semmi furcsát nem talál. Ehhez mást kell alkalmazni.
- Mennyi idős ez a sütő? - kérdezi végül kihátrálva. Tehát akkor egyből nem indult el és csak úgy. Vagy végleges alkatrész elhasználódás történt, ami könnyen cserélhető, vagy valami komolyabb meghibásodás, ami esetében aztán lehet újat kell venni.
- Nos akkor megnézem picit jobban is. - a zseblámpát kivéve a szájából erre a következtetésre jut, amit a farzsebébe süllyeszt, és megy is a ládához, hogy kivegyen egy csavarhúzót a készletből.
- Köszönöm, elfogadom. - elsőre elereszti a füle mellett a magázódós dolgot. Ő is kedves volt, nem fog pont Clyde kukacoskodni. Zsebre vágja csak a csavarhúzót és elveszi a teát, amit kis mosoly kíséretében meg is kóstol. Majd a közel eső pultra teszi a poharat, hogy majd később iszik belőle. Most inkább letérdel a sütőhöz és alul le is szereli az előlapot, ami mögött talán sokkal okosabb infókhoz jut. Csak akkor pillant fel, amikor Serena ismét megszólal.
- Nem vagyok egy informatikus... - jegyzi meg bizonytalanul Clyde, ahogy felsandít a sütő mellől.
- De mindjárt megnézem, tehetek-e érte valamit. - azért egy próbát megér. De előbb a nagy gépet veszi célba és picit csavargat párat. Majd hátul az illesztékeknél is megnézi hátha ott volt a bibi.
- Ez a sütő nem kecsegtet valami sok jóval, látszólag nincs semmi baja viszont nem is indul el. Valószínűleg totálkáros. - azért még nem adja fel, megnézi még egyszer a gyújtónál. De hiába, nem igazán talál hibát benne.
- Na jó nézzük azt a gépet. - fogja a bögrét és megissza a maradék teát belőle, úgy lép oda az asztalhoz, hogy szemügyre vegye az elsötétült masinát.
- Ha minden igaz, akkor valami zsanér probléma lehet. Szabad lesz? - leül az üres székre és maga felé fordítja a gépet. Megnyomja a kikapcsoló gombot és vár. Vár, hogy utána újraindítsa csökkentett módban. Hátha akkor indul.
- Nem szabad így felfogni, mindenkinek vannak peches alkalmai, de ez nem azt jelenti, hogy minden gép ma összeesküdött.


Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Serena Korra Hill

Egeret ide és lenyílik!


◮ hozzászólások száma : 11
◮ join date : 2015. May. 08.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Clyde& Serena   Szomb. Május 30, 2015 3:40 pm

Clyde & Serena


[You must be registered and logged in to see this image.]
Elmosolyodom, amikor elfogadja az ajánlatot, majd figyelem ahogy Clyde szerel, mivel nem vagyok jártas az efféle ügyekben.  A telefon hátoldalának leszereléséhez jutottam el.
Természetesen, nem számítottam, hogy mindenre tudja majd a megoldást, de egy próbát tényleg megért, mert úgy látszik a férfi nem adja fel látatlanban.
- Totálkáros?  - Beleharapok az ajkamba. Remek.. – Akkor már semmifélemódon nem lehet helyre hozni? – Elhúzom a szám. Nem tudom, mi a rosszabb, szembe nézni apámmal és elmondani neki, hogy a kedves, szeretett mamánk sütője tönkrement (Ő átjavítja tönkretetted-re) vagy, hogy a tervezett kiruccanásom helyett egy áruházban fogok lődörögni.
Clyde helyet foglal, majd szemügyre veszi a gépet.  Közben azon töröm a fejem, hogy nem olyan fontos az a sütő – legalábbis számomra -, majd eszem valami sütés nélküli ételt vagy rendelek vagy akármi, aztán beugrik apa arca, akinek nem tudom miért van ennyi beleszólása az életembe. Mármint, persze ő az apám, de.. De már a saját lábamon állok, (mondjuk, éppen ülök..) s rég nem náluk lakom, ami azt jelenti, hogy kevesebb beleszólása van az életembe, mert nálunk így megy. Apa édesapjának az apja is így tett. Tizennyolc éves koráig nagypapámnak is meg volt szabva mit lehet, mit nem, csak az én édesapámat nem tájékoztatták, hogy nem mindent kell megszabni. Mit vehetsz fel, kivel beszélhetsz, mi leszel, ha nagy leszel.. Azonban én biztos vagyok benne, hogy megszakítom ezt a kört, sosem fogom így nevelni a gyerekem. Nem azt mondom, hogy semmi sem lesz tilos, de szeretném, ha élvezné is az életet. Arra természetesen ne számítson, hogyha az éj közepén ittasan minden szomszédot felébresztve jön haza, megdicsérem.
- Remélem. Még a végén törzs vásárló leszek az egyik üzletben.. – nevetek fel és elképzelem, ahogyan egy hűtővel, mikrohullámú sütővel, laptoppal felszerelkezve tartok hazafelé.

notes:   ; tag: Clyde  


THANKS [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!TémanyitásTárgy: Re: Clyde& Serena   

Vissza az elejére Go down
 

Clyde& Serena

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Serena Amelia Lensherr

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékonkívül :: Archívum :: Archivált játékok-