HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 Fun has just begun

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

avatar
Mäel Nahim Deshaies

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 30
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 17
◮ join date : 2015. Jun. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Fun has just begun   Szomb. Júl. 18, 2015 2:45 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
# Camille Hays
Mots: 541
#painting

We are the ones that wanna choose,
Always wanna play,
But you never wanna lose.

7:50AM.  Lassan negyven perce van ébren, de máris a második csikket nyomja el az éjjeliszekrényén levő rubintvörös hamutálban. Camille biztosan az igazak álmát alussza, Mäel pedig tíz perccel a napindító füstölői után összekészülődik, végül ébenfekete selyemhatású köntösében - alatta egy szál boxer - lép ki birodalmából. Lábujjhegyen járkál, úgy mozog mint aki műtve van. Lassú és óvatos. Mindketten tisztában vannak a ház íratlan szabályaival. Hétvégente az ebéd számít reggelinek. Vagyis délidő előtt egyetlen pisszenés sem törheti meg a házban uralkodó csendet. Kivételt képez a minap. A ház ura kénytelen megszegni a regulát a nemes cél érdekében.
Türelmetlen. Izgatott. Mint akinek kukac van a seggében. A garázsban három napon át rejtegetett festékes vödröket és dobozokat, két tucat különböző méretű ecsetet, festőhengert, illetve néhány csomag takarófóliát. Munkaruháról nem gondoskodott, valamelyik szakadtabb pólójából akár Camille számára is kölcsönöz. Ma végre kész a hónapokig szőtt - eddig némely eltitkolt - terveit feltárni és véghez vinni.

Hőn szeretett kanapéjára heveredik, a dohányzóasztalon fekvő laptopját bekapcsolja. Csakis arra az időtartamra míg a kora éjjeli órákban megírt CD-t kiveszi. Jobb keze mutatóujján pörgeti a korongot amin lakótársa és saját kedvenc zenéi váltják egymást.
Halálhörgés, siralom versus csöpögés, vinnyogás. Sokszor egy ‘hörgéssor’ több jelentéssel bír mint három strófányi lalala a rózsaszín-fehér csíkos nyalókákról. Mindez a förtelmi skálán vetekszik a megszerezhetetlen szomszéd fiú hasán levő kockákról való dicsőítéssel.
Valójában az a legnagyobb probléma, hogy az emberek előítéletesek mindennel és mindenkivel szemben. Aki tagadja, hazudik. Ilyen jellegtelen szösszenetből le lehet szűrni mennyire is elcseszett ez a világ.
Vajon hányan gondolnak bele a mögöttes tartalmakba?
A hormonok csatát vívnak testében noha sosem arról volt híres mennyire feszeng némely alkalomkor. A megnyugvást jelentő harmadik cigarettáját meggyújtja, ami csak ujjai közt füstölög. Gondolatai kizárólag a mai nap körül forognak. Túlontúl vizuális alkat - szemei előtt lebeg terve, abba viszont nem gondol bele mi lesz elutasítás, nemtetszés esetén. Hiszen nem történhet ilyen.

8:34AM. Miután leégett a csikk, indul is felkelteni angyalát. A CD-t a lejátszóba rakja. Ahogy  beolvassa a lemezt, Camille legkedveltebb zenéje csendül fel, amire valószínűleg álmából felébresztve is bármikor tudna táncolni vagy hamiskás hangján énekelni.. A hangerőtől nem dől össze a ház, de épp elég hangos ahhoz hogy a lány legmélyebb álmából is felriadjon.

Úgy érzi ismeri Camille-t olyannyira hogy ne kelljen átlépnie szobájának küszöbét. A helyiség ajtaját sem nyitja ki. Háttal a falnak dől. Rögvest mindenféle idegeskedés elhagyja. Bízik abban hogy lakótársa megébred a hangzavarra.
Amikor nyílik az ajtó és a kis kócos megjelenik, Mäel rögtön totyogós - merengue-hez hasonló[You must be registered and logged in to see this image.] - táncra invitálja.
- Remélem kipihented magad szépségem. - lassan megpörgeti a lányt, és ha ő nem ellenkezik, akkor ismét folytatja vele a tipegést. - Mert legalább két napig nem alszunk. - széles vigyor kúszik arcára. Egyelőre nem lehet kiolvasni mi lapul mögötte. Örül. Nem csak a lánynak. Nem is a mázolásra szánt napoknak, hanem együtt a kettőnek. Ritkán akad esélye bármit is közösen tenni a lánnyal, ennek ellenére mindig megragadja az alkalmat.
Hacsak Camille nem szakítja félbe, akkor addig táncol vele míg véget nem ér a dal. Nem simul hozzá teljesen, megtartja a tisztes pár centiméteres távolságot, ámde tekintetét le sem veszi az előtte levő gyönyörűségről.

Megfogadta, bármennyire is hat gyötrően, türtőzteti magát. Nem iszik sört. Alkoholosat legalábbis. Szüksége van az ízhatásra. Még Camille sem foszthatja meg a kellemes malátaíztől.
Lesz idejük bőven ünnepelni miután befejezték elképzeléseiket.

Aerials, so up high,
When you free your eyes,
Eternal prize.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Camille Hays

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 25
◮ tartózkodási hely : LV
◮ hozzászólások száma : 7
◮ join date : 2015. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Fun has just begun   Vas. Júl. 19, 2015 3:20 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
Ragyogóan süt a nap fent a kék, felhőktől mentes égen, ennek ellenére nincs olyan tikkasztó hőség, még a szél is lágyan lengedez. Talpam alatt hófehér, puha homok, s csak pár méter választ el a tenger hívogató, hűs habjaitól. Nagy késztetést érzek arra, hogy ússzak egyet, én mégis hátat fordítok, és a kicsivel arrébb lévő napágyra heveredem le, majd kezembe veszem a hideg gyümölcsturmixot, ami igazából nem is tudom, hogy került ide, de itt van, és csak ez a lényeg. Olyan tökéletes minden, sehol egy idegesítő ember, az időjárás tökéletes, a hely gyönyörű. Bár itt maradhatnék örökre... Azonban ezt a nyugalmat nem tudom sokáig élvezni, mert valahonnan a távolból, pontosabban a tenger felől halkan megszólal egy zene, egy nagyon ismerős zene, ami egyre csak hangosodik. Tekintetem a tenger felé fordítom, ahol eleinte semmi különös nincs, csak a végeláthatatlan kékség, majd egyszer csak egy ember bukkan fel a habok közül, akit követ még egy, és még egy. Rengetegen jönnek, táncolva, egyenesen felém, míg körbe nem vesznek, míg végül hatalmába nem kerít a zene, és én is táncra perdülök. És aztán...
... És aztán felébredek.Hason fekve, a takaróm pedig nagyon szépen összefonódott a lábaimmal, a párnám meg valahol lent az ágy mellett hever, el se tudom képzelni hogy ezt mégis hogy csinálhattam. Talán még álmomban is hatással van rám a annyira a zene, hogy alva táncolok, ami majdnem olyan, mint az alvajárás. Még nyüszögök egy sort, olyanokat motyogva közben, hogy "Nem akarooom..." meg hogy "Vissza akarok oda menni...", de a kedvenc számom teljesen kiűzi belőlem az álmosságot, így kénytelen vagyok felkelni, hogy számon kérhessem kedves lakótársam, mégis miért keltett fel éjnek évadján. Igaz, hogy már rég felkelt a Nap, de az engem nem érdekel. Legszebb álmomból ébresztett fel, és ezért megkapja a magáét. Kócos fejjel nyitom ki az ajtót, s már indulnék is Mäel keresésére, meg is jelenik az emlegetett szamár. Valószínűleg itt várta a kis galád, hogy felébredjek, és most kézen ragad, s a zene ritmusára kezd el velem táncolni. Ettől pedig minden rossz kedvem elszáll, és egy széles mosoly is kiül az arcomra.
- Ne igazán... Szívesen aludtam volna még néhány órát... - és hogy ezt bizonyítsam, még ásítok is, bár az nem volt a tervem része, csak úgy jött magától, hívatlanul. Elnevetem magam,
[You must be registered and logged in to see this image.]
mikor megpörget, de aztán ismét folytatjuk a táncot, most már nem tudnám abbahagyni, csak ha a zene is megáll.
- Miért, mit fogunk csinálni? - kérdezem, s szememben felcsillan a kíváncsiság, hogy vajon mire készülhet, amiért ilyen korán fel kellett kelnem.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Mäel Nahim Deshaies

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 30
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 17
◮ join date : 2015. Jun. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Fun has just begun   Kedd Júl. 21, 2015 11:57 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
# Camille Hays
Mots: 415
#painting

We're the greying herds hurting each other with our lies.

Nem kellett sokat várnia. A kissé hangos zene megtette hatását. Mellőz mindenféle üdvözlést és rögtön táncra hívva Camille-t, burkoltan a lényegre tér. Mäel általában kimeríti a pókerarc fogalmát. Ritkán vigyorog, akkor is okkal. Jelenleg képtelen leplezni örömét. Ráadásul a lány mosolya, nevetése teljesen elvarázsolja. Sőt. Még az ásításával is teljesen le tudja venni a lábáról.
Becézi. Olykor megragadja a lehetőséget hogy érinthesse a lány porcelánfehér bőrét. Mäel nyílt lapokkal játszik. Mondhatni a kezdetek óta. Tetszik neki lakótársa, mégsem tesz lépéseket annak érdekében hogy az övé lehessen, mert úgy véli balul sülne el a dolog. Ha a benne tomboló érzéseket viszontérzi, mindenképpen tesz valamit kettejük érdekében. Persze ott a titok, amit Mäel magában őriz.
Majd talán megembereli magát amikor a mademoiselle költözne. Vagy ha bekövetkezne a legrosszabb.
- Hosszú még a szünet, bőven lesz időd aludni. - lassan, táncolva vezeti a nappali felé Camille-t. A helyiség közepén megáll és elengedi. Most, hogy a helyzethez képest  aránylag szép körítést adott tervének, ideje romba dönteni. Mäel kezdeti vidámsága komolyságba hanyatlik, mintha a lehető legrosszabb hírrel készül szolgálni.
- Öltözz játszósba. - rákacsint, ezt követően sarkon fordul. A dohányzóasztalon levő pár nappal ezelőtti újságot felkapja. - Nagytakarítunk. - a hírlapot hanyagul dobja szobájába ami az ágya elé landol a parkettán.

Hacsak Camille nem állítja meg, akkor a terasz ajtaja előtt heverő fonott kosarat teljesen kitöltő Priscilla-nak ad némi eleséget.
Priscilla azon macskák közé tartozik akin semmiféle diétás táp nem segít. Reménytelen eset. Súlya a normális csaknem háromszorosa. A macska utolsó hetét, heteit éli. Szíve bármelyik másodpercben felmondhatja a szolgálatot. Nem kizárt, naponta veszít el egy életet annak ellenére, hogy három évvel ezelőtt az orvosok nem ígértek neki két hónapnál többet.
Camille már hozná az utódot, de Mäel megfogadta, újabb cica nem teszi be tappancsát barlangjába. Kutyáról esetleg lehet szó, aminél nem a ‘cukiság’ lesz mérvadó. Méretben minimum egy belga juhásznak kell lennie a leendő ebzetnek. Ha Camille kisebbet szeretne, akkor elő kell vennie beszélőkéjét a meggyőzéshez.
Még mielőtt kilépne a kertbe, hátrafordul, keresve lakótársa tekintetét.
- Reggelizz te is, addig behozom takarítócuccokat. - néhány másodpercig megdögönyözi szőrgombócát, aztán vonul ki. Amennyiben Camille-nek már nincs túl korán, leeshet neki a tantusz miszerint semmi takarításhoz valót nem tárol Mäel a fészerben.

Körülbelül 10-15 perc elteltével megjelenik a nappali végében, kezeiben egy-egy ötliteres festékes vödörrel, jobb hóna alatt egy festőhenger.
- Bézs? - akár egy kézisúlyzót, úgy emeli a levegőbe a vödröt. - Vagy világosszürke? - megismétli előző mozdulatát, végül kis kedvencére szegezi tekintetét. Arcán önelégült mosoly lapul, felvont szemöldökkel figyeli a lányka reakcióját.

The future will view all history as a crime.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Camille Hays

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 25
◮ tartózkodási hely : LV
◮ hozzászólások száma : 7
◮ join date : 2015. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Fun has just begun   Pént. Júl. 24, 2015 1:34 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
Már felkészültem rá, hogy szépen lecseszerintem, mert képes volt hajnalok hajnalán felébreszteni, és még az sem érdekel, hogy, a legkedvencebb számommal ébresztett fel. Azonban cseppet sem számítottam arra, hogy itt vár az ajtómban, és el is kezd táncolni velem. Ettől szinte azonnal eltűnik a haragom, helyét az öröm veszi át. Egy biztos: Mäel tudja, hogy kell mosolyt csalni az arcomra. Nagyon titokzatos a Drága ma reggel, nem tudom elképzelni, hogy vajon mire készülhet, de a mosolyából ítélve valami jóra kell számítanom. Mármint neki biztos jó, nekem már annyira nem biztos.
- De nem olyan hosszú, mint kéne, hogy legyen - Elnyomok még egy ásítást, mire aztán véget ér a dal, így mi is megállunk. Észre sem vettem, hogy időközben átszambáztunk a nappaliba...
És ekkor jön a hideg zuhany, mikor Mäel vigyora lefagy az arcáról, és olyan komorrá válik, hogy... Hogy nagyon. Az én arcomon azonban csak kíváncsiságot láthat, meg talán egy csipet félelmet, amit nem tudok leplezni, legalábbis nem olyan jól, mint egyes emberek.
- Na ne mááár... Ezért kellett felkeltened hajnalok hajnalán?!?? - fonom össze a karom magam előtt, és kicsit durcisan mérem végig az előttem éllót még mielőtt sarkon fordulna, és ki nem menne a teraszra.
A macska ott fekszik kint a helyén, mint ahogy a nap 90%-ában tenni szokta. Szegényke már nem hiszem, hogy sokáig bírni fogja, de ha elpusztul én már hozom is az utódot. Bár nem biztos, hogy az egy macska lesz... Lehet, hogy kutyát hozok, vagy nyulat, tengerimalacot, esetleg papagájt. És igen, egyszer még egy csacsi is megfordult a fejemben, de attól talán a lakótársam kitérne a hitéből. Mondjuk ha rajtam múlna, már egy egész farm lenne ebben a lakásban. Még azt a gyönyörű fehér oroszlánt is haza akartam lopni, amit z állatkertben láttam. Na jó, nem, de azért megfordult a fejemben, hogy kell nekem egy kölyökoroszlán.
- Oké..... Várjunk csak... Mäel...! - Elsőre nem is esik le, csak mikor már veszem elő a müzlit. Nincs is a fészerben semmiféle takarítószer... Utána is kiáltok, de lakótársam már nincs sehol, így csak egy nagyot sóhajtva ülök le az asztalhoz, a reggelimmel. Vajon mire készülhet?
Mire Mäel visszatér én már fel is öltözöm. Egy rövidnadrágot vettem fel, és egy nagy pólót, amibe kétszer is beleférnék. Még régen kedves lakótársamé volt, de Ő nem nagyon használta, így becsórtam tőle.
[You must be registered and logged in to see this image.]
És hát eddig nem is nagyon kereste, legalábbis tőlem nem kérdezte, hogy nem láttam-e esetleg, teljesen véletlenül ezt a ruhadarabot. De nem baj, most már nem is fogom visszaadni neki, max. ha lerángatja rólam.
Szemeim kikerekednek, mikor meglátom a kezében a festékes vödröket, de aztán arcomra széles mosoly ül ki,s kékjeim a két szín között ingáznak.
- Hmmm... Legyen világosszürke. - Felelem, majd odamegyek hozzá, hogy a hóna alól kivegyem a festőhengert.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!TémanyitásTárgy: Re: Fun has just begun   

Vissza az elejére Go down
 

Fun has just begun

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékonkívül :: Archívum :: Archivált játékok-