HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 Draco vs. Rayne - Ne üsd az orrod a nagyok dolgába, cicus! ;)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

avatar
Felipe 'Draco' Rosa

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 32
◮ tartózkodási hely : LV
◮ hozzászólások száma : 22
◮ join date : 2014. Jun. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Draco vs. Rayne - Ne üsd az orrod a nagyok dolgába, cicus! ;)   Szer. Júl. 15, 2015 12:35 am
- Minden oké!?? - csorgok be a járgánnyal pont Javier mögé és kilökve a kocsiajtót beszólok az ablakon.

- Ja.. ja.. Pont ide ment be. - mutogat a szemközti bárra ami nem tűnik nagy vegasi durranásnak, pont ezért tökéletes a hely! - Valami spiné a csapos. Az apja még jelenthetne gondot, de lelécelt keletre. Nem láttam nagy mozgást, szerintem egyedül van. Tiszta a terep! - bólint rá, én meg felemelkedem a kocsiablakból.

- Na húzzunk! - szívom meg az orromat és ahogy elindulok hallom hogy a hátam mögött is nyílnak az ajtók.
Útban a bejárat felé még szemrevételezem a terepet. Csendes. A tököm tudja hány óra lehet, de a város most nyugodt és nem lesz ennél jobb alkalom. - Mindenki tudja a dolgát. Bemegyünk.. elkapjuk.. és kivonszoljuk, ha beledöglik is! - adom ki a jelet - De azért jobb lenne ha beszélni tudna. - ezt már csak mormogom ellenőrizve a derekamnál a fegyverem, és csak az ajtóra érve rántom ki. Mindig te legyél a gyorsabb!

- Szépjónapot!  - lököm oda a pult mögött sertepertélő kis szépségnek, de szemem máris Ortega-t keresi. És nem is kell tévednem! A tag nekünk háttal az egyik sarokba törik az asztalra egy korsó sör mellett, és ha a lányka bármit is kiszagol és taláán.. sikoltozni kezdene, egy egyszerű száj elé ujjal jelzem, hogy ez nem lenne jó ötlet. Nekünk nem ő kell. Jobb ha csendben marad!

Továbbra is tartok a tag felé, a kezem izzad a ravaszon magam mellett, de ha még nem vett észre, eszemben sincs felhívni magamra a figyelmet. Ha a lány viszont szééépen.. takarosan beleköpne a levesembe, nem kell utasítanom Ronaldó-t, hogy tegyen lakatot a kishölgy csinos kis szájára. Akárhogyan! Megy az neki magától is!
Szóval Ortega.. ütött az utolsó órád!
Most meglakolsz..

MINDENÉRT!!!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Rayne Bleaser

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 45
◮ join date : 2014. Oct. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Draco vs. Rayne - Ne üsd az orrod a nagyok dolgába, cicus! ;)   Csüt. Okt. 15, 2015 4:36 pm

Az ajtó hirtelen nyílik ki tőlem néhány méterre. Azonnal felé kapom a tekintetemet, de takarítgató kezem nem áll meg a kávéautomata körül.
- Üdv!... – fogadom a köszönést, de aztán már dobom is a gép mellé a nedves törlőkendőt, amikor észreveszem a mexikói tag oldalához simuló pisztolyt. A fegyver látványa önmagában felnyomja a pumpát bennem, hát még a szájára tapadó mutatóujja. Magasról teszek rá hányan vonulnak be, és miféle banda ez, a saját báromban csak ne csitítgasson senki. Ez az a hely, ahol én diktálom a szabályokat, és nem holmi jött-ment maffiózók.
Nem tűnnek kiscserkésznek, de ez sem tart vissza. Máris kislisszanok a pult mögül, természetesen az alvó kutyámat átlépve, és igyekszem az élen haladó fickó elé vágni. Szorosan előtte állom el az útját. Csípőre teszem a kezeimet, miközben végletekig szigorú tekintet vésődik a szemeibe. Engem biztos nem szaraszt be a nagy bevonulásával.
Csakhogy tisztában legyen az itteni szokásokkal, kimért, higgadt, de annál szigorúbb hangon térek a lényegre. A pillantását nem eresztem, ahogy őt sem tovább.
- Nem érdekel, ha maga a helyi ügyeletes faszagyerek, felőlem a keresztapa is lehet, de az ügyeit nem itt fogja lerendezni. Világos? – mondom ezt olyan hangerőn, hogy egyelőre csak ő hallja, meg esetleg a háta mögött nyomuló többi fickó. Nem tartozik a vendégekre a dolog. Amennyiben van rá mód, elintézem vele/velük négyszemközt. Első körben mindenkinek megjár a tisztelet. Meg aztán nem ő az első, aki itt rendezkedni próbál. Néhány amortizációt már megélt ez a bár.
Hogy valakiért jöttek? Nyilvánvaló. De a vendégeim a védelmemet élvezik. Itt nincs kiadatás.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Felipe 'Draco' Rosa

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 32
◮ tartózkodási hely : LV
◮ hozzászólások száma : 22
◮ join date : 2014. Jun. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Draco vs. Rayne - Ne üsd az orrod a nagyok dolgába, cicus! ;)   Pént. Okt. 16, 2015 5:04 pm

Figyelmen kívül hagyom a lányt. Csak egy percre, a cél lebeg a szemem előtt, Ronaldo-ra hagyom az egészet, de úgy néz ki valamit nagyon elcseszett, mert a kiscsaj fúria pukkancsként feszül meg a képemben, nekem meg muszáj megtorpannom.
Első körben. A másodikban mikor a kis tyúk szövegelni kezdene, fejjel jelzem Pedronak, hogy kerüljön meg, és intézze Ortegát amíg én lerendezem ezt az ügyet. Muszáj hogy mi legyünk a gyorsabbak...

- Jobb lenne kislány ha befogná a száját és azt csinálná amit mondok, amíg nem esik bántódása. - kattan az ujjam a ravaszon, de a fegyver még mindig ott lóg magam mellett, és ahogy közelebb lépek, csak a füléhez suttogva válaszolom. Ha rákényszerít.. nem okoz gondot hogy keresztüllőjem még ha az lenne a legutolsó dolog is amit a legszívesebben tennék, elég.. mutatós a kicsike, de most nem ezért vagyunk itt. Az első a munka, és a Cordovának ártó egyének soha nem ússzák meg kesztyűs kézzel. Ezért is mernek vele csak kevesen ujjat húzni!

- Csak jöttünk.. és megyünk. - bólintok rá, már bele a szemeibe, egész közelről, ha nem szállt az inába az előbb hangoztatott bátorsága közben, hogy igenis tisztában legyen vele, vérremenően komolyan gondolom. - Vele együtt. - biccentek a háta mögé, ahol Pedro már leleményes sebességgel Ortega háta közepébe nyomja a pisztolyt.

- És mindenki boldog lesz. - egy kóbor mosoly. Hogy vidám?? Egy percig sem, inkább ajánlat.. olyan ajánlat amit érdemes megfogadni, különben... - És egészséges. - kacsintok a szemeibe, de hogy közben mit lép a kis tűzrőlpattant némber, nem látok a fejébe, de ami biztos, hogy igyekszem minden lépésére felkészülni. Nem most rántottak le a falról, nem egy kis szuka fog megakadályozni!
Pláne ha információra van szükség a főnöknek!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Rayne Bleaser

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 45
◮ join date : 2014. Oct. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Draco vs. Rayne - Ne üsd az orrod a nagyok dolgába, cicus! ;)   Pént. Okt. 16, 2015 6:01 pm

REMEK! IGAZÁN REMEK! Apám elhúzott jó messzire az acéllován kirándulgatni a haverjaival együtt. Pedig most nem jönne rosszul az erősítés. Még szerencse, hogy a csajokat hazaküldtem. Az utolsó néhány vendéggel, akik még iszogattak zárás előtt, velük elbírtam, de aztán lassacskán ők is elszédelegtek. Csak egyetlen fickó maradt. És a jelek szerint pont érte ugrott be a vidám kis csipetcsapat. Azt hiszem, fel kéne vennem néhány kidobót.
A mexikói tag szavaira résnyire szűkül a szemem, a kezeim még a csípőmre vágva. Eszemben sincs tágítani előle. Hogy én fogjam be??? Hol él ez??? Meg nem esik bántódásom???
- Ó! Tényleg?! – sziszegem a képébe ingerülten. A saját báromban csak ne fenyegessen senki, mert… Toppantok!
Jelenleg többre nem futja 4-5 fegyveres ellenében. Ezt a pechet…
A ravasz hideg kattanása a fülembe mászik. Tiszta sor, nem vagyok golyóálló, de akkor sem nyomom fel a vendégeimet. Mifelénk nem dívik az ilyesmi.
A nagyfőnök a hátam mögé biccent, de nem fordulok arra. Pofátlan, vérmes vakmerőséggel tartom a tekintetét. A szemeim szikrákat szórnak. Sejtem, hogy időközben az embere leszerelte, akiért jöttek.
Ezek az alakok vitathatatlan erőfölényben vannak, de a becsület megköveteli, hogy kiálljak magamért, a kocsmáért, és az utolsó vendégért, legyen az akármekkora szarcsimbók.
- Boldog... Na ne mondja… – szűröm ki a fogaim közül, aztán intően emelem fel az ujjamat az orra előtt, és újfent nyitom a számat, hogy leosszam, amikor Dante előcsörtet a pult takarásából. Legnagyobb meglepetésemre előszedte a baseball ütőt, és a szájában hozza. Útközben, ahogy odaüget hozzám, teljesen ártatlanul bokán csapdossa vele a trollkodó gangszták némelyikét. Még a vezér vádlijába is beleakad a hosszú fatestápoló. Dante végül farokcsóválva leejti. Mellettem koppan a padlón, s nekigurul a cipőm oldalának. A kutyám várakozón néz rám. Vakkant egyet, majd mint aki jól végezte dolgát, nyomban félrevonul és virággá változik, hogy ne is lássuk. Röviden felé sandítok, mielőtt eltűnne az a széles, bundás hátsója a bárpult mögött.
Igazán kösz... Marha nagy segítség vagy. Dobermannal vagy rotival kellett volna kezdenem helyetted.
- Beszari. – morranom kurtán utána, de a pillantásom már ugrik is vissza a mexikói komor ábrázatára. A hátvéd láttán nyilván összecsinálta magát.
Egyelőre nem hajolok le az ütőért. Csak semmi hirtelen mozdulat… Még megrugdosnak, vagy tényleg sortüzet nyitnak rám. Aztán ki ad reggelit a kutyámnak???
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Felipe 'Draco' Rosa

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 32
◮ tartózkodási hely : LV
◮ hozzászólások száma : 22
◮ join date : 2014. Jun. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Draco vs. Rayne - Ne üsd az orrod a nagyok dolgába, cicus! ;)   Pént. Okt. 16, 2015 7:20 pm

Komolyan tetszik az előadás! Ha nem épp munkamegbeszélésen lennénk, még talán a röhögés is elfogna ahogy toporzékol a kicsike, de most.. arcizmom se rezzen. Csak masszívan nézek a szemeibe, és várom, mi az amivel még próbálkozik. Játszhatjuk ezt máshogy is! Élesebben! KEMÉNYEBBEN! De amire egyáltalán nem vágyom, hogy nagy port kavarjon a helyzeten, elvégre nem lehetnek olyan nagyon messze Ortega emberei. Kinek ficcenne csak úgy jólesően egy véletlenszerű bandaháború??

A kiscsaj felemeli a jobb mutatóujját.. Azzal fogsz lelőni?? A szemöldököm kérdez, de nem szólalok meg, amikor halk csörtetés jön a balfélről. Egy dög az, ütővel a szájában.
Kis híján a lábamra ejti, de még idejében félrelépek.

- Szép kutya.. - dünnyögöm beleegyezően - Csak hiányzik egy golyó a bundájából. - nézek vissza a nőre, ezzel jelezve hogy meg ne próbálja a dögöt ellenem fordítani mert kiterítem szőnyegnek!
Nem kötözködik, a dög meg úgy látszik megértett, legalábbis elhordja az irháját, én meg visszavezetem a figyelmem a csaj mögött Pedro szemeibe.

- Vidd ki! - bököm, ahogy az már Ortega ingével a kezében a tagot felemelt kezekkel előre vezeti, ő is tudja nincs miért kötözködnie, nem sértetlenül kell bevinnem, csak életben.

- A cehhet majd kiegyenlíti. - szűkül a szemem, de nem mulasztom el minden pillanatban figyelemmel tartani - Vagy nem.. - ha már az igazság pillanata ne hagyjunk hiú reményeket, és Orlando mögöttem jelzi hogy odakinn minden rendben. Még mindig nincs mozgás.
Szabad az út!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Rayne Bleaser

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 45
◮ join date : 2014. Oct. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Draco vs. Rayne - Ne üsd az orrod a nagyok dolgába, cicus! ;)   Pént. Okt. 16, 2015 7:49 pm

Íme, a nap hőse; a kutyám. Valahol meg tudom érteni az aggályait. Viszont ha ezeknél nem lenne fegyver, most fércelnék össze a seggüket a sürgősségin.
Hogy hiányzik egy golyó a kutyámból?
- Magának meg kettővel kevesebb lesz, hacsak eszébe jut! – sziszegem a fickó képébe gyilkos pillantással. Vérkomolyan beszélek. Arra mérget vehet, hogy Dante-ért minimum a tökeit tépem le, hacsak rászegezi a pisztolyt. De nem teszi.
Sajnálom a tagot, akit közben kifelé tuszkolnak mögülem, a bandafőnök utolsó szavai semmi jót nem ígérnek. Viszont legalább távozni készülnek. Remélem mihamarabb elhúznak innen. Ha még csak a túszuk cechét bukom, szerencsésnek mondhatom magam. Nem hiányzik, hogy szétverjék az egész helyet.
Nem válaszolok semmit, csak kitartóan állom a mexikói férfi kegyetlen tekintetét.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Felipe 'Draco' Rosa

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 32
◮ tartózkodási hely : LV
◮ hozzászólások száma : 22
◮ join date : 2014. Jun. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Draco vs. Rayne - Ne üsd az orrod a nagyok dolgába, cicus! ;)   Hétf. Okt. 19, 2015 12:30 am

Tüzes a kis nő, de nem ijedek meg. Nálam a fegyver, és amíg így van, egy percig se kell hogy ideges legyek, hamar pontot teszünk az ügy végére.
Persze ha a helyzet mondjuk más lenne.. igen, akkor akár még simulékonyabban is végződhetne a történet, de az első a munka!
És a tökéletes végrehajtás szükségessége.

- Örülök neki hogy megértettük egymást. - kattan a fegyver vissza, amikor a lány nem próbálkozik mással, és talááán.. még egy elismerő mosoly is becsúszik a képbe, de ami a biztos, hogy egy kacsintás, csak hogy tisztában legyen vele, azzal a fél forduló az ajtó felé hogy a rajta kilépő Ortegát kövessem, de fél szemem még mindig a lányon tartom.
Soha nem lehetsz elég óvatos.

Odakinn a levegő még mindig kellemesen hűvös. Ritkaság Vegasban az ilyen, mégis ami a fontosabb hogy az utca csendes, még mindig sehol semmi mozgás, és ahogy Pedro már a kocsinál tuszkolná Ortegát, hirtelen ötlet vezérel.

- Várj! - köpöm oda, ő meg megáll a műveletben. Odalépek, és a kocsiból még mindig félig kilógó mocskos áruló orra előtt állok csak meg.

- Frederic Cordova üdvözletét küldi! - köpöm a szemeibe, aztán élesben is egy kiadós löketet veszek, és szerencséje van, egy golyó helyett csak a nyálam kerül az arcába.

- Vidd! - kiáltok aztán Pedronak, és ahogy ellépek, a szarházit a kocsiba tolva, hamar felhörög a motor.
Innen már semmi szar nem jöhet közbe...
Ez is egy sikeres művelet!


A hozzászólást Felipe 'Draco' Rosa összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 19, 2015 9:19 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Rayne Bleaser

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 45
◮ join date : 2014. Oct. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Draco vs. Rayne - Ne üsd az orrod a nagyok dolgába, cicus! ;)   Hétf. Okt. 19, 2015 12:24 pm

Szedelőzködnek. Hála az égnek! Nem csípem, ha maffiózók kacsintgatnak rám.
A vidám kis társaság a túszukkal együtt kivonul a bárból. A vezérük távozik legutoljára. A fél szemét közben is rajtam tartja. Gondolom feltételezi, hogy hátba támadom. Én pedig nyilván ezt fogom tenni.
Aztán ő is eltűnik odakint az éjszakában. Persze az ajtót nyitva hagyják.
Csak most hajolok le a lábam mellett heverő baseball ütőért. Felveszem, s lassan felegyenesedem vele. Már úgyis mindegy, leléceltek. A markomban az ütővel masírozom az ajtóhoz. Behajtom, aztán a zsebemből előhúzott kulccsal bezárom. Vár még rám néhány elintézendő dolog, nem szeretném, ha közben bárki zavarna. Meg aztán, nem várok senkit.
Egy autó motorja bőg fel a bár épülete előtt. Hallom, ahogy indulnak. Nem érdekelnek az ügyeik, eszemben sincs az ablaknál leselkedni utánuk, inkább egyből visszasétálok a pult mögé. Dante itt hasal. A jöttömre csóválni kezdi a farkát, én meg leguggolok hozzá. Szabad kezemmel megsimogatom azt a nagy busa fejét, miközben az ütőt visszatámasztom a helyére.
- Ügyes voltál, de legközelebb géppisztollyal gyere, ha lehet. – dünnyögöm vigyorogva a kutyámnak.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Felipe 'Draco' Rosa

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 32
◮ tartózkodási hely : LV
◮ hozzászólások száma : 22
◮ join date : 2014. Jun. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Draco vs. Rayne - Ne üsd az orrod a nagyok dolgába, cicus! ;)   Hétf. Okt. 19, 2015 9:12 pm

Hirtelen szél kap a fejembe. Legyen inkább szellő, valahogy végigvonul a hosszú utcán. A pofámba köpött por köt le, ahogy orrom előtt csikorognak az Ortegát leszállító kocsi kerekei. Alig másodpercekkel később még mindig a hűlt helyét nézem, és csak remélem, innen már nem basznak el semmit se.
Aztán hirtelen a korábbi bárra emelem a fejem. Az ajtó csukva, a kicsaj talán már a zsarukat is hívta, jobb lesz elpucolni innen. Ilyen egy szééép hossszú.. barátság kezdete.
Egy utolsó pöccintés Orlando-nak, tűzzön be az anyósülésre, és még egy pillantás a neonfeliratra ami ott virít a tetőtéren "Iron Horse", azzal tövig nyomom én is a gázt, és elhúzok a kerületből.
Valami azt súgja lesz még nekünk szerencsénk!Újhelyszín...
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Rayne Bleaser

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 45
◮ join date : 2014. Oct. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Draco vs. Rayne - Ne üsd az orrod a nagyok dolgába, cicus! ;)   Hétf. Okt. 19, 2015 10:24 pm


Egy héttel később…

64-es Chevy Impalámmal leparkolok Frank szerelőműhelye előtt. Már nagyon érett ez a vizit.
Kiszállok, és besétálok az egyik nyitott ajtón a tágas garázsba, ahol az öreg Frank és az ifjabb jobbkeze lázasan bütykölnek egy fekete Opel motorházában. A szerszámok fémes csörgése, és a fiúk röhögései betöltik az olajszagú helyiséget.
- Sziasztok, Frank! – a csizmáim koppanására és a hangomra felnéznek a járgányból.
- Héj! Rayne!  Szia kislány! Rég láttalak! – üdvözöl lelkesen Frank, mire otthagyja az Opelt, és megindul felém. Kopott farmernadrágja zsebéből kilóg egy használt rongydarab, amit közben kikap onnan, hogy megtörölje benne a kezeit.
- Gyakrabban kéne beugranod a Horse-ba. – felelem szélesen mosolyogva az acélszürke szemekbe.
- Na, igen…. Tudod hogy van ez! A sok munka. – magyarázkodik, mire a tekintete a hátam mögött kezd pásztázni. Borostás állával irányba bök. – Csak nem rakoncátlankodik az öreglány?
- De. Menet közben folyton leáll, aztán percekig nem indul. És a kanyarokban minthaaa… riszálna. - Nem vagyok benne biztos, hogy szaknyelven ezt így mondják azok, akik értenek a kocsikhoz, de ez a legpontosabb leírása a problémának.
- Aha, értem. Nem gondolkodtál azon, hogy lecseréld egy fiatalabbra?
- Viccelsz? – meredek Frank-re megütközve, közben is vigyorgom. Tudom, hogy direkt cukkol. - Imádom ezt a verdát. Vele fognak elhamvasztani is.
- Valahogy sejtettem. – döngi somolyogva. – Kissé el vagyunk halmozva melóval, de még a héten belenézek a barátnődbe. Rendben?
- Tökéletes.
- És apád hogy van? Őt sem látni mostanában. Lefogadom országot jár az acéllován és a bandájával.
- Fején találtad a szöget. – bólintok halkan heherészve. Frank egész jól ismeri a Bleaser családot.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Felipe 'Draco' Rosa

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 32
◮ tartózkodási hely : LV
◮ hozzászólások száma : 22
◮ join date : 2014. Jun. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Draco vs. Rayne - Ne üsd az orrod a nagyok dolgába, cicus! ;)   Kedd Okt. 20, 2015 1:43 am

- Hééééé.. Chico! Mi ez a faszom feka zene ember, megőrültél!?? Hát hová lettek a gyökereid, csak nem szégyelled őket!?? - oltom Juarez-t röhögve, pedig a zene az amivel soha nem viccelek.

- Most mi van..!? Mi van mááá'!? Ez a legújabb menő, haver! Kinn a szombat esti futamon ez üvöltött az égbe, láttad volna azt a sokkk.. csupaszseggű bulát, egyre rövidebbek azok a szoknyák, hogy az Isten áldasson érte.. - csókolja meg a nyakában lógó keresztet én meg csak változatlanul nevetek - Mondtam már.. én is neked hogy inkább ki kéne egyszer gyere, nem csak azok a hülye klubbok.. az a rongylábú rángatózás.. ahogy csak dobálod magad erre meg arra.. - ugrálni kezd az ülésben, mint aki teljesen megkattant én meg csak megrázom a fejem ahogy vissza, előre bambulok a szélvédőre, és próbálom.. kiengedni a fülemen, ezt a "zenét".. amit kicsit se szívlelek, de az ő kocsija, övé az irányítás.
Egész míg be nem érünk Frank műhelyéhez.

- Na ebből most volt elég! - tenyerelek rá a gombra, a gép engedelmesen köpi ki a lemezt, én meg kikapom mielőtt kiugrok az ajtón és hangosan röhögve előre ugrálok.

- HÉ! Ne már haver! MEGKARCOLOD! Mi familia..! - ugrik ki utánam a másik oldalon, én meg csaknem adom, rohangálok előle, mint akinél teljesen elmentek, és néha.. kellett is egy kis lazítás az egészbe, mert soha nem tudhattad mikor ér utol a vége.

- ADD IDE! ADD MÁR IDE! - ugrál, az én szerencsém meg hogy elég kisnövésű féle, szóval nem esik nehezemre a cuccot a levegőbe tartani.

- Ezt mégegyszer be nem tolod! - és röhögök, egy hirtelen csel, vissza a kocsihoz, ő meg ahogy utánam rohan, a cuccot eldobom messzire.
Az meg utánarohan. Jóóó kutya!
- vigyorgok, de ahelyett hogy tovább élvezkedjek ahogy felkapja azt a szart és úgy törölgeti mintha legalábbis a barátnője lenne, hirtelen hajolok a kocsiba, és kikapva a zsebemből az usb-met, a lejátszóra tolom, kajak hangerőre, és máris hangzik fel az IGAZI ZENE!
Na ezt übereld faszikám!

.. az ajtó nyitva marad, én meg hirtelen táncba kezdek, jobbra és balra, a vérem a salsa, aztán fel a motorháztetőre.. és egy hirtelen ugrás a másik oldalon le!

- Na ezt übereld, haver! - vigyorgok és tovább, előre, a messziből látom Franket, na meg egy lány, hirtelen lépek, hátulról lepem meg, elkapom a kezét, pördítek rajta egyet és máris ottvan a karjaimban.
Gyerünk kislány, érezd ahogy mozgat a zene!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Rayne Bleaser

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 45
◮ join date : 2014. Oct. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Draco vs. Rayne - Ne üsd az orrod a nagyok dolgába, cicus! ;)   Kedd Okt. 20, 2015 11:36 am

- Legkésőbb pénteken rád csörgök a diagnózissal, és hogy mire számíts. – mondja Frank.
- Rendben. Remélem nem súlyos, és helyre tudjátok pofozni. Még néhány évig elgurulhatna.
- Óóó, - legyint Frank. – amiatt ne aggódj! Nincs olyan, amit mi ne tudnánk orvosolni. Így elsőre azt mondom, valamiért nem kap elég benzint a motor. Majd tüzetesen átvizsgáljuk. Nem mai csirke, de mire végzünk vele, úgy fog száguldani, mint újkorában. Rá sem fogsz ismerni. – kacsint a szemeimbe Frank magabiztosan, én meg elnevetem magam.
- Oké, de ne varázsoljatok belőle tuning verdát, nem illegális versenyzésre készülök. – magyarázom vigyorogva.
Ekkor csendülnek fel odakint hangosan a latin ritmusok, még a szerelőműhelyt is betöltik. Szinte a hátamban dübörög. Frank legalább jól szórakozik meló közben, a helyi vagányok gondoskodnak a hangulatról.
Épp nyitnám a számat, hogy közöljem Frank-kel; nagy eséllyel úgy kell majd betolni a kocsimat, mert már reggel is makacskodott induláskor, amikor valaki hirtelen elkapja a kezemet hátulról. Nem túl erősen, mégis eléggé határozottan ahhoz, hogy azonnal pördítsen rajtam egyet.
- Hé!... – méltatlankodnék a lépés lendülete közben, de aztán hamar a torkomra forr a hangom, ahogy a múltkori balhés mexikói fickó látványába ütközöm.
Micsoda kellemetlen meglepetés! A szemeim rosszallón szűkülnek össze, amint felismerem.
- …Már megint maga az? – döngöm a képébe közel sem barátságosan.
- Szevassz Felipe! – üdvözli Frank röhögve. A másik autószerelő srác is vigyorogva nézeget fölfelé az Opelből.
– Vigyázz ezzel a rugólábú kölyökkel, Rayne! Még letáncol a parkettről.
Frank szavaira gyanakodva ugrik fel a fél szemöldököm a homlokomra, miközben konokul bámulok Felipe arcába.
- Hát persze… Két emberrablás közt nyilván versenytáncol. – dünnyögöm gúnyosan oda a fickónak, olyan halkan, hogy csak ő hallhassa.
Hogy borsos a kedvem? Csöppet sem szeretem, ha fegyverrel fenyegetnek, vagy a kutyámat.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Felipe 'Draco' Rosa

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 32
◮ tartózkodási hely : LV
◮ hozzászólások száma : 22
◮ join date : 2014. Jun. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Draco vs. Rayne - Ne üsd az orrod a nagyok dolgába, cicus! ;)   Kedd Okt. 20, 2015 1:35 pm

Ellenkezik, de nem lep meg. Ne félj chica, csak megpörgetlek, de úgy néz ki nem partner benne, nem meglepő a helyzet, korlátoltak ezek az amcsi nők.

- Találkoztunk már..? - szövegelem, de az egészet nem hagyom annyiban, ha nem.. tépekedik ki a kezemből, a derekát szorosan tartom, a másik kezem meg a kezében ritmusra moccan, vele a lábam, valahogy hátra, hogy lépésre kényszerítsem, aztán vissza, de hogy hagyja e a szentem, az még kiderül a következőkben, ha nem, csak a derekát engedem, a másik keze még mindig a kezemben és most én vagyok az aki megpördül alatta, de Frank szövege már bekúszik oldalról a fülembe.

- Hola, Viejo Guerrero! (Üdv, öreg harcos) - vigyorgom a szemeibe, de aztán a kislány az aki beleköp a levesbe, és a még mindig tomboló ritmus leereszt egy pillanat alatt.
Csak állok és a szemeibe nézek. A keze még mindig ott a kezemben, ha nem rántotta el, én elfelejtettem, de még mindig csak a szemeit figyelem.

- Ismerlek?? - szűkítem a szemeimet, méregetem.. talán veszélyt jelenthet e, közben elhal a zene, Juarez megkaparintotta az irányítást a háttérben, most ő az aki beletenyerelt, de engem csak a lány köt le, figyelem, nyugodtan és mereven és várom a következő reakciót.
Sokszor van hogy hirtelen kell lépjek.
Reméljük ez nem az az alkalom.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Rayne Bleaser

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 45
◮ join date : 2014. Oct. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Draco vs. Rayne - Ne üsd az orrod a nagyok dolgába, cicus! ;)   Kedd Okt. 20, 2015 3:37 pm

A fickó visszakérdez, hogy találkoztunk-e, viszont válaszolni már nem igen hagy időt. A derekamnál és a kezemnél fogva magával húz a táncba. Nem vagyok egy darab fa, de normális esetben nem szoktam az ellenséggel táncolni. Mégis vele egyszerre lépek. Nem vagyok beijedve tőle, felőlem lehet a táncparkett vagy az utca ördöge is.
Megpördül a kezem alatt, aztán jókedvűen odaköszön Frank-nek.
Nem bírom megállni, hogy oda ne súgjam neki a dolgot, erre abbahagyja a táncot, és a tekintetét az enyémbe döfi. A kezem a kezében pihen, mialatt vizsgálgat.
Nem emlékszik rám. Hajaj, most meg kéne sértődnöm. És csakhogy méltón válaszoljak…
- Mina de Iron Horse. Una noche que bailaste la barra con tus amigos. Ahora te acuerdas?Enyém az Iron Horse. Egyik este beszambáztatok a haverjaiddal. Így már rémlik? felelem spanyolul. Anno ragadt rám a gimiben ez-az, ráadásul a bárban is sok brazil és mexikói vendég fordul meg, akikkel szoktam „gyakorolni”.
Frank közben csak vigyorogva rázza a fejét, egy kukkot nem ért az Iron Horse-n kívül. Nem is neki szánom a mondandóm. Megvakarja a tarkóját, aztán feladja. Legyint egyet, és inkább visszasétál a fekete Opelhez.
A zene ezalatt elhal a háttérben, én pedig egy lassú mozdulattal kivonom a kezemet Felipe markából.
- …Ettől függetlenül tényleg jól mozogsz. – döngöm a szemeibe.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Felipe 'Draco' Rosa

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 32
◮ tartózkodási hely : LV
◮ hozzászólások száma : 22
◮ join date : 2014. Jun. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Draco vs. Rayne - Ne üsd az orrod a nagyok dolgába, cicus! ;)   Kedd Okt. 20, 2015 5:24 pm

Fél pillanatra kanyarba ránt a szám. Tetszik a haza hívogató nyelve, de az amit mond vele..
Nem kötözködöm, csak tartom az enyém a szemeiben, várom mit reagál, és amikor kihúzza a kezét engedem.
NaNÁ, hogy emlékszem rád!
Most már..

- Szóval a Vasparipa Üdvöskéje sértve érzi magát az eset miatt.. - csak félig vigyorgom.. félig kérdezem, de egy percig se engedem azokat a barna szemeket, miközben Juarez bevágtat a képbe.

- Kurvára tönkretetted a CD-m, amigo, rohadtul dobhatom a retekbe.. - anyázik, de nem engedi meg velem szemben a felemelt hangot. A lányt viszont.. méág mindig nem engedem, ha nem lép meg, csak tartom a szemeit és Juareznek úgy válaszolok.

- Menj kérdezd meg Frank-et meg e jöttek a felnik... Nem ezért jöttél!?? - kérdezem, és hallom a háttérben hogy elindul, de továbbra is csak morog, ezért csak lazán hozzáteszem.

- Majd veszek neked másikat! - mint egy kölyök, öregem, de a lány.. meglátjuk szépséges mennyire engedsz nekem!
Nem is volt olyan vészes az a kis felbukkanó...
Nem értem miért hőbörögsz,
tökéletesen ment MINDEN!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Rayne Bleaser

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 45
◮ join date : 2014. Oct. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Draco vs. Rayne - Ne üsd az orrod a nagyok dolgába, cicus! ;)   Kedd Okt. 20, 2015 6:13 pm

Hogy sértve érzem magam? Úgy is mondhatjuk. Biztos, hogy nem omlok a karjaiba, lehet akármilyen parádés a táncbemutatója.
- Igen… Egy csöppet. Utálom, ha fenyegetnek. – felelem ezt már némileg enyhébben, de az arcom még mindig nem mosolyog.
Farkasszemet nézünk. Eközben a barátja berongyol a műhelybe. Nem pillantok felé, de mintha ő is kivette volna a részét a buliból akkor este nálam. Mindegy is.
Valami CD miatt dohog, Felipe pedig a tekintetembe ragadva válaszol neki. Micsoda véletlen, hogy ők is pont ide járnak Frank-hez. Tényleg kicsi ez a világ. Vagy a külváros.
A haverja elvonul mögötte, egyenesen Frank-hez, aki elvezeti a műhely másik végébe, és mutogatni kezdi neki a cuccokat.
Nah, jó. Feladom. A szám sarka sejtelmes félmosolyra húzódik. Nem fogok az ellenzékkel haverkodni, képzelem miféle tagok ezek, de…
- Azt azért külön kösz, hogy nem dúltátok fel a helyet.Ahogy azt is, hogy nem odabent loccsantgattatok agyvelőket. A dolog szépsége, hogy halál komolyan gondolom a hálát.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Felipe 'Draco' Rosa

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 32
◮ tartózkodási hely : LV
◮ hozzászólások száma : 22
◮ join date : 2014. Jun. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Draco vs. Rayne - Ne üsd az orrod a nagyok dolgába, cicus! ;)   Kedd Okt. 20, 2015 11:10 pm

Újra mosolyra ránt a szám. De csak egy csöppnyire, tetszik a kis.. senorita méltatlankodó hangneme, és van róla fogalmam mi tetszik még!

- Nos.. - rántom félre a fejemet és az a korábban elhagyott félmosoly magától köszön ki a képemen - az élet VESZÉLYES..! - kacsintok rá félig, de a testem már indulóban befele, mégis meggondolom magam, nem hagyom magára, MÉG!.. nagyszerű egy virágszál. - De legközelebb majd figyelek.. - teszem hozzá mintegy jelzés értékkel, aztán újabb mosoly a szemeibe, és csak megindulok befelé, valahol arra ahol Juarezt nagyvonalakban sejtem.
Már megint kötözködik az öreggel!
Van ami soha nem változik!


A hozzászólást Felipe 'Draco' Rosa összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Okt. 27, 2015 1:29 am-kor.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Rayne Bleaser

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 45
◮ join date : 2014. Oct. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Draco vs. Rayne - Ne üsd az orrod a nagyok dolgába, cicus! ;)   Kedd Okt. 20, 2015 11:28 pm

Méghogy az élet veszélyes… Micsoda bölcselet.
- Csak ha úgy élik. – felelem röviden a szemeibe. Halvány mosoly játszik az arcomon.
A soron következő szavakra, az ígéretre, feljebb vonul a fél szemöldököm. Legközelebb? Ó, neeem!
- Ebből inkább ne csináljatok rendszert. Nem szeretnék a zsarukhoz fordulni. – kacsintok most én rá. Ebből leveheti, hogy akkor este nem hívtam ki őket. Ha be is mártottam volna a bandát, amiért elvitték a fickót, az ügy csak egy újabb, magasról lefütyült, érdektelen nyomtatványként végezte volna valahol egy fiók alján.
Felipe megindul beljebb a műhelybe, hátra, ahol Frank osztozkodik a cimborájával.
- Sziasztok, Frank! – köszönök oda búcsúzóul a borostás képű szerelőnek jó hangosan, hogy meghalljon. Válasz a gyakornokától érkezik.
Ezzel sarkon fordulok, és kényelmes léptekkel kisétálok az Impalához, hogy az anyósülésről magamhoz vegyem a holmijaimat.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Felipe 'Draco' Rosa

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 32
◮ tartózkodási hely : LV
◮ hozzászólások száma : 22
◮ join date : 2014. Jun. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Draco vs. Rayne - Ne üsd az orrod a nagyok dolgába, cicus! ;)   Kedd Okt. 27, 2015 1:31 am

Vékony csíkká húz a szemem, de nem érdemel újabb szöveget, sokkal inkább érdemel valami mást, ami pedig egy ígéret, hogy legközelebb??  Ó, biztos lehetsz benne virágszál hogy mi találkozunk még!

Ezzel az emlékkel indulok meg befelé, nem mintha a tagot félteném, de nem árt kicsit a körmére nézni, van.. hogy elkapja kissé a meggyőzés szele, és nem akarunk balhét. itt.. most.. Frankkel nem kéne, az öreg jó befektetés, nemkülönben valahol barát is, vagy nevezzük inkább valami affélének, mégis a kis nő újabb szövege ami visszarántja a fülemet, még ha úgy néz ki indulóra is fogja.

- Juan, partido ya, no quiero pasar mi noche aquí! - egyezzél már ki, nem akarom itt tölteni az estémet! Lököm be a kreolbőrűnek, de fél szemem közben végig a lányon, ahogy megközelíti azt a szépséget, és egyből mást gondolok.
Felé veszem az irányt.

- Te Frank! Ha tudom hogy ilyen szépségekkel üzletelsz gyakrabban erre fordulok..! - lépek az igencsak csodás chevyhez, ártatlanul húzom végig rajta a kezemet, mintha csak a szeretőm lenne, régi emlékeket ébreszt és talán.. igen egy percre talán még el is érzékenyülök. - Muszáj lesz egy ilyet szereznem.. - dünnyögöm elérve az ablaküveget, nem számít a másik oldalt a lány, a belsejébe nézek és meg kell mondjam..Tökéletes! Mesteri állapotban megőrizve és a kezem végigfut a lehajtható tetején.
Mennyit furikáztam én ilyenen gyerekként...
Hiányoznak azok az emlékek...
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Rayne Bleaser

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 45
◮ join date : 2014. Oct. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Draco vs. Rayne - Ne üsd az orrod a nagyok dolgába, cicus! ;)   Kedd Okt. 27, 2015 5:45 pm

Nem tudom, hogy szeretnék-e legközelebbi találkozót a fickóval. A legelső nem sikerült valami jól. A második viszont már kellemesebb.
Még hallom a szövegét, amit Frank-nek intéz. Kifelé menet halványan elvigyorodom az orrom alatt. Sejtem, hogy a verdámra céloz.
Kiérek a műhelyből, és behajolok a Chevy-be, hogy az anyósülésről kirámoljam a bőrdzsekimet a táskámmal együtt. Erre szemből bevetül egy mozduló árnyék. Felpillantok. Felipe az, vagy Frank hogyan is nevezte a mexikói srácot, amint dédelgetve méregeti a verdát.
Eljut hozzám mit dünnyög odaát.
Pont bekukkant az utastérbe, mire összenézek vele néhány röpke másodpercre. Felegyenesedem, és miután kigyönyörködte magát, a kocsi teteje fölött nézek már rá. Közben belebújok a fekete dzsekibe.
- Látom van szemed a jóra és a szépre. – mosolyodom rá. - 64-es Impala SS. Valóban nem sok rohangál belőle errefelé.
Őskövület a kicsike, a piaci ára mégis valahol 35.000 dollár körül mozog.
- Nem lesz féltékeny a Mustang-od? – biccentek a közelben parkoló olajzöld járgányra. Azt feltételezem, hogy az övé. Valahogy el tudom képzelni vele. - Ő sem rossz bőr.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Felipe 'Draco' Rosa

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 32
◮ tartózkodási hely : LV
◮ hozzászólások száma : 22
◮ join date : 2014. Jun. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Draco vs. Rayne - Ne üsd az orrod a nagyok dolgába, cicus! ;)   Csüt. Okt. 29, 2015 1:54 am

- Ez még kérdés!?? - csúszik végig szemem a lányon, de a másik se kevésbé érdekel.
Amikor viszont a Mustangra bök, csak automatában nézek vele, vissza viszont a nőre és félrerántom az állam. - Kösz! Mondták már. - teperek a szemeibe, de aztán vissza a tétre!

- A járgány viszont nem az enyém. - intek arra a csodagépre ahogy Juarez fokozott kántálása egyre közelebb az ajtóhoz villan. - Én a minőséget értékelem. - és vissza erre a mesésre, csak még egy utolsó.. egy olyan mélyrehúzott lélegzet, a bőr még mindig lélegzik, aromát enged a levegőbe, nekem meg csukott szemeim mögött elhatalmasodik az érzés.

- És ez a legtökéletesebb minőség. - mert ígyvan.

- Eladó? - kérdezem hirtelen váltva, hirtelen hangnem és a kérdés is hirtelen, elég hirtelen ahhoz hogy tudja, nem véletlenül kérdem.
Messziről kiszúrnak egy ilyen darabot!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Rayne Bleaser

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 45
◮ join date : 2014. Oct. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Draco vs. Rayne - Ne üsd az orrod a nagyok dolgába, cicus! ;)   Csüt. Okt. 29, 2015 2:08 pm

Szóval nem az övé a Ford Mustang. Oké, ezt benéztem.
Figyelem a srác reakcióit. Hogy „legtökéletesebb minőség”? Szebben valóban aligha mondhatná.
- Neeem… – sandítok vigyorogva Felipe-re. - Nem létezik, hogy jobban bele lennél zúgva, mint én.
Aztán az a hirtelen kérdés, ami elhagyja a száját, meglep. Csak meredek az arcára. Nem úgy fest, mint aki szórakozna, elég komolyan hangzott, és a vonásai is a szándékot támasztják alá.
- Erre sajnos nemmel kell válaszolnom. – mosolyodom rá a kocsi fölött. - Családtag. – mondom, miközben finoman megsimítom a tenyeremmel a lehajtható tetőt. - Fénykorában még a nagyapám csajozott vele. Aztán megörököltem… A kutyám után Ő a következő, akiért ölre megyek, ha kell. – magyarázom még mindig kedvesen mosolyogva, elvégre közel sem fenyegetésnek szánom, csak jelzem, mennyire sokat jelent a verda.
A vállamra kapom a táskám pántját, aztán összefonom a mellkasomon a karjaimat. Még mindig Felip-et méregetem.
- Mondd csak… Minden „minőségi” lökhárítóra ilyen hamar rágerjedsz? – kérdem egyszerűen. A szám sarkában cinikus vigyor bujkál.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!TémanyitásTárgy: Re: Draco vs. Rayne - Ne üsd az orrod a nagyok dolgába, cicus! ;)   

Vissza az elejére Go down
 

Draco vs. Rayne - Ne üsd az orrod a nagyok dolgába, cicus! ;)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Las Vegas :: Külváros-