HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 Hey, I know you sexy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

avatar
Elizabeth Jensen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 20
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 37
◮ join date : 2015. Jan. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Hey, I know you sexy   Csüt. Aug. 20, 2015 7:18 pm


Effy & FabriceWe're all living in America,
America is wunderbar.
We're all living in America,
Amerika, Amerika...
- üvöltött fülembe kedvenc németeim egyik fantasztikus slágere. Ide hozott engem Conor, de valahogy még mindig nem tudok azonosulni a hellyel. Szép meg jó, csilli-villi szupercsini, de ez nem Bristol. Ez nem Anglia. Ez csak valami nagyzolós, valami... izé. Pedig már több mint egy hónapja itt dekkolok. Bejártam a helyet töviről hegyire, már tudom melyik sarkon vannak jó cuccot áruló kis mukik és melyik sarkon szemet gyönyörködtető kurvák. Tudom hol jó a sör és hol a tequila. Az egyik zeneboltossal szinte már össze is költözhetnék, annyit járok be hozzá.
Szóval, elvagyok. De ez nem jelenti azt, hogy elmúltak a fura dolgok. Hogy nem látom Őt, amikor úgy tartja kedve. És most épp úgy tartotta minden hulla kedve, hogy köddé válnak, így újra nyakamba vehettem az éjszakát, némileg vidámabb arckifejezéssel. A minap láttam valami plakátszerűt, hogy valami önjelölt kis művészke kiállítást tart ma este, így ez a terv, és már itt is állok a küszöbön. Ma nem akarom szétcsapni magam, ma egy kicsit normális akarok lenni. Ki is húzom fülemből az őrjöngő németeket és nagy levegőt véve lábaimat mozgásra ösztökélve belépek az ajtón.

Voltam már pár kiállításon, de meglepett, hogy nem futott ki a szemem egyből az éles fénytől, ugyanis félhomály van a teremben. Sőt, mintha még valami füstgép szerű is üzemelne. Furcsa, de nem törődöm vele. Effy, ma este normális vagy - mondogatom magamnak, s igyekszem elvegyülni az emberek között egy pohár itallal a kezemben, amit belépéskor nyaláboltam föl.
Ami azt illeti, nem rosszak a képek. Már amelyiket láttam. Egy csoportosulásba majdnem sikerült beleszaladnom, de még időben megfékezni a lábaimat. Ha jól sejtem az alkotót állja körbe néhány kíváncsiskodó. Néhány pillanatig állok még, gondolkozva, hogy csatlakozzam-e a körhöz, amikor mintha egy ismerős arcot vélek felfedezni szinte pont velem szemben. De hisz az nem lehet, hogy pont itt fussak össze ezzel a majommal. Pedig kétség sem fér hozzá, már amennyire a félhomályban látom. Félhosszú haj, enyhe borosta, gúnyos vigyor a képén. Ó Uram, miért versz engem ezekkel az idiótákkal?
Persze mindaz, hogy mennyire nem bírom elviselni ifjabbik William Turner őköcsögségét, attól még nem állít meg abban, hogy ne menjek oda hozzá. És hogy ez Conort mennyire fogja érdekelni, háháá. Így tehát már nem is nagyon kellett a bátorság, besózódott a seggem a gondolatra. Meg is indultak bakancsos tapmancsaim, szépen megkerülve a tömörületet, s szinte nesztelenül a háta mögé osonok, hogy lábujjhegyre állva a fülébe suttoghassak kedvesen:

- Te mégis mi a szart keresel itt nagyságos úr? - A szívem azért erősen kalapál, hisz nem egy rosszvágású pali, csak levakarhatatlan, viszont a múltam része. Azt hiszi, hogy minden az övé lehet. Hát én nem. És ezt imádom az orra alá dörgölni, na meg azért jó találkozni otthonról valakivel.

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hey, I know you sexy   Csüt. Aug. 20, 2015 10:30 pm

Effy és Fabrice
S
ötétzöldes, illetve -barna lakkosan csillanó festék borítja néhol a vörös téglaburkolattal ellátott falakat, melyre meghatározott rendben és méretben ráma, illetve ráma nélküli festményeket, domborműveket, valamint grafikákat függesztettek. Mindegyik fölé egy-egy apróizzójú olvasólámpát szereltek, hogy e csodás műalkotások hellyel-közzel élvezhetőek is legyenek a félhomályos, füstgépes, s vélhetően szantál illattal telefüstölt teremben.
Fabrice alapvetően nem jár egyedül kiállításra, de ez most…!
Nos igen… ez az alkalom sem erősíti a szabályt. Eredendően legalábbis nem.
Egy eleddig ismeretlen nevű, New York-i születésű underground művészpalánta képeiből nyílt tárlatra önszántából sosem menne el, főleg egy olyanra nem, melynek témája az afrikai törzsi művészettől a tengerek szennyezésének ábrázolásáig sokmindent magába foglal. Az egész kiállítás nagyjából annyira közhelyes, mint bármelyik közepesen tehetséges, önmagát és kulturális gyökereit kereső, afroamerikai művész portfóliója, s Fabrice el se jött volna, ha nem lenne Shauna, az az egzotikus nevű, fekete szépség, aki él-hal az efféle cuccokért… sajnos azonban nagyjából fél órája le kellett lépnie, mert a nagyanyját infarktusgyanúval szállították kórházba. Az ismeretség - mondhatni - elég felszínes ahhoz, hogy Fabrice-t, mint fehér európait ne akarja a fekete nagyi kórházi ágya mellett látni a lányzó, így egy holnap hívlak és egy gyors puszi megejtése után lelépett.
Ennek ellenére a fiú nem bánta meg a kiállítást:
– félhomály jó;
– az itt felszolgált pia jó;
– a hangfalakból tompán és középhalkan pulzáló, instrumentális zene jó… (különösen másfél pohár vörösbor után);
– a társaság…? Hmm… meglátjuk…
S nagyjából ez az a pillanat, amikor valaki hátulról a fülébe suttog.
…valaki, aki alacsony(abb mint ő), kellemes hangú és illatú, s hellyel-közzel az etikettel is tisztában van. (Tehát angol!)
Fabrice lassan fordítja oldalra a fejét, majd fordul egész testével abba az irányba, amerről a hangot hallja, s amennyire tud, végignéz a rockerszerű kislányon. Aki első blikkre szép és hamvas, bár a bakancsos lányok nem feltétlen a márki zsánerei.
Széles mosolyba fullad a válasz. Először.
– Jobban kedvelem a méltóságos urat, mint megszólítást, hivatalosan is ez az elvárt… ha már a formalitásokat követjük… – s belekortyol a kezében tartott borospohárba. A hangja nem bántó, sem fennhéjázó, sokkal inkább vidám. A stírölést se vitte túlzásba, a kérdésre azonban válaszol. – Egyébiránt semmi érdekeset. Élvezem a tárlatot, ahogy Te, Señorita! Bár az efféle lehengerlő leszólításhoz még nem ittam eleget.
Az meg sem fordul a fejében, hogy őt összekeverik valakivel. Nem, olyan nincs! Azt azonban meg kell hagyni, hogy a kis virágszál határozottan ismerős neki valahonnan.– 2 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Elizabeth Jensen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 20
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 37
◮ join date : 2015. Jan. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hey, I know you sexy   Pént. Aug. 21, 2015 10:55 am


Effy & FabriceHát megkezdődött egy újabb adok-kapok fejezet szerény kis történetünkben. Az a sajátos hangsúly ahogy ejti a szavakat. Ó igen, ő a nagy örökös, akinek csak egy csettintés és a lábai előtt hever minden. Persze mondom ezt úgy, mintha nekem sokkal nagyobb erőfeszítéseket kéne tennem, hogy megkapjam, amit akarok. Talán ez az egy közös bennünk. A pénz. Amit persze egyikünk sem saját erejéből szerzett, csak úgy az ölébe pottyant, beleszülettünk. Na meg persze a kalandvágy. Igen, még ezt is a közös tulajdonságok közé sorolhatnám.
Valami viszont furcsának tűnt, így közelebbről, mintha magasabb volna egy cseppet és a hangja is egy árnyalattal mélyebb. De elhessegetem ezeket, hisz napját nem tudom, mikor láttam őt utoljára. Mármint így testközelből.

- Ó, röstellem. Méltóságos Úr - forgatom meg szemeim enyhe kis mosollyal az arcomon. A hecc kedvéért még egy pukedlit is hozzátűzdelek a produkcióhoz. Honnan jönnek ezek az idiótaságok, Will? Válaszának utolsó mondatával viszont abszolút egyetértettem. Egy ilyen találkozáshoz és csevejhez még nekem is elkélne néhány pohár ital. Bár inkább a töményebb fajtából. De azt hiszem ezen kívánságomhoz nem a megfelelő helyen tartózkodunk.

- Tehát élvezed... Az arcodról nem ez tükröződik. Bár megértelek, ez nem a te rangodhoz megfelelő esemény. Sőt, még az én ízlésemet sem igazán nyerte el a kedves művész - húzom el számat, s inkább a további becsmérlésemet elfojtva lehúzom a maradékot a poharamból.
- Kérdésem viszont sokkal inkább arra akart kilyukadni, hogy mi vezérelt téged arra, hogy hátrahagyd szeretett Angliánkat? - nézek rá érdeklődve. Igaz vannak amerikai gyökerei, de kétlem, hogy ez lenne az indíték.

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hey, I know you sexy   Pént. Aug. 21, 2015 3:54 pm

Effy és Fabrice
Sz
éles mosoly, s szabad kezével egy lezser intés Effy felé, hogy ő bizony megbocsájtott. Mert a kegyet gyakorolni kell, ha már megadatott…
Minden esetre a gyanúja beigazolódik, miután Anglia efféle jelzővel kerül felszínre. Ugyanakkor Fabrice-nak immáron utána kell gondolnia, hogy a kisasszonnyal mégis honnan ismerik egymást. Mert a lány szavaiból arra következtet, hogy ez bizony nem lehet tévedés.
Nyilván a szigetországon belülről. – De mégis honnan?
Az első gondolat Matilda, illetve az apja. Bár Fabrice jövendőbelije nem az a rockercica, s az előtte álló kislány sem éppen az a típus, akikkel barátkozna, akkor viszont rokon lehet. Erre van esély. A rideg cinizmus az ifjú ladynek ugyanennyire sajátja, ámbár a márki előtt álló lány sokkal csinosabb csomagolásban nyújtja ezeket a nem túl kellemes jellemvonásokat. A keresés elindul Őmárkisága fejében, de a válaszhoz még idő kell. A leglogikusabb az volna, ha direktben rákérdezne, de az a tény, hogy ő nem tudta eddig beazonosítani a lányt… nos… ha esetleg közeli kapcsolatot ápoltak egy néhány óráig, s ő elfelejtette… Maradjunk annyiban, hogy kellemetlen volna.
De nem, egy ilyen kis üde virágszálat nem felejtene el… hacsak nem állt egy igazán ütős cucc hatása alatt.
– Nem? – kérdez vissza, s a melléjük kiakasztott random képre sandít, amelyen talán a tengerek ipari szennyezését ábrázolta a művész mindenféle fémes és műanyaghulladék felhasználásával. – Az a trükk, hogy ne vedd magadra. A direktbe képünkbe tolt globális környezetszennyezés egy közhely a művészetben. Ez a fickó sem lesz korunk Picassoja, bár a terem túlfelén van néhány ígéretes képe.
Újabb korty a borból, s valami azt súgja neki, hogy a lányt ez a válasz nem fogja jobb kedvre deríteni(?).
– A direkt kérdések ellenben jobban tetszenek. Anglia nekem még mindig túl… zord. Ennyi elég, hogy egy időre hátrahagyjam. És Te? – mert az őszinteségért talán őszinteség jár. Mélyen a lány szemeibe néz – ha teheti –, s már annyira nem is mosolyog.– 4 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Elizabeth Jensen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 20
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 37
◮ join date : 2015. Jan. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hey, I know you sexy   Pént. Aug. 21, 2015 8:21 pm


Effy & FabriceNa jó. Előző gondolataim kezdtek vészjóslóan hangzani. Lehet, hogy mégsem azzal beszélek, akivel gondolom? De akkor miért nem közölte velem, hogy kopjak le? Pedig szinte meg mernék esküdni, hogy ő az... Szóhasználata mégsem ezt tükrözte számomra. Persze Will imádja játszani az agyát, de még sem Conor után nem kezdett nézelődni, sem pedig nem szólt be semmi szexuális töltetűt. Pörögnek azok a bizonyos kerekek eléggé erőteljesen, de sehogy nem jövök rá a dologra.

- Nos, egy kezem elég, hogy megszámoljam, a számomra tetsző alkotásokat. Pedig reménykedtem benne, hogy jól fogok szórakozni - sóhajtok szinte már elkeseredetten. Ez az elkeseredés azonban csak a "művész" miatt keletkezett. Ennél még én öt évesen is kreatívabb voltam. Na mindegy.

- Hogy én? Kérlek, engem kedves bátyám, Conor rángatott magával, mert szerinte ez kell nekem és szerinte ez jó nekem, csak még azt nem mondta el, hogy miben. - rántom meg a vállam, tartva a szemkontaktust, s mivel valahogy most már annyira nagyon nem érdekelt ez a mesés kiállítás, egy kis "friss" levegőre vágytam. - Nem jössz ki cigizni? - billentem oldalra a fejem, somolyogva nézve föl rá. Nem tagadom, mélyen abban reménykedtem, hogy a kinti némileg erősebb fényben végre kiderül, hogy tényleg ismerjük-e egymást. De az biztosan kiderül, hogy Mr. William Köcsög Turnerrel fújt-e össze a szél, vagy csak valami véletlen folytán rá hasonlító férfival. Akivel közös pontunk Anglia. Brrrrr... - ez azért ijesztő.

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hey, I know you sexy   Pént. Aug. 21, 2015 9:58 pm

Effy és Fabrice
L
assan kúszik vissza a lusta mosoly az arcára, ahogy a lány a kiállítás képei és a szórakozás összefüggéseit pedzegeti.
– Ááááh! A kettőnek semmi köze egymáshoz, Señorita – ingatja meg a fejét röviden, de többet nem mond, ugyanakkor a bortól elment a kedve, így a poharat egy közelben lófráló italpincér tálcájára teszi. Elizabeth válasza azonban már komolyabb kapaszkodót kínál ahhoz, hogy Fabrice megoldja a hölgyike személye körüli rejtélyt.
Conor!
Gyanakvó tekintet villan a lányra. Két Conort ismer, az egyik osztálytársa volt Etonban. Connor McLahlan. Az anyja családjának whiskyfőzdéje van Skócia déli részén. De ő a legutóbb még egy nagydarab, szeplős kölyök volt, s valahogy nehéz elhinni, hogy ezzel a formás, ámde pöttöm lánnyal (akit – Őmárkisága megítélése szerint – a bakancsa tart a földön, hogy a szél el ne fújja) rokoni kapcsolatban állna. S az a Conor sosem tűnt egy kalandvágyó alkatnak, aki egy húggal nyakába venné Amerikát… a másik Conor pedig… valami zenés, zenész felmenőkkel. Bár erős túlzás volna azt állítani, hogy ismeri, de talán… valamiért… egy közös ismerős! Igen, neki volt egy húga! Pedig már majdnem megvan, amikor elhangzik a varázsszó: cigizni!
Hogyne! Bármikor!
Bólint, s Effyre sandítva/ őt bevárva elindul a kijárat felé.

Odakint valóban kevésbé fülledt és lehasznált a levegő, s az utcai lámpák és az utca közeli üzleteinek és pubjainak/éttermeinek neonfényei is jobb megvilágításba helyezik mindkét ifjoncot. Amennyiben Effy nem varázsol elő egy doboz cigit, úgy Fabrice a saját készleteihez nyúl, s miután kivesz magának egy szálat, a félig üres dobozt Effy felé nyújtja. Csak a szokásos középkategoriás dohányáru, amit itt lehet kapni, s a sors undorító fintora, hogy még ez az, amit momentán szűkös anyagi keretei között szegény márki megengedhet magának.– 6 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Elizabeth Jensen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 20
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 37
◮ join date : 2015. Jan. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hey, I know you sexy   Hétf. Aug. 24, 2015 5:58 pm


Effy & FabriceHáháá! - ujjongok magamban, hogy sikerült kicsalnom őt a "fényre". Bár nem túl nagy csel, de jelenleg a lehetőségeim tárháza igen szegényes. Így tehát ruganyos léptekkel, szinte futólépésben indulok utána a kijárat felé. Mondhatni megrészegülök a "friss" levegőtől, a füst már kezdte irritálni a szemeimet is odabent, így csukott szemmel mélyeket szippantok a levegőből és közben meg is felejtkezem eredeti terve(i)mről. Hülye picsa.

- Jajj, köszi nem, van sajátom - rázom meg fejem mosolyogva, egy pillanatra fellesve az arcára, de most a cigi fontosabbnak bizonyult, így azt igyekszem előtúrni a kis szütyőcskémből, na meg a folyton eltűnőset játszó miniatűr gyújtómat. - És amúgy is, már évek óta csak mentolos cigit szívok, csak ha nagyon muszáj, akkor fanyalodom rá a simára - magyarázom kicsit érthetetlenül, mert a cigaretta már ott himbálózik az ajkaim között. Aaah - sóhajt nagyot bensőm. Levegő, fény, cigi. Tény és való, nem ez a tökéletes összeállítás, de egynek megteszi. Most már pedig jöhet a beazonosítási procedúra. A fazon hasonlít, a hang... is hasonlít, de... valami nem stimmel. Aztán kapásból, a második slukknál, ahogy hirtelen bevillan a dolog, hogy hogy nem fogok idiótának tűnni, majdhogynem megfulladok a füstön. Na igen, ilyen, ha béna vagy és egyszerre akarsz levegőt venni meg nyelni egyet.

- Egyébként tudod már, hogy ki vagyok? - kérdezem csintalan mosollyal a sikeresen túlélt fulladozás után. Halálozás közben pedig volt alkalmam úgy mozdulni, hogy az ő arca kerüljön élesebb megvilágításba. A szemei árulták el, hogy nem Willel van dolgom, mert ha ő lenne, kisfiúsan csillogó szemeit folyamatosan, megállás nélkül bele akarná fúrni a tekintetembe. Viszont agyam egy aprócska zuga már kezdett is kutatni az arc után. A neve biztos, hogy nem fog beugrani, mert abban pocsék vagyok, de arra emlékszem, hogy Willnek van egy... valami haverszerűje, aki rohadt módon hasonlít rá. Azt hiszem őbelé sikerült most botlanom...

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hey, I know you sexy   Hétf. Aug. 24, 2015 10:47 pm

Effy és Fabrice
H
a nem, hát nem – Fabrice visszahúzza a dobozt, előveszi belőle az öngyújtóját, s meggyújtja az ajkai közé vett nikotin rudat, majd az egész pakkot öngyújtóstul visszacsúsztatja sportzakójának belső zsebébe.
Mélyen szívja a tüdejébe a füstöt, majd kifújja, miközben a táskájával foglalatoskodó leányzót figyeli. Az a tipikus ismerlek, de az vagy-e, akinek hiszlek életérzés keríti hatalmába, s egy pillanatra az is megfordul a fejében, hogy szimplán csak a brit akcentus, s a szigetországhoz való kötődése miatt gondolja ismerősnek a lányt (a Conor név említésének ellenére), aki időközben magyarázatot ad dohányzási szokásaira. Fabrice kiveszi a cigit az ajkai közül, elmosolyodik, majd lepöcköli a parazsat.
– Velem is megkóstoltatták, nem igazán jött be – nyugtázza, hogy mondjon valamit, majd hosszan beszívja, aztán kifújja a füstöt, miután kiveszi a nikotin rudat a szájából. Egyúttal alaposan szemrevételezi a lány arcát. Azt eddig is látta, hogy a kisasszony bizony igencsak csinos, de így, a jobb fényviszonyok közt azt is meg kell állapítania, hogy fiatalabb, mint elsőre gondolta. Ugyanakkor az a bizonyos szempontból szabálytalan szépsége mégis magában hordozza annak veszélyét, hogy aki egyszer látta, az képes jó sokáig emlékezni, gondolni rá, még akkor is, ha…
…de a kislány hirtelen fuldokolni kezd, s Fabrice eddigi gondolatmenetét megszakítva mellé lépve megveregeti a vállát.
– Csak óvatosan! – s röviden felnevet, ahogy a lány megszólal, mert ebből az következik, hogy a kisjószág nem mellette fog megfulladni, ami azért nem rossz!
A kérdést a srác részéről rövid homlokráncolás követi.
– Talán – s egy mélyebb lélegzetvétel után folytatja. – Egészen biztos, hogy láttalak már. De miután a brit ismerőseim közel fele velem egykorú srác… úgy Te vagy egy etoni iskolatársam rokona vagy… vaaaagy egy helyi buliban futottunk össze tavaly, mert mélyebb ismeretség esetén tuti jobban emlékeznék Rád.
Ravasz mosoly, amit nem visz túlzásba. Nem, amíg ki nem derül, hogy a kis virágszál mégis ki fia-borja. Ugyan célravezetőbb megoldás lenne szimplán bemutatkozni, de nem sietnek sehová, s ez a találjuk ki egymás személyazonosságát – Őmárkisága szerint –  a véges sok közül az egyik legmókásabb időtöltés, amit két ember űzhet cigizés közben Vegas kvázi művésznegyedének egy túldimenzionált underground galériája tövében.– 8 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Elizabeth Jensen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 20
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 37
◮ join date : 2015. Jan. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hey, I know you sexy   Kedd Aug. 25, 2015 7:23 pm


Effy & FabriceNos, akkor rakjuk össze némiképpen a dolgokat kicsiny kobakomban. Először is, ma totálisan drogmentes vagyok, és csak egy pohárka fantasztikusan finom, édes vörösbort ittam, de azt is csak most. Aztán, sikeresen belefutottam egy olyan emberbe, akiről azt hittem, hogy tudom hogy ki, pedig nem is. Vagyis igen, csak rohadtul nem tudom a nevét. A lényeg, hogy Will egyik zakkant ismerőse, aki ha jól emlékszem, szintén eléggé burzsuj családból származik.

Talán - hangzott a válasz. De milyen válasz az, hogy talán? Ha azt mondja, hogy "Nem vagyok biztos benne", azt még jobban elfogadtam volna, de inkább a nyelvemre harapva hallgatok tovább, s cigarettám parazsát nézegetem. Kissé mintha félreégne. Megcsalnak - hangzik fejemben a nem is tudom mi, hiedelem(?), mire akaratomon kívül is felhorkanok. Ugyan vajon ki a bánatos leborult szivarvég csalna meg engem... Egy, ha én valakié vagyok, az egy idióta, ha meg mer csalni, kettő... nincs is senkim. Már egy ideje nincs. De nem engedem, hogy könny szökjön a szemembe, s elszomorodjak, inkább újra a fürtösre összpontosítok és a mondókájára.

- Nos - kezdek bele válaszomba - A nyakamat merném rá tenni én is, hogy találkoztunk már. És arra is a nyakamat merném tenni, hogy egy hozzád nagyon hasonlító ifjú társaságában voltál Te is. - próbálok érthetően és összefüggően beszélni. Közben tartva némi hatásszünetet is persze. - Deee, ha jól emlékszem, egyik rokonom sem került abba a sanyarú helyzetbe, hogy az Etonba járjon, szóval ezt a fejezetet azt hiszem ki is húzhatjuk a listádról. Az utóbbi viszont igencsak valószerűnek hangzik - bólogatok a cigim mögül. Még a homlokomat is ráncolom a hecc kedvéért. De nyilván partnerem is élvezi ezt a csodás beszélgetést, hisz akkor nem villogtatná a fogsorát ilyen vidáman.

- Elég jó buli volt... ha jól emlékszem letépték az ingedet. Vagy az nem Te voltál? - kérdezem félkomolyan. Persze a mosolyom szinte alig tudtam visszatartani. Végülis, nem is olyan rossz, hogy nem Willel futottam össze. Jól eltársalgunk Nemtudomanevéttel is.

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hey, I know you sexy   Szer. Aug. 26, 2015 6:06 pm

Effy és Fabrice
A
mosolya kissé szelídül, s alább is hagy addig, míg Fabrice beleszív a cigarettájába.
A lány magyarázata érdekli, elvégre most itt az alkalom arra… talán az első igazi, hogy nevek nélkül kitalálja ki is az ő kis ismerőse. A hozzá nagyon hasonlító ifjúról először nem sok mindenkire tud következtetni, hatásszünet ide, vagy oda. Bár tagadhatatlan, hogy megmozgatja a fantáziáját… mert bárki is az, nyilván neki köszönheti Elizabeth társaságát. De, hogy Őmárkisága kit emelne hasonlóságban maga mellé… nos… senkit… ez kissé megnehezíti a találgatást.
– Nem vesztettek sokat. Ezt hidd el nekem – ékeli nyomatékosan Effy szavai közé a megjegyzést érezhető lefitymálással, miután az orrán keresztül kifújta a füstöt. Egy jó pont emiatt a hölgyikének, akinek – nem mellesleg – egész jól áll a homlokráncolás. Általánosságban van valami megkapó a fiatal lányokban, amikor fontoskodó, merengő, vagy gondterhelt arcot vágnak.
– Hadd emlékezzek vissza… – s az utolsó slukk után elpöcköli a cigit. – Az egy jó buli volt! Az biztos… De, hékás! Egészen biztos, hogy nem ing volt rajtam, hanem egy pulóver, amit Lord Ashton ikerlányainak sikerült rendesen elszakítaniuk Will Turner partiján… – a hangnem cseppet sem bánkódó, majd jön a felismerés – Most már tudom ki vagy! Te vagy Ellie! Will úgy bámult Téged azon éjjelen, mint az éhes farkas a báránykát. Legalábbis… azalatt a tíz perc alatt, amíg együtt iszogattunk. Hogy van a jó öreg Will? Rég láttam.
Kihúzza magát, mert nemcsak, hogy felismerte a kiscsajt, de még a nevére is emlékszik…! Vagy nem… azt holtbiztos, hogy rövidke neve volt a lánynak és „e” betűvel kezdődött.
Majd kiderül.– 10 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Elizabeth Jensen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 20
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 37
◮ join date : 2015. Jan. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hey, I know you sexy   Csüt. Aug. 27, 2015 6:17 pm


Effy & FabriceAz iskolával kapcsolatos megjegyzését csak úgy elengedtem a fülem mellett. Őszintén szólva, azt sem tudom, mikor láttam utoljára iskolát, belülről meg pláne. Jó, ez így nem kerek, mert még otthon egy érettséginek nevezett valami istennyilát azért csak sikerült összehoznom, de azt is csak úgy, tessék-lássék.

Kíváncsian várva, hogy mit fog kihozni a dologból, azt veszem észre, hogy már szinte csak a szűrőt szívom, így csusszan elő egy újabb szál. Családi ártalom - mondhatni. Egyébként is sokat dohányzom és már elég régóta, ha a koromat tekintjük... de társaságban meg aztán pláne sokat tudok füstölni. Ez egy ilyen bicikli. Viszont közben beszélgetőpartnerem emlékezete beindult és vele együtt nyelve is megeredt. Én persze közben automatikusan moziztam, úgy peregtek a képek, mintha most élném. És végül jött a közös pont. Will! Akaratom ellenére is kuncognom kell, aztán azon már meg sem lepődtem, hogy nem tudja a nevemet. De ez csak megnyugtat, mivel én sem vagyok tisztában az övével.

- Öhm, nem Ellie, hanem Effy - szögezem le. - De majdnem eltaláltad, és alár úgy is lehet becézni az Elizabethet - mosolyodom el kedvesen, ez egyszer kivételes alkalomként nem gúnyos pofavágással. Pedig a nevemre "harapok". Biztos a fejemre ejtettek, csak anyám nem akarja bevallani. Vagy nem is emlékszik rá.

- Hát, azt nem tudom, hogy miként nézett rám, csak azt, hogy az idegeimre tud menni, hogy egyszerűen hiába küldöm el konkrétan a halál faszára, akkor is ugyanazzal a lendülettel nyomul - nevetek, aztán rájövök, hogy a kérdésére is válaszolnom kéne.

- Őszintén szólva fogalmam sincs. A bátyám cimborál vele egyébként, én csak sodródom az árral. Bár nem tudom, milyen a viszony mostanában köztük, ha jól tudom, meg lett fenyegetve, hogy ne kerüljön a közelembe. Bár ahogy azt az idiótát ismerem... azon csodálkozom, hogy még nem botlottam bele itt - felelem készségesen, aztán eszembe jut, hogy talán az Ő nevét is most már tisztáznunk kéne, ha már ilyen jól kibogoztuk a szálakat.
- Egyébként töredelmesen bevallom, először azt hittem, Willt ette ide a penész, csak aztán jöttem rá, hogy Te A Márki vagy, ahogy elkezdtünk beszélni - mondom, s gondolatban megveregettem a vállamat, hogy emlékeztem erre a régi nemesi címre. Nagyjából csak ennyi maradt meg, mert nagyon hangoztatta, persze azért jópofa volt.

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hey, I know you sexy   Csüt. Aug. 27, 2015 10:21 pm

Effy és Fabrice
– E
ffy. Hát persze – javítja ki magát, s így már elég nagy a valószínűsége annak, hogy a nevet jó időre megjegyezze. Természetesen mindez annak függvénye, hogy közben mennyire tartja a kapcsolatot a lánnyal. Nem, ezt még nem döntötte el. Effy aranyos, de első ránézésre nem az a fajta, akivel őmárkisága bulizni szokott.
Aztán ki tudja, hogy végülis milyen féle… – mégiscsak Will Turner érdeklődésének a tárgya, az pedig elég sokmindent elárul a kislányról. Nem mintha Fabrice szerint ifjabb Turner uraság olyan roppant kifinomultan válogatná az egyéjszakára való macákat, nem – már Fabrice szerint nem. (Nem mintha a márki különb lenne nála.)
Viszont ha a kiscsajra így tapad – már Effy elmondása szerint – akkor határozottan lehet a lányban valami. Pl. méltóság, hogy nem zuhant a gazdag fiú karjaiba? – Még egy jó pont!  
– Ha meg nem sértlek, ez volt a baj! – keservesnek mímelt sóhaj, majd folytatja. – Ha valakinek nemet mondasz, aki hozzászokott, hogy mindent megkapjon, azzal csak olajat öntesz a tűzre… hidd el, ezt tapasztalatból mondom. De! Véletlenül sem akarlak kioktatni.
Mert tényleg nem. Ezek afféle általános bölcsességek, melyeket mégis jobb szem előtt tartani és szem előtt tartatni, s ma éjjel Fabrice úgy döntött, hogy határozottan kedveli a kis Effyt, ha már hellyel-közzel a földije… ha lehet egy földnek nevezni Európát Britanniával… bááár, Matilda úgyis eléri, hogy Angliában lakjanak, így aztán Fabrice-nak messze nem okoz gondot a két földrész összemosása.
Willről a beszámolót ugyanilyen figyelmesen hallgatja. Közeli találkozóra ugyan nem számít vele. Mit keresne itt a srác? Hacsak nem a kiscsajt, már ha fenyegetni kellett… na igen, ez biztosan hatásosabb lehetett, mint a lányzó elutasítása. Ezt hallgatva igyekszik visszaemlékezni Conorra, s Effy, valamit Will beazonosítása után már őt is könnyebben belövi, de csak annyi villan be róla, hogy egészen faszán gitározik és énekel – ugye nem csak az Ashton lányok maradtak meg aznap éjjelről.
– Valahogy volt egy olyan sejtésem, hogy tévedés áldozata lettem – mosolyodik el, majd előveszi a következő szál cigarettát, hogy rágyújtson, de egyelőre nem teszi. – Bár engem meglepne, ha itt látnám. Úgy emlékszem Mr. Turner elég rövid pórázon igyekezett tartani… már amennyire sikerült neki. Valahogy nem hiszem, hogy belemenne abba, hogy a trónörökös Vegas-ba utazzon. Nekem is trükköznöm kellett anyáméknál, hogy megengedjék. Különben meg nem kell a formalitást, hagyd el a márkit és szólíts nyugodtan Fabrice-nak!
Kacsint a lányra. Perszehogy tisztában van azzal, hogy a kicsike nem udvariaskodni akart, de miért ne húzza kicsit. Mindenesetre most veszi a szájába a cigarettát, s már fel is szikrázik a láng az öngyújtóból.  – 12 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Elizabeth Jensen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 20
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 37
◮ join date : 2015. Jan. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hey, I know you sexy   Vas. Aug. 30, 2015 6:10 pm


Effy & FabriceHát persze, tudtam én magamtól is, hogy mi az oka Willy levakarhatatlanságának. De nálam ez úgy működik, hogy csak én választok. Pont leszarom, hogy más engem választ. Részben ezért sincs túl sok barátom, jó persze, meg azért, mert nem állok be a többi birka közé tucatnak, de az már más tészta. Így szavaira csak mosolyogva bólogattam.

- Nyugodj meg, egyrészről nem vagyok egy könnyen sértődős alkat, másrészről tudom. Csak én meg nem az a fajta vagyok, akit ez túlzottan érdekel, mert ha én egyszer valamire azt mondom, hogy nem, az nem, addig, amíg valami földöntúli csoda folytán meg nem változik a véleményem - rántom meg a vállam. Csak olyan Effy-s, nemtörődöm stílusban. Nem túl cuki, nem túl nőies, de ilyen vagyok.

Viszont Amerika szemlátomást jó hatással van rám. Már... ki tudja hány perce egy vadidegennel beszélgetek egy kiállításról. Attól eltekintve persze, hogy másnak hittem. De beszélgetünk, és jól érzem magam és nagy szó, mert most egy kicsit normálisnak érzem magam. Nincsenek halottak és nincsen Tate... nem tudom, miért, de most nem szól bele az estémbe. Őszintén szólva, hálás vagyok érte.
Közben pedig megtudtam a nevét is a velem szemben álló fiatalembernek. Fabrice - soha nem jutott volna eszembe ilyen spanyolos dolog.

- Ugyan Fabrice, Te is tudod, hogy Will mennyire pont leszarja, hogy mit akar Mr. Turner. Ha érdekelné az apja véleménye, akkor valószínűleg nem ismerne engem, nyilván nem venne részt mindenféle eszement drogmámoros tivornyában. - Ó, most úgy megkívántam egy spanglit, de nem... ma nem. Kivéve, ha megkínálnak, de erre kevés az esély, Effy. Pillantásom mindeközben komoly, ahogy Fabrice-hoz beszélek.
- Ha van valami, ami esetleg húzóerő lehet Will számára, az az, hogy ha Mr. Turner megvonná tőle az anyagi támogatást. Bár így hirtelen belegondolva, az mindannyiunkra elég komoly hatást gyakorolna... - mélázom el hirtelen, hogy vajon mi lenne velünk Conorral. Valószínűleg ő börtönben, én meg javítóban, drogfogyasztás és árusítás illetve egyéb kihágások elkövetése miatt. Csodásan hangzik. Közben megütötte a fülemet valami, amit mondott.

- Trükköznöd? - kérdezem kíváncsi arccal és nagy szemekkel. Nem vagyok egy miniatűr ember, a magam 170 centijével, de még így is hátra kell döntenem a fejem, hogy felnézhessek az arcára. - Ez felettébb érdekes történetnek hangzik. Persze csak ha nem vagyok túl indiszkrét. Vágd a pofámba, mielőtt még megkérdezném, hogy milyen gyakorisággal kefélsz és ehhez milyen arányban maszturbálsz - vigyorgok, de úgy istenigazából.

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hey, I know you sexy   Vas. Aug. 30, 2015 9:58 pm

Effy és Fabrice
B
ölcsességet mímelő, enyhén fintorszerű arckifejezéssel, s egy bólintással válaszol Effy kijelentésére. Milyen édesen magabiztos a kislány, nem csoda, hogy Will úgy eleped érte. Ugyan messzire Őmárkisága nem akar következtetni, de valami nagyon azt súgja neki, hogy annak az angolnak a bicskája beletörik a kis virágszál lemetszésébe.
Megállja, hogy ne nevessen fel gunyorosan ifjabb Turner úr kárára, helyette hosszan szív az újabb szálból. Hagyja, hogy a lány beszéljen, s együtt érzőn bólint, ahogy beszélgetőtársa egy mondatba helyezi az anyagi támogatás és a megvonás szavakat. Igen! Ez a leghatásosabb aduásza minden pénzes szülőnek. Nem mintha az ótvar körülmények elviselése neki akkora problémát jelentene. Neki, akinek az ősei akkor is követték XIV. Lajost a háborúiba, ha éppen az udvartartás sokadik tagjaként a disznóól melletti csűrben kaptak szállást! (A cirka húszezer fős udvartartásból nem fért el mindenki a városka fogadójában…)
Erre gondol Fabrice, amikor nagyon elégedetlen a UCC-vel. Hogy azért az mégse pajta…! Bár a szobatársa olykor elég nagy szamár…
– Willben túlbuzog a szabadságvágy. Muszáj az ősök felé azt mutatni, hogy bizonyos kívánságaikat hajlandóak vagyunk teljesíteni. Ha nem érzik a tiszteletet, annál jobban baszogatnak… meg fenyegetnek, hogy nem küldenek több pénzt…
Hozzátennie azonban a magáét ennél hosszabban nincs ideje, mert megkapja a következő kérdést, amelynek hatására előbb félig leeresztett pillái alól beleles a reá tekingető Effy szép, de komisz szemeibe, hogy aztán a következő kérdésre ugyanezzel a tekintettel az arcán beleszippantson a Vegas-i levegőbe.
– Jelen körülményeim között hetente háromszor… ebből kettő már megvolt és 3:1 arányban a kefélés javára – s újabb szívás a cigiből, majd hosszan fújja ki a füstöt, miközben a hátát a mellettük lévő épület falának dönti, s végig Effy arcát nézi. – A trükközés pedig… jóanyám nem nézte jó szemmel, hogy kikkel lógok Madridban. Ami röhej, mert az egyik tag a legjobb barátnőjének a fia! Ééééés ragaszkodott ahhoz, hogy külföldi suliba iratkozzak át, különben ugrik a havi támogatás. Én pedig úgy gondoltam, hogy kegyetlenül bökni fogja a csőrét, ha az UNLV-re jövök, de nem visszakozhatott… – már csak félhangosan, kesernyés diadallal a hangjában teszi hozzá, hogy: – az a gonosz asszony…– 14 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Elizabeth Jensen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 20
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 37
◮ join date : 2015. Jan. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hey, I know you sexy   Hétf. Aug. 31, 2015 6:54 pm


Effy & FabriceEgész normálisnak tűnik ez a Fabrice, ahogy egyre tovább beszélgetünk. Külsőre ugyan hasonlít Willre, de vele soha nem tudtam így beszélgetni. Ilyen nyugodtan és kötetlenül. Bár inkább a nyugodttal van köztünk probléma, hiszen ő túlfűtött, én meg... nem. Ezáltal én pedig telitűzdelem a mondókámat mindenféle "ékes" szóval, ami által más számára nagyon is úgy tűnhet a dolog, hogy igen heves vita folyik kettőnk között. Pedig nem, csak majdnem. Eszembe is jutott néhány alkalom amikor egy légtérben voltunk. Kabaré.

- Ehhez a dologhoz mondjuk én nem nagyon tudok hozzászólni, mert az én szüleim nem úgy tehetősek, hogy előkelő család, hanem csak van lóvé, mert szarnak a kölykeikre és élik a vad rockeréletet. Nekik csak annyi a lényeg, hogy szépen mosolyogjunk ha arról van szó, hogy netán egész famíliás interjún kell részt venni, na meg kamuzzunk a fantasztikus családi életünkről, meg hogy mennyire hiányzunk egymásnak és a többi hányingerkeltő és nem mellesleg nyilvánvaló hazugság. - S itt inkább abba is hagyom a történetet, mielőtt még véletlenül felidegesítene az egész nyomorult családi helyzetem.

Következő válasza azonban meghozta a vidulást. Ez tetszik, szeretem, ha vevőek az emberek a hülyeségemre, nem pedig csak úgy odamorognak valamit, vagy szimplán lehülyéznek. Bár mondjuk simán ráfoghatom a hangokra, hogy ők kényszerítenek ilyenekre és lóbálhatom a cetlimet, amit a doktornéni adott.

- Ahh ezek a gazdag ficsúrok - csóválom a fejem megjátszott rosszallással. De ez mindig így van, a legtöbb balhéban az ilyen gazdag kölykök vannak benne. Mert mekkora poén és úgysem lesz következménye. Mert nem lesz. Az enyémnek sem lesz, mert mindig van valaki a hátunk mögött, aki jó pénzt kap érte és elsikál minden szart utánunk. Ez az élet rendje.
- Szegény anyádnak milyen rossz fia vagy - nevetem el, ugyanis tetszik Fabrice hozzáállása ezzel kapcsolatban. - Bár véleményem szerint ezzel semmit nem ér el. Bárhol talál az ember cimborákat és cinkostársakat, sőt, sokszor ők találnak rá az emberre. Ez egy ilyen bicaj, és mondjuk annyiból is rossz húzás, ha már annyira fitogtatja a szülői szigort meg mi a tökömet, hogy így kikerültél a hatósugarából. Így már nem tud annyira nyomon követni és szabályozni, mint otthon. De neked gondolom nagyon tetszik ez a szituáció - mondom tartva a szemkontaktust. Ha az a zavarbajövős kislány lennék, már biztos elpirultam volna, de keményen állom a sarat. Ebből a játékból eddig egy kezem elég, hogy megszámoljam, hányszor jöttem ki vesztesként.

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hey, I know you sexy   Hétf. Aug. 31, 2015 10:54 pm

Effy és Fabrice
M
ár-már ott tart, hogy megcsóválja a fejét, de akkor oda lenne a lazaság imázsa. Végtére is van valami szívet szorító mindegyikük helyzetében… még Willében is. Éppen csak a gazdagoknak nem kell a pénz miatt aggódni, helyette van más, amit rendszerint igyekeznek a pénzükön vásárolt eszközökkel kompenzálni, legyen az drog, lány, fiú, állat, növény(i-), vagy szintetikus bódítószer, autó, utazás – kinek mi kell –, csak a csillagos ég a határ!
– Az egyik azzal büntet, hogy ad, a másik azzal, hogy elvesz – vállvonás, újabb slukk, s hosszan kifújt füstfelhő szakítja meg a gondolatot. Nem mondja ki, hogy mit… pénzt? Figyelmet? Elismerést? Ugyan minek ezen rugózni? – Egy ponton túl már nem sírsz ezen.
Hogy legyen némi vigasztalás is, de persze csak módjával.
Effy felderülésére felcsillannak Fabrice szemei is, a nevetés kellemes muzsika a füleinek, de nem kezdi el védelmezni a haverjait, ahogy anyját sem. Tény, hogy a márkiné a fia életfelfogásán sokat változtatni nem tudott, de jelentősen visszanyeste a szórakozási lehetőségeit… már a pénzen vett szórakozásét. Hülyeségre kapható arcok pedig mindenhol vannak. Vegasban pedig ezekből igazán erős a túlkínálat.
– Persze, hogy tetszik! – diadalittas mosoly, de csak egy ideig tart ki. – Bár az örömmámor nem felhőtlen… túúúl gyors győzelem volt, tudod? Szimplán senki nem gondolt arra, hogy képes leszek egy ismeretlen egyetemre átjönni… már egyedül elintézni. Matilda apja az egyik nevenincs észak-angliai egyetem elkötelezett támogatója… Az ősei adták a pénzt az alapítására. Simán benyomott volna a suliba. Gondolom, anyám is erre hajtott. Azért szabott meg nagyon rövid határidőt az új iskolába való átjelentkezésre. És valóban megfordult a fejemben – emeli fel a cigi nélküli kezének mutatóujját a következő szó erejéig – egyetlen pillanatra, hogy felhívom az öreget, de az tökéletes kapitulálás lett volna… Olyat pedig nem, én soha! – és természetesen állja a leányzó tekintetét, még a fejét is felé fordítja, ha már a kisasszony így akar játszani.– 16 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Elizabeth Jensen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 20
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 37
◮ join date : 2015. Jan. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hey, I know you sexy   Szer. Szept. 09, 2015 7:27 pm


Effy & FabriceFabrice ezzel a két kis mondattak mindent elmondott ami szerencsétlen pénzes kölykökre és a szüleikkel való viszonyukra vonatkozik. És nemhogy egy ponton túl, hanem egyáltalán, már a megszületésünkkor tudnunk kéne, hogy felesleges ezzel foglalkozni. Úgysem változtathatunk rajta. Úgyis be leszünk skatulyázva, ránk lesz erőltetve ez-az, le kell nyelnünk, hogy esetleg csak egy aprócska kis piszokfolt vagyunk a szélvédőn, amit egy szempillantás alatt el lehet tüntetni. Gondolok itt most pl. Willre, akinek elég hogy annyit mondjon az apja, hogy ezután elzárja a hozzáférését a családi vagyonhoz és kész, vége... a megszokott értelmében vett ember el is tűnt, ha nem engedelmeskedik. Hiszen egy idő után ki akarna barátkozni az elitből csóróvá válttal?

- Édes faszom, mennyire de mennyire nem tudnék a Te "világodban" élni... ilyenekkel foglalkozni, hogy most melyik iskolába járjak, úristen, ez nem elég nívós - horkanok föl, s persze lehet, hogy rohadtul bunkónak tűnök, de ez az igazság. Sőt, szerintem ez az egész egy jó nagy faszság. Mit érek az érettségivel? Még arra sem jó, hogy kitöröljem a seggem vele... Diploma... Manapság meg egyébként is a hülyéknek áll a világ. A leghatalmasabb idióta barom, tudatlan nyomorultból hatalmas emberek lesznek. És embertömegeket manipulálnak.

- Most így őszintén szólva, röpke ismerkedésünkön túlesve, büszke vagyok rád, hogy magad oldottad meg, nem pedig a nagyfater segítségével. - mosolygok rá bájosan. Tényleg, még majdnem a vállát is megveregettem, hogy ezaz pajti, király vagy. Áhh, így belegondolva mégsem, az nem az én stílusom.
- És ha már itt tartunk, na meg itt vagyunk, az én virgácsaim már kezdenek merevségben elpusztulni, mi lenne, ha mozdulnánk valamerre... persze csak ha van kedved továbbra is a társaságomban lenni - újabb mosoly és most még egy röpke kacsintást is kapott. Na de Effy!

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hey, I know you sexy   Vas. Szept. 13, 2015 8:55 pm

Effy és Fabrice
G
unyoros nevetés a lány megállapítására.
– Pedig nem volt olyan rossz az… De, hogy megnyugtassalak, Angyalka, az én világom már rég nem az iskolák nívósságáról szól, inkább az iskolák elvégzéséről – von lazán vállat, majd hosszan beleszív a cigijébe, s hunyorítva nézi tovább Effy arcát. Az eszébe sem jut, hogy megválogassa a szavait. A kiscsaj kezdte az obszcén beszédet, majd bokán rúgja Őmárkiságát, ha elege van a srác momentán mérsékelten mocskos pofájából, de addig is…
…Fabrice hallgatja tovább a lány szavait, s elszívva az utolsó slukkot elpöcköli a cigi füstszűrőjét, s az Effytől távolabbi kezét felemeli maga elé/mellé invitálva a kiscsajt. Amennyiben a lányzó nem gondolta meg magát, s elindul, úgy a fiú felzárkózik mellé. Mert ha már így alakult, hogyne volna kedve lófrálni Effyvel? Verbális válasz mégsincs, csupán egy jól kivehető biccentés.
– Hova szeretnél menni, mennyire ismered a… a várost? – teszi fel a kérdés részint érdeklődő, részint ravasz tekintettel, s féloldalas mosollyal. Mindkettő akkor telepedett a képére, mikor Effy rákacsintott… Vagy akkor, amikor kifejezte, hogy büszke rá? Végülis mindegyik nagy eredmény. Talán. Effy nem tűnik afféle mindenkit dicsérő szépléleknek, inkább amolyan konok csitrinek, akinek ilyen, vagy olyan okból korán fel kellett nőnie és tüskéket növesztenie, avagy szimplán zseniális színésznő. Majd lezserül hozzáteszi: – Egyáltalán hogy tetszik itt? – Mert tudni szeretné, vagy mert ahhoz szokott, hogy az angolok imádják a kis kötelező udvariassági köreiket…– 18 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Elizabeth Jensen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 20
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 37
◮ join date : 2015. Jan. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hey, I know you sexy   Szer. Szept. 16, 2015 6:22 pm


Effy & FabriceNem volt olyan rossz. Hát ez nekem eléggé rossznak hangzik, de nem igazán érdekel annyira a dolog, hogy tovább fűzzem ezt a fonalat. Éppen csak egy hirtelen felindulás volt.
Viszont Fabrice beleegyezett, hogy itt hagyjuk ezt a csodásnak éppen nem mondható, de kellemes meglepetéssel örvendeztető helyet, így eltaposva a csikkemet némi életet szuszakoltam a lábaimba.

- Öhh, őszintén szólva általában betépve esek be valahova, márha kimozdulok a kis kuckómból. - vallom be őszintén. Nem vagyok túl köntörfalazós ember. Vessen meg érte, ha akar, de előtte bújjon a bőrömbe csak egyetlen napra, aztán majd rádöbben, hogy miért vagyok ilyen, és miért csinálom azt, amit csinálok.
- Szóval nincsen semmi kedvenc helyem, ha erre gondolsz és nem is vagyok túlzottan ismerős, de ezt nem ér nagyon kihasználni - nevetem el mondókám végét.

- Hogy hogy tetszik? - kérdezek vissza csak úgy és mosolyom egy hangyányit alább hagy. - Nem rossz, de nem lesz a kedvenc helyem. Persze apámék is állandóan Amerikáról beszéltek, hogy hú milyen jó meg tudja a tököm, de nekem annyira nem jön be. Nagy és rideg. Sokkal ridegebb mint Anglia, mindenki műnek látszik. Az emberek többsége talán még jobban elveszett, mint én. Vegas szerintem egy elbaszott álom, ahol mindenki csak azt hiszi, hogy boldog, pedig nem. - adom elő a kis mondókámat, ami lehet, hogy kicsit kuszán hangzik. Szar vagyok a magyarázásban. Ezért nem adok soha senkinek útbaigazítást se, mert szerencsétlen még jobban eltévedne.

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hey, I know you sexy   Szer. Szept. 16, 2015 10:40 pm

Effy és Fabrice
– T
e aztán tudsz élni! – jegyzi meg némi gunyorral, s nem kevés elismeréssel. Nem mintha alapvetően követendő példa volna Effy példája, de Őmárkiságának éppen elég, hogy van spiritusz a kiscsajban. A vallomást újabb vallomás követ, s Fabrice gyengéden, egyértelműen kimutatott hátsó szándékkal átkarolja a lány vállát. Persze egyelőre csak játsziból.
– Picikém! Hát úgy nézek ki, mint aki kihasználná a hiányos helyismeretedet? – s felettébb jól sikerül elkapnia egy cukrosbácsi hanghordozását (szándékosan természetesen), majd elereszti a fruskát. Mert ott egy Will, aki pofán vágná ezért. És, ha minden igaz, akkor a kishölgy bátyja ugyancsak nem riad vissza az ökle használatától, meg aztán Fabrice most nem azért lóg a kislánnyal, hogy gerincre vágja, szimplán csak nincs jobb dolga… illetve Effy jó társaság… illetve, még ki tudja, hogy végződik az este…
Az mindenesetre tény, hogy a lányzó gondolkodása és sötét világlátása tetszik a fiúnak.
– Ezt meg tudom érteni… – szúrja közbe, de nagyon a lány mondandóját nem akarja megakasztani. Csak azután szólal meg újra, miután beszélgető tásra kifilozofálta magát. – Az biztos, hogy a kelleténél több itt az önmagát ámító egyed, mint máshol – szaporázza meg a lépteit, s egy rövid szakaszon szinte hátat fordít a menetiránynak és úgy néz a kis angol virágszál szemeibe. – Ha hosszútávra tervezed az ittlétet és nem tudod miért vagy itt, akkor elvesztél! Egy leszel közülük! Bár nekem kapóra jön… egy művésznek a túl nagy idill sosem tesz jót.
Azzal bevárja Effyt, de ezúttal a másik oldalára sorol be.
– Alighanem örülök Neked! Igen… örülök, hogy összefutottunk! Jó találkozni valakivel az Óhazából. Mondd, Te lány, mit csinálsz szombat este?– 20 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Elizabeth Jensen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 20
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 37
◮ join date : 2015. Jan. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hey, I know you sexy   Kedd Szept. 29, 2015 7:08 pm


Effy & Fabrice
- Ez is egy amolyan családi ártalom - teszem hozzá a megjegyzése után. Nem érzek én ezen abszolút semmi szégyellnivalót. Akinek nem tetszik az meg bekaphatja. Aztán már a srác karja a vállamon, ami valahol meg is lepett, meg nem is. A hangjára viszont egy ezer wattos vigyor csúszott az arcomra. Hogy ő? Áhh, még többet is kinéznék belőle!

- Ó ugyan, te egy teljesen tisztességes pasinak nézel ki, aki szíve szerint csak a biztonság kedvéért az ágyig kísérne, hogy betakargasson, majd addig üljön az ágyam szélén, amíg el nem alszom, hogy utána távozóra foghassa. Jól gondolom? - nézek fel rá séta közben még mindig a vigyorral a fejemen. Most már csak azt remélem, hogy az este további része is ilyesféle jó hangulatban fog telni.

- Őszintén szólva egyelőre még ismerkedő státuszban vagyok a hellyel, és nem magam miatt jöttem és ha jobban belegondolok én már egy jó ideje elvesztem, nem kellett ahhoz nekem ez az ország vagy város. - mondom egy kicsit elkomorulva nem is feltétlenül neki, csak úgy kijött belőlem. Persze a komorságot gyorsan távozásra fogtam, hiszen nem akarom elrontani az estét.

- Nos, kedves Fabrice, köszönöm kérdésed, én is örülök Neked, ellenben ha jól figyeltél volna az előbbi szavaimra, akkor tudhatnád hogy miként hangzik majd válaszom a kérdésedre, de semmi pánik, segítek - mosolygok újra felé sandítva. - Rohadtul halvány fogalmam sincs, mi lesz velem szombaton, de ha van valami ötleted, ne tartsd magadban, ne mérgezzen tovább a dolog, bökd ki. Én nyitott vagyok meg ilyenek - válaszolok, s őszintén kíváncsivá tett a kérdésével. Nem szoktam sűrűn programokat tervezni, de mivel mi ketten annyira különbözőnek tűnünk, külsőre legalábbis biztosan, nem gondoltam volna, hogy bármi programra meginvitálna.

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hey, I know you sexy   Szer. Szept. 30, 2015 8:06 pm

Effy és Fabrice
C
saládi ártalom? – Na igen… ezekről Őmárkisága is tudna mesélni. Bár az ő nagy példaképei Lajost (a XIV-ediket) kísérgették bálozni meg háborúzni, meg vadászni… de mit számít az a cirka négyszáz év?! Hiszen az ember alapvetően azóta is az alantas ösztöneit hajkurássza.
A reá vigyorgó lányra a provokatív hangsúllyal feltett kérdése után mégis sikerül egy kérdő tekintetet villantania. Aztán végighallgatva az igazság szerint nem is olyan vad elképzelést, Fabrice határozottan bólint.
– Mert én ennyire tisztességes fiú vagyok… – bár a meggyőződése mély, a hangsúly hamissá teszi a megállapítást, nem úgy, ahogy a lány által felvázol víziót… vizionált vázlatot…? S ennek nyomatékot adva hozzáfűzi:  – …az a fajta, aki pont akkor megy el, amikor kell!
Mert ez itt és most olyan nagyon jól hangzik.
A másik elkomorulását hallva, némileg gyanakvó ború ráül az ő homlokára is, mégsem töri meg az enyhe melankóliát, ami végső soron jól áll Effy-nek.
A kérdése után a válaszra újfent felcsillannak a szemei. Örülnek neki! – Az mindig jó! S száján keresztül vesz egy mélyebb lélegzetet, s a mosolyra mosollyal válaszol.
– Ebben az esetben lesz egy buli a kampuszon szombat éjjel, egy noname kávézóban… eljöhetnél, a bátyád is hozhatnád. Az UNLV alternatív irodalmi- és művész körének néhány prominensebb képviselője szervezi. Elszállt faszfejek, de a beállítottságukkal ellentétben jó kis összejöveteleket sütnek el, pláne, ha besegítenek nekik. Csak legyen nálad hamis személyi – kacsint kényelmesen az angolkára, mert a legutóbbi emléke szerint még messze nem volt huszonegy a kislány. – Csak a szokásosak miatt… de tudod, hogy megy ez…– 22 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Elizabeth Jensen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 20
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 37
◮ join date : 2015. Jan. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hey, I know you sexy   Csüt. Okt. 01, 2015 7:38 pm


Effy & Fabrice
Aki akkor megy el, amikor kell... Na erről valószínűleg nekem pont nem az jutott eszembe, amire ő eredetileg gondolt. Igyekeztem nem továbbfűzni a dolgot a fejemben. Kisebb nagyobb sikerrel. Gondolatban már levetkőztettem. Maradjunk ennyiben.

- Ühüm - hümmögök csak, mivel erősen kell koncentrálnom, hogy mit is mondott, hisz közben én éppen képzelegtem. Összerakva adolgokat aztán homlokráncolásban törtem ki. A bátyámat?

- Én nem vagyok biztos benne, hogy ez Conor világa lenne, hacsak nem akarod hogy adott esetben a jardok illetve a mentők is tiszteletüket tegyék. - mondom némi komolysággal, hisz ez már szinte a tesóm védjegye. Amelyik bulin mi ketten ott voltunk, ritka alkalom volt, hogy nem történt valami olyan, hogy ne kelljen közbelépni vagy így, vagy úgy. - Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy a bátyám egy agresszív kezelhetetlen pöcs néha, pedig az - jegyzem meg csak úgy viccesen. Nem hiszem, hogy túl sok közös bulink lett volna, hogy ezzel ő olyan istenigazából tisztában legyen. - Az én érdeklődésem viszont felkeltetted a dologgal - teszem még hozzá.

- Ám érdeklődnék, hogy kitaláltad-é hogy hová megyünk - kíváncsiskodom, mivel már sétálgatunk szerintem egy ideje. Ennek örömére egy újabb szál cigi pattan az ajkaim közé. Borzalmasan sokat dohányzom.

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hey, I know you sexy   Pént. Okt. 02, 2015 2:20 pm

Effy és Fabrice
A
bban az esetben, ha belelátna a kislány fejébe, úgy Fabrice azt mondaná:
Debizonyhogy erre! – már csak a vetkőztetés miatt, mert az rossz nem lehet ebben az esetben. Most viszont csak sétál és beszél majd elkerekedett szemekkel néz le Effyre, ahogy az a legjobbakat feltételezi a bátyjáról.
Őmárkisága szórakozottan felnevet, de nem szakítja félbe a másik mondandóját.
Rendőrség? Mentők? Tűzoltók…? Igen! Tűzoltók! – a legemlékezetesebb bulik kellékei. Ahogy a kárfelmérők, vagy a lakberendezők szükségesek az esemény után.
– Ki nem az olykor? – néz mélyen a lány szemeibe (ha megteheti), s ami a meghívást illeti, ha nem, hát nem. Fabrice-nak ugyan nem hiányzik a bajkeverő rockerkölyök, de az udvariasság úgy kívánta, hogy ha már a hugicának szól, akkor ildomos, a több alkalommal emlegetett nagy testvért is méltatnia. A srác pedig most úgy döntött, hogy udvarias lesz. – Örülök… akkor talán cserélhetnénk telefonszámot, és felhívnálak szombat délután, vagy estefelé, hogy hol találkozzunk.
Félig lesütött pillák, kedves mosoly, ahogy a nagykönyvben írva vagyon… az úti cél azonban még nem letisztázott. Itt az ideje, hogy Fabrice agya ráálljon és kiköpjön lehetőleg minél előbb egy célt, s a célhoz tartozó irányt.
– Egyelőre legyen meglepetés – szélesedik vigyorrá a mosoly, s tekintetét maga elé vezeti. Ez jobban hangzik annál, hogy egyelőre tervezés alatt áll.
Az utca ezen szakaszát egyre több kirakatablak világítja meg, s egyre több erre ténfergő járókelő népesíti be, s köztük az értő szemek gyorsan kiszúrják a kurvát, hittérítőt és drogárust is. A sohoból tartanak kifelé, de a nagyon drága Las Vegas még jópár kilométerrel odébb van, ennek ellenére taxi csak elvétve gurul erre, ha még is, akkor az is egy kispénzű és/vagy átvert turistát szállít.
Mély lélegzet.
– Avagy attól függ, mit szeretnénk csinálni… – alig sandít le Effyre, s a következő pillanatban a tőle távolabbi vállát átkarolva odébbhúzza a lányt a hirtelen elibük toppanó, egymással civakodó ribancok útjából.– 24 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Elizabeth Jensen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 20
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 37
◮ join date : 2015. Jan. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hey, I know you sexy   Pént. Okt. 02, 2015 4:38 pm


Effy & Fabrice
A visszakérdezés, majd a pillantása nyomán úgy döntöttem, ha netán találkozok a bratyesszal, akkor megcsengetem neki ezt a szombati egyetemi nagymenőkkel való bulizgatást. Max ő mond rá nemet. Vagy épp szerez a kis diákocskáknak egy "jó" estét - kuncogok magamban, ahogy elképzelem a dolgot.

- Persze-persze - válaszolok a telefonszámos dologra csak úgy félvállról. Legalábbis én úgy gondoltam, hogy ezt nem itt fogjuk lerendezni az út közben. Vagy ha mégis, azt én majd valami cuki kis csínnyel megoldom.
A célunkkal kapcsolatos válasza azonban nem tetszett. Utálom a meglepetéseket egyébként is. Mármint nem az olyan értelemben vett meglepetéseket, amikor például csak úgy véletlenül elkottyintom, hogy mennyire szeretnék valamit vagy valamit csinálni, aztán a másik kap a dolgon, s úgy lep meg. Azok jó meglepetések. Bár ezekből mostanában nem túl sok jut az életembe.

A következő pillanatban azonban hirtelen eltűnik a koordinációs képességem és tulajdonképpen nem is én irányítom magam, hanem Fabrice ránt el az útból. A gondolataim kicsit magukkal ragadtak, így neki kellett közbeavatkoznia, hogy ne meneteljek neki a két luvnyának. Ennek következtében viszont mondjuk úgy teljesen elveszítve az egyensúlyomat kénytelen vagyok megragadni Fabrice-t. Fogalmam sincs, mijét kapom el, csak ne essek pofára.

- Én... - nyekegem miután megúsztam az esést - Köszi - mosolyodom el. - Na, ilyet például nem szeretnék még egyszer az este folyamán - igazgatom meg a ruhát magamon. S őszintén szólva eddig észre sem vettem, hogy már nem a kihalt kis utcákat járjuk, hanem erre már lézengnek emberek.

- Viszont a nagy izgalmakra egy ital most már jól esne - nézek föl rá, s szemben állva vele felé nyújtott kézzel elkezdek pár lépést háttal tenni, majd egy kacér mosoly villantásával menetiránnyal szembe fordulva sétálok tovább.

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!TémanyitásTárgy: Re: Hey, I know you sexy   

Vissza az elejére Go down
 

Hey, I know you sexy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Las Vegas :: Belváros-