HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 Jer & Nora

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

avatar
Jerome Brightman

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 26
◮ tartózkodási hely : jelenleg Vegas
◮ hozzászólások száma : 47
◮ join date : 2013. Sep. 11.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jer & Nora   Hétf. Május 04, 2015 6:26 pm


Minden egyes perc..! Csak pillanatoknak tűntek.. Valami iszonyatosan jónak és valami olyannak amit nem akarok abbahagyni.. SOHA!! És ő csinálja is tovább...

A vér hirtelen lökést küld a fejembe..! Oké, nem a fejem volt az, de ahogy a szája elszakad tőlem, hangosan nyögve koppan a fejem az ajtón. Megint... Ez most nem.. ez most nem én vagyok, ez egy LÁNY! Egy igazi lány, és ahogy egyre csak jár a keze, már tudom és érzem hogy ennek kurva gyorsan vége lesz...

De akkor ELENGED! Hirtelen pattannak ki a szemeim, de a kezei matatni kezdenek. Nincs vége.. még nem fejezted be.. ugye!?? - könyörögnek a szemeim, de amit művel, az valami teljesen mást állít.
Csak hagyom.. ahogy forró ujjai lerántják rólam a gatyát. Eszemben sincs ellenkezni... A tüdőm liheg.. követeli őt vissza, a kezét a helyére, az enyém meg.. Hirtelen kap az álláért, véletlenszerűen.. egyszerűen képtelen vagyok ellenőrizni, és már rántja is a száját az enyémre. MUSZÁJ, hogy megcsókoljam!
De aztán elhúzza magát tőlem. Mosolyog.. Annyira mosolyog, látom a fejemben tomboló ködön túl, én mégse tudok törődni vele, csak.. annyira gyönyörű...
Megfordul.. Amit először nem értek, de ahogy rámtolat.. ahogy dörgölőzni kezd, hirtelen akad be a lélegzetem.
Nem ellenőrzöm a kezeimet.. Képtelen vagyok rá, hirtelen kapnak a csípőjére.. aztán a feneke..! Muszáj belemarjak ahogy ránézek.. éreznem a forró bőrt, a lüktetést az ereiben, az ÉÉÉN ereimben!
Aztán megrázkódom ahogy megint hozzám ér. Lasssú.. de én gyorsabban akarom. Csináld! Csináld, KÉRLEK! GYORSABBAN! - csak valami belső hang beszél belőlem, én meg se mukkanok, képtelen vagyok, csak a torkomból feltörő nyögések, és ahogy csinálja.. csinálja és én képtelen vagyok..
Összeszűkítem a szemeimet, de akkor már tudom. Nem állok ellen. Nem vagyok rá képes. Vége..!
És egy pillanat alatt hátulról teljesen beterítem...

Ennek.. nem egészen így kellett volna történnie...
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Jer & Nora   Csüt. Május 28, 2015 7:39 pm

+18-as tartalom

Engedtem neki. A csóknak, annak, hogy ő vont oda magához, én pedig nem ellenkeztem vele, sőt.. muszáj volt csókolnom őt, nyelvem csúsztatva át csak rövid időre az ajkai közé, érintve is az övét, de más terveim voltak vele egészen.
Ezért is húzódtam el, és ahogy meghallottam a nyögéseit, hogy nem bírt magával, élvezettel mosolyodtam el szélesen.. imádtam, amikor a férfiak nem voltak képesek visszafogni magukat. Nekem pedig csak annyi dolgom volt, hogy "megkínozzam" őket, hogy élvezzék, hogy ne bírjanak magukkal...
Jerome sem különbözött ebben a többiektől, de nem is hagytam volna..
A kezemben éreztem... mégsem hagytam abba, ahogy sikerült elérnem azt, amit akartam, az ujjaim már nem gyors ritmusban csúsztak rajta végig, hanem az ő ritmusában, mégis minden egyes apró rezdülést érezni akartam, ezért is hagytam a bőrén az ujjaimat, de ahelyett, hogy elhúzódtam volna tőle, úgy fordultam vele ismét szembe, hogy a fenekem.. a csípőm, a hasam érintse a férfiasságát, csak lágyan, nem ingerelve őt jobban a kelleténél.
Mosolyogva hajoltam oda hozzá, ám az újabb helyett a nyelvem a nyakán csúszott végig.
- Ha azt gondoltad, hogy ezzel végeztünk, tévedsz - suttogtam a fülébe, mielőtt újra végignyaltam volna a bőrét... aztán még egyszer, és csak hogy értse is miről beszéltem, megfogtam a kezét... végigvezettem a csípőmről a hasamon át.. egészen finoman érintve csak a ruha anyagát.. a combomhoz vezettem az ujjait, és ha nem vonta el az érintését rólam, a szemeibe nézve húztam csak kissé felfelé a csipke fehérneműhöz, és ha érintett.. csak akkor sóhajtottam fel jólesően.
- Itt is segítsek? - búgtam kissé vontatottan, miközben a szám sarkában egy kihívó mosoly ült meg. Az elmúlt percek pedig rám is hatással voltak... ezt a fehérnemű kissé nedvesebb anyaga is bizonyította. És ha igent mondott? Biztos, hogy nem fogom itt hagyni. Ha pedig ő maga vette át az irányítást.. még jobban örültem volna.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Jerome Brightman

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 26
◮ tartózkodási hely : jelenleg Vegas
◮ hozzászólások száma : 47
◮ join date : 2013. Sep. 11.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jer & Nora   Kedd Jún. 09, 2015 11:38 pm


- Én..én.. én.. Sajnálom... - hebegem, de valahogy fel se tűnik az egész, az ujjaim görcsbe rándulva még mindig marnak a fenekébe, és csak lassan áll vissza a világ. De megfordul. Valamikor.. én is érzem, hiába hogy még mindig ott tartom a kezeimben, és ahelyett hogy elküldene a fenébe... Végignyal!??

Az egész meglepettsége még ott tombol a fejemben, valahol hátul.. ahogy lassan tűnik a homály, de akkor a hangja a fülem mellet, és..

A szívem asszem kihagy egy ütemet.

Hideg szalad végig a gerincemen, ahogy a lehelete borzolja a fülemet, habár alig még egy perce a tűz égette. Mégse szólok. Nem szólalok meg, képtelen vagyok, és nem is adja a helyzet, csak nagyot nyelek.. amikor lecsukódik a szemem ahogy újra és újra végignyal a nyakamon és spontán.. muszáj megköszörülnöm a torkomat.

Csak akkor nyílik meg újra, mikor már a kezében a kezem. Lassan csúszik végig az anyagon, nekem meg muszáj.. figyelem.. ki nem hagynék egyetlen percet sem, ahogy a forró testét az ujjaim alatt érzem, de akkor megakad a lélegzetem!

Azt hittem.. azt hittem... Tudja az ég mit hittem, de ahogy a combjáról visszavonulót fúj a kezem, fel, az alig takaró szoknya alá, sokadszor koccannak a fogaim össze.

Valamit mondanék.. talán kéne.. de ahogy beszívom az újabb levegőmet, az ereje elvész a semmibe. Így marad a néma csönd. És a szemem, amit képtelen vagyok levenni a kezemről.
Vagyis a szoknya alatt, ahol valahol sejtem...

Végigsimítok rajta... Nem tudom honnan a bátorság, talán még mindig az izgalom dolgozik bennem, és valami akarja.. Őt! Bennem, és én rohadtul képtelen vagyok nem engedelmeskedni neki.

Újra és újra húzom rajta végig a kezemet, odalenn.. egyre eltökéltebben, a tudat dolgozik bennem, és az érzés is.. megdobja a fonalat vagy ezerrel.. Csak figyelem.. még mindig a kezemet, őt csak hallom, itt, egész közel, ahogy azt is mekkorákat nyelek. Csak a sokadik után, amikor valamit mondott.. Mit is mondott?? ..nézek vissza a szemeibe.

- Azt akarod hogy én... - hülye kérdés. A LEGHÜLYÉBB! Hé! Szedd már össze magad, nem kell hogy rajtad röhögjenek!
Ezért inkább megköszörülöm a torkomat.

Közelebb lépek, és bár a bátorság hiányzik belőlem, mégis valami piszkosul hajt. Felé, és ahogy alig légvételnyi centiméterek választanak el, a kezem... az ujjaim csak ekkor kapnak igazán erőre.

Újra simítom. És újra.. és megint… És hogy ő?? Talán megkapaszkodik a vállamban közben, ami teljesen felbátorít.
De ha nem...
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Jer & Nora   Szer. Jún. 10, 2015 9:15 pm

Megremegtem a kezében, ahogy hozzám ért. Persze én tettem vele és legfőképpen magammal, de isteni volt. Meleg, borzongató, és egyszerre éreztem magam neki kiszolgáltatva, és őt irányítva. Egy ideig még fogtam a csuklóját, érezve az ujjaim alatt, ahogy mozdult, ahogy simított, és ha nem is voltam hangosabb a kelleténél, sürgetően sóhajtottam fel a sokadik simításra, beharapva alsó ajkamat is.
Mondott valamit, az biztos, de nekem csak annyi volt a reakcióm, hogy rá figyeljek egy pillanatra..
- Hmm? - nem is igen voltam tudatában annak, hogy mit akart tőlem. Pontosabban a szavai most nagyon nem számítottak. Amikor határozottabbá váltak a mozdulatai, csak akkor nyögtem fel halkabban, mint ahogy szoktam.. mégis vágytól fűtötten, ahogy korábban ő tette a kényeztetésem közepette.
Szabad kezemmel megkapaszkodtam a vállában, a másik még mindig a karját érintette, ahogy az ujjai engem simítottak... A körmeim nem fájón, de mégis csak a bőrébe mélyedtek, ahogy az ajkaim közül egy újabb sóhajba fulladt nyögés szökött ki, miközben a szemeim az arcára vándoroltak.. nehezemre esett koncentrálni bármire is az ujjain kívül, azon kívül, hogy egyre jobban felhevült a testem, mialatt a légvételeim megszaporodtak...
- Nehogy abbahagyd most... Jerome - a nevét már leginkább csak úgy suttogtam elgyengülve a bőrére.. mielőtt végigcsúszott volna a nyelvem ismét a nyakán lassan, élvezettel telve. Most nem csókoltam meg, nem akartam elvonni a figyelmét arról, amit tett velem. Isteni volt! És csak remélni tudtam, hogy most tényleg nem fogja abbahagyni... mert igen, azt akartam, hogy érintsen. Azt akartam, hogy élvezzek.. és hogy élvezze.. ő is.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Jerome Brightman

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 26
◮ tartózkodási hely : jelenleg Vegas
◮ hozzászólások száma : 47
◮ join date : 2013. Sep. 11.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jer & Nora   Kedd Jún. 16, 2015 6:20 pm


Érzem ahogy remeg.. A teste, a kezemben, és muszáj hogy nagyot nyeljek. Megint!

Az ujjai a csuklómon egyre szorosabbá válnak.. érzem, és vele.. vele együtt én is élvezem!

De aztán beszélek.. és nem tudom MINEK! Ahelyett hogy inkább cselekednék, engedelmeskednék annak a.. valaminek, ami egyre csak hajt előre, és amikor megteszem, egyre jobban belemelegedem, érzem, hogy megfeszül a kezemben.

Felbátorít.. amikor az ujját érzem belemarni a bőrömbe, a vállamon a keze, és ahogy a teste is egyre készségesebb, és én meg scak csinálom, egyre vehemensebben, gyorsabban és egyre inkább belemerülve, pedig fogalmam sincs ki irányítja a kezem, MI.. irányítja a kezem, egyszerűen csak érzem ahogy a lélegzetem is kapkodóba kezd, az ujjaim elcsúsznak, az egyre síkosodó érzésben, és amikor MEGÉRZEM!

Élesben, az ujjaim egy pillanatra leblokkolnak, az agyam vele, de aztán beszél, belefulladva egy újabb nyögésbe, és már nagyon jól tudják a dolgukat!

Furcsa érzés.. de most nem gondolkodom ezen. Nem is tudnék, az agyamat kezdi belepni újra valami sűrű ködös gyötrelem, és ahogy a nyelve újra a nyakamon, az ujjaim meg önműködően csusszannak bele, a korábbi forróság újraél a gerincemen, és veszettül tombol a lélegzetem, ahogy újra kemény vagyok, érzem a testén! Ahogy ficánkol a testemen, én mégse.. mégse hagyom abba, MÉÉÉÉG.. akarom, Őt, akarom, hogy élvezze!!!

Azt akarom hogy ő is velem együtt élvezzen...
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Jer & Nora   Szer. Szept. 02, 2015 11:15 pm

Újra és újra beleremegtem abba a forróságba, ami az ő érdeme volt. Hol van az már, amikor el akart küldeni és alig akart szóba állni velem? Egy elkínzott, elnyújtott vigyor azért megjelent még az arcomon, mielőtt a nyelvem újfent végigfutott volna a nyakán egy sóhajtásba fullasztva azt bele csak, mert nem akartam belenyögni a fülébe..
Az ujjaim viszont a -(z) inggel fedett?! - bőrébe mélyedtek fájdalommentesen, mégis azért nyomot hagyva rajta.. Nem jelöltem meg.. nem volt az enyém, még akkor sem, ha a szám szinte odaragadt a nyakára, a nyak alatti kis gödörbe, és a bőrének illata hívogatóan hatott rám, de ahogy megakadt a mozdulatban, úgy nyögtem bele az érzésbe.. a hirtelen hiányba. A testem egyszerre fázósan és vágytól fűtötten remegett meg előtte, és csak hogy bátorítsam őt, az ölemmel nekidörgölőztem az ujjainak, az ágyékának... ahol értem őt, és ahogy ismét elmerült bennem, elégedetten nyögtem fel, hagyva egy ideig, aztán lassan, segítve neki csak néha mozdítottam meg a csípőm.. a testem az ujjain, miközben a nyakát otthagyva a homlokommal dőltem neki a kulcscsontjának lehunyt szemekkel, kiélvezve minden pillanatot.. miközben a testem szinte ráfonódott Jerome testére.. kapaszkodva még mindig egy kézzel a vállába, vagy ahol értem.. fogalmam sem volt már.
Hirtelen nyögve fel csak fellestem az arcára.. A szemeim vágytól izzottak, az arcom kipirult és az ajkaim alig, de elnyíltak egymástól.. Lassan szívtam be az alsó ajkamat csak, apró nyösszenésekkel akartam neki mondani valamit. Hogy.. hogy többre vágytam. Még akartam. Még többet akartam. Mindazt, ami még most.. csak a hasamnak nyomódott, és imádtam érte..
- ....
Mégis, ahelyett, hogy bármit is szóltam volna, inkább a nem bőrébe maró kezemmel elkaptam a tarkóját, magamhoz rántva pedig már rá is tapadtam a szájára. Nem teketóriázva, már a nyelvem át is csúszott az ajkai közt.. élesztgetve a vágyat benne még jobban.. érezni akartam az ízét.. hogy ő sem bír magával és azt akartam, hogy ösztönössé váljon. Hogy akarjon mindennél jobban. És csak ekkor mozdultam meg.. az ölétől kicsit eltávolodva az ujjaival bennem, majd vissza rápréselődve a testére belenyögve a szájába.. miközben a ruhám anyaga egyre jobban felfelé csúszott.. a fenekemről a derekam felé.
Kellett.. valami, amit csak ő tudott nekem megadni most.
Elszakadtam tőle. Egészen fullasztó érzéssel, ahogy a levegőt próbáltam a tüdőmbe gyömöszölni az égetően forró érzés mellett, ami ellepte a testemet.
- Többet akarok belőled.. Téged! Bennem! - sikerült minden egyes szót kimondanom. Azt hiszem. De a szavak közt valahogy a szám újra és újra rátapadt a szájára.. a nyakára, és az utolsó szónál a bőrébe haraptam.. kissé erősebben. Nem gondoltam úgy, hogy a visszafogott ruhaledobálással többet értem volna el. Reméltem, hogy ennyi is elég volt, hogy észrevegye, akartam.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Jerome Brightman

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 26
◮ tartózkodási hely : jelenleg Vegas
◮ hozzászólások száma : 47
◮ join date : 2013. Sep. 11.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jer & Nora   Szer. Okt. 21, 2015 1:53 am


A teste az enyémen fura forrósággal tölt el! Az ujjaim a bugyijában.. az először érzett forró melegség, kapkodóba váltja a lélegzetem és sűrű háborgó köddel lát el.. Egyre erőteljesebb az érzet, egyre biztosabb.. akarom őt! Hiába kaptam már belőle, épp az előbb.. még mindig bizserget az emléke, most MÉGIS!
Az ujjam csak jár, nem kell figyelmeztetnem, nem kell őrült energiákat pazarolni bele, csak hagyom hogy emelkedjen a testemben, hogy magával húzzon, hogy magával vigyen, egyre inkább és előre, amikor az ő teste is mozdulni kezd!
Hirtelen vér önti el a gerincemet...
Nem is a gerincem volt az, a levegőm beakad egy percre, a kezem megfeszült és merev, és ahogy újra mozdul.. Ééééédes istenem, itt fogsz kivégezni engem..! és ahogy újra mozdul a kezemen, az egész automatában indul meg.
Már lihegek! Mint az atom, érzem közel a vég, hogy újra fröccsenjek, de akkor megemelkedik, izzó szemekkel belenéz a szemembe és...

A tüdőm liheg.. valahogy megállva az egész kapkodja a levegőket, és csak nézek a szemeibe. Tudom hogy akar.. Tőlem akar, most mégse működik tetőponton a fejem, ezért amikor értem kap, nem akadékoskodom, engedem, és úgy vetem rá magam mint egy éhező fenevad!
Az ujjaim csak ekkor indulnak meg újra! Egyre jobban értik a dolgukat, tudják mit kell tegyenek, és ahogy a szája a számban, a nyelve vadul csatázik a nyelvemen, a korábban elveszett kezem szorosan ölel rá a derekára! Muszáj hogy méég szorosabban rántsam rá a testemre!

- Hihetetlen ho.. hogy ezt te.. szed velem.. - ééés már megint dumálok! Akkor amikor a száját eltépi az enyémről, de nem hagyja hogy sokáig beszéljek, a felismerés hirtelen ver fejbe!
Megtorpanok! Megint. Megtörténik?? Most tényleg.. megtörténik?? - nyelek, de ha a lány türelmetlenebb és mozdít valamerre engedelmeskedem. Csak megyek utána mintha az orromnál fogva vezetne és HA.. felmászna a mosdó pultjára, hozzá lépve a két combjára marok. Csak ekkor nézek vissza a szemeibe.

Mondanék valamit, de valahogy nem jutnak eszembe a szavak. Beleragadok, bele a kívánó szemeibe, a kezeim hirtelen rántanak, a combjait szét, de hogy a bugyijától útközben megszabadult e..(??) ha nem, bízom benne hogy segít nekem, ahogy közelebb lépek, és.. ISTENEM..! Szinte felőröl a tudat ahogy megérzem, és ha segít, megteszem azt a mindent elsöprő mozdulatot.
Őőőrült sokáig kellett várnom erre az egészre.
Hát most kiélvezek minden egyes pillanatot!
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!TémanyitásTárgy: Re: Jer & Nora   

Vissza az elejére Go down
 

Jer & Nora

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

 Similar topics

-
» Nora & Becks - New rules

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékonkívül :: Archívum :: Gé játékai-