HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 Welcome to my life... Now please go to hell.

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

avatar
Veronica Alexis Thorne

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 25
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 5
◮ join date : 2015. Jan. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Welcome to my life... Now please go to hell.   Vas. Okt. 11, 2015 7:29 pmA csikket a téglafal vöröséhez dörzsölöm s hagyom, hogy leesen a többi mellé. Sorban a hatodik röpke öt perc alatt. Akár új rekord is lehetne, ha számon tartanám az ilyesmit. Lassan fújom ki a füstöt, de a kezem már újra matat. A doboz a táskámban, a gyújtó.... mintha az is, csak... Újra és újra körbetapogatnak az ujjaim minden vacakot mire végre megtalálom. Folyton felszívódik, mint valami elcseszett dohányzásellenes reklám kabalafigurája. Minek is rakom el egyáltalán?
Élesen sikít a fék, ahogy az autó belassít a sikátor előtt. Tökéletesen random külföldi gyártmány. A kölyök aki kidugja a fejét az ablakon alig múlhatott el tizennyolc, ha egyáltalán már elmúlt. Komoly füttykoncert, pár nem túl burkolt dicséret és ajánlat, de csak nemet intek a fejemmel, s már húznak is tovább szórni apuci pénzét. Választék elvégre akad bőven.
Tekintetem még röviden követi őket, de a számban már ott az új szál. Kattan a gyújtó én pedig örömmel cserélem le a város üde szmogfelhőjét a már megszokott füstre. Talán egy fél utcát mehetnek csak, mikor újra befékeznek, s keserű-elégedett mosoly fut ki az ajkaimra, ahogy látom a kis vöröst odasétálni a kocsihoz. Apró sikerélmény a vegasi éjszakában. Nekik.
Lassan vezetem vissza a tekintetem az ajtóra, ami ugyanolyan mozdulatlan, mint az elmúlt öt percben. Hogy miért is nem nyitok be csak egyszerűen? Fene sem tudja. Nem érzem, hogy ideges lennék vagy akár csak a legkevésbé is izgatott. Talán kellene?Talán.....Kíváncsi. Óóóóóóóó igen. Ez lesz az! Hogy is írhatnám körül? Valahogy...olyan ez, mint mikor.... akartál már valaha találkozni a kedvenc meséid hőseivel? A legkisebb királyfival? Hát a sárkánnyal? Anyám meséiben ez a kettő valahogy összefolyt egy kissé.
A csikk az előzőek mellett végzi én meg végre ellököm magam a faltól. Megszokásból simítom csak le a ruhám, porolom le az anyagot ahogy határozott léptekkel elindulok a sárkány barlangja felé. Két koppanás, de fog a franc várni a házigazdára. Magamnak nyitok ajtót és sétálok be a raktárba. A hely már kívülről sem hajazott a Belaggio-ra, belülről viszont.... legalább színes.
– Helló! – cseng határozottan akár itt van akár nem. De nem keresem, csak a falakat figyelem. Nem az én stílusom, de az egészen biztos, hogy van egy hangulata a helynek. És ugyan mi másról is álmodhatna egy magára valamit is adó, szinte tökéletesen kibelezett raktár? Lassan, nézelődve sétálom körbe a helyet, mint valami flancosabb múzeum termeit. Épp csak az árcédulák hiányoznak a firkálmányok mellől. Úgy lenne az igazi.

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
George Andrew Goodwin

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 41
◮ tartózkodási hely : LV
◮ hozzászólások száma : 39
◮ join date : 2015. May. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Welcome to my life... Now please go to hell.   Csüt. Okt. 15, 2015 3:11 pm

...

Hátradöntött fejjel bámulom a plafont. A fű már beütött, de egyre szárazabb ez az utóbbi anyag, nem veszek többet az új sráctól. Még kezdő.. azt hiszi engem átbaszhat, pedig igen kifinomultak már ezek az érzékek az évek alatt.
Az óra kattogását hallgatom.
Tikkk.. takkk.. tikkk.. takkk.. Mintha számítanának az elmúló percek.
Nem érdekel a ribanc mikor ér ide, én addig is, remekül elfoglalom magam és a terepet.
Az üveg sör a kezemben megemelkedik hogy a számra húzzam a kanapén. A fejem nem emelem meg, megtanultam már nyelni hanyatt fekve, most se kockáztatok mozdulatot.
Újra löttyen, a kezem visszafekszik a kanapé hátán ahogy az előbb tette, aztán újra jön a cigaretta. A fejem fölé fújom a sűűűrűűű.. megszűnni nem akaró füstömet.
Az orromon szívom vissza, hogy újra mélyre tüdőzzem.
És akkor hallom meg azt a mocorgást.

Felemelkedem, de csakis fejjel, próbálok belebámulni a messzeségbe és kitisztítani a képet. Tényleg ekkora gyökér vagyok?? Nyitva hagytam az ajtót? Mégse szarok be, a fegyver ott figyel a derekam mellett.

- Ki a tököm vagy!?? - kérdezem, de - mééég - nem látok belőle semmit se. A fejem tompa, mégis minden egyes mozdulatra kiélezve, és ahogy a dolgot visszapörgetem... egy nő... És különben is ha lopni jönne, nem köszönne telibe. Ezért aztán lassan feltolom magam.

- Elkéstél, szívi! - lököm csak oda, pedig fingom sincs menni az idő, mégiscsak helyreigazítom a gatyámat, és lehajolva a dohányzóra egy szál cigiért, a gyújtó hangosan esik vissza az asztalra. Csak ekkor közelítem meg a bejáratot.

- A kihagyott félóráért nem fizetek. - dőlök neki vállal az egyik oszlopnak, ahogy végre meglátom a kis szépséget, és meg kell mondjam! Nem is ROSSZ! Megint kitettek magukért a hívek, nemhiába mindig őket választom. Olcsó.. és néha várnak új meglepetések!

- Ne pazarold tovább az időmet, vetkőzz! - lököm el magam a faltól és hátat fordítok, ahogy megigazítom a derekamnál a stukkeremet és eszembe se jut.. miért is tenné, hogy ha a kis kurva csak úgy lazán besétált, miért ne tehetné meg bárki más, miközben tömöm a kis szennyet, jobb lenne rázárni azt a lakatot.
De a fűűű.. ha nem is a legtisztább, de erősnek ígérkezett.
Talán mégis megéri az az üzlet??
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Veronica Alexis Thorne

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 25
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 5
◮ join date : 2015. Jan. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Welcome to my life... Now please go to hell.   Szer. Dec. 09, 2015 12:57 am


A hely varázsát egyből másodlagossá fokozza vissza a fogadtatás bája elvégre... a falakat tarkító népművészeti remekek eddig is szinte tökéletesen hidegen hagytak. A mézédes üdvözlő szavak ellenben a szívemig hatolnak, mégsem érzek különösebb késztetést, hogy reagáljak rájuk. Tekintetem a hang irányába kutat, de annyira azért nem rohanok találkozni a ház urával. Hadd jöjjön csak ő ha akar.

Elkéstem volna? Talán. Egy egészen csöppet, de azt hiszem ezt mindketten elmondhatjuk magunkról. Az irónia első lángjai bizsergetnek, ahogy szövegel. Királyfi a nagy francokat! De hátha legalább sárkánynak megállja a helyét. Tetvesen utálnám, ha még ez a része is csupán anyám fantáziálása lett volna.

Mégis csak bazsalygok rá némán ahogy prezentálja magát húsvér formában is, az összhatás pedig.... legalább füstöl. Lassan vándorol végig rajta a tekintetem, alaposan mérve végig, de hogy őszinte legyek..nem sokkal izgibb a látvány, mint 2D-s verziójában volt. Épp csak a szövege..... vigyorogni támad kedvem, ahogy végre megoldódni látszik a lassan 24 éve fennálló rejtély is.... a modoromat egészen biztosan tőle örököltem.

- Van egy olyan sanda gyanúm, hogy összetévesztesz valakivel. – dőlök neki én is egy oszlopnak kellemes távolságban tőle. Közelebb menni? Eszem ágában sincs! Vetkőzni meg még annyira se. A beharangozó alapján neki aztán édesmindegy ki van itt, amíg lyuk van rajta... nekem meg, nem mondom sokszor vannak veszett pillanataim, de azért van egy határ.... Van egy határ?

- De tudod mit? Játsszunk valamit! Ha nyersz... nem csak az első fél óra lesz ingyen. – a magabiztosság és a kihívás ott figyel a hangomban, de hogy megtenném-e? Valóban megtenném-e? Az még bőven a jövő zenéje. Először ismerjük csak ki az ellenfelet.

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!TémanyitásTárgy: Re: Welcome to my life... Now please go to hell.   

Vissza az elejére Go down
 

Welcome to my life... Now please go to hell.

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Second Life Kristálybolt
» Hela; the queen of life&death
» Genevieve Δ witch from hell

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékonkívül :: Archívum :: Gé játékai-