HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 Brandon Scott "Scottie" Oswald

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

avatar
Brandon Oswald

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 37
◮ tartózkodási hely : Las Vegas, Nevada, USA
◮ hozzászólások száma : 3
◮ join date : 2015. Jun. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Brandon Scott "Scottie" Oswald   Hétf. Jún. 15, 2015 11:00 pm

Brandon Scott "Scottie" Oswald
USA, Nevada, Vegas, 1981.05.08.
34
Adrenalin függő autószerelő
Addicts
Stephen Amell
Karakter személyisége
◆ pozitív tulajdonságok: Rendkívül hűséges és önzetlen fajta, így a barátai és a szerettei mindenben számíthatnak rá. Éppen ezért talán nem meglepő tény, hogy gondoskodó, Oliviát is ő nevelte 10 éves kora óta. Kifejezetten céltudatos és kitartó fajta, az önmaga irányában támasztott elvárásokhoz ragaszkodik. Mindemellett egy humoros valaki, aki tele van szenvedéllyel és életszeretettel, már-már egészen hiperaktív, ami a korosztályára egyáltalán nem jellemző. A munkájában precíz, rátermettségét igazolja, hogy kiváló szerelőnek tartják. Emellett éles eszű fickó, aki minden helyzetből kidumálja magát (már, ha hagyják neki).


◆ negatív tulajdonságok: Ugyanakkor az is igaz, hogy rendkívül makacs és önfejű fajta, akit sokszor lobbanékonyság vagy egyenesen vakmerőség jellemez. A fogadások és a nők a két nagy gyengéi, született nőcsábász vagy inkább javíthatatlan szoknyapecérként tartják számon, aki nők szívének romba döntője. Elég magának való alak egyébként, így igen kevés embert enged közel magához és nehezen bízik meg idegenekben. Emellett túlzottan félti a húgát, nehezen lavíroz el a kettős szerepében: hogy egyszerre báty és apa is legyen Olivia számára megadva mind azt a biztonságot, amire szüksége lehet. Újabban pedig - mióta megmérgezték - egyre agresszívebb, önzőbb, sokszor kíméletlen, rideg vagy erőszakos és brutális is, ha kell. Nem törődik azzal, hogy kin gázol át; amennyiben a saját vagy a húga életéről van szó.


◆ egyebek: Bár Brandonnak fogalma sincsen róla, a szüleikkel a maffia végzett. Ugyanis Oswaldék nem fogorvosok hanem alvó CIA ügynökök voltak és egy szicíliai maffiózó felismerte őket, akikkel Európában dolguk akadt. Az autóbalesetnek álcázott merényletben pedig eltették láb alól a szülőket. Brandon ekkor 20 éves volt és emiatt hagyta ott a műszaki egyetemet is másodévesként és vállat munkát autószerelőként, hogy magát és a 10 éves húgát el tudja tartani.

Ő nevelte fel a húgát és ha rajta múlna, a lány valami félreeső apáca zárdában lenne 30 éves koráig... vagy még tovább.

Saját bevallása szerint még sosem volt szerelmes.

Azért lett autótolvaj, mert szerelőként nem keresett annyit, hogy megéljenek. Ami kezdetben kényszer volt, mára szenvedélyévé vált és pokolian jó benne.

Az illegális versenyekből és a lopott kocsikért kapott pénzből megszedte magát és végre saját szerelőműhelyt nyitott, ennek már 2 éve.

Az egyetemen MacGyvernek becézték, mert lényegéből bármiből össze tudott eszkábálni hasznos kütyüket. Manapság a gyorsulási versenyekre tuningolja a saját verdáját, ugyanis az egyik legjobb illegális autóversenyzőként tartják számon Nevada államban.

Wing Chun stílusú kung fu-t tanult amit még a középiskolásként  kezdett el apja unszolására, melyből mára a "Pusztakéz Mestere" fokozat birtokosa; a 10. szintű, 0. fokú mesteri aranyöv birtokosa, ezzel a szinttel automatikusan együtt jár a Sifu megszólítás is.

Nem ért a fegyverekhez, életében nem lőtt még és ha őt kérdezed inkább marad az íjánál vagy a pusztakezes harctudásánál. Verekedni én nem állnék le vele, mert tuti szétaláz és még csak meg sem erőlteti magát mindeközben.

Gyerekkora óta íjászkodik, kitűnően bánik ezzel a távolsági fegyverrel. Mióta meghaltak a szülei ugyan nem volt túl sok ideje ennek a hobbinak hódolni, de az apjától kapott íjat a hozzá tartozó nyilakkal együtt megtartotta afféle emlékként.

Amikor a húga, Olivia eltűnt szó nélkül és nem akadt a nyomára sehogy sem, vesztére a maffiától kért segítséget. Csakhogy csúnyán átverték az alku során és most az élete egy hajszálon függ. Brandon ugyanis meg lett mérgezve egy "pekingi koktél" nevű szintetikus szer által, amit azért kapott mert nem teljesítette időben a húga megtalálásáért kialkudott ellopandó kocsimennyiséget. A méreg időleges ellenszere a magasan tartott adrenalin szint, az igazi ellenszérum pedig ki másnál is lenne, mint a maffiánál. Szóval jöhet a futás az idővel: 24 órája van arra, hogy kijavítsa a baklövését vagy megmurdel.

Történet vagy szerepes példa
Nagyokat pislogok, a világ mintha lelassult volna körülöttem. Hallom a zihálásomat, elnyújtva a telefonom csörgésére is figyelmes leszek. De leszarom jelenleg mi történik. Nem vagyok jól, a tagjaim nehezen akarnak mozogni, sokadik próbálkozásra sikerül csak lábra állnom. A konyhai csaphoz megyek és megmosom az arcom. Így mindjárt jobb. Majd észreveszek valami furát a szemem sarkából. Valamit, amit én nem úgy hagytam. A plazmatévé bekapcsolva, kék kijelzőjének émelyítő fényei bántják a szemem. Odamegyek, hogy kikapcsoljam és ekkor ér az újabb döbbenet: egy DVD vár rám "B@zd Meg" felirattal. Beteszem, mert qrvára kíváncsi vagyok rá, hogy mi a fene ez az egész.

~Semmire sem emlékszem a tegnapból.~ Tűnődve megvakarom a fejem, durva estém lehetett az már fix. Nagy nehezen beletalálok a lemezzel a helyére, ~Qrva másnapos vagyok b@zzeg!~ hogy aztán szembetaláljam magam azzal a szicíliai rohadékkal, akivel Liv miatt találkoztam. Merthogy eltűnt a húgom és sehol sem leltem a nyomára, a barátainak gőze se volt merre lehet. Nyilván nem önszántamból vagy puszta jókedvből mentem bratyizni a maffiával gondolhatjátok. Csak nézem, ahogy a magát Ricky Veronának nevező olasz-mexikói félvér gengszter közli velem mekkora egy seggfej is vagyok. ~Mondjál még olyat, amit nem tudok.~ Gondolom kényszeredetten felhorkanva. Én pedig a lábaimon ülve, alig pár centire a képernyőtől bámulok erre a rohadékra és még most sem áll bennem össze a kép. De mindjárt minden világosabb lesz, mindjárt mindenre magyarázatot kapok.

- Hector, megy már? Oké, király! Csá Scottie! Mi van veled baby? Nagyon el vagy tűnve haver. Na, de miért? Már nem szeretsz? Hmm? Na és... hogy érzed magad? Mert kb. most úgy tippelem, hogy rohadt szarul lehetsz. Mert ugye nem nagyon tudsz mozogni, huh?! Levegőt se nagyon kapsz. Mi a büdös franc van veled haver? Héhéhé! Ez meg mi? - Kérdi, s míg én a kezem remegésével vagyok elfoglalva és nem nézek rá most a monitorra szegezem a tekintetemet. Még épp időben, így látom ahogy az a szemétláda egy tűt szegez a halántékomhoz. Igen, az én kib@szott, kik*rt halántékomhoz. - Hmm... hú b@zd meg! Kitalálod, hogy mi lehet ez? - Kérdi tőlem vigyorogva, persze halvány milka lila fingom sincs róla. ~Ugyan honnan is kéne tudnom. Nem egy elcseszett drogdíler vagyok az Istenért, hanem csak egy tetves autótolvaj!~

- Ez... nagy arc vagy Scottie, de ezt még te sem tudod. Na ezt kapd ki, he?! - Mondja, majd a nyakamba szúrja azt a qrva hosszú tűt és belenyomja a fecskendő teljes tartalmát a bőrömbe, az izmaim közé. - Uh, ez nagyon beteg haver! - Mondja, és én már két kézzel a képernyőre tapadok, ha lehetne ennél is közelebb kúsznék. Tényleg nem vagyok jól. ~Mi a büdös halál f@szát nyomott ez a g*ci belém?!~ Fut át az agyamon. - De én totál profi vagyok a beteg dolgokban, tudod? Álmában megmérgezni Scottie "ki, ha én nem f@sz@gyerek" Oswaldot? Az autópályák királyát? Ez aztán a Shakespear-i mutatvány. Hú bakker, jól kiütötted a csávót... - fordul a verőlegénye felé a kamera - ... ezért bevennének a Douchers-be öreg! Jah, - mutat rám - de ha nem vágnád mi a pálya: épp most nyírtalak ki. -

Hirtelen egyre rosszabbul érzem magam, a gyomromnál valami erős fájdalomtól görcsbe rándulok, muszáj odakapnom a kezemet és fújtatni akár egy versenyló míg el nem múlik a rosszullét... egyelőre.
- De ne égesd be magad nagyon, mert vesz a kandi kamera. - Mondja, én pedig elkezdem keresni, hogy hová is tehette az a mocsokláda a kis játékszerét. - Ohó, mi a szar ez, amit beléd nyomtam? Hát ez valami hightech, kiber-kínai szintetikus kotyvasz. Nem is tudom pontosan mi van benne. Csak azt, hogy a hatóanyaga a vérsejtjeidhez kapcsolódik. Neked annyi haver, és ez már megvolt. Szóval már csak egy órád van maximum... tick-tack. És ez nem kamu. Gondolkodtál volna, mielőtt kinyitottad a szádat és elvállaltál egy olyan munkát, amit nem teljesítettél időre. Don Carlo nagyon dühös lett. Így visszatekintve most már egész világos a kép, ugye? Tudtam, hogy megérted. Most pedig jó halált kívánok... Seggfej! - Mondja, miközben puszit lehel a fejem búbjára, a szemétláda.

De persze a nyomoronc verőembere se bírja ki jópofizás nélkül, közbe kell kotyogjon.
- Na, erre mit lépsz mi? - Kérdi a kiütött, ágyon fekvő testem felé lendítve az ütőt, amit eddig a kezében szorongatott. - Hazafutást? - Kérdi röhögcsélve. Engem pedig elönt a harag. Na nem az a mezei féle, hanem az amitől eldurran az agyad. Felkapom a tévét és szétverem, darabokra, nekib@szom a földnek és csak rugdosom, ütlegelem egyre, mintha az volna Verona csoffadt képe és őt magát rugdosnám és ütögetném ilyen erővel. A tévé a végére felismerhetetlenségig összetörik, eszemet vesztve indulok meg a kijárat felé hogy kinyírjam ezt a mocsadékot, mikor meghallom ismételten a telefoncsengést. Ezúttal már meg is nézem, hogy ki az: Egy nem fogadott hívásom van, felkapom a telefont a lakáskulccsal se tökölök, csak bevágom magam mögött az ajtót és úgy rohanok lefelé a lépcsőn, mint aki az életéért fut.

~De hé, hisz épp azt csinálom!~ Lerohanok egészen a garázsig, ahol a kocsimba pattanok és ezerrel gázt adva indulok utamra. Közben pedig visszahívom az elszalasztott számot. De közben azt se nézem merre megyek, viszont így sikerül áthajtanom a piroson is, és mintha fura mód jobban lennék kicsit. Csakhogy a zsernyákok is rám szállnak persze mikor kocsit lopok valahogy nem érnek soha utol vagy ki se szúrják a béna fakabátok. Most meg egyből, pedig csak 5 piroson mentem át zsinórban. Igazán nem értem mit vannak úgy oda. A többi kocsi sofőrje félre tudta rántani a kormányt, én meg szépen elszlalomoztam köztük. Szóval még csak bele se mentem senkibe, már tényleg csak egy qrv@ karambol hiányozna az életemből. Bővel elég most ez az autósüldözéses marhaság a zsernyákokkal. Viszont legalább nem akarok beájulni tőle, mint a tv előtt korábban.

- Nos, az öreg meggondolta magát és ad még egy utolsó esélyt neked. Már csak a húgicád miatt is, igazán szemre való a kicsike. Kár lenne, ha még téged is elveszítene mint a mamit és a papit. Brühühü! Ha elpatkolnál, ígérem kezelésbe veszem és vigyázok rá helyetted is. Szóval a lényeg Scottie fiú, hogy a cucc amit kaptál a "pekingi koktél" névre hallgat és a mellékveséid receptorait b@szt@tja. Ha a kis koktélom eljut a szívedbe halott ember vagy. Na most, az egyetlen dolog amivel lelassíthatod az az adrenalin. Ha szinten tartod az adrenalintermelést a szervezetedben még akár kihúzhatod a nap végéig is. Leegyszerűsítem neked bunkókám: ha megállsz meghalsz. Folyamatosan mozgásban kell lenned. Ennyi. Jah, és szerezz valahonnan egy valag epinefrint vagy mi a sz@rt, mert blokkolót is lett kevertek a cuccba csak hogy biztosan megmurdelj. Úgyhogy most muszáj lesz betörnöd a kórházba vagy valahová és telenyomnod magad vele; 10 milis fecskendőkben tárolják, de ne adagold túl... a doki szerint egy injekció 1/5-e elég lesz! Ha szeretnéd még a drága Oliviádat valaha is látni ugyebár! 24 órád van, hogy leszállítsd amit ígértél cserébe megkapod az ellenszérumot a Dontól. Ha megint késel nincs ellenszer. Capisce?! -

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Brandon Scott "Scottie" Oswald   Pént. Jún. 26, 2015 7:04 pm

Elfogadva!
Üdv köztünk, Mr Oswald!*-*

Imádom a részletesen kifejtett jellemleírásokat, az Öné pedig rendkívüli és igencsak egyedi lett!
Továbbolvasva sem kellett csalódnom, hiszen a játékos példád is nagyon lendületes, érdekfeszítő és szépen megfogalmazott! *-*
Mit is mondhatnék? Nehéz eldöntenem, szívesen megismerném-e közelebbről vagy sem, mindenesetre valamiért az "igen" irányába hajlok. Razz

Ne felejtsen el foglalózni, addig én ajándékozok Önnek egy pompás színt! Very HappyVissza az elejére Go down
 

Brandon Scott "Scottie" Oswald

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterek :: Old-timers-