HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 Jade & Uncle Joe - In the restaurant..

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

avatar
Joseph Saintwood

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 61
◮ tartózkodási hely : mindig ismeretlen helyen
◮ hozzászólások száma : 43
◮ join date : 2013. Aug. 28.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Jade & Uncle Joe - In the restaurant..   Szer. Szept. 11, 2013 5:07 pm

A mai is egy unalmas nap, pedig ritka az ilyen. Mégis azt mondom még mindig jobban szeretem ha pörögnek az események, mintha minden laza és rendben. Nem azt mondom.. sosem voltam egy adrenalinfüggő féle vagyis.. de.. még fénykoromban, de.. azért hiányzik az az élet. Az a rééégi, amikor még minden kétséges, amikor megoldásra várnak az események, ötletelésre.. kifundálásra és keresztezésre és számtalanszor kiszámíthatatlan hogy mi is lesz a dolog vége. De eddig mindig én nyertem. Mindiiig! Hisz itt vagyok. És az, hogy egyszer megcsúsztam, alig nyolc éve, már rég belepte a homály. Mert mindig legyen egy adu ász a kezedben. És nekem volt is. Talán az egyik legfontosabb az életemben…

Olykor.. csak ritkán teszek látogatást az étteremben, fogyasztás jelleggel. Nem mert ellenőrizném a minőséget, nem mert azt várom hogy szaladgáljanak körülöttem, egyszerűen csak.. kellemes. Egyedül. Távol mindentől, távol az unalomtól, a nejem fancsali képétől, a megszokástól, és távol egy kicsit attól a másik világtól. Aminek részese vagyok és egyszerűen képtelen lennék élni nélküle, mégis.. néha jót tesz ha csak kívülről szemlélem. Csak egyetlen este. Olykor..
Most nem a limuzinnal jöttem, most saját kezeim közé kaptam a BMW-met, megadtam neki a tutit, úgy nyomtam a gázt mint régen, és egy percig sem érdekeltek a nyomomba szegődhető rendőrök. Szerencsém volt. Vagy csak jól választottam meg a terepet, de nem volt fennakadás az estében és túúúl .. már a nagy kerülőn, az étterem ajtaján lépkedtem be, nyitották meg azt előttem és én biccentettem az ajtónállónak.
Odabenn.. Walt azonnal kiszúrt. Az ő feladata az étterem vezetése és rendezése, ezért is vettem jónéven amikor felém szaladva már invitált is az egyik legkellemesebb asztalra és hellyel kínálva a hófehér szalvétát is az ölembe terítette.

- Köszönöm, Walt. – biccentettem felé, szerettem ha valaki tudja az illemet és a dolgozóktól meg is követeltem. Tökéletesség és hűség. Ez a két mérvadó pont, ez már csak nyilvánvaló ha fenn akarsz tartani egy üzletet.. legalábbis a látszatát mások előtt, nem árt ha a kiszolgálás is tökéletes.

- Mondd meg George-nak hogy lepjen meg valamivel ma este. Ma igényes kedvemben vagyok vagyis gondolja át jól a menüt és a minőséget. – mosolyogtam rá, azzal a szalvétát kényelmesen elrendezgetve az ölemben kibámultam a nem messze tőlem fekvő ablakon. – És addig hozz nekem egy üveg Cabernet Sauvignont. A legízletesebbet! Köszönöm.. – biccentettem még felé, és összedörzsöltem a két kezemet.
Csendes volt az este. Ma.. nem volt sok vendég, de eszemben nem volt a bevétel miatt aggódni, hisz az mindig a számokban rejlik elrejtve. És a számok.. beszédesek. Csak éppen pont hogy azt hallgatják el, ami a leglényegesebb. Nemmm.. itt kell keresni a főőő bevételeket… Ajj, de hiányzik a szivarom..
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Jade & Uncle Joe - In the restaurant..   Szer. Szept. 11, 2013 7:10 pm


I am sorry so sorry..

Szóval az egész úgy kezdődött, hogy nekem nem igazán megy a póker. Én esküszöm, hogy próbálkoztam, de nekem nem megy a pókerarc. Mindig sokkal többet veszítettem, mint amennyit nyertem. Bezzeg a férfiak! A volt férjem tökéletes játékos volt, mindig magával ráncigált szombatonként, én pedig nem tudtam megtanulni azt amit csinált, mert helyette más férfiakkal foglalkoztam, akik törődtek velem. Tehát így alakult, hogy nem igazán maradt sok pénzem, és arra kényszerültem, hogy dolgozzak. Ez az egész nem lenne akkora baj, hogyha értenék is valamihez. Igazából nem végeztem el az egyetemet. Szerelmes voltam a férjébe vagy a pénzébe, már nem is tudom. Hamar összeházasodtunk, és nem kellett dolgoznom. Most már persze nagyon bánom, hogy nincsen szakmám, mert alig bírok elhelyezkedni. Most éppen pincérkedem, egy elég híres, és drága étteremben, ahova igazság szerint ezer százalékosan nem kerülhettem volna be. Viszont a főpincér, aki hangsúlyozta, hogy nem ő a tulajdonos, ő csak egy kis masina, aki ezt az egészet egyben tartja – így fejezte ki magát -, na őt le lehetett kenyerezni. Elég volt csak betipegnem a magassarkúmban, ringatni a csípőmet, lejjebb húzni az amúgy mélyen dekoltált felsőmet, és rebegtetni a szempilláimat. Természetesen bejött a dolog. Szóval most az öt pincérlány közül én vagyok a legügyetlenebb, akit a többiek nem kedvelnek, mert bárminemű szakmai tudás nélkül vettek föl. És én vagyok az egyetlen aki nem munka ruhában jött dolgozni, ugyanis nem kaptam tegnap olyan fehér ingecskét, ami meglehetősen visszafogott, és rajta van az étterem lógója. Úgyhogy én egy meglehetősen merész darabban jöttem ma dolgozni, de Walt megdicsért, hogy milyen csinos vagyok. Nagyon kedves fickó, nem haragszik amiért sokszor el kell magyarázni a dolgokat, türelmes és vicces. Igazán jól kijövünk azt hiszem. Nem haragudott amiért eltörtem két poharat, azokon a buta lépcsőkön, amik az ablakokhoz vezetnek, és azért sem szidott le mert bénáztam. Reggel külön „órát” tartott nekem arról, hogy hogyan is vigyem a tálcát. Nagyon segítőkész volt, mögém állt, és hozzám simult, a kezét a kezemhez rakta, és úgy mutatta a helyes tartást. Persze én azóta elfelejtettem, és hiába próbálkozok nem tudom úgy vinni a tálcákat, mint a többi lány.
– Jade a nyolcashoz vidd ki ezeket légy szíves! – Walt hangja töri meg a gondolataimat, miközben a pultot támasztom. Letesz elém egy borosüveget és poharat. Emlékszem rá, hogy ezt kézben kell vinnem.
- A nyolcas asztal pedig ott van aaaa.. - Beleharapok az ajkamba, és kétségbeesetten pillantok az egyetlen munkatársam felé, aki hajlandó segíteni. Megrebegtetem a szempilláimat és máris kapom a választ.
– Tudod a két lépcsőfok utáni rész, az ablakoknál. – Biccent arrafelé, én pedig odapillantok. Egy középkorú férfi ül ott, és néz ki elmélázva az ablakon. Tisztában vagyok vele, hogy ez a próba napom az első és utolsó eltöltött napom itt, mert rettenetesen béna vagyok.
Azért megfogom az üveget, és a poharat is, és magabiztosan lépkedek a gyilkos – általam így nevezett – lépcsők felé. Ez a két lépcsőfok maga a halál, itt ma vagy ötször megbotlottam. Felfele sikeresen veszem az akadályt.
- Jó napot uram! - Szólalok meg, és teszem elé a borospoharat. Elkezdem neki tölteni a nedűt, aztán hirtelen abbahagyom, és az ajkamba harapok. - Ömm.. tölthetek? - Kínosnak érzem a pillanatot, a szememet inkább a borospohár felé fordítom, és gyorsan megtöltöm. Otthagyom a férfit, de a lépcsőn lefele sikerül megbotlanom, és majdnem hasra esem. Félreértés ne essék, ez nem azért van, mert nem tudok a tűsarkaimon tipegni! Nem tudom, hogy milyen átok ül a két lépcsőn, de hogy nekem szánták az is biztos.
– Jade ezt is vidd ki az úrnak! – Elém tol egy nagy tál íncsiklandozó illatú levest Walt, és bátorítóan bólogat. Magamban sírva fakadok, de szó nélkül teszem a tálcára a levest, és aztán megfogom két kézzel, roppant bénán, és araszolva haladok. Mire odaérek tuti, hogy az egész ki fog hűlni, és a férfi majd üvöltözik velem. Újra az ajkamba harapok, miközben koncentrálok. Sikerül fellépkednem a lépcsőn, de annyira arra koncentrálok, hogy ne essek el, hogy nem látom a széket, megbotlom, és sikerül a meleg – már nem forró – levest a vendégünk ölébe öntenem. Egy pillanatra megmerevedik körülöttünk a világ, mindenki csodálkozva, meglepetten néz, aztán észbe kapok, hogy igen most sikerült elüldöznöm valakit, akivel együtt valószínűleg én is repülni fogok.
- Jajj nekem! - A szám elé kapom a kezemet. - Ó uram, én annyira sajnálom, nem akartam! - Lekapom a kezemről azt a ruhaszalvétát, amit ott kell hordanunk, és lehajolva a férfi öléhez, gyorsan megpróbálom felitatni a levest. Nem merek a szemébe nézni, rettenetesen szégyellem magamat.


$ MUNKA ruha $ hát.. ez .. nem lett olyan jó, kicsit szétszort.. >< Rolling Eyes$

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Joseph Saintwood

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 61
◮ tartózkodási hely : mindig ismeretlen helyen
◮ hozzászólások száma : 43
◮ join date : 2013. Aug. 28.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jade & Uncle Joe - In the restaurant..   Csüt. Szept. 26, 2013 8:19 pm

Ismeretlen hang. Ez üti meg a fülemet, még ha egy percig sem gondolkoztam el azon hogy mégis kié lehet. Csak irányba emelem a fejemet ahogy érkezik a borom, és nem tetszik amit látok. Pontosabban dehogynem tetszik, de ez itt nem bordély és nem is luxusház mégis egy morranással tűröm ahogy a kislány végigcsöpögteti a fehér asztalt a vörössel és meg sem várva a válaszom kis híján a nyakát szegi. Nem kellenek ide rendőri szervek..
Eltűnik, de megvan a véleményem. A szememmel keresem Waltot, mégis merre lehet és hogy mégis hogyan gondolta hogy csak úgy az asztalomhoz vezet egy hölgyet, egy igen.. dekoratív hölgyet, mégis az étterem híre a legfontosabb. Nem látom. Az előbbi kicsikét viszont megint, aminek nem örülök éppenséggel, de nem fogok felállni, elkapni a karját hogy berángassam a konyhára és kérdőre vonjam ugyan miért is van az hogy itt szánalmaskodik. Nem. Megvárom amíg ideér, kezében a tálca, én meg a lábait figyelem, hogy összeakadnak e újra.. azokba a toronymagasakba bújtatva, ami az ágyban kivételes.. de itt, teljesen felesleges. Mint mondtam ez nem kupleráj...

- Mondja kislány maga nem tévesztett házszámot!? - kérdezem csak egész finoman, kimérten, ahogy közeledik felém - A cirkusz néhány háztömbbel arrébb van. - fűzöm hozzá a lényeget, csak mert így van, a szemem viszont le nem veszem az egyre csak közeledő tányérról. És ekkor borul a bili...
Nem mondom hogy számítottam rá, de erős volt a gyanú bennem hogy itt még baj lesz. A fülemből és a tökeimről leves csöpög, jószerivel ülök benne, én meg még mindig csak nyugodtan ücsörgök, két kezemet rázom lassan lefele, és hagyom hogy a kis szerencsétlen takarítson az ölemben, mást úgyse tehetek.

- Azt hiszem nagyon gyorsan magyarázattal kell szolgálnia. - beszélek a feje fölött, ahogy a kezei még mindig az ölemben ténykednek és nem mondom, más esetben talán még tetszene is, de egyáltalán nem játszott meleg ragacsos lééé.. abban a képletben. - Ki a fene maga és mit keres itt. - sikerül kijelentőre, de nem áll szándékomban vitatkozni a fehérnéppel, a szolgálókkal vagy csak az útszéli cselédekkel, sokkal inkább Walt az akit keresek. Ő viszont.. egyelőre nem mutatkozik. A sunyi disznaját! Úgy látszik új vezér után kell néznem..
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Jade & Uncle Joe - In the restaurant..   Pént. Nov. 15, 2013 9:30 pm


I am sorry so sorry..


Ennyit még sosem bénáztam egyszerre. nem megy nekem ez a pincérnő dolog, de pénz meg kell, különben mehetek az utcára, azt pedig nem szeretném. Valahogy nem tudom magamat elképzelni, ahogy kint állok és pénzt kéregetek, és miután a férjem meghalt, én pedig leléptem Texasból, most itt kell szerencsét próbálnom. Las Vegas lehetne a szerencse városa is éppenséggel, de nekem eddig itt még nem volt szerencsém.
Az úr pedig nem éppen a legkedvesebb, ugyan én az ölébe öntöttem a levesét, de nem kellene ilyen búnkónak lennie. az ajkamba harapok, és lesütöm a pilláimat. nagyokat pislogok, és inkább nem mondok semmit. természetesen rosszul esik az amit mond, és zavarba is jövök. minden oka meg van rá, hogy dühös legyen, de akkor se beszéljen így velem. soha nem bírtam amikor megaláztak. Amúgy is érzékeny lelkű vagyok. Össze kell szorítanom a fogaimat, hogy ne kezdjek el könnyezni. Megérdemlem, béna vagyok.
Nagyot nyelek, és felpislogok rá. Félek tőle. Hátrább lépek, magabiztosan állok meg a  lábamon. Ha nincs tálca a kezemben, akkor tökéletesen tudok sétálni ezekben a csodacipőkben.
- Tudja... -  Kezdem cincogó hangon, aztán magabiztosabban folytatom, de a kezemet a hátam mögé kell tennem, mert nagyon remeg. - Vagyis biztosan nem tudja, de amikor erre sétáltam ma reggel, akkor ki volt rakva az ajtóra, hogy sürgősen beugró pincérnőt keresnek a mai napra.. Megigazgatom a hajamat, és óvatosan rápislogok. megrebegtetem a szempilláimat. Nem akarom, hogy haragudjon rám, és újra megalázzon.
- Szóval, mivel nincsen munkám, és nem igazán jövök jól ki anyagilag, megragadtam az alkalmat, és jelentkeztem az állásra, a főpincér pedig nagyon rendes volt, megértette a helyzetemet, és felvett, hogy dolgozzak itt. Meg kell mondanom, hogy nagyon kedves a főpincér, és segítőkész. - Bólogatok serényen is. Walt tényleg nagyon rendes velem.
- Amúgy Jade vagyok! -  Nyújtom ki bizonytalanul a kezemet, de utána gyorsan vissza is húzom. nem hiszem, hogy ezek után ismerkedni szeretne velem. Biztos vagyok benne, hogy meg van rólam a véleménye - mint ahogy ki is fejtette -
- Tényleg nagyon sajnálom, ezt a leveses incidenst, ahogy megkapom a pénzemet, átküldöm Önnek a pénzt, csak adja meg a számlaszámát, vagy postázási címet, és akkor veszek egy nadrágot, csak kérem ne menjen el, nem szeretném, hogyha az étterem forgalma, az én bénázásom miatt csökkenne. -  Könyörögve pillantok rá, és várom a végső ítéletet.

Nagyon sajnálom, hogy ennyire későn írtam, de most bedobom magamat és akítvkodom, ha még van kedved a játékhoz, de ha nincs azt is megértem ^^
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Joseph Saintwood

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 61
◮ tartózkodási hely : mindig ismeretlen helyen
◮ hozzászólások száma : 43
◮ join date : 2013. Aug. 28.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jade & Uncle Joe - In the restaurant..   Szer. Dec. 04, 2013 5:29 pm

Csak figyelem. Csendesen és minden elhamarkodott mozdulat nélkül, mert őszintén érdekel. Nem, nem feledtem a levest az ölemben, de a jóóó vezető feladata a tisztánlátás és minden információ ismerete, és mielőtt ezt a lányt itt egy szemvillanás alatt kipenderítem a fenébe, tudnom kell hogy kik azok még akik ezért felelnek.

- Értem. – felelek közönyös hangon, felemelve az asztallapra terített szövetszalvétát és tüntetőleg végigtörölgetem vele még egyszer az ingemet. Habár semmi haszna.
Mikor egy kéz lendül az orrom elé, ránézek, aztán fel a szemeibe őszinte csodálkozással hogy ezt komolyan gondolja e, de azután sikerül jobb belátásra térítenem. Visszahúzza. Én meg fogom magam és feltolom a székemről.

- Erre nem lesz szükség. – tartok rövid szünetet – Ki van rúgva. – tartom még mindig a semleges hangot, félreeső helyen költöttem volna el az ebédemet, de ennek már fuccs. Viszont egyetlen percig sem akarom megzavarni a többi vendéget, a hírnév a minden, és még ha csak áltatatos is a forgalom szükségessége, amíg nagy a mozgás, senki nem néz a körmünkre. – Javaslom szedje a cókmókját kislány, és mihamarabb tűnjön el. A szemem elől biztosan. – fogalmazok még mindig kimérten, igazából rá is boríthattam volna az asztalt. Vagy golyót küldhetnék a fejébe, de nem szeretem a felelőtlen döntéseket, és ez egy igen.. elhamarkodott és felesleges lépés lett volna. – Ez itt nem jótékonysági intézmény, vagyis kérem a jövőben mindenképpen kerülje el ezt a helyet, jóóó messzire. – használtam a mindenkori hangszínemet, de ha a szemeimbe nézett nagyon is tisztában lehetett vele, hogy mennyire komolyan is gondolom.

- WALT! – üvöltöttem el magam csak félhangosan a konyha fele és amint megjelent sebtiben, tájékoztattam is a tényekről. – Fogd ezt a nőt.. vele mindent ami vele együtt érkezett és rakd ajtón kívülre. – száraz, kimért hangnem. – Ez egy étterem, nem ordenáré mulató. – egészítettem ki a részleteket – Ja, és ha már ott vagy, tedd ki a saját szűröd is.. Végeztünk. – fordulok lassan el, csak hogy megigazítsam a szétázott öltönyömet, de a hátam mögül újabb hangok hangoznak fel. Mi nem volt elég világos??/Nem probléma, megoldjuk! Wink/
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!TémanyitásTárgy: Re: Jade & Uncle Joe - In the restaurant..   

Vissza az elejére Go down
 

Jade & Uncle Joe - In the restaurant..

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Jade Electronics
» Steal [Jade vs A Sárkány]

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékonkívül :: Archívum :: Gé játékai-