HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 Gareth & Danny - captivity of memories

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

avatar
Danny Doyle Haynes

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 41
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 448
◮ join date : 2013. Aug. 21.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Gareth & Danny - captivity of memories    Kedd Aug. 27, 2013 1:51 pm


Már megint egy bár. Az vetődött a szemem előtt és bár a legutóbbi kis.. kiruccanás sem végződött jól, pontosabban a.. legvége nem alakult valami fényesen, most mégis itt vagyok, újra, a korábbi kis incidens színhelyén és megint itt ülök, poharazgatok, emelgetem azt az egyetlen üveg szénsavas ásványvizet a szám fele, és mélázom. Jórészt a szemben fekvő tükörképembe, előrevetítem a jót.. a rosszat.. a múltat és a várható jövőt.. és valahogy sorra elakadom a részletekben. Megtettem. Mindent amit kellett, mindent ami szükséges volt, mégsem lett jobb. Egy fikarcnyit se. Még mindig itt volt az elmémben a képe.. a pillanat amikor roppantak a csontok, amikor.. úgy éreztem megfizetek, most mindenért.. megfizetek, de.. aztán rájöttem, soha nem tudok megfizetni érte.. Akár ha egész világokat küldök át a nemlétezésbe, akkor sem szűnik meg a fájdalom, csökken a nyomás, és könnyül meg a szív. Más voltam. Itt.. most.. teljesen más, mint akármikor az elmúlt hat évben, most képes voltam rá. Megengedhettem. Hogy gyengének mutatkozzak. Újra gyengének, megsebzettnek és elveszettnek. Egy néma percre. Egyetlen néma percre.. – hörpintettem fel a pohár alján rekedt vizemet, és visszakoppanva a pulton még mindig bámultam a semmibe. Emlékek… Tisztában voltam vele, hogy egyszer ezek fognak megőrjíteni, a saját fejem lesz a vesztem, mégsem tudtam elleneállni. Elfelejteni azt az arcot.. azt a nevetést, azt a meghökkenést amikor Thomy kiskutyát kapott, és újra belekerültem a mély és féktelen verembe. Ott ahol semmi sem az aminek látszik. Sem kék.. sem fehér.. nem zöld, lapos vagy kerek, itt minden.. hamis. Csak emlékek.. – emlékeztettem magam öt ujjam rászorítva a pohár szélére, de nem engedtem szabadon az indulatokat. Most.. nem törtem össze, szilánkjaira törve a kezemben, már ellen tudtam állni a késztetésnek. És ekkor hallottam meg azt a hangot..
Nem is a hang volt ami kifejezetten megfogott, hanem egy név. Egy távoli és nagyon mélyen fekvő, régi.. emlékek.. még annál is régebbiek, mintha a saját szememmel figyelnék egy másik életet, de az is én vagyok. Én.. voltam.
Összeráncoltam a szemeimet és a tükörben figyeltem a tolulást a háttérben. Egy társaság. Lehettek vagy.. heten. Egyik sem kigyúrt vagy hasonló fizikum mint a börtönben, de nem akartam visszamenni. Ezt.. biztosan tudom ezért egy darabig csak szemmel követtem az eseményeket és már meg is volt a név forrása. Saintwood – ismételtem el újra fejben, pont ahogyan hallottam miközben odaát nevetések, egy-egy hátbaveregetés talán üzleti találkozó vagy.. baráti lenne?? Nem számít, ami biztos hogy nem megyek oda tisztán és lépek az előtérbe mert nem kívánom hogy megint bevigyenek. Csak egy újabb intés a pincérnek, előttem az újabb üveg.. ásványvíz, és felciccenve a lecsavart kupak alatt töltöm ki csak a felét pohárba, és teszem az üveget mellé. Ekkor jelenik meg valaki mellettem. Felpillantok, de csak röviden és egyből lejön hogy ez a figura az a.. Saintwood.. Hm.. Mekkora az esélye hogy csak névrokonság!?

- Ismeri maga Joseph Saintwood-ot? – kérdezem, de csak úgy félvárról, a számhoz emelve a poharat útközben, és nem biztosítva neki túl nagy figyelmet hogy a szemei kitágulnak e vagy egyszerűen csak néz rám bután, azon kattogva talán meghülyültem e. – Vagy Uncle Joe-t. Egyre megy.. – motyogom tovább, lecsúszva a korty, és a nehéz üvegpohár talpa visszakoccan a bárpulton de én még mindig csak bámulok magam elé, előre, pont mint akinek agyilag vége. Tényleg. Csak épp már nem akadok fel ilyen kicsinyességeken.

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Gareth Ray Saintwood

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 41
◮ tartózkodási hely : Las Vegas... mostly
◮ hozzászólások száma : 311
◮ join date : 2013. Aug. 14.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Gareth & Danny - captivity of memories    Kedd Aug. 27, 2013 2:29 pm

Baráti találkozó? Miért is ne. Rám fér, és mindig benne vagyok egy jobb buliban, de előbb Joe-t kell meglátogatnom. Megmondom őszintén, mikor legutóbb azzal kezdte a telefonbeszélgetést, hogy beszélnünk kell, a végrendeletét írta, és arra kért, hogy olvassam el. Remélem, most nem a halálát tervezi, mert ahhoz, még fiatal, és hiába a szívroham, a meló, amit csinál, még nem fejezte be a földi létet. Némán vezetem a kocsimat, a zene sem szól, így átadhatom magam a vezetés örömének, majd mikor megérkezem, leállítom a kocsi motorját, a kulcsot egy hanyag mozdulattal a zsebembe dugom, és a hátsó ajtón megyek be a konyhán keresztül. Csendes, kertvárosi lakás, nem Joe stílusa, de itt senki nem talál rá, itt tölti a szabadidejét, és ide hívott engem. Lassan haladok az irodája felé, és ahogy hallom, a házvezetőn kívül senki nincs itt. A szakáccsal még összefutottam lenn a konyhában, intett nekem, majd haza indult. Határozottan kopogok be az irodája ajtaján, mely egy rejtett ajtó mögött kapott helyet. A mélybarna bútorok mindig megnyugtatnak. Meg sem várva a beinvitálást, nyitom ki az ajtót, és lépek be az irodájába. Épp telefonál, így állva várom meg, amíg befejezi. Fél perc múlva erősen szorít magához.
- Ray... Fiam, beszélnem kell veled, fontos! - Mindig a fiának hív, de a hangja túl határozott, túl komor, bajt érzek. Leülök az egyik antik bőr fotelba, és onnan nézek rá. Ő az íróasztal másik felére ül, és rákönyököl. Követem a példáját.
- Ugye nem akarsz megint végrendelkezni? - Vonom fel komolyan a szemöldököm, és arcomra átszáll a gondterheltség róla.
- Nem, ne aggódj, de hallottam pár dolgot, a rendőröket megint a futtatók kezdik érdekelni, főleg akik rég vannak a szakmában, mint én... Ray, nem akarok még egy olyan esetet, mint nyolc éve. Egy ideig meg kell szakítanunk a telefonos és egyéb elektronikus kapcsolatot. És jobb lenne, ha nem az egyedi autóddal jönnél ide. Felismernek! - Sorolja el az információit, és homlokomra sötét felhő telepszik. Gyűlölöm a rendőröket, emlékszem a régi ügyére. Le kellett fizetnem a rendőrfőkapitányt, hogy hagyja el a nagybátyám elleni bizonyítékot, így másra terelődött a gyanú, aki persze hosszas kínzás után magára vállalta.
- Tudod, gyűlölöm az ilyen időszakokat! Gyűlölöm, hogy nem tudlak felhívni sem... - Csóválom meg a fejem mogorván, majd felállok a székből, és idegesen fel-alá kezdek el járkálni.
- Szólj Dannek is, ő sem jöhet ide csak úgy... Ne hívjon. Elutazom pár napra... Lehet, hogy hetekre, még nem döntöttem, de arra kérlek figyelj a lányaimra! - Gyűlölöm, mikor ezt kéri. Lehet, hogy önzőség, de nem akarom, hogy ártson az üzletemnek Joe üzlete. Nehéz mind a kettőre odafigyelni, és ilyenkor általában én is megbízok valakit.
- Tudod, hogy nem szeretem, de érted megteszem! Más? - Pillantok az órámra, miközben Joe megcsóválja a fejét ezzel választ adva a kérdésemre.
- Jobb is, ha most mész Ray... Pár óra múlva nem leszek itthon, majd értesít az egyik emberem! - Mondja, majd ismét magához szorít.
- Vigyázz magadra! - Mondom távozáskor, és sietősen hagyom el a házat. Dannel majd beszélek holnap...

Alig fél óra volt, és betérek a bárba, ahol a többiek már vártak. "Saintwood" - Hallom meg a vezetéknevem, melyre csak mosoly és kézfogás a válasz. Talán fél órát töltök velük, majd a pulthoz igyekszem, inni akarok, de most csak egy dupla whiskey-t kérek sok jéggel. Már indulnék visza, mikor a fickó a pultnál rám sem nézve szólal meg, de nem köszön, csak a nagybátyámról beszél. Hát erről van szó. Ezért menekül Joe? Nem tűnik zsarunak, de jobb vigyázni.
- Tudom ki ő, de nem ismerem! - Hiszen teljesen sosem ismerhettem meg, milyen is ő valójában. Egy pillanatra végigmérem a fickót, és van valami különös benne, valami... Nem tudom megmagyarázni. Majd meghallom nagybátyám hírhedt nevét, amit vagy szakmabeli tud, vagy zsaru, és ez a fickó nem néz ki stricinek.
- Ray Saintwood... Joseph Saintwood unokaöccse... - Mutatkozom be, miután kortyoltam egyet az italomból.
- De ez magának mért olyan fontos? - Tudom, mit mondhatok el, és mit nem, attól mert a rokona vagyok, nem vagyok köteles többet beszélni róla...
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Danny Doyle Haynes

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 41
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 448
◮ join date : 2013. Aug. 21.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Gareth & Danny - captivity of memories    Kedd Aug. 27, 2013 3:14 pm


A kezére nézek.. amikor felém nyújtja, HA(!).. felém nyújtja, valamiért mégsem csúszok bele. Csak visszanézek, fel a szemeibe, és nem hinném hogy a szemem bármit is tükrözhetett. Valami akaratosat. A mélybeli dolgokkal nemigen foglalkozom.

- Csak érdekelt hogy hogy van az a szarházi.. - adom meg a választ nem indulatosan, nem is gúnyolódva, egyszerűen már.. nem érdekel. Nem hat meg. Akkor még számított, nagyon is.. SOKAT számított, de isten útjai kifürkészhetetlenek, vagy nem!? Vagy valahogy így mondja az az átkozott Biblia. - Szóval maga volt az aki kihúzta a szarból? Anno.. - fordulok már teljes felsőtesttel a fickó felé, tipikusan pénzes, és önelégült seggfejnek fest, valamiért mégsem tudok már megbotránkozni ezen. Az idő mindent elrendez. Mindiiig.. és mit számít néhány lány, néhány.. ha minden igaz, egészen jól tartott lány, mocskos gyerekgyilkosokhoz képest!? - sötétült el valószínűleg az arcom, de nem akartam ebbe most belemenni. Nem kell... Nem hiányzik. Senkinek...

- Szóval Danny Doyle üdvözli. - fordultam már vissza a helyemre, két alkarom megtámaszkodik a pulton, és igyekszem visszaesni a saját magam támasztotta sötétségbe. Ott jó lesz nekem. Valószínűleg. Na jó, nem jó, de az biztos hogy megszokottan kényelmes.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Gareth Ray Saintwood

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 41
◮ tartózkodási hely : Las Vegas... mostly
◮ hozzászólások száma : 311
◮ join date : 2013. Aug. 14.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Gareth & Danny - captivity of memories    Kedd Aug. 27, 2013 3:52 pm

Nem nyújtok kezet neki, csak egy gúnyos mosollyal nyugtázom szavait, majd egy fél percre lehajtom a fejem, kortyolok az italomból, majd a pultra teszem. Mély levegőt veszek, arcomon még mindig az önelégült, gúnyos mosoly ül ki, hiszen nincs félni valóm. A pénz beszél, a kutyák pedig ugatnak, így működik ez. Van sötét, seggfej oldalam is, de ritkán jön elő, szinte soha, csak ha éppen belém kötnek, vagy azokat rágalmazzák, akik fontosak számomra.
- Igen én vagyok az az újgazdag senkiházi seggfej, aki kihozta a szarházi rokonát, mert hamisan vádolták! - Nézek a szemébe, tartom a tekintetét, nem engedem el, én nem tudok belőlük semmit kiolvasni, ahogy ő sem tud az enyémből, talán egy cseppnyi gúnyt, amilyen az arcom is.
Tisztában vagyok vele, hogy régen körözik a nagybátyámat, de nem fogom kiadni nincs az a kínzás, ami kiszedné belőlem azt, hogy hol van, miért, és kivel...
Aztán bemutatkozik, és a neve ismerősen cseng, ahogy az arca is ismerős volt, már mikor hozzám szólt, akkor is.
- Szóval maga az az ámokfutó zsaru, aki lemészárolt egy tucat néger bűnözőt bedrogozva, matt részegen... Mikor is? - Megjátszott gondolkodás, de tudom nagyon jól ki ő, vele voltak tele a hírek. - Hat éve igaz? Pillanatnyi elmezavar. Szép hazugság! - Bunkó vagyok? Határozottan. Ez a pasas csukta le a nagybátyámat, még szerencse, hogy hamarabb értesültem róla, mint ahogy beérhetett volna az örsre. Az a rendőrfőkapitány kemény dió volt, egy kisebb vagyont csúsztattam a mellényzsebébe, hogy eltűnjön az egyértelmű bizonyíték, valami hangfelvétel, ami a lánynál volt. Az volt az egyetlen és legnagyobb szerencséje Joe-nak, különben még a hűvösön csücsülne.
Unottan veszem vissza a poharam a kezembe, kortyolok egyet, majd mikor látom a férfit elfordulni, elindulok a tömeg felé, majd meggondolom magam.
- Remélem kiheverte, hogy van, akit nem tudott soha elkapni? - Szólalok meg háttal neki, majd rápillantok, szerintem tisztában van vele, hogy még mindig Joe a téma...
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Danny Doyle Haynes

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 41
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 448
◮ join date : 2013. Aug. 21.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Gareth & Danny - captivity of memories    Kedd Aug. 27, 2013 4:45 pm


Hallgat. Először. De egy percig sem zavar, szeretem a csendet. Aztán mégis megered a nyelve, és bár más se hiányzott ma nekem, mint egy kényes.. összetűzés vagy állapot, mégse voltam abban a helyzetben, hogy lehajtott fejjel szűköljek.
És nem is csodálkozom. Legalább önkritika akad, ami úgy elég.. szokatlan ebben a mai világban vagyis mondhatjuk hogy ebben nőtt a szememben. Mégsem szólok egyetlen további szót sem. Még! Egészen addig míg nem tér a lényegre és igen.. talán egy cseppet sem feszültségmentes mosoly kicsúszik az arcomon és csak ekkor fordulok vissza, bele a szemeibe, és nézem egy darabig a szemeit. Mert nincs hazugság..

- Valaki milyen jólinformált. - tartom még mindig két karomat a pulton, támaszkodom, egy percig sincs eszemben ellene menni, nem hülyültem meg, viszont.. szemmel végig követem amikor elindul, majd fordulok vissza előre. nem csodálkozom. Ótvar egy banda mind. Emlékszem még a részletekre. - sóhajtok, a kezem újra a poháron, megemelem, még bele is iszok, mikor megint a hangja csapódik a fülembe és rövid szünet után, a pohár megint a pulton, én meg felé fordulok.

- Elhiheti, hogy kisebb bajom is nagyobb annál.. - kacsintok rá, csak úgy viccesen rájátszva az egészre, holott egy percig sincs kedvem nevetni. Nem mert nem érdekel. És nem, mert nem ez a jó időpont a nevetésre...
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Gareth Ray Saintwood

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 41
◮ tartózkodási hely : Las Vegas... mostly
◮ hozzászólások száma : 311
◮ join date : 2013. Aug. 14.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Gareth & Danny - captivity of memories    Kedd Aug. 27, 2013 6:50 pm

Ritkán kötekedek... Voltaképpen szinte soha, ugyanis már kinőttem belőle. Te jó ég, nem is tudom, mikor voltam benne egy jó kis bunyóban utoljára. Dan-be kötöttek bele, már több mint öt éve, de a pasas részegebb volt, mint mi. Ő egyedül volt, mi pedig ketten. Ez a fickó is egyedül van, a bár az enyém, a két biztonsági őr felém pillant, majd tovább kémleli a tömeget, de nem engem fognak kitenni. A 4-5 fős társaság is felénk pillant, néha felém szólnak, a nevemet hallom. Nem fogok senki mögé rejtőzni, de nem fogok egy bukott ex-zsaruval bunyózni, legalábbis most ezen az elven vagyok. Egy viszont tény, nem én fogok elsőre ütni.
- Nehéz nem annak lenni, nagy hiszen magával voltak tele a szennylapok és a tévécsatornák! - Hangom idegesítően fröcsög a gúnytól, mindemellett idegesítően nyugodt is. Nem veszekedni, vagy verekedni jöttem ide, hanem jól akarom érezni magam a társasággal, akihez érkeztem. Az már csak véletlen egybeesés, hogy Joe pont most beszélt a zsarukról, és belefutok abba, aki egyszer elkapta. Még egyszer nem tudja már megtenni, hiszen az étterem tökéletes alibi, és még a pénzt is tisztára mossa.
- Akkor nem értem... Mit érdekli, hogy ismerem-e Uncle Joe-t? - Kérdem szándékosan a hírhedtebb nevén emlegetve a nagybátyámat. Alvilági figura, nem mellesleg, amiről Dan nem tud, egy-két éttermünk pénzmosóként is szépen üzemel. Dannek elég annyit tudni, hogy jól mennek és kész. Nem akarom beavatni ebbe a részébe, jobb a tudatlanság ebben az esetben.
- Tudja, fogalmam sincs, miért ment ez az esze akkoriban, és arról sincs, hogy engedték ki ilyen hamar, konkrétan leszarom, egyre viszont figyelmeztetném... Ne érdekelje Uncle Joe, jobban jár, ha élni szeretne. És ez nem fenyegetés. Csak a tények... - Halkítom le a hangom közelebb lépve, miközben a fülébe suttogom, majd eltávolodom tőle... Kis szánalmat ébreszt bennem a fickó, hallottam pár részinformációt, miért is akadt ki és ölte meg azokat a bűnözőket, de különösebben nem érdekel... Én teszem a dolgom, ő is tegye a magáét...
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Danny Doyle Haynes

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 41
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 448
◮ join date : 2013. Aug. 21.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Gareth & Danny - captivity of memories    Kedd Aug. 27, 2013 11:32 pm


- Nos.. a világ sosem volt tökéletes. - szorul meg az ujjam a poháron, de semmi egyebet nem teszek. Egyelőre. Igaza van. Emlékszem még a hajcihőre, és arra is emlékszem meddig nyomatták még ezt a börtönben, a sok újságíró.. kattognak a vakuk, a sok.. sztorira éhes szemétláda egymást ölve veti rá magát az emberre, csak hogy őőő.. legyen az aki lelövi a főcímet és akár bárkin átgázol érte. Mocsok egy világ van.. - kortyoltam megint a vízbe, de nem állt szándékomban megszólalni. Nem mert.. nem. Nem kellenek a feszültségek.

- Csak kíváncsi voltam hogy megy a sora. - emelem meg a poharat, mint egy színészien tisztelegve, pedig akkor.. régen, eszembe nem jutott volna nem szemen köpni egy percig sem, most mégis annyira megváltoztak a dolgok. - Na meg hogy magának köszönhetem e a felsülésemet. - a hangom egészen nyugodt, már egy percig sem érdekel, a múlt elmúlt, igyunk a jövőre, én meg.. Fogalmam sincs róla hogy mit várok tőle...
Az újabb szavakon viszont muszáj megint elmosolyodnom. Ha ő azt tudná.. Mégsem áll szándékomban felvilágosítani egy percig sem, inkább csak lassan forgatom a pulton a poharat a kezemben, de még mindig hátra, felé fordulok.

- Ne aggódjon, már leszámoltam azzal az élettel. - vált a hangom, még mindig egészen nyugodt, de talán belevetül némi keserűség is, habár egy percig se bánom. Akkor.. boldog voltam. Úgy és akkor. Azóta a helyzet viszont mérföldeket változott... - És tudom hogy maguk nagyfiúk mi mindenre képesek.. - fordulok vissza a pulthoz, egy nehézkes sóhajt is kierőltetve, és nem is tudom miért hoztam fel a témát. talán csak mert a múltra emlékeztetett. Egy célirányos életre...


Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Gareth Ray Saintwood

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 41
◮ tartózkodási hely : Las Vegas... mostly
◮ hozzászólások száma : 311
◮ join date : 2013. Aug. 14.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Gareth & Danny - captivity of memories    Szer. Aug. 28, 2013 7:31 am

A kimondatlan szavak itt pattognak a kettőnk közötti távolságban, és egy részem élvezi.Egy olyan részem, aki cseppet sem javult, vagy idősödött, a részem, melytől még ma is olyannak érzem magam, mint tíz éve. Csak az arcomon látszik pár gondterhelt ránc, amit persze sosem sajnáltam.
De ez a fazon más, furcsa, és valami felkeltette az érdeklődésem, ezért nem megyek vissza és hagyom itt. Legszívesebben az arcába köpném, hogy éttermet vezet, és semmi köze nincs az alvilághoz, de zsaru volt, az ilyenek mindig megérzik a látszatban a hazugságot. Meg persze elég rég üldözte az öreget, miután elkapta. Következő megjegyzésére csak bólintok.
- Igen én voltam. Tudja ki kellett hoznom. Ártatlan volt... - Szavaim mögött nincs semmi rejtett üzenet, hangom elég komolyan adja elő szavaimat, mely igaznak is tűnhet, és végül is az is, mert nem ölte meg a nőt. De a hangfelvétel, amit a lány készített, mégis árulkodó nyom volt. Már nem arra, hogy meggyilkolta, hanem, hogy lányokat futtat. Persze pont nem egy ex-rendőr orráfa fogom kötni azt, hogy hol van, vagy hogy van Joe, és a beszélgetés nem szól konkrétan semmiről, mégis itt vagyok, és szólásra nyílik az ajkam, de inkább visszanyelem a szavaim, ám következő mondata megüti a fülem.
- Mi nagyfiúk? Igen a pénz beszél ebben a városban, sőt ezen a világon is... - Kicsit elgondolkodva nézek vissza a férfire, nem tudom, mi egyebet mondhatnék, csak figyelem, ahogy a tükörképét szemléli, figyelem azt a minimális érzelmet, ami kiül arcára.
- Csak nem vissza akar kerülni a rendőrökhöz? Azért kérdezget Joe-ról? - Kérdezem, bár a válasz nem érdekel. A hangom nyers, és néhol számon kérő de alig észrevehető. Kiiszom az italom, majd intek a pultosnak még egyért, aki ugrik mintha seggbe lőtték volna. Az üres poharat az pultra helyezem, a telit pedig magamhoz veszem. Az erős ital jólesően csúszik le torkomon, miközben az egyik bárszékre telepszem le, ha tetszik a rendőrnek, ha nem...
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Danny Doyle Haynes

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 41
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 448
◮ join date : 2013. Aug. 21.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Gareth & Danny - captivity of memories    Csüt. Aug. 29, 2013 3:42 pm


- Ártatlan.. chh.. – nyomok el egy feltörekvő nevetést - Pont mint a ma született bárány, csak épp véres a torka. – dünnyögöm és egy percig se érdekel hogy meghallja e, pedig talán kéne. Nem tudom miért foglalkozom még vele. Törődök, de azt mondják a vér nem válik vízzé, vagy nem? Biztos az a vétkes, még ha vagy ezer dolog is történt az elmúlt években, most mégis itt vagyok, és a múlt, nem is annyira suttog a fülembe.

- Na igen.. – sóhajtok aztán mégis nagyot – És senki nincs aki befogná a mocskos pofáját.. – utalok a pénzre ami mindig tönkretesz mindent, sorsok.. életek.. semmit se számítanak, hullnak a porba a fejek, és sosem az akinek kéne. Kivéve azt az EGY.. alkalmat!

- Én arra a lepratelepre vissza nem megyek! - vesz valahogy hirtelen erőt a hangom - Még ha meg is tehetném! Még ha valami eszement véletlen folytán újra pisztolyt is mernének adni a kezembe! – céloztam az ítéletre, miszerint többé fegyvert nem foghatok - Hisz mindketten tudjuk, hogy itt.. van a hatalom. – fordulok vissza felé, oldalra és nézek mélyen a szemeibe. Mindig is rühelltem az efféle mocskokat. Régen. Kisimult, vasalt öltöny.. nagy dög kocsi, peres kerekek, talán a kis farkukat akarják egyensúlyozni vele.. Sosem érdekelt. De az viszont igen, ki-mit-miért tesz meg. És azt hiszem ez az, amit soha el nem vehetnek tőlem. A lelkiismeretemet…

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Gareth Ray Saintwood

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 41
◮ tartózkodási hely : Las Vegas... mostly
◮ hozzászólások száma : 311
◮ join date : 2013. Aug. 14.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Gareth & Danny - captivity of memories    Vas. Szept. 15, 2013 8:19 pm

Végigmérem a fickót ez alatt a negyed óra alatt már sokadjára, és tényleg nem értem, mi értelme volt egyáltalán annak, hogy megszólítson. Szerintem semmi, ez talán azt bizonyítaná, hogy őrült? Vagy csak kötekedni akar? Mindenesetre én nem fogok kezet emelni rá. Nem verekedni jöttem. Igazából nem is szeretek verekedni, elintéztetem mással. Nem sokban különbözök a nagybátyámtól, csak egyben. Soha nem ölettem még embert. Az nekem egy kicsit brutális, de ki tudja? Lehet, hogy egyszer eljutok én is arra a szintre. Megvannak az eszközeim, és néha egy-két figyelmeztető pofon többet ér.
- Tudja szerintem nincs miről vitázni. Mindenki tudja a saját igazát, és ehhez tartja magát, nem igaz? - Kérdezem felvont szemöldökkel, s tekintetembe beköltözik a gúny. Érdekes egy fazon lehet, bárfogalmam sincs hova tegyem. Nem nagyon értem a viselkedését, és ki szeretném deríteni, mit akar ezzel az egész kis beszélgetéssel elérni, mit akar kiszedni belőlem? Keresem a hátsó szándékot, mert a világban, ahol mozgok, mindenkinek van hátsó szándéka. Ez a pénz világa, a gazdagság világa. Ezt tanultam.
- Mondjon meg nekem valamit, ha már megszólított! Mire volt jó? Mit akar tudni? Segítsek esetleg elhelyezkedni? Üzletet akar nyitni, és tanácsra van szüksége? - Teszem fel a kérdéseimet széttárt karokkal. - Vagy csak fel akart idegesíteni? Miért pont ebbe a bárba jött? - Húzom közelebb a székem, de persze ügyelve arra, hogy ne menjek túl közel. Ismét kortyolok, majd játszani kezdek a poharammal, amíg meg nem hallom a férfi hangját.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Danny Doyle Haynes

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 41
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 448
◮ join date : 2013. Aug. 21.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Gareth & Danny - captivity of memories    Hétf. Szept. 23, 2013 1:44 pm


- Ahogy mondja. – bólintok aztán rá. Meggyőzött. Hogy miről!? Jórészt fogalmam sincsen de egy dolgot megtanultam a börtönben. Soha nincs igazság. Az igazság nem létezik. Jussok vannak. Tettek.. bosszú.. elvakult emberek, és egyetlen cél hogy védd magad. Mert túléled! Bármit túlélhetsz ha egyszer elhatározod! Bíztam benne.. Ahogy abban is hogy egyszer majd minden könnyebb lesz. És talán ehhez az első lépés hogy ne tekintsem magaménak a szemekben felmerülő gúnyokat.
Mégis az újabb szavak törik meg az időközben elkódorgó fejemet, és muszáj a szemeibe mosolyogjak a válaszára.

- Ne aggódjon már réég nem vagyok abban a helyzetben hogy bákire is rászoruljak. – tartom mindvégig a kényszerített mosolyomat, de hazugság. Semmim sincsen. Pénzem sincsen, munkám sincsen, életem sincsen. Mégis csak itt ülök, forgatok egy szem vízzel teli poharat a kezemben és figyelemre méltatom a múlt egy darabkáját. Miért.. Érdekes kérdések ezek, de válaszra vár.. én meg mutatok hajlandóságot megadni neki.

- Fogalmam sem volt róla hogy ez a maga bárja, Mr. Tisztességes Pénzember. – kúszik megint az az erőltetett mosoly, de így is van. A véletlenek összejátéka néha furcsa dolgokra képes. – De tudja mit!? – veszek panaszos sóhajt elengedve a poharamat, fél kézzel feltúrom a farmerzsebem az utolsó pénzemet, és kicsapva a pultra, az útközben előkerülő csinosabbik pultoskisasszonyra mosolyogva kellemes jattal tolom át. – Köszöntem kisasszony! – a mosolyom felé már szívélyesebb, aztán vissza a fickóra, felállok és.. - Máshol is elkölthetem a pénzemet ha feszélyezve érzi magát a múltja kereszttüzében. – kacsintok a fickóra, végtére is, nincs is, (pénzem) na meg továbbra se lenne értelme csak ülni és bámulni a falat és főleg azt se hiszem hogy mi ketten, beszélnénk közös nyelveket szóval.. elegánsan távozom. – Csak igyekezzen! Az asztaltársasága már tűkön ül! – küldök még egy kiadós mosolyt ahogy az előbbi csorda irányába intek, és előhúzva a farzsebemből az utolsó doboz és utolsó szál cigimet, már az ajtó felé lépkedve a számba tolom.


( innen Rajtad múlik hogy megállítasz.. vagy  nem teszed.. vagy zárjuk a játékot.Wink Ha folytatjuk, akkor nem fogom átlépni kifelé a küszöböt.Wink )
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Gareth Ray Saintwood

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 41
◮ tartózkodási hely : Las Vegas... mostly
◮ hozzászólások száma : 311
◮ join date : 2013. Aug. 14.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Gareth & Danny - captivity of memories    Hétf. Szept. 23, 2013 5:57 pm

Sosem értettem egynéhány embert. Például most itt van ez a Danny. Fogalmam sincs mi baja, hiszen közvetve nem ártottam neki. Sosem állt az utamban, hiszen mikor kihoztam a nagybátyámat, akkor éppen benn sem volt. Csak a rendőrkapitányt vettem meg, ezzel együtt a rendőrséget is. Még ha nem is az egészet, ha a főnöküket megvettem, azzal az egész örsöt megvettem. Ami nem egy hátrány. Viszont az lesz az első, hogy bemegyek hozzá .Van egy-két problémám mostanában, de majd ez is máskor.
Figyelem, ahogy beszél, és nem tudok kiigazodni rajta. Egyszer elutasít, másszor kérdez, és érdeklődik, talán tényleg zavart az elméje, nem tudom. Nem tudom, és ez az, ami kibaszottul idegesít. Meg akarom érteni a fickót. Meg akarom ismerni, de nem tudom, mert kerüli a tekintetem. Így nehéz...
- Ez az én bárom... És tisztességes bevétele van... - Mosolyodom el gúnyosan, majd figyelem, ahogy lerakja az aprót, miközben egy pillanatra elidőzik a tekintetem a pultos lányon, aki igencsak dekoratív leányzó. szívesen összegyűrném vele a lepedőt.
Majd ajtócsapódás, én pedig rájövök, hogy Danny elillant. Utána sietek, és még pont utolérem odakint, tüzet adok neki, s jómagam is rágyújtok.
- Nem bunkózni akartam odabent, csak tudja a családom említésére ugrom, ha nem tetszik a hangsúly... Tudja... Nem értem magát. Nincs munkája, nincs semmije, és mégsem kell a segítségem... Miért? - Kérdezem a férfit, mert amint látom, apróval fizetett, a cigije is elfogyott, mégis elutasította a segítségemet. A legtöbb ember már nyalná a seggem, de ez a fickó nem teszi. Kihívás. Kíváncsiság. Tudni akarom, így a társaságom, akik odabenn várnak, már eszembe sem jut.
Mélyre tüdőzöm a füstöt, majd lassan fújom ki, miközben a férfi válaszát várom...
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Danny Doyle Haynes

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 41
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 448
◮ join date : 2013. Aug. 21.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Gareth & Danny - captivity of memories    Csüt. Szept. 26, 2013 3:35 am


Csak röviden elmosolyodom a szövegére, de nem tud meghatni. Ahogy felültetni sem. Mind egykaptafa ezek, de már egy percig sem érdekel. Hangsúlyozom.. MÁR!
Talán épp ezért is nem áll szándékomban kötözködni vele ami vagy az első lépés a javulás felé, vagy csak az utóbbi évek során szerzett .. tapasztalat – ne üsd az orrod abba ami nem a te ügyed.. – de nem állok le vitatkozni vele, ha neki úgy jobb és kellemesebb.. én simán el is mehetek.
Jóóól esik az az utolsó szál cigaretta maró füstje a szájpadlásomon. Mintha évek óta nem tette volna meg, nem simított volna végig a nyelvemen, olyan megkönnyebbüléssel tölt el.. miután az arcomban érezve az éjszaka kellemesen hűvös, ízekkel teli illatát a megjelent alakra hátrafordulok.

- Kösz! – beszélek a cigarettával a számban, ahogy látom ki nyújtott tüzet, és lááám.. meglepetés, Mr. Nagymenő feszeng ott előttem, és nekem muszáj hogy meghőkölve kikapjam a számból a cigimet.

- No! Csak nem elfelejtett valamit!? – kérdezem, de nem is kell sokat várjak a válaszra. Nem az amire számítok. Semmi.. további hőbörgés vagy valami bennragadt ékesszólás beszél belőle, és nem is az az utolsó rúgás vagy döfés, a saját terület körbevizelése, hanem.. Kíváncsi!? - ugrik a homlokomra egy pillanatra a szemöldököm, de nem is időzik ott sokáig, ugyan ne várassuk már az úriembert a válaszra.
Beleszívok a cigibe, és a szemeit tartva csak elmosolyodok mielőtt beszélni kezdenék.

- Remekül megvoltam segítség nélkül az elmúlt hat évben is. - mosolygok még mindig, de nem ironizálok, egyszerűen így van. A véletlen műve.. - ismétlem meg fejben. Jöttem.. betoppantam.. és az is a véletlen műve hogy pont egy régi ismerős, egy régi élet hozadéka vágott nyomban a képembe, én meg.. Már nem akartam foglalkozni vele. Rég volt.. elmúlt.

- Na meg a segítségnek mindig ára van! - kacsintok rá sebtiben, azzal visszatalálva a cigaretta az ujjaim közül a számba, újra fordulok hogy magamat indulásra bírjam.Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Gareth Ray Saintwood

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 41
◮ tartózkodási hely : Las Vegas... mostly
◮ hozzászólások száma : 311
◮ join date : 2013. Aug. 14.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Gareth & Danny - captivity of memories    Kedd Okt. 15, 2013 9:57 am

Most döntöttem el, hogy nem fogom feleslegesen jártatni a számat. Ez a fickó makacs, önfejű, ráadásul képes táncolni az idegeimen. Próbára teszi a hidegvérűségemet, még azt a keveset is, amennyi van nekem. Sosem voltam az a hidegfejű türelmes alak, bár az évek folyamán igencsak szépen képes voltam kontrollálni magam, mégis néha olyan könnyen kijövök a béketűrésből.
- Tudja mit? Igaza van. Nem vagyok kíváncsi semmire. Magára sem... - Szólalok meg kicsit ingerültebben, mint ahogy akartam, de nem nagyon érdekel az, hogy mit szól hozzá, hiszen egy pillanatra sem éreztem szánalmat. Csak végigmérem a fickót, és elgondolkodom, hogy mi miatt tért arra az útra, amire tért, érdekel egy-két dolog, biztos hogy hasznát vehetném, de ha nem akar nem erőltetem... Zsebre dugom a kezemet, a másikkal a cigit tartom, mélyen letüdőzöm a füstöt, és unottan fújom a magasba.
- Azért mindenesetre itt a névjegyem - Adom a kezébe, azt csinál vele, amit akar. Kidobhatja, elteheti, nem érdekel különösebben, majd szavait hallva ismét szólásra nyílik az ajkam.
- Lehet... Ha így gondolja, akkor igaza van, tévedtem. Magának nincs szüksége a segítségemre... - Jelentem ki lenyugodva, még a vállam is megvonom. A hátát nézem még egy pillanatig, majd ismét magamba szívom a mérgező füstöt. Ha nem, akkor nem. Mindenesetre nem érzem ezt a találkozást kamatozónak, ez a férfi úgy különc, ahogy van. A legtöbben örülnek már akkor, ha munkamegbeszélésre hívjuk meg őket, vagy akár két mondatnál többet hajlandó vagyok velük beszélni a köszönésen kívül, de persze nem vagyunk egyformák. Van aki jobban szeret ellenni a szemétben és a szegénységben. Az ő bajuk.
Távozom én is, ha nem szól utánam, kíváncsi vagyok, egyben de el is tudom altatni eme tulajdonságomat.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Danny Doyle Haynes

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 41
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 448
◮ join date : 2013. Aug. 21.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Gareth & Danny - captivity of memories    Csüt. Okt. 17, 2013 12:19 pm


Kósza mosoly fut végig a képemen. Nem kíváncsi... Lááám, mégis csak hasonlítunk valamiben mi ketten.
A névjegyét meglátva viszont nem habozok. Minden teketóriázás nélkül nyúlok érte, hogy még jól jöhet? Ki tudja! Soha ne szalassz el egyetlen lehetőséget sem, ezt már rendesen megtanultam a börtönben, ezért könnyű biccentéssel a műveletre köszönöm meg, és csak gyorsban átfutva rajta beletolom a szabad kezem oldali farzsebembe.
Az utolsó szavakra viszont újabb könnyed mosoly a válasz. Aztán már csak figyelem. Hogy mit akarok tőle!? Semmit. Csak egyszerűen figyelem, ahogy felpaprikázva megfordul és ruganyos léptekkel eltűnik az ajtó mögött a sötétben. Csak ekkor emelem vissza a számhoz a cigimet.. Húzom ki a névjegyet a zsebemből.. és újra elolvasom..
- Gareth Ray Saintwood.. - ismétlem fel a nevet, aztán újabb mosoly köszönve fel a képemen, vissza a zseb mélyére rejtem. Ki tudja nem e lesz rá tényleg szükségem egyszer…


(Köszöntem a játékot, folyt. köv. ha egyszer aktuálissá válik a névjegy! Wink )
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!TémanyitásTárgy: Re: Gareth & Danny - captivity of memories    

Vissza az elejére Go down
 

Gareth & Danny - captivity of memories

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékonkívül :: Archívum :: Gé játékai-