KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Legutóbbi témák
» Muzsika Tv
Veronica P. Lovato Icon_minitimeKedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Veronica P. Lovato Icon_minitimeCsüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Veronica P. Lovato Icon_minitimeCsüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Veronica P. Lovato Icon_minitimeVas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

Veronica P. Lovato Icon_minitimeKedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Veronica P. Lovato Icon_minitimeHétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Veronica P. Lovato Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Veronica P. Lovato Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

Veronica P. Lovato Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 223 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 223 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (236 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 1:31 am-kor volt itt.

Megosztás

Veronica P. Lovato

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

Veronica P. Lovato Empty
TémanyitásTárgy: Veronica P. Lovato   Veronica P. Lovato Icon_minitimeKedd Május 13, 2014 1:29 pm

Veronica Penelopé Lovato
Los Angeles, 1990.Március 14.
24
Anya, tanítónő
Civilians
Lea Michele

Karakter személyisége
◆ pozitív tulajdonságok: okos, jól főz, szereti a gyerekeket, barátságos,szereti az állatokat/kivéve amelyiket nem/

◆ negatív tulajdonságok: hamar felkapja a vizet, nem nagyon szeret takarítani, nem eszik meg minden ételt, fél a bogaraktól, sokat szeret aludni

◆ egyebek: Van egy 3 éves kislánya. A barátja elhagyta azután, hogy kiderült, terhes. Vannak tetoválásai. Szüleire, testvéreire és legjobb barátnőjére számíthat már csak. Jól énekel, mindene a kislánya. Dohányzik. Néha szemüveget hord.

Történet vagy szerepes példa
Hogy mi is az én történetem? Amilyen szépen indult, kissé hepe - hupásan folytatódott, majd kupidó kis nyilacskája eltalált, közbe jött egy kis baj, de számomra nem is mondható annak.
Los Angeles-ben születtem, ezelőtt 24 évvel. Egy rendes családi környezetben születtem meg elsőnek a családba. Én utánam, még született, 4 év múlva egy öcsém, és 2 év múlva egy húgom. Elég nagycsalád vagyunk. Egy nagy házban éltünk. Mint minden családban, nálunk is voltak nézeteltérések, veszekedések, szobafogság, szabály megszegések, nem megyek időben haza, stb…
A gyermekkorom mesés volt, szinte mindent megkaptam, amire csak vágytam, kiváló nevelést kaptam. Az általános iskolában kitűnő voltam minden évben mindenből. De miután közép suliba, kerültem, mint minden kamasz, én is mentem a sok hülye után. Nem tanultam valami jól, lógtam, buliztam, cigiztem, ittam. Aztán közép suli utolsó év elején észhez tértem és tanulni kezdtem, hisz le kellett, hogy érettségizzek és tovább tudjak tanulni ének tanárnak, ugyanis az szerettem volna lenni. Imádtam énekelni akkoriban és most is imádok. Összeszedtem magamat és azért nem kitűnővel, de 4-esekkel megkaptam az érettségimet. Ide Los Angeles-be az egyik legjobb egyetemre adtam ebe a jelentkezésemet és sikeresen fel is vettek. Kicsit félve kezdtem el az első évemet az énektanári szakon az egyetemen. Eleinte egyedül voltam és nem jól éreztem magamat, de azután, lett egy legjobb barátnőm, aki mindenben mellettem volt, bármiről is volt szó. Na és persze a nagy szerelem. 18 éves koromban történt meg, pár hónap után, hogy odamentem az egyetemre, egy akkor 20 éves srácba szerettem bele. Eleinte nem kedvelt, de a napok múlásával megkedvelt és ő is belém esett. Összejöttünk egymással és boldog 3 évet töltöttünk együtt, viszont történt valami, ami elsőnek ledöbbentett, de boldog voltam tőle. Terhes lettem! Azt hittem, hogy ő is úgy fog vélekedni erről a dologról, mint én! Először kicsit illyedten, de azután boldog. Ez nem így lett, ugyanis otthagyott engem.... minket. Azt mondta, hogy vetessem el, de én ezt nem akartam, hisz az én termésem gyümölcse növekedett bennem.
Miután anyuék megtudták, eleinte kiborultak, de azután, azt mondták költözzek hozzájuk, hogy tudjanak vigyázni rám. A szüleim mellett, a legjobb barátnőm is támogatott engem és mellettem volt minden percemben, meg persze a testvéreim is. Amíg csak tudtam, mentem és bejártam az egyetemre, hogy ez a pár hónap se essen ki a terhességem miatt.
Jelenleg 24 éves vagyok és van egy csodálatosan szép 3 éves kislányom. Las Vegas-ba költöztünk a kislányommal, mondjuk, így anyuék nem tudnak a kicsire vigyázni, de nem baj.
Az egyik középiskolában tanítok, mellette még egy bárban vagyok pultos, mert sajnos a tanári fizetésemből nem nagyon élünk meg, ezért kell még egy munka.
Kapcsolatom az óta sem volt, de nem is szeretnék egyenlőre, mert a kislányom a legfontosabb most számomra.

based on: TILLIE AT CAUTION <3
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

Veronica P. Lovato Empty
TémanyitásTárgy: Re: Veronica P. Lovato   Veronica P. Lovato Icon_minitimeKedd Május 13, 2014 2:29 pm

Elfogadva!
Köszönöm, hogy a kérésemet nem utasítottad el, hanem javítottál az előtöriden. Amire kérlek, hogy figyelj a jövőben és a játékaid során az igekötős igék egybeírására, másrészt olvasd el a reagjaidat, mielőtt elküldenéd, mert elég sok szóismétlés található az et-ben. Ezeket észrevesszük, ha visszaolvassuk az írásunkat, és akkor tudjuk orvosolni az apróbb hibákat. Harmadikként pedig kissé terjengősebb mondatokra is ügyelj kérlek, mert a rövid, pár szavas mondatok, ha gyakoriak, megtörik az írásaidat és kevésbé lesznek élvezhetőek a reagjaid. Na de ennyit a javító kritikáról, a jövőben, ha kéred, akkor segíthetünk ezeket az apróbb hibákat elkerülni *-*

Ami a karidat illeti: gyönyörű kicsi lány, vigyázz rá a bűnök városában, remélem, hogy az ideiglenesen csonka családban is képes lesz teljes életet élni ;)Neked sok sikert az életben. Wink
Kérlek foglalj avit, mielőtt játékot kezdenél WinkÜdv köztünk Very Happy
based on: TILLIE AT CAUTION <3
Vissza az elejére Go down

Veronica P. Lovato

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékonkívül :: Archívum :: Töröltek karakterlapja-