HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 Bob és Bobek, meg a nagy Cilinder

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

avatar
Ricky L. Spencer

Egeret ide és lenyílik!


◮ hozzászólások száma : 9
◮ join date : 2015. Sep. 02.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Bob és Bobek, meg a nagy Cilinder   Pént. Szept. 18, 2015 12:35 am


- Baszki. – a lehető legnagyobb sikerrel elkövettema kezdők szokásos pöcskölődését. Egy kattintással kitöröltem az addig megírt cikket. Letámasztom a homlokom az asztalra, mielőtt tovább folytanám művészi szavaktól hemzsegő mondataimat.
Egész éjjel az egyik beugróban kucorogtam, király lesifotókat lenyomva az egyik alvilági ipséről és brancháról. Ahhoz sötét volt, hogy a kimaradó szófoszlányokat kiolvassam a kamera objektívján keresztül, a lényeget, vagyis a pénz kontra infó áramlást azonban színtisztán ki tudtam venni. Kis halacskák, de jönnek majd még a nagyobbak.
Ám az érdekes dolog reggel jött velem szembe, mégpedig az, hogy a mai határidős cikket csesztem megírni a nyomozásnak köszönhetően és annak is, hogy a suliban annyira szuperül nem tudják összerakni az órarendet, hogy vagy az van, bemegyünk, nincs óra, vagy van óra, de nem vagyunk ott, vagy a kettő ötvözete. Közös halmaz állapota eddig háromszor történt meg.
Ahogy belém hasított a tudat, alvás nélkül robogtam máris be, itt jobban szeretek cikket írni, és persze leragadtam a fotók kiválogatásánál, így a töredékénél kevesebb idő jutott azt meg is írni. Erre kitörlöm. Felkönyökölök és random érzésre kattintgatni kezdek.
- És megvaaaan! – az eltűnt anyag még megvolt, vissza tudtam hívni. – Lávja. – adok egy csókot a monitornak és felugrok a székből. Leadtam a cikket. Határidőre. Isten vagyok!
- Arohadtéletbe. – a pillantásom a nagy terem szemközti falára terelődik és rájövök, hogy nekem előadáson kéne lennem. A karom a magasból egyből az asztalon kezd kotorni, a kocsikulcs után. Mocikulcs. A kocsit szervízbe vittem. Cigi, megvan, öngyújtó megvan, napszemüveg fejemen, kitapogattam, mehetünk. Becélzom a liftet, de lehet, hogy lépcső lesz belőle, azaz csak lenne, ha nem mennék neki valakinek.
- Héjjj, téged is régen láttalak, nem gondoltam, hogy beléd ... futok. – nincs pofám csak úgy elrohanni az örökifjú örökvidám mellett, ezért a sebességből visszaveszek, vagyis inkább fel sem veszem.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Robert Gain

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 51
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 28
◮ join date : 2014. May. 11.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Bob és Bobek, meg a nagy Cilinder   Szer. Nov. 04, 2015 1:29 am

- Az olajfinomítónak utánanézni... - vésem fel egy darab papírra nem mert akkora marha lennék hogy ne tudnám megjegyezni a lényeget, egész egyszerűen az út a rádió és a Szerkesztőség között többségében olyannyira eseményteljes, hogy nem átall egyszerűen dobbantani a részleteket, ezért így a biztos! Mert ha már egyszer biztosra megyek, ne engedjük elveszni a kaptatón.
A téma a szokásos...
Mert bár a Szerkesztőség a rádiótól csak egy olyan kellemesen elemi köpés gyalog, legyen akár Murphy törvénye, vagy a szerencsecsillagom virítson kevésbé fényesen - csaknem kihunyni akar végül végleg az ereje - de minden egyes alkalomkor újabb botrányba fordulok, hol egy tolvaj lop, mert lopni van kedve, hol egy gázolás, hol meg csak az acsarkodó szomszédok, repül a tv, meg miegyéb a fejemre, az ember legyen mindig résen!

És én RÉSEN VAGYOK!
Ha másban nem is, de abban, hogy a legutóbbi cikkem határideje még egy utolsó ellenőrzést kíván, AZTÁN! mehet a levesbe!
És hogy miért pont most!?? Az ember joggal kérdezhetné mi a fenét keresek itt a szabadnapomon, de én meg azt mondanám a munka szent, és a végletekig sérthetetlen, szóval bárki is próbálná, nem érné meg hogy távoltartson egy ilyen nagyszabású leleplező cikk kérdésében.
Éljenek a szenátorok!

Még akkor is amikor kutyagolok, nem kenyerem a lift, nem mert attól félek talán sörhasat eresztek, az lenne a bájom és szépségem, sokkal inkább az elhatározás vitt e komoly lépésre, mivel úgy tűnik a lift ebben az életben soha nem ér le, nekem meg nemjólesőn sietőssé vált a helyzet!
Na igen, ha menni kell hát menni kell, a természet nem ereszt és berobbanva, jelenleg a köztudat helyett csak egyenesen a folyosóra térve, két szemmel már be is mértem a megváltást nyújtó helyet!
Na és AKKOR ért az a csattanó!

- Héjjj kismiska én ismerlek?? - kérdezem az épp engem fellökni akaró szőke gyereket, aki most épp nem a sok hosszúcombú, szívemhez sokszor közel álló szőkék egyike, hanem inkább valami fenegyerek, de ami a biztos hogy láttam már valahol, még tán az is lehet hogy itt láttam, vagy egy kifutófiú a szemközti fánkos George-nál aki kvázi rendszerességgel hordja az épp fogyózó Simone-nak stikában a napi fánkköteget, de mérget azért nem mernék venni rá.
Csak mert nem az a fajta vagyok aki csak úgy lazán mérgez, és mert az elvetemültség se a családi erényem híve, ezért marad az őszinte beszéd.
Honnan a fenéből ismerem én ezt a gyereket??
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Ricky L. Spencer

Egeret ide és lenyílik!


◮ hozzászólások száma : 9
◮ join date : 2015. Sep. 02.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Bob és Bobek, meg a nagy Cilinder   Hétf. Nov. 23, 2015 1:36 pm

Menni kéne, tenni kéne, mert le fogok mindent késni ma, úgy néz ki, hogy ez egy ilyen nap. Pedig időben bebumszliztam gördeszkával (vagy nem azzal?) az irodába, hogy leadjam a cikket. Az már más kérdés, hogy benéztem az előadás kezdő időpontját.
- Kismiska a Hótündér. Ricky vagyok. – na persze, egy nagy koponya majd pont az én nevem fogja megjegyezni. De még mindig vigyorgok, egy neven nem fogok kiakadni, mint a tejbetök.
- Miután minden nap... majdnem minden nap bejárok ide melózni, elképzelhető. Ha te is. – vigyorgok szemtelenül, a következő másodpercben le is lohad, ahogy a főnök hangja felcsendül az ajtajából.
- Rob, Rick, gyertek be.
- Vajon, ha nem futunk össze, akkor be se hív? – kacsintok Robra, ismét vigyorral, de a gyomrom görcsben van. És még a suliban sem vagyok, ahol kéne lennem. Nagyon ajánlottan. Buktam a tárgyat, ha nem látja a fejem a tanár.
A széken némileg feszengek a főnökasszony íróasztala előtt. Általában, ha lecsesznek, akkor hívnak be.
- Éppen órára siettem. – muszáj vagyok benyögni a mentőkötelet.
- Majd kapsz igazolás. – erre felcsillan a szemem, mentve vagyok, mégis meglesz a tárgy! Jól kezdődik! Avagy pont rosszul.
- Ebben a félévben már külsősnek is szükséges melletted lenni, és szeretném, ha mentort kapnál. Kettő az egyben. Mit szóltok? – hol rám pillant, hol Robra. Elképedek.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Robert Gain

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 51
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 28
◮ join date : 2014. May. 11.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Bob és Bobek, meg a nagy Cilinder   Hétf. Nov. 23, 2015 5:06 pm

- Öööööö... - hangzik az igencsak reménykeltő válaszom, egyrészt mert igen, gondolkodni kéne, valami rémlik is a háttérben, a főszerkesztő meg a sokak által szidott benyomott kölyke.. vaaaaagy nem kölyke ez már mindegy, de sokkal sürgősebb a dolgom mint hogy ezen témázni leálljak vagy már egyenesen veszekedjek mégse hagyom egyfüst alatt a fiút. MÉG! Amíg el nem ereszt a csap végleg.
Akkor meg már késő lesssz...

- Na jól van kölyök ne szííí... - "..vd mellre" de rendesen elharapódzott a vége, pláne mert elő is bukkan a Főszerkesztő!
Mi a tökömet akar már megint!??

- Hééé, főnök nekem elkéne menni a.. - és éleseszűen mutogatok, naNÁhogy a megfelelő irányt lőve be, de ő...

- Gain, nem érek rá egész nap, azt mondtam be az irodámba!

Íratlan szabály.. Ahogy lehetsz akármekkora spíler is a játékban, isten szava szent és nemmellette sérthetetlen vagyis hiába, egy perc alatt nézek vissza a kölyökre, az még valamit humbog, de muszáj meghajtani magam. Az isten verje MEG!

Becaplatok.. leülök. Csak mert így inti a fáma, volna rá okom felcsapni egy újabb lehetőséget, de nem úgy néz ki hogy ma jókedvű a drága, szóval isten ments hogy rámrontson a Vérkirálynő.

Ülök. Vagyis fekszem, a fotelben, egyébiránt már minden mindegy, mellettem a tacskó.. Iskolába?? Csak a szemöldököm széle rándul meg, de ráhagyom ezt a nagyszerű eszmecserét.
Napersze akkor csap az a légy a levesbe...
A fene a pofáját..!

- HÉ! Hé.. főnök, április egy van, vagy mi a tök. - nézek körbe - Jó vicc, hahaha, de nem vagyok most vevő a poénokra ugyanis van egy elég sürgős folyó.. - és már állok is fel, áll..NÉK... Ha nem szólna azonnal közbe.

- Ülj le, Robert. - komolyan, talán a tanárom volt utoljára aki így megfedett, még 8 évesen, ő használta utoljára ezt a hangnemet.
Hát jó. - Igenis.. - egy jóóó nagy sóhaj közben, csak mert beszédes, és csak mert ő se gondolhatja komolyan hogy ezt majd nyugvó gyomorral beveszem, hogy a nyakamra küld egy ilyen kis.. egy ilyen kis... korcsot. - rándul csak szösszenetnyit a szám széle, de nem indul meg a lepcses. Vaaaagy mégis.

- Szóval úgy döntöttem Robert, Richard Lance Spencer-t - ennek mániái a nevek - hozzád osztom be. Van mit tanulnia tőled, az egyik legjobbtól, viseld gondját, készítsd fel, mutasd meg neki milyen is az újságíró élet, de baja ne essen mert a szülei kinyírnak engem. - ééés megvan a bajok forrása.

Nagyot sóhajtok. MEGINT!

- Figyelj főnök, tudod hogy szeretem ha hízelegsz, és meg is kell mondjam pááratlanul csinálod, de ezúttal elvetetted a lécet. - nézek rá - Vagggy.. sulykot, tökmindegy, a lényeg hogy één EGYEDÜL DOLGOZOM! - dőlök nyomatékosítva előre - A Kispistát szórd rá Frankre.. Vagy ott van Hanson, biztos sokat taníthat neki a vadkacsákról, vagy akár egyenesen STACEY! Majd belebújhat a cipőibe, de nekem semmi szükségem egy pótkocsira akit folyton cibálni kell és akinek ráadásul be nem áll a szája. Bocs kölyök! - nézek a cingár szőkeségre és ismét sürgős az a felálló, de Margaret újból megállásra kényszerít.
Komolyan mondom megint ki kéne lépnem!
Néha az agyamra megy ez a nő.. Mégis egy újabb sóhajt kierőltetve megint visszaszorítva a folyóügyet, rakom vissza le a seggem.
Jó lenne tudni hogyan fog ez végződni!
Sanszos hogy nem kiegyenlítettel...
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!TémanyitásTárgy: Re: Bob és Bobek, meg a nagy Cilinder   

Vissza az elejére Go down
 

Bob és Bobek, meg a nagy Cilinder

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» A Nagy folyó
» Nagy Naruto híd
» A nagy vízesés
» Nagy Fenyves
» Hegységrendszer

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Las Vegas :: Belváros-