KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
FONTOS!
Kedves régi és újonnan érkező Játékosok! Az oldal ELKÖLTÖZIK!
Bővebb információ: ITT
Az új elérési cím: ITT
A költöz(tet)és még folyamatban, de lassan minden a helyére kerül. Addig is szeretettel várunk mindenkit!
Warning
Az oldalon erotikus tartalmú játékok is fellelhetőek. Obszcén és durva kifejezésekkel találkozhatsz, amikért felelősséget nem vállalunk, az alkotók szabad kezet kapnak a nyelvezet megválasztásában. Ne feledjétek, hogy a játéktéren karakterekkel találkoztok. Megértéseteket köszönjük!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Legutóbbi témák
» Muzsika Tv
Linn Blaxton-Osborn Icon_minitimeKedd Aug. 16, 2016 1:10 pm by Danny Doyle Haynes

» Colors Of Seattle
Linn Blaxton-Osborn Icon_minitimeCsüt. Ápr. 07, 2016 7:49 pm by Vendég

» Admin hírek
Linn Blaxton-Osborn Icon_minitimeCsüt. Jan. 28, 2016 12:08 am by Danny Doyle Haynes

» Giulia Bianchi
Linn Blaxton-Osborn Icon_minitimeVas. Jan. 24, 2016 12:28 pm by Giulia Bianchi

Linn Blaxton-Osborn Icon_minitimeKedd Jan. 19, 2016 12:40 pm by Vendég

» Elkészültem!
Linn Blaxton-Osborn Icon_minitimeHétf. Jan. 18, 2016 11:29 am by Vendég

» Bernadette Ainsworth
Linn Blaxton-Osborn Icon_minitimeSzomb. Jan. 16, 2016 3:11 pm by Bernadette Ainsworth

» Minden, ami Las Vegas
Linn Blaxton-Osborn Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 9:34 pm by Admin

Linn Blaxton-Osborn Icon_minitimeSzer. Jan. 13, 2016 9:19 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (356 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 6:32 am-kor volt itt.

Megosztás

Linn Blaxton-Osborn

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

The city of sins awaits you

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

Linn Blaxton-Osborn Empty
TémanyitásTárgy: Linn Blaxton-Osborn   Linn Blaxton-Osborn Icon_minitimeSzer. Május 21, 2014 7:04 pm

Linn Blaxton-Osborn
New York, 1983.április 12.
30
Újságíró, blogger
Media
Alison Brie

Karakter személyisége
◆ pozitív tulajdonságok: jó megfigyelő, talpraesett, könnyen barátkozik, határozott, intelligens (nem a buta liba alkat egyáltalán)

◆ negatív tulajdonságok: néha érzelmileg labilis, hajlamos a hisztire, birtokló típus (Ami az övé, ahhoz más egyáltalán ne érjen), legtöbbször csak szerepet játszik, az őszinte vallomásai ritkaság számba mennek

◆ egyebek: Sose lehet tudni, miért beszél valakivel. Cikkhez, bloghoz, érdeklődésből, és sosem lehet tudni, mit érez valójában.

Történet vagy szerepes példa
- Írd meg Linn. De teljesen biztosra kell menned, máskülönben nem engedhetem ki.
Elgondolkodva fújom felfelé a füstöt a szavai hallatán. Mikor nem mentem én biztosra? Ha a szakmai múltamat nézem, semmi kivetnivalója nem lehet. Akkor meg mi most ez a nagy körülményeskedés?
- Rob, évek óta neked dolgozom. Mikor volt velem problémád?
- Mondjuk úgy....3 éve, elég nehéz eset voltál. Pedig jó ajánlással jöttél ide. De a kórház, a sok feljelentés...nem gondoltam hogy végig fogod csinálni.
Idegesen intek. Rob mindig gondoskodik róla, hogy ne felejtsem el miket műveltem akkoriban. De az igazsággal nincs teljesen tisztában. Addig jó neki.
- Jól van, jól van. De azóta semmi. - mosolygok rá kedvesen.
- Semmi, kivéve a cikkeid miatt kialakult kisebb botrányokat. - nevet öblösen - Azonban ez most más. Hosszabb.
- Rob, kérlek, mondd már el, hogy mi ez az ügy, amiért vasárnap reggel idehívtál, már égek a vágytól!
- Hallottál a nevadai rémről? - dől előre, ujjaival kis piramisokat formázgatva. Halkan azért megjegyzem, hogy ha felszed még 1.5kg-t, az inge nem fogja eltakarni a középkorú férfiak eme velejáróját.
- Arról aki háziasszonyokat öltöztet be kurváknak, aztán megerőszakolja és megfojtja őket? Igen, tele voltak vele az újságok pár hete.
- Akkor bizonyára azt is tudod, hogy valakit elfogtak, és a napokban fog megkezdődni a tárgyalása.
- És ennyit írjak meg? Kérlek...a bűnügyi tudósításokkal már rég nem foglalkozom. Ott van erre CJ, vagy Claus. De nem én.
- A dolog nem ennyire egyszerű. Bizonyos informátoraim azt jelentették, hogy nem a rossz fickót fogták el. Valaki másra gyanakszanak, de a bíróság valamiért erre az emberre akarja ráhúzni.
- És, menjek nyomozni vagy mi?
- Igen. - feleli sötét vigyorral - Ismerd meg a vegasi prostikat és a világukat.
- Minek? Mi közöm van nekem egy csapat kurvához? - kérdezem nevetve.
- A gyilkos ismeri őket. Köztük jár, róluk mintázza az áldozatokat. Keresd meg az eddigiek valódi alakjait. Épülj be, bánom is én.
- Jó, meggyőztél. Rég jártam már Vegasban. Ki az ügyész, kit lehet zaklatni? - kérdezem még mindig félig unottan.
- A volt férjed. Bizonyos Dylan. - pillant le a papírjára - Remélem, ez nem okoz neked problémát.
Az asztal alatt ökölbe szorul a kezem. Dylan Osborn. Már három hosszú éve, hogy kilépett az életemből. Egyszerűen az orrom alá tolta a válási papírokat, mintha az együtt töltött öt év mit sem számítana. Nem mondom, csinos összeget hagyott rám, és a közös ház is az enyém lett. De...mivel mindig van egy de...azt hiszi, hogy ez ennyi? Hogy Linn Blaxton-t csak úgy kiírhatja és elfelejtheti? Ó, de még mennyire hogy nem! Kis naiv.
- Nem fogok összeomlani, ettől nem kell tartanod Rob.
- Mhm. Tud arról, hogy mi történt veled?
- Nem. Miért kellene tudnia?
- Csak kérdeztem. Le ne szedd a fejem. A lényeg... - nyúlkálni kezd a fiókjában, és elém csúsztat egy mappát - Benne van a jegyed, az engedélyek, hogy hivatalos tudósítója vagy az ügynek, személyesen a vegasi rendőrfőkapitány pecsételte, a szállodád neve, címe.
- Na és a költőpénzem? - látom, hogy elborul az arca - Hé, az Vegas.
- Megtalálsz benne egy hitelkártyát. De ennyi befektetés után, el ne merd nekem cseszni, mert kirúglak. És lesitteltetlek. Tudod, hogy letudlak.
- Baszd meg, Rob! - mosolygok rá angyalian.
- Ó, majd elfelejtettem. Vegasban várni fog egy segítő. Jó kapcsolatai vannak a kis világhoz, amelyet tanulmányozni készülsz. Csak nehogy csatlakozz a végén!
Elindulok kifelé, de még ízesen bemutatok neki.
Vigyázz Vegas! Hamarosan érkezem....

based on: TILLIE AT CAUTION <3
Vissza az elejére Go down

The city of sins awaits you

Vendég

Egeret ide és lenyílik!
Vendég

Linn Blaxton-Osborn Empty
TémanyitásTárgy: Re: Linn Blaxton-Osborn   Linn Blaxton-Osborn Icon_minitimeSzer. Május 21, 2014 7:18 pm

Elfogadva!
Ajjj, hogy miért nem tudtam meg, mi történt három éve xDDD Figyelni foglak, mert érdekel az is, miért tudnának lesittelni Surprised

Tetszik a karakter, és biztos vagyok abban, hogy ahogy neked is, Dylannek is megvoltak az okai régen Sad azért remélem, nem téped le az ő fejét sem, mert annak senki nem örülne Very Happy
A lényeg, hogy a karakter tetszik, hitelesen adod elő a szerepét, ezért nincs más hátra, mint hogy avit foglalj és utána a játéktérre vonulj *-* Üdv köztünk, Linn :lávmí:
based on: TILLIE AT CAUTION <3
Vissza az elejére Go down

Linn Blaxton-Osborn

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Miss Whythe & Osborn

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékonkívül :: Archívum :: Töröltek karakterlapja-