Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK! Bővebb információ: ITT Az új elérési cím: ITT A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Chatbox
Legutóbbi témák
» Muzsika Tv Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes
Tárgy: Wino, Ty ~ Kapcs ford Szer. Május 07, 2014 8:14 pm
Family
The family is the school of duties ... founded on love.
::Marcipan:: Az én imádnivaló vérebem. Olyan 17 éves koromban kaptam egyismerősömtől. Eleinte nem szerettem, de végül bele szerettem ebbe a kis vérebbe. Azóta velem él együtt. Minden nap vár amikor hazaérek a suliból vagy a munkából.
Friends
A friend is one who walks in when others walk out.
::Anne Woodley:: Annaval egy koncerten találkoztunk. Együtt tomboltunk végig az első sorban. Ugráltunk, énekeltünk, táncoltunk és persze ittunk. Azóta is gyakran szólok neki, ha bulizni vagy csak inni támad kedvem.
Lovers
I truly believe that while love can hurt, love can also heal..
::Isla Malloy:: Isla, te bögyös vörös szépség. Amióta csak ismerjük egymást, megállíthatatlan szexorgiákat nyomtunk le egymással, vagy párosan férfiakkal. Ismerjük egymás igényeit, ismerem az életedet, te is az enyémet. A legjobb barátnő és a kurva státusznál kissé tovább haladnék, ha nem bánod és elkönyvellek, az élvezetek királynőjeként.
::Armand Hawthorne:: Armi volt az első igazi kapcsolatom. Én akkor 16 voltam, ő pedig 19 éves volt. Szerettem vele lenni. Szerettük egymást. Sajnos minden jó véget ér egyszer. Azóta nem találkoztunk és nem is beszéltünk. engem leköt a munka meg a suli, őt meg gondolom az egyetem. Tudtommal még oda jár.
Enemies
Keep your friends close, but your enemies closer.
::NEVED:: Kapcsolat Kapcsolat Kapcsolat
Others
::NEVED:: Kapcsolat Kapcsolat Kapcsolat
A hozzászólást Winona Sheila Brington összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 30, 2014 12:33 am-kor.
The city of sins awaits you
Vendég
Egeret ide és lenyílik!
Vendég
Tárgy: Re: Wino, Ty ~ Kapcs ford Csüt. Júl. 03, 2014 11:37 pm