HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 Aidan&Jas ~ Are you trying to kill me?!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

avatar
Kelsey J. Howard

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 35
◮ tartózkodási hely : LV (Aidan nyakán)
◮ hozzászólások száma : 16
◮ join date : 2015. Jun. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Aidan&Jas ~ Are you trying to kill me?!   Pént. Jún. 19, 2015 12:21 pm

Dubai tényleg olyan baszottul pazar hely, mint ahogy azt a pénztől dagadó zsebű muksók is híresztelik. Az "Aidan kimentési akció" lényegében sikeres volt, hiszen a cél az megvalósult, de nem számítottam a rám váró következményekkel, és ahelyett, hogy elhúzhattam volna a Kék szeművel, hogy felöntsek a garatra, és utána a kimerültségig keféljük egymást, így ünnepelve meg egy újabb törvénybe ütköző akciót, a Sejk másképp törvénykezett, és parancsba adta az embereinek, hogy egy büdös, rohadt krumpli szagot árasztó zsákkal a fejemen félholtra verjenek, hogy utána megsétáltathassanak, mint egy korcs dögöt. Nem tudom, hogy meddig lehettem delíriumba, de amikor legközelebb napvilágot láttam, már a Sejk előtt térdepeltem, és az arája lettem. Ha jól emlékszem én vagyok a tizenötödik, és naná, hogy a legérdekesebb, hiszen az új az mindig jobb, és érdekesebb, mint a régi. Négy teljes hétig nem láttam a napvilágot, egyszer sem vehettem tüzetesebben szemügyre minden olaj szülőföldjét, nem köthettem új, a hasznomra való szövetségeket. Mégis hogy az anyába tudtam volna, amikor az egész ott töltött idő alatt fogságban voltam. Úgy éreztem magam, mint egy csimpánz az állatkertben. Mindenem megvolt, mindenről gondoskodtak, de még szarni se tudtam egy jót egyedül... Tudtam, hogy úgy juthatok csak ki ebből az őrületből, ha a saját lábamra állok, és elkövetek egy-két apró-cseprő kis csintalanságot. Csak be kellett lógnom éjszaka a vadász raktárba, amikor már mindenki alszik,kivéve az őrök, náluk ugyanis egész éjjel problémák akadtak a belügyben, miután tudtukon kívül fosatót kevertem a kajájukba... Szóval, mialatt nekik semmi sem tudta csillapítani a bélcsikarásukat, addig nekem tengernyi időm volt feltörni a már említett raktár kóddal védett zárát, és felszerelkeznem ilyen-olyan korszerűsített csúzlikkal. Onnantól kezdve már biztos volt a kiút a szabadság felé. Hosszú, hátborzongató arab lepelem és a kötelezően viselt csador a fejemen tökéletes álcát nyújtottak, ugyanakkor a lehető legjobb rejtekhelyet biztosították a megannyi fegyver számára.
A legelső benzinkúton első dolgom volt hajfestéket venni, az 0-24-es gyógyszertárban pedig kontaktlencsét is szereztem. Utána már nem volt nehéz dolgom. Egyáltalán nem. Hamar kiszagoltam, hogy merre is van Dubai "árnyékosabb" része, és egy koszos, lepukkant nyilvános retyóban hamar megtörténhetett az átalakulásom is. Nem mondom, hogy tetszik az az őrült liba, aki a tükörből visszanéz, de legalább van egy biztos, hatékony álcám. Stoppal és hajóval jutottam vissza Vegasba. Fainok az emberek arrafelé. Még csak stukit se kellett a halántékukhoz tartanom. Nem kérdeztek, csak vittek ahova mondtam.
És, hogy hogy találtam rá Aidan új kecójára? Az már mind semmiség volt azok után, hogy megpattantam a Sejktől, és még Dubaiból is sikerült eltűnnöm. Napok óta figyelem, és követem. Csak a megfelelő alkalomra vártam, a megfelelő estére. A kerítést átmászni kutyafasza volt ahhoz képest, amit aztán a garázs ajtajával kínlódtam. Végül aztán csak megvajúdtam a bejutásért, és a garázsból innen már egyenesen fel a házba vezet az út.
Ez az ember felkészültebb, mint a NASA, szóval láthatatlannak kell lennem. Egyik kezemben a cipőm lóg, másikban pedig ott pihen készenlétben a kibiztosított fegyverem. Az egyik a sok közül...
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Invité

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Aidan&Jas ~ Are you trying to kill me?!   Pént. Jún. 19, 2015 2:02 pm

Jas and Aidan
 

Nem csak a szoba de az egész lakás tökéletes néma csendről árulkodik maga bizonytalan sötétségében. Egyedül az elektromos szerkezetek kattannak néha egyet ezzel jelezve, hogy többek között a televízió az egész napos használatot követően folyamatosan hűl. Aidan az elmúlt hetekben mióta ismét Vegas népességét dúsítja kellemes vagy épp kellemetlen személyével, nem csinál mást csak a lakása kanapéja, ágya vagy épp a CIA orvosa között ingázik. Egyszerűen nem úgy néz ki, mintha a karja a közeljövőben meggyógyulna. Maga az orvos is elbizonytalanodott minek után egyik kezelésre se reagált, sőt az egyik még rontott is a helyzeten és azóta minden nap a túlélésért megy. Már orvosi marihuánát írtak fel neki, hogy ha nagyon nem bírja akkor egy keveset használjon el belőle mielőtt teljesen megőrülne viszont tekintettel arra, hogy annak idején ő maga is a drogok hatása alatt állt egy ideig, most nem akar még orvosi utasításra se használni.
Nem meglepő, hogy jelen pillanatban is verejtékezve fekszik paplanján melyet lassan teljesen átitat az izzadság.
Ép keze a szemét takarja míg a másik mellette pihen az ágyon, s az izom rángásának hála néha-néha ugrik egyet. Teljesen életképtelennek érzi magát, az a nagy büdös helyzet és nagy valószínűséggel ez nem most fog megváltozni.
Rikítóan kék íriszei szinte izzanak ahogy kezét leveszi róluk majd kipattanva az ágyból, felküzdi magára az orvostól kapott, acélhuzalokkal erősített rögzítő szerkezetét.
A sötét ellenére nagyon otthonosan közlekedik a CIA-tól újonnan kapott lakásban. Nem kapcsol lámpát, teljesen felesleges így hajnali három óra magasságában főleg azok után, hogy az utóbbi időkben a kedves szomszédasszony vagy ezerszer átkopogott, hogy minden rendben van-e vele. Látta múltkor, hogy mennyit szenvedett a karjával míg eljutott odáig, hogy levágja a füvet. Végül a hölgy erősködött, így a férje nyírta le a gyepet. Így a maga biztonsága érdekében inkább nem kapcsol lámpát nehogy megjelenjen, hogy miden rendben van-e.
Remegve nyúl az orvostól kapott üvegért miután felforralta a vizet. Gyógynövényként kapta, így vízben oldja aztán vagy megissza vagy nem. Nem túl biztató, hogy tea helyett marihónalját kell innia.
Viszont azzal a lendülettel ahogy a szájához emeli, máris meggondolja magát mikor meghallja a halk neszezést a garázs felől. Teljesen biztonságos a lakás, viszont a garázs felől még nincs teljesen kibiztosítva.
Pár pillanat erejéig el is felejtheti talán így, hogy mennyire nem bír magával és az idegeivel a karja miatt. Felhajtva az egyik parketta részt, kikap két glockot és néhány golyót. Ki tudja, hogy melyik barom akarja megint kipakolni vagy Isten tudja, hogy mit csinálni vele.
Gyorsan teletölti a fegyvereket, majd elindul a garázsból felfelé vezető ajtó felé miközben kibiztosítja a pisztolyt majd feltépi az ajtót és már meg is áll a lépcső felső lépcsőfokán az adott személy homlokához nyomva a pisztolyt.
- Te?!

A hozzászólást Aidan C. Hoyt összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jún. 19, 2015 5:32 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Kelsey J. Howard

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 35
◮ tartózkodási hely : LV (Aidan nyakán)
◮ hozzászólások száma : 16
◮ join date : 2015. Jun. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Aidan&Jas ~ Are you trying to kill me?!   Pént. Jún. 19, 2015 3:39 pm

Én komolyan nem tudom, hogy miből van az a lakat, amivel béklyóba van fogva a garázsajtó zárja, de ha egy egész szerszámos ládát hoztam volna magammal, hogy megbuheráljam ezt az istenverte szart, szerintem akkor sem tudtam volna egyről a kettőre jutni vele. Az az egy szerencsém van, hogy a legmasszívabb harapófogót sikerült elcsennem abból az autószerelő műhelyből a 9., és a 10. sarkán.
Szóval: erő, izom tejet iszom, meg a többi faszság, és a rozsdamentes acélnak nevezett gyerekjáték már szét is hullott darabjaira, ezzel engedve utat a ház többi részébe is. A garázsban érintetlenül, újra festetve és lakkoztatva bent áll a két tuningolt kocsija. Nem is ő lenne, ha nem vigyázna mind a két járgányra úgy, mint a szeme fényére. Ez az ember mániákusabb, mint amilyen én vagyok! Ha nem tudnám, hogy teljességgel lehetetlen, hogy a kocsira izguljon, akár azt is képes lennék feltételezni róla, hogy olykor a kipufogó és a farka bizarr egyesítésével nyer kielégülést. Micsoda bizarr gondolatok! Soha sem az erkölcsös viselkedésről, és gondolkodásmódomról voltam híres, szó mi szó.
Nem töprengek túl sokat a kocsik és az Aidan között kialakult képzeletbeli szexuális vonzalmakon, inkább tovább megyek, és közben rohadtul remélem, hogy a két szőrös ugató dögje –Hector meg a tököm tudja, hogy melyik a másik-, már nem élnek, vagy ha mégis, akkor már valamelyik menhelyen várnak elaltatásra. A lényeg, hogy NE itt legyenek, de ha itt is vannak, akkor ismerjék fel a szagomat, és ne akarják tőből leszakítani a karomat.
Hamarosan azonban jómagam is megbizonyosodom arról, hogy nincsenek dögök. Ha vannak is, akkor azok vagy bent a házban, vagy nagyon szar házőrzők, hogy rendőr eb létükre nem hallják, hogy idegen van a házban. Jobban mondva, egyenlőre még csak a garázsban. Mázlimra ebben a kégliben is vezet fel egy lépcső a garázsból a lakásba, így hát mellőzve minden további szarakodást, és beteg elmém szülte képzelgéseket, megiramodom felfelé. Óvatos vagyok, megfontolta és felkészült. Pont olyan, amilyennek egy jó betörőnek lennie kell. Nem hibázhatok, egy lépésemet sem véthetem el, különben biztos, hogy felriad a kopó, és nekem támad a hosszas monológjaival a betöréssel kapcsolatban, mintha az erkölcsi magaslaton lakna, holott semmivel sem jobb tőlem. Csak azt hiszi, mert az önéletrajzában ott feszeng, és veregeti a mellét a Francia idegenlégió, az FBI és a CIA.
A lépcső tetején megtorpannak lépteim, és már csak a hideg, semmivel összetéveszthetetlen pisztoly csövet érzem a homlokomba fúródni, és lááám, mit ad isten?! Az én stukim pedig ezidő alatt a kedves lakó mellkasával incselkedik csőre töltve. A büdös francba! Majdnem meghúztam a ravaszt!
-Én?! – Kérdezek vissza pont olyan hangnemben ahogyan azt az imént ő is tette.
-Attól függ, hogy kire gondolsz? – Pisztolyom csöve még mindig ráérően simogatja az izmos, széles mellkast, és én sem futamodom meg a fejemhez szegezett pisztoly elől. Nem teszek semmit, nem tolom el magamtól, nem ugrok neki Aidan nyakának. Egyszerűen csak elvigyorodom és várom a továbbiakat.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Invité

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Aidan&Jas ~ Are you trying to kill me?!   Pént. Jún. 19, 2015 3:57 pm

Jas and Aidan
 

Mi az élet nagy tanulsága?
Első körben az, hogy soha ne hanyagolj el egy sérülést, hisz ki tudja, hogy milyen következményei lesznek... bár most már mindenki tudja, hisz elég ránézni a néha megránduló, minden állandó jelleggel remegő kezére. Az izom teljesen leszakadt a válláról, a csont és a porc is sérült benne. Első körökben a csont rosszul forrt össze, így vár rá még egy jó kis csonttörés is csak, hogy úgy csavarozzák össze, hogy tökéletes legyen a forradás. A doki először nem is értette, hogy hogy volt képes használni így a kezét, márpedig elég jó szolgálatot tett mindaddig, míg be nem kapott egy újabb golyót vele.
Erős, határozott akaratú férfi aki már rengeteg dolgot túlélt és nagy valószínűséggel ezt is túlfogja, viszont mondania se kell, hogy az utóbbi időkben tényleg úgy érezte, hogy fogja a láncfűrészt és levágja a saját karját tőből.
Nem véletlen, hogy most is a kapott "drog" mellett dönt.
A konyha tökéletesen csendes, egyedül csak az ablakon beáradó holdfény ad némi fényt és festi világoskékre a fehér és fekete bútorokkal berendezett helyiséget. Még mindig hiányzik neki a két kutya akik akkor kerültek vissza a CIA tulajdonába, mikor Aidannek nyoma veszett és nem volt ki foglalkozzon az állatokkal. Hozzászokott ahhoz, hogy mindig ott voltak a nyomában és az egyik mindig bent feküdt a konyhában, míg ő szöszmötölt valamit. Most viszont a szú-n és a pókokon kívül senki más nincs... azokkal még beszélgetni se lehet, a kutya legalább reagál vagy úgy tesz, mintha figyelne.
A fémhuzalos rögzítő  szorosan tartja a karját, nem engedi, hogy elmozduljon a teste mellől, hisz ez a lényege. Viszont néhány marihuána levél kiszúródik az üvegből mikor meghallja a motoszkálást ő pedig máris megtölti az elővadászott fegyverek tárát.
Lehet, hogy sérült, ettől független nem harcképtelen. Ha mindkét keze hátra lenne kötve akkor is tudna valamit kezdeni magával még ha nagyon nehezen is.
Világos tekintete egy pillanatra örömmel telik meg amit meglepettség, értetlenség, harag majd rosszallás követ. Ez köszönhető a mellének nyomódó pisztoly csövének, épp úgy mint annak, hogy a nő fejéhez érinti a sajátját.
- Le is lőhettelek volna! - hangja rekedtes és haragos azzal pedig nem is foglalkozik, hogy Jes pisztolya még mindig rá mutat. Ő természetesen leengedi a glockot, mielőtt tényleg elsülne, hisz bármi történhet.
Eláll a nő útjából, hogy jelezze jöjjön beljebb.
- Ha jeleztél volna akkor talán be is engedtelek volna mielőtt betörsz. Jössz nekem egy olyan lakattal - sejti, hogy azt babrálhatta meg, elvégre más út nincs a garázs felől.

A hozzászólást Aidan C. Hoyt összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jún. 19, 2015 5:32 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Kelsey J. Howard

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 35
◮ tartózkodási hely : LV (Aidan nyakán)
◮ hozzászólások száma : 16
◮ join date : 2015. Jun. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Aidan&Jas ~ Are you trying to kill me?!   Pént. Jún. 19, 2015 4:24 pm

Csak állok lélegzetvisszafojtva, egy tapodtat –még annyit se-, mozdulva, arra várva, hogy vajon felismer-e, és megkímél, vagy meghúzza a ravaszt? Nem is tudom, hogy melyik opció lenne szimpatikusabb, ha lenne választási lehetőségem… Tekintettel arra, hogy az FBI, Tim és most már egy egész arab „horda” is a nyakamon van, lehet, hogy megfontolnám annak a bizonyos golyónak a lehetőségét. De nincs választási lehetőségem, ez nem az a nap, így csak állok szótlanul, nézem azokat a kibaszottul kék szemeket, amik még a sötétben is úgy fénylenek, mint a vaku, és fogalmam sincs, hogy mit mondhatnék. Ami egyszer biztos, nem fogok neki állni magyarázkodni, hogy hol voltam idáig, miért nem jelentkeztem, és a többi, ami ilyenkor jönni szokott.
Nem tudom, hogy mennyi ideig állunk így egymással szemben, pisztolyainkat csőre töltve a másikra szegezve, de az biztos, hogy sok jóra és hasznosra nem vezet az, ha az egész éjszakát így és itt fogjuk tölteni. Ennél van kismilliónyi jobb és élvezetesebb ötletem. Már csak az a kérdés, hogy őnagysága mennyi ideig akarja még az utamat állni. Nevetséges ez az egész szituáció!
-Tényleg? Én is téged. – Vetem oda játszi könnyedséggel, már-már közömbös hangnemben. Mit sem változtam.
-Abban mi lett volna a kihívás? – Kérdezem, és miközben utána loholok a lakásba, alaposabban is szemügyre veszem az újdonsült menedékét. Nem sokban különbözik az előzőtől. Úgy is mondhatnánk, hogy kis híján kiköpött mása a réginek, ami az arabok kezére került. A fejemet tenném rá, hogy itt is –ugyanúgy, mint az első helyen-, fegyvereket rejt a hajópadló. Talán még a gipszkarton falak is.
-Megbeszéltük! Majd kukázok egyet a szemétlerakónál. Nagyjából annyit is ért az, amit tönkre tettem. – Vetem oda pökhendien, és ahogy a konyhához közeledünk, szagolni kezdek, mint egy kopó kutya.
-Mi a… ? Nocsak nocsak! A törvénytisztelő CIA ügynök illegális szerekhez folyamodott? – Csípőmmel megtámasztom a pultot, és cinkos mosollyal megrázom arcom előtt a fűvel teli zacskót. Tudom én, hogy orvosi rendelvényre adták ki, hiszen rajta van a pecsét meg minden szar, de attól még jó egy kicsit szívni az agyát. Csak a régi szép idők emlékére. Addig is nem tér ki arra, hogy mi a francot keresek itt, és hogy merészelek betörni a lakásába, majd úgy viselkedni, mintha semmi se történt volna és blablabla…
-Apropó elég szarul festesz. Sámán látott már? – Nem csak a vállára gondolok itt most jelen pillanatban, hanem az elnyűtt ábrázatára is.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Invité

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Aidan&Jas ~ Are you trying to kill me?!   Pént. Jún. 19, 2015 4:44 pm

Jas and Aidan
 

Nem kérdés, hogy pillanatok alatt felismeri. Lehet, hogy valamivel másabb ábrázatot nyújt, mint amire emlékszik, viszont ettől függetlenül ott van az a pimasz vigyor a szája szegletében, és a technikáit már a kisujjából rázza ki, hisz volt ideje megismerni azokat. Tagadni se tudja, hogy egy pillanatra megdobban na szíve a látványától, és ezt nem sokan tudják elérni nála.
- A végén még én kérek elnézést amiért védeném magam és a házat a betörőktől... vagy ki tudja, hogy kitől - utal arra, hogy nemrégiben hasonló körülmények között sikerült elkapni. Egy kicsit nem figyelt oda, nem foglalkozott a jelekkel és már nem is volt Vegas határain belül.
- Nem változtál te semmit - akaratlanul is elvigyorodik, viszont ezután máris leengedi a pisztolyt, majd csak, hogy ne ácsorogjanak itt egész éjjel fegyvert fogva egymásra és bájosan diskurálva, arrébb lép majd elindul befelé.
Számára is feltűnik, hogy Jes alaposan felméri a helyzetüket, a lakást és annak berendezését. Tekintete láttán felvonja a szemöldökét.
- Mit vártál? Rózsaszín plüssfal lesz lila szőnyeggel? Pasiból vagyok ne haragudj - persze fogalma sincs, hogy mire gondolhat, csak azt tudja, hogy a szemeiből azt olvasta ki, hogy semmivel nem másabb a lakás mint az előző. Egy pasinak amúgy is milyen új dolgot lehetne felmutatni a házakat illetően? Aidan amúgy is elég minimalista, egy ágy is tökéletesen elég lenne neki plusz a tető a feje fölé.
- Csak átmeneti megoldás volt. Ma jönnek bekötni a CIA-hoz vezető riasztót, szóval legközelebb érzéssel próbálj betörni, a végén a fejedet vennék mikor ideérnek - sziszegi kelletlenül ahogy felkapja a gyógynövénnyel teli bögrét, majd nekitámaszkodik az ajtófélfának.
- Ja... bocs, visszajött a kölyökkorom, gondoltam nosztalgiázok egy kicsit - elvégre fiatalabb korában tényleg használt egyéb hallucinogén szereket.
- Minden nap lát és már ott tartok, bár ne tenné - fintorgása és hangneme elárulhatja, hogy tényleg nem örül az orvosnak. Ha pedig valaki, akkor Jes tényleg tudhatja, hogy Aidannek nem szokása hisztizni ha valamije fáj. Nem az a tipikus pasi aki egy kis náthától is ágyat fog, jajong és ásatja a sírját.
- Hol jártál? - tér végre a lényegre. Jelen pillanatban ez az, amire elsőként választ vár. Semmi jelét nem adta magáról az elmúlt időkben, tényleg kíváncsi arra, hogy hol volt.
A hozzászólást Aidan C. Hoyt összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jún. 19, 2015 5:32 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Kelsey J. Howard

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 35
◮ tartózkodási hely : LV (Aidan nyakán)
◮ hozzászólások száma : 16
◮ join date : 2015. Jun. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Aidan&Jas ~ Are you trying to kill me?!   Pént. Jún. 19, 2015 5:12 pm

-Ha védeni akarod a segged, akkor adnék egy tanácsot. Ne a kínai ócska piacon szerezz be hozzá zárat. - Komolyan élvezettel tölt el a tudat, hogy végre újra itt lehetek, és akár egy szóval is képes vagyok felfuvalkodott pulykát csinálni belőle. Olyan szintű kielégülést nyújt, amikor hallom a hangján, hogy minden szavával egyre közelebb kerül a kitöréshez, és persze azt se jegyezném meg utolsónak, amikor látom a fejét elvörösödni, és a szemeimben azt a tomboló erőt, és haragot, amivel mindig annyira fel tud csigázni. És, hogy mi az, ami még ezeknél is jobb? Hogy pontosan tudom, hogy hogyan kezeljem az ilyen pillanataiban, és hogy melyik gombot kell megnyomnom ahhoz, hogy a benne tomboló feszültséget ne üvöltéssel, hanem valami mással, valami olyannal adja ki magából, ami számomra is hasznos.
Hát persze, hogy nem változtam! Egy hónap elég rövid idő ahhoz, hogy átalakuláson essen át a személyiségem. Na nem úgy, mint a külsőm! Az övéhez hasonló kék kontaktlencsével, világosbarna hajszínnel, és rövidre farigcsált hajjal takarom a körözési listákról, és fantomképekről visszatekintő arcot. Nem kockáztathatok! És ha ez az ára annak, hogy még egy ideig Vegas szabad levegőjén ténykedhessek, akkor mindent bevállalok.
-Nem vártam semmit. Arra se számítottam igazából, hogy még életben vagy. - Vonok vállat semmis hangnemet ütve meg. Hiszen bármi lehetséges. Ha elszúrom a menekülési akciómat, lehet hogy már én is a föld alatt oszlanék. Az emberi élet mulandó. Hát még akkor, ha figyelmetlenek vagyunk!
A CIA szó hallatára tombolni kezd a vérem, de nem hagyom, hogy eluralkodjon rajtam a pánik. Helyette csak vállat rántok.
-Addig lelépek valahova. - Az már egyszer biztos, hogy ameddig azok a balfaszok itt lesznek, és villanyszerelőt fognak játszani, addig a ház környékére se fogom húzni a belemet!
Csalfán vigyorgok, amikor már a konyhában toporgunk, és ő felidézi a régmúltat egy mondat erejéig.
-Emlékszem azokra a házibulikra. Amikor fenn a tetőn toltuk az anyagot a srácokkal.... - A folytatásra meg ő is biztos emlékszik még, hacsak nem volt annyira durván kikészülve, hogy aznap estéről minden kiesett neki...
-Ne is haragudj, de ha az orvosod helyében lennék, én már a halottkémedet is előre megírnám. Rohadt szarul festesz. - Kerek perec kinyögöm a véleményem, és legszívesebben tombolni kezdenék, amikor kitér arra a részre, amit el akartam kerülni. Most tényleg ezzel kell foglalkoznunk? Tényleg számot kell adnom neki minden lépésemről? Nevetséges!
-Csak volt egy kis kiruccanásom Dubaiban. Ennyi. - Ezzel már fordulok is el a hűtőhöz, amit otthonosan tárok fel.
-Nincs söröd?! -
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Invité

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Aidan&Jas ~ Are you trying to kill me?!   Pént. Jún. 19, 2015 5:32 pm

Jas and Aidan
 

- Azért jöttél, hogy kioktass? Jas finoman szólva se vagyok most rászorulva a hülye humorodra - vallja be és hangjában tényleg bujkál valamiféle lemondás. Egyszerűen nincs most ereje arra, hogy frappáns válaszokkal vágjon vissza neki. Egyelőre még azt a késztetést próbálja legyűrni, hogy még most, így éjjelek évadján visszamenjen a dokihoz és olyan valamit követeljen ami nem csak elmulasztja a kínjait ami lassan már nem csak a vállát és a karját érinti, de az egész egészet szüntesse meg. Nem elég, hogy majd összeszarja magát és a falat kaparná kínjában, de még aludni se tud tőle valamint gondolkozni.
- Hidd el, sokszor én is úgy érzem, hogy nem fogom megélni a következő napot, szóval legalább ebben egyet értünk. Viszont ha tényleg megdöglöttem volna, akkor most kihez szaladtál volna? - inkább költői kérdés mint, hogy tényleg komolyan gondolja a dolgot. Nem érdekli őt, hogy mit tenne a nő, a fő, hogy látja és megkönnyebbülhet, hogy jól van, életben van.
- Azt jobban teszed - nem biztos abban, hogy a CIA akarna tőle valamit. Szinte teljesen biztos abban, hogy ha emelne érte pár szót, már csak a védelmében is, akkor biztos, hogy nem nyúlnának hozzá egy ujjal se. Már csak azért se, mert az egyik leghatékonyabb ügynöküket szabadította ki a franciák kezéből.
- Az se most volt - ezt azért kénytelen bevallani. Aidan nem egy tipikus múlton töprengő emberke aki leül a sarokba és a lábát ölelgetve dülöngél ide-oda miközben siratja az életét. Viszont le se tagadhatná, hogy olykor visszaemlékszik a "régi szép időkre", mikor még tanult, nem járt máson az esze csak, hogy épp milyen pózokban kefélje meg Jas-t vagy a többi csajt akik előszeretettel bújtak az ágyába. Erre most hol tart?... nem elég, hogy a fél világ harcol érte ki-ki miért, de még egy bűnözőként számon tartott nőszemélybe van belehabarodva. Ja és akkor tegyük hozzá azt a fél év fogságot is a pokolban.
- Ezzel ő is szokott viccelni. És akkor szerinted mi lesz később? A héten törik a vállam, aztán majd jön a többi műtét. A lehető legrosszabbkor jöttél vissza. Olyan leszek, mint amilyen te szoktál rosszabb napjaidon - kortyol egy nagyot az elkészített, még mindig meleg marihuána kotyvalékba. Már nincs olyan gyógyszer, ami kicsit segítene rajta. Talán ezzel elér majd valamit... bár, reményei szerint így lesz, ha már egyszer az orvos írta fel.
- Jól van értem én, nem kell beszélni róla. Jobb sarok - utal itt arra, hogy hol találja a sört.
Miután lehúzza a maradékot is, mély levegővétellel löki el magát a félfától.
- A szobában megtalálsz - csak ennyit mond ezzel el is hagyva a konyhát s szédelegve célozza meg a szobáját. Normális esetben lehorgonyozna a nappaliba és megpróbálná átbeszélni az éjszakát Jassel, most viszont leginkább vízszintesben akarja tudni magát. Ha pedig a nő követi, akkor azon túl beszélhetnek.
Gyorsan bedobja magát az ágyába és orrnyergét nyomkodva várja, hogy hasson az a vacak.


Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Kelsey J. Howard

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 35
◮ tartózkodási hely : LV (Aidan nyakán)
◮ hozzászólások száma : 16
◮ join date : 2015. Jun. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Aidan&Jas ~ Are you trying to kill me?!   Pént. Jún. 19, 2015 5:53 pm

-Ne sértegess! - Vágom a fejéhez nem kevés cinizmussal telve. Értem én, hogy fáj a válla, és komolyan elhiszem, hogy elég gáz a helyzet, ha már a doki olyan fájdalomcsillapító módszerhez folyamodott, amit szeretnek az utolsó utáni mentsvárnak hagyni, hiszen rohadtul könnyen függőséget okoz, de ettől még nyugodtan részesíthetett volna szebb fogadtatásban, vagy ha abban nem, a folytatás lehetne valamivel... barátibb...
Feltételezéssel együtt járó kérdésére számon kérően, már-már sértettnek nevezhető ábrázattal felvonom szemöldökeimet.
Ez komolyan ennyire élettelen ribancnak néz?! Ameddig ő nem volt addig is elvoltam valahogy. Nehogy azt higgye már, hogy csak ő létezik számomra, és nincsenek tartalékaim!
-A mai este folyamán már másodjára sértesz meg. - Kacsintok rá igen csak pimaszul, és miután a múlton való merengésen is túl tesszük magunkat, kitérünk az állapotára is. Úgy néz ki, mint egy frissen lepakolt kupac lócitrom, amin átmentek fűnyíróval.
-Nem igazán értem az összefüggést. Mi köze van a visszatérésemnek a válladhoz? - Újabb homlok ráncolás, és javítson ki, ha tévedek, de tényleg nem látom az átmenetet. Vagy egyszerűen csak rohadtul kimerült vagyok már ahhoz, hogy bármilyen komplikáltabbnak nevezhető dolgot képes legyen felfogni az agyam. Amióta elindultam a Sejktől -három napja-, azóta folyamatosan ébren vagyok. Egy szemhunyásnyit sem aludtam már hetvenkét órája. Többek között ezért is jött kapóra, hogy hamar Aidan nyomára bukkantam. Tudtam nagyon jól, hogy ő nem fog kidobni, mint macskát szarni, és hogy akkor is tetőt fog ajánlani a fejem fölé, ha nem adok neki magyarázatot arra, hogy hol voltam, és mit csináltam.
-Te is tudod, nem vagyok a szavak embere! Hmm... meg is vagy. - Szemeim felcsillannak a bontatlan üveges sör látványán, és már csak egy nyitóra lesz szükségem.
-Melyik fiók a...? - Na bassza meg! Hogy nyitom így ki ezt a szart?
-Mindegy... el is ment tőle a kedvem. - A kelleténél kicsit nagyobb erővel csapom le a bontatlan üveget a pultra, és töprengve figyelem távolodó alakját, amint eltűnik a lépcsőfordulóban.
-És most honnan kellene kiszopnom, hogy hol van a szobád? - Ezt már csak akkor morgom az orrom alatt, amikor ő már messze jár, majd ellököm magam az eddig támaszomul szolgáló szekrénytől, és neki iramodom az emeletnek. Az első ajtó nem nyert. Az a fürdő. A második mögött nincs semmi, csak egy üres szoba -merem feltételezni, hogy ide beköltözhetek majd-, így hát kizárásos alapon a harmadik ajtó mögött rejlik a magánterülete.
-Mit akarsz hallani? Ha rólam van szó szerinted mit csináltam, mi történt velem? - Egyértelműen kifürkészhető szavaimból, hogy arra akarok utalni, hogy megint jókora adag szarba kevertem magam, és csak hálálkodhatok, hogy legalább nem hullámzik.
Lecibálom magamról rövid ujjú, legalább három számmal nagyobb fekete ingemet, ami eddig nagyszerű takarást nyújtott az alatta lapuló kosz foltos fehér toppomnak, és az övembe rögzített pisztolyoknak, amiket elkezdek lepakolni az éjjelire.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Invité

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Aidan&Jas ~ Are you trying to kill me?!   Pént. Jún. 19, 2015 6:17 pm

Jas and Aidan
 

- Én kérek elnézést - dörzsöli meg a szemét. Meglepi azért, hogy fordult a kocka, elvégre annak idején ki is volt az, aki óraműpontossággal sértegette őt? Volt mikor szerencsétlen vissza se tudott szólni, mert egyszerűen nem volt semmi frappáns válasza. Egyszer pedig Jas szarvait is le kell törni és ha ehhez az kell, hogy fatuskó módján viselkedjen a válla miatt, akkor nincs probléma, teszi amit kell.
- Akkor rubliázz mert úgy érzem, hogy nem ez volt az utolsó - azért tetszik Aidannek, hogy nem veszi Jas véresen komolyra a figurát és inkább élvezi a helyzetet mint sem macsétával álljon neki kaszabolós gyilkost játszani.
Szemei finoman szólva is egy pillanat erejéig arról árulkodnak, hogy "Te ennyire hülye vagy?"
- Az utóbbi alkalommal mikor a kelleténél is hisztisebb voltam, a hajadat tépted. Szerinted akkor mi lesz most? Vagy megpróbálsz majd a kedvemben járni, Drága? Szeretem a nővérke jelmezeket - egy kis pimaszság még most is belefér.
Ezután máris visszavonulót fúj, elvégre úgy gondolja, hogy ha a sör megvan, onnantól kezdve nem kell nagy ész ahhoz, hogy megkeresse a bontót, vagy szimplán odacsapja az üveg kupakjának szélét a gránitlaphoz ami borítja a konyhapultot, és lepattintsa a kupakot. Viszont úgy néz ki, hogy nem csak ész de türelem is kell hozzá, ami jelen esetben Jasnek aligha van.
A hófehér plafont tanulmányozva várja, hogy megtalálja a másik a szobát, s amint megjelenik az ajtóban, máris benyomja a feje alá a párnát, hogy jobb rálátása legyen.
- Gondolom egy percig se unatkoztál és azon gondolkoztál, hogy hogy robbantsd fel vagy öld meg azt a nyomorultat akinél tartózkodtál. Gyanítom a kis olajmágnásoknak kellettél. Mondtam én, hogy őrültség volt velük üzletelni - rosszallóan, morogva fejti ki véleményét elvégre a hülye is tudja, hogy nem úgy megy az, hogy csak úgy szívességet kérünk tőlük.
Felülve elkezdi levadászni magáról a karját és vállát rögzítő szerkezetet.
- Csak azt magyarázd meg nekem, hogy miért pont őket találtad meg? Annyi más bűnbanda van a világon - soha nem értette a logikáját de valószínűleg feleslegesen próbálkozik vele, hogy ez megváltozzon.
Nagy nehézségek árán elkezdi lehámozni magáról a fekete rövid ujjút amit csak a rögzítő miatt vett fel, elvégre nem túl kényelmes ha az izzadt bőrhöz tapad.


Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Kelsey J. Howard

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 35
◮ tartózkodási hely : LV (Aidan nyakán)
◮ hozzászólások száma : 16
◮ join date : 2015. Jun. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Aidan&Jas ~ Are you trying to kill me?!   Pént. Jún. 19, 2015 6:41 pm

Nővérke jelmez?! Ugyan már! Csak egy hónapot voltam távol, de úgy tűnik, hogy ennyi is elég volt ahhoz, hogy elveszítse a fantáziáját. Cöhh... nővérke jelmez... milyen sablonos! Ennél még az is izgalmasabb és újszerűbb, fantázia dúsabb lett volna, ha azt mondja, hogy gorilla maskara. Nővérke...
-Ennyire gondoskodónak ismersz? - Szeretném nyájasan, gúnyosan elnevetni magam a feltételezésein, de csak egy szemforgatás jótékony kíséretében megrázom a fejem, és próbálom figyelmen kívül hagyni az iménti mondatába rejtett, és bizony nagyon is egyértelmű szexuális utalását. Helyette inkább a jótékony sörre fordítom minden figyelmemet. Azt hiszem, hogy már számot adtam arról, hogy nem akarok beszélni arról, hogy hol voltam egy hónapon keresztül, és hogy mit műveltem.
Már majdnem hozzájutok a barna, habzó etanolhoz, amikor Aidan váratlanul eltűnik a konyha láthatárából, és már koránt sincs akkora kedvem, és gusztusom a sörhöz, mint amilyen pár perccel ezelőtt is volt.
Ez a balfasz mindenki életkedvét elveszi!
Az emeletre jutva minden szobaajtót végig nyitogatok. És hát naná, hogy az utolsó az, amit én keresek. Hát hogy is lehetne másképp, mire számítottam?
Betoppanva hozzá -természetesen kopogást és mindenféle illemet mellőzve-, úgy érzem, hogy beszélnem kell, mert ha nem teszem, addig hallgathatom majd a szent papolásait, ameddig bele nem őrülök, és ki nem kötök a zárton. Nem éri meg. Nekem még terveim vannak. Már amennyit tervezni tud, és tervezhet egy körözött bűnöző. És tessék, már nyomja is a prédikálást!
Fújtatva megforgatom a barnáimat, jobban mondva, most már kékjeimet, és az utolsó pisztolyt úgy csapom le az éjjeli szekrényre, hogy csodálom, hogy maradt belőle bármi is.
-Mégis kihez kellett volna fordulnom? Tim a világ összes maffiájával kapcsolatban áll, és már ne is haragudj, de nem érte volna meg a kimentésed azt, hogy utána valaki leadja a drótot Timnek rólam. - Komolyan, villódzó tekintettel meredek a szemeibe.
-Elmegyek lefürdök. Tiszta mocsok vagyok. - Már csak félhangosan morgok valamit, és meg is célzom a zuhanykabint. Odabent nem totojázok. Akármennyire is fáj mindenem -hiszen tényleg majdnem fél holtra vertek egy hónappal ezelőtt, amikor elraboltak azok az arab köcsögök-, nem finomkodom a vetkőzéssel. Minél jobban pöcsölök, annál jobban fog fájni minden sérülésem, foltom, amiknek még jócskán nyomva van a testemen.
Beállni a forró víz alá, és kiélvezni minden cseppjét, három napnyi bujkálás után majdnem olyan jó, min egy orgazmus. És hogy Aidan még mindig olyan makacs és hajthatatlan, hogy képes legyen utánam jönni, és első nyugodt pillanataimban is adni alám a lovat a hülye dumájával, azt majd úgyis észreveszem.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Invité

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Aidan&Jas ~ Are you trying to kill me?!   Pént. Jún. 19, 2015 6:59 pm

Jas and Aidan
 

- Nem, csak reméltem változtál. Mindegy - soha nem szerette a nővérke jelmezeket és ezt ő is tudhatja. Nem ragaszkodott a szerepjátékokhoz, nem szereti a domina ruhát, az ostort vagy a kis angyal szárnyakat, ördög szarvakat. Ő az egyszerűséget szereti. Mikor a nő olyan amilyen, láthatja őt milyen valójában. Maga hibáit, amit bár nem szeret, mégis megszereti a férfi jóvoltából. Annyi de annyi elképzelése volt fiatal korában a tökéletes együttlétről, arról, hogy mi mindent akar látni. Viszont... mostanra elveszítette a tinédzserkori szexmán állat énjét. Már csak egy 35 éves ex katona van, aki a CIA-nak dolgozik és... jelen pillanatban is sokkal nagyobb gondja az, hogy rendbe szedje nem csak magát de a karrierjét is mint, hogy milyen ruhában képzelje el Jast.
Komoly tekintete arra összpontosít, hogy a lehető legügyesebben próbálja levadászni magáról azt a szart, majd ezután a pólót, viszont egy pillanatra még a szó is benne marad, mikor a nő a kelleténél is határozottabban lép fel vele szembe. Kékjei a pisztolyt figyelik amit az imént rácsapott a szekrényre.
- Jas, én... - egy pillanatra megremeg a hangja és most érzi magát először tényleg teljesen leszedálva.
- Én nem a maffiákra gondoltam. Nem csak ők vannak a világon remélem ezt te is tudod - inkább lesüti a szemét, hogy ne kelljen Jassel farkasszemet néznie, mert kitépi a saját... tüsi haját.
Fogalma sincs, hogy mi lesz az ami a legnagyobb fejfájást fogja okozni számára. Az, hogy kibírja őt, vagy, hogy kibírják egymást mielőtt mindenkinek annyi?
Az a baj viszont, hogy meglepően ragaszkodik a nőhöz. Szüksége van rá, hisz... hihetetlen vagy sem, de szereti. Gyorsan kibújik a farmerből s amint meghallja a zuhany hangját, máris elindul utána. Ezer szerencséje, hogy azért valamennyire még használható az a kar, nem csak élettelenül lóg a teste mellet mint egy darab hús.
Ép keze végigsimít a kecses vállán és csípőjén, miközben nefelejcsszín tekintete a forradásokat, foltokat és vágásokat pásztázza.
- Őszintén mondom, hogy nem értem miért csinálod ezt - súgja a fülébe ajkait a füléhez érintve, majd óvatosan a nyakába csókol.


Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Kelsey J. Howard

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 35
◮ tartózkodási hely : LV (Aidan nyakán)
◮ hozzászólások száma : 16
◮ join date : 2015. Jun. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Aidan&Jas ~ Are you trying to kill me?!   Pént. Jún. 19, 2015 7:40 pm

Az első cérna a hülye "változós" szövege hallatán pattan el bennem, de próbálom nem kimutatni, próbálom nem utána hajítani a bontatlan üveget, amikor hátat fordít, pedig hirtelen nagyon sok féle lehetőség lepereg a szemeim előtt, hogy hogyan állnék most legszívesebben bosszút azért, mert néha azt hiszi, hogy azzal, hogy nála lakom, a tulajdona vagyok, és mindenről dönthet, ami velem kapcsolatos. Rosszabb, mint amilyen apám is volt! Már amennyire emlékszem belőle...
Annak ellenére, hogy mennyire rohadtul belém vágta az ideget, utána megyek. Egyrészt azért, mert nem fogom három napnyi alvásmegvonás után az első nyugodt éjszakámat egy rohadt kényelmetlen bőr kanapén tölteni, másrészről pedig azért, mert jobb még most túl esni az egész magyarázkodós részen. Elvégre, ha kiszagolják a tartózkodási helyemet az iszlámok, joga van Aidannak tudnia, hogy miért szedték szét a házát, vagy hogy legalább felkészülhessen a támadásra.
Odafent azonban nem várt -de azért számítani lehetett rá-, nézeteltérésekbe ütközünk.
-Jaaa, vagy úgy!? Akkor egyenesen fel kellett volna keresnem az FBI-t, vagy a CIA-t? - Hiszen azt ő is tudhatná, hogy ha azt megteszem, akkor baszhatom a szabadságomat, akármennyire is figyelemmel lettek volna arra, hogy az egyik legfontosabb, legjobb emberüket segítettem kimenekíteni az isten verte ördögfajzatok karmai közül. Nem, a szabadságomat senkiért nem kockáztatnám! És jobb is, ha ezt most nem folytatjuk.
A zuhany alatt rengeteg emlékkép felüti magát abból az egy hónapból. Talán azért is rezzenek össze a kabin ajtajának a zörejére, mert túlságosan is elfeledkeztem magamról.
Próbálok nem felszisszenni -helyette inkább csak összeszorítom a fogaimat-, amikor olyan helyet érint, ami koránt sincs még épnek nevezhető állapotában. Szerintem még a petefészkeimet is lerugdosták a helyükről!
-Most meg miről beszélsz?! - Sóhajtom, hangomban fellelhető némi ingerültség, amivel jelezni próbálom, hogy komolyan nincs ingerem ahhoz, hogy újra és újra átrágjuk magunkat a rég lerágott csontokon. Arcomat a vízsugár felé fordítom, kezeimmel hajamba markolok, hogy hátra simíthassam azt. Nem fordulok szembe vele, nem kezdem el a tőlem megszokott módon kivénhedt ribancként követelni, hogy dugjon meg keményen. Ahhoz most túlságosan is fáj mindenem, és rettentően kimerült vagyok. Annyit teszek csupán, hogy kezeit a melleimre vezetem, és közben a tusfürdővel mosni kezdem magam. Jól esne most egy igazi, jó dugás, de jelenleg azt se tudom, hogy hogy állnék neki.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Invité

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Aidan&Jas ~ Are you trying to kill me?!   Pént. Jún. 19, 2015 8:06 pm

Jas and Aidan
 

Néha nincs tisztában azzal, hogy mekkora súlya van annak amit mond. ÉS az a baj, hogy ott a franciák valami olyat öltek ki belőle, amit annak előtte a magáénak tudhatott, most viszont leginkább egy érzéketlen dögre hasonlít ilyen módon. Túl sok és túl nagy a hullámhegy-hullámvölgy nála. Mikor zsoldos volt a franciáknál, akkor tudta jól, hogy mit kell tennie. Robottá egy igazi gyilkoló géppé kellett válnia akit ha fizettek, akkor ment és száz számra alázta szét az embereket és ölte őket halomra. Utána mikor a menekülésért küzdött, akkor sebezhetőnek érezte magát annak ellenére, hogy milyen technikák vannak a kezében. Az FBI volt az akinek hála feltudott állni és ismét teljes jogú, teljes értékű embernek érezte magát akinek lett személyisége, aki ismét állampolgár lehetett valahol máshol, ezzel vállalva az adózást is. Sokan elmenekülnek előle de aki előtte nem tudhatott magának ilyen dolgokat, az nagyra értékeli. A CIA tovább emelte az életszintjét. Most pedig itt voltak ismét a franciák akik kiverték belőle még az Atya Úristent is, az amúgy szar fizikai állapotát csak még jobban szétgyalázták. Míg előtte felépített egy hegyet magába ami az érzelmekre és az érzésekre alapult, most ismét ott tart, ahonnan először indult. Nem a félelem, inkább a harag és a bosszú az ami uralja az elméjét és ha akarna se tudna menekülni előle addig, míg nem hozzák rendbe és nem tehet a saját élete érdekében valamit. El akarja tenni a franciákat láb alól.
Viszont most, hogy Jas itt van újra, tudnia kellene bizonyos határokat tartani. Szereti a nőt és ezt felesleges lenne tagadnia, viszont azt nem tudja, hogy ő hogy érez és mi az amit megenged a férfinek. Lehet, hogy kiborító pszichopata állat tud lenni, viszont ezzel együtt szereti. Azzal, hogy míg neki lehetnek utolsó szavai mindenre rátehet egy lapáttal, addig Aidan nem. Kicsit alárendelt ebben a kapcsolatban de ha ezzel elérheti azt, hogy megtarthatja a nőt, akkor áll elébe.
- Miért nem figyelsz oda soha arra amit mondtam? Bemutattalak Gregnek... nagyon nehéz lehetett őt felkeresned... - szem forgatva mutatja ki nemtetszését és kénytelen rádöbbenni, hogy nagyon sok mindent átvett már szokás terén a nőtől.
A zuhanyzóban viszont gyorsan feltérképezi a testét és kelletlenül veszi tudomásul, hogy ő nem így látta utoljára.
- Miért mész bele olyan dolgokba, amik tönkre tesznek? - hangja csupán suttogás, és csak annak köszönhető, hogy a másik hallja őt, hogy a fülébe beszél.
Mikor megérzi Jas kezeit az övéin, egy pillanatra lehunyja a szemét, ám azzal a lendülettel, hogy a melle felé irányítják, a kis táncos csillagok rögtön megjelennek a szeme előtt. A karja megremeg, ezzel is jelzi, hogy sajnálatos módon a melléig akkor se fog eljutni, ha erőből irányítják.
- Sajnálom - kijelentése nyöszörgésnek hat. Utálja a kiszolgáltatottságot főleg ilyen helyzetben. Minden esetre úgy néznek ki itt egymás előtt és mögött,mint két hadirokkant szerencsétlen.
Ettől függetlenül másik keze rásimul a tenyerébe illő halomra.
- Komolyan aggódtam érted. Nem venném zokon, ha néha értesítenél holléted felől - ezután viszont tényleg megpróbálja elérni, hogy forduljon felé s ha megteszi, ép kezét az arcára simítja, majd ajkait Jas ajkaihoz érinti.


Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Kelsey J. Howard

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 35
◮ tartózkodási hely : LV (Aidan nyakán)
◮ hozzászólások száma : 16
◮ join date : 2015. Jun. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Aidan&Jas ~ Are you trying to kill me?!   Pént. Jún. 19, 2015 8:28 pm

Rég volt már az, amikor félreértelmezhetetlen célból nyúlt hozzám. Régen nem tudhattam már olyan érintéseket magamon, mint amilyenekkel most is "lesújt" rám. Ez az egész... ez az egész romantikus, meghitt együtt fürdés, ezek a finomkodó, rendkívül óvatos, mégis céltudatos érintések, amikkel illet, és amiket most szokásomtól eltérően mégsem tagadok meg tőle... annyira idegenek, annyira távoliak, hogy már-már ijesztőek, fenyegetőek. Minden simogatása és cirógató gesztusa arra ösztönöz, hogy megálljt parancsoljak neki. Ez nem én vagyok. Ezek nem mi vagyunk! És mégis... annyira rohadtul kimerült vagyok, hogy nem vagyok képes arrébb lökni -mint ahogy azt normális esetben, egy átlagos napomon tenném az ilyen finomkodásért-, és nem vagyok képes vadra se venni a figurát, pedig az sokkal inkább rám vallana.
-Én nem bízom meg a haverjaidban! Ezt elmondtam akkor is, amikor bemutattál neki, és elvártad, hogy három órán keresztül jó pofizzak, tegyek úgy, mint egy igazi jó kislány. Mint aki végre lemondott a bűnözésről, és egyenesbe tért a vakvágányról. Te ezt akarod. Te meg akarsz engem változtatni. Te azt hiszed, hogy nem dobnának be valamelyik rohadt cellába, hogy ott rohadjak meg, ha a CIA, vagy akár az FBI nyomot fognának. Hiába magyaráznád el nekik, hogy mi a helyzet, és hogy rossz fiú létemre párat segítettem elkapni a fajtámból. Te azt hiszed, hogy majd valaha is úgy fogok érezni, ahogyan te. Hogy egyszer a nőd leszek, valami szuper orvos kigyógyít a kibaszott meddőségemből, szülök neked két gyereket, és utána minden happy lesz, és kertvárosi családként élhetünk majd együtt békességben. - Csattanok fel. Felfordul a gyomrom, ha ezekre gondolok. Én nem ilyen vagyok, és nem tudom elviselni, ha meg akarnak változtatni.
-Nem vagyok a tulajdonod. Nem tartozom neked elszámolással. - Mondandómat komoly hangnememmel nyomatékosítom, és ahogy közeledik, úgy a hangerőt is lejjebb tekerem, körmeim pedig formás, izmos seggébe marnak, amikor ajkai rálelnek az enyémekre. Ekkor ébred csak fel bennem a tüzelő nőstény, és harapok rá alsó ajkára úgy, ahogy azt már régen tehettem meg.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Invité

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Aidan&Jas ~ Are you trying to kill me?!   Pént. Jún. 19, 2015 8:56 pm

Jas and Aidan
 

Azt gondolta, hogy ha bemegy hozzá a zuhany alá akkor lesznek olyan intim helyzetben, hogy nem fog számon kérni Jas semmit, nem fog a fejéhez vágni alaptalanul olyan dolgokat, amik merőben eltérnek az igazságtól.
Viszont amikor kitör a nőből a vadállat és hosszasan elkezd magyarázni, támadni és egyszerre védekezni is, Aidanben teljesen meghűl a vér. Megfeledkezik minden mozdulatról, arról, hogy érintenie kéne a testét, ha már szembe fordította magával. Elfelejti megemelni a kezét, csak néz rá elkerekedett, kék szemekkel mely egyre inkább élénk kék színt ölt. Megszokhatták már az ismerősei, hogy szemszíne szorosan összefügg a hangulatával. Ha nagyon lehangolt akkor sötétül, viszont ha zaklatott vagy kétségbeesett akkor egyre világosabb és élénkebb lesz.
Nem mozdul az idő alatt míg a másik kitér magából. Ezt az énjét még soha nem látta és őszintén megvallva nem is akarta látni mind idáig és ezután se. Mintha valamit most elvágott volna ezzel Aidanben. Soha nem érezte úgy, hogy Jasminenek meg kellene változnia. Ezt többször is a tudtára adta, egyszerűen csak félti ettől az életviteltől és nem érti, hogy miért nem tud megbízni bizonyos személyekben. Tudja jól, hogy számtalan szemetet le kellett már gyűrnie és nem épp a legmegbízhatóbb embereket találta meg magának. Viszont azok akiket Aidan is ismer, az esetek nyolcvan százalékában jó srácok.
Tekintetét lesütve leheletnyit megrázza a fejét, majd nyelve egyet rekedt hangon szólal meg.
- Tudod... én még hiszek az emberekben. Hiszek abban, hogy vannak olyan személyek akikben még bízhatunk. Nem hiszem azt, hogy a nőm leszel és gyereket szülnél nekem! Hogy tehetnéd, amikor én magam se csinálhatok gyereket? Nem várom el ezt tőled... azt pedig főleg nem akarom, hogy változz. Én ezt a nőt szeretem. Azt, aki vagy, nem pedig azt akit átformálnék. Csak segíteni szeretnék. De ha már ezt is megtagadod tőlem akkor szerintem nincs miről beszélnünk.
A csókot abbahagyja, mikor pedig az ajkát a harapás éri, elrántja a fejét. Nagy erőfeszítésbe telik számára, hogy mindkét kezét mozgósítani tudja s míg az ép kezével rá tud szorítani Jas csuklójára, addig a másikkal csak tartani tudja.
- Nem tartalak a tulajdonomnak - hangja mind ez idő alatt halk. Ő nem emeli meg, nem változtat a hanghordozásán. Csalódott.
Csalódott a nőben amiért ezeket mind feltételezte róla. Viszont most már tudja, hogy hányadán állnak és, hogy mi az ami zavarta és zavarja is.
Eltolja magától majd kilép a kabinból és egy törülközőt csavar a csípőjére.
- Azt viszont nem tagadhatod, hogy ha úgy is lenne ahogy állítod, nincs ellenedre. Különben nem jöttél volna vissza - nemes egyszerűséggel bevágja maga mögött a fürdőszoba ajtót miközben levágtázik a konyhába. Csak akkor érzi igazán, hogy mennyire felment benne a pumpa mikor jobb karja is úgy remeg, mint ahogy a bal szokott.
Elővéve egy poharat és egy üveg whiskyt, teletölti azt s egy húzásra legurítja. Az erek szinte kidüllednek a nyakán, kékjei a kétségbeeséstől és a haragtól villognak és a benne felgyülemlett feszültséget úgy néz ki, hogy Jas pillanatok leforgása alatt a tetőfokára hágta. Még egy pohárral tölt magának majd egy ideges ordítás kíséretében bikából a legközelebbi falhoz vágja a whiskys üveget ami ezer apró cserépre robban szét...


Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Kelsey J. Howard

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 35
◮ tartózkodási hely : LV (Aidan nyakán)
◮ hozzászólások száma : 16
◮ join date : 2015. Jun. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Aidan&Jas ~ Are you trying to kill me?!   Pént. Jún. 19, 2015 9:19 pm

Igazán rohadtul sajnálom, hogy részben még mindig ugyanaz az ábrándozó kis tinédzser srác, aki régen is volt, és nem tud különbséget tenni a rideg, mocskos valóság, és a hiú ábrándjai között.
Nem érdekelnek a magyarázatai, nem érdekel az "én soha nem akartalak megváltoztatni" híres-nevezetes férfiak milliói által használt hízelgő szövegelése. Én nem vagyok egy kibaszott állatkerti oroszlán, akit kedvére idomíthat. Én vadonélő példány vagyok, aki soha, senkinek nem fog behódolni, kedvére fog vadászni, és az ösztöneire hivatkozva azt fogja tenni, amit azok súgnak neki, ami az ő feladata.
Nem kell megszólalnia ahhoz, hogy tudjam, mikor jön el az a pillanat, amikor nála is borul a bili. Hiszen szemszínének a hirtelen változása, megfeszült állkapcsa, a nyakán, és halántékán élesen kirajzolódó, és vadul lüktető erek, markának szorítása zúzódott csuklómon, mind-mind árulkodóak jelenlegi idegállapotáról. Később azonban már hangot is ad nem tetszésének.
Nagyokat nyeldekelve -és hirtelen nem tudom eldönteni, hogy a visszafojtott haragom-e az, ami egymás után, nagy gombócokban csúszik le a torkomon, vagy inkább a döbbenetem szavai hallatán-, állok, és tartom a pillantását, a sérült csuklómba nyilalló fájdalom a szorítása révén mégsem tántorít el attól, hogy kirántsam végtagomat a kezéből. Nem futamodom meg!
-Nekem nincs szükségem arra, hogy óvj, és félts, és hogy foglalkozz velem! Anélkül is tökéletesen elvagyok. Ne éreztesd azt velem, hogy olyan vagyok, mint amilyen a mai nők többsége. Életre alkalmatlanok, és gyengék. Teszem azt, mint mondjuk az a szőke kis narkós tinédzser spiné, aki mostanság sűrűn megfordul a portádon. - Szemeim villámokat szórnak, és már nem vagyok hajlandó tovább elviselni magamon a csuklómat béklyóba zárt ujjait. Erőszakosan kirántom azt markából, és nem eresztem a tekintetét. Egész testem megfeszül, és már meg is feledkeztem a forró vízsugárról, ami még mindig ömlik a nyakamba, és fülledt párába burkol. Oh igen, pár napja már figyelem, és nem tudta elkerülni a figyelmemet az a csaj. Olivia.
Én akarok az lenni, aki először elhagyja a süllyedő hajót, de megőrizve maradék férfi becsületét, megelőz. További szavaira már nem mondok semmit. Helyette csak ordenáré módon, a tőlem telhető legnagyobb erővel behúzom a zuhany kabin ajtaját, és homlokommal a csempét támasztom egészen a lentről érkező állatias üvöltés, majd az azt követő csörömpölés felhangzásáig.
Hamar döntök. Nem akarok itthon lenni. Nem akarok itt lenni. Inkább akkor belehalok a kimerültségbe, de ezt már nem fogom tudni sokáig ép ésszel, de legfőképp nem ép idegekkel elviselni.
Gyorsan a számomra kinevezett szobában találom magam, kevés ruháim közül -amik mind egy fekete hátizsákba vannak gyűrve-, előkotrom az első fekete toppot, és farmer shortot, ami a kezem ügyébe kerül, majd felpakolom magam a fegyvereimmel, visszakerül a takarást nyújtó lenge, bő ing is, és uccu neki Vegasnak! Ha ez így megy tovább, lehet hogy már ma elkezdhetek új lakhely után is nézni...
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Invité

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Aidan&Jas ~ Are you trying to kill me?!   Pént. Jún. 19, 2015 9:40 pm

Jas and Aidan
 

Mind idáig nem is érezte, hogy ekkora feszültség van benne. Mint amikor a végletekig le van merülve az ember de még mindig próbára teszik majd összeomlik a fáradtságtól viszont olyan mértékű, hogy nem tud leülni a hátsójára, nem tud lefeküdni pihenni, aludni. Sokkal inkább csinálja tovább, hátha tényleg befellegzik neki.
Jelen pillanatban a harag és a reményvesztettség az, ami tombol benne és szinte teljesen elfelejti, hogy még mindig szorítja a csuklóját ami aztán kikerül a kezéből. Egy pillanatra szemügyre veszi saját, elfehéredett ujjait, majd megrázza sajgó, zsibbadó fejét.
- Ha én nem teszem akkor ki?! Vedd már észre, hogy csak azt akarom, hogy valaki melletted legyen! Jas ha mi nem vagyunk itt egymásnak akkor ki? Fogd már fel, fogadd már el, hogy gyakorlatilag nem maradt senkink csak mi egymásnak - tudja, hogy nem zúdíthatja ezt se a nyakába, mert ezért is kapni fog. Soha nem tetszik neki semmi, mindig van kifogásolni valója.
- Nem tudom felfogni, hogy miért csinálod ezt. Ha valaki segíteni akar, akkor megtagadod. Ha meg nem segítenek akkor te vagy az áldozat. Nem tartalak életre alkalmatlannak de ember vagy, csessze meg! Mulandó! Halandó! Fogd már fel, hogy megdöglesz ha ilyen hülyeségeket csinálsz! Én pedig ebbe szintén beledöglenék... a picsába is!  - vág bele a csempézett falba egyet.
Viszont amikor megemlíti Oliviát, vissza les a válla mögött de nem reagál.
Odalent viszont kitör belőle az állat, s még azt se veszi észre, hogy Jas elhagyja a házat.
Mezítláb rohangál a házban, már amennyire a szédelgő bukdácsolás annak nevezhető. Három pohár whisky, számtalan más ital mellett nem jó dolog még a marihuánát is felhasználni főleg nem úgy, ahogy az fel van írva. Mintha legalábbis egykori énje szállt volna vissza belé, tűz felett folyékonnyá tesz egy nagyobb adagot amit csak hamar be is lövi magának. Múltkor elhozott magával néhány injekciós tűt hozzá való fiolával, mikor más fajta gyógyszert használt.
Szemei alatt hatalmas fekete karikákkal vakarja a karjait, mintha valamitől viszketne, viszont semmi nincs ott. Ezer és ezer, az elmúlt hónapokban történt eset villan fel előtte s mintha a tapéták elkezdenének mállni a falról, ő úgy merül el a kábítószer és az ital világában.
Rossz vállát a falnak vetve csúszik le annak mentén a földre. Nem érzi a nyilalló és sajgó fájdalmat se a karjába, se a lábában amiért több üvegcserépen is átvágtázott. Viszont mondani se kell, hogy úgy néz ki az egész kégli mint ahol mészárlást tartottak. Törött székek és tárgyak, mindenhol üveg és vérfolt.
Az óra mutatóját keresve összemosódnak előtte a számok, de azt ki tudja venni, hogy már reggel hat óra is bőven elmúlt.
Levegővétele nehéz és reszelős, akárcsak egy tüdőbajosé. Ha nem egy golyó akkor biztos, hogy Jas fogja a sírba vinni...


Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Kelsey J. Howard

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 35
◮ tartózkodási hely : LV (Aidan nyakán)
◮ hozzászólások száma : 16
◮ join date : 2015. Jun. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Aidan&Jas ~ Are you trying to kill me?!   Szomb. Jún. 20, 2015 8:36 am

Nem maradt senkink...nem maradt senkink... Visszhangzik fejemben megállás nélkül ugyanaz az egy mantra, és akármennyire is nem akarok belegondolni, nem akarok adni a szavára, de azt be kell látnom, hogy valahol talán igaza lehet. A családomat rögtön az eltűnésem után lemészárolta Tim bűnbandája, kivéve Josephinet, a két húgom közül az egyiket, akit azért irányított Vegasba, hogy engem megkeressen, ezzel Timék nyomra bukkanhassanak. És hogy rajtuk kívül volt-e még valakim? Nem, senki az égadta egy rohadt világon senkim! Ráadásul velük sem mondhatnám, hogy túl közeli, és szoros lett volna a viszonyom, ameddig még éltek. Milyen apa az olyan, aki megtilt mindent a lányától, és milyen anya az olyan, aki pszichiáterekkel tanácskozik a lányáról?!
-Neked nem kellene így érezned! Én nem vagyok normális, nagy baj van a fejemben, érted?! Hatástalaníthatatlan pokolgép vagyok! - Köpöm az arcába, és azt akarom, hogy végre tényleg elhiggye, hogy az élet mellettem nem tündérmese, és hogy a ragaszkodásával meg az érzelmeivel nem fog tudni kigyógyítani a bajomból.
El akarok húzni innen!
Az elképzelésemet végül be is teljesítem, amint hallom a konyhából kiszűrődő őrjöngésének zajait.
Hamar felöltözök, és felfegyverkezem, és már itt sem vagyok.
Egész éjszaka Vegas olcsó, lepukkant lebujait jártam. Az olyanokat, amik otthont, szórakozást nyújtanak a magam fajtáknak, de akit kerestem, sehol nem találtam. A kurva életbe!
Ez volt a negyedik nap, hogy nem aludtam semmit, és bizony én sem vagyok halhatatlan, bizonyos fiziológiás szükségleteim nekem is vannak, ilyen az alvás is.

Nem tudom, hogy hány óra fele járhat, de a város már ébredezik, több embernél aktatáskát, és Starbucks kávét látok. Hamarosan a reggeli csúcs is kezdetét veszi. Nagyjából hat-hét óra környékén járhatunk. Ideje visszavonulót fújni. Apuci még a végén megvonná a zsebpénzt a túl hosszú éjszakai kimaradás miatt.
A házhoz érve kénytelen vagyok láthatatlan üzemmódba kapcsolni. Így hát lehajtom a fejem, kezeimet farmerom zsebeibe gyűröm, és igyekszem nem feltűnést kelteni.
-A szép szeműhöz jött? Szerintem még alszik. - Bele telik egy kis időbe, ameddig rájövök, hogy nekem szól a kerítésen keresztül a dagadt, fontoskodónak tűnő szomszédasszony.
-Aha, köszi... - Mormogom. Egy igazi cserfes pletykafészeknek tűnik. Akárcsak egy humán térfigyelő kamera. Nem tartom kizártnak, hogy egész nap a konyha ablakban tesped egy nagy tál töpörtyűvel, és távcsővel vizslatja a környéket.
Csak akkor lendülök akcióba, amikor a nő visszavonulót fúj, és reggeli pletyibe kezd a szembe szomszédjával.
Még egy gyors, utolsó terepszemle és már mászom is át a kerítést. A feltört garázson keresztül megyek. Nem hiszem, hogy a bejárati ajtó nyitva lenne. Ééééés bammm... amint átlépem a garázst és a lakást elválasztó ajtó küszöbét.. mintha valaki bombát robbantott volna!
-Mi a... picsa? - Szemöldökeim homlokom tetejére ugranak, és hirtelen számtalan lehetséges variáció leforog a szemeim előtt.
Rutinosan nyúlok az oldalamra erősített pisztolyért, kibiztosítom, és magam előtt tartva hatolok beljebb. A nyomok a konyhába vezetnek. Ahogy közeledem, a szuszogás is egyre hangosabbá válik. Oké, nem nyírták még ki, és ezek szerint ő sem magát.
-Mi az anyám?! - Dörrenek fel, és a pisztoly már kerül is vissza a helyére. Lábam alatt roppan valami. Véres üvegszilánkok, és egy fecskendő.
-Micsoda szánalom kupac! - Vetem oda fintorogva, és a mosogatóhoz lépve vizet engedek egy pohárba, hogy aztán rendesen nyakon önthessem vele. Örüljön, hogy a víz helyett nem az öklöm találkozott a képével!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Invité

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Aidan&Jas ~ Are you trying to kill me?!   Szomb. Jún. 20, 2015 9:08 am

Jas and Aidan
 

Nem tudná megmondani, hogy mikor volt utoljára ilyen ideges, viszont azt se, hogy mi volt az az ami először kirángatta belőle a dühödt vadállatot. Ahelyett, hogy örülnének egymásnak, inkább ölik egymást ami valamilyen szinten azért érthetetlen, hisz kötődnek egymáshoz még kimondatlanul is. Aidan heteken keresztül rágta a körmét és próbálta emberek segítségével kideríteni, hogy hol lehet Jas. Ő egyedül most képtelen lett volna arra, hogy megtalálja.
Viszont eljutott arra a szintre, hogy bár ne jelent volna meg, ha olyan titkok derülnek, mint amilyet ma nem is egyszer a fejéhez vágtak.
- Talán ha nem így gondolnál magadra és Te..Te! Önmagadtól, egyedül megpróbálnál ezen a HELYZETEN változtatni. Nem magadon, hanem a helyzeten! Merőben más a kettő, akármilyen hihetetlen is!
Ez az utolsó szó amit a témához akar fűzni, mivel ezután már húz is lefelé a konyhába, hogy kiélje rajta tomboló, haragos vágyait. Ami csak a keze ügyébe kerül az hamarosan el is halálozik legyen az pohár, tányér vagy egyéb más törékeny tárgy. Megmondani nem tudná, hogy mikor volt utoljára ilyen szinten kiborulva. Nem egy falhoz csapkodós típus, most viszont ennek ellenére is ezt teszi. Nem tudja egyszerűen leküzdeni a késztetést, mint ahogy azt sem, hogy belője magának az orvos által felírt szert. Tudat alatt nem tudja mit akart elérni. Ettől majd jobb lesz? Ettől majd kellemesebb és nyugtatóbb lesz? Nem.... mindvégig érzi azt a kínt amit Jas okozott neki.
Kétségbeesetten, rekedtes levegővételekkel ücsörög a földön, nem is foglalkozva azzal, hogy mi mindene fáj. A válla, a karja, a feje, a tüdeje és ugyan így a lába is ami nagy valószínűséggel tele van üvegtörmelékekkel.
Ilyen szinten soha nem itta le és lőtte be magát. Mindig az emberi értelem és az emberi agyi szinten próbált maradni, most viszont úgy ül a konyhában mint egy zsák, gondolkodásra képtelen krumpli.
Észre se veszi, hogy Jas már hazajött, s most szitkozódva áll felette majd egy jó adag hideg vizet a nyakába önt.
Egy pillanatra összerezzen, de ettől függetlenül nem mozdul,  csak néz ki a fejéből bágyadt, élettelen tekintettel ami üvegesnek és távolinak hat.
- Ezért jöttél vissza? Hogy folytasd? - nem találós kérdésnek szánja inkább csak úgy kérdezi...  


Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Kelsey J. Howard

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 35
◮ tartózkodási hely : LV (Aidan nyakán)
◮ hozzászólások száma : 16
◮ join date : 2015. Jun. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Aidan&Jas ~ Are you trying to kill me?!   Szomb. Jún. 20, 2015 9:49 am

A szomszédok figyelő tekintete ellenére hamar bejutok az udvarba. Utólag belegondolva, annyira nem meglepő, hogy nem figyel valaki mindig árgus szemekkel. Hiszen ez a külváros. Itt az emberek akkor is a kapun átmászva, és a zárakat feltörve közlekednek, ha a saját lakásukról van szó. Nem is értem, hogy miért ezen a környéken vett házat. A belvárosba valahogy sokkal jobban beleillett. Nem mintha ez bármit is számítana... Az már sokkal inkább, hogy a lakás olyan, mint egy valóságos csatatér. Mintha egy egész raptor csorda vonult volna végig rajta, és mindent tönkretettek, ami mozdítható.
A fegyverem nélkül egy tapodtat sem mozdulok beljebb, és akkor is csak megfontoltan közlekedem, amikor már bejutottam a lakásba, és megbizonyosodtam arról, hogy nincs sehol senki idegen, és hogy Aidan él még, hiszen a szuszogása számot ad róla.
Hát igen, hamarabb is gondolhattam volna arra, hogy talán ő tette mindezt, és nem az arabok voltak azok... Hiszen a tegnap éjjel produkált viselkedése egyértelműen bizonyítja a felfordulás tulajdonosát.
-Nézz magadra! Hogy a szarba nézel ki? - Förmedek rá ismételten, és ekkor még egy pohár vizet öntök az arcába, majd bátorkodom leguggolni elé. Állát egyik tenyerembe szorítom, és erővel magam felé rántom a fejét, hogy tekintetünk összefonódhasson.
-Hogy juthatott ez eszedbe? - Préselem fogaim közt a szavakat, majd elengedve őt felállok, és sóhajtva kutatni kezdek a szekrényekben kávé után.
Beletelik néhány percnyi pöcsölésbe, és jó sok szitokszóba mire rájövök, hogy hogyan is működik ez az istenverte kávéfőző, és sikerül betennem egy adagot.
-Na gyere, erőltesd meg magad egy kicsit... - Hóna alá nyúlok, és minden erőmet beleadva felcibálom a földről, hogy az egyik székre ültethessem inkább. Ezt követően kicsapok mellé egy pohár vizet, és a továbbiakban nem vagyok hajlandó hozzászólni. Csak megállok a pultnál a szekrényt támasztva, melleim alatt összefűzött karokkal, és várom, hogy lefőljön a kávé.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Invité

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Aidan&Jas ~ Are you trying to kill me?!   Szomb. Jún. 20, 2015 10:14 am

Jas and Aidan
 

Minden tárgy amit lát maga előtt, az táncol... duplát, triplát lát belőlük és talán ennek is köszönhető az, hogy még nem állt fel a földről csak ott kucorog egy szál törülközőben mint valami szerencsétlen.
Világos szemét kiemeli beesett arca és a fekete karikák alatta ezzel tökéletes kontrasztot képezve. Először még a szavakat is keresgélnie kell mikor megjelenik a nő és nyakon önti egy pohár vízzel. Mintha... mintha nem tudná a jelentésüket és azon próbál gondolkozni, hogy nehogy valami olyasmit mondjon, aminek semmi értelme. Szája teljesen kiszáradt így először kénytelen nyelni egyet nehogy véletlenül téglát köpjön a szavak helyett.
- Úgy... pont úgy - még számára is ismeretlen a saját hangja. Alapjáraton nincs rekedt hangja, inkább kellemes bariton, most viszont olyan mintha köszörűt nyelt volna.
Szinte utasítják arra, hogy nő szemébe nézzen így nem is ellenkezik csak figyeli a kék kontaktlencsés szemeket melyek amilyen idegennek hatnak, olyan ismerősek is.
- Kérdezd magadtól jó? - suttogásra telik csak, de ha akarná se tudná megemelni most a hangját. Egy pillanatra eltereli a figyelmét az ahogy a konyha kinéz. Minden véres és romos, mintha egy bombát dobtak volna be anélkül, hogy ő tudott volna róla.
Arra persze nem gondol, hogy ő maga volt az a bomba.
- Jó itt nekem... - motyogja ám nem ellenkezik, Jas segítségével feltápászkodik, ám rögtön a fal után kap. Nem elég, hogy úgy szédeleg mint az őszi legyek de még a talpa is össze van kaszabolva és ki tudja, hogy mennyi üvegtörmelék maradt benne.
Kék szemei elkerekednek, de azért követi a nőt az asztalhoz, hogy aztán lehuppanhasson a székre.
Nagyot nyel mikor a pohár az asztalra kerül s bár megpróbálja megfogni, először elnyúl mellette.
- Atyám...
Hogy tisztában van-e önmagával? Igen... És azzal, hogy mit csinált? Még szép! Azt tudja vajon, hogy gyakorlatilag teljesen használhatatlanná vált? Tudja hát, de baromira nem érdekli.
Remegő ujjai végül megtalálják a poharat amit lassan a szájához is emel, viszont a lefövő kávé szagának hála kis híján kidobja a taccsot.Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Kelsey J. Howard

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 35
◮ tartózkodási hely : LV (Aidan nyakán)
◮ hozzászólások száma : 16
◮ join date : 2015. Jun. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Aidan&Jas ~ Are you trying to kill me?!   Szomb. Jún. 20, 2015 10:54 am

Hát ez aztán a szép, érett, felnőtt viselkedés, mondhatom! Ha azt gondolja, hogy ennyi idősen be fog válni az, amit tinédzser korában csinált, amikor szívfájdalma akadt, nagyon rosszul gondolja. Ennél mélyebbre már tényleg csak akkor süllyedhetne, ha valaki gödröt ásna a segge alatt...
Hogy haragszom-e rá? Valamilyen értelemben igen, legszívesebben most megszorongatnám a gigáját. Hogy csalódott vagyok-e? Inkább csak azért, mert a jelenleg kialakult szituáció általában fordítva szokott működni. Én vagyok az, aki tropára teszi magát, és ő szokott lenni a hős megmentő. Elég kényelmetlenül érzem magam a Superman jelmezemben. Ez az igazság.
Hiába próbálom elérni, hogy legalább a szemkontaktust képes legyen felvenni, az egész helyzet reménytelennek tűnik. Megtehetném, hogy végleg összepakolom azt a kevés motyómat is, amivel éjjel beállítottam, és lelépek a francba tőle olyan messzire amennyire csak tudok, de hova a fenébe mehetnék mégis? Az ismeretségeim nem nyúlnak túl messzire tekintettel arra, hogy alig van pár ember, akiben megbízom, azoknak meg nem fér bele, hogy én is a nyakukon legyek, mint plusz kolonc. Aidanen kívül talán még egy ember jöhet szóba, mint lehetséges támasz, de őt már tegnap se találtam. Azt se tartom kizártnak, hogy talán már nincs is az államokban! Na, de visszatérve Aidan állapotára, egyáltalán nem tudom hová tenni ezt az egészet.
-Már elkezdett kitisztulni a szer a szervezetedből. Hallucinációid még lehetnek. - Közömbös hangon, közömbös arckifejezéssel beszélek miután valahogyan -magam sem tudom, hogy hogy-, felszenvedtem őt a székre az asztalhoz. Később, ha már jobban lesz, és többet fog tudni a világáról, mint amennyit jelenleg, úgy fog fájni a feje, hogy azt fogja kívánni, bárcsak szétszakadna. Az esetleges rókázásokról meg ne is beszéljünk! Én nem fogom utána takarítani a hányását, az is biztos!
Lábammal -továbbra sem mozdulva a konyhapulttól, a kávé mellőle-, oda lököm elé a szemetes kukát, ha szüksége lenne rá. Nagyon csúnyán kikészült az emberünk.
-Van itthon valami kaja? Négy napja nem ettem semmit. Rohadtul éhes vagyok. - Közlöm vele majd további durva káromkodások mellett megfejtem a kávéfőző "titkát", és két bögrébe ki is töltök a gőzölgő feketéből. Se cukor, se tej. Ez a titka a másnaposan ivott kávéra. Az egyik bögrét oda tolom az orra elé, a másikat pedig én kortyolom. Szememet le se veszem közben róla, az arcáról, és az asztalhoz sem vagyok hajlandó leülni. Továbbra is a pultot támasztom, pedig már tényleg mindjárt összeesek a fáradtságtól.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!TémanyitásTárgy: Re: Aidan&Jas ~ Are you trying to kill me?!   

Vissza az elejére Go down
 

Aidan&Jas ~ Are you trying to kill me?!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Aidan & Terra - Romos épület: valakinek ihletszerzés, másnak menekülőút?
» Ophelia&Aidan

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékonkívül :: Archívum :: Archivált játékok-