HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 Hector vs Carley

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Hector vs Carley   Hétf. Okt. 21, 2013 12:04 am

Rá kellett jönnöm, hogy már nem vehetem fel a versenyt a fiatal kis fruskákkal. Na nem abban, hogy ki lehet a díjnyertes ribanc, mert abban biztosan én nyertem volna minden esetben tekintve a "szakmám", de nem kötöttem senki orrára. A legtöbben meg sem tudtak volna fizetni, na meg pár alapszabályom volt. Haverokkal és ismerősökkel soha nem mentem el egy kósza dugásra. Nem érte meg az nekem. Egy esetben sem. Elnézően mosolyogva néztem végig a lányok próbálkozásait, ahogy felkínálták magukat a fiúknak, míg én.. a többiekkel ellentétben az utóbbi - ránézve az órámra - öt órámat azzal töltöttem, hogy felváltva ittam vizet és valamilyen gyümölcslevet. Nem panaszkodom, ezeket imádtam, míg alkoholt csak elvétve, ritka alkalmakkor öntöttem le a torkomon. Mondjuk ha az adott ügyfél mindenképpen rám akarta erőltetni, nem utasíthattam vissza.
- Carley, holnap.. holnap be-bejössz majd? - valahonnan nagyon távolról ért a hang, mégis összerezzenve szorítottam rá a poharamra Robbie hangját meghallva. Alig húsz évesen martinit szorongatott a kezében és a mai este folyamán már ötödik alkalommal környékezett meg. Nem akartam elutasítani, vagy akár azt megmondani, hogy menjen másvalakit ostromolni az imádatával, mert egyrészt csak egy elveszett kisfiú volt, aki ragaszkodott ahhoz, aki segített neki, én viszont utáltam a kacsa-mama szerepkörben tetszelegni.
- Nem hiszem, dolgozom - rámosolyogtam a tejfölszőke hajú, szemüveges, Einsteinre hajazó figurára, aki egy másodpercig zavart pillantással mért végig, hogy közelebb lépjen óvatosan, kimérten, mintha attól tartott volna, hogy ettől minimum az egyik karját tőből tépem ki. További negyed órán keresztül igyekezett szóval tartani, az én lelkesedésem pedig zuhanórepülésben csappant meg, és a legelső gondolatom az volt, hogy meneküljek a süllyedő hajóról, ezért is elnézést kérve szabadultam meg a társaságától, és az utolsó, amit láttam belőle, hogy letörten szívta meg a fekete, rövid szívószálból a martinit, bent hagyva a pohárban az olajbogyót is még.
Odakint, már a friss levegőből sürgető, mély lélegzettel töltöttem fel a tüdőmet, várva, hogy a menekülési vágy ne az első ösztöneim egyike legyen, de még koránt sem voltam kész. Pontosabban nyugodt, csak egy oldalpillantást vetettem a távolabb leparkolt autómra, hogy a környéken megsétáltassam magam. Lassú, halk léptek kísérték utamat a Clair de Lune dallamával a fülemben, ami végül segített lenyugtatni, és nagyon nem vágytam a továbbiakban visszamenni, hogy olyan közegben legyek, ami feszélyezett. Képes voltam bárkivel elbeszélgetni a lehető legtöbb dologról az élet minden területén, de volt, ami még az én képességeimet is meghaladta. Mint egy csokornyi fiatallal együtt jól érezni magam, akiknek az életét ugyanúgy a szex alapozza meg, csakhogy fogalmuk sincs arról, hogy nekem az mit jelent. Lehetőséget, tanulást, ismertséget, információkat, elemzést az élvezet mellett.
Mégis az éj sötétjébe burkolt, lámpák narancsos fényével megvilágított utca csendességét megtörő alak egy pillanat alatt rántott ki a gondolataimból. Összevont szemöldökkel szaporáztam meg a lépteimet az autóm felé. Sosem szerettem, ha a közelében ólálkodtak, és az a sötétség mégis úgy stírölte, mintha a legdrágább ékkő volna a világon. Nekem az is volt, de akkor is az enyém!
- Segíthetek valamiben, uram? - hangomban semmiféle meleg kedvesség nem hallatszott, ahogy a férfire néztem már pár lépés távolságból az autótól és tőle, miközben végig őt néztem, már egészen a kocsiig lépve. Ujjaim siklottak végig a hófehér motorháztetőn csak röviden, végigstírölve gyönyörködve az autó szépségében, mintha nem is az enyém volna. Pedig butaság, mivel bármennyiszer láttam, mindig mosolyt csalt az arcomra. Olyan volt számomra ez az autó, mint a minőségi szex.


× őőőő... hát.. ez ilyen lett xDDD remélem tudsz kezdeni vele valamit ♥ ×
× zene: Essence of Life *-* ×
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Héctor "Hero" Perez

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 34
◮ tartózkodási hely : Vegas mocska (külterület)
◮ hozzászólások száma : 44
◮ join date : 2013. Sep. 28.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hector vs Carley   Kedd Okt. 29, 2013 3:30 am

Valami isssssteniiiii... - esett hátra a fejem a szakadt franciaágyon ülve ahogy a tű elhagyta az ereimet. Valami hihetetlen egy érzés.. pótolhatatlan és hihetetlen, mégis nagyon jól tudtam hogy nem adhatom át magam a csábítás erejének, a még egy kicsikééét.. a csak még egy kicsikét..! NEM! NEM LEHET! - ráztam meg a fejem mint a pitbullok a tévében.. fröcsög a nyáááál.. felkenődve mindenkire a körzetben és én.. vigyorgok. Érzem hogy szétfeszíti a vigyor a képemen és érzem ahogy a föld megremeg a testem alatt. Csodálatooos...! Valami csodálatos ez a reszketés, a fejem csak körbe és körbe szalad, aztán már csak azt érzem ahogy az ágy szövete megfeszül a kezeim alatt.. Belemarok.. de nem tudom miért markolom. A csillár lejt lassított táncot a plafonon, és én csak fekszem.. fekszem.. igen, elfeküdtem. - fut szélesre megint a felfeszülő arcom és tudom hogy itt annyira.. jóóóó.

Hirtelen vált a kép. De talán csak nekem vált az egész véletlenszerűen hirtelenbe amikor érzem hogy fázom. Didergek, és jól tudom hogy itt a vége. Vége.. - sóhajtok fel magam köré fűzve a kezeimet, a testem reszket, de ez már nem az a bizsergető kellemes reszketés. A hiány.. Igen, az ami éget, hiányzik. Pokolian, mégis az ész győzedelmeskedik az erő felett.
Lassan mozdítom a tagjaimat, érzem hogy az izmaim fájnak, mégsem adok nekik több löketet. Nem.. szabad. - emlékeztetem magam, most is ahogy mindig minden egyes hónapban amikor egyszer.. csak egyszer.. de engedek a kísértésnek. Az oldalamra fordulok. A szemem még homályos, nem látok, de tekintetemmel az órát keresem. Meg is találom, a kezembe veszem és az orrom elé húzva nézek rá az időre. Öt óra... Ennyi telt el amióta látogatást tettem abban a másik világban. A szám kiszáradt.. dagadtnak érzem a nyelvemet. Nyelni próbálok, de nem megy. Vizet kell szereznem.. - élesedik ki a lassan formálódó gondolat, ahogy ugyanolyan lassan, mint alig az előbb tettem, feltornázom magam az ágyról.
A szoba még forog... kissé, vagy csak nekem bizonytalanok a lépteim. Túúúl kevés! Valami ezt diktálja bennem, adj még!!! Én mégsem engedelmeskedem. Megtanultam.. Már megtanultam ellenállni a hívó követelésnek, de piszok nehéz volt. Még mindiig.. minden egyes percben.
Nem tudom mennyi idő telt el amíg kinn ülök a konyhaasztal mellett és egy pohár vizet szorongatok a kezemben. Csak bámulok. Magam elé. Próbálom visszavenni az életet, a valóságot. Emlékeztetni magam. Hogy miért nem tehetem meg! Pedig van még itt a széfben, még egy löket! Egy utolsó! Vedd.. eeeeel! - sziszeg a hang a fülemben, de én összeszorított fogakkal megrázom a fejemet.

- NEM!!! - csapok le az asztalra hogy a kezemben szorított pohár darabokra törve vágja szét a kezemet.
A vér látványa kitisztít. Vagy csak megadja az esélyt amire koncentrálhatok, hideg víz.. csak nézem ahogy a vörös lé eltűnik a lefolyó mélyében és kiengedem a feszültséget.
Hirtelen kapok egy rongy után, és tekerem rá szorosan a kezemre. Nem mély, nem kell orvoshoz menni vele, de el kell állítani a vérzést. Újabb percek telnek el. Órák.. ahogy csak belekapaszkodom az asztalon hagyott olcsó whiskysüvegbe és tetemesen meghúzom. Már egészen másfelé jár a fejem. Már tiszta. Bízom benne. Már minden ami kitölti az az üzlet. Az életbenmaradás és a következő lépések lehetősége. Az anyag.. az anyaggal már híján vagyunk. És most nincs kereslet a tündérkére. Mégis pénzt kell szereznem. Valahonnan és lehetőleg nem gondolkozom aprópénzben. És ekkor jön a megmentő gondolat. Juarez.. egy régi kapcsolatom és a szerelőműhelye. Nekik mindig szükségük van alkatrészekre ezért meg is van a napi haditerv.

Alig egy órával később, már kész tervekkel a fejemben járom a sötétséget. Fülelek. A szemem a környéken, csak soha ne kelts feltűnést. Ha megjelenik egy villogó fény, vagy sziréna a messziben, lapítsd meg magad. És én remek voltam ebben. Már vagy egy egész éve mióta itt raktam le magam Vegasban. Egy kincsesbánya ez a hely.. - szívtam bele az útközben a számba került cigaretta végébe és gyenge feszültséggel fújtam ki a füstöt. Egy szórakozóhely parkolóját szúrtam ki ma estére. Ott sok a felelőtlen ember, a milliomos féreg és a beszari seggfej akire csak lazán rávillantsz késsel és máris köpi az adatokat.
Csend volt. Csak a falakból kiszűrődő zaj törte meg ezt a csendességet, de ez épp kapóra jött. Egy ezüstszürke Lexus. Ez volt az amit elsőre kiszúrt a szemem, de arra hátrébb, valami még íncsiklandóbb szépség kedveskedett. Hófehér és valami gyönyörűűű.. - akadt meg rajta valahogy teljesen elvarázsolódva a szemem, egy pillantás jobbra, majd balra, senki nincs a környéken ezért lassú, gyanútlan lépésekkel megközelítettem. Hangtalanul jártam körbe. Először felmértem a helyzetet, riasztót vagy valami csapdát keresve, de nem volt. Felelőtlen seggfejek. - villant ki egy vigyor a fejemben, de a szemem továbbra is csak koncentrált a sötétségben.
A vezetőoldali ajtó. Az volt az amit először bemértem, először a zár.. majd a vékony, fémlap csusszan ki a fekete bőrkabátom alatt mikor egy hang sejlik fel a távolban. Azonnal reagálok.

- Csak.. - akadok el de csak egyetlen percre - Valami gyönyörű ez a gép.. - fut rajta végig a szemem, a fémlap észrevétlenül tűnik el vissza a kabátomban a helyére, és szabad kezemmel végigsimítom azt a szépséget. - Képzelem bírja is a sebességet. - vonul fel a már tényleges mosolyom, a megtévesztés a kedvenc időtöltésem, nem beszélve arról hogy hányszor jön jól ez az életben. Hát most sem habozok engedni neki.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hector vs Carley   Csüt. Okt. 31, 2013 5:08 pm

Ha nem azzal töltöttem volna az időmet, hogy zavarban lévő tizenévesekkel és aligha józan szaktársakkal akartam volna közös nevezőre jutni, akkor most tudnék a saját dolgaimmal is foglalkozni. Mondjuk egy hatalmas adag fagyit elnyalogatva a kanapén, vagy éppen a szex kötné le minden időmet. Amellett persze azért néha jó volt szocializálódni, csak nem az itteni környezet volt a legmegfelelőbb erre.
- Olyan, mint a legdögösebb nő - mosolyodtam el, végignézve a kocsin ismét, megtaperolva a motorháztetőt is, rövid időre megnézve a férfit a kocsi takarásában. Nem igazán akartam, hogy azt higgye, bármiben is meggátolnám őt, így amikor folytatta a szavait, csak megvontam a vállaimat. Ugyan ki hinné azt el, hogy ez az én kocsim?! Erre alapozva hagytam, hogy ott maradjon a bal oldalon, míg én az autó jobb oldalán az ajtóig léptem, hogy az ablakhoz lehajolva benézhessek a csak lámpa fényében fürdő autó kárpitozott üléseire.
- Városban nem a legjobb - emelkedtem fel, megtámaszkodva a kocsi tetején egy mosolyt megengedve a férfi felé, mégsem gondoltam úgy, hogy még bármit is kellene tennem, ugyanis nem éreztem még a férfit fenyegetőnek.
Megtehettem volna azt is, hogy másnak adom ki magam, egy részeg csitrinek, akit a motorháztetőre vágva egy körre bárki kipróbálhatott volna, de annál többet értem, mint hogy valamiféle jöttment felpróbáljon, és valamilyen szart összeszedjek. Nem igazán volt kedvem az átlagosnál többet eljárni tesztek miatt, és amúgy is.. minek játszanám meg most magam? Elég volt a munka során, az ügyfelek kénye-kedve szerint eljárni, amikor azt adtam, akit és amit kértek.
Félrebiccentettem a fejemet, ahogy eszembe jutott valami, ellöktem magam az autótól, de csak annyira, hogy az alkarjaim helyett a tenyereim érintsék csak ezt a szépséget, így könnyebb volt, tőle is távolabb voltam.
- Miért ezt szemelted ki? Lehet, hogy a legtöbbet hozzák a piacra, de talán ezt is keresnék a leginkább. Lentebb az utcán van egy Land Rover. Az nem érdekelne? - érdeklődtem tőle nyugodtan, ám a hangom ugyanolyan hűvössé vált, mint előtte. Kíváncsi voltam a reakciójára. Na nem mintha nem szoktam volna már hozzá, hogy elég feltűnő autóm van, de az eddigi érdeklődők mind lehajolva, mint a törpék, úgy lesték a kárpitozást, a műszerfalat, egyikük sem így.. ácsorgott mellette. Nem voltam igazából paranoiás, de szerettem az enyémnek, csak a sajátomnak gondolni mindazt, amivel rendelkeztem. Legyen az egy kiegészítő, egy ruha, az egyik otthoni koreai csecsebecsém, de a legfőbb: az autóm senki másé rajtam kívül!
- Nálam van a kulcs.. ha esetleg szexin csipogó hangot szeretnél hallani - mosolyogtam rá úgy, mint aki azt kívánja, bárcsak fordulna fel a másik. Persze nem akartam, hogy meghaljon, inkább azt, hogy ne szórakozzon velem, mert a mai napon is csak nyugodt percekre vágytam, amikor a tv-ben szereplő szépségkirálynők a világbékéért nyögtek fel a kulisszák mögött.


× Hero drogos élményétől megszaladtak az ujjaid xDDD *-* ×
× zene: Feel The Love *-* ×
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Héctor "Hero" Perez

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 34
◮ tartózkodási hely : Vegas mocska (külterület)
◮ hozzászólások száma : 44
◮ join date : 2013. Sep. 28.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hector vs Carley   Csüt. Okt. 31, 2013 6:00 pm

- Igaz.. - futott rajta végig, az egyre közeledő kis cicababán is a szemem, nemkülönben, de most egyáltalán nem ezért vagyok itt. A következő szavai viszont megleptek. Már nem az hogy mennyit fut a gép lakott területen, hanem ami utána következett.

- Parancsolsz? - szűkült tű élességűre a szemem habár az egészből a gyér lámpa fényében semmit nem láthatott. Nem tetszett nekem ha egy büdös kis kurva, akármilyen jó bőr is, vagy épp jó a felszereltsége megkérdőjelezi a döntéseimet, de azt méginkább elleneztem ha egyenesen elébe megy a szándékaimnak. - Miből gondolod.. - telepedett rá a kezem az autó fényezésére, és lassú léptekkel, húzva magam utána  kezemet indultam el a kocsi mentén, csak lassan, egy percig sem ijesztve meg, mégis egyre közelebb jutva hozzá, ahogy a kocsit megkerülöm. - hogy bármi rossssz.. szándékkal közelítek..? - kérdeztem de a vége nem kérdésnek hatott. Útközben viszont egyre inkább figyeltem minden mozdulatát. Eltökélt kis ribanc ez, de én is eltökélt vagyok. Mégis megállok egy pillanatra a mozgásban ahogy meglengeti a kulcsokat előttem, még ha nem is élesben csak közli velem a tényeket, és igen.. egy darabig eltűnődtem mennyire is éri meg.. húzzak el, keressek egy másikat széépen, csendben, vagy ne adjam azt amihez ragaszkodom. Ami az enyééém..

- És mi van ha egyszerűen... csak rajongó vagyok..? - indultak meg a lábaim újra, nem kapkodtam el semmit vagy siettem, csak megnyugtató, biztos léptekkel közelítettem, már erősen a motorháztető felén túl járva. - Talán egyszerűen csak.. tetszik. - húzódott össze egy pillanatra a szemem, de még mindig nem tudom mit láthatott belőle, ám ahogy felmértem.. egyetlen.. csontos kis ribanc ez. Nem lesz itt semmi gond vele!
A hozzászólást Héctor "Hero" Perez összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Nov. 29, 2013 5:59 am-kor.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hector vs Carley   Csüt. Okt. 31, 2013 6:55 pm

Szerettem volna játszani vele! Úgy igazán, de nem voltam túlságosan nyugodt, és ha alapból ingerültebb voltam, nem igazán tudtam megjátszani a jó, játékos kis ribancot, aki elvonja a pasik figyelmét az adott helyzetben. Ha kellett, akkor persze, éltem a nőiségem lehetőségével, de amúgy... emberként jobban szerettem, ha kezeltek.
- Csak feltételezés - újabb éltelen mosoly a férfire, akinek a mozgására nem mozdultam, hiszen ha ő a macska, nekem elvileg az egérnek kellett volna lennem, én pedig a bátrak közül voltam az egyik. Na meg.. semmi értelme nem lett volna elfutnom, ha már itt vagyok az autómnál, nem fogok elfutni előle.
Egyetlen mozdulatát sem tévesztettem szem elől, s ahogy ő lépdelt, úgy én is fokozatosan felé fordultam, hogy még csak annak a lehetősége se forduljon meg a fejében, hogy mögém kerülhet, azt amúgy sem szerettem. Jobb volt a biztonság, amikor TE magad figyelhettél meg másokat ahelyett, hogy a te mozdulataidról tudtak mások.
Fogalmam sem volt arról, miért mentem bele a játékba. Miért engedtem, hogy egészen közel kerüljön és hogy miért is voltam akkora vadbarom, hogy a kulcs már a kezembe simult, főleg akkor, amikor a fickó még közelebb ért hozzám, pedig a bennem munkálkodó vészcsengők már úgy visítoztak, mintha egy egész harangot kongatnék magamban, de túlságosan is fáradt voltam ahhoz, hogy racionálisan és logikusan dönthessek a magam baromságairól.
- Bárkinek tetszene, ez igaz - mosolyogtam rá ismételten a férfire, nem ellépve előle, nem meghátrálva a kialakult helyzetből. - De nem látszol olyan közvetlen alkatnak, aki érdeklődne, hány lóerős motor van benne, vagy hogy mennyi a tömege - pakoltam a fenekemet neki az autónak, így egyrészről felkínálva magam neki, másrészről pedig meg is védve magam. A kulcsot elsüllyesztettem a nadrágom zsebében, végig a férfit nézve, hogy vajon tényleg rajongóval állok-e szemben. A mozdulatai elárulták.
- Mellesleg túl közel jöttél hozzám, hogy én érdekeljelek első körben - néztem bele egyenesen a szemeibe, csak hogy tudja, komolyan is gondoltam, és attól függetlenül, ahogy kinéztem és amilyen ruha volt rajtam, gyanítottam, hogy nem én érdekeltem őt. Nem mintha bánnám ezt, de akkor sem leszek féltékeny. A kocsi nem adhatja meg mindazt, amit egy nő. Na jó, ebben nem vagyok annyira biztos, de a szex az biztosan kilőve a repertoárból.


× Very Happy ×
× zene: Take Care *-* ×
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Héctor "Hero" Perez

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 34
◮ tartózkodási hely : Vegas mocska (külterület)
◮ hozzászólások száma : 44
◮ join date : 2013. Sep. 28.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hector vs Carley   Pént. Nov. 29, 2013 6:13 am

BÁTOR! Kicseszettül bátor kis ribanc ez, de annál feljebb szította a véremet. És már egész másként is, mint ahogy azt ma éjjelre terveztem, de ne szaladjunk ennyire előre…

- És ha nem, hát milyennek látszom.. – tettem fel a kérdést ami nem is annyira hangzott kérdésnek, de az autó dögös karosszériáját a kezem még mindig nem engedte el. Talán csak hogy elvegye a figyelmet.. talán hogy a másik, kiesve a szemek szögéből a sötétben a hátam mögött kereshessen, ahol kifinomultan és izgalomtól fűtve a tenyerembe feszült a késem, készen arra hogy mindent megtegyek a cél érdekében. Elvégre kell nekem ez a kicsike vagy nem!? Naná, hogy kell, szép kis summát fizetnek érte, amivel ellehetek egész hosszú időre. Értékelik az ilyen spéci kis dögöket. Az viszont egy percig se kerülte el a figyelmemet, hogyan feszül fel az a formás test az ablaküvegre, mégsem ezért vagyok itt. Most sokkal fontosabb dolgok pörgetnek.

- Kicsit túúúl sokat gondolsz magadról.. – rántottam félre a fejemet, valami kaján vigyor útközben megjelenve a pofázmányomon, de azért nem állt ellenemre csak úgy lassan végigsimulni szemmel a testén. Kár érte.. – fintorogtam meg, de mind hozunk áldozatokat. És most neki is ideje hoznia egyet.

- Tudod, van ami fontosabb az ilyen csodás kis bigéknél. – mozdultam hirtelen, egyenesen az arcába és a kezemben szorított kés csak a külső szemektől rejtetten feszült a gyomrához, egyenesen bele a szemeibe. – Vagyis kisanyám neked most jött el a lelépő ideje! Mész.. vagy segítsek?! – emelkedett a szemöldököm, de a lábam reszket.. Bassza meg.. bassza meg! Nem kellett volna akkora adagot tolni délben!

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hector vs Carley   Szer. Dec. 18, 2013 1:11 pm

Elmosolyodhattam volna. Ha nem ez a helyzet alakult volna ki, ami jelenleg. Hogy milyennek láttam? Muszáj volt olyan választ adnom neki, ami tetszett volna neki, és mégsem hazugság. Részemről sem. De nem akartam paranoiás lenni, mert nem érdemeltem volna meg a félresikerült partis időszak után. Tényleg olyan nehéz lenne egy napot úgy töltenem, hogy forró teát szürcsölgessek?!
- Veszélyesnek. Vakmerőnek - válaszoltam egészen halkan neki, nem kerülve el a figyelmemet az, ahogy végignézett rajtam. Valószínűleg ezt még nagyon meg fogom szívni! Képtelen voltam jobban összpontosítani, pedig kellett volna, és a következő szavaira csak egy fanyar mosoly jelent meg az arcomon. Ha ismert volna, nem gondolta volna ezt. Nem változtatott meg a pénz, nem tett gőgössé, egyszerűen csak megfigyeltem másokat. A mozdulataikra, hangszínükre, gesztusaikra bőven elég volt fókuszálnom. Viszont a következő másodpercek kiestek, sikerült olyan szinten figyelmetlenné válnom, hogy már csak a fickó nekem feszülő testét érzékeltem és a kés pengéje a gyomromnak. Lemerevedtem egy pillanatra, mielőtt megcsúszott volna a keze, ujjaim siklottak végig a mögöttem terpesztő autó ablaküvegén.
- Szerinted meg fogod úszni a késelést? - fojtott hangon beszéltem hozzá, miközben a szemeit figyeltem. - Mit kezdesz az autóval? eladod, és reménykedsz benne, hogy nem fogják tudni addig lenyomozni az autót? - váltottam egy újabb témára, érdeklődve tőle, addig is bátorságot gyűjtöttem.. mert kellett. Muszáj volt! Egyik kezem rácsúszott a csuklójára, míg a másikat láthatta, hogy a kulcsot rejtő zsebembe siklott, hogy azt ki nem véve onnan, de az autót nyitó csipogás hangzott fel.
- Csináltál már ilyet, igaz? - a szemeim még mindig az övéit figyelték, tudtam, mit kell tennem, de igazán nem volt hozzá kedvem. Mégsem mozdultam. Még. Mert azt akartam, hogy ő legyen az első, és lehetőségem legyen az önvédelemre. Ha pedig a kés a bőrömet sérti fel a következő pillanatban?! Megszívtam, de nagyon. Mégis reménykedtem, hogy volt esze is.


× Megint bocs a késés miatt ×
× zene: rádió ×
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Héctor "Hero" Perez

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 34
◮ tartózkodási hely : Vegas mocska (külterület)
◮ hozzászólások száma : 44
◮ join date : 2013. Sep. 28.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hector vs Carley   Vas. Márc. 02, 2014 4:04 am

Hmm.. Veszélyes.. vakmerő.. Kis híján még tetszik is, mégse adtam hangot a tetszésnek. Szemmel mindvégig figyeltem. Egy percig se engedtem szabadon azt a formás testet, és az még eljutott a fejemig hogy máskor.. más esetben simán döngetnék vele egyet, még akár kettőt is, de az összpontosított figyelem most kitisztított minden érzéket. Nem ezért vagyunk itt..

A kés a gyomrán rég hiányolt forrósággal töltötte el az ereimet. A lábam bizsergett, és még ha valahol biztos volt hogy a délutáni anyag is bejátszik a képletbe, az egész helyzet őrjítő feszültséggel töltött el.
Imádtam ezt a feszültséget. Rá kellett jönnöm hogy valahol imádtam érte, de máshol meg rettegtem. Mi van ha valami befuccsol! Mi van ha valamit nem elég jól figyelek, ha elég egy rossz mozdulat és az egésznek vége! Adrenaliiiin... Remegés futott át a gerincemen, a kés mégis biztos a kezemben és a szemeit is biztosan tartom.

- Fogd be a pofád, ribanc.. - sziszegtem résnyire zárt fogakkal, fülelek, sehol senki, nagy a csönd a környéken, sehol szem vagy fültanú és eljátszadozom az érzéssel milyen lenne belemártani a kést... ha a forró vére utat mar a kezemen, mégis túúúúl sokáig habozom. Túúl sokáig engedtem az érzésnek, a hirtelen csipogás ver észre, irányba kapom a fejem és a kurva keze nagyképűen csúszik a kést tartó kezemre.

- Szeretsz játszani.. igaz? - nyer teret az eszem, és összerántott szemöldökkel méregetem. Nem fél.. Nem kiabál, nem visít, nem KÖNYÖRÖG! Hiányzik a félelme... hiányzik hogy érezzem a bőréből sütő rettegést, hiányzik hogy tudjam, bármit megtehetek vele, amit csak akarok, de ő MÉGSE FÉL! A pillanat egy időre kizökkent, beszédet hallok a hátam mögött, elég távol, de mégis közelebb húzódok, rá a nőre, a penge vége élesebben feszül a szívére és valahol tetszik az amit a szemeiben látok. Kihívást...

- Szóval most döntsd el ribanc, hogy adod magadtól vagy elveszem.. - suttogom a szájára, a hangok egyre közelednek, egy kurva meg a kanja, mégse mozdulok, teljes testtel takarom a kést, a nőt.. a cselekvést, és várom hogy elhaladjanak. Vagy akár a kis áldozatom próbálkozzon valamivel...A hozzászólást Héctor "Hero" Perez összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 02, 2014 1:51 am-kor.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hector vs Carley   Szomb. Márc. 22, 2014 3:03 am

Valahol pontosan tudtam, hogy csak a vesztem felé sodródom, de nem érdekelt. Senki nem fog olyan játékot űzni velem, amit én nem akarok. És azt, amit ez a férfi csinált, nagyon nem volt ínyemre. Sokkal inkább azért is, mert úgy gondolta, hogy nekem nem volt beleszólásom a dolgok lefolyásába.
Szinte ösztönössé vált az, hogy a magam és az ő határait is keresgéljem a szavaimmal, de az, ahogy reagált, meglepett. Pontosabban olyasvalami játszódott le bennem, aminek nem kellett volna. Látszólag bár nyugodt maradtam, belül tombolt a vérem. Akartam, hogy bántson, mert akkor az én fejemet is elönthette volna a ködbe burkolózott kegyetlen düh, mégis csak egy elmosódott mosoly vallott színt arról, hogy tetszenek a szavai, és mennyire igaza is van neki.
- Egy kicsit talán. Legalább addig sem lesz tied a kocsim - sikerült már csak akkor egészen halkan belesuttognom a köztünk húzódó vékony levegőrétegbe, amikor a hangok egyre hangosabbakká váltak már nem messze tőlünk. Magamban káromkodva hagytam, hogy a tolvajom közelebb húzódjon hozzám, még mindig érintve a bőrét, és ahogy szinte teljes testtel hozzám simul, nekiszorultam az autómnak. Nem is igen sikerült arra koncentrálnom, hogy nem messze tőlünk segítségért kiálthatnék. Akár a vérem árán elérhettem volna azt, hogy megmentsenek. De ha a kés bőrömet lyukasztva szerveket ért volna, az irgalmatlanul fájt volna, mégsem hagyhattam. Nem akartam megadni magam. Nem akartam, hogy észrevegyék, bajban vagyok, és csak egy futó pillantásra néztem a fickó mögött elhaladó párosra, akik mosolyogva néztek minket. Azt hitték, hogy majd mi is dugáshoz készülünk és én csak egy kicseszett kurva voltam. Oké, ez igaz volt, de mondjuk úgy, hogy a nemesebbik fajtából.
- Ha azt mondom tényleg az vagyok, akkor... - suttogtam hirtelen a sötét hajú nyakába, és mielőtt még befejezhettem volna a mondókámat, vagy akár ő reagálhatott volna, szabad kezemmel elkapva a tarkóját rántottam magamhoz, hogy megcsókolhassam olyan szenvedéllyel, ami egyértelművé tette; bármilyen helyzetben képes vagyok ribanccá avanzsálódni. Ajkaim nem engedték, hogy akár csak egy pillanatra is tétovázzon a viszonzásban, tarkójáról a hajába siklottak ujjaim, hogy belemarkolhassak a puha fürtökbe, miközben a csípőmet nekinyomhassam a combjának, ezzel is eltolva magamtól egy kissé, hogy sokkal több szabadabb terem lehessen a következő mozdulatokhoz, amit ha sikerül elterelnem a figyelmét, meg is fogok tudni valósítani. És hogy közben a kést tartó keze még erőszakosabban nyomódott-e neki a bordáimat fedő bőrrétegnek, jelenleg nem érdekelt. Ahogy az sem, hogy mi lett azzal a másik párossal. Valószínűleg éppen rajtunk csámcsognak, hogy vajon itt, a nyílt utcán fogom-e megdugatni magam. Na nem! Azt biztosan nem, más terveim voltak.


× Megkésve, gyér reag posztolva. ×
× zene: Smells Like Teen Spirits ×
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Héctor "Hero" Perez

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 34
◮ tartózkodási hely : Vegas mocska (külterület)
◮ hozzászólások száma : 44
◮ join date : 2013. Sep. 28.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hector vs Carley   Szer. Ápr. 02, 2014 1:44 am

Dühített! Piszkosul dühített a kicsike, és éreztem ahogy forrásnak indul a vérem. Nem, nem a testemen feszülő teste, hanem az izgalom! A késem a szívéhez közel! Az érzés, hogy megtehetem! Bármikor.. BÁRMIKOR! MOST!!! - feszült meg a markolaton a kezem, már csak egyetlen hajszál választott el, amikor a tarkómba kap a keze és magára ránt.
Meglepődtem az igaz. Elhúzódnék, de valami akadályozza ezt bennem, a szája forog az enyémben, a nyelve kergetőzik a nyelvemen.. kitartó.. eléggé.. - kapok levegő után amikor a hajamba fonódik a keze, és érzem ahogy a markolaton az ujjam, lassan, egymás után gyengülni kezd.
Nem vagyok ura magamnak. Legalábbis egyre kitartóbban éri ezt el, egy idő után valami vészcsengő mégis jelezni kezd, és hirtelen tépem el tőle magam. De nem húzódok el. Nem.. messzire, csak alig néhány centiméterről nézek a szemeibe.

- Ééés igaz! - vigyorgok, de nem hagyok neki elegendő teret - Milyen kár hogy most le kell mondjak erről a menetről.. - sopánkodom, csak annyira dőlve hátra hogy végigvezessem rajta a szemem - Pedig isten úgyse megérné.. -  szökik ki a vágy a szemeimen, és az eddig a kocsin támasztó kezem, lasssan csúszik rá a csípőjére előttem, hogy a már szabaddá váló seggébe szorítson.

- Milyen kááár...


Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hector vs Carley   Vas. Jún. 01, 2014 1:01 am

Megszokás, beletörődés, élvezet, és talán egy kis vágy is volt, ami beleveszett abba a mozdulatsorba. Egészen gyengéden akartam volna, de nem ment. Volt, akivel képtelenség volt úgy bánni, ahogy megérdemelte volna. És mégis mit érdemelt valaki, aki az autót akarta, engem eldobva? Pusztító, lassan terjengő haragot robbantott szét csak a bensőmben, ami kígyóként feszült a bőrömnek odabent és dobbantotta meg a szívemet. Az enyém! Senki el nem veheti tőlem... jutottam egyszerűen arra a tényre, hogy itt nem az lesz, amit ő akart. A kés, a nekem, bőrömnek kívülről felfutó penge pedig csak felerősítette bennem azt a gondolatot... hogy meg kell védenem.. Mindent! Semmit sem hagyni neki!
Végighallgattam azt, amit mondott, hagytam, hogy a tudatom elraktározza a hangját, a szagát.. azt a keserű valamit, amit a közelében éreztem és csak lassan, mélyeket lélegezve pillantottam fel a szemeibe, testemmel nekisimulva kissé az ágyékának, éppen annyi időre, ameddig a kezét meg nem éreztem, belém marva, nem fájón, csak érezve, hogy ott van, egészen közel.
- Milyen kár - visszhangoztam suttogóra váltva, kissé rekedtebbé is vált a hangom közben felnyögve az érzésre, és tudtam, hogy nem élvezheti ki sokáig. Mert ez nem az ő estéje volt. Az enyém! Jutottam el megint ugyanoda, de most... már megváltozva a gondolataimban is. Nem csak a figyelmét akartam elterelni, hanem azt akartam, hogy fájjon neki.
- A kocsim árából akartad kifizetni... vagy úgy gondoltad, hogy ingyen kefélhetnél velem? - folytattam bujasággal a hangomban, mint aki a rosszra akarta volna csábítani. Ujjaim lassan simítottak végig a csuklója mentén a bőrén, hogy aztán a kézfejét cirógathassam meg lágyan, és ahogy éreztem, kevésbé szorít a mozdulata, kevésbé fájón nyomakodik bőrömnek a penge, azonnal váltva a taktikán rántottam magamtól el a csuklóját fogást váltva azon, hogy egy pillanat alatt bújhassak át a karja alatt, el a csípőmet érintő kezétől, és ha a meglepetéssel tudtam élni, a következő pillanatban már a keze a hátának is szorulva úgy fogtam azt meg szoros tartással, két kézzel, hogy a lehető legkényelmetlenebb lehessen neki és lehetőleg ki se tudjon szorulni az általam rá szabott fogságból.
- Csakhogy ez ma nem fog megtörténni. Még ha ribanc is vagyok - keményedett meg a hangom egy pillanat alatt. Nem ígértem a hangsúllyal, hanglejtéssel neki semmit. Sem végeláthatatlan kínokat, sem pedig olyan halált, amit azok szoktak megkapni, akik Mr. Saintwood útjában álltak. A halált sosem jelentettem be. A halált én magam hoztam el nekik. Gyorsan, kíméletlenül, nem várva a reakciókat. Most.. itt.. mégsem ez volt a módja a dolognak. Hanem volt gyorsabb nálam, és nem tudott kiszabadulni, akkor rántottam egyet a kezén, hogy a késtől megszabadulhasson.. leginkább amiatt, hogy magában ne tegyen kárt.


× zene: Strange Wings ×
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Héctor "Hero" Perez

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 34
◮ tartózkodási hely : Vegas mocska (külterület)
◮ hozzászólások száma : 44
◮ join date : 2013. Sep. 28.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hector vs Carley   Szer. Jún. 04, 2014 5:53 pm

Imádtam ahogy nekemdörgölőzik a kicsike. Egy percig még azt is elfelejtettem miért vagyok itt. Egy percre tuti hogy megingatott a döntésemben, hogy nem azért vagyok itt hogy felhúzzak egy ilyen jó bőrt, hanem az a mai meló hogy pénzt szerezzek. Pedig az isten bassza meg de megérné! - mart a seggébe a kezem, már maga a mozdulat is megküldve a véremet. Kellett! Mint egy falat kenyér, és ha nem kéne ennyire sietnem.. De nem vagyok hülye. Jól tudtam hogy alig perceim vannak a műveletre, aztán megint jön egy faszfej.. vagy elkottyant valamit a kis csibe, és nekem máris lőttek. Sietnem kell!
Mégis képtelenség volt ellenállni annak a nyögésnek. Profi a csaj azt meg kell hagyni.. -engedtem a késztetésnek, csak egy percig.. csak amíg beszívva a levegőt elképzelem, milyen is lenne... ha így.. nyögne.. vagy még erősebben... a hang felturbózza a véremet, de ez épp elég ahhoz hogy ne figyeljek, és amikor a keze a kezemen felszalad...

- Áááááááá! AZ ISTEN BASSZA MEG! - ordítottam nem törődve a környékkel - Az isten bassza meg .. - siránkoztam ahogy majdnem kitépte a kezemet. A pofám találkozott az ajtóval, telibekúrta az üveg, de nem is éreztem! A karom viszont.. - A kezem.. - folytattam tovább belezokogva az egészbe - Te rühes kurva.. engedj el.. - próbálkoztam nem mintha haszna lenne - Hallod.. ? Hallod!?? Engedj már el, különben kicsinállak.. Esküszöm...! - sikerült erőtlenre, de most nem voltam abban a helyzetben hogy nagyon ugráljak. Ezt elbasztam.. Az isten verje meg! Miből van ez? Terminátorból!?? A hülye.. kurva életbe! - Kitéped a karom! - üvöltöttem az üvegre amikor megint belerántott az egészbe és valahogy most már nem volt rá késztetésem, hogy azon merengjek, mi lenne ha a farkamat rángatná így...


Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hector vs Carley   Csüt. Okt. 30, 2014 9:21 pm

Szükségtelen volt olyan intézkedéseket tennem, amik előrelendítették volna azt, ami ilyenkor általában meg szokott történni. Nyugodt voltam, hagytam, hogy a szívdobbanásaim lassú, mély ritmusba burkolózzanak, s hagytam, hogy a fickó visszhangos jajveszékelése töltse be az utca aktuális csendjét, nem törődve azzal, hogy fájdalmat okoztam neki. Akartam, hogy fájjon, hogy érezze, milyen amikor csont törik, amikor vér folyik, az övé, és akartam, hogy érezze, én is megtehetek vele bármit. De nem! Lassú, halk sóhaj hagyta el ajkaimat a fenyegetésére, s ha nem azzal foglalkozott éppen, hogy hogy ordítson, láthatta az autó üvegén tükröződni a nyugodtságot szétáradni az arcomon. Felkészült voltam.
- Előbb abba is hagyhatnád a siránkozást, mielőtt feleslegesen jár a szád. Kettőnk közül lefogadom, hogy én ontottam több vért - hangom egészen halkká vált, a fenyegetés azonban hiányzott belőle, csupán tényközléssel éltem, s bármennyire is mutatkozott szenvedélyesnek az imént ujjaival a bőrömön és a fenyegetéssel fölém tornyosulva. Engedtem a szorításon csak egy kicsit, annyira, hogy az egyik kezemmel könnyedén ki tudjam szedni a kést a férfi kezéből - több okból is. - Nagyon gyorsan elterelhető a figyelmed és ez a veszted fogja okozni, te hülye - nem sértegetni próbáltam, csak felvázolni neki mindazt, ami elég egyértelmű volt. Egy nő elérhet ezt-azt. Egy jó nő bármit, amihez csak kedve van. Bárkinél.
Nem mozdultam. Hagytam, hogy szokja a helyzetet, s egészen hozzásimultam a férfi hátához, miközben egy újabb ittas pár jött felénk, a kölyök valami ócska poént sztorizgatva a libának, aki úgy dőlt neki, mintha legalább a részeg Pisa-i ferde torony lett volna.
- Hallgass! - suttogtam a fickónak, akinek a hátához simultam belélegezve a bőrének illatát is, halkan nyelve egyet, mert egyáltalán nem tetszett. Sem a helyzet, sem pedig a férfi illata, az a füstös valami, ami belőle áradt. - Vagy esküszöm beléd állítom a kést! - egészen halkan duruzsoltam a fülébe, és ha egyet értve velem ténylegesen is feltűnésmentes akart maradni, késsel a kezemben öleltem át őt úgy, hogy a penge a férfi ágyékának nyomódott.  Nem akartam bántani őt, de erről nem kellett tudnia. A lényeg az volt, hogy ténylegesen is csendben maradjon és úgy tűnjön, hogy egyáltalán semmi szokatlan nem volt a párosunkban.× zene: How's That ×
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Héctor "Hero" Perez

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 34
◮ tartózkodási hely : Vegas mocska (külterület)
◮ hozzászólások száma : 44
◮ join date : 2013. Sep. 28.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hector vs Carley   Szomb. Nov. 29, 2014 2:17 am

És DUMÁL! Egyfolytában és hülyeségeket, én meg.. én meg...

- Mit pofázol, hülye.. kurva.. - sikerül csak nyögdécselve, de leveszem én hogy a ribanc dzsúdózik! Vagy faszom tudja, de.. áááááááá..!
A kés eltűnik a kezemből, a fájdalom is enyhül, részben, én meg igyekszem kihúzni magam a karjai közül, de annyira még nem enged hogy megtegyem.

- Hogy mi van!?? Te büdös ribanc, te voltál aki.. Ááá..! - ránt rajtam még egyet - ha igaz - de nem ott ahol én is szeretném.
Aztán valami mégis történik. A fájdalom enyhül, a kurva meg újra ott van a hátamon.. Bassza meg ez szado-mazóba akarja!? - egy pillanatra átvillan a fejemen, de aztán ott a lehelet a fülemben és azonnal feltűnik  kés.

- Jól van baby.. hallod? Jól van.. - más a hangnem, de nem véletlen, amiért nem akarom hogy kigolyózzon ez a cafka, nyelek egyet, egyszerűen mert muszáj, szemeimmel a kést keresem, de elég szilárdan tart ahhoz hogy ne lássak rá.

- Beszéljük ezt meg.. oké..!?? - makogom félhangerővel -  tudom.. tied a kocsi.. - fel is emelném védekezőn a kezeimet, ha nem akarná az egyiket pont kitörni, a másik meg lenne beszorítva valahol a kocsi és.. és énközém. -  fogtam... felfogtam, hallod!? Nem kell.. Viheted.. A TIÉD lehet! - említem nagykegyesen, de csak a kés.. csak a golyóim..! Te rohadt büdös cafat csak a golyóimat hagyd meg!!!


Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hector vs Carley   Szer. Dec. 03, 2014 12:36 am

Nem válaszoltam. Ha minden sértésre, amit a kurvaságom alatt kaptam, felhúztam volna magam, már rég idegbeteg lettem volna. Lassan, nyugodtan mosolyodtam el anélkül, hogy ismét a vérét szívtam volna a véleményemmel. Az ember sosem tudhatta, hogy szorult helyzetben mégis kire tudott számítani, és ha esetleg valami necces szituáció lett volna, akkor isten bizony, megengedtem volna neki, hogy beüljön az autóba. Természetesen csak és kizárólag az anyósülésre. A fájdalomra is felesleges volt reagálnom. Pontosan tudtam, hogy mivel milyen hangot fogok kiváltani a férfiből, de mégsem vittem túlzásba. Nem ért annyit a helyzet.
- Kurva vagyok, édes - suttogtam vissza még mindig a hátához érve a mellkasommal, hasammal, s az ölem is hozzásimult részben. - Nem fogsz levenni a lábamról pár nyamvadt szóval - legalábbis te nem... - folytattam gondolataimban a szavakat, s ahogy újfent megszólalt, hosszan, mélyen felsóhajtottam. Játszani akart velem, én pedig.. hirtelen már nem hazamenni akartam, hanem tudni, hogy mégis meddig menne el. Mit akarna megtenni azért, hogy életben maradjon - holott nem volt fenyegetve általam az élete. Most még nem.
- Igen, az enyém. Már kezdetektől fogva - váltott a hangom valami halkabbá, játékossá, és ezzel együtt a kést is engedve el hullott az aszfaltra, de a kezem nem mozdult, pontosabban el nem, inkább rásimult a férfi ágyékára lassan, hozzáértőn, egészen óvatos mozdulattal érintve csak meg a reszkető, gatyájában megbúvó férfiasságát. És hogy közben eltávolodott-e az a páros.. nos, nagyon nem érdekelt. Újra és újra megmozdult a kezem, és tudtam, mit akarok. Irányítani őt, azt, hogy az akaratomnak adja meg magát. Összezavarni, hogy még csak tudni se tudja, mi lesz a következő lépésem. És hogy el akartam innen húzni? Meglehet. Fáradt voltam, de annyira nem, hogy teljes mértékben az irányításom alá vonjak egy agyatlan tagot.× zene: fogalmam sincs, de imádom Very Happy ×
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Héctor "Hero" Perez

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 34
◮ tartózkodási hely : Vegas mocska (külterület)
◮ hozzászólások száma : 44
◮ join date : 2013. Sep. 28.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hector vs Carley   Szer. Dec. 03, 2014 4:44 pm

Méghogy kurva.. - hangzik vissza fejben. De még milyen egy rohadt kurva is!- szisszennek fel, ahogy másképp még tetszene is ahogy rám tolat, de a kocsi ajtajának széle belepréselődik a pofámba.
Mégis próbálkozom. Tovább! Próbálkozni KELL! Talán ha sikerülne...

De aztán meglep a következő lépés és egy darabig kurvára belém fagy a kuss. A kés hangosan csörren fel, de ahelyett hogy elengedne, a keze teljesen másfelé taperol. Most.. MI VAN!???

A testem megrázkódik habár nem akarom. Muszáj nyelnem, de sorra az jár a fejemben hogy puszta kézzel akarja letépni. Kinézem belőle..
Nyelnem kell, de alig fél perc múlva sikerül összeszedni a válaszom.

- Hé.. baby... Engedj el.. jó!?? - nyelem mellé a tetemeset - Oké..!? - rázkódom megint össze ahogy csaknem hagyja abba a műveletet - Nem bántalak.. Nem foglak bántani.. ESKÜ! - hangsúlyozom a lényeget - Csak.. csak hadd lépjek le.. jó..!?? - muszáj összeszorítani a szemeimet ahogy nagyon kitartóan játszadozik. A kurva életbe ha letépi nekem...!?!!!

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hector vs Carley   Hétf. Dec. 08, 2014 12:56 am

Könnyű az embereket megvezetni. És még könnyebb őket pellengérre állítani, egy döntés elé, aminél úgysem lelnek rá a legkézenfekvőbb megoldásra. Bosszant! Bosszant az, hogy becézett! Most, hogy nem dolgozzam, ezek a különbségek még jobban kiéleződtek, ezért is hagytam abba egy pillanat alatt az egészet. A kezem nem mozdult, helyette csak óvatosan, nem fájdalmat okozva neki szorítottam rá, csak hogy érezze, még mindig nem nyerő az, amit csinált.
- Elengedlek, ha eltűnsz a szemem elől és meg sem próbálkozol valami hülyeséggel - engedett a hangom csak egy egészen hangyányit, az ujjaim pedig engedtek a szorításon is.
- Ha mégis trükköznél - mélyedt bele az ujjam és a körmöm a karjába ott, ahol nem fedte már ruha a bőrét. - Megismertetlek a fojtózsinórral - váltott egészen halkra a hangom, mégsem fenyegettem. Nem volt szokásom. Mr. Saintwood-nak elvégeztem azt a munkát, amit kért tőlem mindenféle kérdések nélkül. Ahol érdeklődtem, ahol tudni akartam, arról nem kellett mindenkinek tudomást szereznie.
A férfit elengedő kezemmel túrtam bele a zsebembe, előhalászva a kulcsot pedig egy hang jelezte azt, hogy az autót újra bezártam, és mielőtt még bármivel is próbálkozott volna Göndörke, még mindig nem elengedve őt húzódtam kissé hátra, és ha nem szerette volna, hogy a feszülő érzés újra erősödjön a karján, akkor ő is követett. Ha és amennyiben már távolabb voltunk az autótól, csak akkor engedtem el a kezét.
- Menj innen. A lehető legtávolabb tőlem és az autómtól - beszéltem egészen halkan.

× zene: celtic mermaid song ×
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Héctor "Hero" Perez

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 34
◮ tartózkodási hely : Vegas mocska (külterület)
◮ hozzászólások száma : 44
◮ join date : 2013. Sep. 28.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hector vs Carley   Hétf. Dec. 08, 2014 11:50 pm

SIKER! Ez üvölt először a fejemben és vissza kell szorítani a fogaimat hogy elvigyorodjak. Kész siker. Azt mondja elenged. Azt mondja leléphetek, vagyis nem fogja letépni a tökeimet, és most ebben a pillanatban ez az egyetlen ami a legjobban érdekelt.

- Hogy mi?? - kapok az újabb szavaira észbe - NEM! Nem! Dehogy! - esküdözöm az életemre, jórészt rohadtul megesküdnék most bármire akár a nagyapám kis lábaujjára is, amúgy is lent rohad már a földben.
De aztán az is visszaköszön fejben mi a szart mormogott. Hogy mi!?? Fojtózsinór!??
Egy pillanatra benn akad valószínű a levegőm is, nem tudom eldönteni hogy ez tényleg komoly vagy csak szórakozik velem, de abban is biztos vagyok hogy.. ezt kurvára nem akarom kideríteni!

- Nem, nem kell fojtózsinór.. - hadarom - kurvára nem kell semmise, azt mondtam lelépek.. Nem?? Naná hogy lelépek cicus, eskü hogy nem próbálkozok semmivel ..! - túl sűrűn jönnek egymásra a szavak, de nem érdekel. Csak engedjen már el! Bassza meg a kocsiját! Csak hadd tűnjek már el innen a fenébe!

Aztán elenged.. érzem, de még mindig nem vagyok szabad. Csipogás.. irányba kapom a fejemet, de tiszta hogy csak szórakozik velem, nekem meg nincs ínyemre a szórakozás.

- Jól van baby, most már engedj.. - noszogatom hangosan is, már nem csak fejben, és részben megmozdulok a kezeiben. Engedj már el te büdös kurva!
És TÁDÁÁÁM!

Amint elkap a szabadság íze, olyan messzire hátrálok amennyire csak tudok. Csak onnan nézem. Biztonságban. A földön szemet szúr a késem, de csak nyelek egyet. Én ugyan vissza nem megyek érte! A büdös ringyó tartsa meg!

- Vigyázz magadra szívi, nagyon vigyázz magadra! - kiabálom már csak egyre hátrálva - ha még egyszer összehoz az élet.. - fenyegetem, talán.. de hogy mit kezdek vele? Azt még nem tudom. Nincs önálló tervem, de azt tudom, hogy amint lehetőségem lesz rá, az tuti hogy kibelezem!
Aztán eltűnök a sötétben…

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hector vs Carley   Csüt. Dec. 11, 2014 11:07 pm

Ha hittem volna a szavaiban, ha tudtam volna, hogy igazat beszél, minden más lett volna. Nem gondoltam úgy, hogy bármikor is az életben meg kellene benne bíznom, és az is biztos volt, hogy nem ma, nem most kezdtem volna bele ebbe a projektbe.
Elengedtem, mert mit kellett volna tennem? Nem tarthattam őt fogva kegyetlen hosszú ideig, és amikor elhátrált, csak közönyös arccal néztem utána. A fenyegető szavai nem jelentettek semmit. Sokat kaptam már. Akkor is, amikor csak ügyfelekkel voltam. Mr. Saintwood sem tudott mindent, és ha beszélni kezdtem volna, akkor gyanítom, mindent elmondtam volna neki.
Felsóhajtva, ahogy a furcsa alak elveszett a sötétben, kinyitottam a kocsimat, majd ahogy beültem, magamra zártam azt. A fejemet hátradöntöttem a fejtámlának, előkaptam a mobilom, és az ujjam csúszott a képernyőn Takashi nevéig érve. Vacillálva néztem a telefonszámot is a neve alatt, de aztán.. egy újabb sóhaj kíséretében hagytam, hogy a képernyőzár feledésbe kergesse a férfi elérhetőségét is.
Beindítva az autót csendes, alig hallható hang törte meg a magányomat, s a kést ott hagyva, ahol volt - ha visszajött érte Bongyorka, ha nem -, meg sem álltam egészen hazáig. És nagyon reméltem, hogy a jövőben soha többé nem fogom látni. Mert akkor az fájni fog valakinek. De nagyon.× zene: powerless ×
× Kössz a játékot ×
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Héctor "Hero" Perez

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 34
◮ tartózkodási hely : Vegas mocska (külterület)
◮ hozzászólások száma : 44
◮ join date : 2013. Sep. 28.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hector vs Carley   Csüt. Dec. 11, 2014 11:43 pm

Én is köszöntem! Very Happy Reméljük legközelebb SEM(!!!) nyírsz ki! Very Happy
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!TémanyitásTárgy: Re: Hector vs Carley   

Vissza az elejére Go down
 

Hector vs Carley

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékonkívül :: Archívum :: Gé játékai-