HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 sweet surprise

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

avatar
Stéphane Talleyrand

Egeret ide és lenyílik!


◮ tartózkodási hely : Egy lépéssel előtted
◮ hozzászólások száma : 7
◮ join date : 2015. Jun. 24.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: sweet surprise   Szomb. Júl. 11, 2015 9:38 pm


You are sweet but it was just a game


TAGEmily részére
NOTEBocsi a csúszásért.Rövid időn belül sokadszorra jutottam arra a kiábrándító igazságra, hogy személyzetet fenntartani nagyobb pénzkidobás, mint birtokot vásárolni a Holdon. A szakácsok, szobalányok, kertészek és asszisztensek kétségkívül külön fajtáját képviselik az emberiségnek lustaságukkal, megbízhatatlanságukkal és apró-cseprő gondjaikkal, melyek természetesen akkor alakulnak égető és halaszthatatlan szükséggé, amikor éppen a munkájukra volna szükség. Ellenben remekül tudják lopni a napot – és az én pénzemet; mindaddig, amíg tart a türelmem. Ez az utolsó, vékony cérnaszál reggel szakadt el, mikor a szakácsnő következetesen a jogaira hivatkozva kivette betegszabadságát, pont, mikor estére fontos vendégeket vártunk. Habár ezzel párhuzamosan és a tiszteletben tartott jogaival együtt repült is, a vacsora kérdésének megoldása az én nyakamba szakadt; kedves hitvesemre már az is megterhelő feladatot rótt, hogy úrihölgyet alakítson abban a néhány órában, míg nem kettesben élveztük egymás társaságát.
Miután délelőtt egy nivós cukrászdánál leadtam a rendelést egy francia desszertkülönlegességre, a Bourdaloue tortára – mellyel a vendégeink kedvében igyekeztem járni, akik családom régi barátai és szintén hazájuktól messze élő franciák voltak -, úgy gondoltam, ha Seraphine nem feledkezik el magáról és arról, hogy már nem lotyóként tengeti napjait, nem lesz különösebb probléma. Ugyan sok kedvem nem fűlött a vendéglátáshoz és az azzal járó hamis nyájassággal átitatott bájcsevejekhez, a vacsorára úgy tekintettem, mint a napirendem egy kevésbé kellemes pontjára, melyre kénytelen vagyok némi időt és energiát áldozni.
A nap végén, kora este terveztem beugrani a tortáért; noha lealacsonyítónak éreztem, hogy futárt kell játszanom, a világért sem bíztam volna ezt a feladatot egy léha alkalmazottamra, aki az utolsó pillanatban elbaltázhatta volna a dolgot.
A cukrászda ajtajában majdnem belefutottam egy kifelé tartó nőbe, majd türelmetlen mozdulatot téve tartottam meg neki az ajtót, míg tűsarkain kitipegett az üzletből. Miután becsukódott mögöttem az ajtó, az utcai nyüzsgés zaját kellemes, halkan szóló zene váltotta fel. Egyetlen futó pillantást tékozoltam el csupán a helyiségre, ezt is abból az egyszerű okból kifolyólag, hogy felmérjem, valóban megüti-e az általam elvárt színvonalat, majd a pulthoz siettem.
- Jó estét! Átvenném a rendelésem, egy Bourdaloue tortát, Talleyrand néven. Nyolcra ígérték, remélem, elkészült – nyomatékosítottam - számítva az esetleges fennakadásokra -, hogy már két perce rendelkezésemre kell állnia a süteménynek.  


A hozzászólást Stéphane Talleyrand összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Aug. 22, 2015 12:52 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Emily N. Lynx

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 22
◮ tartózkodási hely : ⁂ Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 48
◮ join date : 2015. May. 10.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: sweet surprise   Vas. Júl. 19, 2015 3:00 am

Steph&Emily


Van, amikor felkelsz, és érzed, hogy csodálatos napod lesz. Amikor fel mered venni a fehér kisruhát, mert nem lesz baj. Amikor az általában mindig késő munkatársad hamarabb beér mint Te, és már elkezdett kipakolni. Amikor minden bevonat tökéletesre szárad. Amikor a macaronokban egyetlen légbuborék sem lesz. Amikor David végre nem felejt el mini csokicseppeket rendelni. Amikor a főnököd hívat, és te boldogan mész be, s még boldogabban jössz ki. Amikor végre megmutathatod, miért volt jó az ajánlóleveled. Amikor végre nem csak a "divatos" francia sütiket kell készítened. S hogy végre egyedül csinálhatod meg a "befolyásos vevő" rendelését. Ugyanis a főnököm csak annyit mondott, hogy most "Pont én kellek ide, és mutassam meg miért áradozott a Madame." Az pedig, csak hab a tortán, hogy a megrendelt Tarte Bourdaloue még sosem sikerült ilyen szépen, tekintve, hogy három hónap "nélkülözés" után, már ki voltam éhezve a francia kifinomultságra.
Egyszerűen élveztem, hogy végre válogathatok a hozzávalók között, nincs előírva miből mennyit, úgy csinálhatom, hogy én szeretném, és még egy segítőt is kaptam, amiből csak azt tudtam levonni, hogy ezek szerint tényleg nagyon fontos lehet megtartani azt a bizonyos vevőt, akinek a rendelése alapján igencsak jó ízlése van.
A nevét nem tudtam a vevőnek, nem is érdekelt, a lényeg, hogy körtés finomság pedig időre készen álldogált a pulton, s két percig csendben szemléltem, s csak utána tértem vissza a szokásos muffin díszítéshez.
Fogalmam sem volt mikor jönnek érte, és már bőven estefelé járt az idő, amikor rendet tettem a saját részemen, mert már a mai napra nem készülünk több sütivel, és épp indultam volna kifelé, hogy beálljak segíteni Helenának, amikor a lány megjelent előttem, és közölte, hogy "Jöttek a flancosnevűért, de vidd ki Te, mert én azt sem tudom, hogy ejtik ki."
Hát...volt benne némi igazság. Én pedig a lehető legnagyobb örömmel indultam kifelé a kis büszkeségemmel, de amint megpillantottam a bizonyos megrendelőt, fizikai fájdalom hasított a mellkasomba.

Teljes életnagyságban. A cukrászdánkban. Az én tortámért jött.
CSak arra tudtam gondolni, hogy az élet barominagy pofonokat osztogat a tökéletes napokért cserébe. Mégis mi a francot keres itt, ez valami idióta játék. Nem akarom őt látni, és nem akarok hozzászólni sem. Hogy mit szeretnék...ó, azt inkább ne részletezzük. De határozottan eszembe jutott néhány Tobias "megoldásai" közül, amik tetszenének.
S míg bennem egy vihar tombolt, míg megtettem azt a pár métert, majd óvatosan átnyújtottam a pult fölött a férfi felé a tortát, csak annyit mondtam angyali mosollyal.
-A rendelése Uram.-

“Was I bitter? Absolutely. Hurt? You bet your sweet ass I was hurt. Who doesn't feel a part of their heart break at rejection. You ask yourself every question you can think of, what, why, how come, and then your sadness turns to anger. ”
| Stéphane Talleyrand | Carlo's Bakery| outfit |
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Stéphane Talleyrand

Egeret ide és lenyílik!


◮ tartózkodási hely : Egy lépéssel előtted
◮ hozzászólások száma : 7
◮ join date : 2015. Jun. 24.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: sweet surprise   Szomb. Aug. 22, 2015 12:56 pm


You are sweet but it was just a game


TAGEmily részére
NOTEBocsi a csúszásért.Ki hitte volna?
A meglepetés nosztalgikus mosolyt csalt arcomra, melyet nem is siettem letörölni onnan, még Emily semmitmondó udvariassága ellenére sem, mellyel rögvest nyilvánvalóvá tette, hogy legszívesebben levegőnek nézne – azonban mivel ezt nem tehette, a legrövidebb úton igyekezett búcsút inteni nekem.

Talán értenem kellett volna a ki nem mondott sértésekből, a kényszeredett álmosolyból, és átragasztva magamra stílusát, a legegyszerűbb módon véget kellett volna vetnem a kínos szituációnak.
Ehelyett elnéztem, ahogy óvatos mozdulattal a pultra helyezte a tortát, mialatt alig leplezett érdeklődéssel futattam végig rajta a tekintetem. Végre életnagyságban állt előttem az, aki – ha nincs a ballépésem - ma Seraphine helyett Mrs. Talleyrand lehetne – és ez csupán egy hajszálon múlt. A kedves vonások, melyek most hideg merevségbe fagytak, egykor egészen mást ígértek, mint Seraphine végzetes szépsége.
Egy ökör voltam. Méghozzá címeres.
- Bonsoir, Emily. Üdvözlésedből úgy hihetném, nem ismertél meg. – Kedvesnek tetsző mosolyt aggattam ajkamra, mely könnyed modorommal egyetemben jelezte, hogy nem áll szándékomban megérteni tömör kijelentésének tartalmát.
- Egyébként csodálom, hogy itt látlak. – Távol Franciaországtól. Vegasban. Egy cukrászdában, a pult mögött. Igazság szerint érdekelt, mi hozta ide, habár nem hittem, hogy közvetlen hangvételű csevejbe ereszkedne velem erről a témáról - mindenesetre kivártam, milyen reakciót kapok jutalmul érdeklődésemre.

Ezalatt egy gyors pillantást vetettem karórám mutatóira; a világért sem tartottam volna fel Emilyt túl hosszan, elvégre is jelenésem volt egy vacsorán, amiről igazán nem volna illendő elkésnem.
Gyors fejszámítást végezve legfeljebb tíz percem maradt. Addig csak-csak túlélhetem Emily pillantásának gyilkos élét.  
 
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!TémanyitásTárgy: Re: sweet surprise   

Vissza az elejére Go down
 

sweet surprise

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Sweet Dreams cukrászda

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Las Vegas :: Belváros-