HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 Légy a múzsám, Vöröske!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Légy a múzsám, Vöröske!   Csüt. Okt. 22, 2015 3:41 pm

Lena és Fabrice
– N
em hiszem el, egyszerűen nem hiszem el! – toppant Mrs. Towner, s újból kinéz a grafikusműhely ablakán, majd átviharzik a termen és onnan kiles a folyosóra, miközben azon morog, hogy a külsős modellek megbízhatatlanok, s ennek tetejében még arra sem képesek, hogy rácsörögjenek a tanszékre, ha késnek, avagy akadályozva vannak a megjelenésben…
„Akadályozva vannak”, igen… pont ezeket a szavakat használta a professzor asszony.
Az ötvenes nőn kívül még vagy tizennyolc diák ül a helységben, amely egy nagy belmagasságú, tágas kiállító terem. Az egyik, ablakkal szemközti fala mellett egy pódiumot helyeztek el, rajta két gipszből kiöntött dór oszlop mesterséges romjaival, s egy antik görög amforával… pontosabban annak utánzatával. A pódium egyik sarkán három összehajtogatott lepel pihen.
A tanárnő visszatér a csoport elé és végignéz a diákjain, akik jobbára hármas-négyes csoportokban beszélgetnek, többen hátrahagyták a rajzbakjaikat, egyedül Fabrice ül magányosan a helyén és Lupéval (meg Mandy-vel, Olive-val, Nicoline-nal és Dorfman-nel) csetel. Külön-külön ablakokban írja le a lányoknak, hogy csak rájuk gondol, s alig várja, hogy találkozzanak óra után/este/holnap reggel/holnap délután; Dorfman-nek pedig azt, hogy ma egészen biztosan nem tud segíteni a szoba takarításban, mert későn ér haza.
A dolog halaszthatatlan, öreg. Hidd csak el, ebben nem hazudnék. Vagy úgy ismersz? Wink
Vagy egy perc kell neki, míg észreveszi a fölé magasodó Towner professzort, így a választ, mely egészen pontosan az, hogy Igen, úgy!, már reagálatlanul kell hagynia.
– Rendben, gyerekeim… – harsan fel a nő, s Őmárkisága kishíján kiejti a kezéből a telefont, pedig nem egy ijedős fajta.
– A modell nem jön… ki akar vetkőzni? – majd lefogja Fabrice feltartott kezét. – Mármint Mr. Mercer-en kívül…
Eme kitételt több közeli kuncogás, s egy felharsanó nevetés követi a hátsó sorból, mire a fiú szúrós szemmel pillant hátra, hogy meglesse, ki volt az… De a tanárnő folytatja.
– Ne akarják, hogy én válasszak önként jelentkezőt!
– Towner professzor, kérem, én miért nem vagyok jó? – így Fabrice, aki lazán visszaveszi a kezét a következő pillanatban őt hátrahagyó professzor markából.
– Talán ön, Miss Gordon? – s a válla fölött néz vissza Fabrice-ra. – Mert maga már…! Már kétszer volt. Inkább menjen le az előtérbe. Hátha megérkezett a modellünk. Marina az, elég jól ismeri… – aztán visszafordul a fülig elvörösödött diáklány felé. Fabrice feltápászkodik a székről, majd a telefonján pötyögve elindul a terem kijárata felé.
– Szerezhetek másik csajt, ha nem jön Marina, professzor? – fordul meg menet közben a tengelye körül, de a professzor más láthatóan nem törődik vele.
A hallgatás pedig beleegyezés!  

A tanszék épülete nem csicsás: egyszerű, fehér kocka, mint a legtöbb újonnan épített múzeum manapság. Annyiban különbözik azoktól, hogy a szokásos sulis, moderndizájnos építészet jegyeit viseli magán és egy böszmenagy, szemet vonzó grafitit az épület mellett a direkt e célra felhúzott falon.
Délután negyed három van, a nap verőfényesen süt, s a kampusz tanszékhez közeli járdáit a kettőkor kezdődő órák tehermentesítették a gyalogosforgalom alól, bár még így is éppen elegen lézengenek ahhoz, hogy Fabrice ne szúrja ki egyből Marinát.
Amíg modell nincs, addig óra sincs alapon rágyújtana egy cigarettára, ha már sikerült a kevésbé forgalmas ajtón elhagynia az épületet, s a biciklitárolók közelében azonnal megakad a szeme egy lányon… vagyis, ez önmagában nem volna kuriózum, de ez a lány szinte nyakig be van öltözve (talán motoros szerkóba?), ellenben az égővörös haja szinte kiégeti a retinát. A doboz cigi visszakerül a farzsebbe, s Fabrice ismerlek téged, cicamica!-féle félmosollyal indul el a lány felé, s mielőtt Lena megszólalhatna, üdvözlésképpen a fiú széttárja a karjait.
– ¡Dios Mío! Marina! Helló! – persze hogy tudja, hogy nem Marina az. Marina szőke… teljesen szőke… két napja legalábbis – Mindenki Rád vár, hol jártál…? – s látványosan elkerekedett szemekkel folytatja, ahogy megáll mintegy két lépéssel a lány előtt. – De nem is lényeges, fő, hogy itt vagy. Gyere, menjünk!– 1 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lena Burke

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ hozzászólások száma : 70
◮ join date : 2014. Sep. 02.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Légy a múzsám, Vöröske!   Csüt. Okt. 22, 2015 9:00 pm


"Köszönjük Bruke kisasszony! Majd értesítjük!" - hallom ezt a szöveget már vagy negvenedjére. Most sem lesz máshogy, mint eddig. Olyanok, mint a rossz szerető... véletlen elhagyják a számomat és elfelejtenek felhívni, mert eltalálta egy meteor az irodát/cukrászdát/fodrászatot. Hihetetlen, hogy ennyire munkataszító csitrinek nézek ki. Pedig már megtanultam: nem villogni a mocival, bukósisakot kint levenni, mert, akinek motorja van pénze s, annak, akinek pénze van nem vesszük fel!
-Köszönöm! Viszont látásra! - biccentek egyet a pingvinnek öltözött férfinek majd kihátrálok az irodából. Ez ma már a harmadik interjú ahonnan ugyan ilyen kevés reménnyel ballagok ki. Igazán lehangolo, szerencsére több ma már nincs, átadhatom magam a szabadságnak. Felpattanok a gépre, bepöccintem a motort és már száguldok is. Csak én és a süvítő szél.
Tegnap láttam egy furcsa épületet, fehér. Túlságosan fehér a több cicomás házhoz képest. Nem megszokott errefelé. Felirat nem jelzi, micsoda, vagy én vagyok vak. No mindegy most megnézem én azt magamnak!
Kicsit cikázok a városban, míg megtalálom. Lehet ha ezt megtudná valamelyik helyi lakos kiröhögne miért is nem tudom mi is ez mennyire butuska vagyok. Nekem mondhat bárki bármit ez egy nagy fehér kocka.
Hezitálok előtte egy darabig, nézve a hatalmas letisztult falakat. Pár perc múlva ráveszem magam és kinézem magamnak a biciklitárolót, ott biztosan senkit nem fog zavarni a kis drága. Felbrummogok a járdára, odacammogok a tárolóhoz.
Nyavajás cipzár!!! Az istennek nem tudom leráncigálni, pedig kezd meleg lenni ebben a göncben. Ráadásul nincs kedvem végignyikorogni a mindenbizonnyal kihalt termeken. És épp ezen hatalmas küzdelem közepette egy férfihang csendül fel közvetlen mögöttem. Ijedtemben megrándulok. A mozdulattól, mer' miér' ne?! letörik a cipzár füle. Magamban jót káromkodok, amiből a fíú már csak a szépített verziőt hallhatja.
-Szent Isten! Halálra rémített! Sajnálom, biztosan összekever valakivel!
Tuti zakkant a srác. Ennyire nem nézhet el valakit! Hamar felmegy bennem a pumpa, a csávó meg csak mondja. Hihetetlen, tényleg minden nem normális megtalál? Felvont szemöldökkel nézem egy darabig a jelenetet, aztán mutató ujjammal hirtelen mellkason bököm a srácot, mintha kikapcsolnám a televíziót.
-Figyelj, nem tudom miről beszélsz, nem tudom kik várnak is miért, esetleg ha elmagyaráznád szívesen meghallgatlak!
Fogalmam sincs ki az a Marina, de nagyon nagy galibában lehet, ha fogadóbizottságot is küldenek elé.
Hogy kedvesebb oldalamat mutassam inkább elmosolyodom. Még sem vagyok egy hisztis fúria!
-Nem kell a színjáték, mindketten tudjuk, hogy nem vagyok a te Marinád. A nevem Lena.
Kezet nyújtok neki, mire a ruha megcsikordul. Kínos, mint egy járkáló mi is? Hagyjuk!
-Tudod mit?! Kezdjük előről. Esetleg meg tudod mondani mi ez az épület?
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Légy a múzsám, Vöröske!   Pént. Okt. 23, 2015 3:28 pm

Lena és Fabrice
F
abrice hallja, érti a lány szavait, nemes egyszerűséggel csak tesz rájuk. Egyelőre.
Lassan körbesétálja Lenát, már ha az hagyja neki, miközben alaposan felméri, mintha azt akarná megállapítani, hogy mindene megvan-e, nem pedig azt, hogy dögös-e… (Ez utóbbi evidens, kár firtatni.)
– Oooh, igggen… ezt magam is felfogtam – szólal meg újfent enyhe európai spanyol akcentussal, a tekintete is visszatér a lány arcára – Határozottan nem tűnsz Marinának. Marina sokkal kevesebbet beszél… Hmm…
Azzal karba fonja kezeit, s látványosan elgondolkodik, majd visszatér Lena felvetésére. Ami valljuk be, nem is rossz!
Tudjuk csak le gyorsan a „Te ki vagy, hol születtél, szeretsz-e sétálni és mi a kedvenc fegyvernemed” unalmas, ám roppant praktikus köreit.
– Minden esetre nagyon örvendek, én Fabrice vagyok, eeez az épület pedig, kérlek alássan, az UNLV Művészeti tanszékéhez tartozik. Kiállító terem és grafikusműhely… Szép, ugye? – mosolyodik el szélesen a srác, majd a füle mögé tűri egyik előre rakoncátlankodó sötétszőke tincsét. – Ha ezt nem tudtad, Lena, akkor Te nem lehetsz idevalósi. Tehát mi járatban vagy errefelé? Ha szabad érdeklődnöm…– 3 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lena Burke

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ hozzászólások száma : 70
◮ join date : 2014. Sep. 02.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Légy a múzsám, Vöröske!   Vas. Okt. 25, 2015 8:45 pm

Lassan elindul körülöttem, amit egy ideig feszengve tűrök, karomat mellkasomon összevonva. Úgy érzem magam mint egy múzeumi szobor amit a kicsit kínai turiszták körbemászkálnak. Már csak a vakuvillanások hiányoznak.
-Megtudhatom mégis mit nézel? -kérdezem félig kacarászva. Az pedig, hogy Marina mit művelt a szájával beszélgetés helyett... Azt hiszem hidegen hagy. Ó én nem ítélkezem csak úgy végigfutott az agyamon. Mikor megérkezik ismét elém, látványosan végigfuttatom tekintetem rajta. Olyan arccal nézek rá, mint mikor egy nőnek nem tetszik a cipő, amit a boltos felkínált neki. Bár ez hazúgság, nem csúnya...Fabrice, de erről durva hallgatás van!
-Én is örülök Fabrice!
Ezemet visszaengedem magam mellé, miután urasága nem fogadta el.
Hmmm szóval ez egy igen jó hely, biztos vagyok benne, hogy ő is innen való. Persze nem csak mert előtte ácsorog, egyszerűen olyan fazonnak tűnik.
-Eltaláltad, Angliábol vagyok! Igazából, új életért vagyok itt, Vegasban...
Erre elszontyolodom, persze, új élet! Csak azok a fránya istenek szivatnak....
-De ez nem igen sikerül... khm.
Nem nem kezdek bele önsajnáló előadásomba, végülis o egy tök idegen ember, nem csak nem érdekli, de köze sincs hozzá.
-Te itt tanulsz? Amúgy nagyon különleges! Tetszik!
Terelem a témát inkább rá, széles karmozdulattal mutatok az épületre. Bevallom, egyre kíváncsibb vagyok, ha galéria akkor be lehet oda ugyebár menni...épp ezért előveszem azt a nézésem, ami mindig beválik ha szeretnék valamit.
-Hmmm...Fabrice....nem tudom így, csak spontán meg lehet-e nézni a galériát meg ilyenek... de én nagyon szeretném meglesni!
Nooooo lééégysziiiiiiiiiii!!!! Ha nem vállik be, végső megoldásként jönnek a bociszemek!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Légy a múzsám, Vöröske!   Szomb. Okt. 31, 2015 7:13 pm

Lena és Fabrice
H
ogy itt mi néz…?
Semmit és mindent…!
A kérdés mindenesetre tökéletesen lényegtelen, Fabrice nem válaszol rá, már csak a lány arckifejezése(?) miatt sem. Az minden esetre szórakoztatná, hogy egy cipővel került összehasonlításra!
A bemutatkozáson túl Őmárkisága pipát tehet a lány születési helyére is. Hellyel-közzel legalábbis, hiszen Anglia azért elég nagy, a srác sem Higgins professzor, hogy a vöröske kiejtéséből leszűrje annak pontos származási helyét. Nem mintha szüksége volna rá. A Te itt tanulsz?-ra egy határozott bólintás a válasz. Majd, ha kicsit jobban megismerik egymást esetleg, de addig semmiképpen.
– Szóval Anglia, hehh? – azzal a lány elé lép és – hacsak Lena nem tiltakozik kézzel-lábbal – jobb kezének mutató és hüvelykujjával megemeli a vöröske állát, s óvatosan elfordítja a lány felét jobbra. – De csak azért, mert remek arcod van és mert Angliából való vagy. Szeretem az angolokat, olyan álszenten kimértek vagytok. Ez pedig szexi.
Sandít le Lenára, s elengedi az állát.
– Mondd, angyalom, volna kedved egy új élet reményében modellt állni? Utána megmutatom az egész galériát.
Sokat tudó mosoly, félig leeresztett pillák, csak hogy a kép kellőképpen eltökélt legyen.


Elnézést, hogy eddig húztam. :/– 5 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lena Burke

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ hozzászólások száma : 70
◮ join date : 2014. Sep. 02.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Légy a múzsám, Vöröske!   Szomb. Okt. 31, 2015 9:36 pm

Igen, mostmár teljes mértékben biztos vagyok abban, hogy ő egy fura alak. Pedig talán ha két szót szólt is ezalatt a pár perc alatt. Meg sem rezdülök azon, hogy meg sem próbál válaszolni kérdésemre. Mintha csak azzal lenne elfoglalva jól szemügyre vegye minden egyes hajszálamat, szeplőmet. Végre megszólal, bár ettől sem lesz szimpibb. Mi az, hogy hehh? Ennek ellenére szófogadón válaszolok.
-Igen, London. - úgy érzem nem is ez érdekli, költői kérdés volt csupán. Vészesen közel lép hozzám, riadtan meredek rá elkapva egy pillanatra tekintetét is, aztán fejem oldalra fordul. Cigaretta szaga van mire elfintorodom. Ujjainak különösen, amikkel államat tartja. Igazából szeretem, ha egy férfin a parfüm és ez az illat keveredik, furcsa, kicsit pikáns és egyedi illatot képez, azonban most nincs parfüm. Szavai pírt csalnak arcomra, nekem remek arcom? Hű ezt sem mondták még! De az, hogy miért szereti az angolokat... Nem is vagyunk olyanok! Morcosan sandítok fel rá, és hangosan felnevetek, mert felpillantva orrával találom szembe magam. Ennyire alacsony lennék hozzá képest? Kishijján belelátok az orrába.
Ömm mi is szexi? Ha nem figyelnék lehet tátva maradna a szám ettől. Az hogy szerinte álszenten kimértek vagyunk? Az most mégis milyen? Valóban van az angoloknak egy... tartása? Amiről azonnal rájönni, hogy az illető a szigetről származik, ezt valaki jól használja valakinek viszont irtó hülyén áll.
Bevallom, tetszik, hogy tetszek neki, még ki is húzom picit magam.
-Tessék? Modellt állni? Az olyan mikor sok ember lefest vagy lerajzol?! -hű hát ez jól hangzik, biztosan nem olyan nehéz. Kicsit lehet fura lenne, hogy sok-sok szempár néz, megpróbálja minden porcikádat pontosan meglesni , aztán papírra vetni. Eljátszom a gondolattal. A modellekre felnéznek, mert az azt jelenti különlegesek valamiben. Meglepii! Aki erre nem csap le az bolond...
-Azt hiszem, lenne kedvem! - dünnyögöm szégyenlősen mégha át is fut agyamon, hogy talán nem is olyan jó ötlet. De soha nem lépek előre ha mindentől óckodom, és ha bevállok mint modell munkám is lesz, a munka pedig pénzt jelent, anyuék megnyugodhatnának. Határozottan jó mókának hangzik!
-Pontosan mit is kell majd csinálnom? - mert ugye gondolom nem csak egyhelyben kell ácsingóznom.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Légy a múzsám, Vöröske!   Szomb. Okt. 31, 2015 11:17 pm

Lena és Fabrice
Ú
gy tűnik, a vörös készséggel hagyja a fejét forgatni, ez pedig jó. A lány elmorculását a srác perpillanat figyelmen kívül hagyja, ahogy különösen az sem okozna neki szívfájdalmat, ha tudná, hogy némileg rontott a renoméján a viselkedésével.
Tipikusan angol a kicsike!
– Úgy bizony! – ejti ki a szavakat a korábban leírt arckifejezéssel, s karba fonja a kezeit. Egyelőre mégsem folytatja. Arra vár, hogy mit mond a lány. Hogy a visszakérdezés után kötélnek áll-e, avagy még fűzni kell… már ha érdemes…
Aztán a döntés megszületik, Fabrice pedig rendesen kinyitja a szemeit, s a mosolya kevésbé számítóvá szelídül:
– Nagyszerű! – csattan már-már ostorként a hangja, majd jobb kezét felemeli, majd mutató- és középsőujjaival int a lánynak, hogy az kövesse, ha már lenne kedve.
Természetesen az épületen belül(?) bevárja a Lenát, s úgy indul el a lépcső felé.
A galéria belseje ugyanígy letisztult, ahogy a külseje, s meglehetősen dizájnos. A falak simára vakoltak, bár ezek a fehérségét több szakaszon terméskőburkolat szakítja meg. Képek, szobrok több helyen, de mind modern, főleg nonfiguratív ábrázolással él. Nem mintha az itteni diákok csak a pacákhoz értenének, szimplán csak ebben a letisztult környezetben nehéz volna elképzelni egy méretes barokk festményt, vagy egy reneszánsz freskót.
Ugyan az órák már elkezdődtek de néhány diák még lézeng a tágas előtérben rajtuk kívül.
– Egész pontosan fel kell állnod, vagy ülnöd egy emelvényre és vagy két órán át mozdulatlanul kell tűrnöd, hogy lerajzoljunk – sandít a lányra, s közben elérik a lépcső alját. Innen fölfelé egy emelet. – Mondani egyszerű, tudom… De egész csinos kis összeget kaphatsz érte.
Villantja meg a lehetőséget, nem mintha nagyon noszogatni kellett volna a kislányt, de bizonyos dolgokat nem árt a megfelelő sorrendben… nos… beadagolni…– 7 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lena Burke

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ hozzászólások száma : 70
◮ join date : 2014. Sep. 02.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Légy a múzsám, Vöröske!   Hétf. Nov. 02, 2015 8:30 pm

Követem be az épületbe. Csak ámulok és bámulok a csupa furcsa festményen. Egyik másikra még ezt is merném mondan, ilyet én is tudok! No de nem szabad leszólni ezeket, sőt eszem ágában sincs, egészen különleges szépségek, ha az embernek elég képzelőereje van megtalálni a szépet benne.
-Nem tudom eldönteni, hogy egyszerű lesz e vagy borzasztó.
Vallom be csendesen amíg elérünk a lépcsőhöz.
-Csapjunk a lecsóba! - nevetek fel lelkesen. Egyszer mindent ki kell próbálni, nem utolsó sorban a csinos kis összegen is elkezdtem már fantáziálni! Többen ácsorognak még körülöttünk, két lány egyenesen engem bámul, aztán összesúgnak, mire én zavartan fülem mögé tűrök egy hajticset és úgy teszek mintha észre sem vettem volna őket. A lépcsőről hangos cipőkopogás hallatszik csoszogás, majd megjelenik egy barnahajú lány. Felvonja szemöldökét.
-Fabrice, ugyan mi a fenét csinálsz eddig?! Mindenki rád vár!!! Megtaláltad Marinat? -kérdezi vékonyka, dühös hangon. Istenem ez... szóval. Belépek Fabrice mögé, remélve így teljesen láthatatlan leszek. De a lány hamar kiszúr és ugyanazzal a mindentudó tekintettel vizslat végig ahogy az imént a srác.
-Ha jól sejtem én fogom helyettesíteni a lányt! -félszegen elmosolyodom. Nem szeretném ha esetleg Fabricet miattam szídnák meg.
-Esetleg, mehetnénk, hogy ne késsetek el. - Javaslom még mindig a fiú árnyékából. Bután viselkedek, minek csinálom ezt, ha épp most vállaltam hogy sok ember elé kell álnom, ők meg nézni fognak. A lány le is lép, mondván ő nem szeretne lecseszést kapni. Újra mi maradtunk a festményekkel.
-Ha végeztünk, megmutathadnád melyikek a tieid! -bökök a művek felé. Vajon ők tényleg olyan királyak, amilyeneknek tűnnek? Hmm remek lesz körbejárni itt!!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Fabrice Laurent Mercer

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ tartózkodási hely : Bárhol ahol a kedvem tartja, a méltóságom engedi és a vagyonom lehetővé teszi.
◮ hozzászólások száma : 121
◮ join date : 2014. Oct. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Légy a múzsám, Vöröske!   Szer. Nov. 04, 2015 11:10 pm

Lena és Fabrice
M
indössze felnevet Lena megjegyzésére. Ha két óráig kell mozdulatlanul ülni, állni, feküdni, majd megtudja mennyire strapás is modellkedni! De az efféle negatív kampány nem tenne jót a projektnek, ezért Fabrice nem ecsetel semmit.
– Ezt nevezem lelkesedésnek! – kacsint a vöröskére.
Egyáltalán nem törődik azzal, hogy ki hogyan néz rájuk, vagy Lenára. A maga részéről tisztában van vele, hogy miféle hír terjeng róla tágabb ismeretségi körében, így a Lenát ért gyarló szemvillanásokat előbb tudja be annak, hogy a csajok afféle zsákmányállatkát látnak a kicsikében, minthogy szimplán Lena külsejét frocliznák.
Ez utóbbival végtére is semmi baj nincs!
Helyes, vörös és klassz dolog lehet közelről megszámolni az összes szeplőjét!

Max. egy cseppet alacsony, de aki 188 centire nőtt (ahogy Fabrice is tette), annál a legtöbb lány alacsonyabb.
A következő pillanatban már fordítja is a fejét a lépcsőn lefelé igyekvő csoporttársnője fel, majd összevont szemöldökkel fordul egész testével a jövevény irányába. Csak akkor sandít Lenára, amikor az mögüle kiszól.
– Bizony, ő fogja! – mosolyodik el ravaszan, majd oldalra lép és egyet hátra, hogy kényelmesen át tudja ölelni a vöröske vállát.
Amennyiben Lena nem támaszt akadályt ez elé, így kíséri fel őt Fabrice a lépcsőn, ha igen, akkor simán mellette lépdel. Elvégre nem erőszak a disznótor! Őmárkisága pedig messze nincs annyira kiéhezve, hogy úgy tapadjon a lányra, mint a légy a légypapírra.
– Ezek közül egyik sem – sandít a vörösre menet közben – de a műhelyben van pár munkám, ha itt maradsz óra után és megmutatom őket.
Egyezik bele, mert miért is ne?
Ahogy belépnek az ajtón, Mrs. Towner szikrázó, majd kérdő tekintetével találják szembe magukat. A tanárnő egy jó karban lévő ötvenes, festett barna hajjal, fekete tunikában és a lábaira simuló nadrágban.
– Őt hozta Marina helyett, Mr. Mercer? – s körbesétálja a Lena-Fabrice párost, végül megáll Lenával szemben, a srácot pedig egy kézmozdulattal visszaküldi a helyére. – Ön nem Marina. Én Lissa Towner professzor vagyok. Örvendek. – hangja távolságtartó, bár kezet nyújt Lena felé. – Állt valaha modellt, kedvesem?– 9 –
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Lena Burke

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 24
◮ hozzászólások száma : 70
◮ join date : 2014. Sep. 02.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Légy a múzsám, Vöröske!   Hétf. Nov. 09, 2015 8:46 pm

Máskor, más szituban kimenekülnék a férfi kezei közül, most azonban végtelenül hálás vagyok Fabricenak mikor óriási karjával átöleli vállamat. Szinte beborít, ahogy fölém tornyosul. Ezt sm bánom, jólesik mert térdeim vészjóslón remegni kezdenek, gyomrom borsószem nagyságúra kucorodik, ahogy elindulunk fölfelé, így legalább támaszkodhatok rá. Ha nem lépkednék akkor is könnyű szerrel felpakolnak az emeletre, így nem olyan feltűnő mennyire legyökereztek lábaim. Útközben elgondolkozom azon, hogy lehet valaki ennyire hatalmas?! Végtelenül picinek kezdem érezni magam. Borzasztó!
-Ha neked nem gond itt matadni és idegenvezetőt játszani, szívesen maradok. - nagy küzdelmek árán tudom kinyögni ezt az értelmes mondatot. Torkomban gombóc nőtt, olyan mintha lenyeltem volna egy követ. Felérünk. Te jó ég! Mi a francot keresek én itt?! Én nem vagyok modell! Ám már nincs visszaút. Fabrice betessékel a világos terembe, aminek festék, nyers fa és parfüm illata van. Igazi tökély ez a hely a kis művésztanoncoknak. Kellemes a kisugárzása a helynek. Barátságos, fényes, családias.
Amint belépünk elnémul a fecsegés, az arcok ránk szegeződnek. Fantasztikus. Lámpaláz? Igen biztosan az, ha úgy érzem minden vér kifut arcomból, kezem ujjai elhidegülnek, majd' letörnek. Még nincs elveszve a lehetőség a menekülésre, gyerünk, lépj le! Három, kettő...e...A szigorú női hang kővé dermeszti a vért ereimben. A nő vonásai is igen szigorúak, mégis bizalmat, kedvességet sugároznak. Biztosan o a tanárnő! Ő is megnéz. Ez biztosan művész specialitás. Mindenesetre lehelletnyit kissebbre veszem a Fabrice és köztem tátongó több miliméteres szakadékot már-már eltűnve vagány dzsekijébe.
-Örülök, hogy megismerhetem! Lena Bruke. - mosolyodom el kedvesen mikor megszólít. Kissé eltávolodok "búvóhelyemtől". Nem is néz ki úgy, mint, aki embert eszik, egészen kedves ez a nő!
-Még soha...csak véletlen, hogy itt vagyok. De, ha megfelel Önnek pótolhatom Marinat... - hangom elhal, mikor Fabrice magamra hagy, vele együtt bátorságom is visszavonulót fúj megint. Állati egyedül találom magam. A társaság egy kis emelvény előtt ücsörög. Oda kell majd mennem? NEKEM? ODA? Görögös díszlet van még rajta. Két oszlop és még pár kiegészítő, ami fokozza a hangulatot, amit mindenbizonnyal szerettek volna elérni. Tetszik! Biztosan jó ott állni, arra a pár órácskára, görög istennővé vállni!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!TémanyitásTárgy: Re: Légy a múzsám, Vöröske!   

Vissza az elejére Go down
 

Légy a múzsám, Vöröske!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Las Vegas :: Külváros-