HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 The future will view all history as a crime

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

avatar
Zack Ruben Manrique

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 30
◮ hozzászólások száma : 15
◮ join date : 2015. Jul. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: The future will view all history as a crime   Kedd Aug. 04, 2015 2:54 pm


Vincent

743 $

Zack


A

A

A

A

Miben van rohadt nagy haszon ebben a feslett világban? - Ha értesz ahhoz amit csinálsz. Amint beférkőztél valaki bizalmába, onnantól nyert ügyed van az illető kihasználásában. Zack, bevallása szerint mesterien blöfföl. Nem röstell belegázolni mások lelkivilágába. Ha kell, akkor könyörtelenül lassan az összes sebet feltépi. Drasztikusabb módszerekhez nem folyamodik.
Tudja nagyon jól ha cirádás régiségekről van szó, akkor Don Morris a palimadara. (Ragaszkodik a spanyolajkúak megszólításaihoz. Több mint húsz év megszokását pár hónap nem feledteti el.)
Magában kurva könnyen szidja a fickót. Talán ha kétszer járt nála. Ámde környezetében mégis frusztrálva érzi magát amit igyekez leplezni a ‘komoly’ üzletember álcájával. Csakhogy a tekintély amivel Vincent rendelkezik: felettébb zavarba ejtő. Zack tejfelesszájú mócsingnak érzi magát mellette mintsem úriembernek. Hiába az öltöny..
Könnyelműen gyűrte Benjamin Franklin arcmásával rendelkező bankjegyet a zálogházas tömzsi markába. Kipengette a 100 dolcsit a körülbelül egy 1,5 évszázaddal ezelőtt készült dohányzókészlet replikájáért. Zack a kezdetektől abban a hitben élt hogy valódi. Hiába közölték vele annak ellenkezőjét legalább ötször, érezte, minimum négyszereséért fogja rásózni valamely ismerősének.
Másnak kacat.
Cimborájának érték.
Neki pénzt pöfékelő fém és porcelánhalom.
Ujjai görcsösen ölelik át az üvegpoharat, csaknem apró darabokra roppantva. Pár perce lötyköli szájában az aranyló nedűt, lányos zavarát mégsem tudja enyhíteni kedvelt whiskey-je. Ok nélkül nem teszi be eme helyre a lábát. Joggal van itt. Pénzszűkében levés kényszerítette arra hogy szerencsét próbáljon.
Mitöbb! Olyasmit birtokol amire a hely vezetője nem fogja az elutasítás egyik jelét sem megtenni.

A dübörgő zene sem tudja kizökkenteni morfondírozásából. Gondolatai a két nap alatt szerzett szajré körül forognak. Zack bal kisujján csillogó aranygyűrű. Ujja háromnegyedére megy rá, nem bírja leszedni. Az ékszer belsejében a végtelen jelét gravírozták, amaz kettő körében B és T betű. Foreverből never ever.
Öltönye belső zsebében lapuló parfümös üveget tegnap bányászta a mellette ülő félig vak banya táskájából egy BINGO est folyamán. Gondolta talán eladható Madame de Pompadour pacsulijaként. Gyönyörűnek nem nevezhető aranyozott borostyán levéltenger öleli körbe a csobolyaszerű flaskát. Középen ovális alakú ametisztkő. Vagy műanyag kavics? Kinek mi.
Benne szörnyen szúrós illatú levendula keveredve a budiban használt citrusszaggal. Andalító.

Megragadja alumínium aktatáskájának fülét. Ahogy vált a zene, behörpinti italát. Célirányosan indul Vincent irodája felé. Előtte viszont át kell rágnia magát a berlini nagy fal két betonelemén.
Ahogy az első megpillantja Zack-et, balrább lépve elzárja az utat.
- Rég láttalak tesó! Mintha egy számmal nőtt volna a karod! - Zack nyújtja jobbját, a mamlasz csak nézi mi a lófaszt akarnak tőle. A krapek ismerheti a mágust, voltaképpen találkoztak párszor. - Jöttem a főmuftihoz pókerezni! Meg üzletet kötni. Ismét. - jelenti be mivoltjának okát, a germán gorilla meg se rezzen.
- A bőröndöt. - utasítja Günter - aki hátratett kezekkel, kisebb terpeszben áll. Csakis ajkai és szemei mozognak.
Zack sóhajt egy nagyot, fejét ingatja. Óvatosan megemeli a táskát. A zárak kattannak. Elővesz egy pakli francia kártyát. Koffer koppan a földön, Zack keveri a lapokat.
- Idefigyelj barátom. Csináljuk azt hogy húzol egyet. Megnézed, megjegyzed. Ha kitalálom melyik, beengedsz. Ellenkező esetben kidobhatsz. Had lássa a nép milyen vagy ha bevadulsz, hörrr! - felnevet, a lapokat legyezőként teríti a benga elé. Günter fél pillanatra mosolyra húzza száját. Mintha évek óta ez lenne a legfőbb szórakozása. Körültekint nem e figyelik. Választ egyet. Nyugtázza. Pikk kilenc.
- Tedd a pakli tetejére. Vegyél le egy kisebbet, fordítva csapd ide. - Zack közli az instrukciókat, azonban úgy keveri meg ismét a lapokat hogy az első ne keveredjen el helyéről - ekkor nyer betekintést a választott lapot illetően. Günter szemében kisfiús kíváncsiság csillan fel. Bármennyire elképzelhetetlen szitu. - Most az előzőnél kicsivel többet. - Zack közli az utolsó instrukciót. Végül Günter szemeit fürkészi miközben grimaszolva hümmög.
- Nem piros volt. - a német, bólogatás helyett pislog. - Szám volt, legalább hetes értékű - Zack közelebb hajol, Günter pupillái összeszűkülnek. Zack az első fejjel lefelé lapot keresi, úgy emeli a germán arca elé hogy ő maga ne láthassa. - Pikk kilenc? - kérdezi az egyértelműt. A német debella arrébb áll, meg se mukkan. Valószínűleg az állát próbálja felvakarni a padlóról.
Zack a legszarabb trükkel állt elő, viszont ez 100%-ban működik. Erre még a saját életét is rámeri rakni tétnek.
- Sieg heil! - fals tiszteletét téve szalutál. Lépteit szaporábbra veszi még mielőtt szorítópórázként ragadnák meg nyakát a kolbászujjak.

Megkapta az első zöld utat, a második fapofa jóval könnyebb falat.
- Szevasz! Szevasz! - fültől fülig érő vigyorával üdvözli a második őrt. Az is csak unottan mered előre.
- Gyerünk, szólj Vincent-nek. Már nagyon várt. - sürgetően csettint és addig nem mozdul míg nem nyílik az ajtó.
A


/ ~ elnézést a késés miatt. tegnap lekéstem az utolsô hazatartô repülôt /
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Vincent Morris Belvedere

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 49
◮ tartózkodási hely : Vegas külterülete
◮ hozzászólások száma : 80
◮ join date : 2014. Dec. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: The future will view all history as a crime   Kedd Szept. 15, 2015 3:07 pm

Kurvára kétségbeejtő a helyzet. A kolumbiaiak és a mexikóiak összecsapásából akár még mi is kikerülhetünk vesztesen. Itt számítanak az esélyek. Melyik oldalra állsz, és az az oldal a nyertes oldal lesz e. Mert ha nem...

Nagyot sóhajtva eltépem magam az ablaktól, nem mintha az adhatna megnyugvást. Kemény idők ezek. Meg kell választanod kivel kezdesz és ki az, akinek nyugodtan mondhatsz nemet. Kell.. hogy legyenek támogatóid a háttérben, erős és kitartó támogatóid, megfelelő létszámmal és fölénnyel különben elég egy kis tűz, és mindent a semmibe vihet. Mocskosul alattomosak ezek a mexikóiak...

Pittyeg az a szar, én meg megtéve azt az újabb néhány lépést, még mindig a kezeimmel a hátam mögött térek vissza a nagy és barokk asztalhoz. Csak elérve tolom rá a villogó gombra az ujjamat.

- Mivan. - kérdezem és Heinz öblös hangja válaszol.

- Zack Manrique van itt Uram, a megbeszélt ügyben jött. - szövegel én meg a gombot még mindig nem engedem. Csak felnézek az órára, aztán vissza néma csendben.

- Küld be! - nyögöm el, azzal visszaereszkedem egyenesbe, továbbra is csak állva maradva az íróasztal mellett. Úgy várom azt a nyálasképű ficsúrt. Nem a legjobb időpont és nem a legjobb helyzet. De mégis.. ami nála van hátha nyújthat a jelen helyzetben egy kis örömet. Vagy egyszerűen csak.. kedvteléssel is eltölthetjük a mai napot. Amíg a tényleges helyzetek el nem dőlnek.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Zack Ruben Manrique

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 30
◮ hozzászólások száma : 15
◮ join date : 2015. Jul. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: The future will view all history as a crime   Csüt. Szept. 24, 2015 1:01 am


Vincent

275 $

Zack


A

A

A

A

Noha talán ez a harmadik vagy negyedik alkalma eme helyen, máig nem érti minek kell végigjátszani ezt a formalitást. Vörös szőnyeg nélkül fabatkát sem ér az egész!  
Továbbá az sem tiszta számára, minek őrzik ennyire Vincent-et. Mintha ő volna a megtestesült Oscar szobor...de még csak eszmei értéke sincs!!

Voltaképp úgy érzi magát mint aki fogorvosnál várakozik: egészen addig feszeng míg zöld utat nem kap a ‘rendelőbe’. Onnantól nincs menekvés. Sajnos Vincent egyik asszisztense sem titulálható bájosnak vagy csinosnak - ők csak jobban fokozzák Zack stressz-szintjét. Amint ferde szemmel nézzük a világot, látni, a két benga melle vetekszik néhány szilikonnal kitömött spinéével. Ez aztán végképp nem hat nyugtatólag Zack-re. ~ Fúj!

Mihelyst nyílik az ajtó, rögvest elillan a benne tomboló izgalom, félelem és aggodalom gerjesztette érzelemi káosz. Átlépi a küszöböt, megpillantva készülő átverésének áldozatát a szokásos - vagy folytonos? - jókedélyűsége vetül arcára. ~ Most már húzhatják a fogát, édes mindegy mi vár reá.
- Mi ez a fancsali pofa? Tegnap óta fél százalékkal csökkent a forgalom?! - kérdi a maga szórakozott, gesztikuláló temperamentumával. Az asztalhoz érve nyújtja jobbját üdvözlésképp: ha az elfogadásra lel, leveti magát az egyik ülőalkalmatosságra.
Bármi is legyen a válasz, ‘vigasztalásképp’ megpróbálja a lehető leggyerekesebb ötletét felvetni.
- Esetleg akarod látni mi csalt mosolyt az első gorillád képére? - megejt egy halk kacagást és az eddig kezében szorongatott aktatáskát óvatosan helyezi az asztal felszínére. Végül Vincent tekintetét fürkészi.
Pótcselekvésként egy, az öltönyzsebéből előkapott pénzérmével szórakozik miközben mélyen bízik abban, megkínálják némi torokmelegítővel és sikerül legurítania némi aranyló nedűvel a folyosón szerzett gombócot a torkában.
Persze azért is mert üzleti traccsolda van készülőben, és a komooooly partnerek némi bemelegítővel kezdik a tárgyalást. Nemdebár?
A


Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Vincent Morris Belvedere

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 49
◮ tartózkodási hely : Vegas külterülete
◮ hozzászólások száma : 80
◮ join date : 2014. Dec. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: The future will view all history as a crime   Szer. Okt. 21, 2015 1:20 am

- Neked is szép napot! - lököm oda a loboncoshajú kis köpcösnek, aki a mai napig úgy viselkedik minden üzletben, mintha messzemenő ízig-vérig jóbarátok lennénk.
Amikor elém kerül és felém nyúl a keze, mégis csak egy rövid pillanatra bámulok rá le, és aztán feladva a harcot, az enyémet az övébe csúsztatom. De csak formálisan szorítom meg.

- Mit hoztál?? - kérdezem belevágva a közepébe, közben jobbal az asztallal szemközti fotelek egyikére intve, és jól tudom, nem az a fajta aki egy percig is megmarad egyhelyben, de most ideje lenne kivételt tenni.

Újabb kérdés, de én nem sok válaszra méltatva célzom meg inkább az engem megillető helyet, és ha már ő ül, én is helyezkedjek kényelmesebbe, hagyjuk hátra a napi megoldandó feladatot!
Majd megoldják azt az érintettek.

- Ugye nem azt mondod hogy találóskérdésekkel fogsz szórakoztatni!?? - könyökölök meg a széken, és bár látom én az aktatáskát, de egyenesen a szemeibe.
Egy percig se higgye azt hogy csak mert elrendeztünk már egy-két jövedelmező üzletet, már a puszipajtásaként kezelhet.
A kötelező tiszteletet mindenkitől megkövetelem!
Pláne egy ilyen semmirekellő ficsúrtól, még ha rendszeresen is kielégíti bizonyos ingereimet, a felállás nem változik.
Ha nagy vagy, félik a neved! Ha ismert, mindenki tudja hol a helye.
És én nem kívántam az orra alá dörgölni kiemelve a szerepeket.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!TémanyitásTárgy: Re: The future will view all history as a crime   

Vissza az elejére Go down
 

The future will view all history as a crime

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékonkívül :: Archívum :: Gé játékai-