HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 Danny + Kyle

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Danny + Kyle   Csüt. Nov. 14, 2013 8:01 pm

It's allright, don't worry
Reboot when shit comes


Ujjaim nekifeszültek a kád falának, ütöttem, nem láttam rendesen a kis jégkockáktól, a teteje zárva volt, mintha egy akváriumban lettem volna... és mikor jobban megnéztem, az is volt. Egy óriási akvárium, a falai üvegek, a szoba elegáns, egy nappali, bőrkanapé... ez a mi nappalink, a közös házunkban, mikor még együtt laktunk. És igen, az apám bekopogtatott, aztán láttam a nagybátymat... remegtem bent a vízben, fogyott a levegőm, dörömböltem, fuldoklottam, ütöttem- vertem az üveget, ő pedig visszakiabált.
- Te öltél meg minket, kis taknyos, hallod?! Te voltál!!! - Kristálytisztán hallottam, hangja bmbölésnek számított a jeges vízben, mégis, külön éreztem az izzadtságcseppeket lerohanni hátamon, megborzongtam, ingattam a fejem, nem, nem, nem én voltam, ők mentek el, már napok óta nem láttam őket, mikor megtörtént a baleset, nem az én hibám, nem mondhatja ezt. Mégis bólogatott, a nagybátyám is, hátrébb akartam lépni az üvegben, de nekimentem a falnak, nem volt hova futni, ezért kiáltottam, a levegő kiszökött tüdőmből buborék formájában, a víz beáramlott és...
Hörögve ültem fel azonnal. Azt a rohadt... Az órára néztem: este tíz... hát persze, korábban feküdtem le a fejfájás miatt, de elmúlt. Felállva lezuhanyoztam forró vízzel, majd megtörölve magam felöltöztem és kimentem a kellemes hűvösbe, egy ideig csak keringtem, fogalmam senm volt, hogy merre akarok menni, keringtem, míg el nem jutottam egy bárig. Sóhajtottam. Bemenjek, ne menjek? Úgysem iszom semmi alkoholosat... de ekkor, mintha az égből jönne a felhívás, mondhatni, parancs, eleredt az eső, és a legközelebbi száraz hely, az a lebuj volt, így beléptem, és kértem egy kólát. Ja, elég furcsán néztek rám, de így jártam, nem iszom alkoholt, pusztítja az agysejteket, és romlásba dönt, nem mintha lehetne engem mélyebbre lökni benne, de... nem is vágyom rá, a gondjaimat magamban megoldom csendben, nem kell tudnia a külvilágnak, attól csak gyengébb leszek. Nem lehetek az, nem, mert... akkor felszínre törnének az emlékek és összeroppantanának, képtelen lennék ellenálni, ha leomlik a fal, védtelen leszek.
- Héj Öcsi! Ide csak férfiak járnak! Nem limonádészürcsölő kisfiúknak való, tiplizz el- Felvont szemöldökkel fordultam meg, és találtam szembe magam egy részeg csávóval.
- Kopj már le - Mordultam rá, és visszafordultam, de ő meglökött. Na engem sem kell félteni, hátrafordultam, és úgy megtaszítottam, hogy nekiment kicsit az egyik asztalnak. Na erre már felálltak páran... huh ez nem volt jó ötlet. Meglendült a pasi keze, és behúzott egyet, ketten elkaptak, és kihúztak a bárból, az oldalában lévő sikátorba.
- Haver, ezt nagyon benézted - Fölényeskedett a pasi, két ugyanolyan részeg disznó elkapta a karomat és lefogott, míg a bosszúra szomjazó úr ütött. Egy idő után nem nagyon számoltam, hogy hanyadik, vagy, hogy hol fáj, de mikor megállt, kiköptem a számban összegyűlő vért, már nehezen álltam a lábaimon, de koncentráltam... vagyis próbáltam.

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Danny Doyle Haynes

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 41
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 448
◮ join date : 2013. Aug. 21.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Danny + Kyle   Pént. Nov. 29, 2013 5:06 am


Megint egy bár. Lassan kezd szokásommá válni hogy itt töltöm az időmet, talán csak kínzom magam, talán ezzel akarom képben tartani a régi emlékeket, de most is mint máskor, mint minden szabadidőmben ha nem találtam munkát, ha feleslegesen koptattam a kirendelt pszichológusok lépcsőjét, és ha csak úgy egyszerűen pocsék volt minden, itt kötöttem ki. Pont a pult mellett.
Most is mint mindig, egyetlen pohár szódát szürcsöltem. Forgattam a kezemben, szoktam a körülményeket, és szoktam a szabad levegő bűzét. Már hetekkel ezelőtt kiengedtek. Mégis még mindig itt vagyok.

Nem tudom mennyi ideje ültem ott, hazamenni nem volt kedvem, az otthon csak sivár emlékeket ébreszt, és itt, most, minden annyival jobb volt. Egy ideig. Aztán hirtelen hallottam meg a csetepatét. Szinte a semmiből érkezett, de az ösztön nem alszik, még mindig ott voltak a fejemben a rácsok mögött töltött éber éjjelek, a moccanás, ha bármi baj közeledne és a védekezés felkészültsége. De nem én voltam a célba vett. Most.. nem. Csak megsóhajtva egy feszültséggel telit tért vissza a poharamra a kezem és a pulton tartva újra forgatgatni kezdtem mikor az egész elhatalmasodott. De hisz ez még kölyök! – vonult át a fejemen, és nem, nem voltam hülye, kaptam én már el rengeteg ilyen kölyköt, régen, bolti lopás.. kábítószer, fegyverek, de ez most valahogy másnak tűnt. A régi szimat még soha nem csapott be.
Kipengettem a szükséges összeget, egy kényelmes mosollyal feltoltam a pulton a kislány szemeibe, de a lábaim mégsem a kijárat felé vittek. Megtorpantam. Pont ott, középen. Csak néztem a hátsó sikátori ajtó fele, és fejemben lejátszódtak a képek.
Mi a szar van már veled? Már rééég nem vagy zsaru! Elintéztek! Hát nem emlékszel? – hallottam a saját gondolataim a fejemben, de a lábam mégse mozdult. Aztán mégis. Csak mégse arra amerre akartam hogy vigyen, egyre inkább elhatalmasodtak a léptek, a sikátor ajtaja közeledett, és kézzel kaptam a kilincsért.
A nehéz ajtó hirtelen állt ellen, de minden erőt bevetve löktem ki az orrom előtt, és ahogy kiléptem.. nem is csalódtam a képben. A szelep halkan susogva csapott vissza a hátam mögött, én meg csak ott álltam.. és néztem. Őket néztem, ahogy egy szerencsétlen szinte még gyereket ripityára vernek. Aztán már nem tűrtem tovább.

- Hé.. fiúk…! Anyátok nem tanította meg hogy ne bántsd a gyengébbet?? – kérdeztem sííík, monoton hangon, de a kabátom takarásának kereszttüzében jól tudtam mi lapul. Elérhető közelségben.

- Na mi van seggfej, te is kérsz belőle!?? – állt le az egyik, egyenesen a pofámba nevetve nekem meg megemelkedett az egyik szemöldököm.

- Ha már ilyen szépen kínálod.. – mosolyodtam el, széttárva a kezeimet, de egy tapodtat sem mozdulok, csak ahogy ő közelebb lépett hirtelen kaptam a lába mögé, csak lábbal, ahogy tanultam nem is olyan régen, és a vagy száz kilós faszkalap már terült is el a sikátor vizes bitumenjén.

- Esetleg valaki más!? – léptem is előrébb egyet, újabb mosoly, megintcsak széttárva a kezeimet, és úgy tűnik a fiút tartó kettő is értett a szóból, a kölyöknek hirtelen szerencséje lett, mert bár ott egyálltó helyében esett össze – már ha megtette – de a másik három rohadék már nem ütötte, csak most engem szúrt ki célpontként.

- Szóval fiúk!?? Egyszerre vagy egymás után?!– tettem fel a millió dolláros kérdést egyikőjükről a másikójukra nézve, de nem úgy tűnt mintha valamelyik is félni kezdene, meghátrálna vagy egyáltalán válaszolni támadna kedve, sokkal inkább egyszerre rontottak nekem.
Volt már részem benne. Néhány pofon.. néha bevitt ütések, de nagyon is jól tudtam mikor hova üssek, hol van ahol fáj, de cefetül és hogy szereld le az ellenséget, ezért könnyed kis.. csetepaté után egy elterülve, egy már az előbbi percben lelépett, emezt meg épp szorítom a falhoz, a nyakának feszül a késem, és vicsorgó fogakkal nézek a szemeibe.

- Tudod ki vagyok ééén!?? Van.. róla.. fogalmad..? – sátáni vigyor, ahogy az bejött még akkor is, alig 6 éve, az előengedett őrület a szemekben, és a bőrbe karcoló kés. – Na takarodj.. – lépek hátra, az előbbi jelenet a múlté és ha még nem hugyozta volna magát össze csak úgy lazán rásegítek.

- Mit nem tesz a hírnév.. – dünnyögöm, de ezt már csak az orrom alatt a beálló néma csendben, nem számít hogy kettő még ott nyögdécsel a háttérben, én a fiúhoz indulok.

- Egyben vagy!? - nézek le rá a félsötétben és igazából fogalmam sincsen hogy mennyire sínylette meg ezt az egészet. Hiszen csak egy kölyök!


Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Danny + Kyle   Pént. Nov. 29, 2013 11:19 pm

It's allright, don't worry
Reboot when shit comes


Nem mondanám, hogy nagyon öntudatomnál voltam az ütések mellett, csak álltam a sarat, már amennyire tudtam, szerencse, hogy fogtak, így nehezebb volt a földreesni, de bárcsak ott lehettem volna, vágytam a hidegre, a megnyugvásra, a pihenésre. Kár volt eljönnöm otthonról, ez az igazság, de nem tehettem mást, a rémálom nagyon kínzott, muszáj volt kiszellőztetnem a fejem, az, hogy kiverjék belőle a komorságot nem tartozott bele a programba, és nem állítanám, hogy bele akartam venni, sajgott mindenem. A következő ütésre összeszorított szemmel készültem, miután kiürítettem szám forró, vörös tartalmát az aszfaltra, nem bírom a vér ízést, nézni azt igen. bármeddig, de az íze... felfordul a gyomrom, ezért sem bírom a vérdoppingolást, egyszer felajánlották, de a gondolat, hogy levesznek a véremből, raktározzák, hogy aztán magamba nyomhassam, mikor úgy adódik, hogy jobban akarok teljesíteni... eeeeh, nem csábít.
Aztán megváltozott pár dolog, kilépett az a pasi ... és beszólt nekik. Erre végre leálltak, hála istennek, kezdtem úgy érezni, hogy csont is reccsent, és minden kitartásom, akaratom ellenére, mikor levegőt vettem, a fájdalomra könnyek rohantak végig arcomon a kisebb vértócsába csöpögve alattam. Már nem éreztem a kezeimet, olyan erősen tartott a két gorilla, millió hála érte, mert mikor abbahagyták a verésemet, elszállt minden erőm. Láttam, hogy elterül, aki nekiment, erre közelebb jött, és engem eleresztettek, én pedig azonnal elterültem végre a nyirkos, hideg földön. Koszos nem koszos, nekiszorítottam égő arcomat, szörnyen fájtam... minden egyes kis részemen, összébb húztam magam, kisebesedett kezeimmel próbáltam a ruhát lejjebb tornázni magamon, hogy az esőtől megvédjék immáron foltossá vált testemet, de szakadt volt, nem sikerült teljesen lehúznom, talán csak méginkább elszakítottam. Lehunytam szemeim, hallottam, ahogy hullanak az emberek, és végre éreztem valamit. Hálát. A kis békéért, amit kaptam. Ki ő? Nem tudom, kéne? Igaz, én csak mostanában jöttem a városba, nem tudhatom. Közelebb jött, hallottam a lépteit. Mikor hozzámszólt óvatosan mozdultam a hátamra, ezzel teret adva az utcai lámpának, hogy megvilágíthassa az arcomat. Pár helyen felszakadt a bőr, a szám is, a többi csak zúzódás volt, ami folytatódott a ruhám alatt, kivéve a lábam. Az nagyon fájt, émelyegtem tőle.
- Viszonylag, lehet, eltört a lábam - Válaszoltam halkan, és óvatosan feljebb toltam magam. Vérzett az orrom, istentelenül szédültem, és reszkettem egész testemben a hidegtől, a kimerültségtől, a fájdalomtól. Nem tudtam, hogy rá merjek-e állni a lábamra, lehet, hogy el is tört.
- Kéne tudnom, hogy ki Maga? - Kérdeztem végül inkább a földről, nem szívesen húztam volna fel. Kezemre támaszkodva tartottam magam ülve, ugyan az is néha-néha ki akart csúszni alólam.
- Rendesen elintézte őket... Köszönöm. - Nem igazán gondolom, hogy én el tudtam volna intézni, és ki tudja, meddig vertek volna.


Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Danny Doyle Haynes

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 41
◮ tartózkodási hely : Vegas
◮ hozzászólások száma : 448
◮ join date : 2013. Aug. 21.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Danny + Kyle   Szer. Dec. 04, 2013 4:13 pm


- Na remek.. – dünnyögöm tovább, és szidom a nevem miért nem jöttem hamarabb. Körülnézek. Előre, a sikátor szabad végébe, de sehol senki. Telefonom nincs, itt nem hagyhatom még elvérezne. Hátakkor..

- Nem, nem kéne.. – hajoltam inkább le érte, mint hogy szórakozva szórjak válaszokat, és a vállai alá nyúlva megemelem. Legalábbis próbálom. Áll.. nem áll.. nem vagyok biztos benne, de ha mégis.. – És nincs ezen mit köszönni. – kapom el a karját hogy a nyakamba fűzzem és ezzel biztosítsam a lábon maradást. Nem érdekel a ruhám. Hogy mocskos és véres lesz, sosem érdekelt. – Bocs, hogy nem értem ide előbb.. kölyök. – dünnyögöm tovább, és belövöm a sikátor végét. – Most viszont.. minden erődre szükséged lesz. – beszélek megint hozzá, útközben valahogy egyértelművé téve, hogy most.. ugrálni fogunk, mármint hogy ő, mert egyedül én ki nem tudom őt vinni a sötétből, oda a szemközti épületbe ahol ha igaz az egyik kórházat sejtem. Vagyis ez.. lábbusz lesz, ami nem töltött el túl nagy örömmel, de nem számít. Segíteni fogok.. És segítenem is kell, az száz százalék hogy itt nem hagyom!

- Megleszel? – kérdezem még utolsó biztosítékképp a szemeibe, és ha bólint.. vagy ha akármit is csinál amiből tudom hogy fogta és megértett, lassan indulok el vele előre.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Danny + Kyle   Vas. Dec. 08, 2013 5:40 pm

It's allright, don't worry
Reboot when shit comes


A fájdalom egyre terjedt a testemben, ahogy már nem az ellenállásra figyeltem, éreztem. Iszonyúan fájt, a felsőtestem, az arcom, és a lábam. Azért, mikor a nagybátyám hagy helyben, az más, ott tudom védeni magam. Ülésbe küzdöttem magam, mert fekve nem tudtam kiköpni a vért, ha nem fordulok hasra, ami meg ki van zárva, mert az egész felsőtestem egy merő fájdalom. Felülök, a szám is fáj, valahogy mégis kieröltettem magamból a vért, félig köhögve, félig köpve, nem szeretnék belefulladni. A megmentőm közelebb jön, szóval nem kéne ismernem, de akkor nekik mégis? Vagy csak elijesztésnek mondta, fogalmam sincs, de akárhogy is, kicsit sem tűnik olyannak, akivel lehet  ellenkezni, szóval nem teszem, azt hiszem, ez a legokosabb döntés, ki tudja, lehet, hirtelen haragú, és én még energiám teljében, a toppon sem szeretném kihúzni nála a gyufát, nemhogy jelenleg álljak le vele kötekedni, nem vagyok minden nap öngyilkos hajlamú... nem, az kéthetente tör rám, és akkor benéz az unokatestvérem pár percre. Elfoglalt, dolgozik, nem ér rám. Mindegy, fontosabb dolog; álljak meg a lábamon, mikor felránt. Hirtelen érkeztem talpra, és majdnem rogytam is volna vissza a földre, ha el nem kap, és karom nem fűzi a nyakába. Épp akartam kérdezni, hogy biztos akarja-e ezt a sok koszt és vért magába kenni, mikor azért megláttam az arcát, és rájöttem, hogy nem érdekelni nagy valószínűséggel, ami most csak jó. - Legalább most itt vagy - Nem lényeg, hogy hol volt eddig, inkább az lenne baj, ha most se lenne, azt hiszem, akkor még mindig ütnének, és szarabbul lennék, mint jelenleg. Elmondta, mit akar, és én majdnem felnyögtem keservesen, és a lábam is megbillent pár másodpercre. Jó ég, ne... De nem, neki főleg nem szenvedhetek látványosan, muszáj megállnom most a lábamon, és megtenni, amit kér, azaz elugrálni a sikátor végéig, a gyomorforgató hányinger ellenére is. - Igen - Suttogtam, és igyekeztem nem a fájdalomra koncentrálni, ami felforgatta mindenemet. Elindultunk, én azon a lábamon, ami még nem volt annyira tropára verve. Az út felénél már dőlt rólam a verejték, és csak nagyon összeszorított fogakkal tudtam bent tartani a kiáltásokat, de sikerült. Mást viszont nem nagyon. - Ne.. neh, várj - Kértem őt megállásra, és ha megtette, fél lábon elugráltam a két lépésre lévő falhoz, nekitámasztottam mindkét kezem, homlokom is neki döntöttem, próbáltam visszatartani, de nem. Végigfutott gerincemen a remegés, és gátlástalanul lehánytam a falat, mindent kiadtam, amit sikerült ennem az előző pár napban, semmi sem maradt bent, köszönöm lábtörés. Viszont ez csak még több energiát szívott le, és majdnem kicsúsztak alólam a lábaim. Megtöröltem a szám egy használt zsepivel, majd visszavergődtem valahogy a megmentőmhöz, hogy folytathassuk az utat.

Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!TémanyitásTárgy: Re: Danny + Kyle   

Vissza az elejére Go down
 

Danny + Kyle

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékonkívül :: Archívum :: Gé játékai-