KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Legutóbbi témák
» Muzsika Tv
Mr Holloway▼Ms Munez Icon_minitimeKedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Mr Holloway▼Ms Munez Icon_minitimeCsüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Mr Holloway▼Ms Munez Icon_minitimeCsüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Mr Holloway▼Ms Munez Icon_minitimeVas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

Mr Holloway▼Ms Munez Icon_minitimeKedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Mr Holloway▼Ms Munez Icon_minitimeHétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Mr Holloway▼Ms Munez Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Mr Holloway▼Ms Munez Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

Mr Holloway▼Ms Munez Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 182 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 182 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (356 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 6:32 am-kor volt itt.

Megosztás

Mr Holloway▼Ms Munez

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

Mr Holloway▼Ms Munez Empty
TémanyitásTárgy: Mr Holloway▼Ms Munez   Mr Holloway▼Ms Munez Icon_minitimeSzer. Május 14, 2014 3:44 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
Dimitrij  felhívott. Zaklatott volt és dadogott is, ami nem jellemző rá, csak ha nagyon ideges. Igyekeztem nem felvenni a hangjából kicsendülő félelmet, de egy idő után azon kaptam magam, hogy a telefon zsinórját kapargatom. Minden fontos információt feljegyeztem, amit a kuncsaftról elmondott. Ismerős a neve, tekintve, hogy milliárdok csücsülnek a bankszámláján. Az internet pedig csodákra képes és a Google is jó barát, néhány pillanat múlva már mindent tudtam Noah Holloway-ről és az életéről.
Szóval nős… gyerekük még nem született, de a képek alapján ítélve, nincsenek olyan viszonyban, hogy akár el is képzeljem köztük az intimitást. Kimért nőt látok magam előtt, aki ridegnek tűnik. Persze aztán nem ismerem őket és nem is szándékozom. Nekem csupán annyi a dolgom, hogy kielégítsem férje vágyait.
Halkan csukom le a gépet és sétálok át a hálószobámba. Apró lakásomnak köszönhetően egy csupán néhány lépés. Kinyitom a gardróbom és ujjaim lágyan végigszánkáznak a puha, selymes anyagokon. Egyelőre még nem tudom, melyiket vegyem fel, de van bő két órám, hogy elkészüljek, mire a limuzin ideér értem. Így aztán le is akasztom az első ruhát. Sifon anyagból készült, kiemeli az alakomat és hangsúlyozza nap barnította bőröm színét. Hajam kócosan lóg szemembe, a végét világosra szívta a tavaszi nap első sugara.
Néhány pillanatig állok az egész alakos tükör előtt, hogy aztán ledobjam az ágyamra méregdrága ruhakölteményemet. Luxus prostituáltként kijár nekem a fényűző élet, a csillogás. A gardróbom telis tele van olyan kreációkkal, amikben a szupermodellek vonulnak végig a kifutón. Most is egy ilyen akad a kezeim közé. Rövid, szinte alig takar, hátán fenékig kivágott, elől csipke berakással. Épp hogy takarja a bájaimat. Telt ajkam buja mosolyra húzódik. Azt hiszem megtaláltam, amit kerestem.
Már csak egy színben hozzáillő cipőre van szükségem. Térden állva kutatok a szekrény mélyén a több mint negyven pár cipő között, amikor megtalálom a vérvörös Manolo topánt, legalább 14 centiméteres sarokkal. A fekete csipke ruha és a vérvörös cipő azt hiszem, elég kell hogy legyen a szem elcsábításához. A többit meglátjuk…
Felveszem a ruhát és lábujjhegyen tipegek át a fürdőbe. Végigszántok ujjaimmal hullámos hajamon és átvetem a nyakamon. Lágy sminket készítek, csupán az elmaradhatatlan vérvörös rúzst nem hagyom el. Összepréselem ajkaimat és a látvány magáért beszél. Tökéletes… szinte az, már csak az ékszerek és a cipő hiányzik. Fülembe aggatok egy kristály klipszet, belebújok a cipőbe és a kezembe veszek egy apró táskát. Benne lapul minden, amire egy nőnek és egyben egy kurvának szüksége van.
Még egy utolsó pillantás és elégedett mosollyal lépek ki apró lakásom ajtaján. A mobilom megcsörren, a gyomrom görcsbe rándul, ahogy ránézek a kijelzőre. Dimitrij az. Újfent dadog, én pedig próbálom megérteni, miről beszél. Aztán átvált oroszra és nekem meg kell állnom a lépcsőházban, hogy minden egyes szaván elgondolkozzak.
-Úgy beszélsz velem, mintha kezdő lennék. Voltam már befolyásosabb emberrel is Dimitrij. Ne aggódj, nem fogom elszúrni. – Nyugtatom meg lágy hangon, majd elsüllyesztem táskámba a mobilt.
Ahogy sejtettem, a fekete limuzin már ott vár az út szélén. Köpcös öregúr siet elém és mosolyogva kinyitja nekem az ajtót. Nem értem ezt a rongyrázást, ha egyszer nős. Mindenkinek világos lesz, mire készül.
Beszállok és mély, tisztító levegőt veszek. Az autó besorol a forgalomba, én pedig az elsuhanó házak, elmosódott fák árnyait nézem. Ruhám felcsúszik combomon, szinte alig takar valamit. Szám kiszárad, ahogy a kocsi lassít és felhajt egy köves útra. Apró villa tűnik fel a láthatáron, bokrokkal és fákkal gondosan körülvéve. Fel sem tűnt, hogy elhagytuk a várost.
Az ajtó kinyílik, idős, ráncos kéz nyúl az enyémért. A ház felé biccent. Elindulok előre, de hátranézek a sofőrre. Van benne valami megnyugtató. Szélesebbre húzza száját és beszáll a vezető ülésre.
Eközben a bejárat nyikorogva kitárul és előttem áll a dúsgazdag, piszkosul szexi Mr Holloway, krémszínű ingben, ami csak még jobban kiemeli bronzos barna haját. elakad a szavam, oda kell figyelnem minden léptemre.
-Gyönyörű a háza Mr Holloway. – Mosolygok rá a legellenállhatatlanabb mosolyommal és közelebb férkőzöm hozzá. Vonz, mint a mágnes. Most már az sem zavar, hogy megcsalni készül feleségét velem.

Vissza az elejére Go down

Mr Holloway▼Ms Munez

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Seraphina Munez and Noah Holloway
» Noah Holloway
» camilla eva munez
» Ms Seraphina Carmen Alvarado Munez
» Palvin Barbara ala Seraphina Munez

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékonkívül :: Archívum :: Archivált játékok-