HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 Evil never sleeps...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 30
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 869
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Evil never sleeps...   Hétf. Szept. 07, 2015 9:03 am

Megcsörren a mobilom. Csak Jason dobott meg egy sms-sel a melója vége felé járva, hogy biliárdozhatnánk és ihatnánk valamit az Iron Horse-ban, ha ráérek. Éppenséggel rá. Úgyis azon agyalogtam mivel üssem el az időt ezen az uncsi, magányos estén.
Villámgyorsan pötyögök választ a havernak: „Oké, ott találkozunk.” Ezzel felkapom a kabátom, a lakáskulcsom, kirobogok az épületből, a bukót a fejemre húzom, és ismét a fekete BMW nyergében ülök. Irány a külváros.
A Harley-k alkotta sor végén leparkolom a mocit, és kitámasztom. Nyilván én értem ide előbb, de nem számít. Jason általában úgyis késik.
A bukóval a kezemben nyitok be a bárba. Odaköszönök Rayne-nek, a tulajnak, aki a pult mögött serénykedik. Párszor már jártam itt. Jó kis hely.
Mielőtt kinéznék magamnak egy asztalt a fal mellett, a biliárdasztalok közelében, még rendelek egy narancslevet. Az ütősebbet későbbre hagyom. Majd Jason-nal.
Az itókámmal és a sisakom társaságában letelepszem a kiszemelt asztalhoz. Diszkréten a biliárdozókat fixírozom, miközben bele-bele kortyolok az üdítőbe. Várakozóüzemmód indul. Azért még küldök egy sms-t Jason-nak, hogy én már itt vagyok.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Baptiste Hugo Naviaux

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 32
◮ hozzászólások száma : 57
◮ join date : 2015. Aug. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Evil never sleeps...   Pént. Szept. 11, 2015 5:02 pm

You're out of luck
'cause this kind of evil never sleeps
Mielőtt telefonja piros gombját érintené ujjbegye, Foncé harsány hangja szaggatja dobhártyáját. Fenyegető szavak özönlenek át a dróton, Baptiste pedig unottan mered előre a konyhaasztalára könyökölve. Érdektelenül hallgatja a korholást. Amint elhangzik a megszokott ”hegyezd a füled”, akkor figyel csak istenigazából a gorillapofájú szövegelésére.
”Zsánereid egyike: porcelán bőr, fekete lobonc, amazon attitűd, motorok megszállottja. Összetéveszthetetlen. Mégis sasold a ribancrendszámát: rózsaszín madártoll, alatta kínai macskakaparás.
~ Hatásszünet ~
Nem érdekel hogyan oldod meg. Ha kell, sátrazz be az Iron Horse-ba. Csimpaszkodj a hátára, lopózz be a lakásába, üsd le az utcán. AKÁRMI!
Meg kell hogy dögöljön az az áruló, hitvány szajha! ”
“Kivételesen fogd vissza kanosságod.” - volt a zárszó és három pittyenés jelezte a vonal szakadását.

Amerikában töltött napjai során több bajba sodorta magát mint odahaza egyetlen év során. Mindez nem tántorítja el a ma éjszakától. Inkább örvend amiért végre nem hagyják unalomtól megdögleni. Megkéri néger, átmeneti haverját hogy navigálja el a helyszínig - a hazautazást viszont oldja meg magának.
Vergődő hullajelölt, kiloccsant agyvelő és vérpatak színezte szurok: nem egy feka gülüszemeinek és gyomrának való látvány.
Hissatsuját bakancsának szára rejti el, fegyvere derekánál helyezkedik el. Egy hamis rendőrjelvény lapul bőrkabátja alatt. Vészhelyzet esetére,  noha ittléte alatt hasznát még nem vette.
Az alkalomhoz illően teljes motorosszerkóban vág neki az útnak. Kölcsönkapott Hondájával repeszt a merényletet megelőző helyre. Derekát erősen szorító karok ölelik át mit már-már nőies visítozás kísér.
- Kussoljál már baszd meg! - dörmögi érthetetlenül a bukó alatt, és immáron túllépi a megengedett sebességet. Haverja kvázi lerepül a bőgő kicsikéről.
Mikor megérkezik a célhoz, lepattintja magáról a gnómot, majd egyedül lépi át a vaspaci küszöbét. Bukóját lekapva néz körbe az ólálkodókon mikor egy magányosan üldögélő fekete démonra figyel fel, ki a biliárdozókra bambul.
Baptiste szemérmetlenül stíröli. Jól megnézi magának. Az sem zavarja ha tekintetük találkozik, hiszen úgy érzi hamar megtalálta áldozatát. Fölényesen elmosolyodik őt látva, mégsem ujjong és még csak indiánszökkenésben sem ugrándozik felé. Sokkal inkább felmarkol valami italt a bárpultnál, ami nem vajmi kölyköknek való lónyál. Húzóra gurítja le torkán az alkoholt mielőtt megszólítaná a cafkát.
- Mi van csibe, nem értesz a dákókhoz? - szólítja meg az idegen pipit, és seggét asztalának éléhez támasztja. Bukóját az asztal túlsó feléhez löki, mit sem törődve hogy nemkívánatos vendég eme asztalnál.
Reméli mihamarabb szabaddá válik a billiárdasztal, legyen bárminemű válasza az idegennek. Merényletet tervez ellene? Hát hogyne!
October Soininen 385
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 30
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 869
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Evil never sleeps...   Pént. Szept. 11, 2015 7:04 pm

A mobilommal szórakozom. Már nem is tudom mióta várakozom, amikor megint csipog a készülék. Jason-tól érkezett meg a válasz; "Sorry, Oci, kicsit még várnod kell rám, fogalmam sincs mikor szabadulok. J."
Az üzenet nem lep meg. Beletörődve sóhajtok fel. Okééé, akkor várjunk tovább. Addig még legurítok ezt-azt, és legfeljebb beszállok másokhoz játszani. Meg aztán ki tudja, más ismerősök is beugorhatnak a Horse-ba. Szóval nincs minden veszve.
Visszacsúsztatom a mobilt a nadrágzsebembe, közben is megakad a tekintetem egy bőrkabátos fickón. Feltűnően fixíroz, mire sebhelyes arcára bizarr, az a tipikus becserkészős „Szia bárány, levághatlak?” féle vigyor ül ki.
Én fordulok el előbb. Eszemben sincs biztatni, vagy bármi. Rajongó e, esetleg valami kiéhezett szociopata szoknyapecér, franc tudja. Erre a szemem sarkából érzékelem, hogy megindul felém. Nem zavar sok vizet. Felemelem az italomat, épp belehörpintek, amikor odaverődik az asztalomhoz, és megszólít. Valósággal fültövön vág a szövege.
- Pfffff!... – úgy köpöm vissza a pohárba a narancslevet. Elég kétértelmű dolgot pendítget, és nem épp a becsületesebbik tartalom talált be nálam.
Ujjaimmal megtörlöm a szám szélét, mire felnézek a tagra. Rajtam a röhöghetnék, de moderálom magam. Visszafojtott vigyorgás az eredménye.
- Parancsolsz? – tudakolom aprót köhintve. Csikálja a torkomat a félrecsúszott üdítő. Még itt fulladok meg a végén.
Óóó, nem! Ezt a labdát nem vágom vissza azzal a felkiáltással, hogy Dehogy nem értek! Még VÉÉÉLETLEN sem adnom a mocskos fantáziája alá a lovat. Lefogadom, újabb farokhuszárhoz van szerencsém.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Baptiste Hugo Naviaux

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 32
◮ hozzászólások száma : 57
◮ join date : 2015. Aug. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Evil never sleeps...   Szomb. Szept. 12, 2015 12:05 am

You're out of luck
'cause this kind of evil never sleeps
Szégyenlősnek látszik a kicsike, pedig a füles amit Baptiste kapott, egyáltalán nem erről árulkodott. Bebizonyosodni látszik az is: a fekete szépség a lehajtott fejű társadalom elkötelezett tagja. Ergo: telefonját bütyköli. Csak nem megosztja szintén repedtsarkú barátosnéjével hogy egy sármos fickó éppenséggel rávetítette mosolyát?! Kibaszottul egetrengető hír, valóban. Mégis jobb lesz ha megjegyzi ezt a vigyort. Most látta először, egyben utoljára.
A lány saját üdítőjének kortyolásába menekül másodjára. Mintha az üvegpohár feneke be tudná őt szippantani! Vagy éppenséggel egy láthatatlanná tevő burkot vetíteni köré.
~ Nem-nem bogárka, ez nem megy ily könnyedén! A markomban vagy!
Baptiste rövid torokmelegítő után rögvest hozzá lépdes, és úgy telepedik le közvetlen közelében mintha legalább szomszédok volnának a vaspacin kívül.
Minden illendő, felesleges locsifecsit mellőz. A dolgok közepébe vágása során egyáltalán nem ilyen reakcióra számított egy olyan ribanctól mint amilyennek beállították az ücsörgőt.
- Fújjjjjmá! - fintorodik el mikor a narancs lötty visszakerül a pohárba. Aztán hirtelen vigyor varázsolódik képére. Valamiért mégsem undorodik az utángyártott cucctól. Élete nőjét is hasonlóképp képzelte el: ki nem röstell önmaga lenni. Bravo!
- Látod, látod. Alkohol kell neked, nem nyenyenyőce! - szinte már szánalomból kezd el nevetni jövendőbeli prédáján, kinek cigányútra tért sokadik kortya. - Hogy fulladna meg! Baptiste-nak legalább nem kellene gazdagítania bűnlajstrománál levő strigulákat. Sebaj. Továbbra sem fúj visszavonulót. Nem rá vallana.
A második dolog amit leszűrt immáron: festett szőkével van dolga. Azaz isten átkával. Vajon jobb lenne Baptiste helyzete ha elkezdené ecsetelni a billiárd tartozékait? Golyó, lyuk, kréta mint viagra. - Á-á. Csak szarabbul járna, noha a kellékek egyikét saját bőrén is betudná mutatni. Be bizony!
- Hagyjuk már a formalitást! - caffogtat párat és levágódik a lánnyal szemben levő ülőalkalmatosságra. - És a prűdséget is. - úgy érzi ezzel mindent megválaszolt.
A bőszen ordibáló népre terelődik tekintete. Néhány fapina öleli át mattrészeg Casanováját. Némely próbálja elcsitítani - sikertelenül - élete nagy szerelmét, kit valójában percekkel ezelőtt szedett fel a parkolóban.
- Szóval… - kézfejeit maga előtt összekulcsolva támaszkodik az asztalra és közelebb hajol az ismeretlenhez. - Miért ücsörög egy magadfajta ilyen csúúúúnya és veszélyes helyen? - oldalra billenti fejét, tekintete kíváncsian kutatja beszélgetőpartneréét. Drámaian igyekszik előadni a mindentudót, holott életében először van eme kricsmiben. Tud ő ennél a lebujnál sokkal szebb helyet is. Pokolnak keresztelték el egykoron.
Ja, hogy mit is jelent pontosan a ‘magadfajta’? Válaszolja meg ő maga!
October Soininen 383 ne ijedj meg, no romance! (:
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 30
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 869
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Evil never sleeps...   Szomb. Szept. 12, 2015 1:31 am

Mit érdekel engem, hogy fújjol. Egészségére. Majd pont neki akarok megfelelni, nem?
Bölcselkedik a kis humorzsák. Szerinte alkohol kéne.
- Ha te mondod… – dünnyögöm.
Feltűnik, hogy elég furán nevet ez a tag. Jah, legszebb öröm a káröröm. Remélem jól szórakozik.
Kitartóan adja a faszagyereket, miközben lazán ledobja magát velem szemben.
Egy pillanatra tágra nyílnak a szemeim a homlokomra felugró szemöldökeim alatt, de aztán gunyoros mosollyal komolyodik el az arcom. Hátradőlök a székemben, és a jobb karomat a támlára akasztom. A fickó ábrázatát vizslatom. Még egy fogyatékos. Hurrá! A harmadik ezen a héten.
Most már tuti, hogy szerelmes vagyok…
Figyelem, ahogy összefűzi az ujjait, és felkönyököl az asztalra. Nem mozdulok. Állom a tekintetét.
- Ugye nem akarod nekem bemesélni, hogy a csajok buknak erre a trubadúr stílusra? – döngöm oda mély altomon, a szemeim a szemébe tapadnak.
Tőlünk nem messze hangoskodni kezdenek, mire a fickó figyelmét megragadja a ricsaj, de aztán visszafordul felém.
A kérdésére muszáj vigyorognom.
- Érdekes fogalmaid lehetnek a „csúúúúnya helyről”. – ha ez neki csúnya. A veszélyessel sem egészen értek egyet. - És ha már így rákérdeztél, várom a barátomat. – felelem egyszerűen. Ossza be.
Valami van még itt, ami megüti a fülem. Hogy egy magamfajta? Egy csaj talpig feketében, motorral a motoros bárban? Ehh...
- Miért? Szerinted hol kéne lennem?Hehe. Lehet most küld el anyámba. Lövésem sincs miért állok vele szóba. Talán mert nem bunkónak neveltek, másrészt jól ismert közszereplő vagyok, harmadszor mert valahol szórakoztat ez a béna nyomulás. Na nem mintha komolyan venném, vagy bármit akarnék tőle.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Baptiste Hugo Naviaux

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 32
◮ hozzászólások száma : 57
◮ join date : 2015. Aug. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Evil never sleeps...   Szomb. Szept. 19, 2015 8:23 pm

You're out of luck
'cause this kind of evil never sleeps
Nem vertek bele annyi jókegyelműséget hogy meghívja partnerét pár környi bambira. Tulajdonképpen józanon kell neki a bige, hiszen nem áll szándékában megfosztani őt a lassú halál olykor kellemesen bizsergő érzésétől - mit ember alkoholtól mámorosan biztosan nem élhet át. Ahogyan a csontig ható fájdalom okozta félelemet, borzongást sem - miközt minden egyes porcikája szabadulásért esedezik. Baptiste imádja mikor kimúlás előtti utolsó másodpercekben mindenkinek megered nyelve, belátva összes bűnét: kiskorban elkobzott cukorkáktól kezdve a megcsaláson át mások kizsigereléséig. Némelyek segítségért fohászkodnak valamely fentebb levő izéhoz kiknek hatalmuk rimánkodás közben sem mutatkozik. Ergo nem uralkodik felettünk semmiféle erő - mi sem bizonyíthatná jobban mint millió hulla a föld alatt, akik átlag kora negyvenet sem üti?!

Baptiste egyébként sem sárgaföldig ivásra szánta estéjét, éjszakáját. Szórakozást vegyíti melójával - reggelre rég ki kell végeznie a szajhát. Felettén örvend amiért kinyílt a nőci csipája: nagypofájúnak is ígérkezik ez a liba! Ennek dacára kénytelen annak érzelmi tükörképévé válni. - A benyalás sokkal durvább fogalom vala. Baptsite amúgy sem kenyérre kenhető típus, noha mikor szükséges, eljátszik egy nyámnyila, romantikában tocsogó Casanovát.
- A csajok nem. A nők igen. - próbál rákontrázni, mélyre hatni szavaival ahogy gyanakvóan vonja fel szemöldökét. Mintha pár másodpercre nem is célpontjával enyelegne!
A körülötte tombolók miatt hamar elhessegeti eme gondolatát. Elvégre sosem téved. Képtelen hibázni.
Informálódik miért ücsörög egykén a lány. Annak észrevételét vállrándítással fogadja, hirtelen beszippantva ajkait próbálja magába fojtani előtörni készülő gúnyos kacaját. Voltaképp ismer ezerszer mocskosabb helyeket is. Megjárta már a pokol legmélyebb bugyrait is. Ledoktorálhatna mint ‘csúúúúnya helyek professzora’.
- Spongyát rá szivi. - feltekint. - Faképnél hagyott. Muszáj beérned velem. - kacsintását bugyilesimogató félvigyor ötvözi. Magabiztossága töretlen: eléri célját, hiszen ‘családja’ törvényei nem engedik meg a balfaszkodásokat.

Tudja: olyan lánnyal gyűlik most meg baja, ki összeboronálta magát fűvel fával. Valószínűleg a bokrokat sem vetette meg. Akkor most miért neki áll feljebb?!?!
Tulajdonképpen partnere nincs abban a helyzetben hogy kérdezősködjön.
Ellenben válaszol.
- Valaki alatt, felett. Valakik között. - felsorolása közepette újabb kacsintást ejt meg, lazán hátravágódik a székben. - Valaki mögött a motorján. - céloz önmagára, titkon veszélyes keringőre hívva.
Hacsak nem lécel le a nő: Baptiste motoroskesztyűjeitől fogai segítségével megszabadul, majd kurjant. Ellenben ha elslisszoltak előle, minden áron követi mindaddig míg ismét 'élvezheti' társaságát.
- HÉ PULTOSCICMIC! - hangosat füttyent, a helységben levők java része rá szegezi kótyagos tekintetét. - Két sör lesz! - mutatva a számot int a kiszolgálónak.
Eme tettével mondott ellent önmagának: saját kontójára eldöntötte mit iszik a lány. Akaratán kívül is.
- Ha igaz is lenne a l'amour...hidd el: jobb csődörrel hozott össze a sors. - mutatkozik be. A kesztyűket maga elé csapja az asztalra, mik kisebb porfelhőt engednek levegőbe.
Míg várakozik, várakoznak: zsebéből előkapva gyüredezett cigarettásdobozát kikap egy szálat, ajkai közé veszi. Ezt követően kérdő tekintettel nyújtja a feketeség felé a dobozt, miből kipöccint egy kátrányrudat. ~ Igazi úriember!
Sajátját meggyújtja és amint előbbi felajánlása elfogadásra talált: az asztalra könyökölve, mutatóujjával intve, közelebb hajolva hozzá invitálja paraszttűzre a fekete szépséget. Mihelyst ellenkezne: eredeti pozitúrájába helyezkedik.
Első mély slukkja közepette végigvezeti pillantásait a bárpulton, ahol a csapos vígan poharakat törölget.
- Cseszd meg!!! Nem érek rá egész este! - kihajolva az asztaltól fejezi ki nemtetszését az egyedülinek vélt személyzet felé.
- Itt mindig tetűlassúak? - kérdezi alkalmi partnerétől, ki feltehetően jobban ismeri eme pub-ot.
October Soininen 542 sorry a késésért, terjedelemért
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
October Soininen

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 30
◮ tartózkodási hely : In the state of Creativity
◮ hozzászólások száma : 869
◮ join date : 2014. Sep. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Evil never sleeps...   Szer. Okt. 14, 2015 5:50 pm

- Aha… A nők… – ismétlem meg a fickót, némi gyanakvással méregetem a tekintetét. Hitetlenkedem ezen a váltáson, de nem hagyom, hogy magával rántson az előítélet. Bár megfordul a fejemben, hogy ezzel a malőrrel próbál jógyereknek tűnni és benyalni magát a kegyeimbe. Én sem most jöttem a falvédőről. Valami nem stimmel a taggal. Vagy csak annyira rámenős, amilyet régen pipáltam.
Rákérdez miért vagyok itt a bárban, én meg illedelmes jókislány lévén, válaszolok. Ahogy látom, nem adja fel egykönnyen. Sőt. A szemembe kacsint valamiféle sármosnak ható kifejezéssel a képén.
Vigyorra rándul a szám fél sarka. Hogy muszáj beérnem vele? A válasza csak azért jön be, mert frappáns. Semmi több. Csöppet sem indulok be rá. Hihet akármit.
Erre elragozza hol kéne lennem. Végülis… én kérdeztem. Csak effélékre nem gondoltam. A „valaki alatt, felett” rész még oké is lenne, már megvan rá egy ideje a tökéletes férfi, de a „között”-tel már vitatkoznék. Minden esetre nem reagálom le a dolgot. Nem vele fogom kivesézni a nemi életemet.
A folytatás érdekesnek ígérkezik. Valaki mögött a motorján. Értem én a célzást. Újabb lapos vigyort villantok a fickóra az asztal túloldaláról, s figyelem, ahogy közben a fogaival lehúzza a kesztyűit.
- Kösz. Van sajátom. – döngöm hárítva az ajánlatot. Nem hülyültem meg, hogy vadidegenekkel motorozgassak az éjszakában úgy, hogy közben nem is akarok tőle semmit. Sok alkalmasabb csaj van erre. Én nem tartozom közéjük.
- Milyen motorod van? – tudakolom érdeklődve.
A srác közben sörért kiált. Igazán nem tartom szükségesnek, hogy meghívjon bármire, de ha már megtette, nem ellenkezem.
Vagy úgy! Nem hiszi el a l’amourt. Speciel én csak annyit mondtam, hogy a barátomat várom. Lehet érteni így is, meg úgy is. Nem magyarázkodom.
Hogy jobb csődörrel hozott össze a sors? A kijelentésen kedvem lenne hangosan felkacagni.
- Óh, minden bizonnyal. – kuncogok halkan magam elé, a pillantásomat végig a srác arcán tartom. - Nem vitatkozom veled. De én a jelenlegi... „csődörrel” is tökéletesen boldog vagyok. – zárom egy kacsintással a mondatot, mintha csak azt üzenném: Felesleges törnöd magad, mert ezt a muffot nem tötykölöd.
A felém kínált cigarettára megrázom a fejem.
- Kösz, nem dohányzom. – felelem. Nem is mozdulok előre a tűzért, mert nincs rá szükség.
A tag hirtelen dől oldalra és fordul a pult felé, hogy hangosan nyilvánítsa ki a türelmetlenségét. Rayne már megszokta az ilyen és efféle viselkedést némely vendégektől. Némán felsóhajtok. Jason, bacod, mikor jössz már?
Szerény beletörődéssel, végtelennek ígérkező türelmemmel az asztaltársamra mosolyodom.
- Nem, dehogy. Már jönnek is. – biccentek abba az irányba, ahonnan a szőke pincérlány töri épp az utat magának a tömegben két pohár sörrel a tálcán.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Sponsored content

Egeret ide és lenyílik!TémanyitásTárgy: Re: Evil never sleeps...   

Vissza az elejére Go down
 

Evil never sleeps...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Evil never sleeps...
» The city that never sleeps
» The city that never sleeps

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Las Vegas :: Külváros-