HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 Hey, I know you sexy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hey, I know you sexy   Vas. Okt. 04, 2015 7:15 pm

Effy és Fabrice
– M
egértem, de nem ígérhetem – érkezik a válasz.
Kellemes dolog, ha az embernek csak úgy beleomlanak a szép és fiatal leánykák a karjaikba, s Fabrice ezt nagyon tudja díjazni. Alsó ajkát lazán beharapva néz le Effyre, s tesz még pár lépést, csak, hogy az egyensúlyukat meg tudja tartani, majd hagyja, hogy a kis angol lány kibontakozzon a karja közül, végül a megrántott zakóját ő is megigazgatja magán.
A felé nyújtott kéz felé ösztönösen mozdul, hogy megfogja, s hezitálás nélkül követi a lányt. Halovány mosoly, ahogy Effy szembefordul vele.
– Így pedig főleg nem… – emeli meg mindkét szemöldökét. Ugyanakkor nem bánja a dolgot. Így menetelni határozottan szórakoztató, a városban pedig van elég őrült, ők ketten nem is lesznek annyira feltűnőek. Másrészről viszont az elé táruló látvány sokkal-sokkal kellemesebbé válik immáron Effyvel kiegészülve. – Akkor igyunk. Ismerek a közelben egy alig rangunkon aluli helyet, az Artifice-t. De még pár saroknyit hátrálnod kell odáig… itt mindjárt be is farolhatsz – emeli fel szabad kezét és mutatja az útirányt hüvelykujjával.
Az utca kiszélesedik, a járókelők száma is erőteljesebbé válik. Az a javarész neonok és utcai lámpák szolgáltatta éjszakai világítás valamint az autók fényszórói szinte nappali világosságot vetítenek az arcukba.
– És Conort ilyenkor hol hagyod? Pontosabban… – vesz egy mélyebb levegőt és egy széles mosollyal kérdi meg: – Hogyhogy hagyja, hogy idekint egymagadban császkálj? Mert Will szerint nagyon féltett Téged…– 26 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Elizabeth Jensen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 20
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 37
◮ join date : 2015. Jan. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hey, I know you sexy   Csüt. Okt. 08, 2015 7:15 pm


Effy & Fabrice
A hely neve számomra nem hangzik ismerősen, de ez persze sohasem zavart engem. Azonban a saroknál úgy határozom el magam, mielőtt még tényleg baj lesz, visszasorolok Fabrice jobb oldalára.

- Öhh - jön ki hirtelen csak ennyi a kérdésre. Nos igen, témánál vagyunk, pedig erre úgy nem nagyon számítottam, szóval valami nem túl elrettentő válasszal kell előrukkolnom, lehetőleg másodperceken belül, mielőtt még feltűnő lenne a dolog, hogy nagyon hallgatok. Őszintén szólva, most nincs kedvem elrontani a nyomorúságommal mindkettőnk hangulatát. Sőt, ha beközlöm a dolgokat, még lehet, hogy itt is hagy a pecsbe.

- Nos ez úgy néz ki, hogy Conor bennem megbízik, meg tud a kis drogosságomról is, csak a többi emberben nem bízik meg, engem meg általában ez nem nagyon érdekel. - kezdek bele mosolyogva - De nem hiszem, hogy sokáig tartana ideérnie, ha rácsörögnék, hogy gáz van. Legalábbis eddig ez a tapasztalatom - mosolyodom el újra. - És azzal is tisztában van, hogy simán meg tudom védeni magam, ha arról van szó. Az utóbbi időben inkább a balesetem miatt féltett annyira, hiszen majdnem meghaltam - adtam elő a még publikus információt.

- De amúgy is, Will... - csóválom meg a fejemet. - Csak gondolj bele, ha lenne egy kishúgod, akit nagyon imádsz, hagynád csak úgy az idióta Willnek? Mert szerintem ez abszolút nem meglepő, hogy harap a bratyó - nevetem el az utolsó mondatot. Eléggé hülyén fogalmaztam meg a dolgokat, de nem. Ki tudja, majd egyszer, vagy ha nagyon kíváncsiskodik lehet, hogy beszélek neki őszintén a dolgokról. De így csak ilyen katyvaszt tudtam összehozni.

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hey, I know you sexy   Pént. Okt. 09, 2015 8:53 pm

Effy és Fabrice
F
élig lesütött pillái alól les a lányra és hallgatja a magyarázatot. Számára új az egész. Amikor utoljára (és egyben először) látta Effy-t, a lány még járt valakivel… Will szerint. Ő pedig egészen biztosan utána nézhetett. Mert a jó öreg Willre mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy hanyag lenne, ha valaki után kutakodik. Egy év, vagy másfél elég nagy idő ahhoz, hogy ilyen sok minden történjen… s talán ennél is több. Bár Fabrice ennél többet nem gondol bele a dologba.
Röviden felnevet.
– Értettem, virágszál! – mondja sokat tudó mosollyal. Jó füle van ahhoz, hogy tudja ez mit jelent… Ha szarozol velem, a bátyám itt lesz percek alatt. Hogyne értette volna? Ez tulajdonképpen territórium kérdése.
Ám el kell ismernie, hogy Effy-nél a pont. Mert ugyan a márkinak nincs húga, de magát ismerve el tudja képzelni, hogy Will mit tehet egy hamvas leánykával… hogy ő mit tenne vele, ha úgy adódna. Nem túl üdvös, ellenben élvezetes dolgokat, viszont a saját nőrokonát ebben a szituációban egy magához hasonló hím karjai közt nem szívesen tudná… ez tény. Van itt önkritika, kérem szépen!
Sokkal komolyabban folytatja:
– De mikor volt neked baleseted? Erről nem hallottam.– 28 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Elizabeth Jensen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 20
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 37
◮ join date : 2015. Jan. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hey, I know you sexy   Csüt. Okt. 22, 2015 3:16 pm


Effy & Fabrice
Hangvételéből ítélve tényleg megértette, amit mondtam neki, tehát remélhetőleg az este folyamán olyan dologban nem lesz részem, amit ne akarnák mondjuk én is. Ez így tetszik!

- Hogy mikor? -kérdezek vissza amolyan időhúzásképpen, csak hogy rendezzem magamban, hogy mit és mennyit mondjak neki a dologról és lehetőleg úgy, hogy ne nyomja rá a pecsétjét véglegesen az estére. - Tavaly történt a dolog egy haver bulijában. Gondoltam csapjunk a húrok közé, csak az erősítővel valami komoly gebasz volt, így majdnem sült Effy lettem. Bár egy pár hónapra így is simán kómába küldött a dolog - adom elő igyekezve nem túl siralmasra véve a dolgot, inkább csak úgy lazásan.- Ennyi a sztori nagyvonalakban - nézek fel az arca felé, eddig igyekeztem a bakancsom orrát bámulni csak hogy nehogy elérzékenyüljek. Jó, talán én sem vagyok olyan kemény, mint amilyennek mutatom magam. Ciki.

- Asszem mindjárt megérkezünk - veszek föl egy vigyorgós fejet a palettámból, s a hatalmas neonbetűk felé mutatok, amikből a hely nevét véltem kivenni. Ennek hatására lépteim mintha kicsit meggyorsultak volna. Hát igen, jól fog esni már az a sör!

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hey, I know you sexy   Pént. Okt. 23, 2015 3:23 pm

Effy és Fabrice
A
visszakérdésre vállvonás a válasz. Ez Fabrice-nak újdonság. Willel vagy egy éve semmi kapcsolata nincs Őmárkiságának, bár az előtt sem jártak össze heti rendszerességgel. Bár talán Will sem tudna sokat mondani… s már maga sem tudja, hogy miért köt ki folyton annál az angolnál gondolatban… hacsak nem azért, mert ő az egyetlen kapocs a lányhoz.
Na mindegy!
A sztori azonban – ahogy várható volt – nem túl szívderítő… s Fabrice-nak azonnal döntenie kell, hogy adja elő a megértő barátot, vagy legyen itt és most tényleg megértő barát.
Egy váll lapogatás még belefér, de se prédikálni nem tud, illetve joga sincs. Pláne mivel nem ért az erősítőkhöz; se túlzottan együtt érzővé nem tud/akar válni, annak ellenére, hogy az apja szintén egy baleset következtében került kórházba több, mint tíz éve, majd kétnapi eszméletlenség után meghalt.
A kijelentésre biccent, majd újra az út felé fordul, s a távolban valóban feltűnik az Artiface, de még több percnyi séta oda elérni.
– Hallod? Azért ez komoly… – szelídül a mosolya, s kezét is a kishölgy vállán felejti. – Örülök, hogy megmaradtál.
Majd egy mély lélegzetvétel után leheletnyivel vidámabban folytatja.
– Azért ez a pár hónapos kóma meredek dolog… hallottál, vagy láttál valamit közben…? Mármint sokan fényekről, meg alagútról beszélnek, miután felébredtek. Állítólag a kómás betegek azt is hallják, ha beszélnek hozzájuk. Te…? Te is hallottad?
A választ – ha lesz – még meghallgatja, s csak az után lép be az épületbe Effy előtt.– 30 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Elizabeth Jensen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 20
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 37
◮ join date : 2015. Jan. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hey, I know you sexy   Pént. Okt. 23, 2015 5:03 pm


Effy & Fabrice
Legalább valaki örül a nyomorúságos létezésemnek. Ez is valami. Én így a történtek után inkább a halált választanám, köszönöm. Valószínűleg mindenkinek jobb lenne. De elég az önsajnálatból! - parancsolok magamra, azonban Fabrice érdeklődését igazán felkeltette ez a dolog. Ó, faszom...

- Én nem láttam alagutakat, sem közeledő vonatot - poénkodom el a dolgot egy kicsit. - Furcsa volt az egész őszintén szólva, mert olyan dolgok voltak, mint azokban a hülye karácsonyszellemes mesékben. Például a gyerekkoromat láttam, olyan dolgokat, amikre én nem is emlékszem - mesélem újra a bakancsom orrát fixírozva. - Igen, hallottam néha - válaszolom és nagyot kell hogy nyeljek, hiszen Tate hangja elevenedik meg a fejemben. Mintha most is itt lenne. Észrevétlenül igyekszem körbepislogni a terepet, s megnyugtató, hogy még mindig nincsenek szellemek és nincs itt Tate. Ehhez kell egy mély levegő.

- Nem tudtam eldönteni, hogy az lenne jó, ha minél előbb sikerülne az ébredés, vagy ha feladom a harcot. Utóbbihoz álltam a legközelebb, nem akartam hallani többet őket sírni - szorítom össze az ajkaim, s velük együtt a kezem is ökölbe rándul. Ám már az ajtóban állunk, amikor felnézek. SZESZ! Hála a magasságosnak, végre jöhet a vidulás!

Szaporán dobáltam egymás után a bakancsaim, hogy végre lecövekelhessek a pultnál és rendelhessek.
- Hali, szeretnék egy korsó sört és egy nagy Jägert - adom le a saját rendelésem gyorsan, majd Fabrice felé fordulva, kedves mosollyal várom, hogy ő mit kér. Gondoltam az első kört én állom.

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hey, I know you sexy   Pént. Okt. 23, 2015 8:31 pm

Effy és Fabrice
A
márki tekintete Effy arcán, miután a kocsma előtt megállnak. Nem sok rajta kívül álló dolog van, amit Fabrice megrendülten képes végighallgatni. A kórház, a kóma talán az egyetlen. Hogy azért van-e, mert gyerekként kapcsolatba került velük, vagy azért, mert tudat alatt dolgozik benne az aljassága, amely azt súgja neki, hogy legyen együtt érző, s akkor meghúzhatja a kislányt, ha eltalálja a megfelelő hangot… nos nem, nem lehet tudni. Most nem.
– Korrekt – válaszolja, mert nem akar sablonos lenni. Nem akarja azt mondani, hogy megértem és átérzem, mert honnan a szarból érthetné, vagy érezhetné? Nem volt kómában sosem, s eszméletlen is csak akkor volt negyed órán át, miután az a hülye Aguirre részegen átlökte két éve Plessis-ben a kastély főlépcsője a korlátján. Egy emeletnyit zuhant, s bár a bokrok felfogták, sikerült bevernie a fejét. Teljes képszakadás… a következő emléke az volt, hogy hárman állják körbe a kanapét, amire lefektették és az anyja megkönnyebbült arca, ami varázsütésre váltott korholóvá…
Nem a legszebb emlék.
Effynek utat engedve, s a lánytól egy lépésre lemaradva járul ő is a pulthoz, s kér egy korsó csapolt sört, ha az igazolványát kéri a csapos, akkor megvillantja, de szerencsére a fickó nincs kekeckedő hangulatában, így megkapják mindketten a kért italt.
– Mi tagadás nem így terveztem az estét, de ha már ilyen szerencsésen alakult… – fordul lazán Effy felé a pultra könyökölve, miközben a szabad kezébe fogja a sörét, s szertartásosan megemeli. Az ajkaira is afféle fensőbbséges mosolyt varázsol. – Emeljük poharunkat a mi nagyszerű és egyedülálló Will barátunkra, aki nélkül ma nem botlottunk volna egymásba! Vagy inkább igyunk arra, hogy időnként ifjabb Turner uraság is hasznos valamire! Proszit!– 32 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Elizabeth Jensen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 20
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 37
◮ join date : 2015. Jan. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hey, I know you sexy   Szomb. Okt. 24, 2015 7:11 pm


Effy & Fabrice
Nagyszerű és egyedülálló? Én nem pont ezekkel a szavakkal illetném Willt, de nyilván kiéreztem én is az enyhe iróniát az ő szavaiból. Ugyan most hirtelen frappánsabban én sem tudnám megfogalmazni, annyira rákoncentráltam már az ivásra, így előbb a Jägert, majd a sört koccintottam az övének.
Ezzel kapcsolatban Fabrice talán meglepődhetett, hogy a cukifiú a pultban nem kért semmi okmányt tőlünk érte, én viszont nem. Egyrészről ez Vegas, ha kértek volna, az eddiginél is jobban kiábrándultam volna a városból, másrészt ez... mondjuk úgy a specialitásom, hogyan kell elcsavarni a hímnemű pultosok fejét. Mikor lehúzom a Jägerem, még mindig magamon érzem a pillantását. De most nem foglalkozom vele, s az esetleges ingyen körökkel. Igyekszem Fabrice barátomra koncentrálni.

- Nos igen, ha nem keverlek össze a selyemfiúval, valószínűleg már otthon táncolnék egymagam egy üveg piával a kezemben totál szétcsapva - vigyorgok rá letéve a korsómat, s úgy döntök, megszabadulok a bőrjakómtól is, valószínűleg úgyis melegre fordul a helyzet. De persze még így sem néztem ki átlagosan a bakancsommal, a szaggatott farmerommal és a fekete csipketrikómmal.

- És szabad érdeklődnöm, honnan ismersz te ilyen helyeket? Eléggé... átlagosnak tűnik - mondom, ahogy végignézek a bent lévő embereken. Bár nekem fogjuk rá, tetszik. Nyilván nem az én stílusom, de megteszi. És legalább nem süketülök meg a zenétől, épp kellemesen hangos. Azt hiszem, még pár ital és én ma még tényleg táncolni fogok!

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hey, I know you sexy   Vas. Okt. 25, 2015 11:13 am

Effy és Fabrice
F
ensőbbséges mosolya csak még önelégültebbé válik, ahogy meghallja a Turnerre alkalmazott selyemfiú jelzőt. Azon már nem gondolkodik el, hogy amennyiben összekülönböznének Effyvel, ő mennyire kapná meg ugyanezt, elvégre egy külső szemlélő perspektívájából ők ketten nem feltétlenül annyira különbözőek. A nemesi címet leszámítva, valamint Őmárkisága kevesebbet drogozik… és az egészen biztos, hogy sokkal inkább tisztában és főleg jóban van a jelenével és a jövőjével. Nem kell öntudatlanra lőnie/szippantani magát, hogy megfeledkezzen a reá váró, évente euro milliókat hozó nagybirtokról és a házasságáról Lady Matildával… főleg nem a nemesi címről – már volt egyszer, tudom, de fontos hangsúlyozni! –, mert az bizonyos körökben kibaszottul menő!
A két kocc után az ajkaihoz emeli a korsót, s több nagy korttyal feléig issza a sört, majd lenyalja/törli a habot a szájáról, s elégedett pillantást vet a kabátjától megszabadult angolkára.
Szerencsétlen Will! Nem csoda, hogy veri magát a kisasszonyra – fut át az agyán, Effy jobb nő, mint első blikkre tűnt… Sokkal jobb.
És félő, hogy sokkal ravaszabb is. Úgy néz ki, mint az erdőben eltévedt Piroska, ám a legmegátalkodottabb party ribancok se tudják ilyen durván elhúzni az ember orra előtt a mézesmadzagot, mint ahogy ő teszi. Közben úgy bebiztosítja magát, hogy ember legyen a talpán, aki kitalálja, hogyan jusson be a bugyijába, hogy utána ne kiáltson nemi erőszakot a kicsike!
A következő kérdést hallva a srác megvakarja az állát, miután a korsót visszatette a csapszékre.
– Látod, kincsem, ez különbözteti meg az arisztokratát a selyemfiútól, vagy a sznobtólbocs, Will! – elgondolkodó képet vág, még mindig a fenti téma miatt. – Az arisztokrata egy átlagos helyen is arisztokrata.
Mert ez egy kész válasz egy, az utóbbi időben gyakran hallott kérdésre, és NEM!, nincs az az Isten, hogy most beismerje, mennyire nincs eleresztve anyagilag… ellenben tudja jól, hogy ha az élet citromot ad, akkor…
…szerezzünk hozzá tequilát!– 34 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Elizabeth Jensen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 20
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 37
◮ join date : 2015. Jan. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hey, I know you sexy   Hétf. Okt. 26, 2015 7:39 pm


Effy & Fabrice
Egy futómosollyal nyugtáztam magamban, amint Fabrice szemei végigfutottak rajtam. Aztán valamit a rangjáról motyorászott. Arisztokrata... arisztokrata... Erről hirtelen az a cicás mese jutott eszembe, amit habár soha életemben nem láttam, de biztos nagyon szeretném.

- Akkor ez valami olyan, mint hogy "Minden ember macska nem lehet?" - kuncogok inkább csak magamnak, hiszen nem úgy néz ki a mi Fabrice-unk, mint aki Disney meséken nőtt volna föl. Bár, ha magamból indulok ki, én valószínűleg úgy nézek ki, ezzel szemben egy kezem elég, hogy megszámoljam hány olyan mesét láttam.

- De egyébként, hadd kérdezzem már meg édes, hogy mi mióta is becézgetjük ennyire egymást? - könyökölök a pultra kíváncsi tekintettel felé fordulva, felvonva a szemöldököm, s az egyik fürtömmel kezdek el játszadozni, amíg a válaszra várok.

Így elnézve A Márkit, mármint nyugodt körülmények között is szemügyre véve, abszolút egy jóvágású pasi. Persze ha valaki nem túl naiv, szerintem már a szemeibe nézve láthatja, hogy nem egy romantikus hősszerelmes herceg, hanem egy állat. Nekem legalábbis ez a gondolatom így elsőre. Annyira sejtelmes, annyira kacér, hogy azt hiszem untig elég neki pár hangzatos szó és egy csalfa mosoly, hogy eldobják a bugyijukat a csajok. Erről jutott eszembe valami.

- És egyébként szoktál a rangoddal előhozakodva csajozni? Vagy mégis hogy megy ez arisztokratáéknál? - kérdezem kicsit csúfondárosan ejtve az utolsó szót és továbbra is érdeklődve pilláztam Fabrice felé.

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hey, I know you sexy   Szomb. Okt. 31, 2015 9:31 pm

Effy és Fabrice
– O
lyasmi – sandít Effyre, majd a korsója után nyúl, s iszik. A Macskarisztokratákra még haloványan emlékszik, de annak történetét akkor sem tudná elmesélni, ha a nemesi címe múlna rajta…
...abban az esetben legfeljebb újraírná a sztorit.
A következő kérdést hallva szélesedik a mosolya. Nem kétli… vagy inkább elképzelhetőnek tartja, hogy a kis angol lány megorrolt rá (a márki tapasztalatai szerint abban az esetben ellenzik a csajok a becézgetést), de messze nem tűnik annyira fenyegetőnek a kicsike, hogy a srác veszélyforrást lásson benne.
Vállvonás.
– Én se szólok az édes miatt. Használd Rám bátran… bármikor… bárhol…! – s újra iszik.
Majd felkönyököl a pultra, hogy közelebb kerüljön Effyhez. Feltéve, hogy a kishölgy nem araszol közben hátrébb.
– Szerinted? – kérdez vissza, a tekintetét belefúrja a kis angoléba.– 36 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Elizabeth Jensen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 20
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 37
◮ join date : 2015. Jan. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hey, I know you sexy   Szomb. Nov. 07, 2015 9:28 am


Effy & Fabrice
A becézést illetően kapott válaszon meg sem lepődtem. Gondoltam, hogy valami hasonló szöveggel fog előállni, s csak halk felnevetés a válaszom rá. Minek taglaljam még, hisz alapvetően nem zavar, ha meg igen, akkor azt hiszem vagyok annyira talpraesett, hogy leállítsam. Túllépve a dolgon rendelek még egy Jäger.

- Te csak sörözöl, Édes? - kérdezem tőle vigyorogva az üresedő korsójára bökve. Nem, mintha zavarna a dolog, csak ha már egyszer eljöttünk piálni... S az újabb kör kérése után igyekeztem visszatérni az előbbi témához.

- Nos, mivel én olyan "magamból indulok ki" ember vagyok, személy szerint engem nem tudnál csak ennyivel gerincrevágni. Sőt, pont hidegen hagy, hogy milyen családból származol... Bár arra gondolom már rájöttél, hogy én nem egy átlagos tiniribi vagyok - mosolyodom el, majd megszakítva a szemkontaktust lehörpintem az időközben megérkezett italom. A mai napig nem értem, mit szeretek ebben a löttyben...

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!TémanyitásTárgy: Re: Hey, I know you sexy   

Vissza az elejére Go down
 

Hey, I know you sexy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Las Vegas :: Belváros-