HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 Vé and O. - Call me maybe...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Vé and O. - Call me maybe...    Hétf. Szept. 28, 2015 6:55 pm

Az az újabb fél óra... már simán elviselhető volt a korábbiakhoz képest. A biztonságiak jó munkát végeztek, nem volt lerohanás, nem volt a hónapokkal ezelőttihez hasonló kirakattörés és most nem volt rohanás sem, le a lifttel, ahol Grid újabb hisztériahadjáratba kezdve üvöltözhet.
Kurvára nem történt semmi. Csak leraktam a seggem.. és csináltam azt amit kell.
Vigyorogtam ha az kellett, firkáltam sorra a nevemet, játszottam azt a bábot, aki vagyok, vagy aki már nem vagyok, néha.. vagy legalábbis szeretném azt hinni hogy nem véletlen kibukkanó amikor néha érzek.
Ez most nem az az alkalom volt.

A számba tolva a cigit, - amit megint az egyik biztonságitól nyúltam el - már útban a mélygarázsba gyújtok alá a szálnak. Egy kurva szót se szólok. Csak csinálom a dolgomat, azt amit vár tőlem, menetelek, mint egy kiskatona a vesztőhelyre, és talááán... talán az az egyetlen dolog tart életben hogy nemsokára ennek az egésznek vége, és újra láthatom.
Még ha betépve is...

Elmosolyodom, de nem engedem hosszú lére, a füst nyeli az egészet, ahogy Grid is berakja magát és csapódik az ajtó az oldalán.

- Jól van.. - az az elégedett vigyor - Ez szép művelet volt. - tapsot nem kérek! - Látod, hogy tudsz te ha akarsz is!?? - bámul bele a képembe én meg inkább előre fújom a füstömet. - BASZD MEG VILLE! - látványosan köhög, de nem tehetek róla, élvezem. Vagy mégis. - Legalább itt a kocsiban dobd el azt a kurva szart! - legyez, én meg mélyre húzom újra a füstömet. Mi az patkány, csaknem élvezed??

- Baszódj meg! - kapja aztán ki a kezemből, az ablakemelő enged és kivágja maga mellett az ablakon.  

- Már én is épp ezt akartam mondani. - dünnyögöm, és megszívom az orromat. Pont amikor kihajt a limo a garázskijáraton és nekünk csapódik a tömeg. Kurvára nem kívánom most őket a farkamra se..

A kocsi szinte ring. Ütik az üveget, a sok zsoldos meg.. nem bírja a rohamot. Megfintorodok az orrom alatt.

- Remélem az anyagon legalább nem spóroltál ha már minden máson ezt teszed. - nem szolgálok hírértéket, de nem árt ha tudja, nem vagyunk olyan hülyék mint amilyennek tart minket. Egyeseket kivéve.

- Bekaphatod! - tiszta és illedelmes - De ha valami nem tetszik, nyugodtan szállj csak ki! - int a sofőrnek hogy álljon meg. Az meg megteszi. - Menj, mutasd meg mekkora ász vagy te egymagad is, nem kell a segítségem! - és komolyan beszél. Már szinte nyílik az ajtó és most nem az az elsődleges hogy ha kiszállok ezek széttépnek. Komolyan eljátszom a gondolattal. Mi lenne ha... Mi lenne ha egyszerűen azt mondanám kész.. vége. Ha befejeztem, ha Greg és a Zsindelyes, ha Té és Vespa.. ha azt mondom BASSZA MEG!
Mégis látok magam előtt egy fekete hajzuhatagot.

- Nem. - vágom rá aztán mégis megadva és elfordulok az üveg fele. - Igazad van. - köpöm az üvegre és szinte pengékként vágnak a szavak. - Kussolok. - biccentek az üvegnek, és akkor..

- Én is így gondoltam... Te ÁSZ! - lefogadom hogy most ő fintorog, de nem érdekel. A sofőrnek int, legalábbis úgy sejtem a vállam mellett, ahogy a kocsi megindul, sikít a duda, és az elkövetkező 20 percben néma csend telepszik az egészre. Kibaszott.. és mélyen szántó néma csönd. Olyan csönd ami szinte felőrli a fejemet.  


Csak az a 20 perc.. és már a hotel alagsorában gördülünk be. Most már nincs szükség a hírverésre, ezért nem bánom hogy lezártak minden bejáratot.
Kiszállok, útban a lift fele, hiányzik a cigim, de odafenn tuti találok még belőle, és talán egy kevés anyagot is, ha a lány hagyott még nekem, de mielőtt mosolyra ránt a szám hogy újra kinevessem, Grid hangja csap meg a háttérből.

- Hé, Ville! - kap el pont mielőtt belépnék a liftbe. - Ne felejtsd az esti mókát! - torpanok meg - Nyolcra legyél kész! És ne úgy mint a reggel. - visszhangzik a háttérben, és kedvem lenne... De nem. - Az öltönyöd én intézem az egyetlen feladatod, hogy kurvára ne késs el! - karcol a hangja a levegőben - Teljesíthető?? - rövid a szünet - Vagy már ez is meghaladja a képességeidet.. - neheztelő sóhaj a háttérben és megszorulnak az ujjaim magam mellett.

- Baszd.. meg! - köpöm, és már be is szálltam a liftbe.

- Ezt igennek veszem! - kiabál utánam mikor már a hülye fejét nézem és csukódik az ajtó az orrom előtt.

Odafenn, valahogy lassan veszi csak át az egészet a szabadság íze. SŐT! Sehogyse, sokminden forog a nyelvem alatt, az egész délután emléke, és azoké az óráké is, amit remélhetőleg vele tölthetek, és felvillanyoz az egész, mégis beleköp a keserűség íze, valami olyan keserűség, amit képtelen vagyok mellőzni a hirtelen jött időre.
Mágneskártya csúszik.. az ajtó megadva pittyen, én meg.. valahol hálával tölt el hogy most nem kell egyedül legyek.
De valahol egy cseppet sem...
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Vé and O. - Call me maybe...    Hétf. Szept. 28, 2015 7:08 pm

Fogalmam sincs mennyi idő telhetett el Ville utolsó SMS-e óta. Az biztos, hogy azóta megnéztem vagy 5-6 mesét. Legalábbis azt hiszem. Nem számoltam. De az uccsót kézen állva, fejjel lefelé sasoltam, a lábaim meg a falon támaszkodtak. Hamar a fejembe szállt a vér, és mintha hányingert is kaptam volna tőle. Viszont a sósmogyin még a gravitáció sem fogott ki, még így is lecsúszott a helyére. Lehet egy fekete lyuk van a gyomrom helyén. Az sem lepne meg. Sosem tudom hova megy az a sok kaja, amit betolok.
Aztán jobb elfoglaltság után néztem. Otthagytam a Tv-t és bemasíroztam a fürdőbe. Törökülésben levágódtam a közepére és magam elé szedtem az összes budipapírt. Nekiálltam összepingálni őket mindenféle beszart pofával.
Egyszer csak csapódik az ajtó. Hallom. De még ekkor sem hagyom abba a rajzolgatást. Teljesen elmélyülök a munkámban, hogy még a nyelvem hegye is kibuggyan a számból.
- Ííígy ni… Szép vagy. Heheheee... – dünnyögöm, miközben két X-et teszek a guriga oldalára szemek gyanánt. A lyuk a sikító száj.
Elröhögcsélek az orrom alatt. Erre mondják, hogy el van a gyerek, ha játszik. Félrerámolom, mint a többit, és kézbe veszem az újabb áldozatom.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Vé and O. - Call me maybe...    Hétf. Szept. 28, 2015 7:51 pm

Néma csönd. Alig a bejárat után három lépéssel állok meg, és fülelek.
Semmi...
Felvillan a kérdés ugyan mire is számítsak. Nagy baj nem lehet, azt mondta nem megy az ablak közelébe, ha meg mégis..
Hirtelen rázom ki a fejemből, nem.. nem lehet, annak már rég nagy híre lenne.
A második válasz hogy valahol kóvályog az épületben és talán az a kisebbik rossz. Talán...

- October?? - kérdezem, első körben belőve a vastag fadohányzón a dobozom és megközelítem. Rámarok, és egy szálat veszek az ujjaim közé. De még nem gyújtom meg. - Erre vagy!?? - kérdezem, csak mert... Mert. Mert ésszerűbb előbb felderíteni a terepet, mint vaktában kivágódni a folyosóra és fejvesztett meneküléssel rohangálni fel alá.
Hülye egy helyzet.

Akár hallok valamit akár nem, bal szemem belövi azt a fehérporos kis zacskót. Ponnnt.. épp a hálószobába látok be, ott fekszik az ágy mellett ééés... Hívogatni kezd az érzés. Az az ismerős érzése.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Vé and O. - Call me maybe...    Hétf. Szept. 28, 2015 8:11 pm

Ville hangjára megáll a kezem, és nagy komolyan a budipapír szemébe nézek.
- Óóó! Halljátok, fiúk? Megjött a Nagy Fehér Főnök. – magyarázom a gurigának, aztán azzal meg a tollal a kezemben feltápászkodom a padlóról, és kitrappolok a fürdőszobából a nappaliba.
- Szia Ville!!! – köszönök rá kicsattanó örömmel, széles vigyorral az arcomon. Megtorpanok, és a budípapírt végül behajítom vissza a fürdőbe, de a toll is röpül utána.
Újra megindulnék Ville felé, de ő csak ott áll. Valami azt súgja nincs fényes kedvében. Mondjuk elég csak ránézni. Jobb lesz nem batyogatni.
- Hogy ment aaaz… ebéd meg a többi? – tudakolom sanda nyomozói tekintettel méricskélve. - Fáradt vagy? Vagy szükséged van valamire? Csak szólj, és hozom. – mondom halál komolyan. Nem tudom mi kellhet neki, legyen az bármi, felkajtatom, csak egyetlen szavába kerül.
Én a beígért pizzáról már tökéletesen meg is feledkeztem.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Vé and O. - Call me maybe...    Hétf. Szept. 28, 2015 8:43 pm

Lovasszakasz... Akár az is lehetne, de nem kell meglepődnöm amikor megjelenik az ajtóban. Épp a hátam mögött.
A hangja előbb kap el, és én azonnal is reagálok, a szállal a kezemben fordulok felé, örömmel tölt el a fültől fülig tartó nevetése. Rég láttam már ennyire boldognak...
Talán rendszeresíteni kéne??

- Neked is.. Jégvilági lány... - egy mosoly azért felköszön. Képtelen lennék ellenállni neki, még annak ellenére is, hogy fogalmam sincs róla mi az amin ügyködik és ahogy repül.. az a valami vissza a fürdőbe, erős a gyanúm hogy ezt nem most fogom megtudni.

- Kössz.. megvolt... - reagálom le, valahogy oda se figyelek mikor lehajolok, a gyújtó jön a kézbe, és máris lobban a láng a szálam alatt. Egyetlen elengedett erővel ejtem el.

- Tudod hogy édes vagy mint az egyetlen.. különbejáratú kis szolgálóm?? - a szám már megint mosolyog, még ha sötét árnyék is lepi be, de tényleg tetszik.
Megint nem figyelek, ahogy valahogy automatában közelebb lépkedem és ha nem húzódik el, vagy nem lép meg, kikapva a számból a szálat, a dereka köré fűzöm a kezeimet. Innen a mellkasomról nézek rá. - Nem úgy volt hogy ééén leszek a te.. különbejáratú szexrabszolgád??? - és még egy mosoly.
Hogy komolyan gondolom e!??
A lehető legkomolyabban.
Mégis.. most piszkosul jól esik nekem, hogy még ha fülig érő vigyorral is, de itt tarthatom a karjaimban.
Kurvára sokmindennél jobban esik...
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Vé and O. - Call me maybe...    Hétf. Szept. 28, 2015 9:16 pm

Óh, hát talán mégsem olyan gáz a helyzet, mint ahogy elsőre leírtam volna. Ennek speciel örülök, ahogy annak is, hogy Ville végre előkerült.
Hogy különbejáratú szolgáló? Ettől, és az előtte elhangzó bóktól méginkább vigyoroghatnékom támad.
- Egy végtelenített kívánságlistával kooperáló dzsinnel nem jobban járnál? – kérdezem heherészve, mire Ville odalép hozzám, és átkarolja a derekamat. A kezeim maguktól, reflexszerűen futnak a vállára.
Nem igaz… Tegnap óta sem nőttem. Mindig úgy kell felnéznem rá. Mindegy is.
Ahogy Ville rám néz… Szeretném tudni mi jár a fejében. A következő pillanatban ki is derül, én meg csak tovább somolygom a szemeibe.
- Eeerre… ha jól rémlik, nem válaszoltam. – sunyítok rá csalfán. - Azért hiányoztál. Dög unalom volt egyedül. Bár a srácok elszórakoztattak. – magyarázom, mintha Ville-nek értenie kellene bármit.
Különös. Most valahogy nem munkál bennem a szex utáni vágy, egészen máson pörög az agyam. Tuti a benyalt szer teszi. Erről jut eszembe…
- Figyu! Míg nem voltál itt, rájöttem valamire. Tetszeni fog! – kezdek bele izgatottan a Nobel-díj-gyanús felfedezésembe. Teljesen más téma, mint amit Ville pendített meg, de engem nem zavar. - Belegondoltál már miért a kisujj a hivatalos cucckóstoló ujj? Baszki, ez a legkisebb ujjad! Hüvelykujjal sokkal célravezetőbb lenne. Nagyobb is, több ráfér, ráadásul, ha ezzel kóstolgatsz, és ízlik, az ujjad eleve pozícióban van. – lenyalom a hüvelykujjamat, aztán felmutatom Ville-nek, hogy demonstráljam az elméletemet. - Mmm, yeah! Ez fasza! Érted…!  De ha a kisujjaddal csinálod… Most azt mutogatod a dílernek, ha király az anyag? – böködöm kisujjal a levegőt Ville orra előtt. - Ez olyan hülyén néz ki, nem csoda, hogy az összes díler búval baszott fapofa, pedig igazán vigyoroghatnának a nagy gangszta stílus helyett! A kokó fincsi, a pénz adómentes, szóval mindenki boldog. Mi kell még? – majd én jól megmagyarázom, hogyan kell ezt rendesen csinálni és forradalmasítok. Persze csak ha Ville nem szakít közben félbe.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Vé and O. - Call me maybe...    Hétf. Szept. 28, 2015 9:48 pm

Nevetnem kell. Mégis csak egy vigyorra futja belőle, de abból is a szélesebbik fajta.

- Az se rossz, de ha már válogatni lehet, nekem inkább te kellenél. - szelídül mosolyba, a karjaim már a dereka körül és a cigaretta füstje.. odafigyelek, hogy ne szivárogjon se az arcába vagy a szemébe, vagy nehogy véletlenül felgyújtsa őt.

És akkor jön az a kérdés. És csak mert jön, senki se tartóztathatja fel, mert.. így volt?? Így volt! Mégis a hirtelen jött tartózkodás, rövid mosolyra ránt a szájszélemen.
Egész a következő szavakig.

- Szóval társaságod is volt?? - kérdezem, inkább kíváncsian mint dühösen, de el még nem engedem, talán azért is, mert egy, jól esik tartani a kezeimben és kettő.. mert hirtelen olyan kántálásba kezd, amit nehezemre esik útközben követni.
Mégis megpróbálom a lehetetlent.
Vele egész sokmindent tanulhatok!

- És erre mind egyedül jöttél rá!?? - széles a vigyorom, most már korántsem színezi az a korábbi fekete felleg, és hogy mellette valahogy mindent elfelejtek?? Úgy néz ki, de most rohadtul nem tudom bánni!
Sőt, egyetlen fénypont az életben.

- Vagy a srácok segítettek. - engedem el a derekát, de csak jobb kézzel, a ballal még mindig kényelmesen tartom és kiadósat szívva oldalfelé a cigarettából, ameddig tudom benntartom, és csak hosszú másodpercekkel később engedem a füstöt a plafon fele.
Valahogy megnyugtat az érzés.
Az ő, kettejük érzése.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Vé and O. - Call me maybe...    Hétf. Szept. 28, 2015 10:17 pm

Ville-nek nem kell saját dzsinn? Na!
- Hehe… Még néhány ilyen válasz, és teljesen lekenyerezel. – duruzsolom vigyorogva. - Ettől függetlenül már rég megvettél kilóra. De pszt… – fűzöm hozzá dünnyögve, és jót szórakozom magamban.
Hogy társaságom volt-e? Vadul bólogatok.
- Jah… Bent lapítanak a fürdőszobában. – felelem nagy komolyan, aztán a következő percben előadom a monológomat. Én totálisan komolyan gondolom az egészet.
Ville rákérdez honnan jött az ötlet.
- Csak úúúgy… BEVILLANT! – magyarázom, és egy pillanatra még a szemeim is kikerekednek. - Esetleg nincs kedved sakkozni, vagy kártyázni? Láttam valahol egy sakktáblát, meg egy paklit. Nem a vetkőzős félére gondolok, most különben sem sok kedvem van kekszelni, tökre hányingerem van. – halvány fintor rándul az arcomon, érzem, ahogy a gyomrom tényleg fordul egyet. - Lehet nem kellett volna megennem az összes lekvárt meg sós mogyorót. Amúgy meg bocs a kupiért, majd rendet rakok. – csacsogom szünet nélkül. Ha Ville még nem rohant ki sikítva a lakosztályból.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Vé and O. - Call me maybe...    Kedd Szept. 29, 2015 2:17 am

Egyre jobban tetszik... Ha nem volna felírhatnák receptre! Ugyan miért is nem próbálkoztam én korábban ezzel??

"October Soininen... Egy jégrőlpattant tüzes lány, némi hópehellyel a fejében meghódítja Amerikát..."

Mert lefogadom még arra is képes lenne...

- Eskü, hallgatok.. - rántom félre a fejem, de az.. viszont már hogy ki lapít a fürdőszobában és ki nem.. erősen összezavarja a szemöldökömet, valószínű ráncosba is rántanak össze, nem gyanakszom én, csak fogalmam nincs, még akkor se amikor ledarálja azt a kis.. háttt.. darálni valót, én meg.. Ha eddig nem vigyorogtam volna veszettül, most tuti hogy összerántaná még a tökeimet is!

- Szóval bevillant.. - már hangosan nevetek, de még mindig nem hagyja abba, csak ömlik belőle, én meg igyekszem fölvenni a ritmust, vagy legalábbis egy lépéstávolságra tartva vele, különben aki lemarad.. KIMARAD!
Onnan meg már... csak nevetek...
ESKÜ! Abban a fedett pillanatban amikor az arca átvált érdekes színűre, még résen vagyok, ha kell még időben ugrok mielőtt beterít vele, viszont aztán továbbmegy a szöveg, nincs veszély, vagy legalábbis egyelőre ezért visszafonódik a derekán a bal kezem erőteljesen, és teljesen ráhúzom a testemre. Ha most borul.. hát most borul, annyi baj legyen, de mégis...

- Szerintem a rendrakást.. - beszélek lassan és kimérten, mégis fékezhetetlen jókedvvel a szemeibe - kezdjük a fejedben.- és vigyorgok.

- És AZTÁN.. jöhet minden más, mit szólsz!?? - ha szabadulna, ha levakarna magáról, esetleg telibe is hányna, engedem, belefér a pakliba, abba a nem... "kekszelés"?? - újabb röhögőgörcs fog el, de csak szűk lére eresztem, mert nem hagynék ki ebből egyetlen felemelő pillanatot sem.
És hogy a fehér por?? Most máár nem izgat annyira. Az egyetlen ami izgat itt van előttem és talán izeg-mozog a kezeimben én mégis.. egyetlen rohadt pillanatra sem tévesztem. Szem elől és valaki mással össze. Ő az aki kurvára kell nekem. És erről minden egyes újabb pillanatban meggyőz!

Hol a picsában voltak eddig az ilyen szórakoztató finnek??
Mindegyikkel legurítanék egy pofa sört!!!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Vé and O. - Call me maybe...    Kedd Szept. 29, 2015 12:03 pm

Eszemben sincs lehányni Ville-t. Ha elkapna az inger, majd félrelököm az utamból és begázolok a fürdőbe.
Ville karjai még a derekamat fogják, én meg csak hadonászok az orra előtt két kézzel.
Rendrakás a fejemben?
- Miért? Mi bajod a fejemmel? – pislogok rá megütközve. - Tökéletes rend van ott. Csak úgy CIKÁZNAK a jobbnál jobb gondolatok… – a halántékomra bökök a mutatóujjammal, mintha pisztoly lenne. - …idebent. - aztán leemelem a kezem, és a karom ráfekszik Ville karjára. Az ujjaimmal finoman megkapaszkodom benne.
- Agymosnál mi? – sandítok rá vigyorogva. - Lefogadom, ha tudnád hogyan kell hipnotizálni, megszivatnál mindenféle disznósággal. Kinézem belőled, Mr. Szépszemű! Nem tudsz palira venni. – vihogok gúnyosan, mint aki most jött rá Ville összes mocskos titkára.
- Amúgy… milyen minden más? Mit szeretnél, mit csináljunk? – pislogok kérdőn őfelségére. Hatalmas szemeket meresztek rá. - Veled bármiben benne vagyok. Aaa kekszet kivéve. Azt napoljuk el estére, jó? Lécciii! – fogom könyörgőre kissé nyűgösen. Mintha a hányinger nem lenne elég, most még a fejem is elkezdett lüktetni. Ki érti ezt?!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Vé and O. - Call me maybe...    Szer. Szept. 30, 2015 1:03 am

Tetszik az arca! Még az a kisss.. pisze ránc is ahogy megakad a szemében. Hogy megütközik az egészen? Nem lep meg, talán ponnt azért csináltam és csak muszáj vigyorogjak!

- Ezt hogy találtad ki.. - makogom ahogy itt az újabb ragyogó ötlet, de a folytatás...!
Aztán már csak nevetek...

A hirtelen beállt váltás nem töri le a jókedvemet. SŐT! Még mindig vigyorgok, mindent elsöprőn és töredelmesen, amikor valahogy véletlenszerűen igazodik a hátán a kézfejem és szorítok rá erőteljesen.

- Pediig.. fogalmad nincs róla most mennyire élveznéd.. - szinte suttogok, bele a szemeibe, de inkább csak ugratom, nem veszettül és elvetemülten, és egyszerűen csak közel hajolok hogy egy csókot nyomjak fel a homlokán.

- Viszont.. - fűzöm aztán le a derekáról a szorosan tartó kezem - este más programunk lesz.. - engedem el, és lassan fordulva meg újra szívok a cigibe ahogy ellépkedek. El, tőle, és ahogy távolodom a varázs is egyre kevésbé kellemes..

- Lesz egy fogadás.. este 8-kor. - fordulok szembe vele, hogy belenézzek egyenest a szemeibe - Ilyen puccos.. kiöltözős, ne kérdezd hogy kik lesznek ott, senkit nem ismerek. - szívom meg az orromat közben, de nem várok tovább, folytatom.

- Szeretném ha eljönnél velem. - állapodok meg a szemeiben, és ragadok is meg benne.
Egészen a válaszig.

Hogy túl sok kérdést vet fel?? Igen! Hogy Grid rájön arra amire.. nem biztos hogy rá kéne jönnie?? Igen! Hogy a lapokban folyó szóbeszédek megerősödni látszanak?? KITÉRDEKEL!! Grid nyilvánosságot akart.. hát megkapja a nyilvánosságot! Az már nem érdekel hogy őőő nem teljesen így képzelte...
És így végződik tökéletesen egy mesebeli történet!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Vé and O. - Call me maybe...    Szer. Szept. 30, 2015 2:08 am

Ville nevet. Úgy igazán. Ó, az szuper, ha jó kedve van! Szeretem, amikor ilyen. Megnyugodtam, hogy nincs nagy gond. Bár nem tudom mi lenne.
Érzem, ahogy erősödik a hátamon a keze szorítása. Méginkább magához húz, én meg nem állok ellen. Egész testemmel Ville-hez simulok.
A suttogására enyhén megrázkódom. Jólesően megborzongat. Érezheti a tenyere alatt is.
Hogy nincs róla fogalmam? Felvillantom a védjegyemmé vált banditamosolyomat.
- Óh, látom fűzöl… – döngöm a szemeibe somolyogva. - De-de! Sejtem. Ez olyasmi, ami mindig fantasztikus. Tudod, hogy imádok veled szexelni, de most valahogy… – felsóhajtok. - Nem akarok olyan lány lenni, aki fejfájásra hivatkozva tereli a dolgot, mert tudom, hogy a szex pont hogy jó fejfájás ellen, viszont… tényleg nem vagyok valami rózsásan. – pislogok fel Ville szép szemeibe.
Lehet csak az a xarság teszi a szervezetemmel, amit olyan ügyesen sikerült beszipóznom. Soha többé nem megyek a közelébe!
Erre kapok egy apró puszit a homlokomra. A pillanat erejéig lehunyom a pilláimat, aztán már nyitom is fel őket. Elvarázsolt, kislányos mosollyal nézek szembe Ville-vel, mire elenged és hátat fordít. Némán figyelem, ahogy távolabb lép, miközben hallgatom.
Miféle program? Feljebb ugrik a fél szemöldököm.
A tekintetünk ismét összefonódik, mihelyst megint felém fordul.
Fogadás 8-kor… Nem is ez, ami meglep, elvégre Ville-t nem nyaralni hozta ide Grid, hanem amivel zárja az egészet.
Első ízben veszettül jól esik, hogy gondol rám, és elhív magával. Teljesen fel is izgat a dolog, kapásból rágerjednék, de aztán beugrik valami más. Valami sokkal józanabb.
- Boldogan elmennék veled. – döngöm szélesen mosolyogva. - De biztos vagy ebben? Hogy ezt akarod? – méricskélem Ville arcát, most én teszek két apró lépést felé. - Gondold végig. Ha elmegyek, ebből még botrány lesz. Grid kirobbantja a harmadik világháborút... Hidd el, egyedül miattad aggódom. Nem szeretném, ha bajod származna belőle. Még azt sem tudja, hogy itt vagyok.Mondjuk holnap, amikor kiállítják a számlát a recepción, majd megvilágosodik. - Képzeld el, milyen fejet vág, ha csak úgy hopp! Beszambázok. Meg aztán… Ruhám sincs. Kinéznek onnan, ha pizsiben megyek. – magyarázom vigyorogva, miközben a pillantásomat mindvégig Ville tekintetében nyugtatom.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Vé and O. - Call me maybe...    Szer. Szept. 30, 2015 2:58 am

És vigyorgok! Már hogy a fenébe ne, ha egyszer minden egyes lépésével ez a nő vigyorra gerjeszt! Még az is, ahogy tiltakozik, ahogy... valahogy megmagyaráz mindent, és most nem térek ki a kokain felszabadító élményére, értek én a szóból, de jólesik húzni őt.
Néha a fülénél fogva, néha meg...

Talán pont ez is az oka, amikor ellépkedek. Vagy pont hogy az, hogy valami más van terítéken, valami komolyabb, valami olyan ami a fejemből pattant ki, valami olyan ami nagy port kavarhat és valamiiiii...
..valami olyan amit érzek.
Hogy miért, hogyan, vagy egyáltalán mi a fenének azt nem tudom, egyszerűen csak cselekszek. Mert cselekedni jóóóóó!
Ahogyan régen...

Aztán...
..aztán várok.
És nem is kell olyan sokáig várnom.

- Biztos vagyok abban, hogy veled akarok menni. - zárom aztán hamar rövidre a tényeket, még mindig a szemeibe, egy percig sem engedem. - És abban is biztos vagyok.. - nyújtom ki felé a szabad kezem, ha már két lépéssel csökkent az a távolság, csökkenjen hát többel! - Hogy nem fog érdekelni Grid vergődése. - biccentek rá, de csak egészen rövidet. - A sajtó előtt úgysem lesz mersze hogy lépéseket tegyen, aztán meg.. - marad félbe a vége, nem térve ki arra az apró részletre, hogy mi-mindent vagyok hajlandó megtenni Grid ellen. Ha kell... És ha rákényszerít, nekem is megvannak a magam módszerei.

- Ruhát meg szerzünk neked. - mosolyodom el újra, ha már itt van, a kezemben, még egy utolsó slukk a füstből, és csak félig lehajolva elnyomom az asztalon figyelő hamutartón.
JÓLNEVELTSÉG!

- Van is egy ötletem.. - és mosoly!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Vé and O. - Call me maybe...    Szer. Szept. 30, 2015 11:22 am

Ville szavai, hogy velem szeretne lenni, pokolian jól esnek. A szüleim halála óta Ő az első, akitől ezt képes vagyok elfogadni. És akinek képes vagyok fenntartások nélkül viszonozni. Ha valaki az elején azt állította volna, hogy Ő meg én kavarni fogunk, azt csúnyán kiröhögöm. Most meg… Úgy érzem nagyobb szükségem van a társaságára, mint levegőre.
Nem csak a mosolya, amit most is rám vetít, úgy egy az egyben elvarázsol.
Folytatja, miközben felém nyújtja a kezét.
Mosolyogva felsóhajtok.
- A sajtó… – Ville kezéért nyúlok, finoman megfogom, és egy tyúklépéssel áthidalom a kettőnk közti kis távolságot. - Ebből még kemény címlap sztorik születnek. - erősödik vigyorrá az iménti mosolyom. Azt hiszem, ezzel meg is válaszoltam a meghívást.
Nos, nem kérdés, hogy másnap már röppennek is a hírek a nyomdába kettőnkről, amiért együtt mutatkozunk egy ilyen eseményen. Ezzel Ville is tökéletesen tisztában van, az tuti.
Az sem lepne meg, ha terhességről és titkos házasságról költenének szaftos meséket. A sajtót igazából nem mi érdekeljük, hanem az, hogy minél nagyobb lapszámot adjanak el, és dőljön a lé.
És ott van még Grid. Vele el kell számolnom, erre felkészülök lelkileg. Nem csak Ville-t fogja jól leoltani, de engem is, hogy mit képzelek. Nincsenek illúzióm, hogy majd dicsérően hátba vereget a felbukkanásomért. Ha nem is este a partin, de otthon megkapom a magamét. Vállalom. Elvégre Ville is ezt teszi. Ha belegondolok, az Ő részéről sem kis erőfeszítés ez. Hogy nyíltan, a sajtó és Grid előtt akar velem mutatkozni. Nem hiszem, hogy csak a bosszantása miatt teszi. Szóval értékelem a gesztust.
A másik kezem is a kézfejére záródik. Az ujjaim gyengéden játszadozni kezdenek az ő ujjaival. Néhány másodpercig szórakozottan figyelem őket, aztán Ville-re emelem a tekintetemet. Elnyomja a csikket, majd újra rám néz.
Szerzünk ruhát. Csúcs!
- Pocsék lenne az estét is nélküled tölteni. – döngöm a szemeibe mosolyogva. - Oké! Halljuk azt az ötletet.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Vé and O. - Call me maybe...    Szer. Szept. 30, 2015 6:29 pm

Egy kóbor mosoly... Címlapsztorik? Kit érdekelnek a címlapsztorik!
Én valami teljesen mást fedeztem fel benne. És talán... még magam se tudom ezt megfogalmazni.

- Ne törődj ezzel.. - ölelem valahogy újra át a derekát, ahogy elnyomtam a cigarettát, de csak lassan és laza sebességgel, hogy nagyon távolra azért ne engedjem.
Írtak már arról is hogy szabadidőmben macskát belezek. És bááár.. ez nem is áll annyira messze az igazságtól, de a múlt elmúlt. Fátylat a régi időkre.
Ezt viszont már nem mondom ki. Nem érzem szükségesnek, és nem is jött még el az ideje.

Megszívom az orromat, mert egyszerűen csak jó így. Jó vele, ahogy minden ugyanilyen percben, és ezt is akár egy örökkévalóságig tudnám élvezni, de akadt ott valami más is.

- Nem kell nélkülöznöd többé. - hogy felelőtlen ígéret?? Meglehet. De ki gondolja meg a szöveget ilyen.. szokatlan időkben és olyan időkben ami hirtelen eltölt.. valami ismeretlenféle melegséggel.
De hamar korrigálok a hangomon.

- Vagyis.. - nyelek hozzá egyet, de nem korrigálok tovább. Ezen nem. - Mikor a mélygarázsból tartottunk felfelé, láttam a mosoda bejáratát. - vázolom a hirtelen szült nagyszerű ötletet, végül is.. nem árt meg körülnézni kicsikét az elzárt részlegen. - Szállnak itt meg grófok, meg hercegnők is.. - kitaláció! De még simán bejöhet! - Mit szólnál ha körülnéznénk arrafele?? - jön a hirtelen ötlet - Ha meg nem nyert, legalább volt egy kis kalandunk. - ezt én mondtam?? Ééén mondtam!??
Még magamat is meglepem.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Vé and O. - Call me maybe...    Szer. Szept. 30, 2015 8:40 pm

Engedek Ville gyengéd erejének, amivel odahúz magához, s végül ismét átfonja a kezeivel a derekamat. Ha sokáig játsszuk ezt, a piszok el fogja érni, hogy kívánós legyek.
Két karomat ráfektetem az övéire.
A szavaira csak mosolyogva rázom meg a fejemet. Jelezve, hogy eszemben sincs a szennylapok estimeséivel foglalkozni. A média semmitől sem tarthat vissza; főleg nem attól, hogy Villel töltsem az időmet.
Aztán amit utána mond, arra hirtelen megfagynak az arcvonásaim, és csak pislogok rá. Nélkülözés? Óóó, nem panaszkodhatom, mindenem megvan, amit csak szeretnék, de biztos vagyok benne, hogy Ville nem a szó hagyományos értelmében értette.
Mondanám, hogy rajta kívül semmi másra nincs szükségem ebben az életben, de tartok tőle, hogy 5 perc múlva lehányom magam. Pedig valahol pont így érzek. Akkoris… Néha jobb kussolni. A magam érdekében.
Ville erre folytatja. Vagy úgy! Már világos.
Érdeklődve hallgatom a haditervet, miközben a legáthatóbb detektívnézést produkálva fürkészem a tekintetét. Mosoda, meg nézzünk körbe… Istentelen gyanakvással vonom fel a fél szemöldökömet, szinte már a fejem tetejére. Közel elérem a totális hitetlenkedés netovábbját.
- Most komolyan… Csórjam el egy gazdag spiné ruciját???Életem jelenlegi ééértelme, szépek a szemeid, de ennyire te sem lehetsz meghúzatva. Ha az ábrázatom beszélni tudna…
Ezt muszáj végiggondolnom.
- Lehet inkább mégiscsak szexelni kéne. Arra nem mehet rá a vízumom. – bököm ki nagy komolyan, mire beletörődve felsóhajtok. - Lássuk csak, mi lehet a legrosszabb, ha lebukom; kikiáltanak szállodai szarkának, és az összes államból kitiltanak. Tudod mit? Menjünk! – vágom rá egyszeriben, mert miért ne. Egy efféle húzás még hiányzik a kalandlistámról. - Eddig úgyis az volt a bajom, hogy unatkozom. – dünnyögöm.
Hirtelen megelevenedik előttem a Hamupipőke modernkori változata:
A jótündér rocker keresztanyám először BMW sportmotorrá varázsolja a tököt, aztán lopat velem egy estélyit a buliba.
Bájosan belemosolygom Ville arcába: Ha elkapnak, leverem rajtad…
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Vé and O. - Call me maybe...    Csüt. Okt. 01, 2015 12:45 am

Az a nézés!! Komolyan tanítani kéne, és ahogy a szemöldöke már az egeket verdesi, muszáj nekem is vigyorogni az egészen.

- Mi van...(!?) - fűzöm csak úgy véletlenszerűen közbe, csak mert jön, én meg engedem, de nem is kell sokat várjak, még mindig ott tartom a kezeimben ahogy.. mondjuk hogy hitetlenkedni kezd.

- Mert miért ne..! Majd visszavisszük ha kell.. - vigyorgom közben, már-már gurgulázó szakaszos nevetésben, de nem biztos hogy ezt komolyan gondolom. Vagyis... Jórészt fogalmam sincs róla honnan szedek ilyet, valahogy a.. régi időkre emlékeztet de most valahogy piszkosul nem bánom.
Mikor viszont folyik tovább.. én megint nevetni kezdek.

- Komolyan.. én vagyok aki a leginkább támogatnám az ötletet, - vagyok nem annyira pártatlan a helyzetben - de a ruha miatt ne aggódj, majd magamra vállalom! - széles az a jókedvvel kevert kekeckedő vigyorom, de van ez még tovább is - Tuti hogy imádná a világ ha elköpöm hogy szabadidőmben a tükör előtt pózolok estélyiben! - féktelen a vigyorom, és hogy Grid!?? - Grid úgyis azt akarta hogy csapassak valami érdekeset, hát erre majd mindenki idefigyel! - szelídül a vigyorom mosollyá és hogy megtenném e!? Erős a gyanúm hogy minden további nélkül igen, ha az ő tartózkodása forogna veszélyben, mégis van egy olyan hátsó sugallatú ötletem, hogy mindezt neki köszönhetem.
Hogy úgy érzem újra élek!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Vé and O. - Call me maybe...    Csüt. Okt. 01, 2015 10:06 am

Mi az, hogy „ha kell”???
- Még szép, hogy visszavisszük. – döngöm komolyan. Benne vagyok a hülyeségben, de azért mást nem szívesen károsítanék meg. Kicsit parázok a manővertől, mint bármelyik más jóérzésű emberi lény ilyenkor, de belemegyek az akcióba, mert látom a pozitív végkifejletet is, nem csak a legrosszabb forgatókönyvet. Még az is lehet, hogy senki nem vesz észre semmit, és simán megússzuk az egészet. Ez lenne a legjobb. Meg aztán… Ha ilyen áron lehetek Ville-vel… Ám legyen. A börtönt is vállalom!
Sunyin összeszűkülnek a szemeim, ahogy Ville arcát méricskélem.
- Óóó, meghiszem azt, hogy támogatnád! Nem kell bemutatkoznod. – magyarázom vigyorogva a szemeibe, végül cinkosan rákacsintok.
Hogy magára vállalja a balhét? Azonnal lecsapok rá.
- Helyeees! Téged úgyis csak a szállodákból tiltanak ki, nem az államokból. – böffen ki belőlem a röhögés.
Elképzelem Ville-t a tükör előtt pipskedni egy szál koktéldresszben. Bizarr jelenség, annyi szent.
- Köhömmm, hát abban megnéznélek. Szerintem még a rózsaszín tüll is csinin állna rajtad. A sok kiscsaj mellett sok férfiszívet is meghódítanál… Nagyobb lenne a konkurencia. – dünnyögöm el a végét, a szám sarkában visszafojtott vigyor bujkál.
Felsóhajtok.
- A történelmi porkeveréshez nem kell elnőiesedned, elég, ha este megjelenünk együtt. – mondom már kevésbé vigyorogva, aztán lazán megvonom a vállam. Mégis muszáj a szitut még megfejelni valamivel. - …Te tüllben, én pizsiben. Még az is lehet, hogy Grid felmond. – magyarázom, miközben a kezeim felsiklanak a vállára, és a karjaimmal végül átölelem a nyakát.
- Most azonnal akarsz belógni a mosodába, vagy ráér kicsit később is? – tudakolom mélyen zengő altomon, mellé sejtelmes mosoly kúszik az arcomra. - Szívesen megdögönyöznélek... Mert megérdemled. – erre Ville tarkója mögött halkan megropogtatom az ujjaimat. Neki is jár a kényeztetés.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Vé and O. - Call me maybe...    Csüt. Okt. 01, 2015 5:15 pm

Csak vigyorgok. Ide nekem a rozsdás bökőt ki az aki nem!?? Már támogatná.. De ahogy folytatja, valahogy automatikusan szilárdabban szorítom meg a derekát a testemen.

- Ne aggódj, nem hagyom hogy kitiltsanak. - és ez most komoly.
Persze az most lényegtelen végül is mennyi szerepem lehet ebben, de a pénz mindig beszél, a kutya meg ugat, és ha rá is kell tegyem az egész vagyonomat, mindenki nyaralni fog a bevándorlásiaknál.
Vagggy.. tényleg megkóstoljuk azt a finn.. vendégszeretetet.
De aztán folyik tovább a menet, ééés...

- Ki tudja.. mi mindent ismersz még meg belőlem.. - húzom szűkre a szemeimet, de hogy csak szórakozom e!? Félig.. Részben.
A múlt, sok sötétet takar, de ez most nem az a pillanat amikor emiatt aggódni kezdjek. Ráér az még kurvára később is!
Lényegesebb ami utána következik.
Valahogy nekem is elkopik a vigyorom, de nem mert rosszkedvem lenne. Csakmert..

- Nem biztos hogy az olyan rossz ötlet lenne.. - sóhajtom, és az se biztos hogy ezt biztosan átgondoltam. Grid.. nem mondott hülyeséget. Ott fenn a placcon, és később a kocsiban. Hol lennék most nélküle?? És mi hol lennénk...
Az aggasztó kérdések próbálnak betuszakolódni a fejembe, de nem most keresek válaszokat. Nem is akarok belegondolni ebbe, pláne ahogy a keze felcsúszik a tarkómon, és bár kissé hideg, talán meg is rándulok egy pillanatra, de ahogy jön az az ajánlat is mögötte, van olyan ember aki most kötözködne??

- Ééénnnn... - húzom el a dolgot, csak mint akit komoly kétségek gyötörnek - nem vagyok semmi jónak az elrontója, és ÚGYIS! - állok meg az egészben - van egy jóóó négy óránk este 8-ig, - pillantás az órára mögötte, csak hogy hiteles legyen - szóval addig azt teszel velem amit csak akarsz! A Tiéd vagyok! - felelőtlen kijelentések?? Minden bizonnyal, de a mellé csatlakozó vigyor a szemeimben, ösztönzőleg hatnak hogy csakis jóra számítok.
Mármint nekem jóra...
És ha nekem jó, az biztos hogy jó lesz NEKI IS!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Vé and O. - Call me maybe...    Csüt. Okt. 01, 2015 6:00 pm

Ville haja a kezemre lóg, és lassú ujjmozdulatokkal elkezdem pödörgetni a tarkóján a göndörödő tincseket. Érzem, ahogy leheletnyit megrázkódik a karjaim alatt. Néma mosolyra gerjeszt a reakciója.
Ville elnéz fölöttem, mire kiderül mennyi időnk van még.
Rafináltam vigyorgom a szemeibe, mihelyst visszatalál rám a tekintete.
- Az még rengeteg idő egy kis finn masszázsra. – döngöm játékosan vészjósló hangon.
Hogy azt teszek vele, amit csak akarok, és csak az enyém? Höhöhö!!!
- Helyes! – bólintom egy sunyi vigyor kíséretében, aztán a következő pillanatban a karjaim már ereszkednek is le a vállairól.
- Gyere… – búgom, miközben balommal Ville kezéért nyúlok, és magam után vonom a hálóba.
Megállok az ágy mellett, és szembe fordulok vele.
- Öhm… A felsődet leveszem, ha nem bánod. – bazsalygom kislányos ártatlansággal, s már nyúlok is a szövet szegélyéért, hogy ha hagyja, és ha segít, esetleg a magasba emeli a karjait, akkor lassan kibújtathassam belőle. Nem akarok rárontani, sem vadul neki esni. Inkább azt szeretném, hogy szexmentes gyengéd törődés áldozata legyen.
Ha lekerül róla a felső, azt az ágy végébe dobom.
- Feküdj hasra. – adom kedves mosollyal az arcomon a következő instrukciót, és ha Ville eleget tett a kérésnek, feltérdelek az ágyra. Óvatosan fölé mászom, majd ráülök a fenekére. Képtelen vagyok megállni, hogy ne kuncogjak az orrom alatt. Szórakoztat a helyzet, amellett, hogy örülök a társaságának.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Vé and O. - Call me maybe...    Csüt. Okt. 01, 2015 8:00 pm

Megemelkedik a szemöldököm. Finn masszázs?? És most félnem kéne?? Ami biztos hogy még soha nem volt részem ilyenben, SŐT! Ha masszázs, valami egész másban volt részem, de mégis kíváncsisággal tölt el.

- Kezdesz kíváncsivá tenni.. - húzódik álgyanakvással résnyire a szemem, de egy percig se engedem, eszemben sincs elengedni.
Ő viszont megteszi, a keze a kezemen, én meg.. egy szó nélkül követem, és amint elérjük a hálót csak újabb várakozással nézek a szemeibe.

- Mint mondtam.. amit csak akarsz.. - ragad a szemeiben az enyém, az arcán.. még akkor is amikor működni kezd, és ahogy emeli a cuccot, rásegítek és engedem.

Újabb utasítás... Szemem az ágyon, mert miért ne, és egy újabb kellemesnek ígérkező sóhaj után az ágysarkára térdelek és elvágódom vízszintben.
Ekkor érzem hogy felmászik a seggemen. Két öklöm az állam alatt, a fejem előre figyel, nem ragad meg a fal, de ez most nem lényeges, teljes mértékben rá figyelek.
Még akkor is amikor a hangját hallom.

- Lefogadtam volna hogy élvezed a helyzetet. - egy kóbor mosoly. De csak úgy, mert jön, mégis megszívom az orromat mielőtt folytatom. - Emlékszem, alig két napja is élvezted.. - kekeckedő emlékek, akárcsak a hangnem. Hogy élveztem ott a végkifejletet?? NANÁ! De előtte is minden egyes perc megérte.
Nem kizárt, hogy most se lesz kevésbé kellemes.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Vé and O. - Call me maybe...    Csüt. Okt. 01, 2015 8:52 pm

Sosem utasítgatnám Ville-t. Ezek inkább… kérések, hogy megkönnyítse a dolgomat. És különben is, az ő javát szolgálják. A kedvében szeretnék járni. Szerintem úgyis tudja.
- Persze, hogy élvezem. – döngöm mosolyogva, miközben már a fenekén trónolok, és a combjaim közé zártam a derekát.
Ville szavaira halkan felnevetek.
- Ó, igen. Én is emlékszem... Lehet az ilyesmit nem élvezni? – heherészek csupán egyetlen pillanat erejéig elmélázva azon az éjszakán. Sosem fogom elfelejteni.
A hátán lévő szemtetoválásokkal szemezek, mire lassan fölé hajolok. Mindkét kezem felsimul a tarkójára, s mind a tíz ujjam fésűszerűen bekúszik a hajába. Finom körkörös mozdulatokkal masszírozni kezdem a fejbőrét, vagy egy percig elidőzök ott, majd a kezeim leszánkáznak a nyaka hátuljára és oldalára. Itt is meggyúrom. Gondosan minden milliméterét a bőrének, és az az alatt húzódó izmoknak, inaknak, hogy elpárologjon belőlük a feszültség. Az ujjaim újra és újra fel-le mozognak, enyhe nyomással, gondoskodó simogatással.
- Nincs mitől félned… Csak lazíts… – búgom halkan, részint rádőlve Ville testére.
A kezeim ekkor áttérnek a nyakáról a vállára; hol a teljes markommal masszírozom, hol váltok, s csak az ujjaim dolgoznak.
Előredőlök, és Ville füléhez fúrom az arcomat.
- Ha szeretnél valamit, ne tartsd vissza. Leszek a saját dzsinned estig. Mit szólsz? Addig belefér jópár kérés... – suttogom bele kellemes altomon a hullámos tincsek közé. - A kívánságod számomra parancs... Na, ilyen a finn masszázs. – kuncogok aztán halkan Ville fülébe.
- Persze... zenére is üthetlek, ha az a fajta jobban bejön. - vigyorodom el. Közben nem csak a szám jár, hanem a kezeim is. Kitartóan, szünet nélkül gyúrom Ville nyakát és a vállait.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Vé and O. - Call me maybe...    Csüt. Okt. 15, 2015 12:48 pm

Ahogy a combjai ölelnek, kellemes melegséggel tölt el. Igen, avval is, de most nem koncentrálok ilyen kérdésekre, sokkal inkább a várakozás az ami eltölt. Kíváncsi vagyok mihez kezd velem és milyen is az az általa említett: finn masszázs.
Én egész sokmindent kinézek belőle..

- Nem tudom, nekem még nem sikerült.. - dünnyögöm, ahogy valahogy véletlenszerűen lecsukom a szemem és elfektetve a fejem balfelé, ellazulva megfekszem a két kezemen. Nyitottan várom ami jönni fog.

A kezei.. mintegy varázsütésre törölnek ki a fejemből mindent. Minden órát és minden percet, minden napot.. éjszakát.. keserűséget és emléket. Egyszerűen megszűnök létezni. A testemben.. Valahogy egy folyékony.. laza masszává gyúr össze, ahol ezerfelé bizsergek, mégsem érzem hol kezdődöm én, és hol a világ körülöttem. Csak az ő simító kezei érdekelnek, és a nyomás ahogy néha fájó helyre tapint. De még akkor sem rándulok meg.

Aztán valahogy a szavai visszhangoznak a háttérben. A hangja.. mégsem esküszöm meg rá hogy hallom amit mondott, hogy felfogtam, hogy értem, de aztán közelebb hajol, és a lehelete melegségét érzem. Azt is hogy elmosolyodom. Talán... Úgy, oldalt fekve, talán semmit sem láthat belőle, de ez nem is lényeges.

- Elkényeztetsz... - dünnyögöm, lágy és erőtlen hangon elveszve, de mégis.. tudatában vagyok. Valahol, annak amit kér tőlem. És valószínű valahogy ennek fényében is válaszolok. - De ne hagyj ki egyetlen porcikát sem.. - ez már félig belefulladva, egészen a párnába a fejem mellett, de nem hagyja abba, és a dolog kezdi teljesen.. szétmállasztani az eszemet, mégis.. nem tudom élveztem e így valaha, vagy ha igen, mikor utoljára.
Valami mesteri amit művel és valami isteni a keze...
Áldásom minden egyes finnek!
Mégis ez az egyetlen kell nekem...
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 31
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 865
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Vé and O. - Call me maybe...    Csüt. Okt. 15, 2015 3:05 pm

Amit Ville belemotyog a párnába, megmosolyogtat.
- Bizony… Szeretnélek elkényeztetni. Ha hagyod. – döngöm halkan a válla fölött, mire Ville folytatja. - Nem hagyok… – suttogom a bőrére, biztosítva arról, hogy a lehető legjobb kezekben van.
Teljesen előredőlök, s egy apró, forró, szeretetteljes csókot nyomok a vállára, miközben tíz ujjam végigszalad a karjain. Amíg tudnak. Az arca előtt fordulnak meg, majd ugyanazzal a ráérős tempóval szánkáznak vissza. Csak simogatom és dédelgetem a testét. Szinte érzem, ahogy Ville-ből elpárolog a kemény feszültség, és az izmai megnyugodva ernyednek el alattam. Jó így látni. Nem emlékszem, hogy lett volna valaha ilyen békés. A lénye állandóan pattanásig feszül, mindigis egészen tapintható a belőle áradó készenlét. De most merőben más.
Azt sem bánom, ha itt alszik el a kezeim alatt. Ráfér a pihenés. Csöppet sem bánnám, ha „magamra hagyna”. Addig is vigyáznék rá, és őrizném.
Nem akarok feleslegesen duruzsolni Ville fülébe, inkább hagyom, hadd lazítson és élvezze a nyugalmat.
Visszahúzódom a fenekére, s mindkét kezem, egymást felváltva kezdi cirógató lágysággal karmolászni a gerince vonalát. A tarkójától le a farmernadrág szegélyéig. Újra és újra. Minden mozdulatom kedves és lassú.
Nem csak Ő, én is élvezem. Élvezem, hogy érinthetem.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ville Deadman Wallow

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 43
◮ tartózkodási hely : mindig máshol
◮ hozzászólások száma : 674
◮ join date : 2014. Sep. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Vé and O. - Call me maybe...    Csüt. Okt. 15, 2015 4:27 pm

Zene füleimnek... Ez az első ami az eszembe jut, most valahogy mégse tudok konkrétumokra pazarolni agysejteket, valahogy teljesen felőrölte őket, és most először.. rohadtul nem bánom. Rohadtul nem bánom hogy gyenge vagyok valaki kezeiben.
Talán ő az első akiben igazán bízhatok.

A lehelete visszhangot vet a bőrömön, és talán most van másodszor hogy elmosolyodom. Belül. Ő semmit sem láthat belőle, mégis talán egy hosszú.. kellemes, de nyomós sóhajt húzok a tüdőmbe, ami talán velem együtt őt is megemeli.
Hosszan, szinte alig hallhatóan minden megmaradt feszültségtöredékkel együtt engedem ki...
És ezzel az egész valahogy eltávozott.
Messze van Grid.. a banda.. a rajongók.. a felelősségek, messze van minden, itt csak én vagyok. Egyedül. És ő fölöttem, mint egy biztonságos burok. Valahogy pont így képzeltem gyerekkoromban régen. Soha nem vágytam többre. Csak egy menedék...

Észre sem veszem mikor húz magába a homály..
Mikor már tényleg nem koordinálok mindent, mikor a légzésem lelassul, és a fejem.. elfelejti mit is ígért ki tudja már hány perce, egyszerűen magába ránt az álom.
Csöndes és nyugodt.
Vagy ki tudja mi a fene...
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!TémanyitásTárgy: Re: Vé and O. - Call me maybe...    

Vissza az elejére Go down
 

Vé and O. - Call me maybe...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
5 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

 Similar topics

-
» Tank008

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékonkívül :: Archívum :: Gé játékai-