Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK! Bővebb információ: ITT Az új elérési cím: ITT A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Chatbox
Legutóbbi témák
» Muzsika Tv Kedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes
Yasmine Michaud Carter Bronson Carla Russell Rhona Dragomir Thomas J. Handerson Astoria Williams Olivia Rowley Lauren T. Dobrev Ruth Momsen Shirley E.Montgomery Stella Findlay Fiona Lewendorf Arthur Hawkins Lynn Fraser Amos Stanos Jennifer Wilson Jessica Montgomoery (Elkészületlen karakterlapok miatt.)
sajnálom, hogy ilyen okból írok ide, de szeretném kérni : Zoey Bethany Bray, Tiffany o'Donell, Evelyn Noelle Martens, Lacey A. Cromwell, Courtney R. Mills, Adriana Miller karaktereim törlését. Elnézést azoktól akikkel játszódtam, vagy bármit megbeszéltem ezekkel a karaktereimmel, de hosszas gondolkodás után jutottam erre a szomorú döntésre, nem akarom várakoztatni a játszótársaimat feleslegesen, és hozzájuk nagyon régóta nincs már sajnos ihletem, még egyszer elnézést.
Azért is elnézést a drága admin néniktől és bácsiktól, ha nem ide kellett volna írnom, már késő van xd
Nem tudom, hogy pontosan hová is kell írni ez ügyben, de talán ide, itt tuti megtalálásra kerül. Törlést kérnék az itteni egyetlen karakteremre. Természetesen az Et-jét nem szeretném tovább adni másnak, amikor a karakter újra lesz hirdetve. Nem érzem úgy, hogy nagy igény lenne a karira a keresője részéről, miután elég hosszú ideje nem írt már hozzászólást a játékunkba, amennyire pedig tudom egyéb karakterével igen nem is egyet, idegeskedést pedig nem okozok magamnak, hogy azon agyalok most akkor a játék-e a szar, vagy mi van. ^^ Szóval további jó játékot mindenkinek.
Hosszú itt töltött hónapok/évek után - utóbbi persze javarészt inaktivitással telt - törölni szeretném az összes karakteremet az oldalról. Örülök, hogy ismerhettelek titeket, remélem többetekkel lesz még szerencsém beszélni, akinek megvan Email címem, face elérésem, azzal ott folytatnám a társalgást További sok sikert az oldalnak és jó játékot kívánok mindenkinek! ^^
Törölni kívánt karakterek: Aidan C. Hoyt Samantha Rose Mckane River Nathaniel Johnson Dr. Jason Daniel Wayne Heaven Daenerys Vergara
Hosszú itt töltött hónapok/évek után - utóbbi persze javarészt inaktivitással telt - törölni szeretném az összes karakteremet az oldalról. Örülök, hogy ismerhettelek titeket, remélem többetekkel lesz még szerencsém beszélni, akinek megvan Email címem, face elérésem, azzal ott folytatnám a társalgást További sok sikert az oldalnak és jó játékot kívánok mindenkinek! ^^
Törölni kívánt karakterek: Aidan C. Hoyt Samantha Rose Mckane River Nathaniel Johnson Dr. Jason Daniel Wayne Heaven Daenerys Vergara
A már Old-timer csoportban levők, akik augusztus 1-ig zéró aktivitást mutattak játéktéren:
Adaleide Chevalier Odette Brahm Summer S. Harrelson Victor Juan Cried Dr. Lucianne Hale Milo Fouché Ginevra Leroy Aiden Doyle Josaphine Highmore Thomas Scott Wells Vladimir Mikhailov Tia Larson Meng Bao Yu James Hunter Cyrus Clear Hall Ryan Corpson Matthew Bradock Damian Slater Caitlyn Bishop Malachy Phelan James Harms Daniil Serhiyko Laura Fourie Chandler Vaillant Phoenix Dean Dwight Seather Sid Nigel Lyson Gabrielle Hemingway Juliet LeMarque Christian Westwood Anabell Saintwood Aisha Conlee Alexia Moulange Matt Baker Sage M. Novak Adam Cooper Maximilian Brahm Elizabeth O'Brien Rashida Kane Joel Hemingway Ashlee Frank Jayden Price Olivia Armstrong Seike Clown Schneizel Strauss Ezra 'Whip' Wonderwood Lucas Zane Benton Adam Seth Wilker Eric Slater Anthony Nightingale Noland Shaul Salvin Sasha A. Crowley Kíra Lyson Pierre Larbaud Rupert Everett Burnes Jesse Hemingway Finley Shearon