HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

  ~ cause you and i, we were born to die.

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

avatar
Belle Stevenson

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 28
◮ tartózkodási hely : ✞ Las Vegas & Lady Esther Kastélya ✞
◮ hozzászólások száma : 17
◮ join date : 2014. Dec. 31.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: ~ cause you and i, we were born to die.   Vas. Aug. 23, 2015 9:53 pm

TAG: Zack  | clothes: [You must be registered and logged in to see this link.] | notes: meow.  

A Mandalay Bay azon nagy szálloda és kaszinó komplexumok közé tartozott, amely a Las Vegas Stripen helyezkedett el, megannyi grandiózus épület mellett. Mindazonáltal hogy a tornyai a város fölé magasodtak meganyi emelettel, különös ismertetőjele volt a mellette elterülő szfinx szobor is. Egész egyszerűen eltéveszthetetlen. S a mai este nagyon sokan nem is tévedtek el az ide vezető úton. Ugyan is ez az a nap, amikor egy újabb jótékonysági estnek ad otthont a Mandalay Bay, melyen Las Vegas, és annak vonzáskörzetében élő felső tízezer vesz részt. Természetesen szigorúan meghívásos alapon, hiszen ez egy roppant zárt közösség, és nem juthat be ide akármilyen jöttment.

Ahogy ez a gondolatmenet végigfut bennem, hirtelen nevethetnékem támad. Számomra, aki teljesen más szemmel néz végig a teremben gyülekező emberekre, az egész egy kicsavart, groteszk kép. Ha valakinek, nekem aztán tényleg nem lenne semmi keresnivalóm itt, és valljuk be, nem szívem ügye az afrikai éhező gyermekek problémája. Még csak el sem akarom hitetni a külvilággal ennek az ellenkezőjét, ellentétben azzal a sok képmutató emberrel, akik itt lézengenek a sorok között, és a méregdrága rák falatkákat tolják be a képükbe. A jelenlétem pusztán a bankszámlámon pihenő zöld hasúk gyarapításának tudható be. Az egyik ügyfelem, Mr. Goodwin – aki egy erősen kopaszodó idős férfi, korban közelebb áll már a hatvanhoz mint az ötvenhez -, kért meg arra, hogy kísérjem el erre a rendezvénye. Természetesen Esther erről, és az ehhez hasonló kis magánakcióimról még nem tud, vagy ha mégis, akkor egyelőre még nem tette szóvá. Hivatalosan a clubon kívül nem szabad kapcsolatot tartatunk a klienseinkkel, de ugyan kinek ne esett meg volna ezen a helyes, idősödő úron a szíve? Hát hagytam volna, hogy egyedül jöjjön el ide, egy farkasokkal teli barlangba?
Igen. Hagytam volna, ha nem ígért volna olyan szemérmetlenül sok pénzt. Nem beszélve arról, hogy még a ruhámat is ő fizette, a méregdrága ékszerek pedig szintén az ajándékai voltak. A történethez hozzátartozik, hogy Mr. Goodwin ékszerész, és nagyon jól menő vállalkozással rendelkezik. Így nekem nem csak a csendben mosolyogó Barbie baba szerepét kell betöltenem, hanem az ő ékszereit is reklámoznom kell saját magamon. Ez sincs ellenemre, sőt. Azt mondta, egyet megtarthatok azok közül, amik most rajtam vannak. Bónuszként. Gyarló női lélek vagyok, aki képtelen ellenállni a gyémánt ragyogó csillogásának! Az vesse rám az első követ, aki nem élt volna ezzel a lehetőséggel a helyemben.

– Természetesen Mr. Goodwin, itt leszek. – villantok rá egy nem éppen szívből jövő, de annál bájosabb mosolyt, majd figyelem, ahogy a férfi elvegyül a tömegben. Azt mondta valami megbeszélnivalója van az est egyik szervezőjével. Hálistennek, legalább lesz párperc nyugtom.   – Egy martinit kérek. –
Lépek oda a mögöttem lévő bárpulthoz, majd kérek egy italt magamnak. Ezekben a puccos estékben a kiegészítő fizetés mellé jár korlátlan fogyasztású ital is. Még szerencse. Különben hogy lehet ezt az egész cirkuszt átvészelni?

i'm feelin' electric tonight.

[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Zack Ruben Manrique

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 30
◮ hozzászólások száma : 15
◮ join date : 2015. Jul. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: ~ cause you and i, we were born to die.   Kedd Aug. 25, 2015 12:53 am

// ~ csak az elején szeretnék mindig könyvet írni. (((: //


Zack & Belle

ϟ baby, when you scratch I'm gonna bite
’Együtt az éhező afrikai gyermekekért’: csaknem LED-es hirdetőtáblák vakították meg az embereket a rendezvény jeligéjével, a város forgalmasabb részein. Hacsak nem volna privát összejövetel.
Pereira-ban is nagy úr a szegénység. Azzal ki a szentisten törődik? Senki. A feketék bezzeg  halmozottan sajnálva vannak. A halványabb pigmentekkel megáldott kreolbőrűekre természetesen nagy ívben szarnak az adakozókedvűek. Hogy is hívják őket a gringok? Drogzabáló pórnép? Anya és népszomorító senkiházi köcsögök?
Zack nem igazán bírja felfogni miért kell feketékre pazarolni dollárezreket, milliókat. Ha évtizedek óta éhínség uralja Afrika legtöbb országát, a bájgúnárok hada miért pont ma akarnák megváltani a világot?! Az egész csak ellenfelek pénzcsatájáról és egocsiszolásról, önfényezésről, dicsekvésről szól. Az ottani enyelgésektől fűtött levegő fullasztóan hatna egy átlag és edzetlen civilnek.
Zack honvággyal küszködik mióta Vegas-ba érkezett. Mégsem fog visszatérni régi életéhez, ismerőseihez. Legfeljebb ha azok szelleme tudják csak fenyegetni.
Föld és víz találkozásánál rejlenek a strandok. Mondaná ezt minden pihentagyú akik soha nem vették komolyan a földrajzot. Minél magasabbra szökik a hőmérő higanyszála, annál csábítóbb egy város úti cél gyanánt a hőségben. Épeszű ember tengerparti üdülésre ruházik be szabadsága eltöltéséhez. Flúgos Zack mit művel? - Második hazájában bérel ki egy hotelszobát. Csillagászati áron. Ráadásul nem is vízpart közelében levőről beszélünk.
Mindazonáltal nyomós okkal választotta eme helyszínt. Felettébb smucig fószer olykor: csakis pénzszaporítás reményében ruházott be 2 éjszakára. Rohadtul nem mozgatják meg az afrikaiak. A gyerekek pláne nem. A kettő együtt végképp nem. Sokkal inkább az eseményen résztvevők zsebei, vénlányok ékszerei vonzzák. Azt sem tartja kizártnak, váratlanul az est fénypontjává válik bűvészmutatványaival.
A nagy eseményt megelőző nap lehéderezett a recepcióhoz közeli vajszínű bőrfotelek egyikébe. Egy rejtvénykönyvet szorongatva úgy tett mint aki fürgén dolgoztatja agytekervényeit 1-1 megoldás végett. Valójában feljegyezte a kincsbirtoklók szobaszámát.
Gondolnád, a bőröndök külleméből leszűri ki milyen anyagi háttérrel rendelkezik?

Amíg prédái a wellness részlegben kinyomogattatták magukból az ideggombócokat, iszapfürdőt vettek, roston megsültek a szauna melegétől, addig Zack beosont 1-2 szobába. A szinte közösnek számító terasznak illetve a szobák erkélyeinek hála nem kellett kijátszania a kártyával működő ajtókat.
Egy arany pecsétgyűrűvel, Rolex-szel és 1 pár undorító (mégis makulátlan állapotú) sötétbarna Gucci férficipővel zárta sikeres napját.
Elérkezett az általa várt est, ittlétének valós oka. Zack míg él, nem kérnek tőle interjút a Forbes magazinba. Nem tartozik a felső száz, ezer, tízezer, sőt százmillió közé sem. Mégis összeguberálta a belépőnek árát, tetőtől talpig pingvinbe öltözött. Za(c)kójának belső zsebében állandó kellékei lapulnak: egy pakli francia kártya, 2-3 érme. Sosem tudni kiket kell levennie lábukról. Némi plusz zöldhasú fejében.
Politikusok, brókerek és még több nemkívánatos bájgúnár leledzik már-már zsúfolásig a teremben. A bigék átlagéletkora jóindulatúan is 60+. Zack hányni tudna. Úgy érzi impotenssé vált.
Spanyolajkú mivoltja óriási kincs számára. Könnyen kijátssza az értetlen szerepét mikor véletlen leszólítja egy barom.

Imádja az állófogadásokat. Ha nem lenne vendéglista és ellenőrzés, legalább 2 éthordót hozott volna magával amibe észrevétlenül igyekezne kisebb-nagyobb falatokat csempészni másnapra. Ehelyett degeszre zabálja magát, úgy kell majd kigurítani a pompában nem szenvedő teremből. Mindenféle lelkiismeret furdalás nélkül tömködi magába a kóstolókat, öt éhező helyett is eszik. A korlátlan italfogyasztás csak olaj a tűzön. Egy kolumbiai számára ez egyenlő a mennyországgal. Már csak néhány stripper tenné fel a habot a tortára.
Falatozása közben tekintetét a tömegen legelteti, néhány korabeli pipit vél felfedezni. Közülük csupán egy tudja fenntartani érdeklődését. Elragadó gesztenyebarna fürtök, telt vörös ajkak...oldalán egy matuzsálemmel.
Az aura szagát csak az alkohol tudja elviselhetőbbé tenni. Ebből kifolyólag célozza be azt a pultot ahol aggastyán fasszal bájolog a valóságos csoda. Hófehérke húga talán?!
- Kettőt. - vetődik finoman a pultra. Bármit is kértek az előbb, neki is tökéletes lesz. Háttal támaszkodik a bárpultnak míg vár a rendelésre. Közben a mostanra magányosan ácsorgó élő dollárjel felé fordítja felét. Néhány röpke pillanat alatt radarként futtatja végig szemeit a hófehér bőrű lány csillogó pontjain. Káprázatos szépsége immáron másodlagos.
- Jobbat érdemelsz. - jelenti ki maga elé, ám szavait az ismeretlen felé irányítja. Jól látta kivel érkezett, ezért sem tartotta Zack magában véleményét.
Arrébbaraszol két lépést hogy immáron közelebbről szemügyre vehesse a fények által csodásan tündöklő ékszereket. Vajon csak ócska bizsuk? Vagy valódi tömör gyönyörök?
Nemsokára megfejti a talányt.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Belle Stevenson

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 28
◮ tartózkodási hely : ✞ Las Vegas & Lady Esther Kastélya ✞
◮ hozzászólások száma : 17
◮ join date : 2014. Dec. 31.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: ~ cause you and i, we were born to die.   Vas. Aug. 30, 2015 1:37 pm

TAG: Zack  | clothes: [You must be registered and logged in to see this link.] | notes: meow.  Elégedett mosoly jelenik meg telt vörös ajkaimon, mikor meghallom az ismeretlen férfi hangját felcsendülni közvetlenül mellettem. Nem kapok oda a fejem azonnal, hogy kíváncsian végigmérjem az alkalmi társalkodó partnerem, aki most úgy tűnik egy martini erejéig csatlakozik hozzám. Hosszúra nyúlt pillanatig nézem, hogy a pultos előkészíti a két poharat, és előkerülnek az olivabogyók is. Végül ráérősen oldalra pillantok, s szemérmetlenül mérem végig Őt, aki most hirtelen jó tanáccsal akar ellátni engem, aki pontosan azt a szerepet hozza, amelyért megfizetik. A fiatal, csinos nőt, aki Mr. Goodwin oldalán virít, és alapot ad a pletykáknak, miszerint az idős férfi kiheverte felesége hirtelen halálát, és most egy lánya korabeli szépséggel vigasztalódik.
Nem felelek először semmit, s arcomon sem figyelhető meg különösebb érzelem.
– Minden bizonnyal. - csupán ennyit mondok, és ha tekintetem találkozik az ismeretlenével, érdeklődve fürkészem a barna szempárt. Belekezdhetnék hosszas magyarázkodásba az itt létemet illetően, és abba is beavathatnám, hogy soha nem is volt, és nem is lesz szexuális kapcsolatom Mr. Goodwinal, aki egyébként sem a hagyományos értelemben vett erotikát és szexualitást részesíti előnyben, ám nem teszem. Inkább játszom tovább a szerepem, és ez egészen addig így is lesz, amíg jól szórakozom. S úgy tűnik, most ez így is lesz. – Ezt a kijelentésedet biztosan az elmúlt öt perc alapján levont következtetéseidre alapozod. Igazam van? –
Az idős ékszerész nem kötötte ki feltételként azt, hogy nem társaloghatok senkivel sem, ha éppen nincs mellettem, és még csak azt sem kötötte a lelkemre, hogy játsszam az ostoba szőkét, függetlenül a hajszínemtől. Így nem csak, hogy reflektálok a szavaira, de még vissza is kérdezek, ezzel fenntartva a társalgás menetét.
Ha a helyzetem – amelynek beállítom most magam – valódi lenne, akkor ez az apró kis megjegyzés akár sértőn is hatna. Mégis ennek jele meg sem látszik most rajtam, sokkal inkább egy egyfajta szemtelen magabiztosság uralja arcom vonásait.
– Te nem közéjük tartozol. – pont olyan megállapítás ez, amelyet Ő tett percekkel korábban. S talán ezzel az egy mondattal valami olyasmit árulok el, ami első pillantásra nem is olyan egyértelmű. Elvégre a mondatból kiérződik, hogy én sem sorolom be magam a pénzben úszkáló felső tízezer közé. Nem minden az, aminek látszik, nem igaz? Hiába a méregdrága ruha, és a még drágább ékszerek, ereimben nem kékvér csörgedezik, és még csak nem is az újonnan felkapaszkodott gazdagoké, akiket hiába akarnak kiszorítani a született elitek maguk közül, erőszakosan fúrják be magukat.
Az italok közben a pultra kerülnek, én pedig a hozzám közelebb esőt ragadom meg.
– Itt a vissza nem térő alkalom. – emelem fel a poharamat, és szélesen elmosolyodva pillantok Rá, fehér fogaim kissé kivillantva. – Mire szeretnél koccintani, kedves "Mindentudó"? -

i'm feelin' electric tonight.

[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Zack Ruben Manrique

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 30
◮ hozzászólások száma : 15
◮ join date : 2015. Jul. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: ~ cause you and i, we were born to die.   Kedd Szept. 08, 2015 12:18 am

// ~ îgy sikerült /: a kôvetkezô jobb lesz //

Belle

502 $

Zack


A

A

A

A

Az alkoholizmus határán billegők közkedvelt kémialaborja, vagyis a bár jelenti a második boldogságot mieste Zack-nek. A pódium kiemelkedőbb fokán a tömérdek ételmennyiség, míg a legalacsonyabbikon a tündöklő ékszerek leledeznek. Zack akár egy szarka: képtelen ellenállni csillogó tárgyaknak. Folyton folyvást azon pörögnek agytekervényei, miként tudná saját tulajdonává varázsolni mindazokat. A kapkodás nem az ő asztala. Türelmesen várja ki idejét.
A csillogó drágakövekkel rendelkező ismeretlen felé való közeledését gúnyosan ható véleménynyilvánítással indítja. Amit az egyszerű nők pofonnal díjaznának. Nyilvánvaló, a nevenincs szépség minden. Csak nem egyszerű - ezért a piros tenyérlenyomat vélhetően elmarad Zack orcájáról.
Olykor felesleges a verbalitás. A testbeszéd mindent elárul. A lány szélesedő ajkai tükröződnek Zack pofázmányára, aki háta mögé fordulva követi a pultos mozgását miután megjegyzése fülekre - és lassan válaszra - lelt. Az olívabogyók láttán fintorogva a plafonra tekint: nem kedvence a martini, de bányja kánya! Finnyás énjét otthon kellett ma hagynia ha már rengeteg zöldhasút szentelt erre a borzalmas nyaralásra.
Tekintete szüntelenül a tündöklő csodákon, amit igyekszik szemérmes bámulásként alakítani miközben mutatóujjával a pult lapján kopog. Ám partnere ennek ellenkezőjét műveli: Zack mindettől megilletődik, mégis örömmel veszi a stírölést. Még a sötétszürke-fekete pepita mintás csokornyakkendőjét is megigazgatja mielőtt válaszolna.
- Nem kellenek ehhez percek. Bőven elég volt egy kósza sandítás. - hangzik mellé egy fölényes ‘háh’, fejét oldalra biccentve. Ezzel egy időben vonja meg vállát és tekintetén némi büszkeség lapul.
Beskatulyázta volna a lányt? Nincs mit rajt szépíteni: igen. A pénzen kívül mi a szentistent keresne egy nála harminccal vénebbel? Aki nagy valószínűséggel kék bogyók segítségével tud valamit elérni intimitásnál.
Tény: nagy cummantás lenne ha a köpcös figura a csillogás megtestesítőjének édes, drága egyetlen apucikája lenne. Manapság a mai estéhez hasonló hacacárén családi szálak nemigen lelhetők fel. Ellenben szeretők sokaságával! - Úgyhogy az előbbi opciót kizárja.
A kínos, két pislogásnyi csendet a señorita töri meg Zack legelső szösszenetét átköltve. Emez valamiféle játék kezdete volna? Zack csípi a titokzatos mókát. Örül ha hozzá hasonló kaliberűekkel boronálja össze a sors.
- Valóban, señorita. - szórakozottan erősíti meg az idegen állítását, amit vélhetően hasonlóképp alapozhatott mint Zack pár perccel ezelőtt. - Nem vagyok éhező. Sem afrikai. - a ‘sem gyerek’ eget rengető lódítás volna.
A pultra csúsztatott poharakra unottan les, ámbár köszöneteképp a felszolgáló felé biccent. Zack ujjai immáron az üvegpoharat ölelik át. Lötyköli a benne rejlő nedűt, a vékony fémpálcikára tűzött olívabogyók ide-oda koccannak a pohárban - továbbra sem hozva meg kedvét az ital legurítására.
Közelebb slisszol immáron beszélgetőpartnere mellé, ki koccintásra invitálja. Nagy elánnal lendíti foglalt karját a levegőbe.
- Igyunk a hozzánk hasonlóan hányatott sorsúakra! - normál hangerejénél némileg hangosabban örvend kesernyés szavainak. Addig nem koccint, míg elfogadásra - esetlegesen ellenkezőjére - nem talál javaslata. - Esetleg volna más egyéb?
Amint csilingel a két pohár, Zack szájához emeli sajátját. A benne rejlő alkohollal csupán benedvesíti felső ajkát, egyetlen kortyot sem ereszt le torkán.
Ideje lenne megmutatni micsoda is ő valójában. Mindazonáltal olívabogyós trükkről még csak nem is olvasott. Így hát kénytelen lesz megerőltetnie magát ha közelebb akar kerülni azokhoz a vakító csecsebecsékhez.
Csupán pár perc töprengési idő kél el!
A


Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!TémanyitásTárgy: Re: ~ cause you and i, we were born to die.   

Vissza az elejére Go down
 

~ cause you and i, we were born to die.

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékonkívül :: Archívum :: Archivált játékok-