HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Latest topics
» Muzsika Tv
Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Csüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Csüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Vas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

» Avatarfoglaló
Kedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Hétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Szomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Szer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

» Avataros oldalak gyűjteménye
Szer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (26 fő) Vas. Jún. 01, 2014 9:04 pm-kor volt itt.

Share | .
 

 Jake 'n Chrys

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Jake 'n Chrys   Szer. Feb. 19, 2014 6:57 pm

Someone like you


Szavak - 635 ::: Zene - Képkockák ::: Megjegyzés - Ez sikerült kezdőnek ^-^
Kifelé néztem az ablakon a tolószékből. Nem szabad felállnom innen, nem sétálgathatok, csak gurulhatok ide-oda. Ezt utoljára gimiben csináltuk, hülyéskedésből. Most egyáltalán nem tűnik viccesnek. Ennyi vacak még soha nem volt rajtam. A nyakamon vaskos kötés fedte el a mély vágást, alkarjaimon és burok feszült, hogy az ujjaim ne tudjanak közel férni az érhez, pedig azok a sebek nem is mostaniak, múlt héten cináltam őket. Nem tehetek róla, nem ők élik az életemet, hogy értsék, miért tettem. Nekik csak az a válasz létezik, hogy ez nem megoldás. De ők egy napot se bírnának ki az én világomban. Mit szóljak ahhoz, hogy a párom átvágta a torkomat? Személy szerint semmit nem tudok hozá tenni, de a rendőrnek sem mondtam el. Az, hogy mit tett velem Harry, csak az én dolgom. Valószínűleg megérdemeltem. Nem vagyok valami jó ember, haszontalannak mondanám magam, semmiben sem tudok segíteni a világnak, próbáltam, de olyan volt, mintha kiskanállal merném a tengert, iszonyú... segítettem valakin, én harmincan jöttek a helyébe, pánikba estem, hátráltam... azt láttam, hogy nem vagyok képes mindenkin segíteni, nem tehetek jobbá minden életet, és ez teljesen lerombolta bennem a reményt. Akkor kezdtem el drogozni és csapódtam Harryhez. Talán szerettem is, ha megüt, mert megérdemeltnek vettem, amiért nem küzdöttem tovább.
Lesütöttem szemem, és remegő ujjakkal túrtam égővörös hajamba, hogy kisöpörjem szememből, amennyi kilóg, mert lazán be van fonva, mellkasomig ér. Kézfejemből cső állt ki, amit rendesen oda is kötöttek, hogy ne tudjak szabadulni tőle, a zacskója a székből kiálló állványra volt aggatva, nem tudtam, mit nyom belém, talán fájdalom csillapítót, nem tudom. A gondolataim zavarosak, az emlékeim ködösek. Például nem emlékszem arra, min veszekedtünk, de a szomszédom arcára igen. Azóta nem tudtam eldönteni, hogy mit érzek vele kapcsolatban, hálás vagyok neki, vagy mérges, amiért megmentett. Az kétségtelen, hogy megvolt bennem addig is az érzés, hogy ha az úton vágnék át, és hirtelen befordulna az autó, nem biztos, hogy elugranék előle. De ez más volt Nem szeretnék úgy meghalni, hogy a szerettem okozza, mert az azt jelentené, hogy az ő hibája, és esetleg baja lehetne belőle, nem lenne jó.
A sok kötésen kívül a ruhám egyszerű, csak a normális, kórházi szerelés, az egyetlen saját cuccom, amit engedélyeztek, az a piros szétsportolt tornacipőm, azt sem kötöttem be, mert max akkor állhatnék fel, ha kimegyek mosdóba, vagy átülök az ágyra. Nem engedtek férfit a közelembe, minden ápolóm lány volt. Akkor derült ki, hogy mennyire nem bírom, ha valaki az ellenkező nemből közel jön hozzám, mikor a rendőr beszélt velem, és nem a munkája miatt volt. Azonnal felment a pulzusom, és teljesen szétestek a gondolataim a félsztől. Úgyhogy arra gondoltak, hogy míg nem stabilizálódom, inkább megkímélnek, és jobb is. Csak az jut róluk eszembe, ahogy ide kerültem. De a doktornő azt mondta, ma muszáj, hogy meglátogasson egy férfi doki, ő nem olyan általános, hanem specializálódott, és jó lenen, ha megvizsgálna. Nem nagyon voltam oda az ötletért, fogalmam sincs, hogy hogy fogok szót érteni vele, már a gondolattól is nyugtalan vagyok, márpedig bármikor megjelenhet. Délután van, de mivel tél, hamarabb sötétedik. A hóval borított tájat figyelem, szabad kezemmel az ablakhoz érek, hideg, szeretem a havat. Halkan felsóhajtok, majd kicsit arrébb gurítom a széket, hogy láthassam a kis ösvényt. Azt mondták, ha egy orvos majd ráér, vele kimehetek kicsit sétálni, de a doktornő nagyon elfoglalt, lehet, csak akkor fogok kijutni, mikor hazamegyek. Ijedten rezzenek meg a hangra, mikor elér hozzám az ajtó nyílása. Az ablaküvegben látom a férfit, nem fordítom felé a fejem, azt mondták, tilos forgatni a nyakam, mondjuk meg is értem. Ezért lenyúlok a kerekekhez, és módosítom a helyzetet, hogy már szembe legyek vele, bár még nézném a havas tájat.
- Jó napot - Köszönök halkan, az arcára nézek, de nem a szemébe. Felnyúlva megdörzsölöm szeplős arcom, és a sötét karikákkal díszitett szemem, majd kezem visszaesett ölembe.
- Mondták, hogy jön - tettem még hozzá.


Dr. Jake Gryzminski
Template by Annaith of Blurred Colours
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Dr. Jake Gryzminski

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 34
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 56
◮ join date : 2013. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jake 'n Chrys   Szer. Feb. 26, 2014 12:15 am

Olyan egy hét telt el. Meglep, mert különben nem számolom, most mégis valamiért megragadt a fejemben. Alig egy hete hogy Miss Ricci elhagyta a kórházat, és még nem jelentkezett. Carmy! Emlékeztettem magam, miután azon az ominózus baljós estén az egész valahogy mindkettőnk számára meglepően végződött.
De nem volt baj.. Ez volt a lényeg, és az egész valahogy.. kellemesen is esett, a történtek ellenére.
Nem vettem észre ahogy véletlenszerű mosoly csúszott ki a szám sarkán, csak az egyik közeledő kórterem ablakán visszatetsző kép emlékeztetett hogy a munkahelyemen vagyok, nem holmi vigasságban, vagyis ideje magamat nyugovóra intenem.
Hirtelen állt vissza a szám hivatalosba, a kezem már a kórterem gombján, egy darabig mégsem fordítottam el. Csak néztem magam a belülről lehúzott reluxa borította üvegben és véletlenszerű gondolatok suhantak át a fejemen.
Aztán elhessegettem őket, vissza a jelenbe, könnyű torokköszörülés, első a munka, a kilincs fordul, én meg kezemben a kórlapokkal belépek, hogy üdvözöljem az alig néhány napja sokkos állapotból felébredt beteget. Azt mondják drasztikus testi sértés érte.. kiszámíthatatlan, de én soha nem mondtam azt semmire hogy lehetetlen. A kóma viszont nem játék, még ha rövid idejű is, próbára teszi az idegeket, és egy ellenőrzés nem fog megártani senkinek.
Hát akkor lássuk hogyan tovább...

- Jó napot, Miss.. - álltam meg a nyitott ajtóban és magam elé emelem a papírköteget - Miss Maia. - néztem fel rá, nem léptem előre többet, érdekelt az első reakció.
A lány nyugodt volt. Vagy legalábbis annak tűnt így elsőre, azt írják önveszélyes, ezért szemem azonnal végigsiklik az óvintézkedésként elhelyezett eszközökön, aztán vissza az arcára, próbálván a szemeibe.

- Dr. Jake Gryzminski vagyok, és azért vagyok itt, hogy megvizsgáljam minden rendben van e. - kimért biccentés mellé, nem szeretném ha megijedne, de időbe telik felmérni minden reakciót. Hát megadtam neki ezt a lehetőséget. Hogy reagáljon. Hátráljon, vagy nyisson felém, kiáltson vagy közelebb engedjen.
Nehéz eset... Azt mondták.. odafenn. Azt mondták szegény lánynak nem egyszerű az élete, többször is tett látogatást a pszichiátrián(??), most mégsem saját maga volt a vétkes. A baj.. mindig vonzza a bajt... Anyám mondta ezt mindig, most viszont meg voltam róla győződve, hogy nem hagyjuk hogy ez a lány mindent elveszítsen.
Legalábbis én minden tőlem telhetőt megteszek.
A hozzászólást Dr. Jake Gryzminski összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Ápr. 01, 2014 9:18 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Jake 'n Chrys   Szer. Feb. 26, 2014 2:44 pm

Someone like you


Szavak - 708 ::: Zene - Képkockák ::: Megjegyzés - Gyere be... azt hiszem

Mindig is gyatra volt a probléma megoldó képességem, ha magamról volt szó. Másoknak mindig tudtam menedéket nyújtani, és jótanácsokat adni, magammal szemben viszont teljesen értetlen és tehetetlen voltam. Van ez így. Harryvel sem tudtam mit kezdeni, hagytam, hogy csinálja, amit csinál, persze annyira azért nem vagyok stabil, hogy ne borultam volna ki, mikor elmegy otthonról, általában összecsúszva kisírtam magam, aztán felállva kaját készítettem, én nem nagyon ettem, minden vacaktól megfájdult gyomrom. Az én dolgom volt az is, hogy Harry drogügyletekről tárolt feljegyzéseit megsemmisítsem, ha eljön az ideje, de olyan sok volt, hogy képtelenség volt hamar elrendezni, kénytelen voltam átmenni a fürdőbe, és akár egy teljes órán át égetgetni, ami nem zavart, a tűz mindig is elkápráztatott, néha én is bele-bele dugtam a kezem, nem sokáig, de egy ideig. Érdekesnek tartottam, hogy ami ilyen szép, milyen nagy pusztítást képes végezni rövid idő alatt. Szóval próbáltam találni valamit, bármit, ami lefoglal, hogy ne magamra figyeljek, vagy arra, hogy hogyan árthatnék még többet.
Nem találtam megoldást. Kivéve, mikor a szomszéd beköltözött. Nagyon kedves fiú Brody, tényleg. Egy ideig kimerült abban az ismeretségünk, hogy köszönt nekem, én pedig válaszul elmosolyodtam. Aztán egy idő után elhívott pizzázni, és én nem egy vacsorát töltöttem vele a sarki pizzériában. Fél évébe telt, mire mindent megtudott rólam, azt, hogy mi Harry munkája, kitalálta. Mindig, mikor elment otthonról, átkopogott, hogy megnézze, hogy vagyok, és esetleg segítsen. Pár éjszakát nála töltöttem, mikor féltem Harry egy-egy dühkitörése után egyedül lenni éjszakára. Egy ágyban aludtunk, néha át is ölelt. Soha nem várt tőlem semmit cserébe, nem is tudtam volna mit adni. Ő vált az egyetlen barátommá rövid idő alatt. Így a doktornő őt beengedte hozzám, egészen addig, míg úgy érezte, nem okoz gondot. Legutóbb viszont megkérte, hogy távozzon, nem miattam volt, csak beszélgettünk. Brody váratlanul elsírta magát, ami engem megdöbbentett, nem tudtam, miért sír, kétségbe estem, aggódtam, hogy miattam, megbántottam valamivel, vagy esetleg valami baja van. A gépek nagy csipogására rohant be, és kivitte, hogy ne zaklathasson fel. Nagyon sajnálom, örültem neki, de reméltem, hogy hamarosan visszajön. Ez tegnap volt, szóval lehet, kell neki egy kis idő, amíg rendbe jön, de holnap biztos, hogy el fog jönni, tudom. Talán ő is kivihet sétálni a hóba, tudja, mennyire szeretem. Butaságokon gondolkodom, megint önző vagyok! Erre már elment a kedvem újra, sőt, belekezdtem az újabb önemésztő körömbe, pont ebben zavart meg az ajtó nyílása. Idegen volt, soha nem láttam ezelőtt a férfit, semmit nem tudtam róla, és ez nyugtalanított. Bárki lehet. Kicsit fészkelődtem a székbe, kellemetlenül éreztem magam, mert nem bíztam valakiben, aki közel állt hozzám. A köszönésére aprót bólintottam és szintén köszöntem, ha már így illik, és ő is megtette. Kedvem lett volna megmondani neki, hogy köszönöm, jól vagyok, nem kell a segítsége nyitottam is a számat, de aztán rájöttem, hogy ez elég nyilvánvaló hazugság, és felesleges lenne hazudnom, ezért becsuktam a számat. Jó volt, hogy megállt az ajtóban, így mégsem éreztem úgy, hogy ő nagyon rám mászik, és volt időm méricskélni is egy kicsit. Ujjaim céltalanul mozogtak kicsiket, mintha zongoráznék, talán a zavartól, vagy az idegességtől volt, hogy nem tudtam, mit tegyek. Jobban esett volna, ha nincs itt, de nyilvánvaló, hogy meg kell vizsgálnia, a doktornő kérésére. Nem szerettem volna nagyon ellenkezni, mert Brodyt is ő engedte be. Így végül, szinte csak a gondolatmenet lezárásaként, kicsit bólogattam magamnak, jelezve, hogy rendben, legyen úgy, ahogy eldöntöttem. Lehet, ennél jobb időpont úgy sem lesz, most a nyakam se fáj, ha nem mozgatom.
- Igen... - Most jött volna, hogy jöjjön beljebb, de a nyelvemre haraptam. Pedig majdnem sikerült beengednem. Elkezdett idegesíteni az is, hogy képtelen vagyok megfékezni a zavart mozgást, így inkább a tolószék karfájába nyomtam ujjbegyeimet, saját magam megfékezésére, majd remélhetőleg észrevétlenül beszívtam egy nagy levegőt, és lassan engedtem ki. Tudom, hogy sok ideig kellett ott állnia minden szó nélkül, és szégyelltem is magam kicsit.
- Bocsánat, jöjjön be - Préseltem végre ki magamból, és elégedett is lettem a siker miatt, eleresztettem a széket, és inkább a kötés szélét piszkált, azt már amúgy is rojtosra gyűrögettem. Általában a nyakamat is piszkálnám, de jelenleg az eléggé fájdalmas lenne, a feléig. Sajnos nem tudtam megállni végül a kérdést.
- Milyen orvos? Mert... a doktornő már... már megnézte a nyakam - Nem értettem, és ez most jobban zavart, mint általában, ami talán érthető is.Dr. Jake Gryzminski
Template by Annaith of Blurred Colours
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Dr. Jake Gryzminski

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 34
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 56
◮ join date : 2013. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jake 'n Chrys   Pént. Márc. 07, 2014 4:25 am

Feltűnt az ujjak féktelen mocorgása, de az, még nem volt egyértelmű, hogy ez pánikreakció vagy csak a szórakozottság mellékterméke. Na akkor lépjünk tovább...

- Megengedi hogy közelebb jöjjek? - kérdeztem óvakodva, még mindig minden egyes reakciót figyelve és nem kerüli el a figyelmemet a hirtelen mozdulat amikor a fotel karfájába mar. Tehát a feszültség jele..

- Neurológus vagyok.. - tettem aztán meg az első lépéseket miután úgy tűnt ha nem is volt olyan könnyű ez a menet, de nem kezdett féktelen sikításba, vergődésbe vagy épp kellett hívni a nővéreket, egy nyugtató, talán túlzóbban is meghamisítaná az eredményeket, mint azt úgy alapesetben engedett volna. - A 48 órás komatózus állapot miatt szükséges néhány vizsgálatot elvégeznem. - fektettem le a kórlapot az ágy melletti szekrényre, és megújult célul tűztem ki a beteget.

- Nem fog semmi olyan történni amit Ön nem akar. Nem okozok fájdalmat, nem lesz kényszerítve semmire, és bármikor azt mondhatja álljunk meg, és akkor megszakítjuk a vizsgálatot. - beszéltem.. folyamatosan.. monotonul és megnyugtató hangon amit az eset igényelt, és minden egyes szó mellett, egyetlen, ám biztos lépést tettem meg a beteg felé. - Nincs mitől félnie. Teljesen ura marad a helyzetnek... - beszéltem továbbra is ha hagyta, megérkezve eléje, és a köpenyem felső zsebéből elővettem a kis lámpát.

- Először a szemeit fogom megvizsgálni. - tájékoztattam megint, hogy ne féljen, tapasztalatok szerint a pszichózisos betegek nagyobb jóindulattal viselnek, ha kellő információval rendelkeznek a történteket illetően - A pupillareflexet.. - emeltem fel a lámpát, és kérdés hagyta e, hogy állát lassan a kezembe vegyem és a másikkal belevilágítsak a szemébe.


Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Jake 'n Chrys   Csüt. Márc. 27, 2014 6:37 pm
Someone like you


Szavak - 342 ::: Zene - Zombie ::: Megjegyzés - My biggest fear is  that eventually you will see me the way I see myself.
Kínos volt az egész helyzet, vagyis nekem feltétlenül, mivel még soha nem féltem az orvosoktól, és most mégis megtörtént ez a kellemetlenség, hogy legszívesebben sikítottam volna, hogy ne jöjjön közelebb. Lehet, ez a túl sok orvosos filmnek volt köszönhető, ahol elég sokat láttam  abból, mire képesek az operációk során, akár csak egy szikével is. Nála nem volt semmi, de orvos volt. Az egyik felem nevetett a helyzeten, nevetségesnek érezte az egészet, a másik viszont hajszál vékony hangon könyörgött, hogy mondjak  neki nemet, de jöjjön közelebb, szinte vért izzadtam a helyzettől, mire a helyes választ ki sikerült csikarnom.
- Igen... persze, jöjjön - Még egy kis mosolyt is sikerült előkotornom a raktárból. Ellenben máris copfba font hajammal kezdtem babrálni, hogy valamivel elvonjam a figyelmemet és ne csak az történjen, ami tőlem pár méterre van.
- Értem - Motyogom, mert tényleg felfogom már, miért jött el hozzám, és azt is, hogy ennek mi értelme van. Szó nélkül figyeltem amit csinál, és hallgattam, amit mond. Felfogtam és megértettem, ha kicsit lassan is, még picit kába volt az agyam. Engedtem, hogy hozzám érjen és felbillentse a fejem, de azt már rosszul viseltem, hogy a kezét ott is tarja. Harry is az államat fogta, így a helyzet zavart, még akkor is, ha láttam a másik kezét. De elviseltem, ki kell bírnom egy ilyen kis semmiséget... viszont lassan elkezdett bizseregni a nyakam a sebnél, és ez a kettő együtt ellehetetlenítette az egészet. Elhúztam a fejem kicsit rémülten. Pár pillanatig csak arra figyeltem, hogy mélyen szívjam be a levegőt, maajd visszanéztem rá.
- Kérem, ne... ne nyúljon hozzám... nyak... nyaktól fölfele - Suttogom nehezen és elpirulok. Most lehet, tényleg bolondnak néz, pedig még csak nem emésztettem meg mindent teljesen és ez így nincs rendben még nekem.
- Ne haragudjon - Lesütöm a szemem és az ujjaimra nézek. Kezembe veszem a másikat, és egyesével végig érintgetem őket. Ha álmodok több vagy kevesebb ujjam van mindig. Nem tudtam, hogy szeretném-e, hogy ez egy álom legyen... de öt ujjam volt, így kifújtam a levegőt, felemeltem a fejem, ránézve, engedélyt adva a folytatásra.


Dr. Jake Gryzminski
Template by Annaith of Blurred Colours
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

avatar
Dr. Jake Gryzminski

Egeret ide és lenyílik!


◮ age : 34
◮ tartózkodási hely : Las Vegas
◮ hozzászólások száma : 56
◮ join date : 2013. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jake 'n Chrys   Kedd Ápr. 01, 2014 9:08 pm

Óvatosság.. Ez az alapja mindennek, és bár messze nem voltam pszichiáter, a pszichológia és a neurológia egyes területei egymással  részlegesen fedettek.
Amikor közeledni próbáltam, láttam hogy helyesel, de mellette azt is hogy teret nyernek a pótcselekvések, ezért lassabbra vettem az ütemet. Elmondtam mindent. Mindent amit csak tudnia kell, hátha feloldok vele némi görcsös feszültséget, de hogy végül sikerült e? Nem lennék róla meggyőződve, ezért továbbra is figyeltem. Amit kell, azt kell. A vizsgálatokat muszáj elvégeznem, a kérdés csupán az lenne hogy milyen eredménnyel.

- Tökéletes.. - motyogtam az orrom alatt a szemeit ellenőrizve, de újabb kínos feszengés, elég egy intő jel, és én már tudtam hogy baj lehet belőle.

- Bocsánat! Az elnézését kérem.. - köszörültem meg a torkomat szerényen, az viszont meglepett amikor ő kezd szabadkozni.

- Ne.. ne, semmi baj. - csiholok ki egy mosolyt, őszinte, bár mégis csak egy beteg, ezért gyorsan átszáguld a fejemen hogy másképp közelítsek. - Ne érezze magát kellemetlenül, mint mondtam, úgy lesz ahogyan azt Ön szeretné. -  biztosítom mégegyszer, kellemes.. nyugodt hangon, és amennyiben vele a kellő célt elértem, másodjára már sokkal figyelmesebben vágok neki a következőknek. Némi reflexvizsgálat.. az agyi kapacitás úgy tűnik teljes, a véletlen vagy feszült cselekedetek inkább a pszichiátria ismérve, de egyáltalán nem elhanyagolható szempont.

- És mit gondol.. hogy érzi magát? - kérdezek rá aztán, nem feltétlenül barátkozó jelleggel, habár tényleg sajnálatos eset, de egyelőre maradjunk a hivatásnál. - Mindamellett úgy hiszem egy MRI vizsgálat is szükséges lenne. - jegyzem mellékesen meg, a kérdés hogy mennyire fog ez működni az ő esetében.


Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you


Ajánlott tartalom

Egeret ide és lenyílik!TémanyitásTárgy: Re: Jake 'n Chrys   

Vissza az elejére Go down
 

Jake 'n Chrys

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékonkívül :: Archívum :: Gé játékai-